Barcelona chce za Ronaldinha nejméně miliardu korun

Barcelona je ochotna prodat brazilskou fotbalovou hvězdu Ronaldinha, ale minimálně za 40 milionů eur (asi jedna miliarda korun). V rozhovoru pro italský list La Gazzetta dello Sport to uvedl prezident katalánského klubu Joan Laporta s tím, že o dvojnásobného nejlepšího hráče světa dosud projevil největší zájem AC Milán.

Nezatracujte Ronaldinha, žádá Rijkaard

Kouč Barcelony Frank Rijkaard potvrdil, že Ronaldinho už nejspíš odehrál za klub svůj poslední zápas. Nizozemský trenér zároveň žádá fanoušky, aby nezapomněli, co Brazilec pro klub vykonal. Aby se nenechali ovlivnit Ronaldinhovým posledním nevydařeným obdobím.

Manchester City stále usiluje o Ronaldinha

Nikdy se nevzdávej! Takové motto přijali zástupci Manchesteru City v případě přestupu brazilského tápajícího génia Ronaldinha. Výkonný ředitel Citizens Taweesuk Jack Srisumrid bude v úterý znovu jednat o možném příchodu 28letého fotbalisty do Anglie.

AC se nedohodlo s Barcelonou na Ronaldinhově přestupu

Brazilská fotbalová hvězda Ronaldinho z Barcelony do AC Milán zřejmě nepřestoupí. Podle viceprezidenta italského klubu Adriana Gallianiho se "Rossoneri" nedokázali se zástupci katalánského celku dohodnout na podmínkách přestupu. Podle italských a španělských médií se přestupová částka měla pohybovat mezi 20 a 30 miliony eur.

Ronaldinho jednou nohou v AC Milán, Inter se brání

Inter Milán se údajně snaží využít Nike, aby zastavil jednání Barcelony s AC Milán o přestupu brazilské hvězdy Ronaldinha. Navzdory tomu by se dnes měli zástupci obou klubů sejít.

Messi chce, aby Ronaldinho zůstal

Argentinský fotbalista Lionel Messi, který se pomalu chystá k návratu na trávník po zranění, si přeje, aby Ronaldinho zůstal v Barceloně i v příští sezóně. Brazilec, který se stal v posledních letech symbolem klubu, má namířeno do AC Milán.

Inter chce přetáhnout rivalovi Ronaldinha

Inter Milán se pokusí přetáhnout městskému rivalovi brazilskou fotbalovou hvězdu Ronaldinha, jehož přestup z Barcelony do milánského AC je už na spadnutí. Lídr italské ligy sází podle slov prezidenta Massima Morattiho na své kontakty s Katalánci.

Ronaldinho se dohodl na smlouvě s AC Milán

Ronaldinho udělal velký krok směrem k přestupu z Barcelony do AC Milán. Brazilský útočník se s italským klubem již dohodl na podmínkách smlouvy, nyní čekají Rossoneri jednání se zástupci katalánského velkoklubu...

Milán přiznal zájem o Ronaldinha, Inter situaci sleduje z povzdálí

Již několik týdnů to vypadá, že dny Ronaldinha v dresu Barcelony jsou sečteny. Začíná se tedy pomalu spekulovat, kam že povedou další kroky brazilské hvězdy a nejčastěji je v tomto ohledu skloňováno město Milán, kde mají zájem jak AC, tak Inter.

Barcelona: Žádná zranění. Problémy s disciplínou!

Několik fotbalistů, kteří v současnosti kvůli zranění chybí v týmu Barcelony, prý bylo ve skutečnosti vyřazeno kvůli problémům s disciplínou. V rozhovoru pro rozhlasovou stanici Catalunya Radio to prohlásil ekonomický šéf španělského klubu Xavier Sala Martin s tím, že klub fingovanými zdravotními potížemi zakrývá potíže v mužstvu.

Ronaldinha získáme, věří Berlusconi

AC Milán může v létě završit své dlouhotrvající úsilí vysněným ziskem Brazilce Ronaldinha. Prezident Silvio Berlusconi tvrdí, že čeká na odpověď někdejšího nejlepšího fotbalisty světa. Jen na něm údajně záleží, zda vymění Barcelonu za italský tým.

Konec Ronaldinha v Barceloně?

Je dost dobře možné, že Ronaldinho už v soutěžním utkání nikdy neoblékne dres Barcelony. Mistr světa z roku 2002 se totiž na tréninku opět zranil a na hřiště nevyběhne nejméně šest týdnů. Jelikož do konce ligy zbývá osm kol a ne všechna se hrají jen o víkendech, je Ronaldinhova účast v něktěrém z nich nepravděpodobná.

Rijkaard už je unavený z bránění Ronaldinha

Frank Rijkaard si postěžoval, že už je unavený z neustálých otázek týkajících se stagnující brazilské hvězdy Ronaldinha. Sám Rijkaard se vyjádřil ve smyslu, že bude nejlepší nechat ho na pokoji a soustředit se na nadcházející zápas proti Betisu.

Ronaldinho: Závistivci mě nezničí

V hodně nezáviděníhodné pozici je Ronaldinho. Na útočníka Barcelony se snáší kritika za jeho výkony a zpochybněny byly už i jeho zdravotní problémy. Sám Brazilec s tím vším hodlá bojovat a rozhodně se nenechá zničit...

Ronaldinho si prý svá zranění vymyslel

Hvězda Barcelony Ronaldinho své zdravotní potíže v poslední době údajně pouze předstírá. Brazilský fotbalista chyběl kvůli zranění v sestavě katalánského celku v nedělním duelu s Almeríou, vedení klubu dnes však oznámilo, že sedmadvacetiletý hráč zraněný není, přesto se však bude se svými problémy léčit.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele