Podle Gallianiho je přestup Ronaldinha nepravděpodobný

AC Milán už začal s posilováním na příští sezónu a končit zdaleka nehodlá. Dalším nově příchozím má být špičkový útočník. Podle viceprezidenta klubu Adriana Gallianiho by měl přijít spíš Samuel Eto’o než jeho barcelonský kolega Ronaldinho.

Vymění Barcelona Eto'a za Ibrahimoviče?

Podle španělských médií si Barcelona vyhlédla jako největší letní posilu útočníka Interu Zlatana Ibrahimoviče, Inter má zase mít zájem o barcelonského kanonýra Samuela Eto’a. Nabízí se proto možnost výměny obou hráčů, kterou naznačil i Ibrahimovičův agent.

AC Milán se zaměřil na Eto'a

Dlouho dobu se spekulovalo o zájmu AC Milán o Ronaldinha, Rossoneri se ale nyní zaměřili na jiného hráče Barcelony. Jejich pozornost si získal kanonýr Samuel Eto’o, který může následovat Mathieu Flaminiho a stát se druhou výraznou posilou pro novou sezónu.

Přivedeme do útoku velké jméno, vyhlásil Ancelotti

AC Milán chce zapomenout na nevydařenou sezónu, v té příští rossoneri touží znovu uchvátit italský titul. Pomoci by k tomu měl příchod elitního střelce, podle trenéra Carlo Ancelottiho AC posílí jen ze čtveřice Drogba, Eto’o, Adebayor, Amauri.

Eto'o: Odchodem jsem nehrozil, jsou to lži

Hodně rozzlobený na novináře byl Samuel Eto'o poté, co se doslechl, že vyhrožoval odchodem z Barcelony, pokud katalánský klub v příští sezoně nezíská žádnou trofej. Kamerunský útočník uvedl vše na pravou míru a na odchod z Nou Campu rozhodně nemyslí...

Eto'o pohrozil odchodem z Barcelony

Útočník Barcelony Samuel Eto’o pohrozil, že z klubu odejde, pokud se bude opakovat letošní sezóna. Barca ztrácí na vedoucí Real 11 bodů a v La Lize musí tvrdě bojovat s Villarrealem o druhé místo a přímý postup do příštího ročníku Ligy mistrů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele