Bradford oslnil Anglii. Takhle se plní sny, rozplýval se Parkinson

FA Cup, nejstarší fotbalová soutěž světa a také turnaj, v němž se většina papírových předpokladů maže. Ve čtvrtém kole vypadla Chelsea, Manchester City i Southampton, tedy tři nejlepší celky Premier League. Největší příběh se odehrál na Stamford Bridge, kde třetiligový Bradford senzačně vyhrál 4:2.

Čecha více než čisté konto těší důležité tři body do boje o titul

Petra Čecha potěšilo, že při svém záskoku v brance Chelsea vychytal čisté konto a znovu si řekl o trvalý návrat do sestavy. Větší radost ale měl z výhry 2:0 nad Newcastlem a důležitých tří bodů do boje o titul.

Čech je podle IFFHS osmým nejlepším brankářem roku 2014

I jako náhradník v Chelsea se Petr Čech udržel v nejlepší desítce brankářů za rok 2014. Mezinárodní federace fotbalových historiků a statistiků (IFFHS) ho zařadila na osmé místo. Triumf v anketě suverénně obhájil Němec Manuel Neuer, který je dokonce v tříčlenné nominaci na Zlatý míč FIFA.

Brankář Čech podle agenta v zimě z Chelsea neodejde

Český reprezentační brankář Petr Čech v zimě z londýnské Chelsea s největší pravděpodobností neodejde. V rozhovoru pro deník Sport to prohlásil agent dvaatřicetiletého gólmana Viktor Kolář, podle nějž si chce Čecha v kádru nechat manažer José Mourinho.

Zouma po srážce s Čechem nemusel do nemocnice

Obránce londýnské Chelsea Kurt Zouma se v úterním čtvrtfinále Ligového poháru s Derby County (3:1) tvrdě srazil s brankářem Petrem Čechem a musel být ze hřiště odnesen na nosítkách. Francouzský fotbalista ale byl po zápase jen otřesený a nemusel do nemocnice.

Čech: Je důležité ukázat trenérovi, že můžete hrát kdykoli

Petr Čech se ve středu po více než měsíci vrátil do branky Chelsea, kterou jako kapitán dovedl k výhře 3:1 nad Sportingem. Dvaatřicetiletý brankář byl po závěrečném zápase skupinové fáze Ligy mistrů rád, že dostal šanci ukázat Josému Mourinhovi, že je připraven naskočit kdykoli.

Čech potřetí v kariéře chybí v nominaci na Jedenáctku roku FIFPro

Petr Čech se potřetí během kariéry v Chelsea nevešel mezi pětici gólmanů kandidujících na umístění v Jedenáctce roku podle FIFA a Mezinárodní hráčské federace FIFPro. O ocenění se ucházejí Manuel Neuer z Bayernu, Claudio Bravo z Barcelony, Iker Casillas z Realu Madrid, Gianluigi Buffon z Juventusu a Čechův konkurent v Chelsea Thibaut Courtois.

Mourinho: Chelsea žádnou nabídku na přestup Čecha nedostala

Manažer Chelsea José Mourinho opět odmítl, že by měl na stole nabídku na přestup českého brankáře Petra Čecha. Britský tisk spekuluje o tom, že o reprezentačního gólmana, který v klubu přišel o post jedničky, projevil zájem konkurenční Arsenal a údajně se s Chelsea dohodl i na výši odstupného.

Arsenal se údajně dohodl s Chelsea na Čechově příchodu

Brankář Petr Čech by se v lednovém přestupním období mohl stát spoluhráčem Tomáše Rosického v Arsenalu. Britské bulvární listy uvádějí, že se Čechův dosavadní zaměstnavatel Chelsea dohodl s londýnským rivalem na přestupu českého gólmana za sedm milionů liber (242 milionů korun).

Nehrající Petr Čech neprospívá nikomu

Kdyby česká reprezentace nedokázala zvrátit utkání s Islandem, tématem číslo dvě by dnes byla hned po 17. listopadu Čechova minela z deváté minuty. Na gólmanovi Chelsea se v úvodu zápasu projevila nerozehranost a svým nejistým zákrokem nabídl Islanďanům vedení. K radosti všech pak ale v závěru své zaváhání odčinil a výrazně se podílel na naší výhře.

Courtois: V Čechově pozici bych taky chtěl odejít z Chelsea

Brankáře Chelsea Thibauta Courtoise nepřekvapilo, že jeho spoluhráč a konkurent Petr Čech zvažuje zimní odchod z londýnského klubu. Nová jednička fotbalistů "Blues" by prý také nechtěla působit v týmu, kde pravidelně nehraje.

Čech naznačil, že z Chelsea v zimní přestávce zřejmě neodejde

Brankář Petr Čech naznačil, že v zimní přestávce z Chelsea asi neodejde. Přestup jinam neřeší, protože má v Londýně platnou smlouvu a klub ho zřejmě neuvolní. Reprezentační jednička se proto soustředí na to, aby podávala co nejlepší výkony a chytala co nejvíc duelů. Od říjnové reprezentační pauzy nastoupil Čech do tří zápasů.

Čech věří, že si Chelsea zajistí postup v LM v příštím zápase

Brankář Petr Čech si ve středu podruhé v sezoně zachytal za Chelsea v Lize mistrů. Zatímco před dvěma týdny v domácím zápase s Mariborem přestál penaltu a přispěl čistým kontem k rekordní výhře 6:0, tentokrát se musel se spoluhráči spokojit proti slovinskému outsiderovi s remízou 1:1.

Čech: Shrewsbury nám to ztížilo, museli jsme tvrdě bojovat

Podle brankáře Petra Čecha musela Chelsea tvrdě bojovat, aby v úterý porazila 2:1 outsidera Shrewsbury Town a postoupila do čtvrtfinále Ligového poháru. Soupeř ze čtvrté anglické soutěže prý podal výkon na hranici svých možností a utkání vedoucímu celku Premier League hodně ztížil.

Čech byl u rekordu Chelsea v Lize mistrů, ustál i penaltu

Nevídané gólové hody v úterním programu Ligy mistrů přinesly rekord i pro Chelsea, která výhrou 6:0 v Mariboru vytvořila klubový rekord. Byl u toho i Petr Čech, jenž dostal znovu šanci v brance londýnského klubu a udržel čisté konto, přestože čelil i penaltě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele