Další články

Burnley jmenovalo Bellamyho, manažera ale hledá dál. Přijde Lampard?

Vincent Kompany opustil Burnley, stal se novým trenérem Bayernu Mnichov a anglický klub si rychle obstaral náhradu. Do pozice hlavního kouče se posune dosavadní asistent Craig Bellamy, nemuselo by se ovšem jednat o dlouhodobou variantu, ve hře jsou přitom hned dvě známá jména.

Anglické odbory kvůli nabitému kalendáři pohrozily FIFA stávkou

Unie zastupující fotbalisty anglické ligy (PFA) pohrozila světové federaci FIFA stávkou hráčů. Důvodem je neustále se navyšující počet zápasů v sezoně. V rozhovoru pro BBC to uvedl předseda PFA Maheta Molango.

Ipswich i nadále povede McKenna. Strůjce úspěchu prodloužil smlouvu

Kieran McKenna po 22 letech dovedl Ipswich Town do Premier League a nyní potvrdil, že The Tractor Boys povede i mezi anglickou elitou. Osmatřicetiletý manažer, který byl spojován s Chelsea nebo Brightonem, podepsal novou smlouvu do roku 2028.

Werner zůstane v Tottenhamu, RB Lipsko souhlasilo s dalším hostováním

Tottenham se bude i v nadcházející sezoně spoléhat na Tima Wernera, jenž si prodlouží hostování z RB Lipsko. Součástí dohody je rovněž opce ve výši 15 milionů eur.

Nový manažer Chelsea? Favoritem je Maresca z Leicesteru

Chelsea má podle britských médií favorita na volnou pozici hlavního trenéra. Je jím Enzo Maresca (44), který dříve působil v Manchesteru City jako asistent Pepa Guardioly. Italský kouč se po vzoru Mikela Artety pokusil osamostatnit.

Martial po devíti letech opustí Manchester United. Odcházím, abych přijal nové výzvy, rozloučil se

Manchester United podle očekávání neprodlouží končící smlouvu s Anthonym Martialem, který na Old Trafford působí od roku 2015. Kam povedou další kroky osmadvacetiletého útočníka, jehož během kariéry opakovaně trápí zdravotní problémy, není známo.

Emery znovu prodloužil smlouvu, Aston Ville se zavázal do roku 2029

Aston Villa po měsíci opětovně prodloužila smlouvu s Unaiem Emerym, který poprvé v historii dovedl birminghamský klub do Ligy mistrů. Španělský manažer, jenž měl od dubna platný kontrakt do roku 2027, se dohodl na nové pětileté smlouvě s navýšením platu.

Juráskův nástupce pokračuje v Benfice, lisabonský klub vykoupil Fernándeze

Benfica začala se skládáním kádru pro příští sezonu a jeho součástí bude Álvaro Fernández Carreras. 21letý španělský obránce přišel v zimě na hostování z Manchesteru United, lisabonský klub uplatnil opci a oznámil trvalý přestup.

Rozlučka s trofejí nad hlavou? Nevím, říká Ten Hag o své budoucnosti

Příjemným překvapením skončila letošní sezona pro fanoušky Manchesteru United. Red Devils selhali v anglické Premier League a reputaci si napravili triumfem v FA Cupu, svěřenci Erika ten Haga překvapivě našli recept na konkurenční Citizens (2:1).

Na lavičku Bayernu usedne Kompany, dohoda je podle tisku už na světě

Otázkou času je zřejmě jmenování Vincenta Kompanyho do funkce trenéra Bayernu Mnichov. Bavorský celek má o služby belgického kouče velký zájem a už s ním našel společnou řeč, zkrátka nepřijde ani Burnley.

Paquetá je kvůli žlutým kartám obviněn z porušení pravidel o sázení

Záložník West Hamu Lucas Paquetá čelí v Anglii obvinění z porušení pravidel o sázení. Podle vyjádření Fotbalové asociace se kauza týká čtyř žlutých karet, které spoluhráč českých reprezentantů Tomáše Součka a Vladimíra Coufala dostal v období od listopadu 2022 do srpna 2023.

Nový trenér pro Součka s Coufalem, West Ham přebírá Lopetegui

West Ham, jehož barvy hájí čeští reprezentanti Tomáš Souček a Vladimír Coufal, bude od příští sezony trénovat Julen Lopetegui. Španělský kouč ve funkci střídá Davida Moyese (61), který Kladiváře vedl od roku 2019 a loni s nimi ovládl Evropskou konferenční ligu.

Fodenovo mistrovské razítko a Kloppova rozlučka: 38. kolo Premier League v kostce

K senzaci na úkor obhájců titulu nedošlo. Fotbalisté Manchesteru City pod taktovkou nejlepšího hráče sezony Phila Fodena porazili West Ham 3:1, soutěž ovládli s dvoubodovým náskokem před Arsenalem a jako první klub ve 136 let dlouhé historii anglické ligy triumfovali počtvrté za sebou. Sprchu emocí vyvolalo také loučení liverpoolského kouče Jürgena Kloppa, který odtrénoval na Anfieldu poslední zápas.

Guardiola je popáté v kariéře nejlepším manažerem sezony v Premier League

Čtvrtý ligový titul v řadě. Pep Guardiola (53) dovedl Manchester City v Premier League k nevídanému úspěchu a po zásluze byl v úterý vyhlášen manažerem roku nejprestižnější klubové soutěže světa. Uznávaný kouč ovládl prestižní trofej popáté v kariéře a podruhé v řadě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele