Arsenal je zpátky ve hře, těšilo Čecha po výhře nad Bayernem

Reprezentační brankář Petr Čech v úterý poprvé v Lize mistrů nastoupil za Arsenal a výbornými zákroky pomohl k důležité domácí výhře 2:0 nad Bayernem Mnichov. Třiatřicetiletého fotbalistu, kterého chválil manažer Arséne Wenger i spoluhráči, těší, že "Kanonýři" jsou po prvních bodech v elitní soutěži zpátky ve hře o postup ze skupiny.

Hráli jsme opravdu výborně, chválil spoluhráče kapitán Čech

Kapitán české reprezentace Petr Čech byl velmi spokojený s výkonem svých spoluhráčů při výhře 3:2 v závěrečném duelu kvalifikace mistrovství Evropy v Nizozemsku. Hru národního týmu považoval za výbornou a těšilo ho také to, že zvládl i dlouhé oslabení. Cenil si prvenství ve skupině.

Čech chce v Amsterdamu uspět jako při předloňském finále EL

Brankář Petr Čech se poprvé od předloňského finále Evropské ligy vrátil do Amsterdam Areny. Ještě v dresu Chelsea tehdy v nizozemské metropoli získal vítěznou trofej po triumfu nad Benficou Lisabon 2:1 a věří, že úspěšného výsledku dosáhne i s českou reprezentací v úterním závěrečném utkání kvalifikace mistrovství Evropy proti domácím "Oranjes".

Čech je v Arsenalu spokojený, protože jen občas slyší, že nechytá

Reprezentační brankář Petr Čech je spokojený se svou pozicí v Arsenalu, přestože za londýnský tým nechytá každý zápas. Největší rozdíl oproti minulé sezoně v Chelsea je podle třiatřicetiletého fotbalisty v tom, že je mnohem častěji na hřišti než na lavičce.

Zápas se nám povedl se vším všudy, těšila Čecha výhra nad United

Ve výborné náladě dorazí brankář Petr Čech na dnešní sraz české reprezentace. V neděli totiž pomohl Arsenalu k důležité výhře 3:0 nad Manchesterem United a kromě bodů ho může těšit i předvedený výkon. Podle něj šlo o zřejmě nejlepší zápas Arsenalu od jeho letního příchodu z Chelsea.

Premier League v kostce (7. kolo)

Překrásné kolo. Fotbal v nejčistší podobě. Co se samotné hry týče, samozřejmě. Anglická Premier League nabídla jeden z nejzajímavějších víkendů posledních let - padaly mraky branek, krásných, nehezkých, bohužel i neregulérních. Tak jako tak Eurofotbal i nyní přináší souhrn toho NEJ, co deset duelů přineslo.

Čech se v roli hosta těší zpátky na Stamford Bridge

Brankář Petr Čech se poprvé v kariéře představí na Stamford Bridge jako soupeř. Na stadion Chelsea zavítá o víkendu ve šlágru Premier League s Arsenalem a věří, že proti bývalému klubu podruhé v sezoně zvítězí. Na začátku srpna ve Wembley totiž svého někdejšího dlouholetého zaměstnavatele přemohl v Superpoháru, který "Kanonýři" vyhráli 1:0.

Čech: Zápas s Kazachstánem jsme si sami zkomplikovali

Podle brankáře Petra Čecha si čeští fotbalisté vlastní vinou zkomplikovali zápas evropské kvalifikace s Kazachstánem, který otočili až dvěma góly v závěru a vydřeli výhru 2:1. Gólmana Arsenalu a zaskakujícího kapitána potěšily ostatní výsledky skupiny a byl by rád, kdyby národní tým mohl už po nedělním duelu v Lotyšku oslavit postup.

Premier League v kostce (3. kolo)

Anglická liga nadále pokračuje ve vysokém tempu. Uplynulý víkend se hrálo v brzkých odpoledních hodinách i pozdě večer, hrálo se za deště i za tropických paren. I přesto nebyla nouze o výjimečné výkony, krásné góly či (a především) oslňující zákroky brankářů. K vidění byl také první hattrick v nové sezóně.

Čech po nule s Liverpoolem nechápal, jak se mohlo hrát bez gólů

Reprezentační brankář Petr Čech pomohl výbornými zákroky Arsenalu k domácí remíze 0:0 s Liverpoolem. Třiatřicetiletý fotbalista přes nepovedený vstup londýnského týmu do sezony dál věří, že "Kanonýři" mají potenciál vybojovat mistrovský titul.

Čech bude velkou oporou Arsenalu, tvrdí Mertesacker

Stoper Per Mertesacker z Arsenalu je přesvědčen, že brankář Petr Čech bude jedním z pilířů obrany londýnského celku. Německý fotbalista také prohlásil, že si nemůže vynachválit spolupráci s třiatřicetiletým českým gólmanem.

Čecha potěšilo, jak zvládl náročný zápas proti Chelsea

Dlouhých jedenáct let oblékal dres Chelsea, dnes se brankář Petr Čech poprvé postavil proti ní. Prožil emočně náročný zápas, o to víc ho potěšilo, jak se dokázal zkoncentrovat a pomohl Arsenalu k výhře 1:0 a zisku Superpoháru.

Podle Jamese Chelsea na odchodu Čecha vydělala

Bývalý anglický reprezentační brankář David James se domnívá, že fotbalisté Chelsea vydělali na odchodu českého gólmana Petra Čecha do Arsenalu. Místo něj totiž přišel bosenský brankář Asmir Begovič, který má podle Jamese větší budoucnost.

Čech při debutu za Arsenal zvítězil, od Evertonu dostal jeden gól

Reprezentační brankář Petr Čech poprvé po příchodu z Chelsea nastoupil za Arsenal. Třiatřicetiletý fotbalista ve finále přípravného turnaje v Singapuru dostal od Evertonu jeden gól a slavil výhru "Kanonýrů" 3:1.

Wenger: Rozhodování o Čechově přestupu bylo velmi těžké

Manažer Arsenalu Arsene Wenger připustil, že rozhodování o angažování českého reprezentačního gólmana Petra Čecha nebylo jednoduché. Hodně to zvažoval zejména kvůli poměrně kvalitní dvojici brankářů, kterou měl londýnský klub k dispozici před Čechovým příchodem. Wojciech Szczesny i David Ospina pomýšleli na post klubové jedničky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele