Eto’o: To nejlepší teprve přijde

Samuel Eto’o se po skončení všech přestupových spekulací zdá odhodlaný dokázat, jak užitečný může pro Barcelonu být. Nyní vůbec poprvé během léta promluvil před médii a prohlásil, že ten nejlepší Eto’o ještě nedorazil.

Eto’o zůstane v Barceloně. Guardiola počítá i s Henrym

Trenér Barcelony Josep Guardiola změnil názor – na začátku léta oznámil, že nepočítá se službami útočníka Samuela Eto’a, kamerunský útočník jej ale přesvědčil o své důležitosti a v týmu zůstane. Guardiola počítá i s dalším útočníkem Thierry Henrym.

Kdo bude barcelonskou devítkou?

Kdo bude v příští sezóně barcelonským útočníkem číslo jedna? Variant a teorií je spousta, času však ubývá a pomalu se začíná zdát, že největším přestupovým překvapením bude fakt, že se jeden přestup neuskuteční – Samuel Eto’o je totiž pro číslo "9" stále větším favoritem.

Lyon je dalším zájemcem o služby Samuela Eto'a z Barcelony

Český fotbalista Milan Baroš by se v brzké době mohl dočkat v útoku Lyonu další výrazné konkurence. Francouzský klub se totiž přidal k řadě zájemců o služby kamerunského střelce Samuela Eto'a, který je údajně na odchodu z Barcelony. Prezident klubu Jean-Michel Aulas potvrdil, že je se zástupci Barcelony v kontaktu.

Messi si přeje, aby Eto’o zůstal v Barceloně

Trenér Barcelony Pep Guardiola v klubu Samuela Eto’a nedrží, a tak může kamerunský střelec odejít. Jeho spoluhráči Lionel Messi nebo Xavi si však přejí, aby Eto’o dál hrál za katalánský klub.

Lyon shání útočníka, který vystřílí triumf v Lize mistrů

Prezident Lyonu Jean-Michel Aulas prohlásil, že klub je připraven utratit velké peníze za světového útočníka. Jako příklad uvedl Samuela Eto'a nebo Didiera Drogbu. Sedminásobný francouzský mistr chce letos konečně prorazit v Lize mistrů.

Txiki vzkazuje do Madridu: 150 milionů za Eto'a

Technický ředitel Barcelony Txiki Begiristain se rozhodl rázně zamávat se zájmem Realu Madrid o útočníka Samuela Eto'a. Prohlásil, že pokud bude chtít madridský rival Kamerunce získat, bude muset zaplatit 150 milionů Euro.

Eto'o má nabídky od tří klubů

Kamerunský kanonýr hající barvy Barcelony Samuel Eto'o prohlásil, že o jeho služby mají zájem tři kluby, respektive od tolika celků obdržel nabídku. Podle jeho slov by to měly být Totteham, Inter Milán a Chelsea.

Eto'o do Uzbekistánu zatím nejde

Samuel Eto'o z Barcelony do Kuruvchi nepřestupuje, alespoň tedy prozatím. Kamerunský útočník dnes ráno přicestoval do Taškentu a prohlédl si tamní prostředí, nyní se vrátí do Španělska a až teprve poté se rozhodne, zda nabídku klubu z Uzbekistánu přijme...

Eto'o má namířeno do Uzbekistánu

Neuvěřitelný nápad se zrodil v hlavách vedení klubu uzbeckého PFC Kuruvchi. Vícemistr uzbecké nejvyšší soutěže má v plánu do svého klubu přivést útočníka FC Barcelony Samuela Eto'a. Dnes v ranních hodinách kamerunský útočník dorazil do Taškentu.

Barcelona prý nabízí Eto'a výměnou za Adebayora

Vedení Barcelony se nechce vzdát šance na získání Emmanuela Adebayora. Ten má sice podle britských i italských médií namířeno z Arsenalu do AC Milán, ale vše by mohla změnit nabídka slavného katalánského klubu. Podle španělského deníku Sport totiž nabídl výměnou za Adebayora kamerunského střelce Samuela Eto'a a k tomu 10 milionů liber.

Eto'ova budoucnost je ve hvězdách

Samuel Eto'o byl hráčem Realu Madrid a v současnosti hájí barvy Barcelony, otázkou je, jak dlouho ještě bude na Nou Campu působit. Nový trenér katalánského klubu Pep Guardiola s kamerunským ostrostřelcem příliš nepočítá a hráč tak zvažuje možnosti...

Ronaldinho, Eto’o i Deco mohou jít, řekl Guardiola

Nový trenér Barcelony Pep Guardiola odhalil plány, které má se svým týmem. Nefiguruje v nich hvězdné trio Ronaldinho, Samuel Eto’o, Deco. Všichni si mohou hledat nové angažmá, ovšem může se stát, že na Nou Campu zůstanou.

17.06.2008 Aktuality 79 komentářů
Zaujalo nás

Eto’o: Barcelona ano, Inter možná, Tottenham ne

Podle španělských médií je útočník Samuel Eto’o na odchodu z Barcelony. Samotný kanonýr však pro kamerunskou televizi prohlásil, že se v katalánském klubu cítí výborně. Eto’o podle svých slov odmítl nabídku Tottenhamu, Inter Milán šanci má.

Chelsea připravila miliony. Na Eto’a s Ribérym

Podle anglických médií se Chelsea chystá masivně utrácet. Londýnský klub si údajně vyhlédl dvě hvězdy současného fotbalu – útočníka Samuela Eto’a z Barcelony a záložníka Bayernu Mnichov Francka Ribéryho.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele