Čech po remíze v Genku litoval, že Chelsea soupeře nedorazila

Po sobotní porážce 3:5 s Arsenalem se Chelsea nevydařil ani úterní zápas v Lize mistrů v Genku, kde neudržela vedení a nakonec remizovala 1:1. Podle brankáře Petra Čecha není důvod k panice. Problémem jeho týmu prý je, že se mu nedaří dobře rozehraný zápas definitivně rozhodnout.

Čech si po porážce 3:5 s Arsenalem vyčítá poslední gól

Brankář Petr Čech si po sobotní přestřelce Chelsea s Arsenalem vyčítá hlavně poslední branku na 3:5, kterou hostující útočník Robin Van Persie zkompletoval hattrick. Při druhé ligové prohře svého týmu v řadě lovil během své osmé sezony v Anglii vůbec poprvé míč ze sítě pětkrát.

Čech nastoupil v poháru z lavičky a hned chytil penaltu

Střídající brankář Petr Čech byl ústřední postavou středečního zápasu čtvrtého kola anglického Ligového poháru. Český fotbalista nahradil v druhém poločase mezi tyčemi vyloučeného Rosse Turnbulla a hned zlikvidoval pokutový kop. Chelsea i díky jeho přispění zvítězila nad Evertonem 2:1 v prodloužení.

Torres podle Čecha proti Genku ukázal, že je stále skvělý útočník

Brankář Petr Čech si ve středečním utkání proti Genku připsal druhé čisté konto v této sezoně Ligy mistrů a pomohl k výhře Chelsea 5:0. Hlavním hrdinou však byl často kritizovaný útočník Fernando Torres, který vstřelil dva góly. Podle Čecha tak ukázal, že je stále kvalitním útočníkem.

Podle Čecha je postup odměnou pro celý tým i věrné fandy

Odměna pro hráče, celý realizační tým a také fanoušky, kteří přes veškerou skepsi věřili týmu a dorazili sledovat utkání v Litvě na vlastní oči. Tak viděl postupovou radost brankář Petr Čech po jednoznačné výhře 4:1 v Kaunasu.

Podle Čecha začíná baráž o Euro už zápasem v Litvě

Baráž o mistrovství Evropy se sice odehraje až v listopadu, pro českou reprezentaci však podle brankáře Petra Čecha začne už v úterním duelu s Litvou. Po páteční prohře 0:2 se Španělskem potřebuje český tým v závěrečném utkání skupiny I zvítězit, aby obsadil druhé místo v tabulce.

Češi shodně přiznali, že na soupeře neměli

Češi měli po prohře se Španělskem jasno: na mistry světa a Evropy neměli, soupeř byl nad jejich možnosti a domácí tým jim výhru navíc usnadnil velkou pasivitou. Za stavu 0:2 si Španělé prý už jen kontrolovali výsledek a zasloužené vítězství.

Torres bude v Praze hrát o svou budoucnost v reprezentaci

V posledních zápasech španělské reprezentace příliš prostoru nedostával, ovšem v pátek proti České republice zřejmě Fernando Torres nastoupí v základní sestavě. Trenér Vicente del Bosque mu chce dát možná poslední šanci dokázat, že kritika na jeho hlavu je neoprávněná. Torres v podstatě bude hrát o svou budoucnost v týmu.

Čecha po utkání s Valencií mrzela ztracená nula

Až do 87. minuty živili fotbalisté Chelsea ve středu večer naději na tři body z utkání Ligy mistrů na půdě rozjeté Valencie. Jejich šance držel také brankář Petr Čech, který se blýskl několika výbornými zákroky. V závěru však už na penaltu Roberta Soldada nedosáhl a po remíze 1:1 litoval, že Blues smolně přišli o vítězství.

Čech po střetu se soupeřem před týdnem nemohl v šatně vstát

Petr Čech po střetu s útočníkem Fulhamu v zápase Ligového poháru minulý týden nemohl v šatně vstát a špatně viděl. V rozhovoru s listem Daily Mirror gólman Chelsea uvedl, že mu pomohla ochranná helma, kterou nosí od vážného zranění hlavy před pěti lety.

Čech po střetu nedochytal pohárový duel, ale je v pořádku

Brankář Petr Čech nedochytal středeční utkání Chelsea v třetím kole anglického Ligového poháru s fotbalisty Fulhamu. Český reprezentant musel v poločase střídat kvůli zranění, které utrpěl po střetu s protihráčem. Podle trenéra Andrého Villase-Boase se Čech rozhodl nepokračovat spíše z preventivních důvodů.

Čecha proti Leverkusenu potěšila výhra i kapitánská páska

Dva důvody k radosti měl po úterním prvním zápase Ligy mistrů brankář Chelsea Petr Čech. Ve vstupním utkání do soutěže jej potěšila výhra 2:0 nad Leverkusenem, milým bonusem pro něj bylo i to, že podruhé v kariéře a poprvé v soutěžním zápase šel na hřiště jako kapitán londýnského klubu.

Čech si poranil koleno a nestihne zápas ve Skotsku

Brankář Petr Čech si poranil na středečním tréninku Chelsea pravé koleno a bude nejméně měsíc mimo hru. Nestihne tak zářijový důležitý duel české reprezentace v kvalifikaci o postup na mistrovství Evropy ve Skotsku.

Podle Čecha se reprezentanti nemohou soustředit jen na ofenzivu

Po dvou bezbrankových remízách na Kirin Cupu se od české reprezentace očekává ve středeční přípravě v Norsku především vylepšená ofenziva, ale gólman Petr Čech by chtěl, aby k tomu jeho spoluhráči přidali stejně kvalitní defenzivu.

Čech doufá, že trenér Villas-Boas v Chelsea dlouho vydrží

Brankář Chelsea Petr Čech věří, že nový trenér André Villas-Boas v klubu zůstane delší dobu, než jeho předchůdci. Podle fotbalisty, který už v týmu zažil šest trenérů, mohou úspěšné působení mladého kouče na Stamford Bridge předznamenat dosavadní dobré výsledky v přípravných zápasech.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele