FORTUNA:LIGA - preview 12. kola: Odpoledne Plzeň, večer Slavia

15.10.2022, 09:09, aktualizováno 16.10.2022, 09:08
Previews
Plzeň hraje odpoledne v Jablonci a během cesty domů se bude zajímat o dění v Praze, Slavia bude v hlavním městě hostit Mladou Boleslav. Liberec bude favoritem souboje ve Zlíně, Baník Ostrava má nového trenéra a Pavel Hapal si premiéru odbude proti Slovácku...
Baník Ostrava - 1. FC Slovácko  (neděle 15:00)
Baník nakonec přece jen vyřešil výsledkovou mizérii vyhazovem trenéra. Proti Slovácku tak Ostravany povede do boje nový kouč. Hosté do Slezska dorazí povzbuzeni o skalp zvučného soupeře z Francie.

Měla to být velkolepá jízda, místo toho ale vše skončilo ostudou. Pavla Vrbu vítali v Ostravě s otevřenou náručí. Zkušený stratég se do Slezska vrátil po dlouhých letech, navíc přesně v roce, v němž si Baník připomíná výročí 100 let od založení klubu. Jenže se zdá, že Vrbovy úspěchy především z plzeňské Viktorie už pokryl příliš hustý prach.

Za 11 kol zvítězil Vrba se svými svěřenci pouze dvakrát. Baník tak od začátku sezony kotví v dolní polovině tabulky, po poslední bezbrankové remíze v Liberci se usadil na 14. místě. Je samozřejmě otázkou, zda za bídné výkony Ostravanů mohl pouze kouč, vedení klubu se každopádně rozhodlo na neuspokojivou situaci reagovat právě výměnou na trenérské sesli.

Žezlo po Vrbovi nyní přebírá Pavel Hapal, jenž byl v hledáčku Slezanů už v létě. Tehdy dostal přednost Vrba, teď zkusí Baník štěstí s jeho "alternativou". "Kvalita Baníku je určitě na jiné úrovni, než je postavení v tabulce. Naším krátkodobým cílem je teď oživit mužstvo, aby sbíralo body a dostalo se v tabulce do vyšších pater," prohlásil Hapal, který podobně jako Vrba bude v Ostravě působit již podruhé.

Ani Slovácko neprožívá zcela ideální vstup do ročníku 2022/23. Také Moravané již za poslední dva měsíce několikrát klopýtli, naposledy odevzdali všechny body pražským Bohemians. Uherskohradišťští však mají alibi díky působení v Evropské konferenční lize, v níž svádí těžké souboje. Jeden takový ale ve čtvrtek zvládli, když si na Azurovém pobřeží nečekaně vyšlápli na francouzské Nice.

Trenér Slovácka Martin Svědík věří, že jeho hráči zužitkují čtvrteční úspěch také v nejvyšší soutěži. "Otočení zápasu v Nice bylo velmi důležité pro tým. Dalším důležitým bodem byl výkon (brankáře) Filipa Nguyena. Nevím, jestli nás to nastartuje do zbytku podzimu, ale na nadcházející zápas v Ostravě je to velká vzpruha, prohlásil.

Moravané budou na půdě Baníku postrádat brankáře Jiřího Borka, jenž se nechal proti Bohemians vyloučit. Slezané postrádají levého beka Eldara Šehiće, který v sezoně viděl již čtyři žluté karty a ani jeho tak podobně jako Borka neminul disciplinární trest. Na marodce Ostravských zůstávají obránci Jaroslav Svozil s Ladislavem Takácsem.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Ndefe, Frydrych, Lischka, Fleišman - Cadu, Kuzmanović, Kaloč, Tetour, Plavšić - Almási
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Kadlec, Hofmann, Kalabiška - Havlík, Daníček - Petržela, Trávník, Holzer - Kozák
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.55 - 3.30 - 2.86
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC TRINITY Zlín - Slovan Liberec  (neděle 16:00)
Zlín se sice může pyšnit titulem prozatímního remízového krále, zároveň má ale za na svém kontě za 11 kol jedinou výhru. V neděli však Moravané přivítají na své Letné liberecký Slovan, proti němuž to v domácím prostředí docela umí.

Severočeši brali všechny body z Baťova města naposledy v roce 2018, v aktuálním ročníku už nicméně vyloupili tři stadiony soupeřů. V Liberci u řeky Nisy zase svěřenci trenéra Luboše Kozla zdolali pouze Teplice. Sečteno, podtrženo: bilance čtyř výher, stejného počtu porážek a tří remíz stačila Slovanu před výkopem 12. kola na šesté místo v ligové tabulce.

Zlínští Ševci jsou na tom o dost hůř. Dosud posbírali jen devět bodů, což jim stačí na předposlední 15. pozici. Moravany mimo jiné sráží do kolen to, že z domácího prostředí u řeky Dřevnice nevytvořili betonovou tvrz. Ligové vítězství slavili pouze na konci srpna proti Pardubicích, naopak v posledních dvou vystoupeních na Letné odevzdali veškeré body brněnské Zbrojovce i uherskohradišťskému Slovácku.

Proti Liberci Zlínu nepomůže dlouhodobě zraněný záložník David Tkáč ani jeho nemocný kolega ze středu pole Robert Hrubý. Útočník Antonín Fantiš se dál dává dohromady po dopravní nehodě, při níž si zlomil klíční kost. Nejistý je start ostříleného levého beka Adama Hlouška.

Slovan na Moravu přicestuje bez Theodora Gebre Selassieho. Zkušený obránce se v minulém kole proti ostravskému Baníku nechal vyloučit a kvůli disciplinárnímu trestu se tak na východ republiky nepodívá. Zranění pak z kádru Severočechů limituje středopolaře Mohameda Doumbiu a křídelníka Ahmada Ghaliho.
FC TRINITY Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Kolář, Procházka, Bartošák - Dramé, Hlinka, Janetzký, Čanturišvili - Silný, Jawo
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Prebsl, Talovjerov, Plechatý - Mikula, Valenta, Červ, Preisler - Frýdek - Van Buren, Matoušek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.66 - 3.18 - 2.82
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Jablonec - Viktoria Plzeň  (neděle 16:00)
Jablonec v posledních týdnech výrazně zlepšil svou formu, v minulých dnech však přišly tvrdé direkty v podobě nečekaných nezdarů. Plzni se sice v lize daří, avšak potřebuje si spravit chuť po zápase s Bayernem.

Severočeši od porážky v Teplicích postupně zdolali Hradec Králové, Slovácko i Zbrojovku a mezitím ještě v poháru Motorlet. Jenže minulý víkend k překvapení všech prohráli v Pardubicích po trefě Hlavatého, načež v úterý nezvládli ani pohárový duel s Vyškovem - to hosté rozhodli v závěru.

"Vyřazení v poháru od Vyškova je průšvih, samozřejmě jsme chtěli jít v MOL Cupu dál. Nelepilo nám to, měli jsme takovou platonickou převahu. Podobné utkání jsme odehráli i minule v lize s Pardubicemi. Najednou máme dvě utkání bez vstřelených branek se soupeři, proti nimž spíš každý čekal, že góly dávat budeme. Ale s Plzní nás čeká úplně jiný zápas, už jen pozornost toho duelu bude úplně jiná," říká Jiří Kohout, asistent kouče Horejše.

Viktoriáni v nejvyšší soutěži stále nepoznali hořkost porážky. Když už před dvěma týdny nečekaně ztratili s Bohemians, napravili to úspěchem s Mladou Boleslaví. Tu skolili brankami ve druhém poločase, kdy se prosadili Pernica a Jemelka. Ve středu pak s Bayernem neměli nárok a už po pětatřiceti minutách prohrávali 0:4. Ve druhé půli přeci jen hosté zvolnili tempo, čehož Plzeň využila ke gólům Vlkanovy a Klimenta.

"Jablonec vypadl z poháru, což se prostě stává. Domácí zápas s Plzní je pro něj určitě velká motivace. My se zase budeme muset vyrovnat s přechodem z Ligy mistrů na domácí soutěž. V Jablonci to nebývají jednoduché zápasy, obzvlášť když soupeř hraje o hodně. Byť Jablonec v tuhle chvíli úplně nezáří, pořád má dobré hráče a je to nepříjemný soupeř. Uvidíme, v jaké sestavě nastoupí, protože trošku mají zdravotní problémy. Potřebujeme správné nastavení v hlavě, důležité je nic nepodcenit, od přípravy, rozcvičky až po samotný úvod utkání," nabádá asistent trenéra Bílka Pavel Horváth.

Jablonec v nedávné minulosti nadělal Západočechům velké problémy. V posledních čtyřech zápasech každý z týmů jednou vyhrál, dva zápasy skončily remízou. Minulou sezonu na konci října Vitkorka vyhrála jasně 5:0, když dvěma góly zazářil někdejší hráč soupeře Kopic. Březnová odveta následně skončila bezbrankovou remízou.

Trenér Horejš bude v utkání postrádat zraněné Hübschmana a Martince, na straně hostí nejsou k dispozici indisponovaní Kopic se Sýkorou a Řezníkem. V ohrožení je navíc i start Havla a Jemelky.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Akpudje, Heidenreich, Krob - Cools, Považanec, Kratochvíl, Houska, Polidar - Chramosta, Jovovič
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Pernica, Hejda, Tijani - Holík, Bucha, Kalvach, Vlkanova, Mosquera - Kliment, Chorý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.83 - 3.50 - 2.03
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slavia Praha - FK Mladá Boleslav  (neděle 19:00)
Hrozivá forma provází v posledních týdnech pražskou Slavii, která prohrála čtyři z pěti zápasů z uplynulého měsíce. Napravit svou reputaci chce proti Mladé Boleslavi, jež se naopak po nepovedeném začátku zlepšila.

Slávisty do bídy a zmaru uvrhla porážka od Plzně. Pak sice dokázali zdolat Liberec, jenže následně dvakrát prohráli s Kluží a mezitím i v Olomouci. Veškeré nezdary přitom zakončily bez jediné vstřelené branky. Minulý víkend na Hané prohrávali od dvacáté minuty, kdy se prosadil Sláma, po pauze vedení navýšil Chytil. Ve čtvrtek v Kluži měli sice více ze hry, jenže Deacova penalta v úvodu a Matiasova hlavička v závěru je odsoudili k tomu, že už nemají postup ve svých rukou.

"Nejsme v dobré pozici, prohrát třikrát za sebou je trestuhodné. Musíme s tím něco udělat a přidat v mnoha aspektech hry. Musíme zlepšit výkony, hlavně produktivitu v ofenzivě a hru v pokutových územích. V neděli nás čeká domácí zápas s Boleslaví. Dáme do toho vše a věřím, že se naladíme zpátky na vítěznou vlnu. Klidně ať odehrajeme horší zápas, ale ať ho zvládneme výsledkově. Potřebujeme se něčím odrazit," burcuje trenér Jindřich Trpišovský.

Pro červenobílé jde o ideální možnost ke zlepšení nálady, nadcházejícího soupeře totiž porazili už dvanáctkrát v řadě a v posledních šesti případech dokonce neinkasovali. Naposledy loni v prosinci se na úspěchu 2:0 přičinili Bah se Stanciuem.

Středočeši od začátku září najeli na solidní sérii a čtyřikrát v řadě nepoznali hořkost porážky, to se změnilo až před týdnem ve Štruncových sadech. Tam po bezbrankové první půli rozhodli o výhře domácích Pernica s Jemelkou. To nic nezměnilo na tom, že na hřištích soupeřů stále Mladá Boleslav patří mezi nejlepší celky a získala tam více bodů, než třeba právě Slavia.

"Čeká nás soupeř hrající na svém hřišti ve velké pohodě a střílející tam hodně gólů. Potřebujeme být více než stoprocentní ve všech pozicích a případně využít lehkých indispozicí Slavie způsobených marodkou a cestováním k pohárovému utkání v Kluži," nabádá kouč Pavel Hoftych.

Sešívané nadále trápí výrazná marodka, k dispozici nejsou Bořil, Holeš, Hovorka, Mandous, Provod, stejně jako Santos, Schranz a Ševčík. V ohrožení je i start Douděry, Kačaraby a Sora. Hosté nemají možnost nasadit vykartovaného Matějovského, zraněného Škodu a také Ekpaie, jehož nepustí vedle zdravotních potížích ani dohoda klubů.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Kačaraba, Ousou, Oscar - Olayinka, Tiéhi, Hromada, D. Jurásek - Ewerton - Jurečka, Tecl
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Suchý, Karafiát, Šimek - Pech, Kubista, Dancák, Fulnek - Mareček, Ladra, Skalák
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 6.12 - 12.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Dynamo České Budějovice  (sobota 16:00)
Souboj dvanáctého s třináctým o to, kdo zůstane poblíž sestupových vod a kdo se vyšvihne třeba i do horní poloviny tabulky, bude k vidění v sobotu odpoledne v Teplicích. Domácí tam hostí České Budějovice.

Skláři od začátku září předváděli skvělé výkony a vedle postupu v poháru získali ve čtyřech ligových zápasech osm bodů. Tuto sérii bez porážky však minulý týden razantním způsobem utnul Hradec Králové. Po úvodní Radově penaltě dostali Severočeši už ve třicáté minutě výhodu přesilovky, z pokutového kopu následně srovnal Žák. Jenže Votroci i v početním oslabení ve druhé půli udeřili dvakrát zásluhou Gabriela a jednou Ševčíkem, vyhráli tak 4:1.

Dynamu se relativně povedli poslední tři utkání. Nejprve jasně v poháru přehráli Chomutov, tři body si následně odvezli z Ostravy a doma se Zlínem minulou neděli remizovali 2:2. Vedli přitom o dva góly díky Havlovi s Haisem, jenže ještě před pauzou korigoval Silný a ve druhé půli vyrovnal Bartošák.

Zatímco hosté by měli mít prázdnou marodku, Teplice se musí obejít bez zraněných Dramého, Fily, Urbance a možná i Shejbala.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Mucha - Vondrášek, Knapík, Hybš - Hyčka, Kučera, Jukl, Kodad - Trubač - Gning, Žák
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Janáček - Čolič, Broukal, Králik, Havel, Sluka - Čavoš - Čmelík, Hellebrand, Potočný - Hais
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.97 - 3.72 - 3.78
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Hradec Králové - Zbrojovka Brno  (sobota 16:00)
Hradec Králové zvládl před týdnem utkání proti Teplicím a dál se drží v popředí tabulky. V dalším utkání vyzvou Východočeši brněnskou Zbrojovku, která víc bodů sbírá mimo svůj stadion. Hradečtí "Votroci" se tak budou muset mít "Flintou" na pozoru.

Svěřenci kouče Miroslava Koubka sice uplynulý víkend přemohli Teplice výsledkem 4:1, avšak průběh duelu nebyl tak jednoznačný, jak může napovídat konečné skóre. Hradec totiž v první půli přišel o vyloučeného Petra Rybičku i jednobrankový náskok. Po změně stran nicméně i v oslabení skóroval třikrát a na své konto si připsal už pátou výhru v probíhající sezoně.

Šesté vítězství by Hradec jistě rád přidal proti soupeři z Brna. "Snaží se o konstruktivní rozehrávku zezadu v případě, že drží míč. Hrají skvěle v bloku a kdykoliv dostanou šanci, pokusí se o velice rychlý přechod a protiútok," představil herní styl Zbrojovky Koubkův asistent Stanislav Hejkal. Ten může během přípravy Východočechů na zápas přispět svou znalostí útočníka Moravanů Jakuba Řezníčka, jehož Hejkal svého času trénoval v Teplicích.

Pouze v Jablonci zatím Zbrojovka odevzdala veškeré body, jinak se družině lodivoda Richarda Dostálka na výletech mimo Brno daří. To doma v Králově Poli nejsou výsledky Zbrojovky takové, jak by si její fanoušci ideálně představovali. Je však nutno dodat, že Moravané již doma přivítali silné kalibry jako Slovácko či obě pražská S. Právě pražské Spartě podlehli Dostálek a spol. v uplynulém kole.

I tak Brňané jakožto nováček nejvyšší soutěže drží postavení v lepší polovině tabulky, proti Spartě navíc na hřiště po dlouhé době vyběhl talentovaný záložník Ondřej Pachlopník, který se dlouho potýkal s vážným zraněním. "S nohou mě čeká asi celoživotní práce, nesmím ji brát na lehkou váhu a musím se o ni furt starat, posilovat. Z toho pohledu na sobě budu pracovat víc než kdy dřív," uvedl navrátilec na trávníky.

Oproti utkání se Spartou by se do základní sestavy Zbrojovky mohl vrátit středopolař Filip Souček. Z jedenáctky Hradce naopak vypadne proti Teplicím vyloučený Rybička, z důvodu disciplinárního trestu dál nemůže hrát ani další záložník "Votroků" Vojtěch Smrž.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Reichl - Klíma, Čihák, Čech - Gabriel, Rada, Kodeš, Kučera, Novotný - Kubala, Vašulín
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Hrabina, Endl, Šural, Granečný - Texl, Souček - Alli, M. Ševčík, Hladík - Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.05 - 3.61 - 3.62
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - Sigma Olomouc  (sobota 16:00)
Dva celky se solidní formou i postavením v tabulce se v sobotu odpoledne střetnou v Ďolíčku. Bohemians tam budou hájit čtvrtou pozici proti olomoucké Sigmě, která si v posledním zápase připsala velmi cenný skalp.

Klokani během uplynulého měsíce zářili. Vedle pohodového pohárového postupu přes Ústí nad Labem dokázali v lize dle očekávání zdolat Pardubice, pak dokonce obrali o body mistrovskou Plzeň a minulý víkend přehráli Slovácko. V Uherském Hradišti šli po vyloučení gólmana brzy do přesilovky, které před pauzou využili Květ s Prekopem. Ve druhé půli Květ završil hattrick, na jeho rány sice reagovali Reinberk a Daníček, na vítězství Bohemky ale nic nezměnili.

I Hanáci se na jedničku vypořádali s těžkým losem. Jako by je nakopla porážka s Plzní, po níž cítili křivdu, a pohárové drama s Uničovem. Od poloviny září uspěli v Českých Budějovicích, remizovali v Mladé Boleslavi a naposledy doma senzačně zdolali Slavii. Ve dvacáté minutě se prosadil Sláma, v úvodu druhé půle pak na konečných 2:0 upravil Chytil.

Vzájemné střety nejsou moc bohaté na vstřelené branky, v minulé sezoně v nich byla úspěšnější Bohemka, jež ani jednou neinkasovala. Doma v říjnu soupeře po slepených gólech Köstla s Chramostou vyhrála 2:0, březnová odveta na Hané skončila bez branek.

Vršovičtí se v zápase musí obejít bez zraněného Necida, otazník visí i nad triem Hála, Hronek, Puškáč. Sigma dorazí bez zdravotně indisponovaných Greššáka, Macíka a Ventúry, nejistý je i stav Vaněčka a Zorvana.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Köstl, Křapka, Hůlka - Dostál, Jindřišek, Jánoš, Kovařík - Květ, Prekop - Drchal
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Trefil - Pokorný, Beneš, Zmrzlý - Chvátal, Breite, Spáčil, Navrátil, Sláma - Růsek, Chytil
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.25 - 3.48 - 3.21
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - FK Pardubice  (sobota 19:00)
Výhrou nad brněnskou Zbrojovkou natáhla Sparta vlastní ligovou neporazitelnost na deset zápasů v řadě. Pokud Pražané zvládnou porazit také Pardubice, dostanou pod tlak rivala Slavii, která zatím v tabulce soutěže okupuje druhé místo.

Konečně se sparťané vytasili také s perfektní produktivitou. Také Zbrojovka se minulý víkend dostala v Brně do řady příležitostí, na rozdíl od soupeře je ovšem neproměnila. To Letenští v moravské metropoli udeřili hned čtyřikrát. Dva góly vsítil kapitán družstva Ladislav Krejčí, dvakrát se prosadil také útočník Jan Kuchta. Tomu se tak podařilo nahradit Tomáše Čvančaru, který v Brně nehrál kvůli disciplinárnímu trestu za obdržení červené karty v předcházejícím klání proti Hradci Králové. Ze stejného důvodu si Čvančara nezahraje také proti Pardubicím.

Jeden by se vysokou výhrou uspokojil, kouč Pražanů Brian Priske však nikoliv. "Vstřelili jsme čtyři góly a udrželi čisté konto, s čímž jsem spokojený. Je ale pravda, že v utkání byla fáze, prvních pětadvacet minut druhého poločasu, ve kterých jsme ztratili nad utkáním kontrolu. Zároveň po našem gólu na 3:0 mělo Brno další velké příležitosti. Stále rosteme a hledáme cestu, jak v zápasech dominovat po celých devadesát minut. To je nyní naším úkolem, neztrácet nad utkáním kontrolu," prohlásil dánský stratég kriticky po mači v Brně.

Držení kontroly nad utkáním mohou Letenští znovu pilovat proti Pardubicím. Pokud znovu vydolují tři body, dostanou se v tabulce alespoň na 24 hodin před Slavii. Sparta totiž před výkopem 12. kola ztrácí na druhé místo dva body. Zároveň se ovšem musí dívat na pozoru, neboť čtvrtí Bohemians hledí na Letenské rovněž s odstupem dvou bodů.

Východočeši jsou na rozdíl od sparťanů rádi, že dlouhou sérii konečně ukončili. Téměř dva měsíce totiž čekali na jakýkoli bodový zisk. To se zlomilo až v 11. kole proti Jablonci. Pardubice proti Severočechům vystřelily nad bránu pouze dvakrát, přesto zvítězily 1:0. Dál nicméně zůstávají na dně tabulky, případnou výhrou na Letné by se ale mohly dotáhnout na předposlední Zlín.

Do Prahy dorazí Východočeši v roli outsidera, zato však ve větší pohodě než před několika týdny. "Je skvělé, že jsme to konečně zvládli. Teď si můžeme daleko více věřit. Zjistili jsme, že umíme vyhrát. Také se nám bude během týdne daleko lépe pracovat. Vždy se lépe trénuje po vyhraném zápase," řekl brazilský útočník ve službách Pardubic Leandro Lima.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kovář - Wiesner, Vitík, Zelený, Højer - Pavelka, Krejčí - Jankto, Sadílek, Daněk - Kuchta
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Markovič - Kostka, Vlček, Hranáč, Chlumecký - Janošek, Icha - Sychra, Hlavatý, Helešic - Černý
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.16 - 7.95 - 19.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň1082020:726
2.Slavia Praha1171334:1122
3.Sparta Praha1155119:920
4.Bohemians Praha 19051153318:1418
5.FC Hradec Králové1152412:1117
6.Slovan Liberec1143415:1415
7.Sigma Olomouc1142515:1214
8.Zbrojovka Brno1042416:2114
9.FK Jablonec1134418:1713
10.FK Mladá Boleslav1134415:1513
11.1. FC Slovácko1134414:1813
12.FK Teplice1134418:2613
13.Dynamo České Budějovice1133512:2112
14.Baník Ostrava1125414:1511
15.FC TRINITY Zlín1116410:179
16.FK Pardubice112096:286

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (449)

Přidat komentář
Bex5

Bohemka vs Sigma by mohl bejt docela match

Reagovat
Hafna

0:0

Reagovat
Bex5

2:2 na strely

Reagovat
ratusek

Reagovat
Hafna

Reagovat
Mass

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

naopak 5 gólů by padnout mohlo

Reagovat
Shevchenko

Chtěl bych mít tvůj optimismus

Reagovat
Bex5

Asi jako bych napsal ze dneska bude prset, anebo nebude

Reagovat
monty25

Dneska jedu do Teplic, tak doufám, že to bude za 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Remízu jsme tedy vyloučili. Ale pořád nám zbýbají dvě možnosti :-)

Reagovat
monty25

Stačí se podívat na moje oblíbené kluby.

Reagovat
Kepy_FCB

Baník má naprosto ideálního soupeře pro nového trenéra a nastartování...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Tecl na pravym wingu je doufam jen prehnana fantazie

Reagovat
smazaný uživatel

jo to neni 3-4-3, ale i tak, se radsi podivam na Spartu jestli ten clovek bude na hristi

Reagovat
Axelrose

Moc tomu nerozumím, jak ti v tom pomůže zrovna Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

a jo, spatne udelany preview, ukazuji dneska i zapasy na zitra

Reagovat
Bakary3

Tak zrovna tam si dokážu představit, že by byl dobrej.

Kondičně je na tom v pohodě, kombinačně taky a má smysl pro náběhy, přitom by tam na něj nebyl tlak na zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me by tam byl dobry Buren, prave ze kombinacne u Tecla neverim ze by to nekomu byl schopny nahrat nebo nacentrovat

Reagovat
Bakary3

No Micka vidím spíš jako min kombinačního, to je běhat dopředu a dozadu, víc ne ale třeba jo

Reagovat
ratusek

Třinec - Jihlava. Co to je za vesnickej stadion

Reagovat
monty25
Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
DieFohlenBMG

tam hrála Slavia loni a se štěstím neprohrála, nějak nám snad pomohl rozhodčí

Reagovat
Kepy_FCB

Však já se dost obávám toho zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

S tím rozhodčím to bylo ve Zlíně, ne? Ve Velvarech domácí vedli v poločase 2:0, tak to oslavili tím, že si v kabině dali bečku a pak ve 2. půlce lezli po čtyřech a Stanciu to otočil.

Reagovat
Cotton

Hodně trapný, přitom Třinec hraje FNL už strašně dlouho.

Mimochodem, neuděláme nějakou jednotnou diskuzi k FNL, jak se řešilo u minulého kola? Např tady https://www.eurofotbal.cz/clanky/most-ze-druhe-ligy-neodstoupi-132673/

Reagovat
Kepy_FCB

Na zamní návštěvy to je supr stadion

Reagovat
djiros

Vedle je městský stadión s atletickou dráhou a kapacitou několik tisíc. Není jediný důvod hrát na tomto stánku, když návštěvy jsou dlouhodobě pod 1000.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Imos

Reagovat
ZB 07

Kdyby aspoň ta kamera byla naproti tribuně Teď ten přebor z Ústí vypadá v TV důstojněji.

Reagovat
ratusek

no prave

Reagovat
adalbertus

Borek je vesnice

Reagovat
Kepy_FCB

https://tv.seznam.cz/program/43295436

Mojžíš-Klášterec přímý přenos na nesmysly je užije a pak že nemaj prachy

Reagovat
mistr129

Tohle je ale přesně to, co od veřejnoprávní televize očekávám. Vykašlat by se spíš měli na MS, Konferenční ligu, hokejovou Extraligu atd.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Cotton

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Extraliga CT doufam zustane, na O2 maji hrozny zpracovani, kameru i komentatory

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Zephyr

Reagovat
Kepy_FCB

tvcom.cz, přenosy přes fb atd.

Reagovat
Mass

Proč bych se ale měl dívat na Mojžíš-Klášterec, jakou informaci nebo jaký emociální přínos to pro mě má? Z nějakýho důvodu ty nejlepší soutěže mají mnohem vyšší sledovanost, koho baví se koukat na kopyťáky, které ani nezná?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To skoro vyznívá, jako by si Mojžíš s Kláštercem vzali nehoráznou sumu, která ohrozí celý rozpočet čt.

Reagovat
stas87

Dal som SBR Teplice CB 2, bola to chujovina? Ten kurz sa mi páčil a CB nehrajú vonku zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Fatima bude mít čas až za dvě hodiny. Stačí ti to?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

Uz to tam lita, zapas sezony

Reagovat
Edgar Davids

Reznicek je nehorazna bestie tohle je jeho sezona

Reagovat
Ahoj1

Ale spíš co dělala ta obrana? Jak ho může nechat volneho v takové situaci, tak to mi hlava vážně nebere

Reagovat
Edgar Davids

no nebranil ho ve finale ani jeden z tech dvou, ale on si sikovne poodskocil a samozrejme ta Sevcikova prihravka pod sebe byla naprosto luxusni

Reagovat
Greny

Ševčík je génius .. z něj bude delo

Reagovat
Neon

Ševčík>Ševčík (a Ševčík )

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Ahoj1

Masakr, co teď Hradec zahazuje....golman Brna taky zkušeně

Reagovat
Greny

Když bych pískal penaltu tak spíš tu druhou ta byla mnohem jasnejsi

Reagovat
ZB 07

To naše bránění je otřesný, bod bude překvapení.

Reagovat
Didier Drogba

Kriste pane ten Sural je vemeno, mimo strasny braneni neni schopnej ani prihrat na 5 metru

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec je bojovnější a běhavější, ale tohle by měli být vlastnosti nováčka a přitom Brno je líné na pohyb.

Reagovat
Greny

Snad to to koleno Pachlopnika vydrzelo

Reagovat
Didier Drogba

To jsou pice, celou obranu vyhodit

Reagovat
Greny

Absolutně zaslouženě pro HK přestali jsme hrát Dostálek posrany euforie opadla a vracíme se dolů

Reagovat
ratusek

4 zápasy bez výhry s takovouhle a po odchodu Ševčíka to bude boj o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz dam Kubalu tak se prosadi Vasulin a naopak, uz ten komplot saha az do Fantasy

Reagovat
FCSL

Krejčí zas zraněnej

Reagovat
Pablos

Reagovat
Hafna

Chtěl jsem pindat skrz fantu, ale jelikož všichni do jednoho v celkovém pořadí kolem mě, tam Laca dali taky (jako já), tak jsem se uklidnil

Reagovat
ratusek

Reagovat
doshcz

to je válec

Reagovat
John Obi Mikel

Janošek

Reagovat
ratusek

Janošek

Reagovat
Ahoj1

Aspoň, že dostali na 1:1, když jsem místo Spartanu dal do obrany hradecaky:D

Reagovat
Cotton

Sorensen a Hojer ve fantě

Reagovat
Neon

Wiesner tam dělal co?

Reagovat
Ahoj1

Ale gól krásný

Reagovat
Selänne

Wiesner se zase sekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Čte se ten Icha jako "iča"?

Reagovat
John Obi Mikel

A Kuchta jako "Kučta"

Reagovat
Pablos

a Wiesner.. jako Výser

Reagovat
PBLead

Reagovat
Bakary3

a cvancara jako pica

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kuchta je na první pohled jasně českého původu. Ale nic jako "icha" v češtině opravdu neznám

Reagovat
Bakary3

Italský IKA

Reagovat
mistr129

"ajč"

Reagovat
ratusek

Offsid

Reagovat
John Obi Mikel

Nebude. Tyhle situace nechávaj na asistentovi.

Reagovat
ratusek

tak není

Reagovat
Neon

nebyl kuchič v ofsajdu už při tom dlouhém nákopu?

Reagovat
3ivo3

Taky bych chtěl vidět opakovaný záběr.

Reagovat
pingla

však ofsajd ne?

Reagovat
Martin9719

Tohle jako není ofsajd?

Reagovat
Pablos

a tys ho rozluštil stopováním obrazu na O2 ...hmmm přesný

Reagovat
ratusek

zrušte ten VAR, minimálně na Letné

Reagovat
Martin9719

Ok tak další gól pro spartičku z jasného ofsajdu.

Reagovat
John Obi Mikel

Nejsou žádné Benevento

Reagovat
Martin9719

Připravte se na kampánii příští týden.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

mate dat prachy na ofsajd caru

Reagovat
Martin9719

Dáme prachy na brejle to bude stačit.

Reagovat
Neon

by stačilo, kdyby si u VARu zapnuli monitor

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl ten roh Pardubic

Reagovat
John Obi Mikel

Břevno

Reagovat
mario23

Ofsajd asi jo, ale rozhodně nebyl jasnej.

Reagovat
Martin9719

Ofsajd buď je nebo není.

Reagovat
Pablos

No dobrý, ale takhle to třeba vypadá, že asi o koleno ano... ale já si třeba to rozhodně nezastavím přesně na nula nula prd něco vteřiny, kdy se dotýká spoluhráč balónu na přihrávku. Tudíž ofsajd klidně nebyl anebo byl... ale tady jsou všichni jistý, že byl

Reagovat
mario23

Není ofsajd čára, tak nasrat. To že je amatérismus, že nebyla ready hned, jak zavedli VAR, je věc druhá.

Reagovat
kilobyte

Proč tady nejsou všichni pohoršení, že nám rozhodčí sebral roh? Když v opačném případě se z toho můžou posrat.

Reagovat
doshcz

jn ten byl jasnej

Reagovat
smazaný uživatel

A že se pardubický hráč nepřiznal že ho míč trefil do zad.

Reagovat
kilobyte

Hrozná špína

Reagovat
smazaný uživatel

Snad dostane ani 3 zápasy za nesportovní chování

Reagovat
doshcz

Reagovat
Martin9719

Pan Rada ti to vysvětlí..

Reagovat
smazaný uživatel

Daněk nějako odešel. Skoro není vidět, a když už jo, tak když se třeba deset metrů nevrací z ofsajdu.

Na pravém beku se mi rozhodně víc Mejdr líbí než Wiesner.

Reagovat
KnoxXx

na beku je lepsi nez Wiesner absolutne ktokolvek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

Jan Kto Kolvek bohužel střídal

Reagovat
Cotton

Jankto střídal kvůli výkonu nebo zranění? Nedívám se.

Reagovat
Pablos

svalové zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Zranění. Proti "svojí" Slavii si nejspíš nezahraje

Reagovat
John Obi Mikel

Jasně tpč. Vůbec tu spornou situaci ve studiu neukazujte.

Reagovat
OTASi

Reagovat
Selänne

Reagovat
guzman

Jako líbí se mi jak byl pouze jeden záběr z offside lajny, jako sám nevím jestli offside jo nebo ne a možná bysme s toho nic nevyčetli, ale nelíbí by se mi, že se dělá jakože nic, když to bylo takhle na hraně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana Sparty je opravdu příšerná. Za týden jí Slavia nadělí pořádný ranec, pokud tedy bude u VARu někdo nestranný.

Reagovat
John Obi Mikel

Jo vole, nám to tam teď totiž padá

Reagovat
ratusek

zvlast ve velkych zapasech

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl hattrick v každém poločase

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky je necháváme střílet z dálky

Reagovat
Martin9719

Takže Hlavatý zpět jasná priorita pro zimní nebo letní přestupák.

Reagovat
Bex5

Naprostej souhlas ...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Goooool

Reagovat
KnoxXx

Haraslin 2 acka

Reagovat
smazaný uživatel

Blíží se zápas se Slavií, tak zase na 2 týdny chytne formu.

Reagovat
John Obi Mikel

Kuchta a brankáři Co mu přichystá za týden Kolář?

Reagovat
smazaný uživatel

Wiesner opět v roli pečlivého diváka

No, Mejdr, konečně.

Reagovat
Neon

Reagovat
John Obi Mikel

Sychra Pojďme Pardubice

Reagovat
Rothbard

Jak moc špatná musí být obrana, které dají 2 góly Pardubice?

Reagovat
KnoxXx

a ako v prdeli su Pardubice, ked im da gol aj Minchev ...

Reagovat
John Obi Mikel

Minčev dává góly jenom Pardubicím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neon

hlavně první gol byl o tom, že wiesner nechal svého hráče v malém vápně dva metry od sebe a jen na něm čuměl. U toho druhého golu taky spíš hlídal prostor nanic než nějakého hráče, ale tam toho bylo víc, asi i chyba Zeleného, který o poločase musel vystřídat Sorensena.

Reagovat
Neon

a teď se wiesnera už v základu nebavíme

Reagovat
Bakary3

Tzv. na Kacarabu

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl to bránění standardek v podání Pardubic je něco hrozného Po každém centru hlavičkové zakončení

Reagovat
smazaný uživatel

A Wiesner se našel Minčev 1+1

Reagovat
smazaný uživatel

"Nebojte, my toho góla dáme" je na place

Reagovat
wwwx

Jedinej hráč na hřišti, co má se Spartou titul.

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo, to byly časy

Reagovat
KnoxXx

Priskeball zacina dominovat svetovemu futbalu

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Pablos

ještě bych počkal na příští kolo, ale asi jo... tam se asi ukáže, že zbytku světa už ujel vlak

Reagovat
smazaný uživatel

Kontumace

Reagovat
Neon

totální dementi. mám pocit, že čím dál větší

Reagovat
kilobyte

Krásně přerušili náš tlak a ještě bude tučná pokuta.

Reagovat
aither

Jak ten fanda zařvel hubu, když viděl kameru

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje Karabec s číslem 47?

Reagovat
wwwx

Super, Minčevova cena na trhu se zvedla z dvou rozlišováků na tři. Rychle prodat o přestupáku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Kdyby šel prodat jako přenosný hráč proti Pardubicím, tak má cenu aspoň 30 mega.

Reagovat
Neon

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
DieFohlenBMG

Za Spartu dal 6 gólů, z toho 4 Pardubicím

Reagovat
OTASi

Reagovat
Selänne

Reagovat
Cotton

Reagovat
Bex5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

"Rozdělíme si utkání na dvě poloviny, do 70. minuty a zbytek"

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

S Hapalem přichází nový impulz, takže dneska za tři.

Reagovat
doocetung

No, jsem dnes extrémně zvědav, přežil bych i nějakou prohru 1:2 kdyby to nějak vypadalo a kdyby byl Fleišman na lávce.

Přání : Hrubý - Cadu,Frydrych( ), Lischka, Ndefe - Kaloč,Pojezný - Jaroň,Buchta,Plavšič- Almási

Tip : Laštůvka - Ndefe,Frydrych,Lischka,Fleišman - Boula - Buchta,Kaloč,Tetour,Plavšič - Almási

Btw. Nikdy bych nevěřil že se na toto zeptám , ale kdy se má vrátit Svozil? Možná bych zase radši viděl jeho odpíchnuté ridbergry než kopyto Frydrycha

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho ma byt mimo Saneh? Ndefe mi prijde docela jako plasan.

Reagovat
doocetung

Nevím, ale jako plašan mi spíš přijde právě Sanneh Ndefe není žádný zázrak ale svoje si skoro vždy odehraje

Reagovat
doocetung

Laštůvka - Ndefe,Frydrych,Pojezný,Fleišman - Kaloč - Cadu,Tetour,Kuzma,Plavšič - Almási

Reagovat
veikko

No hlavně doufám, že při špatném vývoji zápasu Hapal alespoň nějak zareaguje. Hlavně Cadu pokud nebude hrát jak z partesu, tak nejpozději v 55. minutě dolů.

Reagovat
bobis21

Tak to vypadá že chceme soupeře překvapit stejným rozestavením jaké hrajeme několik let a nejočekávanější možnou sestavou

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
doocetung

Pája ukázal koule

Reagovat
doocetung

Ale myslím že to bude spíš 4-1-4-1 s tetourem a kuzmou vedle sebe

Reagovat
bobis21

I když je postaví vedle sebe, tak Tetour se přirozeně bude víc stahovat dozadu ne Kuzma, takže to ve finále dopadne podobně.

Reagovat
PISTOLERO

Pojďme do nich Slovácko !!!

Reagovat
bobis21

O2 grafika od začátku ukazuje 2:0, takže dávám za barák

Reagovat
ACSeRw!n

sponzorem sou sazkovky, bacha na to

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Vole, zapnu TV, 16 sekunda a Baník vede 2:0, jsem dostal infarkt skoro

Reagovat
HorajzmAmmann

Kuzma a Laco geniálně

Reagovat
doocetung

Tyvole jsme si za 10minut dali víc přihrávek na útočné půlce než za předešlých 10zapasu

Reagovat
veikko

Co tam zase vyprcanci z O2 vymýšlí?

Reagovat
HorajzmAmmann

taky ti naběhla reklama?

Reagovat
veikko

Jo, jednou Baník vede 2:0, tak nám radost pro změnu dojebe O2.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
kecipep

V té lize opravdu dostaneme gól z každého hovna

Reagovat
HorajzmAmmann

Kuzmanovič, Fleišman, Frydrych a teď Lašty si zatím mažou hejtry na chleba. Výborně Tak snad je Hapal probudí...

Reagovat
doocetung

Kuzma jo ale to že F+F zatim nic neposrali fakt není mazání na chleba

Reagovat
HorajzmAmmann

hodně slušný do ofenzivy i defenzivy. Fleišman dneska 2x lepší než Ndefe zatím...

Reagovat
doocetung

Dopredu ok ale Slovácko tam přes něho snad ani jednou nešlo .. až se dostane do situaci 1v1 a do sprintovych soubojů tak zas bude hořet jak papír, to není o formě ani trenérovi

Reagovat
smazaný uživatel

tpc koza

Reagovat
AjaxFans

kua a je po zápase

Reagovat
bobis21

Kalabiška nejspíš řekl rozhodčímu něco ve stylu "vaše matka je jistě úžasná žena"

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
Losinho

".. a stejně porodila takového čuráka."

Reagovat
Shevchenko

Dejte nám soupeře

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
ratusek

Reagovat
HorajzmAmmann

proč jí dostal?

Reagovat
veikko

Komentátor je jen zmatený, ten faul udělal Kalabiška a ne Břečka.

Reagovat
HorajzmAmmann

komentátora zmátla grafika, protože tu kartu dostal Břečka... (podle grafiky)

Reagovat
HorajzmAmmann

každopádně pokud fauloval Kalabiška tak se enchal fakt hloupě vykartovat za 2 minuty

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Taky mu dal Svědík hned doubrý čoud

Reagovat
SuperBanikovec

Až se chudák Hapal otáčel jestli neřve po něm

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem si rikal, co na nej rve jak se na nej Hapal otocil

Reagovat
thewall

Bylo evidentní, že fauloval Kalbiška. Plus byla opakovačka toho faulu a komentátor pořád nechápal...

O2 se dnes vyznamenává: bordel s kanály, které vysílají zápas, režie zápasu, kdy přidělí kartu Břečkovi a komentátor, který je dezorientovaný

Reagovat
bobis21

Pak je to jasné, protože faul na žlutou 100% byl

Reagovat
bobis21

Ne že by tam byl extra rozdíl, ale místo většího držení míče dáváme více přímějších přihrávek, z čehož byly i oba góly. Jen aby se z přímých přihrávek postupně nestaly nákopy.

Reagovat
doocetung

Hodně to ovlivnil rychlý gól, myslím že za nerozhodného stavu by jsme hráli o dost víc na míči

Reagovat
bobis21

No po gólu jsme 10 minut nehráli vůbec, tam není co hodnotit

Reagovat
HorajzmAmmann

Haball

Reagovat
cubinho

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Pozor na Csaplára a ještě k tomu s červenou.

Reagovat
Pablos

Tvl... já myslel že je to taky od 16hod. ten Baník... a říkám si, že tu dobře šprýmujete, že se jako hraje ...tak beru zpět... jste nudný a hraje se no

Reagovat
Hasan Šáš

Ten Vrba byl strašněj fail, i s Robertem Žákem by teď byli v pohodě kolem pátýho místa.

Reagovat
bobis21

Střídal bych, vždyť nám nepůjčí míč

Reagovat
bobis21

Psal jsem to před rohem ...

Reagovat
ratusek

ty vole

Reagovat
thewall

Šli jsme tomu naproti ... Zapnout a rychle 3:1

Reagovat
božský John

to je zas ty vole bezkrevny a uplne z prdele. S timhle to bude mit viktoria havel uplne zadarmo 0:2 ez

Reagovat
Pablos

tvl s Čermákem v sestavě, to musí být aspoň bod

Reagovat
Selänne

takže jako vždycky doma proti Plzni

Reagovat
honza.kvapill

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonečtí, co ten Cools? Jak se jeví? Akpudje je vážně tak dobrý? Co si slibujete od Kondy?

Reagovat
ondrasch77

Cools je technicky velmi zdatný, ale zatím to ještě není úplně ono.

Akpudje je paráda, ten skoro neprohraje osobní souboj, dobře čte hru, horší rozehrávka. když je v úzkých, tak si to nekomplikuje

Konda - že bude stejně dobrý jako Akpudje...

Reagovat
HorajzmAmmann

co to je za penaltu??

Reagovat
smazaný uživatel

Chorý by měl být v základu repre. Momentálně je lepší než dlouhodobá česká dvojka (Schick) i jednička (Tecl).

Reagovat
Selänne

Trolling nech jiným

Reagovat
vestinustarychdubu

Slovy klasika:"Ty krávo ta byla přísná" ... Jako jestli měl VAR jiný záběry, než co bylo v přenosu a něco tam viděli, netušim, ale tady nechápu, co tam vykouzlili opět.

Reagovat
Imos

nepřišlo mi to moc jak penalta

Reagovat
vestinustarychdubu

To je strašně k zblití ten fotbal ve Zlíně

Reagovat
Imos

Kozelball přestal fungovat celkem rychle

Reagovat
lampas

Reagovat
Martin9719

Veledulezita výhra.

Reagovat
Coutinho10

Oscar stopera no nevim, ale asi horší než byl Kacharaba nebude

Sestava: Kolář – Douděra, Ousou, Oscar, Jurásek D. – Hromada, Traoré – Olayinka, Lingr, Ewerton - Jurečka

Lavička: Sirotník, Tiéhi, Masopust, Tecl,Usor, Sor, Kačaraba, M. Jurásek, Kričfaluši

Reagovat
smazaný uživatel

Mas evidentne dlouhy prsty, gratuluju

Reagovat
Coutinho10

díky, dneska teda 100% úspěšnost 3 ze 3 a to jsem původně chtěl dát i Jurečku

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar se 160 cm na stoperu? Trpiš už evidentně překročil tu hranici mezi genialitou a šílenstvím.

Reagovat
Coutinho10

hop nebo trop...uvidíme

Reagovat
Bex5

Je tenka

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, neni v zakladu Tecl. Ale je tam Olayinka a Hromada.. Oscar na stoperovi.. pico jdu blut z nas. Jinak super dil kontrapresinku, kde Slavii dost podrobne kluci probirali a potvrdili mi, ze jsme v pici letos.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě pár kol a Kuchta Tacla dožene a říkám jako Rudej že Kuchtu trpím o něco více než Jankta ale nevím co v té Spartě oba vlastně dělají

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne ze dozene. Ty dohady jestli bude kralem strelcu Tecl... to by museli ukoncit ligu zitra do pici. Je porad hroznej, cim dal horsi, v tech zapasech co dal on, bysme dali 9 golu i my dva... mozna vic.

Reagovat
Coutinho10

j, tak tragičtí stopeři + nikdo do ofenzivy vyloženě nemá top formu a když, tak jenom pár zápasů a to teď není....jedině, že by se dnes chytil třeba po zranění konečně v základu Lingr nebo Jurečka, kterej taky těch minut moc nemá poslední dobou a Ewerton po zranění taky potřebuje gól, no uvidíme, co dnes....musíme bejt do top 3 a soustředit se na Mol Cup a ještě zabojovat o postup v EKL

Reagovat
smazaný uživatel

Jn treti misto a vyhrat pohar a budu snad spoko.

Reagovat
Coutinho10

2. nebo 3. místo je jedno, takže klidně 3.

Reagovat
Coutinho10

a Mol Cup nutnost, aby se hrálo 3. předkolo EL a ne EKL

Reagovat
cubinho

Rychle to uzrálo!

Reagovat
Coutinho10

Goooooooooaaaaaaaaaaaaaal Jureeeeeečka to je ono

Reagovat
Coutinho10

Oscar top stoper hned má áčko

Reagovat
Dron

To teda

Reagovat
Coutinho10

tak nejdřív hop a pak trop

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
naheCZ

Konečně gól...Jurečka

Reagovat
Losinho

Stačí dát útočníka do útoku, kdo by to byl řekl.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Selänne

Reagovat
naheCZ

To si děláš prdel

Reagovat
Coutinho10

hmmm super...stoperská otázka nekončí

Reagovat
Hasan Šáš

jasnej ofsajd

Reagovat
John Obi Mikel

Co se stalo? Teď jsem to zapnul

Reagovat
Coutinho10

Oscar nešikovně dal ruku na rameno Skaláka a ten toho využil

Reagovat
doshcz

geniální tah stoperem

Reagovat
Salfovic

Ideální tam dát Tecla, aspoň se ho zbavíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar je stejne hloupej fotbalista jako Olayinka.

Reagovat
smazaný uživatel

Mel to byt dalsi 5+ golu zapas... a bude z toho loss.

Reagovat
smazaný uživatel

no jako Spartan můžu říct že ten rozhodčí je víc sjetý než já v pátek

Reagovat
smazaný uživatel

Čistě informativně, může VAR opravit chybně udělenou ČK?

Reagovat
Firkraag

Asi musí, ne?

Reagovat
Skalda29

https://youtu.be/kS5IXe_6M_k tady v premier League

Reagovat
Salfovic

Těm Slávistům letos tedy slušně jebe

Reagovat
Pablos

To by byl šok, kdyby Slavia vyhrála Já vím, ještě není konec....ale málokdy si vzpomenu kdyby outsider takhle dlouho vedl v zápasu.

Reagovat
Urbis__

Co to s tím Oskarem proboha vyvádí? Takovej talentovanej záložník to byl

Reagovat
Banikovec7

Měli jste vzít pana Hapala dokud byla šance...

Reagovat
ratusek

pana trenéra Hapala

Reagovat
doshcz

Reagovat
lichna.

Reagovat
John Obi Mikel

Olayinka

Reagovat
mrtvej ofsajd

Tyhle červený me fakt mrdaj. Penalta ok, spadl sice víceméně sám, ale nema na něj prostě sahat...

Reagovat
Cotton

Proč by Skalák v situaci, kdy je sám před brankářem a chce vystřelit, padal, kdyby nemusel?

Reagovat
Urbis__

Olayinka taky slušně mimo poslendí dobou

Reagovat
naheCZ

Olej

Reagovat
ratusek

z hrdiny psancem

Reagovat
kilobyte

Jiní hráči, stejné sračky? Proč na toho stopera nezkusí Tecla?

Reagovat
OTASi

penalta jasná, ale vylučovat za tyhle zákroky je trochu přísný

Reagovat
ratusek

sáhl na něj a to se nesmí

Reagovat
Bex5

Chramosta approves

Reagovat
Mass

Mně se tohle pravidlo obecně nelíbí, ne kvůli týhle situaci, ale kvůli tomu, že dává rozhodčímu zase další rozhodování v tom, jestli byl hráč v jasný šanci nebo nebyl.

Reagovat
Firkraag

Někdy jo, ale tady mu v podstatě zabránil dát jasnej gól.

Reagovat
John Obi Mikel

Wtf jasný roh

Reagovat
smazaný uživatel

Typico kapitan Slavie. Olayinka co mel byt 2 roky prodanej do Turecka... hlavneze je dobra parta vy kokoti

Reagovat
Losinho

Oni pak vydaj video kde má 10 vteřinovej motivační proslov (po zápase kde hrál největší mrdku) a všechno bude dobrý.

Reagovat
dondinho

Dnes ty peníze asi nebyly Jardy

Reagovat
Selänne

Já to nechápu. Proč radši JT nedá na stopera někoho z béčka nebo U-19? Pořád by mi to přišlo jako daleko menší risk, než tam dávat na sílu někoho jako je Oscar.

Reagovat
Losinho

Hromada by to taky nějak odehrál.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Tak proti Kluži hrál Oscar na stoperu výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

To ale Slavia prakticky nepotřebovala obranu, ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Ale to bylo v obranné trojici.

Reagovat
Selänne

Proti soupeři, který byl 3x na polovině Slavie za celý zápas.

Reagovat
Pablos

Myslíš jak se jednou dostali přes půlku a šel přes něj hned ten gól druhej ? Jako já mu to něják za vinu nedávám, prostě to zaspal ... ale zmínit se to musí

Reagovat
Mass

Nevim proč se tady se mnou hádáte. Já sem ten zápas taky viděl. Ano hrál ve trojici a nemusel bránit, protože měl všechno dřív, než vůbec k nečemu došlo. Gól byl ze standarky, tam nesejde na jakym seš normálně postu.

Reagovat
Pablos

Jo s tou standardkou ti dávám za pravdu.

Reagovat
Losinho

Ty zápasy Slavie jsou jak nějaká parodie těžký uhádnout jaká píčovina se stane zrovna v tom daným zápase

Reagovat
kilobyte

Ale většinou tu píčovinu udělá stoper.

Reagovat
Losinho

V Kluži to byl Olej

Reagovat
Pablos

Ta Bolka je marná ale

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, co to tam ten Traore předváděl?

Reagovat
dondinho

Byl smrtelně zraněn ve vápně a rozhodčí nic

Reagovat
Mass

Klasická věc, když rozhodčí uznají simulaci nebo nějaký dost sporný pád, že začnou simulovat všichni. Tím Traorého neobhajuju, jen že už sem si toho všiml jinde, Traoré není notorický simulant.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsou ty časy, kdy kluci při bolesti dělali jako že nic.

Reagovat
John Obi Mikel

Podle jakého klíče dal na stopera Oscara? Vždyť v tom bránění hoří i na bekovi. Bylo úplně jasný, že ho nějaký útočník v souboji přehraje.

Reagovat
paver

Tak já třeba hlavně nechápu, že nakonec skončil na beku. Do Slovanu z Litvy přicházel jako ofenzivní záložník / útočník se solidními čísly. Holoubek ho furt cpal na pravej kraj zálohy, kde mu to moc nešlo. Pak si ho Žold během přípravy přetransformoval na střeďáka a tam kraloval...

Reagovat
John Obi Mikel

U nás mu to ve středu moc nešlo, na kraji se mi líbil mnonem víc.

Reagovat
paver

Mě přijde, že nedostal moc šancí se předvíst, tak ho pak v nouzi uklidili na beka a jelikož je to hodnej, tichej kluk a dařilo se mu tam, tak tam už zůstal. Na beku je ho ale škoda...

Reagovat
Martin9719

Tvrdík už na tribuně lanaří škodu jestli nepřijde na stopera v zimě.

Reagovat
Mass

Ibra dostal zásah bleskem

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Hasan Šáš

Tyvoe to je komedie

Reagovat
STR

Boleslav to je teda humáč proti 10, takže dá Boleslav gól z brejku na 2:1

Reagovat
Pablos

To jsou jelita Tohle Slavia ještě v klidu vyhraje.

Reagovat
OTASi

Pech takovej dřevák

Reagovat
smazaný uživatel

Olej místo ruky zvedal nohu

Reagovat
HorajzmAmmann

ten nevěděl co dřív, jestli se držet na nohu nebo brečet u rozhodčího... tak dělal obojí najednou

Reagovat
Firkraag

Slavie strašně ubrečená, ale co si rozhodčí nechá líbit je děsný.

Reagovat
smazaný uživatel

ten pískat derby tak se pokopou jak koně..

Reagovat
Firkraag

Aspoň by bylo na co koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jako vždycky?

Reagovat
Mass

Divíš se, že se hráči vztekají?

Reagovat
smazaný uživatel

Co kdyby misto cerveny a penalty by si mohl utocici tym vybrat, jestli chce kopat penaltu + zluta karta a nebo cervena karta + neprimy kop? Tyhle cerveny s penaltama jsou fakt

Reagovat
Hasan Šáš

jasnej roh pro Bolku a voni tam málem inzultujou rozhodčího..

Reagovat
OTASi

Reagovat
Mass

Jasná další penalta, nevim proč se rozčilujou.

Reagovat
vestinustarychdubu

Tvl to je komedie ta česká liga... Slavia si může pogratulovat, tim jejím neustálým tlakem na rozhodčí a brekotem se teď v celý lize píská strašná sračka.

Reagovat
HorajzmAmmann

co to řvou? Vrba ven?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

Vole, Douděra jasná karta a nic.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Mass

Jasná červená

Reagovat
Rothbard
Reagovat
John Obi Mikel

Lingrdinho

Reagovat
naheCZ

Gooool

Reagovat
martin1

Boleslav

Reagovat
Firkraag

LOL, Boleslav tragédi

Reagovat
Coutinho10

Lingr

Reagovat
OTASi

boleslav

Reagovat
STR

Z té Slavie se stal pěkně nesympatický tým, strašný plačky.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidite, jak to vypada, kdyz nehraje vepredu Tecl, ale hrac, co ma sebevedomi a umi dat gol i ve vypjatejsi moment jak pri vysledku 7:1?

Reagovat
Firkraag

Výsledek je stejný, hrajete v deseti

Reagovat
Pablos

Už zdržujou čas

Reagovat
paver

S tímhle chováním může realizák Slavie myslet v budoucnu max tak na Balkán, vždyť to je dlouhodobě humus pod úroveň co předváděj na lavičce...

Reagovat
John Obi Mikel

Oproti třeba Contemu a Tuchelovi při zápase Chelsea-Spurs úplně v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Videls treba Kloppa na lavicce nekdy?

Reagovat
smazaný uživatel

dnes redka

Reagovat
Mass

A co třeba Simeone nebo Gattuso tam poskakujou a řvou celej zápas jak šílenci.

Reagovat
Greny

Však se na ně taky několikrát nadává že jsou nesympaticky a několik zápasů během sezóny tráví na tribune

Reagovat
Mass

To je možný, ale neni to jen někde v pralesní lize, jak se tu snaží naznanačit paver. Třeba Svědík co sem teď koukal na pohár Slovácka tam nadával rozhodčím do kund, naštěstí mu nerozumněli

Reagovat
Greny

Tak třeba Klopp dnes šel. Pro mě za mě ať se chovají jak hovada, ale ať to rozhodci trestaji

Reagovat
mistr129

Nebo třeba když je paver fanoušek Liberce...

https://twitter.com/DenikSport/status/1581681757954658305

Reagovat
paver

Viděl jsem, hnus...

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

To je reprezentační kondiční trenér, ne?

Reagovat
kilobyte

Tak oni už jsou v top ligách. Ale Trpiše a spol. tam právě kvůli takovému chování vzít nemusejí.

Reagovat
mistr129

To by muselo na Balkán 60 % ligových hráčů

Reagovat
smetos

Ten pažit

Reagovat
exse

Wtf, teď vidím tu penaltu. Vždyť z toho úhlu co teď ukázali to vypadá, že ho nejdřív držel Skalák a pak ho Oscar sotva pohladil po zádech, bylo tam něco víc, když ukazovali jiné záběry, nebo to fakt byla taková komedie?

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčího teč také byla vidět až ze šesté kamery

Reagovat
Mass

Jo připomnělo mi to pád Tecla v derby, kdy ho taky protihráč přidržel a on upadl a byla pencle. To přidržení samozřejmě nebylo příčinou pádu, ale náhlá slabost v kolenou. Samozřejmě sem řikal jasnej faul. Tenkrát se za to ještě nedávaly červený.

Reagovat
mistr129

Jestli myslíš to jak pak Škoda srovnával, tak tam přece bylo podkopnutí

Reagovat
Mass

Každopádně dneska by to byla i červená ne, proč to pravidlo vůbec zavedli, k čemu sou tyhle dvojí tresty?

Reagovat
mistr129

právě že se ty dvojí tresty zrušily, pokud se bránící hráč snaží hrát balón. Ale je proti zdravýmu rozumu dávat červenou za takovéhle nevinné bezbolestné souboje jako tenhle nebo Ousou s Plzní. Přitom kdyby tam někdo zajel z boku skluzem a trefil ho přes nohy, tak je to žlutá.

Reagovat
Mass

Tak někomu brutálně prošlápneš koleno a dostaneš žlutou, protože ses snažil hrát balon a dostaneš červenou a je penalta v souboji ve vápně, kdy se oba přidržujete? No to je fakt hovadina.

Reagovat
mistr129

Ne, brutální zákroky by měly být zas jiná záležitost. Jestli si to dobře pamatují, tak se dvojí trest zrušil pro situace, kdy se snažíš hrát balón a zároveň nejde o surovou hru. Typický příklad je tohle z MS 2018:

https://youtu.be/5_iIW2DZ8nc?t=67

Reagovat
John Obi Mikel

Nejsi ty komentátor O2? Ti tam taky to podkopnutí neviděli a byli tehdy strašně překvapení.

Reagovat
cubinho

Jako faul mi to asi přišlo, ale dávat za toto červenou mi přijde blbost.

Reagovat
Coutinho10

j, ale tak to bylo i Santos vs Mosquera, kdy Mosquera ho taky nejdřív držel, ale to pro ně není důležitý

Reagovat
dondinho

Bolka s lepším zakončením mohla jít do vedení...střel na to měli dost...

Reagovat
Greny
Reagovat
Martin9719

Jako fakt, pak to zkoušel i Olayinka a za 5 sekund už stal na nohou jakoby nic.

Reagovat
mistr129

Tak když to vyšlo Skalákovi, proč to taky nezkusit

Reagovat
Coutinho10

tak zalehnul mu nohu no a musel o poločase střídat

Reagovat
dantetomas

hlavu mu snad nezalahol, nie?

Reagovat
Coutinho10

to ne, spíš bych to viděl tak, že se za ní držel z toho důvodu, že věděl, že to je špatný, což se potvrdilo a nemohl ve 2. poločase pokračovat

Reagovat
Smoula14

Nebo jen střídal z taktických důvodů a tohle bylo obyčejný divadlo

Reagovat
Coutinho10

v nejbližších dnech se dozvíme, kdy bude moct hrát

Reagovat
kilobyte

Takže to škubnutí, jako kdyby ho někdo kopnul do hlavy, byla vlastně myšlenka. A ty sudy válel proč?

Reagovat
Mass

Jak sem psal už výš, když se někomu něco podaří nasimulovat nebo "přiupadnout", tak je jasný, že to pak budou zkoušet další.

Reagovat
John Obi Mikel

Dostal zásah do hlavy od neviditelného boxera. A musel kvůli tomu o půli střídat.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Stannis Baratheon

Až na to že nechtěl simulovat...

Reagovat
Bakary3

Jo, už jsem to taky viděl, že temahle opičkama reagoval na posouzení rozhodčího

Reagovat
Bex5

Vau

Reagovat
Bakary3

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Martin9719

Tvl co ten Kalivoda má co dělat v televizi.

Reagovat
Martin9719

Kuchta si udělá z obrany Slavie trhací kalendář. To co je vidět dnes to je pro něj jak dělaný.

Reagovat
Mass

Jako že dnes hraje Slavie z bloku? To dnes vidim poprvý od tý doby co je tam Trpiš.

Reagovat
John Obi Mikel

Spíš, že někdo zase vymyslí nějakou ptákovinu

Reagovat
Martin9719

Že stačí kopnout míč dopředu a mít na hrotu někoho kdo s ním umí něco udělat.

Reagovat
naheCZ

Kolář

Reagovat
Coutinho10

Koli

Reagovat
$dolar$

Tiehi?

Reagovat
Martin9719

Další...

Reagovat
Greny

Ti kluci opálení ze Slavie co dělají v tom vápně.. to je fakt ostuda

Reagovat
Mass

Skalák je opálenej?

Reagovat
Greny

Nevšiml jsem si tam se pískala penalta ale co předvádí Tiehi, Traoré, Olayinka.. to je k smíchu..sorry .. chápu že se to musí nějak obhájit

Reagovat
Mass

Jo je, ale buď fér a Skalák tam měl taky ještě jednu simulaci navíc. Nelíbí se mi to z žádný strany, ale jak sem psal vejš, když rozhodčí pískne jednu, začnou padat všichni. Traoré s Tiéhim normálně simulanti nejsou, Olayinka občas jo.

Reagovat
naheCZ

Jako je to tak vždy u všech...jakmile je v zápase písknutá penalta tak to pak vždy všichni zkouší jak blbci...

Reagovat
Greny

Jojo ale čuměl by kdyby byl rozhodci kurva a flakl mu jednu žlutou za simulování a druhou jak předtím omylem šlápl na holen tomu Kubistovi co tam ležel pod nim

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Jurečka

Reagovat
doshcz

Boleslav strašná zoufalost, klasika Hoftychball

Reagovat
Coutinho10

jaktože to není gol ...Tiehi luxusní obalovačka

Reagovat
John Obi Mikel

Tohle šlo vyřešit líp.

Reagovat
Martin9719

Dokáže hrát s nějakým týmem Hoftych víc než o záchranu?

Reagovat
Rothbard

Dokáže jiný tým než Boleslav vyhrát prostřední skupinu?

Reagovat
pingla

boleslav je strašně tragická, tam vůbec není nějaký zápal do hry, snaha dát gól

Reagovat
paver

1) chybí Matějovský a Škoda, 2) trénuje je Hoftych

Reagovat
Martin9719

Hoftych a Medynský, specialisti na to jak dostat tým do sraček. Proti 10 si nedají 5 přihrávek.

Reagovat
Mass

Tak teď je tam ten Tecl konečně správně

Dokopat, dozdržovat, fuj, hnus, omluva všem co se koukají.

Reagovat
naheCZ

Starý dobrý Tecl

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Byleth

Reagovat
dantetomas

Aj Pavel Kuka bol proti nemu superkanonier

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se poseru vole. To je neuveritelnej mantinel ten clovek. Jebat. Nebudu se rozcilovat.

Reagovat
doshcz

kdyby byl slavista tak ukonci karieru

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl je perfektní trojský kůň. Ne žádná jednorázovka jako Santos (i když i to byl od Šádka majstrštyk), ale on to tam sere už roky a protože ze sebe dělá slávistu, tak ho vždycky trenér po zápase pohladí po hlavě se slovy "to nevadí, příště to dáš, Staníku."

Reagovat
Coutinho10

já to naštěstí nějak od 90+1 neviděl, nějak mi vypadnul net v tv...nechápu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele