Eredivisie - souhrn 34. kola: Twente uhájilo bronz

19.05., 16:32
Komentáře a souhrny
Ondřej Lingr (© AFP)

Twente vyhrálo ve Zwolle a uhájilo třetí příčku před Alkmaarem, který zkolaboval ve druhém poločase souboje s Utrechtem. Vítězně se se sezonou loučí PSV i Feyenoord, gólově pak Ondřej Lingr.

SBV Vitesse - AFC Ajax 2:2

19.05.2024 14:30

Góly: 15. Amine Boutrah, 78. Kacper Kozłowski - 42. Josip Šutalo, 90+4. Steven Berghuis

Vitesse letos prožilo hrůzostrašnou sezónu a s velkým předstihem bylo jasné, že po pětatřiceti letech sestoupí do druhé ligy. Kromě tristních výsledků ho navíc zhruba měsíc před koncem tohoto ročníku rozesmutnil verdikt nizozemského fotbalového svazu, jelikož kvůli opakovanému neplnění požadavků licenčního řádu mu bylo odečteno rekordních osmnáct bodů a jeho osud byl tedy zpečetěn.

Celek z Arnhemu na závěr přivítal amsterdamského giganta Ajax a s nejvyšší soutěží se rozloučil "důstojnou" remízou 2:2. Celkově i po odečtu tedy získal šest bodů a skončil beznadějně poslední osmnáctý, nicméně i kdyby mu tento počet bodů nebyl odebrán, tak by obsadil sedmnácté místo a stejně by putoval do Eerste Divisie. AFC již před tímto utkáním mělo jistotu pátého místa a v podstatě mu tedy o nic nešlo.

Ajax prožil hodně nepovedený ročník, celkově získal šestapadesát bodů a třetí Nijmegen za sebou nechal jen o body tři, naopak za čtvrtým Alkmaarem zaostal o bodů devět. V jiných sezónách by se ještě musel prát o pohárovou Evropu v dodatečném play-off, ale díky skvělému národnímu koeficientu ho čeká předkolo Evropské ligy. SBV vstoupilo do tohoto nedělního duelu lépe a přesně po odehrané čtvrthodině nečekaně vedlo.

Před vyprodanými tribunami otevřel gólový třiadvacetiletý francouzský záložník Amine Boutrah, jenž si skvěle zpracoval křižnou přihrávku De Regta z pravé strany a poté z dvanácti metrů zakroutil balón do protějšího spodního růžku. Vitesse mohlo senzačně navýšit svůj náskok o dvanáct minut později, jenže Aaronson svým projektilem z hranice pokutového území pouze orazítkoval břevno.

Favorizovaný hostující celek z ničeho nic srovnal krok necelých pět minut před přestávkou, když si chorvatský obránce Josip Šutalo seběhl za defenzívu protivníka na vynikající centr Gaaeiho z pravého křídla a zblízka rozvlnil síť. Po změně stran se delší dobu nic zajímavého nedělo a vše směřovalo k nerozhodnému výsledku.

Výběr vedený trenérem Edwardem Sturingem si však vzal zpět ztracený náskok v 78. minutě, jelikož polský krajánek ve službách Vitesse Kacper Kozłowski si po rychlém brejku seběhl před hranici brankového území a střílený pas Buitinka usměrnil do branky kolem marně se natahujícího gólmana Rulliho. Nicméně AFC pak tlačilo a ve třetí minutě nastavení nakonec připravilo SBV o cennou výhru, neboť střídající Steven Berghuis propálil brankáře Rooma přízemní dorážkou z osmi metrů.

Více informací k zápasu

Sparta Rotterdam - SC Heerenveen 2:1

19.05.2024 14:30

Góly: 57. Camiel Neghli, 73. Tobias Lauritsen - 90+1. Pawel Bochniewicz

Rotterdamská Sparta zvládla své závěrečné vystoupení v základní části tohoto ročníku Eredivisie a v domácím prostředí udolala trápící se Heerenveen nejtěsnějším poměrem 2:1. Díky tomu se udržela na osmém místě tabulky s devětačtyřiceti body, za sedmým Utrechtem zaostala o jediný bod a právě na půdě tohoto protivníka se představí už ve čtvrtek v semifinále play-off o předkolo Konferenční ligy. SC nevyhrálo počtvrté za sebou a sezóna pro něj skončila.

"Srdíčka" ještě před dvěma týdny také živila naději na play-off, jenže kvůli zpackanému závěru obsadila až jedenáctou pozici se sedmatřiceti body. A kvůli této prohře klesla o bod za desátou Fortunu. První poločas rozhodně nezvedal diváky ze sedadel, za celých pětačtyřicet minut totiž nebyla k vidění jediná vážnější příležitost a celkově se urodily jen čtyři přímé střely mezi tři tyče.

Po změně stran se zhruba deset minut obrázek neměnil, ovšem ihned na to se domácí celek dostal z ničeho nic do vedení. Gólový účet otevřel stále teprve dvaadvacetiletý záložník Camiel Neghli, který si po zpětné přihrávce Van der Kusta z levé strany posunul míč do výhodnější palebné pozice a poté nekompromisně zavěsil do protějšího spodního růžku.

Sparta od tohoto okamžiku ještě více ožila a svůj náskok definitivně pojistila zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem zásluhou kanonýra Tobiase Lauritsena. Šestadvacetiletý norský forvard zaznamenal svůj dvanáctý ligový zásah tohoto ročníku po akci na levé straně a odražený balón ze čtrnácti metrů uklidil přesně do levé šibenice.

Následně se utkání spíše dohrávalo, Heerenveen alespoň korigoval nepříznivý vývoj v první minutě nastavení - přesnou mušku měl polský krajánek Pawel Bochniewicz, jenž po nadýchaném pasu Hayeho z pravého křídla hlavičkoval ze sedmi metrů k přední tyči kolem dívajícího se gólmana Olije.

Více informací k zápasu

PSV Eindhoven - RKC Waalwijk 3:1

19.05.2024 14:30

Góly: 44. Luuk de Jong, 82. Luuk de Jong (pen.), 86. Julian Lelieveld (vl.) - 16. Richonell Margaret

Waalwijk měl před posledním kolem obtížný úkol v podobě bodového zisku na půdě mistrovského PSV - i přes velmi houževnatý výkon sice prohrál 1:3, avšak díky neúspěchu Excelsioru v rotterdamském derby s Feyenoordem (0:4) se přeci jen udržel mezi nizozemskou elitou, jelikož s devětadvaceti body obsadil patnáctou příčku díky lepšímu skóre. PSV naopak ukončilo tento veleúspěšný ročník svou devětadvacátou výhrou a s celkovým ziskem jednadevadesáti bodů nechalo za sebou obhájce mistrovského titulu Feyenoord o bodů sedm.

RKC se v tomto střetnutí neztratilo a ještě zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem drželo nerozhodný stav, jenže po vyloučení Jeffreyho Brumy dvakrát kapitulovalo. Svěřenci trenéra Petera Bosze začali vlažněji a krátce po odehrané čtvrthodině senzačně inkasovali. Hosty totiž poslal do vedení Richonell Margaret z první vážnější akce utkání, když se po finální přihrávce Lokesy zjevil sám před brankářem Benítezem a i v pádu ho nekompromisně propálil.

Domácí však od tohoto okamžiku zákonitě přidali a srovnat krok mohli ihned po půlhodině hry, ale pozdější hrdina Luuk de Jong byl na poslední chvíli zablokován. Stejný hráč se přeci jen prosadil těsně před přestávkou. O vyrovnání se postaral díky preciznímu pasu Joeyho Veermana z levého křídla a za obranou protivníka hlavičkoval zblízka přímo do levé šibenice. Po změně stran se RKC především soustředilo na pozornou práci v defenzívě.

Za více jak pětatřicet minut druhé půle stojí za zmínku jen nebezpečná hlavička Tila, po níž míč orazítkoval břevno a následně skončil v zámezí. Jeden z nejdůležitějších okamžiků se zrodil v 81. minutě - Bruma totiž ve vlastním pokutovém území zastavil střelu kapitána De Jonga rukou, zkušený rozhodčí Makkelie mu po přezkoumání videozáznamu udělil druhou žlutou kartu a ukázal na penaltový puntík.

K němu se postavil právě tradiční exekutor Luuk de Jong a s přehledem proměnil pokutový kop střelou pod břevno - v tomto ligovém ročníku tedy nastřádal úchvatných devětadvacet branek a společně s Vangelisem Pavlidisem z Alkmaaru se podělil o prvenství v tabulce střelců celé Eredivisie. V 86. minutě nakonec pečetil výhru eindhovenského giganta Julian Lelieveld, jenž si smolně srazil do vlastní sítě prudkou přihrávku z pravé strany téměř od brankové čáry.

Více informací k zápasu

PEC Zwolle - FC Twente 1:2

19.05.2024 14:30

Góly: 62. Anselmo García MacNulty - 59. Daan Rots, 80. Ricky van Wolfswinkel (pen.)

Celek z Enschede tentokráte dotáhl do úspěšného konce nadějně rozehranou sezónu, jelikož na půdě nováčka ve Zwolle zvítězil poměrem 2:1 a bez ohledu na ostatní výsledky si zajistil konečnou třetí příčku, která znamená 3. předkolo nemistrovské části Ligy mistrů. Svěřenci trenéra Josepha Oostinga dohromady posbírali parádních devětašedesát bodů a čtvrtý Alkmaar za sebou nechali o body čtyři.

PEC předvedlo ve svém závěrečném střetnutí tohoto soutěžního ročníku houževnatý výkon, vždyť o jeho osudu rozhodl až zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem kanonýr Ricky van Wolfswinkel proměněnou penaltou. Zwolle mimochodem po okamžitém návratu mezi nizozemskou elitu obsadilo solidní dvanáctou pozici se šestatřiceti body. Úvodní půlhodina tohoto duelu nic zajímavého nepřinesla, poté začali tlačit hosté.

Nejprve svou dělovkou z dvanácti metrů orazítkoval levou tyč Steijn, poté ránu Van Bergena skvěle zneškodnil připravený gólman Schendelaar a domácí strážce si v nastaveném čase první půle poradil i s dalším razantním projektilem stejného hráče. Druhý poločas zpočátku také probíhal poklidně, nicméně jen do doby, kdy gólový účet otevřel Daan Rots. Ten se v 59. minutě po parádní narážečce svých spoluhráčů zjevil na pravé straně šestnáctky a z osmi metrů zakroutil míč po zemi přímo k protější tyči.

Ovšem domácí na sebe nenechali čekat s odpovědí příliš dlouho, ani ne o tři minuty později srovnali krok zásluhou Anselma Garcíi MacNultyho, který po hlavičce Kerstena zavěsil zblízka pod břevno. V následujícím průběhu se zdálo, že další gól už nepadne, ale Twente nakonec přece rozhodlo o svém úspěchu v 80. minutě. Dave Van Den Berg totiž ve vlastní šestnáctce evidentně podrazil rozběhnutého Regeera a nabídnutou možností v podobě pokutového kopu nepohrdl zkušený Van Wolfswinkel, neboť v klíčový okamžik nekompromisně napálil balón do pravého spodního růžku.

Více informací k zápasu

Heracles Almelo - Fortuna Sittard 0:0

19.05.2024 14:30

Góly: -

Nováček z Almela si po sérii porážek v posledních týdnech zkomplikoval svou situaci v boji o záchranu, nicméně před posledním kolem s Fortunou měl situaci ve svých rukách a nakonec se po bezbrankové remíze nemusel ohlížet na výsledky ostatních dvou konkurentů Excelsioru s Waalwijkem. Heracles to nakonec zvládlo a s třiatřiceti body obsadilo konečnou čtrnáctou příčku, klub ze Sittardu poskočil na desáté místo s osmatřiceti body.

Tento nedělní duel dle očekávání probíhal v hodně opatrném duchu a svěřenci trenéra Erwina van de Looie především nechtěli udělat žádnou chybu v defenzívě. Ten určitě sledoval vývoj obou rivalů (Excelsior i Waalwijk prohrál) a musel ho těšit, nicméně sám určitě nechtěl nic ponechat náhodě. Úvodní dějství bylo střelecky přeci jen o něco aktivnější, avšak oba brankáři Brouwer ani Hendriks neměli příliš práce.

Hostující lodivod Danny Buijs oproti ostatním utkáním výrazně obměnil sestavu a dal šanci několika mladíkům, nicméně k úplnému propadu výkonosti nedošlo. Hosté se mohli z ničeho nic dostat do vedení po necelé hodině hry, ale táhlou střelu Vity ze střední distance vyškrábl do zámezí pozorný Brouwer.

Domácí si vytvořili svou největší možnost tohoto klání v 76. minutě, kdy nebezpečný projektil Engelse skvěle odvrátil jednoruč do strany pozorný Hendriks. Heracles poté doslova vyhlíželo závěrečný hvizd a po jeho zaznění se všem příznivcům jistě ulevilo, remíza byla vzhledem k průběhu naprosto zasloužená.

Více informací k zápasu

Feyenoord Rotterdam - SBV Excelsior 4:0

19.05.2024 14:30

Góly: 48. Gernot Trauner, 63. Ondřej Lingr, 75. Dávid Hancko, 86. Lutsharel Geertruida (pen.)

Excelsior až do posledního kola základní části Eredivisie usiloval o udržení prvoligové licence a na závěr v pikantním městském derby s Feyenoordem potřeboval získat vyšší počet bodů než RKC v Eindhovenu s mistrovským PSV. Waalwijk sice nezískal ani bod, jenomže SBV utrpělo na De Kuip vysokou porážku 0:4 a obsadilo tedy šestnáctou barážovou příčku s devětadvaceti body, přičemž za patnáctým RKC zaostalo vinou horšího skóre.

Svěřenci trenéra Marinuse Dijkhuizena si tedy prodlouží sezónu, v semifinále baráže je čeká Den Haag. První poločas tohoto nedělního střetnutí probíhal v opatrném duchu a hosté se soustředili na pozornou hru v defenzívě - za zmínku stojí jen jedna větší možnost přesně v polovině úvodního dějství, kdy brazilský šplílmachr Igor Paixao zblízka orazítkoval horní konstrukci.

Výběr vedený trenérem Arnem Slotem, který v příštím ročníku povede slavný anglický Liverpool, vstoupil do druhé půle s mnohem větší aktivitou a gólový účet otevřel ve 48. minutě. Prosadit se dokázal zkušený rakouský obránce Gernot Trauner, jenž si po pohotovém pasu Stengse z levého křídla seběhl před hranici brankového území a hlavou pokořil zasahujícího brankáře Van Gassela.

Zhruba o čtvrthodiny později byl rozdíl ve skóre dvoubrankový, svůj čtvrtý gól v dresu rotterdamského giganta zaznamenal český krajánek Ondřej Lingr. Ten strávil na trávníku necelé tři minuty a hned rozvlnil síť, neboť se po akci na pravé straně opřel do odraženého balónu z osmi metrů a nekompromisně zavěsil do protější šibenice. V 75. minutě definitivně rozhodl o úspěchu domácího favorita Dávid Hancko.

Slovenský reprezentační obránce si po zpětné nahrávce Lópeze přehodil míč na svou silnější levačku a ze čtrnácti metrů poslal balón přímo do pravého spodního růžku kolem dívajícího se Van Gassela - 3:0. Feyenoord se do závěrečného hvizdu prosadil ještě jednou a to v 86. minutě, jelikož po nedovoleném zákroku Van Duinena bez potíží proměnil pokutový kop Lutsharel Geertruida. Domácí tak nakonec posbírali v této ligové sezóně čtyřiaosmdesát bodů a skončili druzí o sedm bodů za vítězným PSV.

Více informací k zápasu

FC Volendam - Go Ahead Eagles 1:2

19.05.2024 14:30

Góly: 45+2. Luke Le Roux - 16. Philippe Rommens, 89. Enric Llansana

Volendamu se vůbec nepovedl letošní ročník Eredivisie a po pouhých dvou letech strávených mezi nizozemskou elitou si v příští sezóně opět zahraje jen Eerste Divisie. FC celkově posbíralo devatenáct bodů, skončilo předposlední sedmnácté a to navíc jen díky rekordnímu odečtu osmnácti bodů jeho úhlavního konkurenta Vitesse. Go Ahead naopak přerušilo svou špatnou sérii z posledních týdnů a dobře se naladilo na nadcházející play-off o předkolo Konferenční ligy.

Domácí celek přitom držel alespoň nerozhodný výsledek téměř do samotného závěru, ale rozdílovou trefu přeci jen obdržel v předposlední minutě základní hrací doby. Klub z Deventeru přerušil svou šňůru šesti utkání bez ligového vítězství, po základní části skončil devátý se šestačtyřiceti body a již ve čtvrtek zavítá do Nijmegenu, kde ho čeká semifinále play-off o poslední vstupenku do evropských pohárů.

Úvodní čtvrthodina nic zajímavého nepřinesla, jenže ihned to bleskově udeřili favorizovaní hosté. Do vedení je poslal šestadvacetiletý belgický záložník Philippe Rommens, jenž se po tečované střele ocitl sám před brankářem Van Oevelenem a z osmi metrů ho překonal nekompromisní přízemní ranou z osmi metrů. Domácí od této chvíle přidali, ovšem Johnsonův pokus zneškodnil pohotový brankář De Lange a následný úspěšný zásah Mührena neplatil kvůli těsnému ofsajdu.

Výběr vedený koučem Regilliem Simonsem se dočkal vyrovnání ve druhé minutě nastavení úvodního dějství, jelikož Luke Le Roux si zpracoval na prsa krkolomný centr z pravé strany a pak se ukázkově trefil pod levou šibenici. Po změně stran se zdálo, že se nerozhodný výsledek měnit nebude, nicméně v 89. minutě rozhodl o úspěchu Go Ahead Enric Llansana. Ten přišel na trávník po necelé hodině hry a nakonec se stal hrdinou svého týmu díky přízemnímu projektilu z deseti metrů doprostřed branky kolem bezmocného Van Oevelena.

Více informací k zápasu

AZ Alkmaar - FC Utrecht 3:3

19.05.2024 14:30

Góly: 15. Mees de Wit, 16. Ruben van Bommel, 37. Vangelis Pavlidis - 55. Othman Boussaid, 71. Sam Lammers, 81. Victor Jensen

Alkmaar ve svém posledním utkání tohoto ligového ročníku sehrál divokou přestřelku s konkurenčním Utrechtem a nakonec se s ním rozešel smírně po výsledku 3:3, čímž definitivně přišel o naději na konečnou třetí pozici. Nicméně k posunu výše by mu nestačila ani výhra, protože Twente nezaváhalo ve Zwolle (2:1). AZ tedy končí čtvrté s pětašedesáti body a na vyzyvatele z Enschede ztratilo čtyři body, v příští sezóně ho proto čeká základní skupina Evropské ligy.

Utrecht si před blížícím play-off o předkolo Konferenční ligy rozhodně zvedl sebevědomí, neboť o poločase odcházel do kabin s tříbrankovým mankem, avšak po změně stran přišel na trávník jako vyměněný a obrovskou ztrátu dorovnal. Po základní části obsadil sedmé místo s padesáti body o tři body za šestým Nijmegenem a bod před osmou Spartou, právě rotterdamského rivala přivítá již tento čtvrtek v úvodním semifinále čtyřčlenného play-off.

Svěřenci trenéra Maartena Martense začali naprosto fantasticky a již po čtvrthodině hry vedli, když se prosadil Mees de Wit, jenž se po skvělé práci Vangelise Pavlidise opřel do odraženého míče z voleje a z osmi metrů ho usměrnil přímo do protějšího spodního růžku. Neuběhlo ani dalších čtyřicet sekund a AZ bleskově skórovalo podruhé, jelikož Ruben van Bommel si seběhl za defenzívu protivníka na precizní přihrávku Pavlidise a pak ukázkově přehodil vyběhnutého gólmana Barkase.

Domácí si pak hlídali dostatečný náskok a zhruba deset minut před přestávkou o jejich vítězství téměř nikdo nepochyboval. Svůj devětadvacátý ligový zásah této sezóny totiž zaznamenal aktivní Pavlidis a společně s Luukem de Jongem (PSV Eindhoven) tak ovládl tabulku střelců celé soutěže. Tentokráte se po dlouhém pasu Sugawary z pravého křídla zbavil bránícího Flaminga a prudkou hlavičkou z deseti metrů zavěsil k levé konstrukci - 3:0.

Alkmaar však ve druhé půli polevil a Utrecht toho využil v 55. minutě. O snížení se postaral Othman Boussaid, který po katastrofální zpětné nahrávce Bazoera převzal finální pobídku od Sama Lammerse a nadvakrát přeci jen pokořil zasahujícího gólmana Ryana. Domácí si ještě více zkomplikovali svou situaci přesně po odehrané hodině, neboť byl přímo vyloučen Dani De Wit za hodně nevybíravé přišlápnutí kotníku El Karouaniho.

Hosté snížili na rozdíl jediné trefy zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem díky přesně umístěné hlavičce v podání Lammerse a v 81. minutě rozhodl o překvapivém nerozhodném výsledku střídající dánský záložník Victor Jensen přízemním pokusem ze čtrnácti metrů k levé tyči. Utrecht ještě dokonce otočil vývoj v nastaveném čase zásluhou Marouana Azarkana, jenže tento jeho zásah neplatil vinou vskutku těsného ofsajdu.

Více informací k zápasu

Almere City - NEC Nijmegen 1:4

19.05.2024 14:30

Góly: 19. Rajiv van la Parra - 32. Kodai Sano, 45+1. Dirk Proper, 63. Koki Ogawa, 80. Tjarron Chery

Nijmegen v minulém kole po porážce 2:3 se silným Feyenoordem definitivně přišel o naději na přímý postup do evropských pohárů, ovšem v závěrečném utkání základní části Eredivisie se z toho dokázal oklepat a tentokráte na půdě nováčka z Almere zvítězil vysoko po výsledku 4:1. Díky tomu se udržel na kýžené šesté pozici s třiapadesáti body a v semifinále play-off přivítá deváté Go Ahead.

NEC navíc v případě postupu přes vyzyvatele z Deventeru sehraje finálový duel o Konferenční ligu také doma. Domácí tým i přes vysokou prohru před vlastními fanoušky může být s tímto ročníkem relativně spokojen, neboť po historicky prvním postupu do nejvyšší nizozemské soutěže v "novodobé" éře klubu obsadil třinácté místo se čtyřiatřiceti body, a udržel se tedy mezi elitou i pro nadcházející ročník.

Almere přitom zahájilo tento nedělní duel mnohem lépe, neboť z první větší akce po necelých devatenácti minutách hry šlo do vedení. Prosadit se dokázal Rajiv van la Parra, jenž vypálil ze čtrnácti metrů z levé strany a jeho skákavý pokus zapadl přesně ke vzdálenější tyči kolem marně se natahujícího gólmana Cillessena. Nicméně hosté od tohoto okamžiku zabrali a ještě do poločasu otočili vývoj.

Nejprve krátce po odehrané půlhodině srovnal stav japonský šikula Kodai Sano přesnou hlavičkou z hranice brankového území pod levou šibenici a v nastaveném čase první půle skóroval také Dirk Proper prudkou hlavičkou k bližší konstrukci po skvěle zahraném přímém volném kopu v podání Cheryho.

V 63. minutě nasměroval hosty ještě blíže k tříbodovému zisku Koki Ogawa pohotovou ranou ze sedmi metrů (1:3) a zhruba čtvrthodiny před závěrečným hvizdem uzavřel gólový účet Tjarron Chery nechytatelným projektilem z osmnácti metrů do pravého horního růžku.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
PSV Eindhoven
34
29
4
1
111 : 21
91
2
Feyenoord Rotterdam
34
26
6
2
92 : 26
84
3
FC Twente
34
21
6
7
69 : 36
69
4
AZ Alkmaar
34
19
8
7
70 : 39
65
5
AFC Ajax
34
15
11
8
74 : 61
56
6
NEC Nijmegen
34
14
11
9
68 : 51
53
7
FC Utrecht
34
13
11
10
49 : 47
50
8
Sparta Rotterdam
34
14
7
13
51 : 48
49
9
Go Ahead Eagles
34
12
10
12
47 : 46
46
10
Fortuna Sittard
34
9
11
14
37 : 56
38
11
SC Heerenveen
34
10
7
17
53 : 70
37
12
PEC Zwolle
34
9
9
16
45 : 67
36
13
Almere City
34
7
13
14
33 : 59
34
14
Heracles Almelo
34
9
6
19
41 : 74
33
15
RKC Waalwijk
34
7
8
19
38 : 56
29
16
SBV Excelsior
34
6
11
17
50 : 73
29
17
FC Volendam
34
4
7
23
34 : 88
19
18
SBV Vitesse
34
6
6
22
30 : 74
6

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele