Po remíze se Swansea můžeme zapomenout na titul, tvrdí Čech

Český brankář Petr Čech je přesvědčen, že Chelsea může po úterní remíze 1:1 na hřišti nováčka anglické ligy Swansea zapomenout na titul. Londýnský klub se teď podle něj musí soustředit na udržení příček zajišťujících účast v Lize mistrů.

Čech je podle IFFHS šestým nejlepším brankářem čtvrtstoletí

Český reprezentant Petr Čech z Chelsea je podle Mezinárodní federace fotbalových historiků a statistiků (IFFHS) šestým nejlepším brankářem posledního čtvrtstoletí. Pořadí za období 1987 až 2011 ovládl Ital Gianluigi Buffon z Juventusu.

Čech je rád, že jeho hektický podzim dobře skončil

Dvě zranění, rozpačité výkony jeho Chelsea i reprezentace. Ale také návrat do boje o titul v anglické lize, jistá účast v jarním play off Ligy mistrů a postup s národním týmem na červnové mistrovství Evropy. Překotný podzim zažil brankář Petr Čech, vítěz podzimní části novinářské ankety Zlatý míč, v níž útočí už na rekordní sedmé prvenství.

Jsme zpět ve hře o titul, raduje se Čech po vítězství nad lídrem

Podle brankáře Petra Čecha se Chelsea vrátila po pondělní výhře 2:1 nad vedoucím týmem tabulky Manchesterem City do boje o titul. Londýnský celek připravil lídrovi anglické ligy první porážku v sezoně a v tabulce na něj z třetího místa ztrácí sedm bodů.

Villas-Boas popřel, že by se Chelsea chtěla zbavit Čecha

Chelsea podle manažera Andrého Villase-Boase i nadále počítá s Petrem Čechem jako klíčovou součástí sestavy a dokonce s brankářem neformálně zahájila diskuse o prodloužení smlouvy, která nyní platí ještě rok a půl. Kouč londýnského týmu tak popřel zvěsti, že by se chtěl v rámci letní přestavby kádru české reprezentační jedničky zbavit.

Čech je rád, že Chelsea nedopustila senzaci a postoupila

Fotbalistům Chelsea hrozilo, že po osmi letech poprvé nepostoupí do vyřazovací fáze Ligy mistrů, zásluhou domácí výhry 3:0 nad Valencií tuto senzaci odvrátili. Podle českého brankáře londýnského celku Petra Čecha na tom má zásluhu především produktivita v útoku a skvělý výkon útočníka Didiera Drogby. Těší ho však i to, že k postupu přispěl vychytanou nulou.

Čech se zastává Villase-Boase, na vině jsou prý hráči

Český brankář Petr Čech se zastal kritizovaného manažera Chelsea Andrého Villase-Boase. Chelsea za poslední měsíc vyhrála jen dva ze sedmi zápasů, podle Čecha je však třeba házet vinu na hráče a ne na trenéra.

Jsem hrdý, jak to tým zvládl, řekl po úspěšné baráži Bílek

České reprezentanty pohltila euforie, poté co dnes zvládli odvetu utkání o postup na mistrovství Evropy a po výhře 1:0 v Černé Hoře zkompletovali úspěšnou barážovou misi. Trenér Michal Bílek řekl, že je na tým, který byl dlouho kritizován, hrdý.

Fotbalisté odletěli do Černé Hory bez větších zdravotních potíží

Češi odletěli dnes odpoledne do Podgorice k odvetnému utkání baráže s Černou Horou, která rozhodne o postupujícím na mistrovství Evropy. Hráči nepochybují o tom, že pokud zopakují výkon z pátečního klání na Letné, v němž vyhráli 2:0, bude postup jejich. Nechtějí však jen bránit dvoubrankový náskok, ale vstřelit rozhodující gól.

Čech byl s maskou spokojený

Petr Čech zvládl v pátek večer těžký úkol a se zlomeným nosem dokázal v úvodním barážovém duelu o účast na Euru proti Černé Hoře vychytat čisté konto. Po zápase, který český celek vyhrál 2:0, si velmi pochvaloval ochrannou masku, ale zda své zranění při hře cítil, nechtěl prozradit.

Čech zvládl poslední trénink, proti Černé Hoře by měl chytat

Petr Čech zvládl dnešní poslední trénink před prvním utkání baráže o postup na mistrovství Evropy s Černou Horou a v pátečním zápase by měl nastoupit. Lékař národního týmu Petr Krejčí řekl, že zlomený nos by Čech neměl nijak omezit a brankář Chelsea prý nepodstoupí žádné riziko, když s ochrannou maskou vyběhne na hřiště.

Čech se připojil k týmu, odpoledne bude trénovat s maskou

Brankář Petr Čech, který v sobotu utrpěl zlomeninu nosu, se dnes připojil k fotbalové reprezentaci v přípravě na dva barážové souboje s Černou Horou. S týmem v podvečer absolvuje trénink, na němž poprvé naplno vyzkouší ochrannou masku, kterou si přivezl z Milána.

Čech dorazí ve středu dopoledne, Baroš znovu trénoval

Chmury ohledně zraněných hráčů české reprezentace před barážovým dvojzápasem s Černou Horou se pomalu rozplývají. Dnešní odpolední trénink znovu absolvoval také Milan Baroš a ve středu se možná začne připravovat pozvolna už i Petr Čech.

Čech nebude na srazu, kvůli zlomenému nosu nesmí letět

Brankář Petr Čech nedorazí na pondělní sraz reprezentace, lékaři mu kvůli zlomenému nosu zatím zakázali letět do Prahy. Gólman Chelsea by se měl k týmu před baráží proti Černé Hoře připojit ve středu. Jeho start v pátečním utkání na Letné a následné odvetě v Podgorici je nejistý.

Čech si zlomil nos a jeho start v baráži je ohrožen

Petr Čech si v dnešním utkání Chelsea na hřišti Blackburnu zlomil nos a jeho start v baráži o účast na mistrovství Evropy proti Černé Hoře je ohrožen. ČTK to řekl Lukáš Přibyl ze společnosti Sport Invest, která reprezentačního gólmana zastupuje. Úvodní barážový duel sehraje český tým v pátek v Praze, odveta je na programu v úterý 15. listopadu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele