Ronaldinho Švédku neuhnal

Brazilský míčový kouzelník Ronaldinho neměl na olympijských hrách v Pekingu myšlenky upřené výhradně na fotbal, ale také na krásy něžného pohlaví. Když se prý v pekingském hotelu potkal s Johannou Almgrenovou hrající za švédskou reprezentaci, zalíbila se mu natolik, že ji hned požádal o ruku.

Ronaldinho zazářil v přípravě

Někdejší nejlepší světový fotbalista a čerstvá posila AC Milán Brazilec Ronaldinho se představil po 80 dnech v ostrém utkání a své fanoušky rozhodně nezklamal. Pod výhru 3:0 nad domácím Singapurem v rámci olympijské přípravy Brazílie se podepsal jednou brankou a nahrávkou.

Ronaldinho: Díky Milánu jsem jako znovuzrozený

Brazilec Ronaldinho se cítí po nevydařené sezoně v dresu Barcelony díky nedávnému přestupu do AC Miláně jako znovuzrozený. Italský klub umožnil bývalému nejlepšímu hráči světa startovat na olympijských hrách a osmadvacetiletý záložník se nyní dostává zpět do formy na soustředění brazilského výběru v Singapuru.

Jankulovski se těší, že Ronaldinho přinese kvalitu i zábavu

Marek Jankulovski už se těší, až si v nové sezoně zahraje s brazilským útočníkem Ronaldinhem, který do AC Milán přestoupil tento týden z Barcelony. Podle českého reprezentanta slavný Brazilec do týmu přinese nejen kvalitu, ale také svou pověstnou dobrou náladu.

Už teď se zde cítím jako doma, hlásí Ronaldinho

Dlouhé měsíce se spekulovalo o budoucnosti Ronaldinha, nyní informace o možném přestupu brazilského kouzelníka z Barcelony přestanou plnit stránky sportovních deníků. Dvojnásobný nejlepší fotbalista planety tento týden zamířil do milánského AC a z tohoto přestupu má velkou radost...

Hotovo: Ronaldinho přestupuje do AC Milán

Bývalý nejlepší fotbalista světa Ronaldinho přestoupil z Barcelony do AC Milán. Italský klub za osmadvacetiletého Brazilce zaplatí katalánskému celku 21 milionů eur (asi 489 milionů korun) a s hráčem podepíše smlouvu do roku 2011. O přestupu informovalo vedení obou klubů.

16.07.2008 Aktuality 256 komentářů
Zaujalo nás

Ronaldinho je téměř náš, tvrdí Milán

Bývalý nejlepší fotbalista světa Ronaldinho zřejmě z Barcelony zamíří do AC Milán. Italský klub dnes na svých internetových stránkách uvedl, že k přestupu osmadvacetiletého Brazilce schází už jen dořešit poslední detaily.

O Ronaldinhově osudu rozhodne Barcelona do 72 hodin

V nejbližších 72 hodinách se rozhodne o osudu barcelonského Ronaldinha. Po dnešní schůzce s brazilským hráčem a jeho bratrem a manažerem v jedné osobě Robertem de Assisem na stadionu Nou Camp to oznámilo vedení katalánského klubu.

Gattuso se těší na Ronaldinha. I na Poulsena

Gennaro Gattuso se už nemůže dočkat nové sezóny. AC Milán má co napravovat, k návratu na nejvyšší příčky chce pomoci i důrazný záložník. Italský reprezentant se těší na příchod Brazilce Ronaldinha a na souboje s dalším brouskem Poulsenem.

Ronaldinho se chystá do Pekingu i přes zákaz Barcelony

Ronaldinho je přesvědčen, že bude hrát za Brazílii na olympijských hrách v Pekingu, a to i přesto, že ho Barcelona odmítla uvolnit a očekává, že se zapojí do přípravy na novou sezonu.

Barcelona odmítá uvolnit Ronaldinha na olympiádu

Brazilská hvězda Ronaldinho nedostane od vedení Barcelony svolení ke startu na olympijských hrách. Někdejší nejlepší hráč světa byl v úterý nominován na turnaj do Pekingu, katalánský velkoklub ale nehodlá Brazilce uvolnit, protože olympiáda není součástí kalendáře fotbalové federace FIFA.

Dunga je přesvědčený, že Ronaldinho posílí AC Milán

Trenér brazilské reprezentace Carlos Dunga je přesvědčený, že hvězdný záložník Ronaldinho přestoupí z Barcelony do AC Milán. Někdejší kapitán národního týmu to uvedl v rozhovoru pro italský list Gazzetta dello Sport.

Citizens věří v zisk Ronaldinha. Ten míří do Milána

Podle Ronaldinhova agenta se blíží přestup brazilské hvězdy do AC Milán, jeho pravděpodobnost je nyní devadesátiprocentní. Nicméně o hráče Barcelony má zájem také Manchester City, který se stále Ronaldinha nevzdává.

Ronaldinho o Chelsea, Olympiádě a nočním životě

Brazilský kouzelník Ronaldinho přiznává, že pokud by dostal možnost zahrát si znovu pod trenérem Luizem Felipem Scolarim a obnovit spolupráci s Decem, neváhal by a přijal by ji. Jedinou možností, jak si vyplnit toto přání, by byl přestup do londýnské Chelsea.

Milán vzdal boj o Adebayora. Nemá na něj peníze

Emmanuel Adebayor z Arsenalu do AC Milán nepřestoupí. Rossoneri sice měli o vytáhlého útočníka veliký zájem, viceprezident Galliani ale přiznal, že nedokáží splnit finanční požadavky Arsenalu. Pro Milánské je nyní reálnější příchod Ronaldinha.

02.07.2008 Aktuality 73 komentářů
Zaujalo nás

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele