Čech po remíze v Dánsku opustí reprezentaci a bude léčit ruku

Brankář Petr Čech se po bezbrankové remíze v Dánsku v prvním zápase kvalifikace mistrovství světa od reprezentace odpojí a bude léčit zraněnou ruku. Podle svých slov s ní má už delší dobu blíže nespecifikované problémy. Opora Chelsea tak přijde o úterní přípravný duel s Finskem v Teplicích.

Žertující Čech: Třeba do sestavy vrátíme Galáska

I žertováním se dá přejít takřka kalamitní situace v týmu české reprezentace před jejím prvním zápasem v Dánsku v kvalifikaci o postup na MS. Důkazem je brankář Petr Čech. Zaskakující kapitán za zraněného Tomáše Rosického s nadsázkou tvrdil, že by za nemocného Davida Limberského při vynucených přesunech v obraně mohl zaskočit třeba Tomáš Galásek...

Čech zažívá jedno z největších zklamání za osm let v Chelsea

Jedno z největších zklamání za osm let strávených s Chelsea prý prožívá český brankář Petr Čech poté, co jeho tým prohrál v boji o evropský Superpohár s Atlétikem Madrid 1:4. Věří však, že se Chelsea oklepe a bude ukazovat výkony hodné vítěze Ligy mistrů.

Čech děkuje spoluhráčům

Brankář Petr Čech je rád, že jeho chyba v utkání s Readingem nepřipravila Chelsea o vítězství. Český reprezentant v prvním domácím zápase sezony pomohl nováčkovi anglické ligy do vedení 2:1, když neudržel přímý kop Dannyho Guthrieho. Londýnský klub ale skóre otočil a po výsledku 4:2 vyhrál i druhý zápas v novém ročníku Premier League.

Čecha potěšilo, že na úvod sezony přispěl k výhře Chelsea

Reprezentačního brankáře Petra Čecha potěšilo, že v úvodním nedělním zápase anglické ligy pomohl Chelsea čistým kontem k výhře 2:0 nad Wiganem, kterou už v úvodních sedmi minutách stanovili Branislav Ivanovič a Frank Lampard z penalty.

Čech si myslí, že srpnové zápasy reprezentace nejsou šťastné

Když se brankář Petr Čech chystá na srpnové akce s reprezentací, nedělá to s úplně bezbřehým nadšením. A přípravný zápas ve Lvově není výjimkou. Hvězda Chelsea si myslí, že by se národní týmy bez letních přátelských zápasů těsně před startem ligových soutěží mohly obejít.

Červená karta rozhodla, shodli se Di Matteo a Mancini

Manchester City v květnu ukončil čekání na anglický titul a včera po delší době, konkrétně poprvé od roku 1972, opanoval i zápas o Community Shield. Při vítězství 3:2 nad Chelsea mu hodně pomohlo vyloučení na straně soupeře, což vedle Roberta Di Mattea uznal i jeho jmenovec Mancini...

Čech se těší na svoji pátou přípravu s Chelsea v USA

Už popáté v kariéře vyrazil brankář Petr Čech se svojí Chelsea na herní přípravu do Spojených států, ale v jeho případě prý nehrozí, že by mu soustředění na severoamerickém kontinentu zevšednělo. Čech netrpělivě vyhlíží i přípravné zápasy s Paris St. Germain vedeným bývalým koučem "Blues" Carlem Ancelottim, AC Milán či výběrem hvězd MLS.

Čech chválí vyváženost kádru Chelsea a doufá v úspěšnou sezonu

Brankáře Petra Čecha těší, že do Chelsea přicházejí mladí spoluhráči. Příchod nadějí by mohl vítězi Ligy mistrů pomoci k tomu, aby měl vyváženější kádr a hrál výraznější roli v boji o domácí titul než v předchozím ročníku.

Čech předával zkušenosti dětem

Dát gól hvězdě Chelsea. Takový pocit mohli zažít mladí fotbalisté, kteří se zúčastnili sedmého ročníku fotbalové školy Petra Čecha na pražském Strahově. Reprezentační gólman dnes školu navštívil, aby dětem předal něco ze svých zkušeností a povzbudil je. Příští týden už nastupuje do přípravy Chelsea.

Čech: Zvládli jsme dvě obrovské zkoušky, snad půjdeme ještě dál

V brankáři Petru Čechovi ožívají vzpomínky na evropský šampionát v Portugalsku před osmi lety, kdy s českým týmem zažil památnou jízdu až do semifinále. Třicetiletý gólman by si to rád zopakoval i na letošním turnaji, kde reprezentace už netrpělivě vyhlíží čtvrteční čtvrtfinále s Portugalskem.

Čech už lehce trénoval, Rosický byl jen v posilovně

Petr Čech absolvoval dnešní lehký trénink a jeho start v sobotním klíčovém utkání na mistrovství Evropy s domácím Polskem je pravděpodobnější než u kapitána Tomáše Rosického. Ten místo přípravy na hřišti byl jen v posilovně. Oba klíčové české hráče od úterního duelu s Řeckem ve Vratislavi sužují zranění.

Čech ani Rosický nemají vážná zranění, Polsko možná stihnou

Česká reprezentace dnešní trénink po výhře na mistrovství Evropy nad Řeckem absolvovala bez kapitána Tomáše Rosického i brankáře Petra Čecha. Dva klíčoví hráči týmu byli v nemocnici na vyšetření, která však vyloučila vážnější zdravotní komplikace.

Čech si vzpomněl na osudnou chybu z ME 2008 proti Turecku

Nepříjemná vzpomínka na osudnou chybu z minulého Eura proti Turecku vytanula na mysli Petru Čechovi, když podobně chyboval ve včerejším duelu ME s Řeckem. Zatímco tehdy ale nechycený centr znamenal porážku a vyřazení z turnaje, tentokrát pouze pomohl Řecku snížit na konečných 2:1 pro Česko. Po utkání přiznal, že šlo čistě o jeho chybu...

Čech: Prohráli jsme bitvu, ale válku zdaleka ne

V zápase si pořádně nesáhl na míč, přesto ho čtyřikrát lovil ze sítě. Brankář české reprezentace Petr Čech prožil stejně jako celý národní tým nepříjemný vstup do evropského šampionátu, po vysoké prohře 1:4 s Ruskem ale rozhodně neskládá zbraně. Připomněl, že Češi na dvou minulých velkých akcích první duel vyhráli a nakonec stejně nepostoupili. Teď věří v opak.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele