Čech je podle výzkumu nejužitečnějším hráčem Premier League

Český brankář Petr Čech je nejužitečnějším hráčem anglické ligy. Alespoň podle výzkumu deníku The Times, ve kterém vědci porovnávali, jaký vliv mají jednotliví hráči na výsledky svého týmu. Jasným vítězem se ukázal právě Čech před spoluhráčem z Chelsea Frankem Lampardem a dalším brankářem Markem Schwarzerem.

Čech chce, aby nový trenér Chelsea navázal na Hiddinka

Podle českého brankáře Petra Čecha by se příštím trenérem Chelsea měl stát někdo s podobnými vlastnostmi, jaké má dočasný kouč fotbalistů londýnského celku Guus Hiddink. Právě úspěšný Nizozemec má prý hlavní vliv na výkonnostní růst Chelsea v jarní části sezony.

Budeme hrát ofenzivněji než v Barceloně, slíbil brankář Čech

Ještě šest zápasů by rád do konce sezony odchytal brankář Chelsea Petr Čech. To by znamenalo, že "Blues" ve středu večer zdolají Barcelonu a postoupí do finále Ligy mistrů. Londýňané si ze Španělska přivezli bezbrankovou remízu a v domácí semifinálové odvetě plánují útočnější představení než před týdnem.

Čech po vychytané nule na Nou Campu chválil obranu Chelsea

Nedávno se na hlavu Petra Čecha valila kritika poté, co dostal sedm gólů ve dvou zápasech a nakupil několik chyb, ale po úterním večeru si opět vychutnává uznání a chválu. V úvodním semifinále Ligy mistrů na půdě Barcelony přispěl k remíze 0:0 a stal se prvním gólmanem, který letos na Nou Campu neinkasoval.

Čechovi stačil jediný zápas, aby získal zpět ztracenou reputaci

Jediný zápas stačil českému fotbalovému brankáři Petru Čechovi k tomu, aby dal zapomenout na poslední nepřesvědčivé výkony, za které byl ze všech stran kritizován. Gólman Chelsea ve středeční ligové dohrávce proti Evertonu znovu ukázal své brankářské umění.

Za Čechovu ztrátu formy může podle bývalého gólmana zranění hlavy

Bývalý brankář londýnského Arsenalu John Lukic je přesvědčen, že současná ztráta formy českého gólmana Petra Čecha je důsledkem zranění hlavy, které utrpěl v roce 2006. Kvůli tomu Čech podle Lukice ztratil někdejší jistotu, z čehož pramení některé góly, za které je v poslední době brankář Chelsea hodně kritizován.

Essien se zastal Čecha

Záložník Chelsea Michael Essien se zastal svého klubového spoluhráče Petra Čecha. Podle ghanského reprezentanta i přes velké chyby, kterých se Čech nejen v posledním zápase Ligy mistrů dopustil, se brankář londýnského celku opět vzchopí .

Čech je slabinou Chelsea, radí Parlour Arsenalu

Gólman Petr Čech je v současnosti slabinou Chelsea a fotbalisté Arsenalu by toho měli v dnešním semifinále Anglického poháru využít. Před ostře sledovaným londýnským derby ve Wembley nabídl takový návod k úspěchu bývalý slavný hráč "Kanonýrů" Ray Parlour.

Chelsea popřela, že by sháněla náhradu za Čecha

Chelsea popřela, že by hledala náhradu za českého brankáře Petra Čecha. Klub tak prostřednictvím vyjádření trenéra Guuse Hiddinka dementoval informace listu London Evening Standard, podle kterého "Blues" došla s Čechem trpělivost po posledních dvou zápasech, v nichž inkasoval sedm branek.

Spící Petr Čech aneb šťastná sedmička

O brankářské jedničce české reprezentace se stále říká, že patří mezi nejlepší světové gólmany. Experti se dříve shodovali téměř jednohlasně, právě tak fanoušci Chelsea. Poslední dobou se ovšem množí hlasy, které tuto legendu, fámu, poněkud zpochybňují.

Hiddink: Čechovi chybí sebedůvěra, ale střídat jej nebudu

Český brankář anglické Chelsea Petr Čech prožívá krizi sebedůvěry. Po úterní remíze 4:4 s Liverpoolem ve čtvrtfinále Ligy mistrů to řekl trenér Chelsea Guus Hiddink, který však o jeho střídání neuvažuje.

Získali jsme do odvety skvělou výhodu, pochvaluje si Čech

Petr Čech si pochvaluje středeční výkon Chelsea, která si přivezla z úvodního čtvrtfinále Ligy mistrů v Liverpoolu nečekanou výhru 3:1. Reprezentační gólman považuje příznivý výsledek z Anfield Road za velkou výhodu do odvety a doufá, že jeho tým za týden stvrdí postup. V domácím prostředí chce Chelsea vstřelit aspoň jeden gól.

Čech doufá v zopakování výkonu z Německa

Na svůj druhý kvalifikační zápas v roli reprezentačního kapitána se chystá fotbalový brankář Petr Čech. V říjnu 2007 se s páskou na rameni radoval ze slavného vítězství 3:0 v Německu, které pomohlo českému mužstvu k postupu na evropský šampionát do Rakouska a Švýcarska.

Čech: Lidé asi nehodnotili jen mou chybu s Tureckem

Čekal vítězství Pavla Nedvěda. Nakonec ale anketu Fotbalista roku ovládl on a netajil proto překvapení. Petr Čech v minulém roce nevyhrál žádnou velkou trofej a hlavně se musel otřepat z velkého osobního zklamání, když se na mistrovství Evropy v duelu s Tureckem svojí hrubkou přičinil o vyřazení reprezentace už v základní skupině.

Čech po třech letech triumfoval v anketě Fotbalista roku

Brankář londýnské Chelsea a dlouholetá jednička české reprezentace Petr Čech po třech letech a podruhé v kariéře triumfoval v anketě Fotbalista roku. Čech ovládl 44. ročník ankety, v níž se hodnotily výkony a výsledky dosažené v roce 2008. Mezi trenéry poprvé zvítězil Karel Jarolím ze Slavie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele