Brankář Čech bude součástí projektu Arsenalu a věří v trofeje

Brankář Petr Čech měl velmi blízko k přestupu do Arsenalu už v roce 2003. Tehdy jeho příchod z francouzského klubu Rennes ztroskotal pouze na tom, že by těžko splňoval podmínky pracovního povolení v Anglii. Třiatřicetiletý gólman je rád, že se po dvanácti letech pomyslný kruh uzavřel a v pondělí ke "Kanonýrům" zamířil z konkurenční Chelsea.

Čech věří, že Arsenalu pomůže konečně vyhrát anglický titul

Už jedenáct let čeká Arsenal na anglický titul, brankář Petr Čech však věří, že Kanonýrům nastávají bohatší časy a že i svým přestupem z Chelsea tomu napomůže. Připouští však, že nastupovat proti Blues, kde strávil 11 let, pro něj bude hodně divný pocit.

Čech přestoupil z Chelsea do Arsenalu

Arsenal definitivně dojednal příchod brankáře Petra Čecha. Český reprezentant se z Chelsea stěhuje po dlouhých jedenácti letech, během nichž s Blues vyhrál prakticky všechny možné trofeje. Podle spekulací zaplatí Gunners za 33letého gólmana 11 milionů liber...

Podle Čecha se reprezentace vrátila po prohře zpět na začátek

Brankář Petr Čech po prohře 1:2 na Islandu litoval, že se čeští reprezentanti vrátili v kvalifikaci mistrovství Evropy na začátek. Národní tým utrpěl po březnové domácí remíze 1:1 s Lotyšskem druhou bodovou ztrátu po sobě a klesl v tabulce skupiny na druhé místo o dva body za severského soupeře.

ME jednadvacítek mi změnilo život, vzpomíná Čech na rok 2002

Blížící se mistrovství Evropy hráčů do 21 let v Česku patří k největším "tržištím" s mladými hráči. Skauti předních evropských klubů pozorně sledují vycházející hvězdy, zda na turnaji potvrdí předpoklady. Své o tom ví i brankář Petr Čech, který právě na Euru jednadvacítek zazářil v roce 2002, kdy pomohl k zisku zlatých medailí...

Pokud De Gea odejde, měli by United podepsat Čecha, domnívá se Scholes

David De Gea má s Manchesterem United kontrakt jen do konce nadcházejícího ročníku, stěhovat by se však mohl již po této sezóně, zájem o jeho služby jeví Real Madrid. Podle bývalé dlouholeté opory Red Devils Paula Scholese by měl v takovém případě na Old Trafford dorazit Petr Čech...

Čech míří do Arsenalu, Man United nebo PSG. Mourinho nemá jeho situaci pod kontrolou

Ještě před pár dny to vypadalo, že klíčové slovo ohledně budoucnosti Petra Čecha bude mít José Mourinho. Český brankář má totiž na Stamford Bridge ještě rok platnou smlouvu, ale nakonec zřejmě bude vše jinak. Favority na zisk Čecha jsou momentálně Arsenal, Manchester United a PSG.

Čechův konec v Chelsea se blíží. Na místě je pořádná rozlučka a ovace vestoje

Dnes dohrávka s West Bromem a v neděli čeká na Chelsea poslední zápas sezony, kterou v západním Londýně po pěti letech konečně ověnčili mistrovským titulem. Pak mohou zasloužené oslavy vypuknout naplno, jenže taky se nejspíš chystá jedno velké loučení.

Mourinho by rád udržel Čecha v Chelsea, i proti jeho vůli

Manažer José Mourinho si přeje, aby brankář Petr Čech zůstal v Chelsea i v příští sezoně, na kterou má ještě smlouvu. Českého gólmana, který před tímto ročníkem přišel po deseti letech o pozici týmové jedničky, chce udržet na Stamford Bridge i proti jeho vůli. Hlavní slovo ale podle portugalského kouče bude mít majitel klubu Roman Abramovič a vedení anglického mistra.

Čech slaví s Chelsea čtvrtý titul, místo oslav ale letí do Prahy

Petr Čech si po pěti letech opět užívá zisk mistrovského titulu v anglické Premier League. Český reprezentant sice letošní triumf získal jako brankářská dvojka londýnského týmu, podle svých slov má ale z titulu stále velkou radost. Oslav si ovšem se spoluhráči moc neužije, letí totiž do Prahy, kde také navštíví hokejové mistrovství světa.

Čech si užil návrat do branky Chelsea, v neděli chce slavit titul

Reprezentační gólman Petr Čech se ve středu po téměř dvou měsících vrátil do branky Chelsea a pomohl k výhře 3:1 v Leicesteru. Dvaatřicetiletý brankář si záskok za zraněnou jedničku Thibauta Courtoise užil a věří, že lídr anglické ligy v neděli využije hned první mečbol a po domácím utkání s Crystal Palace oslaví mistrovství titul.

Na Slovensku nebudou hrát Rosický, Čech, Limberský ani Lafata

Čeští reprezentanti odcestují k úternímu přípravnému utkání na Slovensku bez čtyř hráčů, kteří nastoupili v základní sestavě sobotního duelu kvalifikace mistrovství Evropy s Lotyšskem (1:1). Volno pro duel v Žilině dostali kapitán Tomáš Rosický, brankář Petr Čech, obránce David Limberský a útočník David Lafata.

Čech už další sezonu s tak malým vytížením nechce absolvovat

Brankář Petr Čech si nedovede představit, že by podruhé absolvoval stejnou sezonu jako nyní. Za fotbalisty Chelsea zatím odchytal jen čtrnáct soutěžních zápasů, jinak kryl záda belgické jedničce Thibautu Courtoisovi. I proto hodlá svou situaci řešit po sezoně s vedením londýnského klubu a svým manažerem.

Čech věří, že Ligový pohár nasměruje Chelsea za titulem

Čtrnáctou trofej v dresu Chelsea dnes získal brankář Petr Čech, už ale myslí na tu patnáctou. Věří totiž, že triumf ve finále anglického Ligového poháru 2:0 nad Tottenhamem nasměruje Blues za titulem v Premier League, jako se to stalo v roce 2005, kdy v Chelsea debutoval.

Mourinho chválil Čecha, předvedl prý superzákrok

Český brankář Petr Čech po třech zápasech znovu dostal šanci v brance Chelsea a svým výkonem při výhře 1:0 nad Evertonem potěšil trenéra José Mourinha. Ten ocenil především to, jakým způsobem lapil gólovou střelu Romela Lukakua. Podle portugalského kouče to byl superzákrok.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele