FORTUNA:LIGA - preview 13. kola: Slavia - Sparta

22.10.2022, 08:59, aktualizováno 23.10.2022, 08:55
Previews
Nedělní program FORTUNA:LIGY ovládne 304. pražské derby mezi Slavií a Spartou. Slovácko chce napravit předchozí ligové ztráty proti Teplicím, zatímco Mladá Boleslav hostí Bohemians 1905. Souboj týmů ve formě obstarají České Budějovice a Hradec Králové...
Dynamo České Budějovice - FC Hradec Králové  (neděle 15:00)
Před reprezentační pauzou to s Českými Budějovicemi nevypadalo moc růžově, v říjnu se však nálada na Střeleckém ostrově zlepšila. Do herní pohody se v posledních týdnech dostali také hradečtí "Votroci". Který mančaft bude mít více důvodů k radosti po vzájemném střetnutí?

Trenér Jihočechů Jozef Weber ještě nedávno čelil kritice za předváděný herní projev a neuspokojivé výsledky. To první možná tak úplně nezmizelo, na výsledcích nicméně Dynamo zapracovalo. A tak z posledních tří ligových zápasů vydolovalo sedm bodů a vystoupalo do horní poloviny ligové tabulky.

Hradec má po reprezentační přestávce lehce horší bilanci, neboť podlehl pražské Spartě, poté se mu ale ve svém mladoboleslavském azylu dvakrát zadařilo. Nejprve si Východočeši i přes početní nevýhodu poradili s Teplicemi, minulý víkend pak zužitkovali herní převahu. Díky dvěma vítězstvím za sebou poskočili "Votroci" v tabulce na vynikající čtvrté místo.

Asistent hlavního kouč Hradce Stanislav Hejkal si uvědomuje, že nedělního soupeře není radno podcenit. "Budějovice měly období, kdy se jim trochu nedařilo. Pak změnily systém, přešly na tříobráncový a tím zvítězily v Ostravě, následně remizovaly doma se Zlínem a vyhrály v Teplicích. Navíc se jim už vrátil vykartovaný Jakub Hora, takže je určitě potřeba si na ně dát pozor," prohlásil někdejší lodivod Teplic.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Janáček - Broukal, Havel, Králik - Čolić, Čavoš, Hellebrand, Sluka - Hora - Čmelík, Hais
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Klíma, Čihák, Čech - Gabriel, Rada, Kodeš, Kučera, Harazim - Kubala, Vašulín
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.74 - 3.23 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FC Slovácko - FK Teplice  (neděle 16:00)
Uprostřed pracovního týdne sbírá Slovácko výhry, o víkendu pak porážky. Moravanům v poslední době vycházejí pohárová klání, v dlouhodobé soutěži však ztrácí. O zlepšení se pokusí proti Teplicím, které v ligové tabulce sídlí jen o jednu příčku níže.

Ve středu Slovácko nemělo větší potíže s druholigovým Varnsdorfem, přes který postoupilo do osmifinále národního poháru. Nyní Uherskohradišťští potřebují zabrat také v tuzemské nejvyšší soutěži. Ligový říjen sice zahájilo vítězným derby ve Zlíně, poté ovšem jasně nestačilo na Bohemians a uplynulý víkend nevyšel svěřencům trenéra Martina Svědíka výlet do Ostravy.

Před začátkem 13. kola okupovali Moravané v tabulce až 13. místo, což jistě chtějí vylepšit. "Teplice jsou samozřejmě jiný soupeř, ale měla by platit podobná hra jako jsme odehráli v poháru proti Varnsdorfu. Hrát nátlakově, vytvářet si šance a soupeře do ničeho nepustit. Chtěli bychom zlomit domácí ligovou bilanci z posledních zápasů a otočit to. Naposledy jsme doma v lize vyhráli s Hradcem, takže věřím, že výhra v poháru bude posun a v neděli to zvládneme," prohlásil útočník Slovácka Libor Kozák.

Poslední týdny nicméně moc nevyšly ani Teplicím. Také Severočeši započali říjnový program výhrou, avšak po skalpu Pardubic podlehli Hradci Králové i Českým Budějovicím. Lépe se družstvo kouče Jiřího Jarošíka prezentovalo v úterý, kdy přemohlo Příbram a stejně jako Slovácko proklouzlo do další fáze MOL Cupu.

Jarošík věří, že pohárový úspěch jeho týmu pomohl. "Potřebovali jsme přerušit špatnou sérii. Doufám, že nás pohár dobře naladí. Na Slovácku chceme předvést dobrý výkon jako v Příbrami,” uvedl někdejší reprezentační záložník se zkušenostmi z anglické Chelsea nebo španělské Zaragozy.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Doski - Havlík, Daníček - Petržela, Trávník, Holzer - Mihálik
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Knapík, Hybš - Hyčka, Kučera, Jukl, Shejbal - Trubač - Gning, Žák
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.42 - 4.70 - 8.04
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Bohemians Praha 1905  (neděle 16:00)
Bohemians už déle než měsíc čekají na přemožitele a navzdory předsezonním očekáváním se v ligové tabulce dál drží vysoko. V neděli formu "Klokanů" otestuje Mladá Boleslav, která naopak zatím marně hledá ve výkonech konzistenci.

Fanoušci z vršovického Ďolíčku si v probíhající sezoně nemohou v podstatě na nic stěžovat. Snad jen ty výsledky v domácím prostředí... Ve Vršovicích odehrála Bohemka již šest ligových zápasů, nicméně ani jeden z nich nedotáhla do vítězného konce. Naposledy se tak stalo před týdnem v duelu s olomouckou Sigmou. Naopak venku Pražané ani jednou neprohráli a body ztratili pouze při remíze na Letné se Spartou.

Ve středu Bohemians zvládli třetí kolo MOL Cupu. Postup přes druholigový Třinec režíroval Ladislav Mužík. "Splnili jsme hlavní cíl, který byl jasný. Chtěli jsme postoupit, což se nám podařilo. Utkání nebylo jednoduché a my do něj navíc nevstoupili dobře. Museli jsme dotahovat jednogólové manko, ale naštěstí se nám povedlo skóre otočit a postoupit. Šťastný jsem pochopitelně také za své dvě branky," uvedl spokojený střelec.

Také Boleslavští se uprostřed pracovního týdne radovali z postupu do osmifinále národního poháru. Výhrou 4:0 dali Středočeši alespoň trochu zapomenout na předešlé nezdary, neboť v říjnu dosud neoslavili ligové vítězství. Doma proti Sigmě přišli o výhru v samotném závěru, následně tým kouče Pavla Hoftycha nebodoval na hřištích Plzně i Slavie. Proti sešívaným přitom většinu zápasu hrál v početní výhodě.

Ani Středočechům se podobně jako Bohemians moc nedaří v domácím prostředí a tříbodové zisky doposud rovněž slavili výhradně mimo svůj stadion. "Domácí pohárová výhra nám jistě zvedne sebevědomí pro ligu a doufám, že domácí neúspěšnou sérii konečně proti Bohemce zlomíme a vyhrajeme," věří stoper Boleslavi Ondřej Karafiát.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Suchý, Karafiát, Šimek - Pech, Kubista, Matějovský, Fulnek - Mareček, Skalák - Ladra
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Köstl, Křapka, Hůlka - Dostál, Jindřišek, Jánoš, Kovařík - Květ, Prekop - Drchal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.13 - 3.71 - 3.29
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - Sparta Praha  (neděle 19:00)
Před týdnem si Sparta užila pobyt na druhém místě jen několik hodin, tentokrát by Letenští chtěli na vyšší příčce vydržet déle. To se jim podaří, pokud v derby porazí nenáviděnou Slavii. Forma i výsledky z posledních vzájemných zápasů hrají právě ve prospěch hostujících svěřenců kouče Briana Priskeho.

Dlouhou dobu držela pozici nejlepšího pražského (i českého) klubu Slavia. Na tom se minimálně v konečném pořadí nejvyšší soutěže ani letos na jaře nic nezměnilo, nicméně dominance sešívaných v hlavním městě už není tak výrazná. V uplynulé sezoně se totiž slávisté sešli se sparťany čtyřikrát a hned ve třech případech odcházeli ze soubojů jako poražený celek.

Jak však bylo řečeno, na konci ročníku se Slavia zase udržela výše, což bez přestávky platí už od roku 2017. Nyní se ale ledy dost možná hýbají. Sešívaní už v minulé sezoně přepustili ligový trůn plzeňské Viktorii a aktuálně se nezdá, že by se měli na výsluní ihned vrátit. Za 13 kol nejvyšší soutěže již prohráli třikrát a na vedoucí Plzeň ztrácí. O moc lépe si družina trenéra Jindřicha Trpišovského nevede ani na mezinárodním poli, neboť jí hrozí, že v Evropské konferenční lize skončí již ve skupinové fázi.

Sparta se působením na evropské scéně pro jistotu netrápí vůbec, v létě totiž ostudně nezvládla předkolo. Následně se Letenským moc nedařilo ani na domácí scéně, což vyvrcholilo sérií pěti remíz v řadě. Nyní už je ale nálada na levém břehu Vltavy lepší. Priske a spol. v říjnu postupně zdolali Hradec Králové, Brno i Pardubice a ze třetí pozice v tabulce již dýchají na záda rivalovi z Vršovic.

V týdnu se oba tábory naladily na derby postupem do osmifinále národního poháru. Sparta uspěla na půdě třetiligových Domažlic, v nichž si s chutí zastřílela a nakonec zvítězila 6:1. Slavia zase neměla větší potíže s pražskou Duklou a na Julisce mohla oslavit výhru 4:0.

Především Letenské může těšit zlepšená produktivita. V posledních třech soutěžních utkáních skórovali 15krát. "Těší mě, že pokračujeme v progresu z posledních zápasů. Nejde mi teď jenom o počet gólů, ale o to, jakým způsobem jsou hráči nastaveni, jak umí spolupracovat a jak se rozhodují při řešení ofenzivních situací," pochvaloval si Priske po výhře v Domažlicích.

Zlepšení sparťanů neuniklo slávistům, kteří si ale i tak na Letenské věří. "Ustálila se jim sestava, vracejí se jim někteří hráči. Po delší době to pro ně bude takový těžký zápas ve venkovním prostředí. My víme, jak umíme být doma silní. Věříme, že je to velký bonus pro nás," uvedl Trpišovský.

Speciální zápas čeká zejména útočníka Sparty Jana Kuchtu. Ten dříve hájil barvy Slavie, což mu příznivci sešívaných v neděli jistě nelibě připomenou. "Budeme se snažit o to, aby výsledkově pocítil, že se rozhodl špatně," řekl Trpišovského asistent Jaroslav Köstl.

Kvůli zranění se derby nebude na straně domácích týkat brankáře Aleše Mandouse, obránců Eduarda Santose s Davidem Hovorkou a Janem Bořilem, středopolařů Tomáše Holeše s Petrem Ševčíkem a Lukášem Provodem a útočníka Ivana Schranze. Start Yiry Sora zůstává nejistý.

Marodku Sparty vyplňují stoper Ondřej Čelůstka, pravý bek Andreas Vindheim a křídelník Lukáš Pešek. Záložník Jan Fortelný viděl v Domažlicích červenou kartu a musí si odpykat disciplinární trest. Až v nejbližších hodinách před úvodním výkopem se zřejmě rozhodne o nasazení obránce Asgera Sørensensa, středopolaře Ladislava Krejčího a levonohého křídelníka Jakuba Jankta.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Masopust, Ousou, Kačaraba, D. Jurásek - Tiéhi, Hromada - Douděra, Lingr, Olayinka - Tecl
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kovář - Mejdr, Vitík, Sørensen, Højer - Pavelka, Krejčí - Daněk, Sadílek, Haraslín - Kuchta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.84 - 3.79 - 4.31
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sigma Olomouc - FC TRINITY Zlín  (sobota 16:00)
Olomoucká Sigma neprohrála už šest soutěžních zápasů v řadě a nenápadně postupuje nejvyšší soutěží i MOL Cupem. O prodloužení uspokojivé série budou Hanáci usilovat proti Zlínu, jenž naopak před týdnem po hodně dlouhé době zvítězil.

V nejvyšší soutěži našla Sigma přemožitele naposledy 10. září. Od té doby zdolala budějovické Dynamo a překvapivě také pražskou Slavii, alespoň bod si pak odvezla ze stadionů Mladé Boleslavi a Bohemians. Zároveň Olomouc dál postupuje také národním pohárem, v němž se již může těšit na osmifinále.

V MOL Cupu Hanáci postupně vyřadili Uničov a tuto středu také Zápy. "Měli jsme dobrý vstup do zápasu. Prvních dvacet minut jsme hráli hodně slušně. Dali jsme dva góly, které nám nebyly po ofsajdu uznány. Pak se ukázalo, jak je těžké hrát v Zápech. Standardní situace, dlouhé auty, užší hřiště... Z jednoho rohu nás soupeř potrestal. Myslím si, že bylo dobře, že se nám do přestávky podařilo vyrovnat. Po změně stran jsme měli zápas pevně v rukách," zhodnotil duel na půdě třetiligového soupeře asistent hlavního trenéra Sigmy Jiří Saňák.

Zlín čeká utkání 3. kola národního poháru až následující týden a měl tedy dostatek času na přípravu před výletem do Olomouce. Z pohledu Moravanů se aktuální sezona zatím nevyvíjí podle představ, neboť hůře jsou na tom v ligové tabulce už pouze Pardubice. Před týdnem však "Ševci" konečně po nějakém čase potěšili vlastní příznivce výhrou nad Libercem.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Trefil - Pokorný, Beneš, Zmrzlý - Chvátal, Breite, Spáčil, Sláma - Navrátil - Růsek, Chytil
FC TRINITY Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Reiter, Kolář, Procházka, Bartošák - Dramé, Hlinka, Hrubý, Čanturišvili - Silný, Jawo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 3.79 - 5.32
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Pardubice - Zbrojovka Brno  (sobota 16:00)
Po očekávané porážce na pražské Letné čeká Pardubice důležitá bitva. Pokud se Východočeši chtějí co nejdříve vyškrábat z posledního místa, měli by porazit brněnskou Zbrojovku, jejíž forma má v posledních týdnech očividně sestupnou tendenci.

Pardubice sice minulý týden na půdě Sparty kousaly, nakonec ovšem z hlavního města přece jen odjížděly bez bodu. Dál tak zůstávají na posledním místě s šestibodovou ztrátou na předposlední Zlín. "Příští týden nás proti Zbrojovce čeká další válka, tam už nemůžeme dělat chyby. Půjde o holý život. Musíme daleko lépe bránit," prohlásil po prohře na Letné trenér Východočechů Radoslav Kováč.

Zatímco Pardubice se celý týden připravovaly na víkendové klání, Brno ve středu odehrálo utkání 3. kola MOL Cupu. Proti druholigovému Táborsku se dlouho trápilo, dvěma góly v závěru si však přece jen zajistilo postup. V nejvyšší soutěži ale Zbrojovka čeká na vítězství déle než měsíc a kvůli aktuální sérii tři porážek klesla do dolní poloviny ligového pořadí.

Pohárový duel se netýkal indisponovaných Jiřího Texla a Lukáše Endla. "Oba měli drobné zdravotní problémy, takže si odpočinuli. Mimo nakonec byl i nemocný Falta. Mimo trénink zůstává Štěrba, kterého ještě čeká poslední vyšetření," uvedl k zdravotnímu stavu členů kádru asistent hlavního kouče Zbrojovky Jozef Dojčan. Na straně Pardubic vyplňují seznam zraněných záložníků Jana Jeřábka a Samuela Šimka.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Markovič - Kostka, Vlček, Hranáč, Chlumecký - Janošek, Icha - Zahradníček, Hlavatý, Helešic - Černý
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Hrabina, Endl, Šural, Granečný - Texl, Souček - Alli, Ševčík, Pachlopník - Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.83 - 3.67 - 2.39
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slovan Liberec - FK Jablonec  (sobota 16:00)
Není to tak dávno, co bývalo severočeské derby spjato také s bojem o pozice v horních patrech tabulky. Aktuálně se však Liberci ani Jablonci moc nedaří a oběma mužstvům tak ve vzájemném klání půjde především o nalezení ztracené formy.

Výše se v ligovém pořadí sice nachází Liberec, ten ovšem čeká na ligové vítězství déle. Po slibném vstupu do sezony neuspěl Slovan v posledních čtyřech duelech. Naposledy se družstvo kouče Luboše Kozla vracelo s prázdnou ze Zlína, kde se vedle hráčů neukázal v dobrém světle ani kondiční trenér Pavel Švancara, který byl pro nesportovní chování vykázán z lavičky.

Úkol pro Liberecké je tak před derby jasný. "Chtěli bychom vyhrát, ať už bychom hráli proti komukoliv. Neřekl bych, že předvádíme tak hrozný fotbal na to, abychom čtyřikrát po sobě nevyhráli. Nesmíme se bát hrát a hlavně musíme dál makat. Doufám, že to pak přijde," prohlásil levý bek Slovanu Jan Mikula.

Ani Jablonci to poslední dobou moc nejde. Říjen sice zeleno-bílí započali skalpem brněnské Zbrojovky, posléze jim ale vyschl střelecký prach. Družina lodivoda Davida Horejše nedokázala vsítit gól nejen Pardubicím a Plzni, ale také druholigovému Vyškovu, jenž Jablonec nečekaně vyřadil z národního poháru.

"Cítím, že ten zápas má trochu jiný náboj. Víme, jaký soupeř nás čeká a že to nebude jednoduché utkání. Derby zápasy jsou v tomto ohledu vždy trochu specifická. Věřím, že i fanoušci nám tam vytvoří atmosféru a že předvedeme takový výkon, abychom byli spokojení. Potřebujeme ten zápas zvládnout výsledkově. V derby chceme uspět, hráči by měli mít motivaci co největší," doufá v lepší zítřky Horejš.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Prebsl, Talovjerov, Plechatý - Mikula, Valenta, Červ, Preisler - Frýdek - Van Buren, Rondić
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Akpudje, Heidenreich, Krob - Cools, Považanec, Kratochvíl, Houska, Polidar - Chramosta, Jovović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.43 - 3.35 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - Baník Ostrava  (sobota 19:00)
Až v druhé polovině října našla Plzeň přemožitele na domácí scéně. Nad její síly však nebyly Slavia či Sparta, nýbrž třetiligový outsider z Hlučína. Proti Baníku, jenž po výměně kouče zatím nezaváhal, budou mít hráči Viktorie příležitost vrátit se na vítěznou vlnu.

Pohárové soutěže svěřencům trenéra Michala Bílka očividně nejdou. Zatímco v první lize drží Západočeši bezpečně první místo, Liga mistrů i národní MOL Cup zůstávají nad jejich síly. V Champions League Plzeň dál čeká na premiérový bod, s českým pohárem se pak rozloučila hned po prvním zápase.

Viktoria přitom přijela na hřiště třetiligového Hlučína v roli jasného favorita. Bílek sice oproti předešlému ligovému klání dal šanci několika hráčům, kteří jindy spíše vysedávají na lavičce, to nicméně s kurzy sázkových kanceláří sotva otřáslo. Jenže outsider z Prajzské se vzepřel papírovým předpokladům a díky hattricku Dominika Smékala se radoval z překvapivého postupu do osmifinále MOL Cupu.

Po závěrečném hvizdu nezastírali hráči Plzně zklamání. "Byli jsme nedůrazní v rozhodujících chvílích, jak v jejich vápně, tak v tom našem. Nabízeli jsme jim šance a oni je hned trestali. Naopak my jsme v těch našich selhávali," uvedl záložník Viktorie Pavel Bucha.

V sobotu ale na Západočechy čeká oblíbená liga. Za 11 zápasů ztratili body pouze po dvou remízách, porážku na kontě pak nemají žádnou. Pravidelný sběr bodů rezultuje v pohodlné průběžné vedení před oběma pražskými S. "Je potřeba dál pokračovat v lize tam, kde jsme skončili. Chceme navázat na vítězství v Jablonci," řekl Bucha.

Baník před sezonou rovněž pokukoval po horních příčkách v ligové tabulce, avšak dosavadní průběh ročníku střetl Slezany s krutou realitou. Dnes již bývalý kouč týmu Pavel Vrba oslavil ve Vítkovicích pouze dvě vítězství a minulý týden musel Ostravu předčasně opustit. Ztrápený mančaft následně převzal nový lodivod Pavel Hapal, jemuž se na východě republiky zatím daří.

Své angažmá ve službách Baníku zahájil Hapal vítězstvím nad Slováckem, které Ostravany ve vyrovnané tabulce katapultovalo na devátou pozici. Ve středu pak Slezané na rozdíl od Plzně zvládli třetí kolo MOL Cupu, když udolali Velvary. Po výhře 2:0 se Hapal a spol. nevraceli zpět k polským hranicím, nýbrž se přiblížili k Plzni do Mýta, v němž se připravují na sobotní seanci ve Štruncových sadech.

Hapal se na hřišti Viktorie nehodlá pouze zakopat před vlastní šestnáctkou. "Musíme být pozorní v defenzivě, při standardních situacích, ale chceme být i aktivní směrem dopředu. Nepojedeme jen bránit, chceme se prosadit i v ofenzivní části. Prohra v Hlučíně samozřejmě může s Plzní zatřepat, nevím, kdy naposledy dostala tři góly, když pominu evropský pohár. Ale doma jsou silní a ukáže až samotný zápas, jestli to na nich zanechalo stopy," prohlásil.

Kvůli trestu za čtyři žluté karty v sezoně se utkání nebude týkat středopolaře Baníku Filipa Kaloče. Hostům nepomůže ani univerzál Cadu, jenž v Ostravě hostuje právě z Plzně. Na marodce Slezanů pak figurují obránci Jaroslav Svozil s Ladislavem Takácsem. Viktorii chybí zranění obránci Filip Kaša s Radimem Řezníkem a záložníci Jan Sýkora s Janem Kopicem. O nasazení beka Milana Havla se teprve rozhodne.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Hejda, Pernica, Jemelka - Holík, Bucha, Kalvach, Vlkanova, Mosquera - Kliment, Chorý
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Ndefe, Frydrych, Pojezný, Fleišman - Buchta, Boula, Kuzmanovič, Tetour, Plavšič - Almási
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.47 - 4.45 - 7.44
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň1192023:729
2.Slavia Praha1281336:1225
3.Sparta Praha1265124:1123
4.FC Hradec Králové1262414:1220
5.Bohemians Praha 19051254319:1519
6.Sigma Olomouc1243516:1315
7.Slovan Liberec1243516:1615
8.Dynamo České Budějovice1243514:2115
9.Baník Ostrava1235417:1614
10.Zbrojovka Brno1142517:2314
11.FK Mladá Boleslav1234516:1713
12.FK Jablonec1234518:2013
13.1. FC Slovácko1234515:2113
14.FK Teplice1234518:2813
15.FC TRINITY Zlín1226412:1812
16.FK Pardubice1220108:336

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (774)

Přidat komentář
ZB 07

Dneska bezpodmínečně tři body Snad Dostálek nebude experimentovat a pošle na hřiště to nejlepší, co máme.

Reagovat
Salfovic

Za ten kurz 3 jsem musel vsadit na Pce, to mi přijde jako slušnej úlet.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Kily

všem jsem to radil, svoje peníze jsem na to samozřejmě nedával

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Martin9719

Dnes se naopak Zbrojovka dostane naplno do boje o záchranu a Dostálek pravděpodobně přijde o místo.

Reagovat
Banikovec7

Tak v tom boji už je každý od 6. místa dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemce to taky nevydrzi

Reagovat
Salfovic

6 bodů na baráž je prd. Ta vyrovnanost je fakt šílená

Reagovat
Cotton

Všichni kromě top 3 a možná Hradce budou hrát o záchranu, klidný střed u nás neexistuje

Reagovat
Martin9719

Tak jsem neuhádl, uvidíme zda uhádnu i to, že na nás pohár nechá dnes následky.

Reagovat
Greny

Bez Endla no.. nevím dneska jsem pesimista

Reagovat
Cotton
Reagovat
Bex5

Pojdme

Reagovat
ratusek

návštěva v Liberci na derby

Reagovat
Rarášek

Není to tak hrozný, aspoň se fandí zatím.

Reagovat
lampas

Přišlo mi, že tam bylo víc lidí, jak 3,8k. Atmosféra byla slušná.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec schválně uvádí nižší číslo, aby ušetřil na daních.

Reagovat
Greny

Zase hrajeme priposrane, aktivita žádná... Richarde díky ale je čas na změnu

Reagovat
ZB 07

To je tak obludnej výkon zase

Reagovat
Salfovic

Černý super akce V gólové šanci si odkone míč do prdele a pak skluzem sundá obránce.

Reagovat
Greny

Může být rád že měl tu podrážku dole jinak šel ven

Reagovat
ratusek

Sejk

Reagovat
monty25

Sigma Zase RIP Fantasy

Reagovat
Greny

Fantasy i tiket

Reagovat
Coutinho10

pro mě naopak super pro duel s martin1

Reagovat
Puskas

Též tak. Nakonec jsem tam nedal řezníčka, ježto se mi zdál drahý... Pak nemám být poslední.

Reagovat
monty25

Teď Sigma sice otočila, ale první gól vlastní a druhý Beneš, kterýho tam zrovna nemám. Navíc Poulolo a Spáčil budou za nulu.

Reagovat
monty25

Poulolo teda bude za mínus bod.

Reagovat
Puskas

Beneše mám, ale místo Řezníčka jsem dal Skaláka, tak třeba dát též hattrick.

Reagovat
ratusek

luxusní akce Liberce

Reagovat
Greny

Ševčík zase geniálně a Řezníček to uklidil. Ale akce Ševčíka a to vybojování míče bylo top

Reagovat
andrew96

Vybojování s faulem.

Reagovat
Greny

Vůbec tvl

Reagovat
Bagr007

Ani náhodou

Reagovat
andrew96

Zahodil ho oběma rukama.

Reagovat
Bagr007

ruce tam byly, ale rozhodně ho nezahodil a prvně hrál balon

Reagovat
Rarášek

Prebsl je snad nejhorší hráč v historii Liberce tyvole

Reagovat
mario23

Jablonec bída, šance nedají a pak dostanou. Co s tím Pelta udělá? Vyhodí trenéra?

Reagovat
smazaný uživatel

je to zvláštní, mně se dneska líbili, obecně hrajou zajímavej fotbal, ale body nedělaj

Už jsem slyšel, že Pelta ztrácí trpělivost s Hořejšem, tak uvidíme. Zas je otázkou, jestli má prachy teď přivádět novýho trenéra

Reagovat
Salfovic

Řezníček do repre.

Reagovat
Greny

Je výbornej kolem vapna

Reagovat
Greny

Řezníček

Reagovat
Bagr007

Reagovat
ZB 07

Řezňa hezky to zakončení Vést po tomhle výkonu 2:0 je krásný.

Reagovat
Greny

Asi nějak tak ale super podívaná to neni

Reagovat
monty25

Mészáros si spletl sport.

Reagovat
monty25

A prošlo mu to díky ofsajdu.

Reagovat
ratusek

já bych tu penaltu nechal.

Reagovat
mario23

Reagovat
ratusek

Kozel zatím z prdele klika. Jablonec o dost lepší, ale nedává šance

Reagovat
Whitemedia

TRI NI TY !!!

Reagovat
Whitemedia

Ty hovada zrušily branku

Reagovat
Banikovec7

mrtki

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

Aspoň tě emočně natrénují na večer s United.

Reagovat
Greny

Alli Rezna do repre

Reagovat
ratusek

Řezníček je zvíře

Reagovat
Greny

Repre forma když tam mohl být Poznar, Ordos, Tecl tak bych mu to dopral

Reagovat
doocetung

Poznar tam byl jen když měla půlka republiky covid a zbytek to měli daleko na sraz

Reagovat
smazaný uživatel

van Buren do Slávie Oh, wait

Reagovat
mistr129

Na posledních 15 minut za Tecla dobrej

Reagovat
Greny

Snad to ještě nezplichtime

Reagovat
Whitemedia

Rozhodčí to zničil..

Reagovat
Greny

Mě zachránil tiket takze dobrá prace

Reagovat
OTASi

Řezníček už stejně gólů jak legenda Tecl.. veme ho jarda do repre?

Reagovat
doocetung

Do Brna Jarda nepojede, jedině že by přišlo laso z Jakarty

Reagovat
Martin9719

Havel zpátky, skvěle.

Reagovat
doocetung

Juroška z béčka rovnou do základu v Plzni a Ndefe asi na křídle , zajímavé, to už zkoušel Smetana ne ?

Reagovat
Puskas

Juroška posledně střídal, ne?

Reagovat
doocetung

Nebyl ani na lávce, akorát teď dostal poločas ve Velvarech

Reagovat
Puskas

To jsem myslel. Asi už věděl, že ho tam dá, tak ho nechal rozehrát.

Reagovat
Wyrda

To musí být Buchta s formou slušně v piči když tam dá Hapal radši Ndefeho a Jurošku na beka.

Reagovat
doocetung

No tak Buchta se dozadu moc nenadře, proti Plzni to dává smysl

Reagovat
ratusek

Ještě, že Cadu nemůže nastoupit a jsem rád, že mladí sedí na druhou stranu se dnes body nečekají a budem rádi když nedostanem bůra, takže je asi dobře, že tam mladé nedal

Reagovat
doocetung

0:2 Almási, Jaroň

Reagovat
ACSeRw!n

nemate dneska někdo problémy s prihlasenim přes Chrome ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přihlašování přes chrome blblo asi před měsícem. Svou detektivní prací jsem došel k tomu, že to má souvislost s tím, že jsem předtím četl nějaký článek na tenisportalu. Když jsem smazal cookies tenisportalu, tak už jsem pak problémy s přihlášením na ef neměl.

Reagovat
Salfovic

Tady je mrtvo To jeli všichni Baníkovci do Plzně ?

Reagovat
smetos

Krouti hlavama nad Fleismanem

Reagovat
djiros

Nad ním už museli všichni letos zlomit hůl.

Reagovat
doocetung

Všichni kromě všech bývalých současnych a budoucích trenérů

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl vibes.

Reagovat
bobis21

Už se to řešilo několikrát. Kdyby nehrál, bude dělat bordel v kabině, takže bude hrát, dokud se ho nezbavíme. Uvidíme jestli bude v čistkách v kádru Mikloško stejně aktivní jako u realizáku.

Reagovat
smetos

To jako bude rozkopavat kose po treningu, nenosit baony, nebo uklizeckam vylivat kyble? Nikdy jsem clenem fotbalove kabiny nebyl tak nvm co si mam pod tim predstavit. A co ho preradit do becka a s ackem uz se potkas jenom pri rozlucce?

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
thewall

Všichni nejeli. Někteří trpí v tichu svých domovů.

Reagovat
HorajzmAmmann

Popravdě nezdá se mi to zase tak špatné. Kontaktní gól by si Baník zasloužil... Bohužel jsme dneska neproduktivní a obrana tragická.

Reagovat
Paprika

Dokud tam bude dvojice F+F tak to v obrane nikdy lepsi nebude

Reagovat
HorajzmAmmann

Škoda že těm Baník netrenujete vy, experti na EF

Reagovat
Paprika

No ty voe… co tohle ma spolecneho s trenovanim, ale to ze Flaska zajebá letos jiz x zapasu tim ze dela hrubice a je totalne z formy + Frydas to stejne…na tohle asi nemusim byt expert, tohle vidi vsichni… Frydas hraje protoje nejvetsi letni posila ( uz v z Polska nesly vubec dobre reference) a Flaska hrajw protoze svym zpusobem legenda poslednich let a asi se ho boji odstavit…

Reagovat
$dolar$

Frydrych strasnej, do soubojů už ani nechodi..

Reagovat
HorajzmAmmann

to, že úplně všeho hodíte na F+F, protože to je moderní. Ndefe je třeba taky v piči, ale to se nehodí do krámu, že jo..?

Fleišman hraje pod 6x trenérem.To je mi teda záhadou proč, když to je taková lopata.

Reagovat
ratusek

Protože by rozjebal kabinu

Reagovat
Paprika

Reagovat
Paprika

Moderni to je protoze to proste kurvi a ty hrubky jsou strasidelne…a ze Flaska hraje pod 6tym trenerem je mi taky zahadou, treba to neco svedci o celkove kvalite kadru… fakt si myslim, ze s dvojici F+F nemuzeme v obrane zlepsit…

Reagovat
lichna.

Fleisman pls

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
doshcz

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Wyrda

Tak Fleišman je tragický až letos. To nemá nic společného s tím, že hrál zatím pod každým trenérem Baníku. Frýda je znatelně lepší vedle Lischky. Ale stejně bych radši viděl stoperskou dvojici Llischka - Pojezný. Ale jinak se mi výkon Baníku dneska líbil. Škoda těch individuálních chyb.

Reagovat
andrew96

Reagovat
smetos

Hned prvni gol, kdy Fleisman hodil aut primo souperi a banik dostal gol, jsi videl? Nebo proti budejovicim, kdy se v obrane nechal lehce pretlacit a dostali fika hned v druhe minute. Opet v akci Fleisman. Diky za vsechno co v klubu dokazal, minule sezony byly skvele, ale letos na to nedokazal navazat. Kdyby dostal dva zapasy a dve chyby chapal bych ze ho nekdo obhajuje, ty hrubice tam jsou ale v kazdem zapase.

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
bobis21

Dokud nezačneme aspoň předstírat bránění, je zbytek hry úplně zbytečný.

Reagovat
HorajzmAmmann

jsem v klidu, pokud budeme hrát takhle dál v lize... díry v defenzivě se můžou zlepšit až bude konečně zdravotně ok Lischka případně má Hapal přestupák. To, že po x letech Baník nepřijel úplně posraný do Plzně je fajn... na zbytek seru, body jsem stejně nečekal.

Reagovat
$dolar$

Dopředu je to vcelku slušný, ale je vidět, že jsme na vás připraveni, necháváme vas hrát a akorát střílíte zpoza vápna nebo super těžkých pozic..

Reagovat
HorajzmAmmann

no golman nevypadal 2x, že to bylo "akorát zpoza vápna nebo těžký pozic". Zrovna Almasi s těch pozic branku dát umí. Kontakní branka by byl problém...

Reagovat
$dolar$

Kliment to není možný

Reagovat
Salfovic

To špatně došlápl? Kvůli čemu na podzim marodil?

Reagovat
$dolar$

Díra ve svalu

Reagovat
ACSeRw!n

dobra nuda no, sem myslel, ze se Banik bude minimalne drzet dyl

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Mně se to dneska dopředu líbí, akorát bráníme jak v mateřské školce, tím pádem na body můžem zapomenout. Ovšem, je tu jeden faktor a to Csaplárova past.

Reagovat
ACSeRw!n

krasnej gol

Reagovat
HorajzmAmmann

Frydrych ❤

Naprosto zaslouženě...

Reagovat
$dolar$

Jj krásně to teď odbranil

Reagovat
Kepy_FCB

Ndefe pomalej

Reagovat
smazaný uživatel

Masakr no, taky jsem byl nemile překvapen tempem, jakým dobíhal mosqueru při tom posledním gólu. Ale zase vracel se skoro přes celé

Reagovat
ACSeRw!n

za tohle Frydrychovi jen zlutou ? slusna prasarnicka

Reagovat
John Obi Mikel

Tak co uvidíme dneska?

Kolář - Masopust, Ousou, Kačaraba, Jurásek - Hromada, Tiehi - Ewerton, Lingr/Traoré, Olayinka - Teclnaldo

Reagovat
ACSeRw!n

uvidime "jude slavie"

Reagovat
smazaný uživatel

Santos je definitivně odepsanej, zraněnej, simuluje nebo stávkuje?

Reagovat
Salfovic

Tvrdík ho prodal do otroctví.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdík po Plzni říkal, že ho pošlou do béčka, od té doby je "zraněnej", tak si právě říkám, jestli spíš netrucuje.

Reagovat
Coutinho10

píše se že zraněnej, ale tomu upřímně nevěřím....to je podobný jako když gólman Zlína pod Pánikem vám daroval gól, jak přestal hrát a nadával spoluhráčům tak pak byl taky v uvozovkách zraněnej

takže to beru tak, že je už odepsanej

Reagovat
smazaný uživatel

To by i vysvětlovalo, proč se Ewerton i po vstřelení gólu na Dukle tvářil, jako kdyby zrovna přistihl svou manželku v posteli s nejlepším kamarádem, štve ho šikana jeho krajana od realizáku.

Reagovat
Coutinho10

to mě ani nenapadlo tahle případná spojitost, ale jako určitě ať je to jak je to, ikdyby Santos byl zraněnej, tak není spokojenej ohledně jeho pozice, jakej hate se na něj snesl atd., to neradování, spíš jsem to prvně vnímal tak, že to z něj spadlo, že konečně gól, že to nebylo ani moc na radování, ale konečně, každopádně ta situace okolo Santose tam taky může hrát velkou roli

Reagovat
Losinho

Ano.

Reagovat
John Obi Mikel

Na instagramu odpovídal ve stories na otázky.

Jestli je ve Slavii spokojený - je tu šťastný

Co si myslí o Trpišovi - dobrý kouč

Co zdraví a kdy se vrátí - zlepšuje se a chybí mu hraní

Plzeň nebo Slavia - Slavia

Oblíbený hráč - Thiago Silva

Kdy budeš zase hrát za SKS - Jakmile to bude možné

Máš rád fanoušky Slavie - posílá srdíčko

Budeš hrát v derby - uvidíme

Reagovat
Salfovic

To je hodně relevantní Málokdo je takovej střelec jako Lukaku.

Reagovat
John Obi Mikel

To je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

ok, takže vše vyjasněno

Reagovat
Coutinho10

asi by to tak mohlo bejt

Reagovat
Freedo

Rád bych viděl Usora v základu. Nebojí se to vzít na sebe, vystřelit z dálky. Občas to moc tahá na sebe, ale mohl by platit víc než Oli, kterej nikdy v derby nedal gól za 6 sezón, co je u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Tip EuroFotbal.cz: 1

Překlep?

Reagovat
jenage

Reagovat
Pablos

Sorry narval jsem to do souhrnu, ale hodí se to spíš sem… tak to dám ještě tu.

A samozřejmě nejkrásnější bude dnešní zápas večer, kdy český fotbal přeci potřebuje ke konkurenci v Evropě hlavně více těžkých zápasů… a pak budeme zase čumět na to jak každej souboj bude končit faulem, simulací, hádkami a nesouhlasem a debatama s rozhodčím, že tam nebudou 3 souvislé přihrávky po sobě ani, už jsem tak něják předem přesvědčen.

Reagovat
ACSeRw!n

proste je to derby, tak se s tim uz ty a podobny smirte.. derby nikdy neni vykladni skrini dany ligy, co se tyce kvality fotbalu, to neni jen u nas

Reagovat
Salfovic

Přesně, jen ať je to pořádná řežba, ideálně okořeněna naprosto marným Zelinkou

Reagovat
mistr129

Nevím, když hráli třeba City-United, City-Liverpool nebo i Arsenal-Tottenham, tak to byl dobrý fotbal.

Takže plně chápu, že pro nezaujatýho fanouška je derby jen hnusná okopávaná. I sám jsem ještě tak 3 roky zpátky byl nervózní už dva dny předem, teď jsem pořád úplně v klidu.

Reagovat
Pablos

No já se na to většinou těším právě, ale vlastně si říkám na co… na to co jsem vypsal nejspíš no

Reagovat
ACSeRw!n

zamerne jsi vybral zapasy, ktere nejsou derby ? v Anglii neni zadnej podobnej zapas

Reagovat
mistr129

Kromě City-Liverpool to všechno derby jsou. Liší se právě v tom, že se obě strany chovají jako lidi a i když je to derby, jde hlavně o fotbal.

Naopak třeba El Clásico za dob Pep vs. Mourinho derby jako takové není a stejně to byla bramboračka jako naše derby

Reagovat
Remt

Chovají se jako lidi, to je ten rozdíl. Souhlasím s tím že osobně se třeba na dnešní zápas ani moc netěším. Když si vzpomenu na poslední zápasy slavky se Spartou nebo s Plzní. Vždycky hádek tři prdele, zákeřný fauly, nesportovní chování ale fotbal nikde. To není to co bych chtěl vidět. Chovají se tam jak zvířata - hráči i lavičky

Reagovat
Pablos

Pořád je tady ještě varianta, že si mě namažou na chleba, když jsem to napsal

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak tomu nevěřím. Kdo tam je takový srdcař? Bořil nehraje, kdo další ve Slávii má opravdu pifku na Spartu. A ve Spartě? Snad Pavelka umí přibrousit z důvodu rivality. Pak už jen tradiční rydla Čvančara a Wiesner - tam ale nejde o Slavi - ti se urvou proti komukolii. V nejhorším Kuchta, pokud by měl co nezvládnout a nezvládl to.

Další důvod, proč to neprasit aspoň z naší strany je, že nás pak čekají zápasy, kde vykartovaní hráči mohou opravdu hodně chybět.

Věřím, že to bude dobrej fotbal.

Reagovat
ACSeRw!n

staci Rehak a fanousci, hrace ani nepotrebujes, aby se to vyhecovalo

Reagovat
Greny

Mě by se líbilo 2:2 a tak čtyři cerveny

Reagovat
smazaný uživatel

Uznávám tradice a tak chci vidět tradiční derby. Sprostotu, fauly, chyby rozhodčího, vulgarity diváků, hráčů, i laviček, typicky českou žlučovitou zahořklou podrážděnost a kombinaci všech možných i dosud nevynalezených bojových sportů.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Firkraag

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BaggioRoberto

Reagovat
ratusek

přesně. Jebat kulturní prostředí

Reagovat
FCSL

Zápas o 2. místo Jestli bude Krejčí a Ševčík ne, tak bych věřil víc Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí určitě hrát bude. Bez něj by to bylo možná i 50/50, ale s ním v sestavě by Sparta mohla prohrát jedině tak, že někdo (Kuchta) udělá ve 3. minutě píčovinu a nechá se vyloučit. Můj tip teda je, že buď rozhodne Kuchta, který je fakt hodně namotivovaný porazit Trpiše a spol., nebo převaha Sparty při standardkách v obou vápnech.

Reagovat
Shevchenko

Tolik píčovin od tebe číst, to je radost

Reagovat
monty25

Grigar

Reagovat
meno

Grigar tam teď skočil, jak kdyby byl o 20 let mladší

Reagovat
monty25

Góóól!!! Gning je KING!!!

Reagovat
pingla

slovácko celý poločas drží míč, obehrává Tepláky, ale nejsou schopni si vytvořit pořádnou šanci a hlavně ji proměnit (vyjma Kozákovy tutovky)

Reagovat
oli9

Dpc tak jestli prohraji i s Teplicema tak už to bude špatné

Reagovat
PISTOLERO

Druhé poločasy jsou u Slovácka podstatně lepší 3:1

Reagovat
$$CaptainKokotko

V lize máme i dost smůlu, ale jdeme tomu naproti tou chcíplosti ( náročný program chápu, ale ta laxnost občas mě fakt sere) a prostě špatná koncovka.

Reagovat
oli9

Ok náročný program, ale v kolika zápasech jsme lepší i v deseti ale chybí góly

Reagovat
Firkraag

Kurva, takovej nedůraz, koledovali jsme si.

Reagovat
BaggioRoberto

Vypada to, ze Svedik bude brzy volny. Jenze kam s nim? Skoro zacinam verit, ze kdo prohraje derby, tak po nem pujde.

Reagovat
Banikovec7

Volný bude leda tak pokud sám skončí. To jako myslíš, že ho Slovácko vyhodí kvůli nepovedenému ligovému půlroku?

Reagovat
Firkraag

Přesně. On navíc s takovým týmem opravdu dosáhl maxima a to pořád ještě hrají v EKLu o postup. Ten kádr je strašně starej, spíš bude mít před sebou výzvu sestavit mladší kádr.

Reagovat
BaggioRoberto

Ne kvuli nepovedenemu pulroku, ale proto aby nespadli. Jakmile jde o zachranu, tak jdou veskere zasluhy stranou. Vzpomen na Ranieriho.

Reagovat
Banikovec7

Tak toho se bát nemusí, na jaře nejspíš nebudou hrát poháry, takže to bude jednodušší. Pardubice jsou úplně zoufalé a nemyslím, si, že by minimálně další 2 týmy pod sebe při té vyrovnanosti tabulky nedostali. A i kdyby ne, tak si nemyslím, že je reálné, že by je kdokoliv z druhé ligy vyřadil v baráži.

Reagovat
mistr129

To se říkalo loni o Jablonci taky a jak dopadl

Reagovat
Banikovec7

No mimo baráž, přesně jak píšu

Reagovat
mistr129

To jo, ale o vzájemný zápas, to nebylo úplně na jistotu

Reagovat
Salfovic

Slovácko v pohodě skončí v prostřední skupině.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě budou v pohodě v top 6, na jaře budou mít volnější program a kvalita těch jejich dědků se projeví.

Reagovat
Salfovic

Pravda, zapomněl jsem na tu extrémní vyrovnanost, po dnešku na ní ztrácí pouhé dva body.

Reagovat
oli9

taky si myslím že do 8 místa

Reagovat
pingla

Reagovat
oli9

Reagovat
Fakt

Už nefetuj pls.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrozí, Slavia by po něm sice asi šla, ale Trpiš minimálně ještě dalších půl roku k likvidování Slavie stavěním útočníků na kraj obrany, trpaslíků na stopera a Teclů do útoku dostane (za zásluhy) a Priske na vyhazov nebude určitě, protože proti předchozímu zahraničnímu trenérovi je u něj vidět, že ví, co dělá. Takže i kdyby Sparta nějakým omylem prohrála, tak jeho pozice je dostatečně pevná. Hlavně ale myslím, že Slovácko Svědíka nikdy neodvolá, spíš on bude mít možná časem vyšší ambice (třeba návrat do Baníku pyčo).

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
inferno08

Co je vůbec s tím Morávkem z bohemky? Na livesportu není mezi zraněnými a v týdnu hrál pohár v základu. Teď není ani na lavičce.

Reagovat
Firkraag

Ještě to není ono, zraněnej by být neměl.

Reagovat
mario23

Pry nemá zápasovou kondici.

Reagovat
Bohemak12

Celkem v pohodě zápas a pablb Berka to takhle zkurv**.

Reagovat
monty25

Vždyť vedete.

Reagovat
monty25

Tak nic.

Reagovat
Firkraag

Kurva za co tohle jako bylo?

Reagovat
Martin9719

Tak tady máme Jablonec lvl 2. Ta zoufalost směrem dopředu je u Slovácka fakt do očí bijící.

Reagovat
Salfovic

V Bolce taková divočina

Reagovat
AjaxFans

Co ti klokani blbnou?

Reagovat
Salfovic

Já to psal ještě za stavu 2:3

Reagovat
AjaxFans

Já taky Ale ted to davá ještě vetší význam

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář - Oscar, Ousou, Traoré, Jurásek - Usor, Lingr, Tiehi, Ševčík, Olayinka - Jurečka

Reagovat
Selänne

Co to je za obranu?

Reagovat
Salfovic

Prostě to tak vylosoval z moudrého klobouku. Co se ti nelíbí?

Reagovat
smazaný uživatel

Chtějí dostat 10 Ale to asi bohužel není ofiko sestava, co?

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Firkraag

Na livesportu je Oscar vykartovanej.. tak teda neni?

Reagovat
mistr129

Ten zápas si odbyl v poháru ne?

Reagovat
Firkraag

jo no jo, divný pravidlo

Reagovat
mistr129

Mělo by to být tak, že červená je napříč soutěžema, kdežto 4 žluté platí jen v té soutěži

Reagovat
Salfovic

Je.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.fortunaliga.cz/tresty-hracu

Tady má pořád trest. Já myslel, že je to oficiální stránka, tak by tom tam snad měli mít dobře.

Reagovat
Rothbard

Jurečka

Reagovat
Mass

Co se ti nezdá na hráči kterej měl minulou sezonu 17 gólů?

Reagovat
Firkraag

Může se k tý Jánošově červený vyjádřit někdo nestrannej?

Reagovat
inferno08

Podle mě spíš jo. Jako on sice nejdřív trefil míč, ale pak zvedl nohu a dost evidentně trefil fulneka na koleno. Za mě ok

Reagovat
mistr129

Jasná, z televizního záběru to nijak zle nevypadalo, ale trefil ho kolíkama do kolena

Reagovat
Spalovač šancí

Já nevím, podle mě ho do kolena kopnul téměř s nulovou intenzitou.

Reagovat
Firkraag

Navíc zákrok na koleno Květa nechá klidně bez karty, zmrd.

Reagovat
monty25

Grigar To snad není pravda.

Reagovat
monty25

Mareček dobrej kauf ve Fantasy

Reagovat
inferno08

Fakt jsem v Boleslavy takovej fotbal nečekal

Reagovat
monty25

Teplice To jděte fakt do prdele...

Reagovat
Slovácký trojboj

Góóól

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Martin9719

Hofmann no to to trvalo. Teplice si s tím čekáním na smrt nic jinýho nezaslouží.

Reagovat
monty25

Ale dalo se to udržet. Teplice přežily daleko větší šance, než ze kterých padly ty góly. První jasně Grigarova chyba a při druhým obrana nepohlídala nákop, co padal půl hodiny...

Reagovat
Martin9719

S tím přístupem Slovácka až někde do 70. minuty kdy neměli snad ani žádný pološance a vypadaly jakože toho mají dost je takovej způsob hry prostě od Teplic ostuda. A tohle už po Hradci Jarošík ani jeho maminka opravdu nesvede na kvalitu kádru.

Reagovat
monty25

Co máš furt s jeho maminkou?

Reagovat
Martin9719

Někde na netu psala jak tomu strašně rozumí a obhajovala syna.

Reagovat
monty25

Úplnou náhodou jsem si teď na Deníku odemknul pár dní starý rozhovor s Jarošíkem...

Když se nedařilo, tak vám na sociálních sítích dávali tepličtí fanoušci, pokud to vůbec byli fanoušci, různá jména. Dokonce se vás tam zastala i vaše maminka. Říkal jste jí pak, ať radši nic veřejně nekomentuje?

"Máma je moje velká podpora, stejně jako manželka a brácha. Vysvětloval jsem jí, že je spousta cizích lidí, kterým se nelíbím, zvlášť pak po porážkách. Ona mi říkala, že bere normální věci, výtky, ale že když mi někdo sprostě nadává, tak má potřebu se mě zastat, ohradit se. Těžko jí vysvětlovat, jak to mezi fanoušky na sociálních sítích i v hospodách chodí. Prostě mou kariéru prožívá, má potřebu mě bránit. Navíc vidí, v jakém jsem stresu a co dělám pro to, abych byl v Teplicích úspěšný."

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se někde zpětně podívat na fotbaly od 3? Na o2 to mám všechno od 15:20, takže od 20.minuty....

Reagovat
inferno08

Tak si pusť ten pořad, co běžel před fotbale a jeď až na konec..

Reagovat
smazaný uživatel

To bych udělal, ale předtim nic neni :(

Reagovat
Martin9719

Pusť si až druhou půli.

Reagovat
Coutinho10

tak si pusť ten pořad před tím a uvidíš to tu úvodní část

Reagovat
smazaný uživatel

To bych udělal, ale předtim nic neni :(

Reagovat
Coutinho10

už to vidím...hmmm tak to asi je bez šance

Reagovat
Spalovač šancí

Počkat na opakovačky

Reagovat
kopcan
Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi neskutečnej frajer. Díky

Reagovat
monty25

Takhle to dopadá, když se jenom připosraně brání...

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko 3 body v suchým, už jsou jak Plzeň.

Reagovat
Rothbard

Říká se tomu zkušenosti.

Reagovat
oli9

Za druhý poločas absolutně zaslouženě. Teplice do toho šly s tím že to prostě ubrání

Reagovat
AjaxFans

přesně tak

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jj, super

Reagovat
Slovácký trojboj

Reagovat
Coutinho10

zápas o klíč Prahy a o 2. místo je tu...Teclík překvapivě na lavičce

Sestava: Kolář – Masopust, Ousou, Kačaraba, Jurásek D. – Hromada, Oscar – Douděra, Lingr, Olayinka - Jurečka

Lavička: Sirotník, Tiéhi, Tecl, Nikl, Usor, Sor, Ewerton, Šmiga, M. Jurásek, Kričfaluši

Reagovat
KnoxXx

Ousou/Kacaraba

Reagovat
Coutinho10

jiný možnosti nejsou no

Reagovat
John Obi Mikel

Oscar po dlouhé době ve středu zálohy (pokud z toho není tajné rozestavení na 3 stopery - doufám, že ne) a v útoku Jurečka, snad se mu zadaří.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Salfovic

To ta sestava od Ewertona snad byla lepší.

Reagovat
Coutinho10

no, Oscar nemusí bejt špatnej uprostřed, Douděrovi se určo bude hrát líp v záloze jako v Bolce...on tam má i zraněný hráče, takže možná lepší, ale nemožná k nastoupení

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Krejčího a Tecla to bude o něco těžší, ale snad to Sparta i tak zvládne. Kuchta a Ousou to jistí

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Martin9719

Rozhodující budou souboje Wiesner - Jurásek. Na Olayinku jak nastoupí někdo fyzicky nadupanej jako Mejdr s dobrým pohybem tak neví, viz loni za nás Santos. Střed zálohy i bez LK37 může fungovat protože Hromada + Dorley to bude kreativita sama. Pak otázka co předvede ještě Haraslín a Kuchta by si mohl z Kačaraby udělat trhací kalendář. Za mě solidní šance dnes pro Spartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Oscar je z té sestavy Slavie dnes možná vůbec nejkreativnější, ale celkově by měla mít uprostřed hřiště Sparta navrch. Kuchta proti stoperské dvojici Slavie, to mi přijde, jak kdyby šel zdravý atlet soutěžit na paralympiádu. Tak snad to nebude vypadat, jako když byl na paralympiádě Cartman.

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Selänne

Pavelka X Hromada

Dobrej souboj kriplů

Reagovat
Salfovic

Reklama na fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole u nas to chapu, nejsou lidi.. ale ze by musel hrat za Spartu Pavelka? No budme radi.

Reagovat
diskoschlampe

čus kriple

Reagovat
Firkraag

Hoši sparťanský, pořádně vyhecovat prosím, nějaká zranění a červené pro domácí, ať proti nám musí s úplným béčkem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Ještě jsme se pošetřili

Reagovat
Firkraag

To jo no Tak snad vám dá Balkán pořádně zabrat

Reagovat
Salfovic

To je fakt tragédie, že oba týmy hrají na dvě defenzivní střeva uprostřed zálohy

Reagovat
meno

Kdo je naše druhý defenzivní střevo? Oscar nebo Lingr?

Reagovat
Salfovic

Oscar je špílmachr jak hovado

Reagovat
mistr129

No jestli bych Oscarovi nějaký přívlastek nedal, tak defenzivni

Reagovat
Firkraag

Slavia - Sparta 3:1

Reagovat
John Obi Mikel

Slavia 5/5 , Sparta 2/5 Je vidět, že to rozlišení "otázky pro slávisty" a "otázky pro sparťany" má smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Možná je to tím, že otázky pro sparťany jsou těžší, protože se u nich předpokládá vyšší inteligence.

Reagovat
Mass

Spíš je mnohem těžší si vzpomenout, kdy se Spartě naposledy dařilo.

Reagovat
Salfovic

Já měl oboje za 4/5, takže to vlastně odpovídá.

Ty jsi věděl toho prvního rozhodčího

Reagovat
monty25

Ten rozhodčí je známej. Já u Slavie podcenil Bicana a pak jsem u Sparty nevěděl ty Františkovy Lázně.

Reagovat
John Obi Mikel

Rozhodčího bych nevěděl, ale znám ty další 2 v nabídce, takže vyřazovací metoda

Reagovat
smazaný uživatel

"Slavia jde do derby v roli favorita" ...po tom, co se celej tyden vsude resi, ze je po dlouhe dobe formou a zdravim ve forme spis Sparta. O2 jede.

Reagovat
ZB 07

Tak minimálně podle kurzů to je docela jasný.

Reagovat
mistr129

A i přes výrazně nižší kurz sází víc lidi na Slavii

Reagovat
Kiwi-21

Spartě bych i věřil ale bez Krejčího čekám výhru Slavie 4:0

Reagovat
Ross Geller

Reagovat
Strojmír

Reagovat
wyqinac

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
r3

Reagovat
Explicitni_Euler

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
Firkraag

Dobře Daněk

Reagovat
Miguel19

Už se perou

Reagovat
Rizek

Hned jako Olayinka vymodlil kartu, tak se rozběhl jak srnec. Zmrd.

Reagovat
dondinho

Stala se z něj nejubulenější mrdka ... je to k zblití co v poslední době předvádí

Reagovat
Rothbard

Stream?

Reagovat
doshcz

do tří minut už stihla Slavie dva fauly na kartu a jedno divadlo

Reagovat
Miguel19

Vitíkos

Reagovat
smetos

https://ibb.co/KVtxXx3 ty absence jsou silene

Reagovat
John Obi Mikel

Jureckaaaaaaaaaa

Reagovat
KnoxXx

Vitik snad dohral

Reagovat
mistr129

JOOOO inženýr

Reagovat
PBLead

Někdo stream?

Reagovat
meno

Debakl! Debakl!

Reagovat
meno

Hu HU HUUUUU

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

a to jsem věřil Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

Vitík wtffff

Reagovat
Firkraag

Dobře Vitík

Reagovat
smazaný uživatel

To je v pici. Teda prestaneme hrat... ale jo, zarval sem si

Reagovat
naheCZ

Vitík krásná asistence

Reagovat
Coutinho10

hezky

Reagovat
monty25

To zapnu a už je to 1:0. Chudák Vitík teda, pro něj to bude těžký na psychiku...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo za Priskeho?

Reagovat
Salfovic

Měli toho Vitíka prodat do Nice.

Reagovat
Mass

Hancka taky měli prodat dřív než jim posral pohár.

Reagovat
Cotton

Tam by místo se Slavií prohrál se Slováckem

Reagovat
mario23

Vitík

Reagovat
Rizek

Nechápu, jak to takhle může zahrát, pokud si není stoprocentně jistý. Jsem zvědav, co mu to udělá s hlavou a to nejen v tomhle zápase. Doufám, že se nezlomí. Jedeme dál.

Reagovat
Mass

Trefil by tohle Standa?

Reagovat
John Obi Mikel

Trefil, ale vedle.

Reagovat
Realita

ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Ani picu.

Reagovat
Realita

Jaktože proti Kluži se stejnými dresy nemohla Slavia hrát v červenobílém a proti Spartě to jde? Navíc, neměly by být trenky soupeře v odlišné barvě?

Reagovat
monty25

Protože tady do toho nekecá Uefa.

Reagovat
Mass

V poháru sou rozhodčí na ty dresy hrozně úzkoprsý.

Reagovat
mistr129

Trenky nechápu, ale jinak ke to jednoduše proto, že pravidla UEFA jsou přísnější než LFA/FAČR

Reagovat
pingla

v evropských pohárech je to jinak, do české ligy nám nekecají

trenky nemusíš mít odlišné, stačí dresy + štulpny, v evropě musíš mít i ty trenky rozdílné

Reagovat
Realita

díky kluci, myslel jsem si totéž, že to bude UEFOU

Reagovat
Cotton

Protože UEFA. Zajímalo by mě, jestli by jim dali výjimku, kdyby se S potkaly v Evropě.

Reagovat
Realita

Myslím, že ne. Podle mě je nějaká tradice nezajímá

Reagovat
dondinho

Začít prakticky vlastencem...asi qualitní taktická příprava na zápas.

Reagovat
Rizek

Na tohle se nepřipravíš. Mlaďas to prostě podcenil. Za tohle Priske nemůže.

Reagovat
Mass

Tak Santos proti Plzni se ještě nechal vyloučit.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

To je zas choreo, dementi

Reagovat
Mass

Co tam bylo?

Reagovat
mistr129

Lov rudých krys začíná

Reagovat
Salfovic

A byla u toho fotka Kuchty s Janktem ?

Reagovat
Salfovic

Nita by to měl.

Reagovat
mistr129

Goooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta je zesraná až za ušima Jsem si tedy myslel, že je megapriske víc namotivuje.

Reagovat
Salfovic

Priske se specializuje na pozápasovou motivaci.

Reagovat
Rothbard

To je vraždění neviňátek

Reagovat
John Obi Mikel

Hromadaaaaaaaaaaaa Maže si nás na chleba

Reagovat
naheCZ

Hromada

Reagovat
mistr129

Pan Hromada > Pavelka

Reagovat
Coutinho10

wow Hromadič

Reagovat
Rizek

Tak tohle je konec. Aneb když se ti posere, co se posrat může.

Reagovat
Salfovic

,,Galérka´´

Reagovat
smazaný uživatel

Slavie jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad nezacne Zelinka carovat. Btw. Spartani kupte si golmana.

Reagovat
Salfovic

Mají jich už 11

Reagovat
Byleth

Hromadaa. Yes do píči

Reagovat
Paprika

Nemuzu si pomoct, ale podle me chyba golmana, tohle mel chytat…?! Sparta tedka tezce pod dekou, dneska bude exkluzivni kolecko

Reagovat
Mass

Byl tam před nim hlouček, asi pořádně neviděl.

Reagovat
Paprika

Jj to asi jo, ale stejne to pusobila tak nejak divne… ale kdyz si to tak vezmez tak Kovar jeste nic navic nechytil a takovovych podobnych golu (strela po zemi k tyci, viz. Teplice a jeste nekde) pustil uz vice

Reagovat
monty25

V odvetě baráže o Euro U21 toho chytil dost navíc, to je podstatný.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak zase prošlo to přes 2 hráče. To musí být gólman absolutní špička.

Reagovat
lampas

Jsem rád, že se u tohoto zápasu nemusím už příliš zdržovat a po patnácti minutách je hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Bijte ty zmrdy. Dat na 3:0 a pak je dokopat!

Reagovat
smazaný uživatel

PRISKE VEN!

Reagovat
DieFohlenBMG

Sparťani hrajou jak vopařený čuráci

Reagovat
mistr129

To asi platit nebude no

Reagovat
John Obi Mikel

Ale jo, faul to byl

Reagovat
Mass

Vždyť si ho tm hodil sám ne dělám si prdel.

Reagovat
Rizek

Rudá pro Spartu za 4,3 ...

Reagovat
DieFohlenBMG

Mám Hojer dostane kartu za 4,7

Reagovat
Rizek

Podvědomě furt čekám, kdy udělá blikanec Kuchta.

Reagovat
eliskafan

Spartu nemá nikdo rád a to je dobře

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Bojujte za Spartu!

Reagovat
RickNash

máte někdo nesekající se stream?

Reagovat
Mass

Mně se taky seká

Reagovat
RickNash

já už našel vcelku slušnej (kvalita slabá, ale neseká se)

http://cdn.livetv592.me/webplayer 2.php?t=ifr&c=1970865&lang=en&eid=82305614&lid=1970865&ci=29&si=1

(je to ten stream č.3, smaž si mezeru )

Reagovat
DieFohlenBMG

Proč má ten debil Jankto na sobě dres

Reagovat
Miguel19

Aby věděl, za koho hraje.

Reagovat
John Obi Mikel

Chce ukázat sparťanské srdíčko asi

Reagovat
monty25

Co máte proti Hromadovi? Zatím hráč zápasu.

Reagovat
Mass

homofobie

Reagovat
mistr129

Já ho mám celkove rad, stejně jako Tarase nebo Tecla, ale nemůžou být dlouhodobě volby do základu

Reagovat
John Obi Mikel

Poslední +- rok měl hodně špatnou formu.

Reagovat
monty25

Taky měl nějaký distanc v Evropě, ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Ten furt ještě má myslim.

Reagovat
monty25

Aha

Reagovat
meno

Dlouhodobě neukazuje nic moc navíc. Je to hráč pro Liberec, Jablonec... Dneska ale válí

Reagovat
smazaný uživatel

Uvědomuje si Sparta, že hraje derby? Rozdíl v nasazení je šílený.

Reagovat
Rizek

Celkově je to divné - Sparta hraje jen domácí soutěž, měla víc času na přípravu a navíc mají Slávisté skoro celý zápas v deseti v nohách a výsledek je ten, že Sparta nastoupí v olověných kopačkách a Slávisti jezdí na motorkách. Tady něco smrdí.

Reagovat
Salfovic

Sparťanům přimíchali do pití Viagru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

Pavelka

Reagovat
Fakt

Pavelka ty vole

Reagovat
Firkraag

ůůů škoda, Sparta zralá na bůra

Reagovat
mistr129

Haraslin

Reagovat
Paprika

Maras

Reagovat
Rizek

Sparťani mají nějaký zajímavý challenge.

Reagovat
j_mrazik

Nemáte někdo náhodou odkaz?

Reagovat
Rothbard

Amatéři.com

Reagovat
Paprika

Reagovat
Rothbard

Neříkej, že to není vypovídající o dosavadním průběhu zápasu. Jedna strana hraje jak amatéři, co to hrají o víkendu pro zábavu po náročném pracovním týdnu a druhá to hraje jak lvl amatér ve Fifě.

Reagovat
Salfovic

Někdo už určitě tu blondýnu obléká do sparťanského a ty černochy do slávistického.

Reagovat
Rothbard

Řekl bych, že tohle meme už pár let na světě bude.

Reagovat
dantetomas

Hod sparta - Slavia do youtube a je tam zivy prenos

Reagovat
dantetomas
Reagovat
j_mrazik

Děkuju.

Reagovat
Rothbard

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Salfovic

Jak je možný, že tohle O2 dovolí ???

Reagovat
mojmira

Řekl bych, že o tom ještě neví

Reagovat
doshcz

jj

Reagovat
mojmira
Reagovat
DieFohlenBMG
Reagovat
Miguel19

Kovář

Reagovat
naheCZ

Maso

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká je rekordní prohra v derby?

Reagovat
aither

Pro dnešek mi to stačilo.

Reagovat
Rizek

Kovář zase jak namalovanej. To jsou chyby. Priske si musí rvát vlasy, co mu to tam ti nýmandi dělají.

Reagovat
mistr129

Já myslel že přivedli Kováře z United, a ne Přému

Reagovat
ZB 07

Sparta

Reagovat
Kiwi-21

začinám litovat že jsem tipoval jen 4:0

Reagovat
monty25

Čekal jsem vyrovnaný zápas a místo toho je Sparta po půlhodině na ručník...

Reagovat
iamek

Proč boxoval?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy zacnou litat karty? Neverim tomu, ze nekomu ze Sparty nerupne v bedne..

Reagovat
Salfovic

Pro Spartu bude lepší do druhého poločasu ani nenastoupit.

Reagovat
exse

Jako sice přeju Spartě, aby dostala bůra, ale tohle byl faul Ousoua.

Reagovat
Firkraag

Zase při nastavení takovéhleho metru bych to nechal.

Reagovat
Byleth

Vítej zpátky Kuchtič

Reagovat
John Obi Mikel

Masíčko

Reagovat
meno

Tak pome, Olí gól a redka komukoliv a mám zase na pivko

Reagovat
monty25

Olí góly spíš chytá než dává...

Reagovat
meno

Reagovat
monty25

Hezky ti to vyšlo. Ale asi víš, jak jsem to myslel...

Reagovat
Paprika

Kabina chce odstrelit Priskeho protoze se jim nelibi kolecka

Reagovat
Nuno čomes

Ještě jsou?

Reagovat
Jesfey

Tohle nebyl faul? Vždyť doslova hodil Vitíka na gólmana.

Reagovat
smazaný uživatel

Pico nema zrat jogurty dement. Drz hubu.

Reagovat
Jesfey

Mně je jedno, co jí. Pokud tě hráč chytne a hodí na gólmana, tak je to faul.

Škoda, že zápas nemá jakoukoliv kredibilitu výběrem tohoto rozhodčího.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze toho, kterej jedinej je to schopne u nas jakz takz odridit? Proc to nezkoumal VAR? Proc se nikdo nehadal, strc si ty svoje dojmy do prdele.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Jesfey

Nevím, to mně řekni ty. VAR tuhle sezonu spí při útočných faulech Slavie, viz Tecl proti Brnu.

Jako rozhodčí by stačil kdokoliv, kdo není sparťan či slávista.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimte Brno se toho zapasu ani nezucastnilo, to sem radsi vubec netahej. Tecl vas vymrdal nacuho do prdele u vas doma.

Reagovat
Jesfey

Když myslíš... stále z tebe nevyšlo nic objektivního, tak si o přestávce odpočiň, vychladni a piš s čistou hlavou.

Reagovat
smazaný uživatel

A z tebe? Jakasi vzpominka na Tecla v Brne... okay

Reagovat
Spalovač šancí

Vypadá to, že útočné fauly předcházející gólům se letos spíše pouští. Viz Mosquera před faulem Santose a Skalák minulý týden, pokud jenom budeme brát v úvahu zápasy Slavie.

Reagovat
Salfovic

Sparťani jsou tak v prdeli, že už se ani nehádají.

Reagovat
smazaný uživatel

Faul to byl stoprocentní. Nikdo se nehádal, protože Sparťani jsou jak banda vystrašených jelimanů. Ale tohle bylo jak z ragby.

Reagovat
OTASi

oni jsou tak v hajzlu, že už to ani nereklamujou.. ale faul to byl evidentní, ho tam doslova odsunul

Reagovat
mistr129

Reagovat
doshcz

vsechny goly by Stanek vyresil.. no mozna i Heca

Reagovat
smazaný uživatel

Vše při starém.

Reagovat
Realita

Technická: Může Krejčí, když není na soupisce, být na lavici náhradníků?

Reagovat
DieFohlenBMG

Jedeme dál

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně, za půl hodiny hotovo a může se jít v klidu na poslední díl Modravy

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten 3. neměl platit. Jeden slávista tam přece jednoho Sparťana vyloženě natlačil rukama na Kováře.

Reagovat
Rizek

Minčev. Tak tohle je vrchol blamáže.

Reagovat
jsemdement

Masopluk slušná joga bonito, ale je vidět, že #TvrdíkovciNezmarVolalJeToPojištěný něco dali #ACSTitulZaseZaRok do čaje.

Reagovat
John Obi Mikel

Ousou

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta veecne zuuustane, ze vsech nejhooorsi

Reagovat
Miguel19

První Ousovinka...

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl snad už si to vybral

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja myslim, ze i kdyby jich udelal 10 v zapase, tak z toho Sparta nic nevytezi

Reagovat
Mass

Ten kluk snad nemá periferní vidění, ze strany na něj běží Kuchta on vypadal, že si ho vůbec nevšímá.

Reagovat
ratusek

Tohle by se za Vrby nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

geniální výkon Víznera

Reagovat
Rizek

Pavelka standartně.

Reagovat
dondinho

Nečekal jsem teda zázraky...ale za podobnou hrůzu v derby letěl Zdenda Ščasný pokud si vzpomínám...

Reagovat
Salfovic

Po tomhle by letěl každej českej kouč. Ale Priske má holt punc trenérského spasitele.

Reagovat
smazaný uživatel

Priske je taktickej genius na urovni Roberta Žáka, jenom líp vypadá a umí dobře anglicky.

Reagovat
Blasphemer

Slavie v nejhorší formě za posledních x let Spartu úplně v pohodě smázne za poločas. Tolik asi k tomu, co tam Rosický stihl vybudovat.

Reagovat
doshcz

si to jeste nesedlo no, nebud tak kriticky

Reagovat
Blasphemer

Dal bych tomu ještě 5 let a pak můžeme soudit.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Rothbard

Bude nový rekord v derby za posledních 20 let? To byly nejvyšší výhry o 3g.

Reagovat
smazaný uživatel

To tam prave rozhodci zjebal Masopusta?

Reagovat
smazaný uživatel

"Rekni stare at uz nikdy nezpiva do pici, ja mam jenom jeden par usi na celej zivot, ty curaku"

Reagovat
STR

Reagovat
doshcz

Reagovat
Rizek

Reagovat
smazaný uživatel

bwt. Maso je buh a jeho zena zpivala krasne. <3 a krasna taky je.

Reagovat
Salfovic

kdo to je ?

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Olayinkaaaaa

Reagovat
naheCZ

Zvyšte si tam obtížnost, tohle je moc jednoduché

Reagovat
Coutinho10

derby na úroveň: amatér

Reagovat
Mass

Twl s Kluží 22 střel bez gólu, dneska Slávisti trefí všechno

Reagovat
DieFohlenBMG

Musíme dát rychlý gól prostě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne, aby jim to takto palilo i ve ctvrtek... to je dulezitejsi zapas.

Reagovat
OTASi

jeden tým měl golmana, druhej ne

Reagovat
ACSMan

Jestli Slavia dala v první půli 4 góly, nevidím jediný problém aby Sparta nedala ve druhé 5 gólů.

Reagovat
Rothbard

Z ho*na bič neupleteš.

Reagovat
Kejza

jojo, to dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Goooaaaaaaaaaal Olieeeeeee 4:0 poločas, wow, to je nááářez

Reagovat
Fakt

Hlučín > Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

brutalita PRICKSKE VEN

Reagovat
Rizek

Kovář zase jak namalovanej.

Slávie měla tak 5 střel na kasu a 4 kusy.

Reagovat
Greny

On chytl jen ten míč jak z toho byl taky gól potom faulu ne?

Reagovat
FC Porto FC

Byla tam teč sleponi

Reagovat
Rizek

Já ji viděl. Ale jsou gólmani, co je to trefuje a ti, který ne. Kovář má zatím ve Spartě úspěšnost zákroků tak 40 %

Reagovat
Coutinho10

je slabej

Reagovat
Greny

Mám info že Sparta do druhé půlky nenastoupí, prý je lepší prohrát 3:0 kontumačně

Reagovat
Rizek

Funguje to i tak, že kdyby do druhý půlky nenastoupila Slávia, tak by stejně vyhrála 4:3?

Reagovat
John Obi Mikel

Ne

Reagovat
Rizek

Testuju všechny možnosti, jak co nejvíc minimalizovat tuhle ostudu.

Reagovat
Mass

Jako že by je podplacenej rozhodčí zamkl v šatně?

Reagovat
Martin9719

A v pondělí přijde kapela?

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

Znate nekdo trapnejsi tym v Cesku nez Spartu?

Reagovat
ACSMan

Jo Slavia teď jsem ti to nandal.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, ze nad tema dnesnima tragedama by mela vest tak 7:0, ale co neni, muze byt

Reagovat
delfin

4x ?

Reagovat
zasranej malíř

Už se těším na Buď v týmu

Reagovat
Shevchenko

Tohle je ta Sparta kterou mám tak rád

Reagovat
iamek

Sparta tři polovlastnu góly za poločas. Slušný.

Reagovat
Shevchenko

4

Reagovat
iamek

A jo. U druhého Pavelka hezky nahrál. První Vitik, třetí Kovář a u čtvrtého taky někdo hezky dával dozadu

Reagovat
John Obi Mikel

Kuchta u 4. popletl za koho hraje

Reagovat
Byleth

Kuchta

Reagovat
dondinho

Asi celý týden pilovali defenzívu.

Reagovat
smazaný uživatel

Wiesner, Pavelka a Mejdr v zakladu.

Behem polocasu tam poslat Mincheva... Dejte mi pulku toho, co bere Priske a udelam z vas mensi kokoty, kluci z Letne.

Reagovat
doshcz

tak ty hrace si tam natahal Rosovo bracha

Reagovat
smazaný uživatel

A Priske je po 4 mesicich na Sparte da v derby do zakladu, furt ho brante proboha.

Reagovat
doshcz

Tak moc lepsich moznosti nema, jasne ze takovej debakl jde i za nim ale ten tym je tragicky slozenej uz dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Pavelku jsem jeste nevidel ve Sparte zahrat dobre, takovej lempl a dela jim kapitana

Jo v Liberci, tam jeste hraval dobre, goly daval z dalky a za Spartu netrefi ani branu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je neuveritelny. Hromada to taky vetsinou mrda, ale je to aspon do nejake miry fotbalista... Pavelka je labilni priposranej posouvac, a ani to nedela dobre, neumi dat duraznou utazenou prihravku, on tam jenom vyplnuje misto... a spatne.

Reagovat
doshcz

tym jako Sparta nebo Slavia nemuzou brat hrace za zenitem z podprumernych tureckych klubu.. ale prej spartansky srdicko nebo tak neco

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Slávie. Kdyby takhle stříleli proti Kluži dají 7-8 gólů v obou zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

O přestávce dostane Priske od Křetínského esemesku.

Reagovat
Rizek

A oba Rosičtí.

Reagovat
John Obi Mikel

Hodně slušný poločas Takovouhle produktivitu jsem u nás dlouho neviděl.

Teď to nepodcenit, dohrát to v klidu, bez hrubek vzadu a bez zbytečných ostrých faulů za karty.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Proti Kluži to byla nemohoucnost a i dost smůla. Teď se vám to vrátilo, ale Sparta tomu jde dost naproti. Jinak Jurečka super

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Pablos

Tak nakonec fotbalové derby Je to sice jako kdyby hrála Slavia s Pardubicema ale co už

Reagovat
oli9

jdu se jen vysmat té rudé chátře

Reagovat
boryland

Vivat sralta....... pořád tě to baví Křeto? Pro ligu jen dobře

Reagovat
Stannis Baratheon

Sparta hrála tuto sezónu každý jeden zápas úplně stejně. Proti slabým i proti o něco silnějším týmům, pořád stejná taktika. A to je přesně něco pro Trpiše.

Reagovat
smazaný uživatel

Taktika všechno na Hojera a Sorensena, slušné psycho

Reagovat
jsemdement

Jestli si pak Tvrdík nebude stěžovat na totálně zničenou šatnu hostí, pak je na #ACSTitulZaseZaRok opravdu něco špatně.

Reagovat
Manik...

Je v kanálech místo? Obávám se, že není vyhnutí

Reagovat
Rizek

Místo tady je, vylezli Slávisti.

Reagovat
Mass

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Priske se zapise do dejin nejvyssi prohrou v derby?

Reagovat
Rothbard

Hlučín by dneska nedostal 4 za poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťané se z toho jednoduše pos*ali

Reagovat
smazaný uživatel

A další léto Sparta opět vyhlásí útok na titul.

Reagovat
Cotton

Člověk se těší celej týden a za půl hodiny je hotovo

Reagovat
Rothbard

13 minut

Reagovat
wyqinac

lepsi nez kdyz my jeli do Plzne, to se clovek celej tejden tesil a bylo hotovo v 1. minute

Reagovat
Coutinho10

takže dnes něco na způsob zápasu proti Pardubicím, Budějkám nebo Teplicím

Reagovat
smazaný uživatel

Budejky daly aspon gol, to od techto tragedu asi cekat nejde

Reagovat
Coutinho10

no nezapomínej, že tam máme Kacharabu s Ousem

Reagovat
smazaný uživatel

S prstem v nose proti Spartanskym "esum"

Reagovat
Coutinho10

tak nakonec jo

Reagovat
Salfovic

Tecl hattrick

Reagovat
Chittak_LFC

Dvojitel Csaplar

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 poločas je "Plzeňský zážitek"

Reagovat
smazaný uživatel

Halooo, je tu nějakej Sparťan???

Reagovat
mayday

Nejen tenhle zápas ukazuje, že Sparta má prostě slabej ten kádr.

Za tři roky nebo kolik tam ten Rosickej je vybudovat tohle...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz si clovek rekne, ze jim tam hraji takovyto lemplove a Rosicky poslal pryc nadstandardni hrace jako Kanga nebo Nita, tak je to opravdu smesny

Reagovat
doshcz

Reagovat
mayday

Reagovat
Manik...

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
OTASi

Reagovat
FCSL

Sparťani by se měli jít psychicky léčit, tohle je neskutečný, jak se vždycky sesypou. Neskutečná labilita. Kdyby tam poslali ženskej výběr, dopadlo by to líp

Reagovat
monty25

Je pravda, že ženské derby bylo mnohem vyrovnanější a dokonce v něm Sparta vedla...

Reagovat
DieFohlenBMG

4 góly dal v derby jeden tým naposledy v říjnu 2008. 2xŠmicer, Tavares, Šenkeřík

Reagovat
Rothbard

Šenkeříkova technika. Jeho známá klička

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Igner Farnsworth

Zatím paráda, paráááda

Reagovat
cr7sux

Reagovat
boryland

Hřebíka na vás......vy klauni....

Reagovat
Fakt

A ve čtvrtek Slavia rupne v Kosovu.

Reagovat
Front hell

tak hlavně jak si to hrači užijou

Reagovat
smazaný uživatel

Ať.

Reagovat
John Obi Mikel

Ano, to je možné.

Reagovat
smazaný uživatel

A ted se do Sparty vrati Vrba stejne jako Boris Jonson na premiera VB

Reagovat
Mass

Boris Johnson byl aspoň po dlouhý době zapamatovatenej premiér VB. Toho neměli odvolávat kvůli takový kravině.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Ale asi to nechaj tomu Indovi, co si to uz podruhe snazi vydupat.

Reagovat
meno

To byl Trump taky, Babiš byl taky narozdíl od Sobotky a Nečase úplnej macho a díky bohu, že jsou oba pryč.

Reagovat
mistr129

Tak Boris byl teda rozhodně opakem macho a i když v některých tématech jsem s jeho přístupem úplně nesouzněl, je to sympaťák. To se o tamtěch dvou psychopatech říct nedá

Reagovat
meno

Macho je špatnej pojem. BJ byl zapamatovatelnej kvůli svému excentrismu a totálnímu najetí na zábavu s ideologickou vyprázdněností a pragmatismem. Jediná věc, za kterou zaslouží pochvalu je okamžitý a razantní postavení se za Ukrajinu a jeho varování dávno před začátkem války koncem února.

Ale třeba výběr lidí okolo sebe měl vyloženě super https://en.wikipedia.org/wiki/Boris_Johnson#Prime_Minister_of_the_United_Kingdom_(2019%E2%80%932022)

Reagovat
Salfovic

Babiš a macho

Reagovat
meno

Pro jeho voliče je to alfasamec.

Reagovat
Mass

Díky bohu že máme v současnosti tak slabé politiky a 20% inflaci.

Reagovat
meno

Mohli by dělat tisíc věcí líp, ale taky milion hůř. Já nejsem spokojenej, ale v tuhle chvíli je to asi to nejlepší, co můžeme mít. Bohužel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
$dolar$

Tak Trump byl taky daleko daleko daleko lepší prezident, než to co je tam teď.

Reagovat
meno

Reagovat
mistr129

Dokud neposlal lidi na Kapitol, tak možná (ostatně ve volbách jsem mu ještě fandil, ale spíš to teda rozhodovali viceprezidenti). Ale u současný situace na Ukrajině bych u něj měl strach, jak by k tomu přistoupil

Reagovat
messi80

Trump sa viac krát nechal počuť ako putina obdivuje.trump bol hrozný prezident ,a nechápem že sa taký človek vôbec mohol prezidentom stat

Reagovat
Kiss Me Polka!

Trump byl úplně směšný celou dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia prostě ukazuje, že je jasným hegemonem českého fotbalu. Bylo jen otázkou času, než konečně prolomí smůlu v koncovce a opět začne každého válcovat. Teď už snad o jejím titulu nemohou pochybovat ani plzeňáci.

Reagovat
dondinho

Míša Bílek si to pohlídá.

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ale, aby jim to tak strilelo i ve ctvrtek, to budou mit tezsiho soupere jak dneska

Kosovsky tym totiz na rozdil od Sparty umi dat gol

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Salfovic

Kush Baba ?

Reagovat
John Obi Mikel

Jo

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně to v 2. poločase nehrajte na remízu, jestli chceme ještě dohnat Plzeň, tak bod nestačí.

čuráci

Reagovat
Rizek

Střely na bránu 4

Inkasované góly 4

Kovář

Reagovat
smazaný uživatel

Nita se musi smat, pokud se na to nekde podiva

Reagovat
Pride

Na zápasy Sparty se nedívám, ale dneska jak to vidím, tak mi Kovář přijde jako ultra slabej gólman. Dva góly jsou čistě jeho, ani si nijak nediriguje obranu, nic. Vorel nedostal ani šanci a je to daleko lepší brankář.

Reagovat
dondinho

Nechápu co na něm Rosa a spol. viděli, podepsal se min. na 2. a 3. gólu.

Reagovat
Salfovic

Brankář ManU, to prostě musí být dělo.

Reagovat
Greny

Bílková tvrz > Priskeho zricenina

Reagovat
fabec1222

Koho vezme v zimě Sparta do brány? Koubek?

Reagovat
$$CaptainKokotko

Proč by končil v Hradci?

Reagovat
Remt

Reagovat
Strojmír

Reagovat
Salfovic

Vaclík.

Reagovat
mistr129

Reagovat
KnoxXx

to by len potvrdzovalo, ze su nepoucitelni

Reagovat
r3

Chovana pls.

Reagovat
Salfovic

Rosa se Sivokem v šatně

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

A hra stejna, takze to melo velkej efekt

Reagovat
Salfovic

Hlavně tím udělali čuráka z trenéra.

Reagovat
Rothbard

Rosa a Sivok v kabině o poločase. Co mohli říct/řešit?

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se ukázala Sivokova důležitost. Bez něj by Rosovy zprávy neměl kabině kdo vyřídit

Reagovat
smazaný uživatel

"Hoši, když mohli dát 4 góly za poločas, můžeme dát my 5!"

Nebo "Bojujte za Spartu".

Reagovat
KnoxXx

pri inteligencii Rosu je "bojujte za Spartu" asi maximum

Reagovat
Salfovic

To prej hráči nemají rádi Takže je to možné.

Reagovat
mojmira

Tomáš už na tribuně sepisuje pokuty a to budou takový pokuty, že se z toho poserou.

Reagovat
Rizek

Rosa se byl o poločase v kabině rozloučit.

Reagovat
smazaný uživatel

s Priskem?

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
OTASi

Reagovat
Mass

Sadílek a Pavelka jen přihrávky dozadu

Reagovat
Salfovic

Tak už jste někdo našel ty rekordní prohry ?

Reagovat
mistr129

Ten Kovářův skok tyvole

Reagovat
Realita

Reagovat
doshcz

podle me je slepej

Reagovat
Realita

proč Kovář dělal tu robinzonádu, když to šlo metr vedle ?

Reagovat
südkurve

To on nepozná.

Reagovat
Salfovic

Aby si z něj lidi nedělali srandu, že se skládá jak šraňky.

Reagovat
Fakt

Mejdr

Reagovat
oli9

59. minuta je čas položit otázku zda Sparta dneska vystřelí na bránu?

Reagovat
Mass

Tipuju jednou v 91 min z 25 metrů

Reagovat
Salfovic

A co ta střela Kuchty po chybě Ousoua, tu přeci Kolář vyrazil rukou ?

Reagovat
Igner Farnsworth

Ta byla srazena Ousoem, proto se nepočítá

Reagovat
Salfovic

To je nějaká blbost, když i přes to zablokování šla do brány.

Reagovat
Igner Farnsworth

Netuším třeba to bude oficiálně na stránkách ještě připsaný

Reagovat
Fakt

Ousou dneska opět nedohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta vůbec nemůže rozehrát a tak tam mistr Priske jebne dalšího útočníka why not

Reagovat
Rothbard

Čím víc útočníků na hřišti máš, tím víc gólů dáš. Priske myslitel.

Reagovat
mistr129

Minčev

Reagovat
doshcz

cisty.. ne teda ze by to melo na zapas nejak moc vliv ale vy za 2x vic faulu zadna karta

Reagovat
John Obi Mikel

A byl nějaký z nich na kartu?

Reagovat
r.mrazik

Ousou rozhodně

Reagovat
smazaný uživatel

Pavelka... Olej mu da lekci z pohybu a pak to picus kopne z pulky na roh proti vlastni brane a jebe Zelinku have some fucking dignity

Reagovat
Rothbard

Ocutein. První pomoc pro vaše oči.

Reklama na O2 dobrý trolling.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Firkraag

Reagovat
delfin

Reagovat
Mass

Ještě často bejvá na Clavin.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
OTASi

Reagovat
ZB 07

To je strašný zoufalství. Nulový emoce, žádnej pohyb...jak kdyby to derby Sparta ani nechtěla hrát.

Reagovat
KnoxXx

Tak za stavu 0:4 sa im moc necudujem, ze ho nechcu hrat ...

Reagovat
Firkraag

Nudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Kincl

A to za ten stav, který ve Spartě je, tak Rosický na tom jako nemá podíl? Nebo je jako nedotknutelný?

Reagovat
Rothbard

Podle mě se ani sami sparťani neshodnou, jestli za to může Křetinský, Rosický nebo Priske (rozuměj vždy aktuální trenér ve Spartě).

Reagovat
Salfovic

Všichni, to je snad jasný.

Reagovat
eder

Nikoliv, může za to farmaceutická lobby a židobolševické mafie v USA...

Reagovat
Jesfey

Tenhle zápas je jeden velký důvod, proč se nedívat na tu naši kapr ligu. Chyby jak v žácích, fanoušek jednoho z týmů píská derby a VAR spí. Kdyby aspoň jeden z komentátorů byl alespoň nestranný (či by vyvažoval toho druhého).

Reagovat
John Obi Mikel

Kámo co ty tady nacvičuješ?

Reagovat
Rothbard

Takže Slavii to vyhrál rozhodčí, nebo co tím jako chceš říct? Nebo jim výrazně pomohl?

Reagovat
ACSMan

Třeba to myslí, že rozhodčí je fanoušek sparty

Reagovat
Jesfey

Nic takového nepíšu, Sparta si to prohrála sama a Slavie byla jasně lepší (kdyby to znělo, že nad tím rozporuji).

Rozhodčí dle mého připískával Slavii (nic, co by rozhodlo zápas)

K VARu: Třetí gól byl dle mého po jasném faulu, druhý si myslím, že taky. Zápas by stejně skončil 2:0.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Jesfey

Škoda, že tady musím číst "názory" načepýřených slávistů a ne někoho objektivního.

Reagovat
John Obi Mikel

Napsal jsi hromadu naprostých nesmyslů, nevím, co čekáš, že ti na to řeknu.

Reagovat
Jesfey

Jasný, snažit se snížit názor někoho jiného bez jakéhokoliv protiargumentu jen pouze stupidními emoji (a ke všemu samotným slávistou) akorát dokazuje moji pravdu.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak můj protiargument by vypadal, že rozhodčí nepřipískával a žádný jasný faul tam taky nebyl. To bych tě taky asi nepotěšil. Ale utěšuj se svoji pravdou, dej si Spartu do oblíbených, nebo zkus předstírat nestranost.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimte uz to vypni, drz picu a bez spat ty magore. Co to tady furt meles za sracky?

Reagovat
naheCZ

Teclík je jde dorazit

Reagovat
delfin

Reagovat
Salfovic

Tak rekordy se konat nebudou, domácí se už šetří na čtvrtek.

Reagovat
Firkraag

Hele Sáček, mohla by bejt prdel

Reagovat
Mass

Reagovat
dondinho

Koubek s Hradcem - což je klub s tržní hodnotou 25 milionů (včetně hráčů - https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ceska-1-liga-fc-hradec-kralove-ma-hodnotu-25-milionu-o-prodeji-rozhodne-nove-vedeni-mesta-3667482) - udělal po 13 kolech stejně bodů jako Sparta. Do HK gratulace, na Letnou

Reagovat
Firkraag

A to je ještě totálně projebali zápas právě se Spartou.

Reagovat
Salfovic

A kdyby to nebyli dřeváci, tak vyklepli i Spartu.

Koubek do repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam ted Priske rozhazuje rukama? Za preruseni hry na pulce?

Reagovat
Kincl

Chce penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Chce ze sebe udelat jeste vetsiho curaka. Ma sedet v rohu jak Vrba a utirat se kapesnikem do pici.

Reagovat
Kincl

Ta Sparta je fakt k smíchu, oni hrajou s těmi lepšími týmy totální tužku, ale pak porazí Pardubice nebo Teplice a úplně to jsou pak frajeři to jo

Reagovat
monty25

Teplice neporazili.

Reagovat
mistr129

Minčev s Olayinkou by mohli dělat komediální skeče, šašci

Reagovat
djiros

Že to má Olayinka za potřebí, kdyby měl Zelinka koule, tak ho vylije ven...

Reagovat
mistr129

Tak myslím že to nechtel hrotit, mohl dat Olayinkovi rudou a Minčevovi (druhou) žlutou, tak to takhle stáhnul o level

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ze nema za potrebi si z Mincheva delat prdel a trosku spartany jeste vyhecovat? Tys toho asi moc nenahral proboha... navic curacek Minchev zajel uplne zbytecne Masopusta pred 15 minutama.

Reagovat
doshcz

toto hecuje kdyz tam od prvni minuty dela kotrmelce

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
mistr129

Prdel at si zrovna z nej děla, ale mohlo by to příště zustat bez těch výpadů hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Je to derby, trosku mu jeblo no, ale ja mu tohle odpustim.

Reagovat
djiros

Říkáš ty, který jen jebe do soupeře nebo do vlastních, když dostáváte na picu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tati?

Reagovat
Neri04

Sparta slaba, hrozne slaba. Neni tam nic, o co se oprit. Hrozny vykon, hrozne chyby.

Ale rict, ze Zelinka to zvlada je tezka sracka.

Reagovat
Greny

To bylo od Olayinky dost zbytečný myslím může být rád za žlutou

Reagovat
mistr129

Reagovat
iamek

Reagovat
Blasphemer

Při normálním faul tam udělá deset kotrmelců a pak si hraje na Zidana s hlavičkou, debílek.

Reagovat
smazaný uživatel

Mosquera vibes?

Reagovat
Mass

Mosquera by i v týhle situaci upadl "v bolestech".

Reagovat
Blasphemer

Ten dneska hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proc sem lezes, kdyz nehrajete?

Reagovat
Blasphemer

Já sem většinou nelezu, když zrovna hrajeme. Otázka by měla spíš znít, proč myslíš na hráče Plzně, když zrovna hrajete vy. Ještě k tomu doma. Budí tě Jhon ze spaní? Brousí ti starou? Prodal ti řízlý yeyo?

Reagovat
smazaný uživatel

Yeyo? Myslis voyo?

Reagovat
John Obi Mikel

Chodí mu v noci před dům s cirkulárkou řezat yeyo a s bruskou

Reagovat
Blasphemer

To bych byl taky nasranej.

Reagovat
Mass

Sám seš debílek. Olayinka je bojovník.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Mass

Nezváldajko dej si tu Spartu do oblíbených

Reagovat
Mass

Fotbal nejsou šachy a tohle je derby.

Reagovat
Martin9719

O to víc kotrmelců Olayinka předvede.

Reagovat
Blasphemer

Olayinka je fakt nevíc nesympatickej dement.

Reagovat
Mass

Pro dementa každej dement.

Reagovat
Blasphemer

Pomalu Foreste.

Reagovat
Martin9719

Hlavně že jsem to psal...

Reagovat
John Obi Mikel

Hoď tam Kričfalušiho

Reagovat
smazaný uživatel

Dr. Mejdr

Reagovat
lichna.

Celý Eden skáče heja hej?? To jako fakt?

Reagovat
Fakt

I spartani?

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
lichna.

Tohle je snad Plzeňský chorál ne?

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
lichna.

Reagovat
Freedo

Když se tohle na Slavii skandovalo, tak ještě Plzni nikdo nefandil

Reagovat
lichna.

Ok je to možné, to dělají ty po dlouhé době vytažené chorály. Fakt jsem to znal jen od Plzně.

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Fakt

Moc času na tu střelu na bránu už nemají. Stihnou to?

Reagovat
Rothbard

Zelený byl teď blízko.

Reagovat
Kejza

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Spartu je nejvetsi dno, ze dostavaji 4ku v derby, jsou naprosto smesni, ale tady se vsichni mimoprazsti fans snazi najit nejaky chyby u Slavie... na Spartu uz po dnesku proste kazdej totalne mrd.a.

Reagovat
eder

OT: Kdo jsou vlastně ti "Vládci Prahy"?

Reagovat
John Obi Mikel

Momentálně Hřib

Reagovat
eder

Atomový?

Reagovat
John Obi Mikel

Smrkový

Reagovat
smazaný uživatel

Horsi vykon Sparty jsem snad jeste nevidel

Ta slabost, psychicky neodolnost, neduraz, nepresnost - v tom vycnival Pavelka - borec netrefi branu ani neprihraje, k cemu si Sparty hycky takovyho nehrace?

Reagovat
Kincl

Jak tam stojí a čumí na ty fanoušky

Reagovat
Coutinho10

hezkej pohled

Reagovat
smazaný uživatel

Bojoval dneska nekdo za Spartu? Kuchta? Jankto gdě?

Reagovat
mistr129

Drsňák s prostředníčkem

Reagovat
Kincl

Přesně, dobrej potrat ten fanoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, vyjadril to asi uplne presne ...a jednoduse.

Reagovat
naheCZ

Jak tam vyfakavol tu kameru a tvářil se jakože je největší frajer na světě

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu by mel nekdo udelat klip a pridat hudbu "Maxi King allright."

Reagovat
Mass

Sparta střely 1 na bránu 0

Reagovat
mario23

S tímhle dostaneme v Plzni bura.

Reagovat
Kiwi-21

Věřím tomu že by Sparta z Krejčím měla i šanci na výhru ale bez něj to skončilo dle mého očekavání

Reagovat
Martin9719

Pokud dostaneš 4 góly a nevystřelíš na branku tak ti 1 hráč opravdu nepomůže.

Reagovat
Kiwi-21

na předzápasovém tipu jsem psal že bez Krejčího čekám 4:0 pro Slavii

nepíšu že by to bylo výrazně lepší ale umí se prosadit ze standartek,s ním je ten tým mnohem silnější,duraznější atd

a to nejsem jeho fanoušek ale pro Spartu zasadnější hráč než byl Hložek

Reagovat
Martin9719

To že je LK 37 stěžejní vědí všichni. Na druhou stranu Priske jako mistr standartek opět prohrál a jeden hráč na tom nic nemění. Hložek ač ty čísla na svůj věk měl tak pro mě to žádná extra hvězda není. V mnoha důležitých zápasech neviditelný. Na začátku sezony se mi daleko víc líbil Daněk, ale ten se taky nějak vytratil.

Reagovat
Kiwi-21

Na Hložka mám stejný pohled

no já spíše předpokládal např LK37 roh hlavička,gol a zapas by vypadal jinak

jinak souhlasím

Reagovat
Martin9719

No jako mohlo to pomoct, možná by Sparta neprohrála takovým rozdílem ale body by neuhrála.

Reagovat
Kiwi-21

Tak upřímně jsem čekal 2:0 poločas a další 2 mezi 70 až 90 minutou

Reagovat
jackinho10

Ja treba zase verim tomu, ze Slavia se svymi zranenymi by Spartu rozdrtila 8:0

Reagovat
delfin

ja verim tomu, ze je by je rozdrtila i s uzdravenymi

Reagovat
jackinho10

Reagovat
Mass

Reagovat
Martin9719

Těžko se z tohohle bude Priske hrabat. Šťastná a zaviněná rozhodčími výhra nad HK, pak Brno a Pardubice kteří budou hrát o záchranu. Teď opět blamáž. V podstatě si myslím že mu zadek můžeme zachránit už jen my.

Reagovat
John Obi Mikel

Jen do toho, zachraňujte.

Reagovat
ratusek

Reagovat
mario23

Toho neodvolaji i kdyby Sparta prohrála i v Plzni, což je stejně pravděpodobné. Podle mě dostane čas do konce sezony.

Reagovat
Martin9719

Toť otázka jak si to pan Rosický vyhodnotí. Na jednu stranu, dokončit sezonu by min. měl pokud má dostat čas na práci. Druhá věc je, že když Spartě o něco jde tak i po několika měsících na ručník. Chyby byla dneska jedna věc, nastavení k zápasu věc druhá.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele