FORTUNA:LIGA - preview 13. kola: Slavia - Sparta

22.10.2022, 08:59, aktualizováno 23.10.2022, 08:55
Previews
Nedělní program FORTUNA:LIGY ovládne 304. pražské derby mezi Slavií a Spartou. Slovácko chce napravit předchozí ligové ztráty proti Teplicím, zatímco Mladá Boleslav hostí Bohemians 1905. Souboj týmů ve formě obstarají České Budějovice a Hradec Králové...
Dynamo České Budějovice - FC Hradec Králové  (neděle 15:00)
Před reprezentační pauzou to s Českými Budějovicemi nevypadalo moc růžově, v říjnu se však nálada na Střeleckém ostrově zlepšila. Do herní pohody se v posledních týdnech dostali také hradečtí "Votroci". Který mančaft bude mít více důvodů k radosti po vzájemném střetnutí?

Trenér Jihočechů Jozef Weber ještě nedávno čelil kritice za předváděný herní projev a neuspokojivé výsledky. To první možná tak úplně nezmizelo, na výsledcích nicméně Dynamo zapracovalo. A tak z posledních tří ligových zápasů vydolovalo sedm bodů a vystoupalo do horní poloviny ligové tabulky.

Hradec má po reprezentační přestávce lehce horší bilanci, neboť podlehl pražské Spartě, poté se mu ale ve svém mladoboleslavském azylu dvakrát zadařilo. Nejprve si Východočeši i přes početní nevýhodu poradili s Teplicemi, minulý víkend pak zužitkovali herní převahu. Díky dvěma vítězstvím za sebou poskočili "Votroci" v tabulce na vynikající čtvrté místo.

Asistent hlavního kouč Hradce Stanislav Hejkal si uvědomuje, že nedělního soupeře není radno podcenit. "Budějovice měly období, kdy se jim trochu nedařilo. Pak změnily systém, přešly na tříobráncový a tím zvítězily v Ostravě, následně remizovaly doma se Zlínem a vyhrály v Teplicích. Navíc se jim už vrátil vykartovaný Jakub Hora, takže je určitě potřeba si na ně dát pozor," prohlásil někdejší lodivod Teplic.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Janáček - Broukal, Havel, Králik - Čolić, Čavoš, Hellebrand, Sluka - Hora - Čmelík, Hais
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Klíma, Čihák, Čech - Gabriel, Rada, Kodeš, Kučera, Harazim - Kubala, Vašulín
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.74 - 3.23 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FC Slovácko - FK Teplice  (neděle 16:00)
Uprostřed pracovního týdne sbírá Slovácko výhry, o víkendu pak porážky. Moravanům v poslední době vycházejí pohárová klání, v dlouhodobé soutěži však ztrácí. O zlepšení se pokusí proti Teplicím, které v ligové tabulce sídlí jen o jednu příčku níže.

Ve středu Slovácko nemělo větší potíže s druholigovým Varnsdorfem, přes který postoupilo do osmifinále národního poháru. Nyní Uherskohradišťští potřebují zabrat také v tuzemské nejvyšší soutěži. Ligový říjen sice zahájilo vítězným derby ve Zlíně, poté ovšem jasně nestačilo na Bohemians a uplynulý víkend nevyšel svěřencům trenéra Martina Svědíka výlet do Ostravy.

Před začátkem 13. kola okupovali Moravané v tabulce až 13. místo, což jistě chtějí vylepšit. "Teplice jsou samozřejmě jiný soupeř, ale měla by platit podobná hra jako jsme odehráli v poháru proti Varnsdorfu. Hrát nátlakově, vytvářet si šance a soupeře do ničeho nepustit. Chtěli bychom zlomit domácí ligovou bilanci z posledních zápasů a otočit to. Naposledy jsme doma v lize vyhráli s Hradcem, takže věřím, že výhra v poháru bude posun a v neděli to zvládneme," prohlásil útočník Slovácka Libor Kozák.

Poslední týdny nicméně moc nevyšly ani Teplicím. Také Severočeši započali říjnový program výhrou, avšak po skalpu Pardubic podlehli Hradci Králové i Českým Budějovicím. Lépe se družstvo kouče Jiřího Jarošíka prezentovalo v úterý, kdy přemohlo Příbram a stejně jako Slovácko proklouzlo do další fáze MOL Cupu.

Jarošík věří, že pohárový úspěch jeho týmu pomohl. "Potřebovali jsme přerušit špatnou sérii. Doufám, že nás pohár dobře naladí. Na Slovácku chceme předvést dobrý výkon jako v Příbrami,” uvedl někdejší reprezentační záložník se zkušenostmi z anglické Chelsea nebo španělské Zaragozy.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Doski - Havlík, Daníček - Petržela, Trávník, Holzer - Mihálik
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Knapík, Hybš - Hyčka, Kučera, Jukl, Shejbal - Trubač - Gning, Žák
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.42 - 4.70 - 8.04
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Bohemians Praha 1905  (neděle 16:00)
Bohemians už déle než měsíc čekají na přemožitele a navzdory předsezonním očekáváním se v ligové tabulce dál drží vysoko. V neděli formu "Klokanů" otestuje Mladá Boleslav, která naopak zatím marně hledá ve výkonech konzistenci.

Fanoušci z vršovického Ďolíčku si v probíhající sezoně nemohou v podstatě na nic stěžovat. Snad jen ty výsledky v domácím prostředí... Ve Vršovicích odehrála Bohemka již šest ligových zápasů, nicméně ani jeden z nich nedotáhla do vítězného konce. Naposledy se tak stalo před týdnem v duelu s olomouckou Sigmou. Naopak venku Pražané ani jednou neprohráli a body ztratili pouze při remíze na Letné se Spartou.

Ve středu Bohemians zvládli třetí kolo MOL Cupu. Postup přes druholigový Třinec režíroval Ladislav Mužík. "Splnili jsme hlavní cíl, který byl jasný. Chtěli jsme postoupit, což se nám podařilo. Utkání nebylo jednoduché a my do něj navíc nevstoupili dobře. Museli jsme dotahovat jednogólové manko, ale naštěstí se nám povedlo skóre otočit a postoupit. Šťastný jsem pochopitelně také za své dvě branky," uvedl spokojený střelec.

Také Boleslavští se uprostřed pracovního týdne radovali z postupu do osmifinále národního poháru. Výhrou 4:0 dali Středočeši alespoň trochu zapomenout na předešlé nezdary, neboť v říjnu dosud neoslavili ligové vítězství. Doma proti Sigmě přišli o výhru v samotném závěru, následně tým kouče Pavla Hoftycha nebodoval na hřištích Plzně i Slavie. Proti sešívaným přitom většinu zápasu hrál v početní výhodě.

Ani Středočechům se podobně jako Bohemians moc nedaří v domácím prostředí a tříbodové zisky doposud rovněž slavili výhradně mimo svůj stadion. "Domácí pohárová výhra nám jistě zvedne sebevědomí pro ligu a doufám, že domácí neúspěšnou sérii konečně proti Bohemce zlomíme a vyhrajeme," věří stoper Boleslavi Ondřej Karafiát.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Suchý, Karafiát, Šimek - Pech, Kubista, Matějovský, Fulnek - Mareček, Skalák - Ladra
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Köstl, Křapka, Hůlka - Dostál, Jindřišek, Jánoš, Kovařík - Květ, Prekop - Drchal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.13 - 3.71 - 3.29
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - Sparta Praha  (neděle 19:00)
Před týdnem si Sparta užila pobyt na druhém místě jen několik hodin, tentokrát by Letenští chtěli na vyšší příčce vydržet déle. To se jim podaří, pokud v derby porazí nenáviděnou Slavii. Forma i výsledky z posledních vzájemných zápasů hrají právě ve prospěch hostujících svěřenců kouče Briana Priskeho.

Dlouhou dobu držela pozici nejlepšího pražského (i českého) klubu Slavia. Na tom se minimálně v konečném pořadí nejvyšší soutěže ani letos na jaře nic nezměnilo, nicméně dominance sešívaných v hlavním městě už není tak výrazná. V uplynulé sezoně se totiž slávisté sešli se sparťany čtyřikrát a hned ve třech případech odcházeli ze soubojů jako poražený celek.

Jak však bylo řečeno, na konci ročníku se Slavia zase udržela výše, což bez přestávky platí už od roku 2017. Nyní se ale ledy dost možná hýbají. Sešívaní už v minulé sezoně přepustili ligový trůn plzeňské Viktorii a aktuálně se nezdá, že by se měli na výsluní ihned vrátit. Za 13 kol nejvyšší soutěže již prohráli třikrát a na vedoucí Plzeň ztrácí. O moc lépe si družina trenéra Jindřicha Trpišovského nevede ani na mezinárodním poli, neboť jí hrozí, že v Evropské konferenční lize skončí již ve skupinové fázi.

Sparta se působením na evropské scéně pro jistotu netrápí vůbec, v létě totiž ostudně nezvládla předkolo. Následně se Letenským moc nedařilo ani na domácí scéně, což vyvrcholilo sérií pěti remíz v řadě. Nyní už je ale nálada na levém břehu Vltavy lepší. Priske a spol. v říjnu postupně zdolali Hradec Králové, Brno i Pardubice a ze třetí pozice v tabulce již dýchají na záda rivalovi z Vršovic.

V týdnu se oba tábory naladily na derby postupem do osmifinále národního poháru. Sparta uspěla na půdě třetiligových Domažlic, v nichž si s chutí zastřílela a nakonec zvítězila 6:1. Slavia zase neměla větší potíže s pražskou Duklou a na Julisce mohla oslavit výhru 4:0.

Především Letenské může těšit zlepšená produktivita. V posledních třech soutěžních utkáních skórovali 15krát. "Těší mě, že pokračujeme v progresu z posledních zápasů. Nejde mi teď jenom o počet gólů, ale o to, jakým způsobem jsou hráči nastaveni, jak umí spolupracovat a jak se rozhodují při řešení ofenzivních situací," pochvaloval si Priske po výhře v Domažlicích.

Zlepšení sparťanů neuniklo slávistům, kteří si ale i tak na Letenské věří. "Ustálila se jim sestava, vracejí se jim někteří hráči. Po delší době to pro ně bude takový těžký zápas ve venkovním prostředí. My víme, jak umíme být doma silní. Věříme, že je to velký bonus pro nás," uvedl Trpišovský.

Speciální zápas čeká zejména útočníka Sparty Jana Kuchtu. Ten dříve hájil barvy Slavie, což mu příznivci sešívaných v neděli jistě nelibě připomenou. "Budeme se snažit o to, aby výsledkově pocítil, že se rozhodl špatně," řekl Trpišovského asistent Jaroslav Köstl.

Kvůli zranění se derby nebude na straně domácích týkat brankáře Aleše Mandouse, obránců Eduarda Santose s Davidem Hovorkou a Janem Bořilem, středopolařů Tomáše Holeše s Petrem Ševčíkem a Lukášem Provodem a útočníka Ivana Schranze. Start Yiry Sora zůstává nejistý.

Marodku Sparty vyplňují stoper Ondřej Čelůstka, pravý bek Andreas Vindheim a křídelník Lukáš Pešek. Záložník Jan Fortelný viděl v Domažlicích červenou kartu a musí si odpykat disciplinární trest. Až v nejbližších hodinách před úvodním výkopem se zřejmě rozhodne o nasazení obránce Asgera Sørensensa, středopolaře Ladislava Krejčího a levonohého křídelníka Jakuba Jankta.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Masopust, Ousou, Kačaraba, D. Jurásek - Tiéhi, Hromada - Douděra, Lingr, Olayinka - Tecl
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kovář - Mejdr, Vitík, Sørensen, Højer - Pavelka, Krejčí - Daněk, Sadílek, Haraslín - Kuchta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.84 - 3.79 - 4.31
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - FC TRINITY Zlín  (sobota 16:00)
Olomoucká Sigma neprohrála už šest soutěžních zápasů v řadě a nenápadně postupuje nejvyšší soutěží i MOL Cupem. O prodloužení uspokojivé série budou Hanáci usilovat proti Zlínu, jenž naopak před týdnem po hodně dlouhé době zvítězil.

V nejvyšší soutěži našla Sigma přemožitele naposledy 10. září. Od té doby zdolala budějovické Dynamo a překvapivě také pražskou Slavii, alespoň bod si pak odvezla ze stadionů Mladé Boleslavi a Bohemians. Zároveň Olomouc dál postupuje také národním pohárem, v němž se již může těšit na osmifinále.

V MOL Cupu Hanáci postupně vyřadili Uničov a tuto středu také Zápy. "Měli jsme dobrý vstup do zápasu. Prvních dvacet minut jsme hráli hodně slušně. Dali jsme dva góly, které nám nebyly po ofsajdu uznány. Pak se ukázalo, jak je těžké hrát v Zápech. Standardní situace, dlouhé auty, užší hřiště... Z jednoho rohu nás soupeř potrestal. Myslím si, že bylo dobře, že se nám do přestávky podařilo vyrovnat. Po změně stran jsme měli zápas pevně v rukách," zhodnotil duel na půdě třetiligového soupeře asistent hlavního trenéra Sigmy Jiří Saňák.

Zlín čeká utkání 3. kola národního poháru až následující týden a měl tedy dostatek času na přípravu před výletem do Olomouce. Z pohledu Moravanů se aktuální sezona zatím nevyvíjí podle představ, neboť hůře jsou na tom v ligové tabulce už pouze Pardubice. Před týdnem však "Ševci" konečně po nějakém čase potěšili vlastní příznivce výhrou nad Libercem.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Trefil - Pokorný, Beneš, Zmrzlý - Chvátal, Breite, Spáčil, Sláma - Navrátil - Růsek, Chytil
FC TRINITY Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Reiter, Kolář, Procházka, Bartošák - Dramé, Hlinka, Hrubý, Čanturišvili - Silný, Jawo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 3.79 - 5.32
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Pardubice - Zbrojovka Brno  (sobota 16:00)
Po očekávané porážce na pražské Letné čeká Pardubice důležitá bitva. Pokud se Východočeši chtějí co nejdříve vyškrábat z posledního místa, měli by porazit brněnskou Zbrojovku, jejíž forma má v posledních týdnech očividně sestupnou tendenci.

Pardubice sice minulý týden na půdě Sparty kousaly, nakonec ovšem z hlavního města přece jen odjížděly bez bodu. Dál tak zůstávají na posledním místě s šestibodovou ztrátou na předposlední Zlín. "Příští týden nás proti Zbrojovce čeká další válka, tam už nemůžeme dělat chyby. Půjde o holý život. Musíme daleko lépe bránit," prohlásil po prohře na Letné trenér Východočechů Radoslav Kováč.

Zatímco Pardubice se celý týden připravovaly na víkendové klání, Brno ve středu odehrálo utkání 3. kola MOL Cupu. Proti druholigovému Táborsku se dlouho trápilo, dvěma góly v závěru si však přece jen zajistilo postup. V nejvyšší soutěži ale Zbrojovka čeká na vítězství déle než měsíc a kvůli aktuální sérii tři porážek klesla do dolní poloviny ligového pořadí.

Pohárový duel se netýkal indisponovaných Jiřího Texla a Lukáše Endla. "Oba měli drobné zdravotní problémy, takže si odpočinuli. Mimo nakonec byl i nemocný Falta. Mimo trénink zůstává Štěrba, kterého ještě čeká poslední vyšetření," uvedl k zdravotnímu stavu členů kádru asistent hlavního kouče Zbrojovky Jozef Dojčan. Na straně Pardubic vyplňují seznam zraněných záložníků Jana Jeřábka a Samuela Šimka.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Markovič - Kostka, Vlček, Hranáč, Chlumecký - Janošek, Icha - Zahradníček, Hlavatý, Helešic - Černý
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Hrabina, Endl, Šural, Granečný - Texl, Souček - Alli, Ševčík, Pachlopník - Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.83 - 3.67 - 2.39
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slovan Liberec - FK Jablonec  (sobota 16:00)
Není to tak dávno, co bývalo severočeské derby spjato také s bojem o pozice v horních patrech tabulky. Aktuálně se však Liberci ani Jablonci moc nedaří a oběma mužstvům tak ve vzájemném klání půjde především o nalezení ztracené formy.

Výše se v ligovém pořadí sice nachází Liberec, ten ovšem čeká na ligové vítězství déle. Po slibném vstupu do sezony neuspěl Slovan v posledních čtyřech duelech. Naposledy se družstvo kouče Luboše Kozla vracelo s prázdnou ze Zlína, kde se vedle hráčů neukázal v dobrém světle ani kondiční trenér Pavel Švancara, který byl pro nesportovní chování vykázán z lavičky.

Úkol pro Liberecké je tak před derby jasný. "Chtěli bychom vyhrát, ať už bychom hráli proti komukoliv. Neřekl bych, že předvádíme tak hrozný fotbal na to, abychom čtyřikrát po sobě nevyhráli. Nesmíme se bát hrát a hlavně musíme dál makat. Doufám, že to pak přijde," prohlásil levý bek Slovanu Jan Mikula.

Ani Jablonci to poslední dobou moc nejde. Říjen sice zeleno-bílí započali skalpem brněnské Zbrojovky, posléze jim ale vyschl střelecký prach. Družina lodivoda Davida Horejše nedokázala vsítit gól nejen Pardubicím a Plzni, ale také druholigovému Vyškovu, jenž Jablonec nečekaně vyřadil z národního poháru.

"Cítím, že ten zápas má trochu jiný náboj. Víme, jaký soupeř nás čeká a že to nebude jednoduché utkání. Derby zápasy jsou v tomto ohledu vždy trochu specifická. Věřím, že i fanoušci nám tam vytvoří atmosféru a že předvedeme takový výkon, abychom byli spokojení. Potřebujeme ten zápas zvládnout výsledkově. V derby chceme uspět, hráči by měli mít motivaci co největší," doufá v lepší zítřky Horejš.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Prebsl, Talovjerov, Plechatý - Mikula, Valenta, Červ, Preisler - Frýdek - Van Buren, Rondić
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Akpudje, Heidenreich, Krob - Cools, Považanec, Kratochvíl, Houska, Polidar - Chramosta, Jovović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.43 - 3.35 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - Baník Ostrava  (sobota 19:00)
Až v druhé polovině října našla Plzeň přemožitele na domácí scéně. Nad její síly však nebyly Slavia či Sparta, nýbrž třetiligový outsider z Hlučína. Proti Baníku, jenž po výměně kouče zatím nezaváhal, budou mít hráči Viktorie příležitost vrátit se na vítěznou vlnu.

Pohárové soutěže svěřencům trenéra Michala Bílka očividně nejdou. Zatímco v první lize drží Západočeši bezpečně první místo, Liga mistrů i národní MOL Cup zůstávají nad jejich síly. V Champions League Plzeň dál čeká na premiérový bod, s českým pohárem se pak rozloučila hned po prvním zápase.

Viktoria přitom přijela na hřiště třetiligového Hlučína v roli jasného favorita. Bílek sice oproti předešlému ligovému klání dal šanci několika hráčům, kteří jindy spíše vysedávají na lavičce, to nicméně s kurzy sázkových kanceláří sotva otřáslo. Jenže outsider z Prajzské se vzepřel papírovým předpokladům a díky hattricku Dominika Smékala se radoval z překvapivého postupu do osmifinále MOL Cupu.

Po závěrečném hvizdu nezastírali hráči Plzně zklamání. "Byli jsme nedůrazní v rozhodujících chvílích, jak v jejich vápně, tak v tom našem. Nabízeli jsme jim šance a oni je hned trestali. Naopak my jsme v těch našich selhávali," uvedl záložník Viktorie Pavel Bucha.

V sobotu ale na Západočechy čeká oblíbená liga. Za 11 zápasů ztratili body pouze po dvou remízách, porážku na kontě pak nemají žádnou. Pravidelný sběr bodů rezultuje v pohodlné průběžné vedení před oběma pražskými S. "Je potřeba dál pokračovat v lize tam, kde jsme skončili. Chceme navázat na vítězství v Jablonci," řekl Bucha.

Baník před sezonou rovněž pokukoval po horních příčkách v ligové tabulce, avšak dosavadní průběh ročníku střetl Slezany s krutou realitou. Dnes již bývalý kouč týmu Pavel Vrba oslavil ve Vítkovicích pouze dvě vítězství a minulý týden musel Ostravu předčasně opustit. Ztrápený mančaft následně převzal nový lodivod Pavel Hapal, jemuž se na východě republiky zatím daří.

Své angažmá ve službách Baníku zahájil Hapal vítězstvím nad Slováckem, které Ostravany ve vyrovnané tabulce katapultovalo na devátou pozici. Ve středu pak Slezané na rozdíl od Plzně zvládli třetí kolo MOL Cupu, když udolali Velvary. Po výhře 2:0 se Hapal a spol. nevraceli zpět k polským hranicím, nýbrž se přiblížili k Plzni do Mýta, v němž se připravují na sobotní seanci ve Štruncových sadech.

Hapal se na hřišti Viktorie nehodlá pouze zakopat před vlastní šestnáctkou. "Musíme být pozorní v defenzivě, při standardních situacích, ale chceme být i aktivní směrem dopředu. Nepojedeme jen bránit, chceme se prosadit i v ofenzivní části. Prohra v Hlučíně samozřejmě může s Plzní zatřepat, nevím, kdy naposledy dostala tři góly, když pominu evropský pohár. Ale doma jsou silní a ukáže až samotný zápas, jestli to na nich zanechalo stopy," prohlásil.

Kvůli trestu za čtyři žluté karty v sezoně se utkání nebude týkat středopolaře Baníku Filipa Kaloče. Hostům nepomůže ani univerzál Cadu, jenž v Ostravě hostuje právě z Plzně. Na marodce Slezanů pak figurují obránci Jaroslav Svozil s Ladislavem Takácsem. Viktorii chybí zranění obránci Filip Kaša s Radimem Řezníkem a záložníci Jan Sýkora s Janem Kopicem. O nasazení beka Milana Havla se teprve rozhodne.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Hejda, Pernica, Jemelka - Holík, Bucha, Kalvach, Vlkanova, Mosquera - Kliment, Chorý
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Ndefe, Frydrych, Pojezný, Fleišman - Buchta, Boula, Kuzmanovič, Tetour, Plavšič - Almási
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.47 - 4.45 - 7.44
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň1192023:729
2.Slavia Praha1281336:1225
3.Sparta Praha1265124:1123
4.FC Hradec Králové1262414:1220
5.Bohemians Praha 19051254319:1519
6.Sigma Olomouc1243516:1315
7.Slovan Liberec1243516:1615
8.Dynamo České Budějovice1243514:2115
9.Baník Ostrava1235417:1614
10.Zbrojovka Brno1142517:2314
11.FK Mladá Boleslav1234516:1713
12.FK Jablonec1234518:2013
13.1. FC Slovácko1234515:2113
14.FK Teplice1234518:2813
15.FC TRINITY Zlín1226412:1812
16.FK Pardubice1220108:336

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (774)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele