Čecha mrzely hloupé chyby před inkasovanými góly

Brankáře Petra Čecha po dnešní prohře v generálce na mistrovství Evropy 1:2 s Koreou v pražském Edenu mrzelo, že čeští reprezentanti opět inkasovali po zbytečných chybách. Podle gólmana Arsenalu však má reprezentace před startem šampionátu příští týden stále dost času na odstranění nedostatků.

Čech: Výhra nad Ruskem nám zvedne sebevědomí před Eurem

Brankář Petr Čech považuje vítězství 2:1 v přípravě nad Ruskem za hodně důležité, protože skalp tak kvalitního soupeře podle něj českým fotbalistům zvedne sebevědomí před mistrovství Evropy.

Čech překonal rekord v počtu startů za reprezentaci

Brankář Petr Čech je novým rekordmanem v počtu startů za českou i československou reprezentaci. V dnešním přípravném utkání s Maltou nastoupil ke 119. utkání a překonal tak dosavadní rekord, o který se dělil s bývalým záložníkem Karlem Poborským. V zápase v Kufsteinu odchytal první poločas a pomohl k výhře 6:0.

Brankář Čech překoná rekord v počtu reprezentačních startů

Brankář Petr Čech by měl na probíhajícím soustředění v Rakousku před mistrovstvím Evropy ve Francii překonat historický rekord v počtu startů za českou i československou reprezentaci. Momentálně má na kontě stejně jako bývalý záložník Karel Poborský 118 zápasů za národní celek a osamostatnit se může už v pátečním přípravném utkání s Maltou.

Čecha čeká čtvrté Euro a těší se na něj, jako kdyby bylo první

Brankář Petr Čech patří spolu s kapitánem Tomášem Rosickým a záložníkem Jaroslavem Plašilem mezi trojici českých reprezentantů, kteří se chystají už na čtvrté seniorské mistrovství Evropy v kariéře. Gólman londýnského Arsenalu se zúčastnil šampionátů v letech 2004, 2008 a 2012, ale na turnaj ve Francii těší, jako kdyby startoval poprvé. Věří, že český tým dokáže postoupit z těžké základní skupiny.

Arsenal podle Čecha připravily o naději na titul únava a zranění

Únava a dlouhodobá zranění klíčových hráčů podle brankáře Petra Čecha připravily Arsenal o naději na titul v anglické lize. Český reprezentant to prohlásil v rozhovoru pro internetové stránky londýnského klubu.

Čech i Rosický se po zranění dnes naplno vrátí do tréninku

Brankář Petr Čech se po zranění lýtka naplno zapojí do dnešního tréninku Arsenalu. Zatím ale není jisté, zda bude v týmu už pro sobotní ligový duel s Watfordem. V plné zátěži už je také reprezentační kapitán Tomáš Rosický. Na dopolední tiskové konferenci to oznámil kouč londýnského klubu Arséne Wenger.

Viktor se brankářské budoucnosti bez Čecha nebojí

Kdyby Petr Čech po letním mistrovství Evropy ukončil reprezentační kariéru, legendární Ivo Viktor se o brankářskou budoucnost národního týmu nebojí. Gólman mistrů Evropy z roku 1976 vidí nástupce v Tomáši Vaclíkovi a Tomáši Koubkovi.

Brankář Čech po roční pauze vyhrál anketu Fotbalista roku

Brankář Petr Čech byl po roční přestávce zvolen českým Fotbalistou roku. Gólman Arsenalu a rekordman ankety FAČR celkově triumfoval poosmé v kariéře. Na druhém místě za rok 2015 skončil loňský vítěz sparťan David Lafata, třetí byl Vladimír Darida z Herthy. Mezi trenéry pošesté za sebou vyhrál reprezentační kouč Pavel Vrba. Ocenění Talent roku získal Václav Černý z Ajaxu.

Čech po Euru zváží, jestli bude pokračovat v reprezentaci

Brankář Petr Čech po letním mistrovství Evropy zváží, jestli bude pokračovat v národním týmu. Gólman Arsenalu, kterému bude v květnu 34 let, je se 118 starty společně s Karlem Poborským rekordmanem české reprezentace.

Poraněné lýtko vyřadí Čecha ze hry možná až na měsíc

Brankář Petr Čech bude s poraněným lýtkem mimo hru tři až čtyři týdny. Uvedl to dnes manažer Arsenalu Arséne Wenger na tiskové konferenci před sobotním šlágrem anglické ligy proti Tottenhamu. Český reprezentační gólman, který se zranil ve středečním duelu se Swansea, tak může přijít o přípravné zápasy národního týmu proti Skotsku a Švédsku na konci března.

Brankář Čech má problémy se svalem a příště nebude chytat

Brankář Arsenalu Petr Čech se zranil. Reprezentační gólman sice navzdory drobným potížím před utkáním dochytal dnešní duel Premier League se Swansea, podle trenéra Arséna Wengera si ale přivodil svalové problémy a minimálně v sobotním šlágru na půdě Tottenhamu nenastoupí. Vážnost Čechova zranění kouč zatím nedokázal odhadnout.

Čech: Nejsem zklamaný, že mi Messi dal gól, ale že jsme prohráli

Petr Čech v sedmém utkání proti Lionelu Messimu dostal od kanonýra Barcelony první dva góly, po úterním úvodním osmifinále Ligy mistrů však nebyl zklamaný z ukončení své úspěšné série, ale hlavně z toho, že se Arsenalu po prohře 0:2 výrazně vzdálil postup. Podle české reprezentační jedničky přitom londýnský celek předvedl dobrý výkon a jediný rozdíl viděl v koncovce.

Podle Čecha bude Arsenal k anglickému titulu potřebovat 87 bodů

Arsenal v anglické lize čtyřikrát za sebou nevyhrál, poslední tři zápasy nedal ani gól a vzdaluje se mu první místo. Reprezentační brankář Petr Čech však věří, že londýnský tým ještě může ztrátu dohnat a na konci sezony se radovat z kýženého mistrovského titulu. K němu prý bude potřeba získat 86 nebo 87 bodů.

Premier League v kostce (22. kolo)

Třetí kolo roku 2016 nejvíce potěšilo Manchester City, který rozdrtil Crystal Palace a posunul se pouhý bod od čela tabulky. Stáhl tak náskok vedoucího dua Arsenal - Leicester, oba tyto celky totiž o víkendu pouze remizovaly. V boji o Ligu mistrů neztratil Tottenham ani Manchester United, naopak West Ham je vysněnému cíli zase o kousek dál.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele