Čech: Moje chyba rozhodla o tom, že jedeme domů

Většinou drží právě on svými zákroky tým nad vodou a vytahuje jej z vážných problémů, jako by šlo o samozřejmost a letitý zvyk. V neděli se ale brankář Petr Čech ocitl v pozici toho, kdo po osudovém zaváhání potřebuje od spoluhráčů slova povzbuzení a útěchy.

16.06.2008 Aktuality 40 komentářů
Zaujalo nás

Čech se těší na spolupráci se Scolarim

Včera byli na opačné straně barikády, od nové sezony ale budou Luiz Felipe Scolari a Petr Čech na jedné lodi. Brazilský trenér ve službách portugalské reprezentace se po evropském šampionátu stane novým manažerem Chelsea a český brankář se na spolupráci s ním již velice těší...

Čech věří, že bude šťastnější než jeho portugalští kamarádi

Petr Čech ve středu načne už sedmou desítku startů v národním týmu, ale proti Portugalsku bude chytat vůbec poprvé v kariéře. Zápas, v němž si jeden z týmů může výrazně přiblížit postup do čtvrtfinále mistrovství Evropy, pro něj bude prestižní i z jiného důvodu.

Podle Čecha se musí mít soupeři na pozoru

Čeští fotbalisté sice nejsou považováni za favorita nadcházejícího evropského šampionátu, přesto je gólman Petr Čech přesvědčen, že se soupeři musí mít na pozoru. Výsledky v posledních šesti letech prý dělají z české reprezentace minimálně tým, s nímž se musí počítat.

Frei tvrdí, že jeho kamarád Čech nemá konkurenci

Z dob společného působení ve francouzském Rennes jsou Alexander Frei a Petr Čech velkými kamarády, přestože se jejich cesty rozešly už před čtyřmi lety. V sobotu ale na sebe žádné ohledy brát nebudou: Frei bude jako lídr švýcarské ofenzivy usilovat o "skalp" strážce české branky v prvním utkání na mistrovství Evropy.

Čech versus Frei: možná klíčový souboj zahajovací bitvy Eura

Ten souboj může být klíčový pro celé zahajovací utkání Eura. Švýcarsko versus Česká republika, ale také Alexandre Frei proti Petru Čechovi. Bývalí spoluhráči z Rennes se proti sobě postaví v sobotní ostře sledované bitvě v Basileji. A duel domácího kanonýra a české brankářské hvězdy nepochybně hodně napoví také o šancích obou týmů.

Čech dodatečně přebral dvě ocenění

Slavnostně začal pro brankáře české fotbalové reprezentace Petra Čecha dnešní přípravný zápas se Skotskem.

Podle Čecha jde forma národního týmu nahoru

Převážně pozitivní věci ukázal podle brankáře Petra Čecha předposlední přípravný zápas české reprezentace před blížícím se mistrovstvím Evropy. Gólman Chelsea si po úterní pražské výhře 2:0 nad Litvou pochvaloval, že výkon týmu v druhém poločase gradoval a forma mužstva jde nahoru.

Fotbalista roku vzejde z pětice hráčů působících v zahraničí

Z pětice hráčů, kteří působí v zahraničních klubech, vzejde Fotbalista roku 2007. Mezi kandidáty na vítězství v 43. ročníku ankety jsou brankář Chelsea Petr Čech, obránci Marek Jankulovski z AC Milán a Tomáš Ujfaluši, který oblékal dres Fiorentiny, a záložníci Tomáš Rosický z Arsenalu s Pavlem Nedvědem z Juventusu Turín.

Čech si přijel spravit chuť s národním týmem

Ve čtvrtek v noci přelet z Moskvy do Londýna, poté podvečerní cesta do Prahy, dnes dopoledne let do Vídně, odtud přestup na linku do Klagenfurtu a navrch jízda autem do Bad Kleinkirchheimu. Náročné dva dny má za sebou český brankář Petr Čech, který už je s reprezentací v Rakousku.

Čech: Takové zklamání přebije jen triumf v Lize mistrů

Petr Čech má za sebou jeden z nejsmutnějších okamžiků fotbalové kariéry. Český reprezentační brankář už ale také plánuje, jak na středeční prohru v penaltovém rozstřelu ve finále Ligy mistrů s Manchesterem United zapomenout.

Čech nechce znovu pozorovat oslavy Manchesteru

Brankář Petr Čech se chystá na jeden z největších zápasů kariéry. Chelsea si ve středu na stadionu v moskevských Lužnikách proti Manchesteru zahraje poprvé finále Ligy mistrů a jeho tým plánuje velkou odvetu za nezdar v Premier League, kde ho United až v posledním kole definitivně připravili o naději na zisk titulu.

Chelsea nabízí Čechovi vyšší plat, prý ho chce AC Milán

Chelsea je podle deníku Evening Standard připravena nabídnout brankáři Petru Čechovi zvýšení platu na 90.000 liber (2,8 milionu korun) týdně, aby si udržel jeho služby. O českou reprezentační jedničku totiž údajně projevil zájem italský gigant AC Milán, který je připraven za přestup zaplatit 48 milionů eur (asi 1,2 miliardy korun).

Čech: Vrchol sezony se pro Chelsea posouvá

Fotbalový brankář Petr Čech prohrál s Chelsea první ze dvou velkých bitev o vítěznou trofej proti Manchesteru United. Londýňané v posledním kole Premier League na vysněný titul nedosáhli, a pro českého gólmana tak přijde vyvrcholení sezony až 21. května, kdy se v Moskvě uskuteční finále Ligy mistrů.

25 milionů za Čecha

Agent Pavel Zíka uvedl, že o brankáře Chelsea Petra Čecha se zajímá nejmenovaný evropský klub, který je ochoten zaplatit 25 milionů liber. Podle Zíky se na Čecha dotazovali také zástupci dalších deseti klubů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele