Čechovo zranění se lepší, měl by stihnout úvod sezony Chelsea

Brankář Petr Čech se úspěšně zotavuje ze zranění lýtkového svalu a měl by stihnout úvod sezony fotbalistů Chelsea. Podle trenéra Carla Ancelottiho by měl být schopen nastoupit již do zápasu o anglický Superpohár proti Manchesteru United, který se hraje v neděli 8. srpna.

Čech má znovu poraněné lýtko, bude chybět minimálně měsíc

Aktualizováno. Brankář Petr Čech si znovu poranil lýtkový sval na pravé noze a přijde o začátek nové sezony anglické ligy. V brance Chelsea bude chybět minimálně měsíc. Postrádat ho bude i česká reprezentace v srpnovém přípravném utkání s Lotyšskem. Chelsea zranění potvrdila na svém webu po dnešním vyšetření.

Čech si užil nezvykle dlouhou dovolenou a těší se na novou sezonu

Petr Čech se už nemůže dočkat, až s londýnskou Chelsea odstartuje novou sezonu. Gólman české reprezentace prožil jednu z nejdelších dovolených v kariéře, během níž byl dvakrát ve Španělsku a na skok se vypravil i na šampionát do Jižní Afriky.

Čech se při MS těší na odpočinek, věří Španělsku a Brazílii

Až se v pátek rozjede světový šampionát, brankáře Petra Čecha i s odstupem zamrzí, že se s českou reprezentací do Jihoafrické republiky nepodívá. Osmadvacetiletou hvězdu Chelsea na druhou stranu těší, jak si při neúčasti národního týmu užije nebývale dlouhou dovolenou s rodinou.

Čech: Real? Nikdy neříkej nikdy, ale jsem spokojený v Chelsea

Brankář Petr Čech spíše jen se shovívavým úsměvem sleduje spekulace, které se vyrojily kolem jeho možného odchodu z Chelsea do Realu Madrid za koučem Josém Mourinhem. Osmadvacetiletý gólman je prý zvědavý na to, jak se situace dál může vyvíjet, ale přesun do jiného klubu nevidí reálně.

Podle Čecha bude otázkou, jak se podaří udržet Turky na uzdě

Reprezentanti sehrají v sobotu v New Jersey proti Turecku čtvrtý přípravný zápas pod trenérskou taktovkou Michala Bílka a poprvé pod vedením nového kouče bude chytat Petr Čech. Při neúčasti Tomáše Rosického navíc navlékne kapitánskou pásku. I na něm bude hodně záležet, jak se Češi s těžkou zkouškou vyrovnají.

Ancelotti: Čechův zákrok byl rozhodující

Za rozhodující okamžik sobotního finále Anglického poháru označil kouč vítězné Chelsea Carlo Ancelotti zákrok brankáře Petra Čecha. Český reprezentant v počátku druhého poločasu chytil Portsmouthu penaltu za bezbrankového stavu. O několik minut později pak vstřelil jediný gól zápasu kanonýr Didier Drogba.

Čech: Nejtěžší titul

Čtyři roky si musel brankář Petr Čech počkat na slastný pocit, až znovu zvedne nad hlavu stříbrný pohár pro šampiony anglické ligy. Když jej v neděli třímal v rukou, vážil si vzácné chvíle prý ještě víc, než když s Chelsea v Premier League triumfoval v letech 2005 a 2006 hned po svém příchodu do londýnského velkoklubu.

Čech: V Liverpoolu jsme udělali důležitý krok k titulu

Už před nedělním zápasem v Liverpoolu fotbalový brankář Petr Čech tušil, že výhra na Anfield Road může jeho Chelsea "vydláždit" cestu k vysněnému titulu. A po úspěšném splnění liverpoolské mise Čech tuší, že "Blues" mají před posledním kolem a domácím soubojem s Wiganem blízko k tomu, aby ukončili tříleté panování Manchesteru United.

Čech se dočkal 100. nuly v lize a má s Chelsea blízko k titulu

Brankář Petr Čech z londýnské Chelsea se v úterní dohrávce proti Boltonu dočkal jubilejní sté nuly v anglické Premier League. Českého reprezentačního gólmana potěšilo, že čistým kontem pomohl k důležité výhře 1:0 a k třem bodům, které "Blues" výrazně přiblížily k zisku mistrovského titulu.

Čech: Chelsea k titulu potřebuje šest výher a jednu remízu

Brankář Petr Čech tuší, že fotbalisté Chelsea si v boji o titul v anglické lize mohou dovolit ze zbývajících sedmi zápasů zaváhat maximálně jednou. Ideální by však prý bylo, kdyby všechny zápasy vyhráli. Věří, že on sám k tomu pomůže, i proto, že zraněné lýtko, které ho na měsíc vyřadilo ze hry, je již zcela v pořádku.

Čecha další triumf v anketě překvapil, věří v rychlé uzdravení

Podruhé za sebou a potřetí v kariéře se Petr Čech mohl radovat z triumfu v anketě Fotbalista roku, i když mu včerejší slavnostní vyhlášení v pražském Divadle na Vinohradech kalilo zranění lýtkového svalu. Brankář Chelsea jej utrpěl minulou středu v utkání Ligy mistrů na půdě Interu Milán.

Brankář Čech si poranil lýtko a bude až měsíc mimo hru

Reprezentační brankář Petr Čech nedochytal středeční osmifinále Ligy mistrů kvůli poraněnému lýtku. V brance Chelsea jej musel v 61. minutě vystřídat Portugalec Hilário, na stavu 2:1 pro Inter Milán už se poté nic nezměnilo. Londýnský klub na svém webu uvedl, že Čech by měl být mimo hru až měsíc.

Čech: Chytat v klubu, jako je Chelsea, je obtížné

Kritika, se kterou se v posledních měsících musí potýkat český brankář Petr Čech, je prý daní za to, že chytá v úspěšném týmu s fungující obranou, jakým je Chelsea. V klubovém magazínu Čech řekl, že právě proto není v zápasech v takové permanenci a každá menší chyba je o to více patrnější.

Cudiciniho inspiruje při léčbě těžkého zranění Čech

Italský brankář Carlo Cudicini si při snaze vrátit se k fotbalu po vážném zranění hodlá inspirovat bývalým spoluhráčem z Chelsea Petrem Čechem. Právě vzpomínky na Čechův návrat po fraktuře lebky pomáhají gólmanovi Tottenhamu ve vlastní boji se zlomenými zápěstími a poraněnou pánví. Zranění si přivodil při listopadové nehodě na motocyklu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele