Čech ani po záskoku nemyslí, že se jeho situace v Chelsea změní

Brankář Chelsea Petr Čech si po nedělní premiéře v této sezoně anglické ligy nemyslí, že by mu úspěšný záskok vrátil zpět pozici prvního gólmana "Blues". Dvaatřicetiletý gólman v průběhu zápasu sedmého kola s Arsenalem zastoupil zraněnou jedničku Thibauta Courtoise a pomohl k výhře 2:0.

Čech litoval, že před gólem zvolil riskantní rozehrávku

Zatímco Češi nedokázali v přípravném utkání s USA využít ani velké šance, sami darovali soupeři gól vlastní chybou při rozehrávce. Petr Čech zariskoval, Vladimír Darida těžký pas nezpracoval a výsledkem byl gólový brejk Američanů. Oba hlavní aktéři po utkání přiznali, že se špatně rozhodli.

Čech z Chelsea neutíká, ale případný letní přestup nevyloučil

Reprezentační brankář Petr Čech nechce panikařit a za každou cenu odcházet z Chelsea, protože v londýnském klubu začal sezonu jako náhradník. Dvaatřicetiletý fotbalista však ani nevyloučil přestup ještě v tomto letním období, které v elitních evropských soutěžích končí dnes večer.

Mourinho chválí Čecha, do branky by ho mohl vrátit během září

Manažer Chelsea José Mourinho ocenil přístup Petra Čecha, který začal novou sezonu anglické ligy jako dvojka za Thibautem Courtoisem. Portugalský kouč uznal, že český gólman není zcela šťastný v nové roli, a nepřímo mu slíbil šanci v nabitějším zářijovém programu.

Courtois chce, aby Čech zůstal, hodně mu pomáhá v trénincích

Brankář Thibaut Courtois, který zahájil novou sezonu jako jednička Chelsea, si přeje, aby jeho gólmanský kolega Petr Čech zůstal v klubu a nikam neodcházel. S dvaatřicetiletým českým brankářem prý má skvělý vztah a hodně se od něj učí při trénincích.

Vrba: Čech zůstává reprezentační jedničkou bez ohledu na Chelsea

Podle trenéra reprezentace Pavla Vrby zůstává brankář Petr Čech jedničkou národního týmu bez ohledu na svou pozici v Chelsea. Dvaatřicetiletý gólman v pondělí zahájil novou sezonu jako náhradník o deset let mladšího Belgičana Thibauta Courtoise.

Čech podle britských médií už Courtoise z branky nedostane

Manažer Chelsea José Mourinho po úvodním zápase anglické ligy s Burnley (3:1) upozornil, že Belgičana Thibauta Courtoise nezvolil brankářskou jedničkou na celou sezonu a s Petrem Čechem i s jeho touhou vrátit se mezi tyče počítá. Podle britských médií se však český reprezentant bude muset vyrovnat s novou rolí náhradníka.

Čech začíná sezonu na lavičce, v brance Chelsea je Courtois

Reprezentační brankář Petr Čech poprvé v kariéře vstupuje do sezony jako gólmanská dvojka fotbalistů Chelsea. V dnešním prvním utkání anglické ligy s Burnley dostal od trenéra Josého Mourinha přednost Čechův belgický konkurent Thibaut Courtois. Je tak možné, že by Čech po deseti letech mohl Chelsea opustit. Zájem údajně projevily Real Madrid a Paris St. Germain.

Čech vs. Courtois. Příběh předem nalajnovaný

V Anglii se o víkendu naplno rozběhl nový ročník Premier League, ale pro Chelsea začíná až dnes. Jeden z největších favoritů na titul zajíždí na půdu nováčka z Burnley a všichni spolu se samotným zápasem netrpělivě očekávají rozřešení zásadní otázky - bude jedničkou Chelsea Petr Čech, nebo Thibaut Courtois?

Mourinho oznámí jedničku Chelsea až den před startem ligy

Manažer Chelsea José Mourinho už je rozhodnutý, kdo z dvojice Petr Čech, Thibaut Courtois začne v nové sezoně jako brankářská jednička. Hráči londýnského týmu se to však dozví až den před pondělním úvodním zápasem anglické ligy proti Burnley.

Čech nechce sedět na lavičce, hodlá si udržet pozici jedničky

S lavičkou se nehodlá smířit. Český reprezentační brankář Petr Čech hodlá v přípravě udělat vše pro to, aby mu trenér fotbalistů Chelsea José Mourinho ponechal místo jedničky týmu, přestože se po dlouhodobém hostování vrátil do týmu belgický brankář Thibaut Courtois.

Čech doléčil rameno a poprvé naplno trénoval s Chelsea

Reprezentační brankář Petr Čech doléčil zraněné rameno a poprvé od dubna naplno trénoval s mužstvem Chelsea. Dvaatřicetiletý gólman tak v plné síle absolvuje předsezonní soustředění londýnského mužstva po Evropě.

Čech spekulace neřeší, jeho cílem je dál chytat v Chelsea

Reprezentační brankář Petr Čech neřeší spekulace o svém letním odchodu z Chelsea. Jediným cílem dvaatřicetiletého fotbalisty je doléčit zraněné rameno, stihnout co největší část letní přípravy a nadále chytat v londýnském týmu.

Čech začne přípravu s Chelsea, agent jednal s PSG a Monakem

Brankář Petr Čech se začne navzdory spekulacím o přestupu chystat s Chelsea na novou sezonu. Doléčuje zranění ramene a měl by stihnout přípravu, kterou anglický klub zahájí v polovině července. Pro dnešní Hospodářské noviny (HN) to řekl Čechův agent Viktor Kolář.

Čech podeváté získal Zlatý míč, jarní část však vyhrál Rosický

Brankář Petr Čech popáté za sebou ovládl novinářskou anketu Zlatý míč o nejlepšího fotbalistu České republiky. Dvaatřicetiletý gólman londýnské Chelsea vyhrál již podeváté v osmnáctileté historii hlasování. Druhé místo obsadil se ztrátou pouhých 21 bodů Tomáš Rosický z Arsenalu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele