FORTUNA:LIGA - preview 12. kola: Odpoledne Plzeň, večer Slavia

15.10.2022, 09:09, aktualizováno 16.10.2022, 09:08
Previews
Plzeň hraje odpoledne v Jablonci a během cesty domů se bude zajímat o dění v Praze, Slavia bude v hlavním městě hostit Mladou Boleslav. Liberec bude favoritem souboje ve Zlíně, Baník Ostrava má nového trenéra a Pavel Hapal si premiéru odbude proti Slovácku...
Baník Ostrava - 1. FC Slovácko  (neděle 15:00)
Baník nakonec přece jen vyřešil výsledkovou mizérii vyhazovem trenéra. Proti Slovácku tak Ostravany povede do boje nový kouč. Hosté do Slezska dorazí povzbuzeni o skalp zvučného soupeře z Francie.

Měla to být velkolepá jízda, místo toho ale vše skončilo ostudou. Pavla Vrbu vítali v Ostravě s otevřenou náručí. Zkušený stratég se do Slezska vrátil po dlouhých letech, navíc přesně v roce, v němž si Baník připomíná výročí 100 let od založení klubu. Jenže se zdá, že Vrbovy úspěchy především z plzeňské Viktorie už pokryl příliš hustý prach.

Za 11 kol zvítězil Vrba se svými svěřenci pouze dvakrát. Baník tak od začátku sezony kotví v dolní polovině tabulky, po poslední bezbrankové remíze v Liberci se usadil na 14. místě. Je samozřejmě otázkou, zda za bídné výkony Ostravanů mohl pouze kouč, vedení klubu se každopádně rozhodlo na neuspokojivou situaci reagovat právě výměnou na trenérské sesli.

Žezlo po Vrbovi nyní přebírá Pavel Hapal, jenž byl v hledáčku Slezanů už v létě. Tehdy dostal přednost Vrba, teď zkusí Baník štěstí s jeho "alternativou". "Kvalita Baníku je určitě na jiné úrovni, než je postavení v tabulce. Naším krátkodobým cílem je teď oživit mužstvo, aby sbíralo body a dostalo se v tabulce do vyšších pater," prohlásil Hapal, který podobně jako Vrba bude v Ostravě působit již podruhé.

Ani Slovácko neprožívá zcela ideální vstup do ročníku 2022/23. Také Moravané již za poslední dva měsíce několikrát klopýtli, naposledy odevzdali všechny body pražským Bohemians. Uherskohradišťští však mají alibi díky působení v Evropské konferenční lize, v níž svádí těžké souboje. Jeden takový ale ve čtvrtek zvládli, když si na Azurovém pobřeží nečekaně vyšlápli na francouzské Nice.

Trenér Slovácka Martin Svědík věří, že jeho hráči zužitkují čtvrteční úspěch také v nejvyšší soutěži. "Otočení zápasu v Nice bylo velmi důležité pro tým. Dalším důležitým bodem byl výkon (brankáře) Filipa Nguyena. Nevím, jestli nás to nastartuje do zbytku podzimu, ale na nadcházející zápas v Ostravě je to velká vzpruha, prohlásil.

Moravané budou na půdě Baníku postrádat brankáře Jiřího Borka, jenž se nechal proti Bohemians vyloučit. Slezané postrádají levého beka Eldara Šehiće, který v sezoně viděl již čtyři žluté karty a ani jeho tak podobně jako Borka neminul disciplinární trest. Na marodce Ostravských zůstávají obránci Jaroslav Svozil s Ladislavem Takácsem.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Ndefe, Frydrych, Lischka, Fleišman - Cadu, Kuzmanović, Kaloč, Tetour, Plavšić - Almási
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Kadlec, Hofmann, Kalabiška - Havlík, Daníček - Petržela, Trávník, Holzer - Kozák
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.55 - 3.30 - 2.86
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC TRINITY Zlín - Slovan Liberec  (neděle 16:00)
Zlín se sice může pyšnit titulem prozatímního remízového krále, zároveň má ale za na svém kontě za 11 kol jedinou výhru. V neděli však Moravané přivítají na své Letné liberecký Slovan, proti němuž to v domácím prostředí docela umí.

Severočeši brali všechny body z Baťova města naposledy v roce 2018, v aktuálním ročníku už nicméně vyloupili tři stadiony soupeřů. V Liberci u řeky Nisy zase svěřenci trenéra Luboše Kozla zdolali pouze Teplice. Sečteno, podtrženo: bilance čtyř výher, stejného počtu porážek a tří remíz stačila Slovanu před výkopem 12. kola na šesté místo v ligové tabulce.

Zlínští Ševci jsou na tom o dost hůř. Dosud posbírali jen devět bodů, což jim stačí na předposlední 15. pozici. Moravany mimo jiné sráží do kolen to, že z domácího prostředí u řeky Dřevnice nevytvořili betonovou tvrz. Ligové vítězství slavili pouze na konci srpna proti Pardubicích, naopak v posledních dvou vystoupeních na Letné odevzdali veškeré body brněnské Zbrojovce i uherskohradišťskému Slovácku.

Proti Liberci Zlínu nepomůže dlouhodobě zraněný záložník David Tkáč ani jeho nemocný kolega ze středu pole Robert Hrubý. Útočník Antonín Fantiš se dál dává dohromady po dopravní nehodě, při níž si zlomil klíční kost. Nejistý je start ostříleného levého beka Adama Hlouška.

Slovan na Moravu přicestuje bez Theodora Gebre Selassieho. Zkušený obránce se v minulém kole proti ostravskému Baníku nechal vyloučit a kvůli disciplinárnímu trestu se tak na východ republiky nepodívá. Zranění pak z kádru Severočechů limituje středopolaře Mohameda Doumbiu a křídelníka Ahmada Ghaliho.
FC TRINITY Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Kolář, Procházka, Bartošák - Dramé, Hlinka, Janetzký, Čanturišvili - Silný, Jawo
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Prebsl, Talovjerov, Plechatý - Mikula, Valenta, Červ, Preisler - Frýdek - Van Buren, Matoušek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.66 - 3.18 - 2.82
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Jablonec - Viktoria Plzeň  (neděle 16:00)
Jablonec v posledních týdnech výrazně zlepšil svou formu, v minulých dnech však přišly tvrdé direkty v podobě nečekaných nezdarů. Plzni se sice v lize daří, avšak potřebuje si spravit chuť po zápase s Bayernem.

Severočeši od porážky v Teplicích postupně zdolali Hradec Králové, Slovácko i Zbrojovku a mezitím ještě v poháru Motorlet. Jenže minulý víkend k překvapení všech prohráli v Pardubicích po trefě Hlavatého, načež v úterý nezvládli ani pohárový duel s Vyškovem - to hosté rozhodli v závěru.

"Vyřazení v poháru od Vyškova je průšvih, samozřejmě jsme chtěli jít v MOL Cupu dál. Nelepilo nám to, měli jsme takovou platonickou převahu. Podobné utkání jsme odehráli i minule v lize s Pardubicemi. Najednou máme dvě utkání bez vstřelených branek se soupeři, proti nimž spíš každý čekal, že góly dávat budeme. Ale s Plzní nás čeká úplně jiný zápas, už jen pozornost toho duelu bude úplně jiná," říká Jiří Kohout, asistent kouče Horejše.

Viktoriáni v nejvyšší soutěži stále nepoznali hořkost porážky. Když už před dvěma týdny nečekaně ztratili s Bohemians, napravili to úspěchem s Mladou Boleslaví. Tu skolili brankami ve druhém poločase, kdy se prosadili Pernica a Jemelka. Ve středu pak s Bayernem neměli nárok a už po pětatřiceti minutách prohrávali 0:4. Ve druhé půli přeci jen hosté zvolnili tempo, čehož Plzeň využila ke gólům Vlkanovy a Klimenta.

"Jablonec vypadl z poháru, což se prostě stává. Domácí zápas s Plzní je pro něj určitě velká motivace. My se zase budeme muset vyrovnat s přechodem z Ligy mistrů na domácí soutěž. V Jablonci to nebývají jednoduché zápasy, obzvlášť když soupeř hraje o hodně. Byť Jablonec v tuhle chvíli úplně nezáří, pořád má dobré hráče a je to nepříjemný soupeř. Uvidíme, v jaké sestavě nastoupí, protože trošku mají zdravotní problémy. Potřebujeme správné nastavení v hlavě, důležité je nic nepodcenit, od přípravy, rozcvičky až po samotný úvod utkání," nabádá asistent trenéra Bílka Pavel Horváth.

Jablonec v nedávné minulosti nadělal Západočechům velké problémy. V posledních čtyřech zápasech každý z týmů jednou vyhrál, dva zápasy skončily remízou. Minulou sezonu na konci října Vitkorka vyhrála jasně 5:0, když dvěma góly zazářil někdejší hráč soupeře Kopic. Březnová odveta následně skončila bezbrankovou remízou.

Trenér Horejš bude v utkání postrádat zraněné Hübschmana a Martince, na straně hostí nejsou k dispozici indisponovaní Kopic se Sýkorou a Řezníkem. V ohrožení je navíc i start Havla a Jemelky.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Akpudje, Heidenreich, Krob - Cools, Považanec, Kratochvíl, Houska, Polidar - Chramosta, Jovovič
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Pernica, Hejda, Tijani - Holík, Bucha, Kalvach, Vlkanova, Mosquera - Kliment, Chorý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.83 - 3.50 - 2.03
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slavia Praha - FK Mladá Boleslav  (neděle 19:00)
Hrozivá forma provází v posledních týdnech pražskou Slavii, která prohrála čtyři z pěti zápasů z uplynulého měsíce. Napravit svou reputaci chce proti Mladé Boleslavi, jež se naopak po nepovedeném začátku zlepšila.

Slávisty do bídy a zmaru uvrhla porážka od Plzně. Pak sice dokázali zdolat Liberec, jenže následně dvakrát prohráli s Kluží a mezitím i v Olomouci. Veškeré nezdary přitom zakončily bez jediné vstřelené branky. Minulý víkend na Hané prohrávali od dvacáté minuty, kdy se prosadil Sláma, po pauze vedení navýšil Chytil. Ve čtvrtek v Kluži měli sice více ze hry, jenže Deacova penalta v úvodu a Matiasova hlavička v závěru je odsoudili k tomu, že už nemají postup ve svých rukou.

"Nejsme v dobré pozici, prohrát třikrát za sebou je trestuhodné. Musíme s tím něco udělat a přidat v mnoha aspektech hry. Musíme zlepšit výkony, hlavně produktivitu v ofenzivě a hru v pokutových územích. V neděli nás čeká domácí zápas s Boleslaví. Dáme do toho vše a věřím, že se naladíme zpátky na vítěznou vlnu. Klidně ať odehrajeme horší zápas, ale ať ho zvládneme výsledkově. Potřebujeme se něčím odrazit," burcuje trenér Jindřich Trpišovský.

Pro červenobílé jde o ideální možnost ke zlepšení nálady, nadcházejícího soupeře totiž porazili už dvanáctkrát v řadě a v posledních šesti případech dokonce neinkasovali. Naposledy loni v prosinci se na úspěchu 2:0 přičinili Bah se Stanciuem.

Středočeši od začátku září najeli na solidní sérii a čtyřikrát v řadě nepoznali hořkost porážky, to se změnilo až před týdnem ve Štruncových sadech. Tam po bezbrankové první půli rozhodli o výhře domácích Pernica s Jemelkou. To nic nezměnilo na tom, že na hřištích soupeřů stále Mladá Boleslav patří mezi nejlepší celky a získala tam více bodů, než třeba právě Slavia.

"Čeká nás soupeř hrající na svém hřišti ve velké pohodě a střílející tam hodně gólů. Potřebujeme být více než stoprocentní ve všech pozicích a případně využít lehkých indispozicí Slavie způsobených marodkou a cestováním k pohárovému utkání v Kluži," nabádá kouč Pavel Hoftych.

Sešívané nadále trápí výrazná marodka, k dispozici nejsou Bořil, Holeš, Hovorka, Mandous, Provod, stejně jako Santos, Schranz a Ševčík. V ohrožení je i start Douděry, Kačaraby a Sora. Hosté nemají možnost nasadit vykartovaného Matějovského, zraněného Škodu a také Ekpaie, jehož nepustí vedle zdravotních potížích ani dohoda klubů.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Kačaraba, Ousou, Oscar - Olayinka, Tiéhi, Hromada, D. Jurásek - Ewerton - Jurečka, Tecl
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Suchý, Karafiát, Šimek - Pech, Kubista, Dancák, Fulnek - Mareček, Ladra, Skalák
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 6.12 - 12.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Dynamo České Budějovice  (sobota 16:00)
Souboj dvanáctého s třináctým o to, kdo zůstane poblíž sestupových vod a kdo se vyšvihne třeba i do horní poloviny tabulky, bude k vidění v sobotu odpoledne v Teplicích. Domácí tam hostí České Budějovice.

Skláři od začátku září předváděli skvělé výkony a vedle postupu v poháru získali ve čtyřech ligových zápasech osm bodů. Tuto sérii bez porážky však minulý týden razantním způsobem utnul Hradec Králové. Po úvodní Radově penaltě dostali Severočeši už ve třicáté minutě výhodu přesilovky, z pokutového kopu následně srovnal Žák. Jenže Votroci i v početním oslabení ve druhé půli udeřili dvakrát zásluhou Gabriela a jednou Ševčíkem, vyhráli tak 4:1.

Dynamu se relativně povedli poslední tři utkání. Nejprve jasně v poháru přehráli Chomutov, tři body si následně odvezli z Ostravy a doma se Zlínem minulou neděli remizovali 2:2. Vedli přitom o dva góly díky Havlovi s Haisem, jenže ještě před pauzou korigoval Silný a ve druhé půli vyrovnal Bartošák.

Zatímco hosté by měli mít prázdnou marodku, Teplice se musí obejít bez zraněných Dramého, Fily, Urbance a možná i Shejbala.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Mucha - Vondrášek, Knapík, Hybš - Hyčka, Kučera, Jukl, Kodad - Trubač - Gning, Žák
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Janáček - Čolič, Broukal, Králik, Havel, Sluka - Čavoš - Čmelík, Hellebrand, Potočný - Hais
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.97 - 3.72 - 3.78
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Hradec Králové - Zbrojovka Brno  (sobota 16:00)
Hradec Králové zvládl před týdnem utkání proti Teplicím a dál se drží v popředí tabulky. V dalším utkání vyzvou Východočeši brněnskou Zbrojovku, která víc bodů sbírá mimo svůj stadion. Hradečtí "Votroci" se tak budou muset mít "Flintou" na pozoru.

Svěřenci kouče Miroslava Koubka sice uplynulý víkend přemohli Teplice výsledkem 4:1, avšak průběh duelu nebyl tak jednoznačný, jak může napovídat konečné skóre. Hradec totiž v první půli přišel o vyloučeného Petra Rybičku i jednobrankový náskok. Po změně stran nicméně i v oslabení skóroval třikrát a na své konto si připsal už pátou výhru v probíhající sezoně.

Šesté vítězství by Hradec jistě rád přidal proti soupeři z Brna. "Snaží se o konstruktivní rozehrávku zezadu v případě, že drží míč. Hrají skvěle v bloku a kdykoliv dostanou šanci, pokusí se o velice rychlý přechod a protiútok," představil herní styl Zbrojovky Koubkův asistent Stanislav Hejkal. Ten může během přípravy Východočechů na zápas přispět svou znalostí útočníka Moravanů Jakuba Řezníčka, jehož Hejkal svého času trénoval v Teplicích.

Pouze v Jablonci zatím Zbrojovka odevzdala veškeré body, jinak se družině lodivoda Richarda Dostálka na výletech mimo Brno daří. To doma v Králově Poli nejsou výsledky Zbrojovky takové, jak by si její fanoušci ideálně představovali. Je však nutno dodat, že Moravané již doma přivítali silné kalibry jako Slovácko či obě pražská S. Právě pražské Spartě podlehli Dostálek a spol. v uplynulém kole.

I tak Brňané jakožto nováček nejvyšší soutěže drží postavení v lepší polovině tabulky, proti Spartě navíc na hřiště po dlouhé době vyběhl talentovaný záložník Ondřej Pachlopník, který se dlouho potýkal s vážným zraněním. "S nohou mě čeká asi celoživotní práce, nesmím ji brát na lehkou váhu a musím se o ni furt starat, posilovat. Z toho pohledu na sobě budu pracovat víc než kdy dřív," uvedl navrátilec na trávníky.

Oproti utkání se Spartou by se do základní sestavy Zbrojovky mohl vrátit středopolař Filip Souček. Z jedenáctky Hradce naopak vypadne proti Teplicím vyloučený Rybička, z důvodu disciplinárního trestu dál nemůže hrát ani další záložník "Votroků" Vojtěch Smrž.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Reichl - Klíma, Čihák, Čech - Gabriel, Rada, Kodeš, Kučera, Novotný - Kubala, Vašulín
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Hrabina, Endl, Šural, Granečný - Texl, Souček - Alli, M. Ševčík, Hladík - Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.05 - 3.61 - 3.62
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - Sigma Olomouc  (sobota 16:00)
Dva celky se solidní formou i postavením v tabulce se v sobotu odpoledne střetnou v Ďolíčku. Bohemians tam budou hájit čtvrtou pozici proti olomoucké Sigmě, která si v posledním zápase připsala velmi cenný skalp.

Klokani během uplynulého měsíce zářili. Vedle pohodového pohárového postupu přes Ústí nad Labem dokázali v lize dle očekávání zdolat Pardubice, pak dokonce obrali o body mistrovskou Plzeň a minulý víkend přehráli Slovácko. V Uherském Hradišti šli po vyloučení gólmana brzy do přesilovky, které před pauzou využili Květ s Prekopem. Ve druhé půli Květ završil hattrick, na jeho rány sice reagovali Reinberk a Daníček, na vítězství Bohemky ale nic nezměnili.

I Hanáci se na jedničku vypořádali s těžkým losem. Jako by je nakopla porážka s Plzní, po níž cítili křivdu, a pohárové drama s Uničovem. Od poloviny září uspěli v Českých Budějovicích, remizovali v Mladé Boleslavi a naposledy doma senzačně zdolali Slavii. Ve dvacáté minutě se prosadil Sláma, v úvodu druhé půle pak na konečných 2:0 upravil Chytil.

Vzájemné střety nejsou moc bohaté na vstřelené branky, v minulé sezoně v nich byla úspěšnější Bohemka, jež ani jednou neinkasovala. Doma v říjnu soupeře po slepených gólech Köstla s Chramostou vyhrála 2:0, březnová odveta na Hané skončila bez branek.

Vršovičtí se v zápase musí obejít bez zraněného Necida, otazník visí i nad triem Hála, Hronek, Puškáč. Sigma dorazí bez zdravotně indisponovaných Greššáka, Macíka a Ventúry, nejistý je i stav Vaněčka a Zorvana.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Köstl, Křapka, Hůlka - Dostál, Jindřišek, Jánoš, Kovařík - Květ, Prekop - Drchal
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Trefil - Pokorný, Beneš, Zmrzlý - Chvátal, Breite, Spáčil, Navrátil, Sláma - Růsek, Chytil
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.25 - 3.48 - 3.21
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - FK Pardubice  (sobota 19:00)
Výhrou nad brněnskou Zbrojovkou natáhla Sparta vlastní ligovou neporazitelnost na deset zápasů v řadě. Pokud Pražané zvládnou porazit také Pardubice, dostanou pod tlak rivala Slavii, která zatím v tabulce soutěže okupuje druhé místo.

Konečně se sparťané vytasili také s perfektní produktivitou. Také Zbrojovka se minulý víkend dostala v Brně do řady příležitostí, na rozdíl od soupeře je ovšem neproměnila. To Letenští v moravské metropoli udeřili hned čtyřikrát. Dva góly vsítil kapitán družstva Ladislav Krejčí, dvakrát se prosadil také útočník Jan Kuchta. Tomu se tak podařilo nahradit Tomáše Čvančaru, který v Brně nehrál kvůli disciplinárnímu trestu za obdržení červené karty v předcházejícím klání proti Hradci Králové. Ze stejného důvodu si Čvančara nezahraje také proti Pardubicím.

Jeden by se vysokou výhrou uspokojil, kouč Pražanů Brian Priske však nikoliv. "Vstřelili jsme čtyři góly a udrželi čisté konto, s čímž jsem spokojený. Je ale pravda, že v utkání byla fáze, prvních pětadvacet minut druhého poločasu, ve kterých jsme ztratili nad utkáním kontrolu. Zároveň po našem gólu na 3:0 mělo Brno další velké příležitosti. Stále rosteme a hledáme cestu, jak v zápasech dominovat po celých devadesát minut. To je nyní naším úkolem, neztrácet nad utkáním kontrolu," prohlásil dánský stratég kriticky po mači v Brně.

Držení kontroly nad utkáním mohou Letenští znovu pilovat proti Pardubicím. Pokud znovu vydolují tři body, dostanou se v tabulce alespoň na 24 hodin před Slavii. Sparta totiž před výkopem 12. kola ztrácí na druhé místo dva body. Zároveň se ovšem musí dívat na pozoru, neboť čtvrtí Bohemians hledí na Letenské rovněž s odstupem dvou bodů.

Východočeši jsou na rozdíl od sparťanů rádi, že dlouhou sérii konečně ukončili. Téměř dva měsíce totiž čekali na jakýkoli bodový zisk. To se zlomilo až v 11. kole proti Jablonci. Pardubice proti Severočechům vystřelily nad bránu pouze dvakrát, přesto zvítězily 1:0. Dál nicméně zůstávají na dně tabulky, případnou výhrou na Letné by se ale mohly dotáhnout na předposlední Zlín.

Do Prahy dorazí Východočeši v roli outsidera, zato však ve větší pohodě než před několika týdny. "Je skvělé, že jsme to konečně zvládli. Teď si můžeme daleko více věřit. Zjistili jsme, že umíme vyhrát. Také se nám bude během týdne daleko lépe pracovat. Vždy se lépe trénuje po vyhraném zápase," řekl brazilský útočník ve službách Pardubic Leandro Lima.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kovář - Wiesner, Vitík, Zelený, Højer - Pavelka, Krejčí - Jankto, Sadílek, Daněk - Kuchta
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Markovič - Kostka, Vlček, Hranáč, Chlumecký - Janošek, Icha - Sychra, Hlavatý, Helešic - Černý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.16 - 7.95 - 19.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň1082020:726
2.Slavia Praha1171334:1122
3.Sparta Praha1155119:920
4.Bohemians Praha 19051153318:1418
5.FC Hradec Králové1152412:1117
6.Slovan Liberec1143415:1415
7.Sigma Olomouc1142515:1214
8.Zbrojovka Brno1042416:2114
9.FK Jablonec1134418:1713
10.FK Mladá Boleslav1134415:1513
11.1. FC Slovácko1134414:1813
12.FK Teplice1134418:2613
13.Dynamo České Budějovice1133512:2112
14.Baník Ostrava1125414:1511
15.FC TRINITY Zlín1116410:179
16.FK Pardubice112096:286

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (449)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele