Základ si budeš muset vybojovat, varuje Eto'a Mourinho

Kouč Interu Milán José Mourinho upozornil Samuela Eto'a, že o svoje místo v základní sestavě Nerazzurri bude muset tvrdě bojovat. Rozhodně s ním po příjezdu z Afrického poháru národů nemůže počítat.

Africký fotbalista roku bude z Barcelony, Chelsea nebo Interu

Africká fotbalová federace (CAF) zveřejnila nominaci na nejlepšího hráče kontinentu za rok 2009. O trofej se ucházejí barcelonští Yaya Toure a Seydou Keita, Samuel Eto'o z Interu a hráči Chelsea Didier Drogba s Michaelem Essienem.

Eto'o se bude s Barcelonou soudit o tři miliony eur

Útočník Interu Milán Samuel Eto'o se bude soudit se svým bývalým klubem Barcelonou. Podle kamerunského fotbalisty mu katalánský celek dluží tři miliony eur (asi 79 milionů korun), jako podíl z jeho letního přestupu do Itálie.

Eto’o by chtěl proti Barceloně hrát i ve finále

Poprvé od svého příchodu do Interu Milán se dnes Samuel Eto’o představí na Nou Campu, kde se v dlouho očekávaném duelu střetne s místní Barcelonou. V nesmírně důležitém utkání Ligy mistrů se může rozhodnout o postupu do vyřazovací části.

Eto'o chce po Barceloně tři miliony eur za odchod do Interu

Kamerunský útočník Samuel Eto'o chce po Barceloně tři miliony eur (asi 75 milionů korun) za svůj letní odchod do Interu Milán. Pokud podíl z přestupu do Itálie nedostane, chce se osmadvacetiletý fotbalista podle agentury AFP s bývalým klubem soudit.

Je to nejlepší útočník na světě, chválí Mourinho Eto'a

Samuel Eto'o je podle svého trenéra Joseho Mourinha nejlepším útočníkem světa. Kamerunský kanonýr se spolu s celým Interem připravuje na prestižní zápas s Barcelonou, ze které odešel výměnou za Zlatana Ibrahimoviče.

Figo v Lize mistrů favorizuje Inter před Barcelonou

Blížící se duel Ligy mistrů mezi Interem Milán a Barcelonou nenechává chladným snad žádného z fotbalových fanoušků. Pikantní příchuť bude mít zápas také pro Luise Figa, který odehrál několik sezon za oba týmy.

Ibrahimovič se těší na souboje s Eto'em

Zlatan Ibrahimovič se Samuelem Eto'em se v létě stali aktéry velkého obchodu mezi Barcelonou a Interem Milán. Oba patří ke špičkovým útočníkům a už brzy se proti sobě postaví na hřišti, oba kluby svedl los do základní skupiny F Ligy mistrů.

Eto'o prý stále neví, proč se ho Barcelona zbavila

Kamerunský útočník Samuel Eto'o ani měsíc po přestupu do Interu Milán pořád neví, proč se Barcelona vzdala jeho služeb. I když Eto'o v minulé sezoně nastřílel za katalánský velkoklub přes 30 branek, koncem července byl vyměněn do Interu za Zlatana Ibrahimovice. Proč, to mu prý nikdo neřekl.

Čech se znovu uchází o cenu pro nejlepšího gólmana Ligy mistrů

Brankář Petr Čech je znovu v tříčlenné nominaci na nejlepšího gólmana Ligy mistrů. Spolu s oporou Chelsea se o ocenění asociace UEFA ucházejí Victor Valdés z kádru vítěze Ligy mistrů Barcelony a poražený finalista Edwin Van der Sar z Manchesteru United. Vyhlášení se uskuteční 27. srpna v Monte Carlu

Eto'o: Fanouškům Interu se odvděčím na hřišti

Inter Milán dnes slavnostně uvedl svou novou posilu Samuela Eto'oa. Kamerunský fotbalista ujistil fanoušky Nerazzurri i vedení italského klubu, že se na San Siru pokusí zopakovat úspěchy, kterých v minulých letech dosáhl s Barcelonou.

Ibrahimovic podepsal smlouvu s Barcelonou, do Interu jde Eto'o

Zlatan Ibrahimovic dnes podepsal pětiletou smlouvu s Barcelonou, a zkompletoval tak výměnu z Interu Milán za kamerunského střelce Samuela Eto'a. Inter by navíc měl získat 46 milionů eur a na roční hostování záložníka Alexandra Hleba s opcí na případný přestup za 10 milionů eur.

Ibrahimović se dohodl s Barcelonou na podobě smlouvy

Zlatan Ibrahimović se s Barcelonou dohodl na podmínkách své smlouvy a je tak krůček od přestupu do katalánského velkoklubu. Zároveň se schyluje k dlouho očekávané rošádě útočníků Ibrahimović - Eto'o.

Agent: Eto'o je blízko k dohodě s Interem

Každým dnem se k úspěšné realizaci blíží jedna výměna mezi Barcelonou a Interem Milán. Do Katalánska má namířeno švédský útočník Zlatan Ibrahimovič, jehož by na San Siru měl nahradit Samuel Eto'o. Dohoda kamerunského útočníka s Nerazzurri je údajně velice blízko...

Barcelona prý vymění Eto'a do Interu za Ibrahimoviče

Barcelona se podle španělských médií dohodla s Interem Milán na výměně Kamerunce Samuela Eto'a za švédského útočníka Zlatana Ibrahimoviče. Součástí výměny má být i běloruský záložník španělského celku Alexander Hleb, Barcelona by navíc měla zaplatit 40 milionů eur (asi 1,03 miliardy korun).

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele