Čech vede po podzimu ve Zlatém míči a útočí na osmý triumf

Brankář Chelsea Petr Čech ovládl podzimní část novinářské ankety Zlatý míč, v níž hlasují tuzemští sportovní žurnalisté. Čech v polovině soutěže vede s velkým náskokem před obráncem Brém Theodorem Gebre Selassiem a třetím jabloneckým útočníkem Davidem Lafatou.

Fanoušci šíleli z Čecha

Petr Čech si v Japonsku kvůli davu nadšených fanoušků nevypil ani kávu. Český brankář Chelsea si zašel po dnešním tréninku na mistrovství světa klubů v Jokohamě se spoluhráčem Paulem Ferreirou do Starbucks, při čekání ve frontě se ale kolem nich rozpoutalo pravé šílenství.

Čech se na MS klubů těší na technologii na brankové čáře

Petr Čech je rád, že FIFA na mistrovství světa klubů v Japonsku poprvé využije technologii hlídající brankovou čáru. Oporu Chelsea těší, že tím ubude kontroverzních gólů.

Čecha teď láká možnost zahrát si s Plzní nebo Spartou

Petr Čech musel strávit zklamání z vyřazení z Ligy mistrů, ačkoliv Chelsea ve středu proti Nordsjaellandu (6:1) odehrála podle něj nejlepší zápas za poslední dobu. Novou motivací českého reprezentanta a londýnského celku teď bude uspět v jarní části Evropské ligy.

Čecha mrzí, že Chelsea už nemá osud v LM ve svých rukou

Obrovské zklamání cítil brankář Petr Čech po úterní porážce 0:3 s Juventusem Turín v Lize mistrů. Reprezentační jedničku mrzí, že Chelsea v posledním zápase skupiny E už nebude mít osud jen ve svých rukou a vážně jí hrozí vyřazení z elitní soutěže.

Čech je v nominaci do nejlepší jedenáctky roku

Petr Čech je mezi pěti nominovanými brankáři do nejlepší jedenáctky roku podle světové fotbalové federace FIFA a hráčské unie FIFPro. Tým roku bude oznámen na galavečeru v Curychu 7. ledna 2013, na němž budou také vyhlášeni nejlepší fotbalisté světa.

Podle Čecha rozhodly o vítězství Chelsea nad Šachtarem zkušenosti

Podle brankáře Petra Čecha rozhodly o výhře Chelsea 3:2 ve středečním zápase Ligy mistrů nad Šachtarem Doněck větší zkušenosti. Až do poslední chvíle věřil, že londýnský obhájce trofeje vstřelí rozhodující branku, šťastný triumf po gólu z 94. minuty mu připomněl loňské vítězné tažení.

Čech po přestřelce s United: Úžasný zápas, ale satisfakci necítím

Dostal čtyři branky, přesto byl brankář Petr Čech po středeční přestřelce v Ligovém poháru s Manchesterem United nadšený. Nic si nedělal z toho, kolikrát jej střelci soupeře pokořili. Jasně v něm převládla radost nad velkým obratem, výhrou Chelsea 5:4 po prodloužení a postupem do čtvrtfinále.

Čecha těší, že Chelsea i po derby s Tottenhamem udržela náskok

Brankář Petr Čech je rád, že Chelsea zvládla londýnské derby s největším rivalem Tottenhamem a po výhře 4:2 si udržela čtyřbodový náskok na prvním místě anglické ligy. Reprezentační jedničku těšil i fakt, že "Blues" na stadionu White Hart Lane zvítězili v Premier League poprvé po sedmi letech.

Čech získal o Bulharech všechny informace, které potřebuje

Zatímco do zápasu s Maltou šel brankář české reprezentace Petr Čech připraven jen zčásti, jelikož se mu některé informace nepovedlo získat, do úterního kvalifikačního duelu s Bulharskem už půjde se všemi znalostmi, které před utkáním potřebuje. I proto věří, že zítra český tým uspěje.

Čech po Nordsjaellandu: Nebylo to tak lehké, jak napovídá skóre

Petr Čech odmítá, že by zápas Chelsea s Nordsjaellandem v úterním 2. kole Ligy mistrů byl tak jednoduchý, jak napovídá konečný výsledek 4:0 ve prospěch anglického obhájce trofeje. Dánský debutant byl podle reprezentační jedničky hlavně v úvodu nepříjemným soupeřem.

Čech: Juventus hrál dobře a bod si zasloužil

Brankář Chelsea Petr Čech pochválil středečního soupeře v 1. kole Ligy mistrů Juventus za předvedenou hru a uznal, že si italský šampion bod za remízu 2:2 zasloužil. Na druhou stranu ho mrzelo, že Chelsea promarnila vedení 2:0, které jí v první půli zařídil Brazilec Oscar.

Čech: Bylo by krásné, kdyby zrovna Chelsea přepsala historii LM

Gólman Petr Čech si na prahu nové sezony Ligy mistrů přeje, aby se jeho Chelsea stala prvním týmem, který v novodobé historii soutěže obhájí titul. S anglickým klubem začne obhajobu ve středečním zápase skupiny E proti italskému mistrovi Juventusu.

Čech má jít po sezoně na operaci, možná vynechá i Slovensko

Petr Čech by měl jít po sezoně na operaci, která by vyřešila jeho dlouhodobé potíže s loktem. Chelsea požádala, aby český gólman v této sezoně nechytal v přípravných duelech národního týmu. Čech tak zřejmě vedle úterního zápasu s Finskem vynechá i listopadovou přípravu proti Slovensku.

Čech: Začali jsme dobře, teď musíme doma vyhrávat

Úspěšné vykročení na dlouhé cestě, jejíž zdárný konec je ještě v nedohlednu. Tak vnímá brankář Petr Čech sobotní bezbrankovou remízu v Dánsku na začátku kvalifikace o postup na fotbalové mistrovství světa. Podle Čecha je nutné, aby národní tým v říjnových duelech s Maltou a Bulharskem na úvodní nerozhodný výsledek navázal domácími výhrami.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele