Messi si přeje, aby Ronaldinho zůstal v Barceloně

Kde bude v příští sezoně hrát Ronaldinho? Na tuhle otázku zatím marně hledají odpověď všechna média a fanoušci. Brazilský reprezentant je na odchodu z Barcelony a mluví se například o AC Milán nebo Manchesteru City, Ronaldinhův spoluhráč Lionel Messi by ovšem byl nejraději, kdyby jeho jihoamerický kolega zůstal na Nou Campu...

Ancelotti: Taktika? Záleží, koho koupíme

Trenér AC Milán Carlo Ancelotti zatím netuší, s jakou taktikou se bude jeho tým snažit napravit neúspěšnou poslední sezónu. Ancelotti se rozhodne, až bude jasno, jestli přijde Ronaldinho, nebo Emmanuel Adebayor.

AC Milán koupí buď Ronaldinha, nebo Adebayora

AC Milán je zpátky ve hře o hvězdu Barcelony Ronaldinha. Rossoneri v poslední době usilovali především o jiného útočníka – Emmanuela Adebayora z Arsenalu. Viceprezident AC Adriano Galliani prohlásil, že klub koupí jednoho z těchto dvou hráčů.

Přestup Ronaldinha do AC Milán je stále možný

AC Milán se s Barcelonou nedohodl na odstupném za Ronaldinha, proto jednání o přestupu skončila. Na získání brazilské hvězdy mají nyní vyšší šance jiné kluby, přesto podle hráčova agenta a bratra Roberta De Assise stále existuje možnost přestupu do AC Milán.

Ronaldinho se přestupu do Anglie nebrání

Ronaldinho se v Barceloně ocitnul mezi hráči, které vedení v klubu držet nebude. Zájem o brazilskou hvězdu projevuje především Manchester City, sám Ronaldinho nyní prohlásil, že mu přestup do Premier League není proti mysli.

Ronaldinho zůstává v klidu. Chce se hlavně uzdravit

O hvězdu Barcelony Ronaldinha se zajímá několik klubů, není však vůbec jisté, jestli někam přestoupí. Mnoho zatím neví ani samotný Brazilec. Ronaldinho se v současnosti především snaží dát zdravotně do pořádku a nebrání se pokračování katalánského angažmá.

Ronaldinho, Eto’o i Deco mohou jít, řekl Guardiola

Nový trenér Barcelony Pep Guardiola odhalil plány, které má se svým týmem. Nefiguruje v nich hvězdné trio Ronaldinho, Samuel Eto’o, Deco. Všichni si mohou hledat nové angažmá, ovšem může se stát, že na Nou Campu zůstanou.

17.06.2008 Aktuality 79 komentářů
Zaujalo nás

Citizens lákají Ronaldinha na rekordní plat

Manchester City chce pokročit v jednáních o příchodu Ronaldinha z Barcelony. Delegace anglického klubu se v sobotu vypravila do Brazílie, aby s hvězdným hráčem probrala podmínky smlouvy. Podle anglických médií nabízí Manchester Ronaldinhovi rekordní plat.

Jo jde do Manchesteru City, bude ho následovat Ronaldinho?

Manchester City, jemuž se teprve nedávno upsal Mark Hughes coby nástupce Svena-Görana Erikssona, je podle slov výkonného ředitele klubu Garyho Cooka velmi blízko získání brazilského talentu jménem Jo z CSKA Moskva, zároveň mají Citizens od Barcelony povoleno jednat s Ronaldinhem.

Chelsea potřebuje hráče jako Kaká nebo Messi, říká Grant

Aby se Romanu Abramovičovi splnil sen a Chelsea se stala nejlepším týmem planety, potřebují Blues podle bývalého manažera Avrama Granta posílit útok. Přivést prvotřídní ofenzivní hráče typu Lionela Messiho, Kaká nebo Ronaldinha.

Šinavatra touží po Ronaldinhovi

Přestup Ronaldinha do AC Milán se zastavil na mrtvém bodě, Barcelona ale má jiného vážného nápadníka. Po brazilské hvězdě touží Manchester City. Jeho majitel Šinavatra si chce příchodem Ronaldinha splnit sen.

Podle Gallianiho je přestup Ronaldinha nepravděpodobný

AC Milán už začal s posilováním na příští sezónu a končit zdaleka nehodlá. Dalším nově příchozím má být špičkový útočník. Podle viceprezidenta klubu Adriana Gallianiho by měl přijít spíš Samuel Eto’o než jeho barcelonský kolega Ronaldinho.

AC Milán se zaměřil na Eto'a

Dlouho dobu se spekulovalo o zájmu AC Milán o Ronaldinha, Rossoneri se ale nyní zaměřili na jiného hráče Barcelony. Jejich pozornost si získal kanonýr Samuel Eto’o, který může následovat Mathieu Flaminiho a stát se druhou výraznou posilou pro novou sezónu.

Berlusconi o Ronaldinha již nemá zájem

Z přestupu Ronaldinha z Barcelony do AC Milán dost možná nic nebude. Alespoň to vyplývá z prohlášení prezidenta Rossoneri Silvia Berlusconiho, který je spokojen s příchodem Flaminiho z Arsenalu a o brazilského míčového kouzelníka již nemá zájem...

V Barceloně se chystá přestavba kádru, odejít by mělo deset hráčů

Barcelona opět, podobně jako loni, prožila nepovedenou sezonu a vedení Blaugranas chystá v létě velkou přestavbu kádru. Odejít by mělo deset hráčů prvního týmu v čele s Ronaldinhem a Henrym. Alespoň to tvrdí španělský tisk.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele