Čech proti Manchesteru United vychytal 200. nulu v Chelsea

Český brankář Petr Čech v pondělí pomohl Chelsea k bezbrankové remíze na hřišti mistrovského Manchesteru United a dosáhl na další významnou metu v kariéře. V londýnském klubu si připsal jubilejní 200. čisté konto.

Čech věří, že Chelsea s Mourinhem naváže na úspěšné časy

Před lety byli společně u toho, když Chelsea dvakrát za sebou ovládla anglickou ligu. Brankář Petr Čech věří, že obnovená spolupráce s trenérem Josém Mourinhem Chelsea znovu půjde k duhu a kouzlo portugalského kouče na Stamford Bridge opět zapůsobí.

Čech věští Guardiolovi těžkosti a těší se na Superpohár v Praze

Trenér Pep Guardiola to bude mít na začátku svého působení v Bayernu Mnichov těžké, myslí si brankář české reprezentace Petr Čech. V rozhovoru pro německý magazín Kicker se také svěřil, že se těší do Prahy na srpnový zápas o Superpohár mezi bavorským velkoklubem a svou Chelsea.

Mourinho považuje Čecha za nejlepšího na světě, chválí i Kalase

Brankář Petr Čech se nemusí bát o svou pozici v Chelsea. Staronový trenér Blues José Mourinho totiž českou reprezentační jedničku považuje za nejlepšího gólmana na světě. Portugalský kouč je spokojen i s dalším českým hráčem v kádru "Blues" obráncem Tomášem Kalasem, který už prý má dostatečnou kvalitu pro první mužstvo.

Mourinho poprvé vedl Chelsea, na turné do Asie odjede i Kalas

Chelsea dnes zahájila přípravu na novou sezonu a poprvé trénovala pod vedením staronového kouče Josého Mourinha. Vedle českého brankáře Petra Čecha začal přípravu s londýnským klubem také jeho krajan stoper Tomáš Kalas, který se vrátil z hostování v nizozemském Vitesse.

Čech: Rooney je fantastický hráč, umím si ho představit v Chelsea

Brankáři české reprezentace Petru Čechovi se zamlouvá představa, že by si od příští sezony v Chelsea zahrál s Waynem Rooneym. Hvězdný anglický útočník je údajně na odchodu z Manchesteru United a mezi adepty o jeho služby se podle médií řadí i vítěz Evropské ligy se staronovým trenérem Josém Mourinhem.

Čech si po náročné sezoně odpočinul, v sobotu se vrací do Londýna

Brankář Petr Čech si po náročné sezoně užil dva týdny dovolené bez fotbalu a pouze s rodinou. V sobotu už se český reprezentační gólman vrací do Londýna a pod vedením staronového kouče Josého Mourinha se začne s Chelsea chystat na novou sezonu.

Brankář Petr Čech vyhrál poosmé anketu Zlatý míč ČR

Brankář Petr Čech počtvrté za sebou ovládl anketu Zlatý míč ČR. Jednatřicetiletý gólman Chelsea vyhrál již poosmé v sedmnáctileté historii hlasování. Druhý skončil útočník David Lafata ze Sparty Praha a třetí další reprezentant Vladimír Darida z mistrovské Plzně.

Čech: Tři prohraná finále jsou motivací, teď to snad protrhneme

Třikrát v sezoně stanul brankář Petr Čech ve finále některé z prestižních soutěží, pokaždé ale odcházel jako poražený. Nyní doufá, že si veškerou smůlu už vybral a ve středu s Chelsea zvládne poslední reparát v boji o titul v Evropské lize proti Benfice.

Čech je rád, že Chelsea potvrdila, že bere Evropskou ligu vážně

Podle brankáře Petra Čecha fotbalisté Chelsea postupem do finále Evropské ligy přes Basilej potvrdili, že po podzimním vyřazení v Lize mistrů berou i druhou nejprestižnější klubovou soutěž vážně. Věří, že "Blues" udělají poslední krok a v souboji o vítěznou trofej porazí v Amsterdamu Benficu.

Čech litoval remízy s Liverpoolem a blahopřál hokejistům Plzně

Brankář Chelsea Petr Čech litoval, že londýnský tým v nedělním zápase anglické ligy neudržel na hřišti Liverpoolu vedení a po gólu inkasovaném v nastavení remizoval 2:2. Naopak velkou radost měl z toho, že hokejisté z jeho rodné Plzně po výhře nad Zlínem slavili ve stejný den první titul v historii.

Čech připustil, že Chelsea v závěru s Kazaní chyběla energie

Brankář Petr Čech připustil, že Chelsea v závěru čtvrtfinálové odvety Evropské ligy s Kazaní chyběla energie. Reprezentační jedničku mrzí čtvrteční porážka 2:3, ale hlavní je podle ní postup do semifinále.

Čech věří, že domácí výhra s Kazaní bude Chelsea k postupu stačit

Brankář Chelsea Petr Čech věří, že domácí výhra 3:1 nad Kazaní v úvodním čtvrtfinále Evropské ligy bude londýnskému celku stačit k postupu. Reprezentační jednička vyzdvihla výkon autora dvou branek Fernanda Torrese.

Arménský tisk chválil české fotbalisty v čele s Čechem

Čeští fotbalisté si vysloužili za výhru 3:0 v Arménii uznání místního tisku. Arménská média naopak výrazně kritizovala svůj národní tým špatně zvolenou taktiku a nepřesnou koncovku

Čech je v dobré pohodě, duely s Dány a Armény vidí jako klíčové

Petr Čech přicestoval na sraz reprezentace před pokračováním kvalifikace o postup na mistrovství světa s dobrou náladou. S Chelsea minulý týden postoupil do čtvrtfinále Evropské ligy, týmu se daří i v Premier League a český gólman věří, že se jeho pohoda projeví i v kvalifikačních duelech.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele