FORTUNA:LIGA - preview 11. kola: Plzeň vyhrála, co Slavia?

08.10.2022, 08:58, aktualizováno 09.10.2022, 08:31
Previews
Plzeň si v sobotu poradila s Mladou Boleslaví a čeká na odpověď Slavie, tu čeká těžký zápas v Olomouci. Liberec hraje s Ostravou, Bohemians se představí na půdě Slovácka a České Budějovice narazí na Zlín...
Dynamo České Budějovice - FC TRINITY Zlín  (neděle 16:00)
Dva ze čtyř nejhorších celků první třetiny nejvyšší soutěže se spolu střetnou v neděli v Českých Budějovicích. Domácí mužstvo je alespoň mimo barážové pozice, zato Zlín je na bídné patnácté pozici.

Jihočeši se z těchto míst přitom odrazili až v minulém kole, kdy si překvapivě odvezli tři body z Ostravy. Tam se jim z minima povedlo vytěžit maximum a díky trefám Haise se Čmelíkem z úvodů obou poločasů uspěli 1:2. Dynamo tak ukončilo sérii tří porážek v řadě.

Naopak Ševci v lize uspěli naposledy na konci srpna. Ze zářijových duelů si odnesli jen dva body za remízy na Spartě a na půdě Hradce Králové. Doma nestačili na regionální konkurenty, v gólovém utkání podlehli Zbrojovce a před týdnem v derby i Slovácku. To se ve druhé půli radovali Doski a Trávník.

Domácím budou v zápase chybět potrestaný Hora a možná i Škoda, u hostů otazník visí nad Hlouškem, který by tak za postranní čarou doplnil Fantiše s Tkáčem.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Janáček - Čolič, Králik, Havel, Sluka - Broukal, Čavoš - Čmelík, Hellebrand, Potočný - Hais
FC TRINITY Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Kolář, Procházka, Bartošák - Didiba - Dramé, Hrubý, Janetzký, Čanturišvili - Jawo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.53 - 3.24 - 2.94
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Bohemians Praha 1905  (neděle 16:00)
Slovácku se ihned po reprezentační pauze podařilo po delší době zvítězit, v průběhu pracovního týdne nicméně prohrálo v rámci Evropské konferenční ligy. V neděli čeká Moravany další zápas, tentokrát v rámci tuzemské nejvyšší soutěže. Do Uherského Hradiště dorazí Bohemians, kteří před týdnem obrali o body lídra tabulky.

Tříbodový zisk z uplynulého víkendu měl pro Slovácku obzvlášť velkou cenu. Nejen že se družina kouče Martina Svědíka radovala z výhry poprvé od konce srpna, zároveň se mohla pyšnit pokořením regionálního rivala ze Zlína. Zvýšené sebevědomí hodlali Uherskohradišťští zužitkovat též ve čtvrtečním duelu s francouzským Nice, avšak na evropské půdě tolik štěstí neměli. Chyba brankáře Moravanů Filipa Nguyena přisoudila body do tabulky skupiny D Evropské konferenční ligy soupeři z Azurového pobřeží.

Mnoho odpočinku si teď hráči Slovácka nedopřejí, po nedělním klání se totiž budou chystat na odvetu v Nice, která se znovu odehraje ve čtvrtek. "Už před zápasem s Nice jsme museli řešit nějaké zdravotní problémy a je jasné, že změny nastanou i před nedělní ligou s Bohemians. Zátěž se prostě musí rozdělit. Víme, jaký tým k nám přijede, Bohemians venku ještě neprohráli, což je hodně výmluvné" řekl Svědík.

Hostující "Klokani" se navzdory předsezonním predikcím dál pohybují v horní polovině ligové tabulky a zatím se nezdá, že by z nastoleného tempa měli v dohledné době slevit. Ostatně už dokázali remizovat se Spartou a v posledním 10. kole plichtili také s vedoucí Viktorií Plzeň. Ještě před nedávnem podceňovaný trenér Jaroslav Veselý tak všem kritikům vytírá zrak.

Sám je s postavením Bohemky pochopitelně spokojen. "Na čtvrtém místě se nám líbí, nebudeme říkat, že ne. Chceme být co nejvýš. Remizovali jsme s Plzní. Byli jsme určitě nebezpečnější, sahali jsme po třech bodech. Teď nás čeká další pohárový účastník Slovácko. Věřím, že i proti němu je v našich silách bodovat," uvedl Veselý před výjezdem "Klokanů" na Moravu.

Pražanům v Uherském Hradišti nepomohou středopolař Ondřej Petrák, jenž dál pyká kvůli disciplinárnímu trestu obdrženému za červenou kartu, a zranění útočníci David Puškáč s Tomášem Necidem. Slovácko navzdory tvrzení Svědíka o marodech žádnou absenci oficiálně nepotvrdilo.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Reinberk, Šimko, Hofmann, Kalabiška - Havlík, Daníček - Sinjavskij, Kohút, Doski - Kozák
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Köstl, Křapka, Hůlka - Dostál, Jánoš, Jindřišek, Prekop - Hronek, Květ - Drchal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.57 - 4.14
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slovan Liberec - Baník Ostrava  (neděle 16:00)
Baník zatím na soupeřových hřištích odehrál čtyři zápasy, přičemž stále čeká na jiný výsledek než remízu. Doma však více prohrává, než vyhrává, a tak potřebuje v Liberci už nutně zabrat. Slovan se naopak pere o pohárové příčky.

Severočechům však velké potíže způsobily dva poslední nepovedené zápasy, když doma s Mladou Boleslaví i poté na Slavii odešli bez bodu. Proti mužům z města automobilky ještě po třech čtvrtinách utkání vedli, poté však obdrželi tři góly. Před týdnem v Edenu naopak bylo hotovo už po půlhodině, kdy sešívaní vstřelili všechny tři své branky.

Slezané dokázali projít zářím neporažení, ze tří ligových duelů vytěžili pět bodů a do toho po penaltách vyřadili v poháru Kroměříž, první říjnový zápas už jim ovšem nevyšel. Přestože se proti Českým Budějovicím prezentovali solidním dojmem a měli jasně více ze hry, Dynamu se povedli vstupy do poločasů a díky trefám Haise se Čmelíkem zvítězili 1:2. Za Ostravu v závěru snižoval Tijani.

"Liberec je kombinační mužstvo, je to nepříjemný tým, pohyblivý, dynamický. Umí si pomoct standardními situacemi, velmi nebezpeční jsou tři hráči nahoře Višinský, Van Buren, Matoušek. Naše poslední utkání proti Budějovicím mělo parametry, bylo kombinační, rychlé, vytvářeli jsme si šance. Ale nedaří se nám to dotáhnout do úspěšného výsledku. Víme to a musíme se snažit dále. Uděláme maximum pro to, aby se nám to povedlo v Liberci," nabádá David Oulehla, asistent trenéra Vrby.

V neprospěch Slovanu hraje bilance vzájemných utkání. Už čtyřikrát v řadě totiž nevyhráli, v uplynulém ročníku jednou zvítězil Baník a jednou skončilo utkání remízou. Téměř přesně před rokem U Nisy po Tiéhiho vyloučení skórovali Fleišman s Almásim.a zajistil Slezanům první vítězství v Liberci po jedenácti letech. I v odvetě ve Vítkovicích se trefil Almási, dokázal na něj však po pauze zareagovat Mikula.

Domácímu mužstvu v utkání nepomohou zranění Doumbia s Ghalim, na straně hostí zdravotní potíže do hry nepustí Svozila s Takácsem.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Gebre Selassie, Prebsl, Plechatý - Mikula, Valenta, Červ, Preisler - Frýdek - Van Buren, Matoušek
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Ndefe, Frydrych, Lischka, Fleišman - Cadu, Boula, Kuzmanovič, Kaloč, Plavšič - Almási
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.25 - 3.49 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - Slavia Praha  (neděle 19:00)
Měla ostatní převyšovat, místo toho pokračuje ve vyrovnané partii. Slavii se v Evropské konferenční lize nedaří potvrzovat roli favorita. Chuť si tak sešívaní hodlají spravit v domácí nejvyšší soutěži proti olomoucké Sigmě, na kterou dlouhodobě umí.

Mnozí fanoušci Pražanů si jistě mysleli, že po vydřené výhře nad kosovským Ballkani mají slávisté na evropské půdě to nejhorší za sebou. V následujícím střetnutí proti rumunské Kluži se však družina kouče Jindřicha Trpišovského zase trápila. A tentokrát její soužení žádný princ neukončil. Sešívaní se ve čtvrtek neprosadili ani jednou, hostům z Rumunska tak k tříbodovému zisku stačil jediný zásah.

Slavia ve třech zápasech posbírala stejně bodů jako zbylí aktéři působící ve skupině G Evropské konferenční ligy a o postup do další fáze tak ještě bude muset tvrdě zabojovat. Kluži se může pomstít již následující týden, ještě předtím však odehraje jeden mač v české nejvyšší soutěži. V ní Pražané zatím marně stíhají vedoucí Viktorii Plzeň, po výhře nad Libercem minulý týden nicméně náskok vedoucího celku stáhli.

Pokud ovšem chtějí sešívaní v neděli uspět, musí se oproti čtvrtečnímu souboji v mnoha ohledech zlepšit. "Z porážky s Kluží se musíme oklepat a zvládnout nedělní utkání v Olomouci. Musíme dát dohromady hráče po zdravotní stránce. Musíme zlepšit práci ve vápnech, být efektivní a vyvarovat se zbytečných chyb do defenzivy," prohlásil Trpišovský.

Také olomoucká Sigma minulý týden bodovala, byť remízu v Mladé Boleslavi vydřela až v samotném závěru. V ligové tabulce pak Hanáci kotví až na 12. místě, za což může především bídná forma na vlastním hřišti. Ze čtyř zápasů na Andrově stadionu pouze jednou plichtili s Libercem, naopak brněnské Zbrojovce, uherskohradišťskému Slovácku i plzeňské Viktorii podlehli.

Oproti nedávným představením hodlá Sigma zapracovat především na lepším začátku. "V posledních dvou venkovních utkáních to mělo z naší strany téměř identický průběh. Dvacet až pětadvacet minut bylo ve špatném nastavení a nasazení. Toho se samozřejmě musíme vyvarovat. Na druhou stranu věřím, že v zápase se Slavií bude od začátku motivace úplně jiná. Věřím, že budeme schopní hrát s dostatečnou mírou energie od první minuty, abychom my byli tím nebezpečným týmem a ne soupeř," uvedl trenér Olomouce Václav Jílek.

Domácí budou proti Slavii postrádat brankáře Matúše Macíka se záložníkem Denisem Ventúrou, o nasazení útočníka Davida Vaňečka se teprve rozhodne. Sešívaní mají na marodce gólmana Aleše Mandouse, obránce Eduarda Santose, Davida Hovorku a Jana Bořila, středopolaře Tomáše Holeše a univerzála Ivana Schranze. Nejisté zůstávají starty univerzálů Lukáše Masopusta s Ondřejem Lingrem.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Trefil - Chvátal, Pokorný, Beneš, Zmrzlý - Breite, Spáčil - Zifčák, Růsek, Navrátil - Chytil
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Douděra, Ousou, Kačaraba, D. Jurásek - Tiéhi, Ševčík - Ewerton, Provod, Olayinka - Tecl
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.58 - 4.14 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Hradec Králové - FK Teplice  (sobota 16:00)
Hradečtí "Votroci" se v tabulce drží před teplickými "Skláři", poslední zápas však vyšli bodově naprázdno. To Severočeši před týdnem uspěli a před 11. kolem ztrácí na Východočechy jediný bod. Podaří se jim konkurenta v tabulce přeskočit.

Hradec Králové čekala minulou sobotu těžká šichta na pražské Letné, tamní Spartu nicméně dlouho trápil a po prvním poločase dokonce vedl. Východočechům ale navzdory početní převaze nevyšel vstup do druhé půle, v níž Pražané skóre otočili. To Teplice si v 10. kole pochutnaly na Pardubicích, které zpět do města perníků vyprovodily pěti přesnými zásahy.

Přesto "Skláři" půjdou do souboje s dalším východočeským klubem s pokorou. "Po Pardubicích nás čeká nepříjemnější soupeř. Hradec na nás bude dobře připravený, každý bodový zisk bude super. Není náhoda, že se drží druhou sezonu nahoře, výkonnost má konstantní, není tam žádný propadák. Mužstvo vidím jako běhavé, je déle pospolu,” řekl obránce Jan Shejbal.

S úctou směrem k soupeři promluvil také asistent hlavního trenéra "Votroků" Stanislav Hejkal. "Poslední měsíc zažívají výsledkově i herně velmi dobré zápasy. Mají velice kvalitní útočníky, hrají odlišným stylem oproti loňskému ročníku a musím říct, že jim ten současný sedl. Odborníci je před sezónou pasovali na kandidáta sestupu, ale já to tak rozhodně nevidím. Mají výborné mužstvo, kvalitní hráče jako Kučera nebo Trubač, kteří jsou zároveň kreativní. Takže se jedná o těžkého soupeře," uvedl.

Zatímco zadák Shejbal dřív působil v Hradci, Hejkal zase svého času trénoval právě Teplice. Aktérů s vazbami na soupeře se však v sobotu najde víc. Na své působení u "Votroků" jistě dobře pamatují současní záložníci "Sklářů" Robert Jukl s Danielem Trubačem, na druhé straně barikády pak vzájemné střetnutí zřejmě vyvolá vzpomínky u obránce Otty Urmy, středopolaře Petra Kodeše a sportovního ředitele Jiřího Saboua.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Reichl - Klíma, Čihák, Čech - Gabriel, Rada, J. Kučera, Novotný - Rybička - Kubala, Vašulín
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Mucha - Vondrášek, Knapík, Hybš - Hyčka, T. Kučera, Jukl, Shejbal - Trubač - Gning, Žák
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.65 - 4.88
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zbrojovka Brno - Sparta Praha  (sobota 16:00)
Po dlouhé sérii remíz se Spartě před týdnem konečně povedlo uspět, nyní ji však čeká těžká šichta. Zamíří totiž do Brna, které je i se zápasem k dobru šesté a v případě vítězství se může na Letenské dotáhnout.

Muži z moravské metropole prožili snový start do soutěže, poslední dva duely se jim ovšem nevyvedly. Před reprezentační přestávkou doma jen remizovali s Teplicemi, minulou neděli pak prohráli 3:1 v Jablonci. Na Chramostovu první trefu ještě zareagoval Řezníček, branka Jovoviće s druhou Chramostovou už zůstaly bez odezvy.

"Mužstvo připravujeme tak, aby podalo co nejlepší výkon z hlediska individuálního, aby si každý sáhl na dno sil, jinak nemáme šanci uspět. Uvědomujeme si, že Sparta devět kol za sebou neprohrála, přijede jeden z nejlepších českých týmů. Jsem spokojen s tréninkovým procesem tento týden, hráči jsou natěšeni na zápas. Po utkání v Jablonci jsme hráčům ukázali chyby, jichž se dopustili a těch se musíme vyvarovat," nabádá trenér Richard Dostálek.

Sparťani po výhře v Mladé Boleslavi ve čtvrtém kole najeli na dlouhou sérii remíz, nerozhodně se se soupeřem rozešli pětkrát v řadě. To ukončila až přestávka pro zápasy Ligy národů, byť ani tam to s nimi nevypadalo nejlépe. Proti Hradci Králové z kopačky Kubaly inkasovali jako první, navíc poté musel předčasně do sprch Čvančara. Přesto po návratu ze šaten otočili Sörensen s Kuchtou a díky Smržově vyloučení se Pražanům povedlo udržet vedení.

"Minule proti Hradci to pro nás bylo po sérii remíz důležité vítězství, doufáme, že to bylo pro všechny probuzení. Teď se musíme připravit na další zápas. Musíme být v hlavě nastaveni tak, že jdeme vyhrát. Nezáleží na tom, s kým hrajeme, musíme udělat vše pro tři body. Připravujeme se na to, že Brno má kvalitní hráče. Někteří z nich předvádějí opravdu dobré výkony. Zároveň víme, že i jako tým hrají dobře," říká asistent trenéra Priskeho Thomas Nörgaard.

Sparta měla v minulosti ve vzájemných duelech často nemalé problémy, to však neplatilo pro poslední epizodu Zbrojovky v nejvyšší soutěži. V Brně to skončilo jednoznačně 1:4, když hosté vstřelili všechny branky do pětatřicáté minuty. Odveta na Letné v posledním kole byla ještě jasnější, i díky čtyřem Hložkovým zásahům zněl konečný výsledek 6:1.

Domácí mužstvo nyní nemůže počítat se Součkem, jehož do hry nepustí dohoda klubů o hostování, zranění pak nedovolí nastoupit Přichystalovi s Pachlopníkem a možná ani Endlovi. Na druhé straně není k dispozici potrestaný Čvančara, zdravotní indispozice pak trápí Haraslína, Peška a Vindheima.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Hrabina, Endl, Šural, Granečný - Texl, Ševčík - Alli, Falta, Hladík - Řezníček
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kovář - Wiesner, Sörensen, Zelený, Höjer - Daněk, Sadílek, Fortelný, Ladislav Krejčí II, Jankto - Kuchta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.10 - 4.04 - 1.82
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Pardubice - FK Jablonec  (sobota 16:00)
Pardubice mohou jen závistivě hledět na fazónu Jablonce. Zatímco Východočeši se dál trápí a zůstávají osamoceni na dně tabulky, Severočeši uspěli třikrát v řadě a již se stihli vyšvihnout do horní poloviny ligového pořadí. Výbornou formu jistě hodlají potvrdit také proti utrápenému soupeři.

Jestli se fanoušci Pardubic těšili, že se jejich oblíbené mužstvo po reprezentační přestávce probere, čekalo je minulý týden kruté vystřízlivění. Východočeši totiž hned pětkrát inkasovali od Teplic a na bodový zisk tak dál čekají od 14. srpna. Propast mezi posledním mužstvem tabulky a zbývajícími účastníky soutěže se přitom dál rozšiřuje.

Pardubický kouč Radoslav Kováč se však dál snaží neklesat na mysli. "Zatím se nám nedaří dobrou hru, kterou předvádíme na tréninku, přenést do zápasu. Čeká nás těžké utkání, Jablonec má kvalitní tým, v posledních zápasech se navíc herně zvedá. Má v týmu velice šikovné hráče, jako jsou Jovović, Chramosta, Sejk a další, kteří umí dát gól. Náš plán je stejný. Nesmíme dostávat zbytečné góly, a hlavně nějaké vstřelit. Pokud budeme 95 minut koncentrovaní, věřím v úspěch," řekl.

Jablonci na rozdíl od Východočechů vyšlo 10. kolo na jedničku. Na domácí Střelnici porazil Zbrojovku Brno 3:1 a natáhl vítěznou sérii na tři zápasy po sobě. Skvělou neděli prožil zejména útočník Jan Chramosta, jenž vsítil dva góly a v tabulce ligových střelců se již posunul na druhé místo.

Proti Pardubicím sice budou Severočeši favority, protivníka z východu Čech nicméně nehodlají podcenit. "Vůbec nechci koukat na tabulku a jen podle toho hodnotit soupeře, to nikdy nedělám. My se musíme soustředit na svoji hru a co nejlépe se na Pardubice připravit. Nesmíme koukat na to, jestli jsou vepředu nebo vzadu. Důležitý bude náš výkon," vzkázal trenér Jablonce David Horejš.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Markovič - Chlumecký, Hranáč, Vlček - Vacek, Hlavatý, Icha, Helešic - Zahradníček, Černý, Sychra
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Akpudje, Heidenreich, Krob - Cools, Kratochvíl, Považanec, Polidar - Chramosta, Jovović - Sejk
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.57 - 3.69 - 2.04
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav  (sobota 19:00)
Asi nejhorší týden sezony za sebou mají fotbalisté Plzně, kteří ztratili v lize a navíc schytali debakl v Lize mistrů. Mladá Boleslav se naopak po nepovedeném startu rozehrála a díky čtyřem neprohrám v řadě stoupá tabulkou.

Viktoriáni po remíze v prvním kole byli v nejvyšší soutěži až do konce září stoprocentní, avšak po reprezentační přestávce se jim nezadařilo. Na Bohemians sice díky Mosquerovi vedli, avšak po návratu ze šaten srovnal Drchal na konečných 1:1. V úterý pak jednoznačně prohráli v rámci Champions League. Na Bayernu už po dvaceti minutách prohrávali o tři branky, konečný výsledek zněl 5:0.

"Náš nejbližší program vůbec není jednoduchý. S Mladou Boleslaví hrajeme po těžkém utkání na Bayernu, které nás stálo strašně fyzických i psychických sil. Uděláme maximum pro to, abychom si ze zápasu v Mnichově vzali ponaučení, ale aby nás to nesrazilo do kolen. Není jednoduché to v lize zvládat slušně a pak v Champions League dostávat velké příděly. Po psychické stránce musíme na hráče působit v tom smyslu, že v téhle chvíli hrajeme o evropské poháry na příští rok," říká trenér Michal Bílek.

Středočechům se výrazně více daří venku než doma, což ukazují zejména v posledních zápasech. Čtyřikrát za sebou neprohráli, přičemž v zápasech v Českých Budějovicích a Liberci uspěli, zatímco na svém hřišti se Slováckem a Sigmou jen remizovali. Před týdnem proti Olomouci velmi brzy díky Fulnekovi vedli, jenže o tříbodový zisk přišli v nastavení. Doma se tak řadí mezi nejhorší celky, zatímco venku bychom našli pouze dva lepší.

"Plzeň hraje pod trenérem Bílkem velmi pragmatický fotbal a má hodně silný tým s mnoha osobnostmi. Uspět můžeme, jen když všichni podáme nadstandardní výkony. Tak jak to proti Plzni minule předvedla Bohemka," nabádá kouč Pavel Hoftych.

Mladé Boleslavi se sice před necelým rokem povedlo Plzeň vyřadit z poháru, v lize ovšem na její skalp čeká dlouho. Od roku 2019 v pěti zápasech získala jen bod, v předchozí sezoně ve Štruncových sadech uspěli domácí 2:1. Prosadili se tehdy Beauguel s Řezníkem, na druhé straně korigoval Škoda. Odveta v Lokotrans Areně přinesla výsledek 0:2, na svědomí jej měli Havel s Kopicem.

Domácí mužstvo trápí zdravotní potíže Hejdy, Sýkory a Řezníka, otazník visí i nad startem Klimenta se Staňkem. Hosté se musí obejít bez indisponovaných Kubisty se Škodou.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Tvrdoň - Holík, Pernica, Jemelka, Havel - Bucha, Kalvach - Kopic, Vlkanova, Mosquera - Chorý
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Suchý, Karafiát, Šimek - Pech, Matějovský, Mareček, Fulnek - Ekpai, Ladra, Skalák
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.58 - 4.00 - 6.36
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň972018:723
2.Slavia Praha1071234:922
3.Sparta Praha1045115:917
4.Bohemians Praha 19051043314:1215
5.Slovan Liberec1042415:1414
6.Zbrojovka Brno942316:1714
7.FC Hradec Králové104248:1014
8.FK Jablonec1034318:1613
9.FK Mladá Boleslav1034315:1313
10.1. FC Slovácko1034312:1413
11.FK Teplice1034317:2213
12.Sigma Olomouc1032513:1211
13.Dynamo České Budějovice1032510:1911
14.Baník Ostrava1024414:1510
15.FC TRINITY Zlín101548:158
16.FK Pardubice101095:283

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (384)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele