Podle Čecha by se mohl projev Chelsea pod novým koučem zlepšit

Petr Čech vítá, že se novým koučem Chelsea stal třiatřicetiletý Portugalec André Villas-Boas, který už v londýnském klubu v letech 2004 a 2008 působil jako pomocník Josého Mourinha. Český gólman nepovažuje trenérův nízký věk za nevýhodu a věří, že znalost anglického prostředí bude jeho výhodou.

Je to cenná zkušenost, zhodnotil Čech

Během utkání ho diváci často ocenili bouřlivým potleskem a bylo takřka jedno, zda vyskočil na nepříliš složitý centr, nebo zneškodnil velkou šanci domácího výběru. Brankář Petr Čech si účast na turnaji Kirin Cup zjevně užíval plnými doušky a proti japonským fotbalistům dnes podal jeden ze svých nejlepších reprezentačních výkonů.

Kapitán Čech byl spokojen s nováčky

Už před utkáním se brankář Petr Čech cítil velmi dobře. Na svoji ruku při absenci Rosického znovu natáhnul kapitánskou pásku, v hledišti zahlédl domácího fandu v českém dresu s jeho typickou helmou, na zápas se moc těšil. V utkání pak podal tradičně výborný výkon a přes jednu minelu při špatném odkopu patřil tradičně k oporám.

Čech si na změny hráčů v reprezentaci nestěžuje, jsou třeba

Přestože červnový termín pro reprezentační zápasy považuje brankář Petr Čech za nešťastný, možnost hrát na podobných turnajích, jako je Kirin Cup, přece jen vítá. Představují totiž podle něj ideální šanci pro mladé hráče získávat zkušenosti s nezvyklými styly i tím, jak funguje český národní tým.

Petr Čech vyhrál pošesté Zlatý míč, ligové ankety ovládla Plzeň

Brankář Petr Čech opět ovládl anketu Zlatý míč ČR. Gólman Chelsea vyhrál již pošesté v patnáctileté historii hlasování a je společně s dalším šestinásobným vítězem Pavlem Nedvědem jejím nejúspěšnějším laureátem.

Podle Čecha je červnový termín pro reprezentace nešťastný

Brankář Petr Čech označil červnový termín pro přípravné a kvalifikační zápasy reprezentací za nešťastný. Podle něj potřebují fotbalisté po náročné sezoně alespoň čtyři týdny volna a reprezentační povinnosti jim v tom zabraňují. Poté se prý nelze divit, že se řada hráčů z účasti na reprezentačních akcích omlouvá.

Čechovi poslední prohra kalí radost z "cizineckého" rekordu

Vnitřně rozpolcený byl po posledním zápase sezony v anglické lize brankář Chelsea Petr Čech. Mrzela ho porážka na hřišti Evertonu, ale na druhou stranu si česká reprezentační jednička hodně považovala toho, že odehrála 313. zápas v dresu "Blues", což se ještě v historii žádné ze zahraničích akvizic londýnského klubu nepodařilo.

Čecha zvolili fanoušci nejlepším hráčem Chelsea v sezoně

Brankář Petr Čech byl poprvé během svého sedmiletého působení v Chelsea vyhlášen nejlepším hráčem klubu za sezonu. V hlasování 28 tisíc fanoušků porazil útočníka Didiera Drogbu a obránce Branislava Ivanoviče.

Čech se nerad smiřuje s tím, že Manchester už o titul nepřijde

Brankář Petr Čech se po prohře Chelsea s Manchesterem United už smířil s tím, že vítězové nedělního šlágru se už nenechají připravit o titul. Podle Čecha je téměř vyloučeno, že by United v posledních dvou zápasech nedokázali získat kýžený bod.

Čech volá po zavedení videa, Ferguson se bojí dalších chyb

Hodně napínavé a dramatické duely byly o víkendu k vidění v Premier League. A co víc, po výhře Chelsea a prohře Manchesteru United je opět zcela otevřen boj o ligový titul. Nicméně ani jeden zápas se neobešel bez kontroverzí. Petr Čech po bitvě s Tottenhamem volá po zavedení videa, Sir Alex Ferguson se zase bojí, aby sudí neovlivnili i následující klíčový duel...

Fanoušek složil píseň o Čechovi

Fanoušek Chelsea Chris Cohen složil písničku oslavující českého brankáře Petra Čecha. Jde o předělávku hitu z 80. let Hot, Hot, Hot od skupiny Arrow.

Musíme se z této sezony poučit, řekl Čech po konci v Lize mistrů

Brankář Petr Čech letos poprvé po třech letech nezíská s fotbalisty Chelsea žádnou trofej. "Blues" v úterý pozdě večer vypadli po druhé čtvrtfinálové porážce od Manchesteru United z Ligy mistrů a přišli o poslední reálnou možnost vybojovat v této sezoně aspoň jeden vítězný pohár.

Chelsea se zlobí, že sudí nepískl penaltu za zákrok na Ramirese

Chelsea doma prohrála úvodní čtvrtfinále Ligy mistrů s Manchesterem United 0:1 a její rozladění po nevyvedeném středečním utkání umocnila situace z nastaveného času. "Blues" jsou přesvědčeni, že jim španělský rozhodčí Alberto Undiano Mallenco v závěru upřel penaltu po zákroku hostujícího Patrice Evry na brazilského záložníka Ramirese.

Čech i přes prohru stále cítí šanci

Londýnská Chelsea má v odvetě Ligy mistrů proti Manchesteru United stále šanci na postup do semifinále, i když ve středu doma prohrála 0:1. Musí ale v Manchesteru rychle vstřelit gól a dát si pozor na soupeřovy protiútoky. Po utkání to řekl brankář Chelsea Petr Čech.

Čech hodlá za Chelsea chytat, dokud ho klub bude chtít

Český brankář Petr Čech prý rozhodně neuvažuje o odchodu z Chelsea. Naopak by rád za londýnský klub odehrál dalších 300 zápasů. Už v této sezoně zřejmě překoná klubový rekord v počtu startů zahraničního hráče, který drží s 312 zápasy Ital Gianfranco Zola.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele