Eto'o dostal dovolenou, může si hledat nový klub

Kamerunský útočník Samuel Eto'o dostal od Barcelony týdenní dovolenou na to, aby si mohl najít nové angažmá. Informaci přinesl deník La Vanguadia. U týmu se může hlásit až 27. července v době, kdy jeho spoluhráči budou mít za sebou již týden tréninku.

Citizens se vzdali Eto'a. Jo pokračuje v Evertonu

Manchester City se vzdal naděje na získání kanonýra Barcelony Samuela Eto'a, podle klubového prohlášení nyní není možné přestup uskutečnit. Citizens zároveň opustil jiný útočník. Brazilec Jo stráví příští sezónu na hostování v Evertonu.

Galliani připustil zájem o Eto'a

Andriano Galliani se rozhovořil o možnostech, které AC Milán má při hledání posily do útoku. Viceprezident Rossoneri potvrdil zájem o Luise Fabiana a Klaase-Jana Huntelaara, přičemž nevyloučil ani příchod dalšího útočníka ze Španělska - barcelonského Samuela Eto'a...

Barcelona reaguje, Eto'ovi nabídla novou smlouvu

FC Barcelona se podle všeho Samuela Eto'oa vzdát nechce. Klub dnes na oficiálních stránkách oznámil, že hráči byla předložena nabídka na prodloužení smlouvy o další dva roky. Vedení tak zároveň reagovalo na zájem Manchesteru City i na kritiku agenta hráče.

Manchester City podal "stratosferickou" nabídku na Eto'a

Samuel Eto'o by brzy mohl překonat Cristiana Ronalda a stát se nejlépe placeným hráčem světa. O kamerunského útočníka Barcelony totiž usiluje Manchester City, který už podle prezidenta katalánského klubu Joana Laporty předložitl "stratosferickou" nabídku...

Eto'o: Budu dělat svou obvyklou práci

V tu nejméně vhodnou chvíli ztratil Samuel Eto'o formu. Kamerunský útočník v posledních zápasech spaluje jednu šanci za druhou, jeho Barcelonu přitom již zítra čeká finále Ligy mistrů proti Manchesteru United. Eto'o ale nehází flintu do žita a pokud nastoupí, bude se snažit dělat svou práci...

Bylo to jako festival, prohlásil hrdina Henry

Dlouho očekávané "el clásico” skončilo pro domácí Real historickým debaklem 2:6. Barcelona byla po celý zápas o krok napřed a zaslouženým vítězstvím takřka rozhodla o titulu. Tenisovou kanonádu si pochvalovali hlavně dvougóloví střelci hostů, Thierry Henry a Lionel Messi...

Moje budoucnost je v Barceloně, opakuje Eto’o

Samuel Eto’o by měl i nadále oblékat dres Barcelony. Kamerunský střelec má sice v klubu smlouvu jen do konce příští sezóny, je ale připraven brzy jednat o novém kontraktu. Sám nečeká žádné problémy.

Eto'o na odchod z Barcelony nemyslí, rád by zůstal

Samuel Eto'o byl před začátkem letošní sezony terčem přestupových spekulací, nakonec zůstal v Barceloně a fanoušci katalánského velkoklubu si to nemohou vynachválit. Kamerunský útočník sází jednu branku za druhou a pokračovat v tomto duchu by i nadále chtěl v Barceloně...

Eto’o míří za Pichichi i rekordem

Kamerunský útočník Samuel Eto’o střílí v letošní sezóně ostrými. V Primera Division nastřílel už 23 branek a míří za trofejí Pichichi pro nejlepšího střelce španělské ligy. Navíc má našlápnuto k tomu, aby přepsal historické statistiky.

Nejlepším hráčem Afriky za rok 2008 je Adebayor

Nejlepším africkým fotbalistou za loňský rok byl vyhlášen útočník Arsenalu Emmanuel Adebayor. V tradiční anketě zvítězil jako první reprezentant Toga v historii, když dostal přednost před Egypťanem Muhamadem Abútrikou z Al Ahlí a ghanským záložníkem Chelsea Michaelem Essienem.

Barca chce prodloužit hned s trojicí fotbalistů

Trio fotbalistů Barcelony se pravděpodobně v nejbližší době dočká nabídky na prodloužení kontraktu. Xavi, Sergio Busquets a Samuel Eto’o budou odměněni za dobré výkony v posledním období, potvrdil to technický ředitel klubu Txiki Begiristain.

Xavi: Eto'o je nejlepší posilou

Samuel Eto'o byl v létě terčem přestupových spekulací a jeho působení v Barceloně se zdálo být u konce, nakonec skončilo všechno jinak. Kamerunský útočník v Katalánsku zůstal a záložník Xavi ho označil za největší posilu, jakou Barcelona v létě získala...

Další novinky z Barcelony

Primera División má kvůli reprezentaci přestávku, v Barceloně se nicméně rozhodně nenudí. Dnes katalánský celek čeká semifinále Copa Catalunya, ve kterém sice nastoupí povětšinou náhradníci, přesto se však v Ciudad Condal těší tento pohár velké úctě. Zvláště když svého času patřil k nejprestižnějším turnajům v Evropě.

09.09.2008 Aktuality 33 komentářů
Zaujalo nás

Eto'o: Odmítl jsem přestupy do Lyonu a Uzbekistánu

Kamerunský útočník Samuel Eto'o odhalil, že během léta odmítl kromě přestupu do Uzbekistánu i odchod do Lyonu. Reprezentant Kamerunu přiznal, že francouzský mistr mu nabízel nevyhovující plat, na východ se mu zase nechtělo proto, že by to byl krok zpátky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele