Čech hodnotí postup jako zasloužený a má radost z Torrese

Brankář Petr Čech považuje postup Chelsea do čtvrtfinále Evropské ligy přes Steauu Bukurešť za zasloužený. Ve čtvrteční odvetě odvrátil anglický klub vyřazení, když na prohru 0:1 z Rumunska odpověděl domácím vítězstvím 3:1. Soupeř sice podle něj předvedl dobrý výkon, ale Čech ocenil, jak si s tím jeho spoluhráči na hřišti poradili.

Všechno je do odvety otevřené, řekl Čech po prohře v Bukurešti

Chelsea si přivezla z úvodního utkání osmifinále Evropské ligy na hřišti Steauy Bukurešť porážku 0:1, brankář Petr Čech ale stále vidí dvojzápas jako velmi otevřený. "Blues" podle něj rozhodně mají na to, aby nepříznivě se vyvíjející souboj s rumunským soupeřem otočili.

Čech bere postup Chelsea v poháru jako splněnou povinnost

Splněná povinnost, tak zhodnotil brankář Chelsea Petr Čech jasnou výhru 4:0 nad Brentfordem v opakovaném zápase 4. kola Anglického poháru. Reprezentační gólman věří, že suverénní výkon dodá londýnskému týmu potřebný klid do čtvrteční domácí odvety Evropské ligy se Spartou Praha.

Čech chytal v lize i přes bolest, o zápas na Spartě nepřijde

Přestože zlomený malíček bolí, brankáře Petra Čecha nijak nelimituje. I proto si mohl se speciální dlahou stoupnout do branky Chelsea v sobotním utkání anglické ligy s Wiganem a přispět k výhře 4:1. Rovněž si tak otestoval, že ve čtvrtek může nastoupit v Praze proti Spartě v Evropské lize.

Čech by měl i se zlomeným malíčkem v sobotu nastoupit

Brankář Petr Čech má nastoupit za Chelsea do sobotního utkání anglické ligy s Wiganem i se zlomeným prstem, kvůli kterému chyběl národnímu týmu ve středeční přípravě s Tureckem. Manažer Rafael Benítez na dnešní tiskové konferenci oznámil, že Čech je připraven chytat.

Čech šestým vítězstvím v anketě Fotbalista roku překonal rekord

Petr Čech vyhrál popáté za sebou a celkově pošesté anketu Fotbalista roku a překonal tak dosavadní rekord, o který se dělil s dalším brankářem Ivem Viktorem. Ten byl při dnešním galavečeru na Žofíně uveden do Síně slávy. Trenérem roku se v anketě členů fotbalové akademie stal potřetí za sebou plzeňský Pavel Vrba.

Čech má zlomený malíček, přípravu v Turecku vynechá

Brankář Chelsea Petr Čech má zlomený malíček na ruce a nezasáhne do středečního přípravného zápasu reprezentace s Tureckem v Manise. V nominaci jej nahradí Jaroslav Drobný z Hamburku. Zápas podle kouče Michala Bílka odchytá Jan Laštůvka z Dněpropetrovsku.

Čech zaútočí na rekordní šesté vítězství ve Fotbalistovi roku

Brankář Petr Čech nechybí mezi deseti hráči, kteří se ucházejí o vítězství ve 48. ročníku české ankety Fotbalista roku. Pokud gólman Chelsea uspěje, připíše si už šestý triumf, což se ještě nikomu nepodařilo. S dosavadními pěti výhrami se Čech dělí o rekord s dalším brankářem Ivem Viktorem.

Hráli jsme opravdu dobře, uvedl Čech po výhře nad Arsenalem

Z cenné výhry 2:1 nad Arsenalem se těší brankář Petr Čech. Chelsea si po vítězství v londýnském derby pojistila třetí místo v Premier League a Čechovi po tříbodovém zisku nijak nevadilo, že během utkání na Stamford Bridge netradičně sněžilo a český gólman řádně prokřehl.

Čech si po duelu se Stoke pochvaloval dobrý comeback

Úspěšný návrat na scénu Premier League si v sobotu vychutnal brankář Petr Čech. Opora londýnské Chelsea, která kvůli zranění třísel nehrála od 30. prosince minulého roku, naskočila do hry rychleji, než se čekalo, a na půdě Stoke přispěla k jasné výhře 4:0.

Čech už po zranění trénoval s Chelsea, o víkendu možná nastoupí

Petr Čech necelé dva týdny po zranění třísel dnes znovu začal trénovat s týmem Chelsea a není vyloučeno, že se objeví už v sobotním utkání anglické ligy proti Stoke. Na dnešní tiskové konferenci to řekl kouč londýnského klubu Rafael Benítez, který Čecha zařadil do nominace na zápas.

Čech bude Chelsea chybět dva až tři týdny

Brankář Petr Čech by měl kvůli zranění třísla z nedělního utkání s Evertonem chybět Chelsea dva až tři týdny. Prohlásil to trenér londýnského klubu Rafael Benítez. Čech by tak měl začít chytat na konci ledna a měl by stihnout i dvojutkání se Spartou Praha v Evropské lize.

Čech si v jubilejním zápase poranil tříslo

Český brankář Petr Čech nedochytal 400. zápas v dresu Chelsea kvůli potížím s tříslem. V pondělí se jednička české reprezentace podrobí vyšetření, které odhalí rozsah zranění a případně určí délku vynucené pauzy.

Čech je rád, že se mu vyplnila předtucha a jde na Spartu

Brankář Petr Čech je rád, že ho nezklamala předtucha a on se v prvním kole play off Evropské ligy utká se Spartou. Duel s jeho bývalým klubem bere prestižně. Navíc se poprvé v kariéře v pohárovém duelu postaví proti týmu z rodné země. Proti Spartě Čech bere jen postup, Evropskou ligu s Chelsea touží celou vyhrát.

Čech: Podzim vnímám pozitivně, přestože se nepodařilo všechno

Přestože s Chelsea skončil jako první obhájce trofeje už ve skupině Ligy mistrů, vnímá brankář Petr Čech první polovinu sezony pozitivně. Vítěz podzimní části ankety Zlatý míč věří, že londýnský celek se z neúspěchů oklepe, uspěje na mistrovství světa klubů a na jaře také v Evropské lize.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele