Čech bude mít v Chelsea nový dres

Český fotbalový brankář Petr Čech měl hlavní slovo při návrhu nových dresů londýnské Chelsea pro příští sezonu. Zatímco hráčů v poli se změna příliš nedotkla, na brankářském postu se chystá výrazná novinka. Čech si totiž na dres vybral oranžovou barvu, která má sloužit jako varování soupeřovým útočníkům.

Čech: Když porazíme Bolton, nebudeme horší než Manchester

Do poslední možné chvíle budou podle brankáře Petra Čecha fotbalisté Chelsea bojovat o anglický titul. Londýňané musejí v posledním kole Premier League získat více bodů než vedoucí Manchester United, ale i kdyby se jim to nepodařilo, nebudou hodnotit sezonu jako neúspěšnou.

Čech si finále Ligy mistrů cení, zajímá ho však jen trofej

I přes velkou chybu v závěru prodloužení dokázal český brankář Petr Čech postoupit s fotbalisty Chelsea do finále Ligy mistrů, když v semifinále vyřadili Liverpool. Stal se teprve šestým Čechem, který si finále nejprestižnější klubové soutěže zahraje.

Čech věří, že Chelsea bude mít proti Liverpoolu do třetice štěstí

Fotbalový brankář Chelsea Petr Čech před semifinálovou odvetou Ligy mistrů věří, že jeho tým dokáže na třetí pokus konečně přejít přes Liverpool do vysněného finále. Český reprezentační gólman cítí, že Londýňané mají nyní velkou šanci zlomit nepříjemné prokletí a celou soutěž zakončit v Moskvě ziskem vítězného poháru.

Čech: Nad Manchesterem jsme vyhráli zaslouženě

Navzdory tomu, že šlágr anglické ligy s Manchesterem rozhodli fotbalisté Chelsea ve svůj prospěch až penaltou pět minut před koncem, brankář vítězného týmu Petr Čech nepochyboval o tom, že "Blues" si připsala tři body po právu. Pětadvacetiletý gólman a jeho spoluhráči tak zadělali na pořádně dramatický závěr Premier League.

Čech: Remíza z Liverpoolu je velkým povzbuzením

Petr Čech věří, že jeho Chelsea přetaví remízu 1:1 z úvodního duelu semifinále Ligy mistrů v Liverpoolu příští středu v domácí postupovou oslavu. A on si pak za necelé čtyři týdny v Moskvě zahraje svoje první velké finále.

Čech se stal tváří Adidasu

Petra Čecha v posledních měsících stíhá jedno nepříjemné zranění za druhým, ale nic to nemění na tom, že jméno hvězdného brankáře londýnské Chelsea je stále žádaným reklamním artiklem. Naposledy se Čech dohodl na pětileté spolupráci s firmou Adidas a stane se jednou z hlavních tváří německé společnosti na fotbalovém trhu. Zařadí se po bok Davida Beckhama, Kaká, Lionella Messiho či Stevena Gerrarda.

Čech: Trochu jsem v pondělním zápase riskoval

Dřív, než sám čekal, se postavil do branky londýnské Chelsea Petr Čech. Když mu minulou neděli po děsivé srážce na tréninku se spoluhráčem Talem Ben Haimem musel plastický chirurg sešít bradu a ret 50 stehy, pesimisté hovořili o tom, že pro Čecha skončila sezona a nestihne ani červnové mistrovství Evropy.

Stihne Čech zítřejší zápas s Wiganem?

Fotbalový reprezentant Petr Čech by se mohl vrátit do branky Chelsea po zranění v obličeji nečekaně brzy už v pondělním utkání anglické ligy s Wiganem. Jeho návrat do sestavy zřejmě urychlí potíže italského gólmana Carla Cudiciniho, jenž kvůli zraněnému stehennímu svalu možná přijde o zbytek sezony.

Čech po zranění už trénoval

Český brankář Petr Čech se už ve čtvrtek překvapivě objevil na tréninku Chelsea. Pouhé tři dny po operaci, při které mu plastický chirurg sešil hlubokou tržnou ránu v obličeji, se začal připravovat na návrat na trávník. Zatím může trénovat jen lehce, ale klubové televizi řekl, že už se nemůže dočkat dalších zápasů.

Zraněný Čech věří, že o Euro nepřijde

Petr Čech věří, že jej zranění v obličeji nepřipraví o účast na červnovém ME. Pětadvacetiletý gólman na dnešní telefonické tiskové konferenci řekl, že pokud vše půjde dobře, za dva týdny by se se speciální ochranou brady mohl opět zapojit do přípravy.

Čech má ve tváři 50 stehů. Prý může přijít o Euro

Zranění českého brankáře Petra Čecha z Chelsea je zřejmě vážnější, než se původně myslelo, a dokonce by kvůli němu mohl přijít o fotbalové mistrovství Evropy. Podle britských médií by totiž kvůli hluboké tržné ráně v obličeji, kterou českému reprezentantovi přivodil spoluhráč na tréninku a lékaři mu ji v neděli zašili 50 stehy, mohl chybět až šest měsíců.

Přesně v to jsme doufali, říká Čech

Čtyřikrát za sebou remizoval londýnský Arsenal a přepustil vedení v Premier League Manchesteru United. Přesně v takový vývoj doufal Petr Čech a celá Chelsea. Teď aby pár bodů poztráceli ještě Rudí ďáblové z Manchesteru a cesta k titulu bude pro Blues otevřená.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele