Reprezentanti věří v Barošovo uzdravení, je pořád nepostradatelný

České reprezentanty postrašila zpráva o svalovém zranění Milana Baroše. O jeho startu v pátečním utkání na mistrovství Evropy proti Rusku se rozhodne zřejmě až krátce před výkopem. Hráči věří v Barošovo uzdravení, střelec z Galatasaraye je prý pro národní tým stále nepostradatelný.

Čech: Je dobře, že jsme takový gól dostali teď a ne na ME

Podle brankáře českých fotbalistů Petra Čecha je dobře, že reprezentanti inkasovali gól po rychle rozehraném přímém kopu v generálce s Maďarskem, než aby se jim to stalo na mistrovství Evropy. Věří, že se z toho hráči poučí a budou si stoupat před míč tak, aby soupeř nemohl rozehrát dříve, než k tomu dá sudí pokyn.

Čech si proti Maďarsku připomene svůj reprezentační debut

Je to již deset let, co se Petr Čech poprvé objevil v brance reprezentace. Debut si odbyl v utkání proti Maďarsku, tedy stejnému soupeři, proti kterému se v pátek postaví v generálce před mistrovstvím Evropy. Pro Čecha to bude zároveň 90. reprezentační start, čímž se na vyrovná Zdeňku Nehodovi na čtvrtém místě historického pořadí.

Čech prodloužil smlouvu s Chelsea do června 2016

Brankář Petr Čech prodloužil smlouvu s londýnskou Chelsea až do června 2016. Jeho stávající kontrakt s čerstvým vítězem Ligy mistrů měl vypršet v roce 2013.

Čech: Oslavy byly fantastické, teď jsem zpět v realitě

Z krátkých, ale o to intenzivnějších oslav vítězství v Lize mistrů se sbírá brankář Petr Čech. Jeden z hrdinů Chelsea, která v dramatickém sobotním finále zdolala Bayern Mnichov, ale už hledí vstříc další výzvě. Tou je pro Čecha červnové mistrovství Evropy.

Německý tisk opěvuje Čecha

Kouzelník v bráně, tak označil německý deník Süddeutsche Zeitung gólmana Chelsea Petra Čecha po jeho výkonu v sobotním finále Ligy mistrů. Londýnský klub v něm v dramatickém penaltovém rozstřelu porazil domácí Bayern Mnichov 4:3. Také další německé listy chválí třicetiletou jedničku české reprezentace.

Čeští reprezentanti ocenili výkon Čecha ve finále Ligy mistrů

Čeští reprezentanti mají radost z toho, že jejich spoluhráč brankář Petr Čech v sobotu s Chelsea poprvé v kariéře vyhrál Ligu mistrů. Brankářská jednička podle nich potvrdila, že je vynikajícím gólmanem a měla na penaltovém vítězství nad Bayernem Mnichov i celkovém triumfu hlavní podíl.

Čecha nosili na ramenou

Zatímco většina hráčů Chelsea bouřlivě slavila triumf v Lize mistrů a přetahovali se o nejcennější klubovou trofej, brankář Petr Čech postával osamocený a rozhlížel se po tribunách zbarvených modří londýnského klubu. Nejen že se kochal pohledem na jásající fanoušky, ale především hledal svou rodinu, která ho přijela podpořit. Přesto se Čech nakonec stal hlavní postavou oslav.

Čech se radoval, že si vychytal nejlepší dárek k narozeninám

Brankář Petr Čech se stal čtvrtým českým hráčem, který vyhrál nejprestižnější klubovou soutěž Ligu mistrů. Těšilo ho, že měl na finálové výhře Chelsea nad Bayernem Mnichov výrazný podíl. V utkání chytil hned tři ze šesti pokutových kopů, které na něj šly - jeden v prodloužení a dva v rozhodujícím penaltovém rozstřelu.

Čech si finále LM zachytá vpředvečer svých 30. narozenin

Před 30 lety se v Plzni narodil jeden z nejlepších fotbalových brankářů posledních let a dlouholetá jednička české reprezentace Petr Čech. Téměř dva metry vysoký gólman má ve své sbírce dlouhou řadu triumfů, kterou může dnes ještě rozšířit o cenný drahokam - vítězství v Lize mistrů. Před čtyřmi lety odcházel z podobného finále zklamaný...

Čech: Je to sezona plná paradoxů

Brankář Petr Čech si váží sedmého vítězství v anketě Zlatý míč o nejlepšího českého fotbalistu sezony, kterým překonal dosavadní rekord Pavla Nedvěda. Sám považuje končící sezonu z hlediska vlastních výkonů za velmi dobrou. Její hodnocení ale ovlivní ještě samotný závěr - sobotní vystoupení Chelsea ve finále Ligy mistrů a následný evropský šampionát.

Petr Čech získal posedmé Zlatý míč ČR a stal se rekordmanem

Brankář Petr Čech potřetí za sebou ovládl anketu Zlatý míč ČR. Gólman Chelsea vyhrál již posedmé v šestnáctileté historii hlasování a vytvořil nový rekord, o který se dosud dělil se šesti prvenstvími s Pavlem Nedvědem. Druhý skončil Tomáš Rosický z Arsenalu a třetí Petr Jiráček z Wolfsburgu. Ligové ankety ovládli mistři ze Slovanu Liberec.

Čech je po pohárové výhře rád, že Chelsea získá v sezoně trofej

Brankář Petr Čech pomohl Chelsea v sobotním finále Anglického poháru k výhře 2:1 nad Liverpoolem. Pro londýnský celek je podle něj důležité, že v této sezoně získal cennou trofej, která mu psychicky pomůže před blížícím se vyvrcholením Ligy mistrů proti Bayernu Mnichov.

Čech se po ligovém neúspěchu Chelsea upíná na dvě finále

Fotbalisté Chelsea při středeční prohře s Newcastlem 0:2 utrpěli v Premier League další ránu a znovu se jim vzdálily pohárové příčky, ale brankář Petr Čech stále věří, že sezona pro jeho tým skončí historickým úspěchem. Čech totiž vzhlíží k sobotnímu finále Anglického poháru s Liverpoolem a hlavně k finálovému duelu Ligy mistrů.

Čech: Je to maximum, co jsme mohli vytěžit

Týmový výkon na hranicích možností a naděje do odvety. Brankář Chelsea Petr Čech považuje středeční vítězství 1:0 nad Barcelonou v semifinále Ligy mistrů za nejlepší možný výsledek, jaký šlo proti obhájci trofeje dosáhnout. Pro reprezentační jedničku však katalánský soupeř dál zůstává favoritem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele