Čech oslavil narozeniny s cenou za nejvíce nul v Premier League

Český brankář Petr Čech sice přišel o závěr sezony kvůli zranění ramene, i tak měl ale při dnešní oslavě dvaatřicátých narozenin důvod k radosti. Potřetí v kariéře totiž gólman Chelsea získal ocenění Zlatá rukavice pro brankáře s nejvíce vychytanými nulami.

Čech podstoupil operaci, mimo hru bude osm až deset týdnů

Brankář Chelsea Petr Čech včera podstoupil chirurgický zákrok zraněného ramena, které si vykloubil v úvodním semifinále Ligy mistrů proti Atléticu Madrid. Podle klubového webu bude mimo hru osm až deset týdnů.

Brankáře Čecha prý v tomto týdnu čeká operace ramena

Brankáře Chelsea Petra Čecha podle britského listu Sunday Telegraph čeká v tomto týdnu operace ramena. To si jednička fotbalové reprezentace poranila v dubnovém úvodním semifinále Ligy mistrů s Atléticem Madrid. Klub informace médií o chystaném zákroku zatím nepotvrdil.

Čech se týden po zranění překvapivě zapojil do tréninku Chelsea

Český brankář Petr Čech se dnes překvapivě zapojil do tréninku Chelsea, přestože si minulý týden poranil rameno, kvůli kterému měl chybět až do konce sezony. Britská média dokonce uvádějí, že by Čech mohl nastoupit do středeční odvety semifinále Ligy mistrů s Atléticem Madrid.

Čech si v semifinále LM vykloubil rameno, sezona pro něj skončila

Pro brankáře Chelsea Petra Čecha kvůli zranění ramena z úvodního semifinále Ligy mistrů na hřišti Atlética Madrid skončila sezona. Po bezgólovém utkání to prohlásil trenér londýnského mužstva José Mourinho. Jednička české reprezentace se zranila po prvním rohovém kopu a už v 18. minutě musela střídat.

Čech na Atlético nevzpomíná v dobrém, dalo mu čtyři branky

Brankář Petr Čech nemá na Atlético Madrid příliš dobré vzpomínky. Když proti španělskému celku, který za dva týdny s Chelsea vyzve v semifinále Ligy mistrů, naposledy nastoupil, dostal čtyři góly. Chelsea před dvěma lety po triumfu v Lize mistrů nastoupila proti Atléticu v Superpoháru a s vítězem Evropské ligy prohrála 1:4.

Čech se Courtoise nebojí, o místo v Chelsea bude bojovat

Brankář Chelsea Petr Čech možný příchod Thibauta Courtoise, který z londýnského klubu už tři roky úspěšně hostuje v Atléticu Madrid, příliš neřeší. Talentovaného belgického reprezentanta se nebojí a o místo jedničky je připraven bojovat.

Čecha těšilo, že 100. start v LM oslavil postupem a čistým kontem

Jubilejní 100. start v Lize mistrů, čisté konto a ještě postup. Brankář Petr Čech měl v úterý se spoluhráči z Chelsea co slavit. Také si po postupu přes Galatasaray do čtvrtfinále nechal na památku svůj dres.

Čech přiznal, že při vyrovnávacím gólu udělal technickou chybu

Brankář Petr Čech přiznal, že čeští reprezentanti v dnešní přípravě s Norskem remizovali 2:2 kvůli jeho technické chybě při vyrovnávacím gólu. Střela z dálky v podání Mortena Gamsta Pedersena mu v 88. minutě přepadla přes prsty do branky.

Čech je posedmé Fotbalistou roku, do Síně slávy jde Brückner

Brankář Petr Čech byl posedmé v kariéře a pošesté za sebou vyhlášen českým Fotbalistou roku. Za rekordmanem ankety se umístili Tomáš Rosický a Vladimír Darida. Mezi trenéry počtvrté za sebou triumfoval Pavel Vrba, osobností ligy se znovu stal Pavel Horváth z Plzně a talentem roku byl zvolen Matěj Vydra.

Čech: Asi bychom nedali gól, ani kdybychom hráli celý den

Hráči Chelsea neskrývali zklamání z nečekané ztráty bodů ve středečním londýnském derby s West Hamem. "Blues" doma po více než roce nedokázali skórovat a po remíze 0:0 nevyužili šanci v tabulce bodově dostihnout Arsenal. Brankář Petr Čech litoval smůly v koncovce, trenér José Mourinho byl zase rozladěný z defenzivní taktiky soupeře.

Chelsea podle Čecha proti United vyhrála zápas o šest bodů

Londýnská Chelsea v neděli porazila v anglické lize obhájce titulu Manchester United 3:1 a podle brankáře Petr Čecha vyhrála zápas o šest bodů. Reprezentační gólman také po utkání pochválil spoluhráče Samuela Eto'a, který utkání rozhodl hattrickem.

Kapitán Rosický potvrdil Vrbovi zájem dál reprezentovat

Záložník Arsenalu Tomáš Rosický potvrdil o víkendu novému trenérovi české reprezentace Pavlu Vrbovi zájem dál hrát za národní mužstvo. Reprezentační kouč se od pátku do neděle v rámci první inspekční cesty za hráči do zahraničí sešel v Londýně také s brankářem Petrem Čechem, stoperem Tomášem Kalasem a záložníkem Danielem Pudilem.

Petr Čech se stane legendou Premier League, prorokuje Mourinho

Za celý zápas čelil jediné ošemetné střele a největší problém mu při výhře 2:0 na hřišti Hullu možná způsobila řasa, která mu před zápasem spadla do oka. Reprezentační brankář Petr Čech vychytal v dresu Chelsea 209. čisté konto, vytvořil tak klubový rekord a měl radost i z toho, že svůj tým vidí konečně na prvním místě anglické ligy.

Nejlepším brankářem světa podle IFFHS je Manuel Neuer

Petr Čech je podle Mezinárodní federace fotbalových historiků a statistiků (IFFHS) třetím nejlepším brankářem světa za rok 2013. Lépe se v anketě umístili pouze Gianluigi Buffon z Juventusu a Manuel Neuer z Bayernu Mnichov, který hlasování odborníků ze sedmi desítek zemí suverénně ovládl.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele