FORTUNA:LIGA - preview 11. kola: Plzeň vyhrála, co Slavia?

08.10.2022, 08:58, aktualizováno 09.10.2022, 08:31
Previews
Plzeň si v sobotu poradila s Mladou Boleslaví a čeká na odpověď Slavie, tu čeká těžký zápas v Olomouci. Liberec hraje s Ostravou, Bohemians se představí na půdě Slovácka a České Budějovice narazí na Zlín...
Dynamo České Budějovice - FC TRINITY Zlín  (neděle 16:00)
Dva ze čtyř nejhorších celků první třetiny nejvyšší soutěže se spolu střetnou v neděli v Českých Budějovicích. Domácí mužstvo je alespoň mimo barážové pozice, zato Zlín je na bídné patnácté pozici.

Jihočeši se z těchto míst přitom odrazili až v minulém kole, kdy si překvapivě odvezli tři body z Ostravy. Tam se jim z minima povedlo vytěžit maximum a díky trefám Haise se Čmelíkem z úvodů obou poločasů uspěli 1:2. Dynamo tak ukončilo sérii tří porážek v řadě.

Naopak Ševci v lize uspěli naposledy na konci srpna. Ze zářijových duelů si odnesli jen dva body za remízy na Spartě a na půdě Hradce Králové. Doma nestačili na regionální konkurenty, v gólovém utkání podlehli Zbrojovce a před týdnem v derby i Slovácku. To se ve druhé půli radovali Doski a Trávník.

Domácím budou v zápase chybět potrestaný Hora a možná i Škoda, u hostů otazník visí nad Hlouškem, který by tak za postranní čarou doplnil Fantiše s Tkáčem.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Janáček - Čolič, Králik, Havel, Sluka - Broukal, Čavoš - Čmelík, Hellebrand, Potočný - Hais
FC TRINITY Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Kolář, Procházka, Bartošák - Didiba - Dramé, Hrubý, Janetzký, Čanturišvili - Jawo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.53 - 3.24 - 2.94
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Bohemians Praha 1905  (neděle 16:00)
Slovácku se ihned po reprezentační pauze podařilo po delší době zvítězit, v průběhu pracovního týdne nicméně prohrálo v rámci Evropské konferenční ligy. V neděli čeká Moravany další zápas, tentokrát v rámci tuzemské nejvyšší soutěže. Do Uherského Hradiště dorazí Bohemians, kteří před týdnem obrali o body lídra tabulky.

Tříbodový zisk z uplynulého víkendu měl pro Slovácku obzvlášť velkou cenu. Nejen že se družina kouče Martina Svědíka radovala z výhry poprvé od konce srpna, zároveň se mohla pyšnit pokořením regionálního rivala ze Zlína. Zvýšené sebevědomí hodlali Uherskohradišťští zužitkovat též ve čtvrtečním duelu s francouzským Nice, avšak na evropské půdě tolik štěstí neměli. Chyba brankáře Moravanů Filipa Nguyena přisoudila body do tabulky skupiny D Evropské konferenční ligy soupeři z Azurového pobřeží.

Mnoho odpočinku si teď hráči Slovácka nedopřejí, po nedělním klání se totiž budou chystat na odvetu v Nice, která se znovu odehraje ve čtvrtek. "Už před zápasem s Nice jsme museli řešit nějaké zdravotní problémy a je jasné, že změny nastanou i před nedělní ligou s Bohemians. Zátěž se prostě musí rozdělit. Víme, jaký tým k nám přijede, Bohemians venku ještě neprohráli, což je hodně výmluvné" řekl Svědík.

Hostující "Klokani" se navzdory předsezonním predikcím dál pohybují v horní polovině ligové tabulky a zatím se nezdá, že by z nastoleného tempa měli v dohledné době slevit. Ostatně už dokázali remizovat se Spartou a v posledním 10. kole plichtili také s vedoucí Viktorií Plzeň. Ještě před nedávnem podceňovaný trenér Jaroslav Veselý tak všem kritikům vytírá zrak.

Sám je s postavením Bohemky pochopitelně spokojen. "Na čtvrtém místě se nám líbí, nebudeme říkat, že ne. Chceme být co nejvýš. Remizovali jsme s Plzní. Byli jsme určitě nebezpečnější, sahali jsme po třech bodech. Teď nás čeká další pohárový účastník Slovácko. Věřím, že i proti němu je v našich silách bodovat," uvedl Veselý před výjezdem "Klokanů" na Moravu.

Pražanům v Uherském Hradišti nepomohou středopolař Ondřej Petrák, jenž dál pyká kvůli disciplinárnímu trestu obdrženému za červenou kartu, a zranění útočníci David Puškáč s Tomášem Necidem. Slovácko navzdory tvrzení Svědíka o marodech žádnou absenci oficiálně nepotvrdilo.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Fryšták - Reinberk, Šimko, Hofmann, Kalabiška - Havlík, Daníček - Sinjavskij, Kohút, Doski - Kozák
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Köstl, Křapka, Hůlka - Dostál, Jánoš, Jindřišek, Prekop - Hronek, Květ - Drchal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.57 - 4.14
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slovan Liberec - Baník Ostrava  (neděle 16:00)
Baník zatím na soupeřových hřištích odehrál čtyři zápasy, přičemž stále čeká na jiný výsledek než remízu. Doma však více prohrává, než vyhrává, a tak potřebuje v Liberci už nutně zabrat. Slovan se naopak pere o pohárové příčky.

Severočechům však velké potíže způsobily dva poslední nepovedené zápasy, když doma s Mladou Boleslaví i poté na Slavii odešli bez bodu. Proti mužům z města automobilky ještě po třech čtvrtinách utkání vedli, poté však obdrželi tři góly. Před týdnem v Edenu naopak bylo hotovo už po půlhodině, kdy sešívaní vstřelili všechny tři své branky.

Slezané dokázali projít zářím neporažení, ze tří ligových duelů vytěžili pět bodů a do toho po penaltách vyřadili v poháru Kroměříž, první říjnový zápas už jim ovšem nevyšel. Přestože se proti Českým Budějovicím prezentovali solidním dojmem a měli jasně více ze hry, Dynamu se povedli vstupy do poločasů a díky trefám Haise se Čmelíkem zvítězili 1:2. Za Ostravu v závěru snižoval Tijani.

"Liberec je kombinační mužstvo, je to nepříjemný tým, pohyblivý, dynamický. Umí si pomoct standardními situacemi, velmi nebezpeční jsou tři hráči nahoře Višinský, Van Buren, Matoušek. Naše poslední utkání proti Budějovicím mělo parametry, bylo kombinační, rychlé, vytvářeli jsme si šance. Ale nedaří se nám to dotáhnout do úspěšného výsledku. Víme to a musíme se snažit dále. Uděláme maximum pro to, aby se nám to povedlo v Liberci," nabádá David Oulehla, asistent trenéra Vrby.

V neprospěch Slovanu hraje bilance vzájemných utkání. Už čtyřikrát v řadě totiž nevyhráli, v uplynulém ročníku jednou zvítězil Baník a jednou skončilo utkání remízou. Téměř přesně před rokem U Nisy po Tiéhiho vyloučení skórovali Fleišman s Almásim.a zajistil Slezanům první vítězství v Liberci po jedenácti letech. I v odvetě ve Vítkovicích se trefil Almási, dokázal na něj však po pauze zareagovat Mikula.

Domácímu mužstvu v utkání nepomohou zranění Doumbia s Ghalim, na straně hostí zdravotní potíže do hry nepustí Svozila s Takácsem.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Gebre Selassie, Prebsl, Plechatý - Mikula, Valenta, Červ, Preisler - Frýdek - Van Buren, Matoušek
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Ndefe, Frydrych, Lischka, Fleišman - Cadu, Boula, Kuzmanovič, Kaloč, Plavšič - Almási
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.25 - 3.49 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sigma Olomouc - Slavia Praha  (neděle 19:00)
Měla ostatní převyšovat, místo toho pokračuje ve vyrovnané partii. Slavii se v Evropské konferenční lize nedaří potvrzovat roli favorita. Chuť si tak sešívaní hodlají spravit v domácí nejvyšší soutěži proti olomoucké Sigmě, na kterou dlouhodobě umí.

Mnozí fanoušci Pražanů si jistě mysleli, že po vydřené výhře nad kosovským Ballkani mají slávisté na evropské půdě to nejhorší za sebou. V následujícím střetnutí proti rumunské Kluži se však družina kouče Jindřicha Trpišovského zase trápila. A tentokrát její soužení žádný princ neukončil. Sešívaní se ve čtvrtek neprosadili ani jednou, hostům z Rumunska tak k tříbodovému zisku stačil jediný zásah.

Slavia ve třech zápasech posbírala stejně bodů jako zbylí aktéři působící ve skupině G Evropské konferenční ligy a o postup do další fáze tak ještě bude muset tvrdě zabojovat. Kluži se může pomstít již následující týden, ještě předtím však odehraje jeden mač v české nejvyšší soutěži. V ní Pražané zatím marně stíhají vedoucí Viktorii Plzeň, po výhře nad Libercem minulý týden nicméně náskok vedoucího celku stáhli.

Pokud ovšem chtějí sešívaní v neděli uspět, musí se oproti čtvrtečnímu souboji v mnoha ohledech zlepšit. "Z porážky s Kluží se musíme oklepat a zvládnout nedělní utkání v Olomouci. Musíme dát dohromady hráče po zdravotní stránce. Musíme zlepšit práci ve vápnech, být efektivní a vyvarovat se zbytečných chyb do defenzivy," prohlásil Trpišovský.

Také olomoucká Sigma minulý týden bodovala, byť remízu v Mladé Boleslavi vydřela až v samotném závěru. V ligové tabulce pak Hanáci kotví až na 12. místě, za což může především bídná forma na vlastním hřišti. Ze čtyř zápasů na Andrově stadionu pouze jednou plichtili s Libercem, naopak brněnské Zbrojovce, uherskohradišťskému Slovácku i plzeňské Viktorii podlehli.

Oproti nedávným představením hodlá Sigma zapracovat především na lepším začátku. "V posledních dvou venkovních utkáních to mělo z naší strany téměř identický průběh. Dvacet až pětadvacet minut bylo ve špatném nastavení a nasazení. Toho se samozřejmě musíme vyvarovat. Na druhou stranu věřím, že v zápase se Slavií bude od začátku motivace úplně jiná. Věřím, že budeme schopní hrát s dostatečnou mírou energie od první minuty, abychom my byli tím nebezpečným týmem a ne soupeř," uvedl trenér Olomouce Václav Jílek.

Domácí budou proti Slavii postrádat brankáře Matúše Macíka se záložníkem Denisem Ventúrou, o nasazení útočníka Davida Vaňečka se teprve rozhodne. Sešívaní mají na marodce gólmana Aleše Mandouse, obránce Eduarda Santose, Davida Hovorku a Jana Bořila, středopolaře Tomáše Holeše a univerzála Ivana Schranze. Nejisté zůstávají starty univerzálů Lukáše Masopusta s Ondřejem Lingrem.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Trefil - Chvátal, Pokorný, Beneš, Zmrzlý - Breite, Spáčil - Zifčák, Růsek, Navrátil - Chytil
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Douděra, Ousou, Kačaraba, D. Jurásek - Tiéhi, Ševčík - Ewerton, Provod, Olayinka - Tecl
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.58 - 4.14 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Hradec Králové - FK Teplice  (sobota 16:00)
Hradečtí "Votroci" se v tabulce drží před teplickými "Skláři", poslední zápas však vyšli bodově naprázdno. To Severočeši před týdnem uspěli a před 11. kolem ztrácí na Východočechy jediný bod. Podaří se jim konkurenta v tabulce přeskočit.

Hradec Králové čekala minulou sobotu těžká šichta na pražské Letné, tamní Spartu nicméně dlouho trápil a po prvním poločase dokonce vedl. Východočechům ale navzdory početní převaze nevyšel vstup do druhé půle, v níž Pražané skóre otočili. To Teplice si v 10. kole pochutnaly na Pardubicích, které zpět do města perníků vyprovodily pěti přesnými zásahy.

Přesto "Skláři" půjdou do souboje s dalším východočeským klubem s pokorou. "Po Pardubicích nás čeká nepříjemnější soupeř. Hradec na nás bude dobře připravený, každý bodový zisk bude super. Není náhoda, že se drží druhou sezonu nahoře, výkonnost má konstantní, není tam žádný propadák. Mužstvo vidím jako běhavé, je déle pospolu,” řekl obránce Jan Shejbal.

S úctou směrem k soupeři promluvil také asistent hlavního trenéra "Votroků" Stanislav Hejkal. "Poslední měsíc zažívají výsledkově i herně velmi dobré zápasy. Mají velice kvalitní útočníky, hrají odlišným stylem oproti loňskému ročníku a musím říct, že jim ten současný sedl. Odborníci je před sezónou pasovali na kandidáta sestupu, ale já to tak rozhodně nevidím. Mají výborné mužstvo, kvalitní hráče jako Kučera nebo Trubač, kteří jsou zároveň kreativní. Takže se jedná o těžkého soupeře," uvedl.

Zatímco zadák Shejbal dřív působil v Hradci, Hejkal zase svého času trénoval právě Teplice. Aktérů s vazbami na soupeře se však v sobotu najde víc. Na své působení u "Votroků" jistě dobře pamatují současní záložníci "Sklářů" Robert Jukl s Danielem Trubačem, na druhé straně barikády pak vzájemné střetnutí zřejmě vyvolá vzpomínky u obránce Otty Urmy, středopolaře Petra Kodeše a sportovního ředitele Jiřího Saboua.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Reichl - Klíma, Čihák, Čech - Gabriel, Rada, J. Kučera, Novotný - Rybička - Kubala, Vašulín
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Mucha - Vondrášek, Knapík, Hybš - Hyčka, T. Kučera, Jukl, Shejbal - Trubač - Gning, Žák
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.65 - 4.88
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zbrojovka Brno - Sparta Praha  (sobota 16:00)
Po dlouhé sérii remíz se Spartě před týdnem konečně povedlo uspět, nyní ji však čeká těžká šichta. Zamíří totiž do Brna, které je i se zápasem k dobru šesté a v případě vítězství se může na Letenské dotáhnout.

Muži z moravské metropole prožili snový start do soutěže, poslední dva duely se jim ovšem nevyvedly. Před reprezentační přestávkou doma jen remizovali s Teplicemi, minulou neděli pak prohráli 3:1 v Jablonci. Na Chramostovu první trefu ještě zareagoval Řezníček, branka Jovoviće s druhou Chramostovou už zůstaly bez odezvy.

"Mužstvo připravujeme tak, aby podalo co nejlepší výkon z hlediska individuálního, aby si každý sáhl na dno sil, jinak nemáme šanci uspět. Uvědomujeme si, že Sparta devět kol za sebou neprohrála, přijede jeden z nejlepších českých týmů. Jsem spokojen s tréninkovým procesem tento týden, hráči jsou natěšeni na zápas. Po utkání v Jablonci jsme hráčům ukázali chyby, jichž se dopustili a těch se musíme vyvarovat," nabádá trenér Richard Dostálek.

Sparťani po výhře v Mladé Boleslavi ve čtvrtém kole najeli na dlouhou sérii remíz, nerozhodně se se soupeřem rozešli pětkrát v řadě. To ukončila až přestávka pro zápasy Ligy národů, byť ani tam to s nimi nevypadalo nejlépe. Proti Hradci Králové z kopačky Kubaly inkasovali jako první, navíc poté musel předčasně do sprch Čvančara. Přesto po návratu ze šaten otočili Sörensen s Kuchtou a díky Smržově vyloučení se Pražanům povedlo udržet vedení.

"Minule proti Hradci to pro nás bylo po sérii remíz důležité vítězství, doufáme, že to bylo pro všechny probuzení. Teď se musíme připravit na další zápas. Musíme být v hlavě nastaveni tak, že jdeme vyhrát. Nezáleží na tom, s kým hrajeme, musíme udělat vše pro tři body. Připravujeme se na to, že Brno má kvalitní hráče. Někteří z nich předvádějí opravdu dobré výkony. Zároveň víme, že i jako tým hrají dobře," říká asistent trenéra Priskeho Thomas Nörgaard.

Sparta měla v minulosti ve vzájemných duelech často nemalé problémy, to však neplatilo pro poslední epizodu Zbrojovky v nejvyšší soutěži. V Brně to skončilo jednoznačně 1:4, když hosté vstřelili všechny branky do pětatřicáté minuty. Odveta na Letné v posledním kole byla ještě jasnější, i díky čtyřem Hložkovým zásahům zněl konečný výsledek 6:1.

Domácí mužstvo nyní nemůže počítat se Součkem, jehož do hry nepustí dohoda klubů o hostování, zranění pak nedovolí nastoupit Přichystalovi s Pachlopníkem a možná ani Endlovi. Na druhé straně není k dispozici potrestaný Čvančara, zdravotní indispozice pak trápí Haraslína, Peška a Vindheima.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Hrabina, Endl, Šural, Granečný - Texl, Ševčík - Alli, Falta, Hladík - Řezníček
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kovář - Wiesner, Sörensen, Zelený, Höjer - Daněk, Sadílek, Fortelný, Ladislav Krejčí II, Jankto - Kuchta
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.10 - 4.04 - 1.82
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Pardubice - FK Jablonec  (sobota 16:00)
Pardubice mohou jen závistivě hledět na fazónu Jablonce. Zatímco Východočeši se dál trápí a zůstávají osamoceni na dně tabulky, Severočeši uspěli třikrát v řadě a již se stihli vyšvihnout do horní poloviny ligového pořadí. Výbornou formu jistě hodlají potvrdit také proti utrápenému soupeři.

Jestli se fanoušci Pardubic těšili, že se jejich oblíbené mužstvo po reprezentační přestávce probere, čekalo je minulý týden kruté vystřízlivění. Východočeši totiž hned pětkrát inkasovali od Teplic a na bodový zisk tak dál čekají od 14. srpna. Propast mezi posledním mužstvem tabulky a zbývajícími účastníky soutěže se přitom dál rozšiřuje.

Pardubický kouč Radoslav Kováč se však dál snaží neklesat na mysli. "Zatím se nám nedaří dobrou hru, kterou předvádíme na tréninku, přenést do zápasu. Čeká nás těžké utkání, Jablonec má kvalitní tým, v posledních zápasech se navíc herně zvedá. Má v týmu velice šikovné hráče, jako jsou Jovović, Chramosta, Sejk a další, kteří umí dát gól. Náš plán je stejný. Nesmíme dostávat zbytečné góly, a hlavně nějaké vstřelit. Pokud budeme 95 minut koncentrovaní, věřím v úspěch," řekl.

Jablonci na rozdíl od Východočechů vyšlo 10. kolo na jedničku. Na domácí Střelnici porazil Zbrojovku Brno 3:1 a natáhl vítěznou sérii na tři zápasy po sobě. Skvělou neděli prožil zejména útočník Jan Chramosta, jenž vsítil dva góly a v tabulce ligových střelců se již posunul na druhé místo.

Proti Pardubicím sice budou Severočeši favority, protivníka z východu Čech nicméně nehodlají podcenit. "Vůbec nechci koukat na tabulku a jen podle toho hodnotit soupeře, to nikdy nedělám. My se musíme soustředit na svoji hru a co nejlépe se na Pardubice připravit. Nesmíme koukat na to, jestli jsou vepředu nebo vzadu. Důležitý bude náš výkon," vzkázal trenér Jablonce David Horejš.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Markovič - Chlumecký, Hranáč, Vlček - Vacek, Hlavatý, Icha, Helešic - Zahradníček, Černý, Sychra
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Akpudje, Heidenreich, Krob - Cools, Kratochvíl, Považanec, Polidar - Chramosta, Jovović - Sejk
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.57 - 3.69 - 2.04
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav  (sobota 19:00)
Asi nejhorší týden sezony za sebou mají fotbalisté Plzně, kteří ztratili v lize a navíc schytali debakl v Lize mistrů. Mladá Boleslav se naopak po nepovedeném startu rozehrála a díky čtyřem neprohrám v řadě stoupá tabulkou.

Viktoriáni po remíze v prvním kole byli v nejvyšší soutěži až do konce září stoprocentní, avšak po reprezentační přestávce se jim nezadařilo. Na Bohemians sice díky Mosquerovi vedli, avšak po návratu ze šaten srovnal Drchal na konečných 1:1. V úterý pak jednoznačně prohráli v rámci Champions League. Na Bayernu už po dvaceti minutách prohrávali o tři branky, konečný výsledek zněl 5:0.

"Náš nejbližší program vůbec není jednoduchý. S Mladou Boleslaví hrajeme po těžkém utkání na Bayernu, které nás stálo strašně fyzických i psychických sil. Uděláme maximum pro to, abychom si ze zápasu v Mnichově vzali ponaučení, ale aby nás to nesrazilo do kolen. Není jednoduché to v lize zvládat slušně a pak v Champions League dostávat velké příděly. Po psychické stránce musíme na hráče působit v tom smyslu, že v téhle chvíli hrajeme o evropské poháry na příští rok," říká trenér Michal Bílek.

Středočechům se výrazně více daří venku než doma, což ukazují zejména v posledních zápasech. Čtyřikrát za sebou neprohráli, přičemž v zápasech v Českých Budějovicích a Liberci uspěli, zatímco na svém hřišti se Slováckem a Sigmou jen remizovali. Před týdnem proti Olomouci velmi brzy díky Fulnekovi vedli, jenže o tříbodový zisk přišli v nastavení. Doma se tak řadí mezi nejhorší celky, zatímco venku bychom našli pouze dva lepší.

"Plzeň hraje pod trenérem Bílkem velmi pragmatický fotbal a má hodně silný tým s mnoha osobnostmi. Uspět můžeme, jen když všichni podáme nadstandardní výkony. Tak jak to proti Plzni minule předvedla Bohemka," nabádá kouč Pavel Hoftych.

Mladé Boleslavi se sice před necelým rokem povedlo Plzeň vyřadit z poháru, v lize ovšem na její skalp čeká dlouho. Od roku 2019 v pěti zápasech získala jen bod, v předchozí sezoně ve Štruncových sadech uspěli domácí 2:1. Prosadili se tehdy Beauguel s Řezníkem, na druhé straně korigoval Škoda. Odveta v Lokotrans Areně přinesla výsledek 0:2, na svědomí jej měli Havel s Kopicem.

Domácí mužstvo trápí zdravotní potíže Hejdy, Sýkory a Řezníka, otazník visí i nad startem Klimenta se Staňkem. Hosté se musí obejít bez indisponovaných Kubisty se Škodou.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Tvrdoň - Holík, Pernica, Jemelka, Havel - Bucha, Kalvach - Kopic, Vlkanova, Mosquera - Chorý
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Suchý, Karafiát, Šimek - Pech, Matějovský, Mareček, Fulnek - Ekpai, Ladra, Skalák
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.58 - 4.00 - 6.36
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň972018:723
2.Slavia Praha1071234:922
3.Sparta Praha1045115:917
4.Bohemians Praha 19051043314:1215
5.Slovan Liberec1042415:1414
6.Zbrojovka Brno942316:1714
7.FC Hradec Králové104248:1014
8.FK Jablonec1034318:1613
9.FK Mladá Boleslav1034315:1313
10.1. FC Slovácko1034312:1413
11.FK Teplice1034317:2213
12.Sigma Olomouc1032513:1211
13.Dynamo České Budějovice1032510:1911
14.Baník Ostrava1024414:1510
15.FC TRINITY Zlín101548:158
16.FK Pardubice101095:283

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (384)

Přidat komentář
Kepy_FCB

Baník zase obere Kozlomajznu, vyhrajem tam, uvidíte!

Reagovat
ACSeRw!n

baraky na Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli už je domluvenej přestup Ševčíka, tak si snad v nejhorším dá vlastní gól, když to jinak nepůjde.

Reagovat
ratusek

HK - Teplice 02

Zbojovka - Sparta 0, Greny, bude dnes vyprodáno?

Pardubice - Jablonec 2

Plzeň - Bolka 1

Reagovat
$dolar$

Tvoji zejtra asi taky jasna výhra, co?

Reagovat
ratusek

V Liberci? Budem radi za plichtu

Reagovat
Kiss Me Polka!

v liberci hraje banik

Reagovat
Kepy_FCB

Trevorku?

Reagovat
Kiss Me Polka!

uff, nemas ted spis treba sdilet nejake nesmysly proti fialovi atd.??

Reagovat
ratusek

nechápu kokoty jako ty a plzenáky. když je člověku sympatičtější hra Slavie než Plzně, tak je hned židovská chcanka

Reagovat
$dolar$

V Olomouci samozrejme.

Reagovat
Martin9719

Reagovat
ratusek

trapně laciné

Reagovat
PavlíčeQ

hanus - akpudje, heidenreich, krob - cools, kratochvil, povazanec, polidar - jovovic, chramosta, sejk

porad bez martince a dnes navic i housky, ale snad vitezna

Reagovat
ACSeRw!n

konecne Vitik zaklad.. Zeleny byl posledni zapasy slusne v lese

Reagovat
Martin9719

Kdo vymyslel tu hovadinu že je v Brně vyprodáno? Tam je tak 2000 volných sedaček.

Reagovat
ratusek

to bylo i minule. Předpokládám, že to jsou zase místa permic pro partnery klubu, ale kdo ví. vyprodáno zní˛vždy lépe

Reagovat
kilobyte

Jako Plzeňák bys měl vědět, jak se to dělá.

Reagovat
Salfovic

Jak může mít Sparta ve středu zálohy tři defenzivní dřeváky

Reagovat
monty25

Zbytečná penalta, která vznikla z toho, že Hybš neumí zpracovat míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl. Tohle snad není červená ne?

Reagovat
monty25

Teplice hodinová přesilovka. Kdyby ten Szikszay neměl VAR, tak by nebyla penalta ani ČK.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijde, že už se dává červená za všechno...

Reagovat
Salfovic

Tak se Sparta konečně dočkala penalty.

Reagovat
Selänne

Podle komentátora má VAR opravovat pouze zjevný pochybení sudích. Jakože to podle nich nebyla penalta, jo?

Reagovat
Stannis Baratheon

Sparta opět dotlačena ke gólu.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Cotton

Jasná penalta

Reagovat
Stannis Baratheon

Ta brněnská

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Co zas udělal Rada v Chrudimi?

Reagovat
smazaný uživatel

Až tě potkám, tak ti naflákám," křičel směrem k hlavnímu sudímu Všetečkovi dle zápisu o utkání. "Ty už jsi toho v lize zkurvil dost. Já si to zjistím, kde bydlíš! Ty to víš, že na tebe mám pifku!" dodal ještě......To je takovy ubozak

Reagovat
pingla

chudák zkurvený, je strašně dobře, že už není v první lize a nejde tolik vidět a slyšet

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

No tak tady už to dost přehnal a měl by dostat tribunu na pár zápasů.

Reagovat
Martin9719

A tohle jako penalta není? Já myslel že to VARU minulý týden na letné stačilo.

Reagovat
Stannis Baratheon

Proti Spartě se teď bude pískat jen když zazní prasknutí kosti.

Reagovat
Martin9719

To říkám pořád, jakej fotbal takoví rozhodčí. Nemáme se co divit.

Reagovat
monty25

Góóól!!! V 1. půli na obou stranách penalta, to je slušný.

Reagovat
John Obi Mikel

Hradec šestá červená

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale co tohle bylo za červenou. To už se může dávat za všechno.

Reagovat
monty25

Rybička prošlápnul kotník Shejbala a ten kvůli tomu musel střídat, takže ČK úplně v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Rybička pouze běžel. Rozhodně se to nedalo označit za surovou hru.

Reagovat
monty25

Neříkám, že to byl úmysl, ale hráč je prostě zodpovědný za to, kam šlape.

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, proto ŽK

Reagovat
Mass

Máte záznam? Ať to můžu posoudit.

Reagovat
smazaný uživatel

Neměla být penalta i na Alliho?

Reagovat
Martin9719

Jankto kartu taky nedostane. Výborně pane sudí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Byla to penalta ? Nám na stadione to přišlo hodně přísný a pak co ta penalta na Alliho? Jinak že stadionu to vypadá že Hocek je mazlej, píská to dost na jednu stranu

Reagovat
Stannis Baratheon

Ne jen ze stadionu.

Reagovat
r.mrazik

Sparťanská penalta jasná.

Alliho zákrok jsem bohužel nestihl.

Rozhodčí píská normálně.

Reagovat
Salfovic

Výrazně přisimulovaná, ale při současném buzerantském pískání se to běžně píská.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
$dolar$

Jo, penalta jasná. Na Alliho jsem neviděl.

Reagovat
ZB 07

Penalta jasná, Alli asi ne. Rozhodčí je docela ok, ale co předvádí Granečný tyvole

Reagovat
ACSeRw!n

prazske kurvy

Reagovat
Mirek na tenisu

Wiesner jeden z největších křiváků ligy souboj přifilmoval.

Reagovat
Losinho

Mně přišlo obojí správně posouzené.

Reagovat
monty25

Gning škoda, to mohlo být do šatny...

Reagovat
ACSeRw!n

Honzaa Kuchtaa

Reagovat
$dolar$

Zbytecnejsi gól už dostat nemohli

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se Kuchta chytil. V derby už to snad bude hat-trick.

Reagovat
Salfovic

Bóže, to jsou kokoti ti Brňáci. Úplně zbytečnej roh, šíleně odbráněnej a Berkovec byl zmatenej jak sáňky v létě.

Reagovat
John Obi Mikel

Takticky zahráli na poločasový výsledek 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Pan Kuchta.

Reagovat
smazaný uživatel

Jankto jasná penalta, ne?

Reagovat
Mirek na tenisu

Penalta v žádném případě. Zákrok na Wiesnera nepodstatný, pád jasně přifilmovaný. Na druhé straně Jankto zezadu stáhl hráče za dres. Penalta měla být nařízena. VAR je v Česku opravdu na houno.

Reagovat
ACSeRw!n

jasne ze byla nasimulovana, ale podle VAR jasna penalta

Reagovat
smetos

Vitik v zakladu

Reagovat
monty25

Mucha

Reagovat
diastan

Tak uz ho ma

Reagovat
KnoxXx

Wiesner je strasne kopyto

Reagovat
Mirek na tenisu

Kovář dvakrát trefený ani nevěděl jak. Fousek a teď Řezníček.

Reagovat
monty25

Jablonec RIP Fantasy

Reagovat
Cotton

RIP tiket

Reagovat
monty25

Taky jsem o tom uvažoval, naštěstí jsem to nevsadil.

Reagovat
doocetung

půl sestavy z Jablonce, a pak jsem ještě vyměnil radu a krejčího za Jankta a sadílka jedinou nadějí na výhru mi dal Gabriel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Jankto se fakt "povedl". Po sezoně se snad bude pakovat.

Reagovat
Selänne

Dejte mu čas. Neměl pomalu žádnou letní přípravu a na jaře skoro nehrál. Vezmi si Hložana, jak byl bidnej minulý podzim.

Reagovat
smazaný uživatel

On hraje picu uz 4 roky ty pripravo

Reagovat
Selänne

V tvý hlavě určitě.

Reagovat
bobis21

Takže jsi ho v Sampdorii nikdy neviděl hrát

Reagovat
Edgar Davids

to vis ze jo

Reagovat
r.mrazik

Hrozný

Reagovat
r.mrazik

Brněnský fanoušci jsou úžasný jak fandí...

Reagovat
smazaný uživatel

Zelené woo doo

Reagovat
Martin9719

Podrží ten Vašulín někdy na hrotu míč?

Reagovat
Selänne

Letos jsem si vsadil dvakrát proti Pardubicím. Schválně si tipněte, který zápasy to byly.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem zase před týdnem tímhle způsobem zařídil ztrátu Plzně. Kdyby mi těch peněz nebylo líto, tak začnu dávat všechny venkovní zápasy Plzně a Číny.

Reagovat
Selänne

Hlavně jak Liberec tak i Jablonec vyhrály dva, respektive tři zápasy v řadě. Pak jedou na do Prahy proti Pardubicím... a bum. Jsem snad prokletej nebo co

Reagovat
monty25

Teplice Dneska to je fakt ostuda.

Reagovat
monty25

Jděte se fakt vysrat, pánové.

Reagovat
smazaný uživatel

Karabce místo Sadílka jsem čekal mnohem dřív. Klidně už v poločase.

Reagovat
John Obi Mikel

Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

9 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsme potřebovali. Urvat to v 10

Reagovat
Martin9719

Nepřijde ti, že ten Vašulín šel nějak dolů?

Reagovat
Salfovic

Bez Vlkanovy ani ránu.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdy byl nahoře?

Reagovat
Martin9719

V minulé sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

Od září do dubna bez gólu, to měl formu jako hrom no

Reagovat
Martin9719

Tady se nebavím ale jen o gólech, ale o herním přínosu.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu jo. prijde mi slabsi v soubojich

Reagovat
Martin9719

Tak Bassey + Chorý, a bez Mosquery, na to jsem zvědav.

Reagovat
fabec1222

Tak dalším obviněným v kauze Limberský má být aktuální trenér Domažlic

Reagovat
monty25

Vaigl? To je jeho kámoš, kvůli němu šel Limberský hrát za Domažlice...

Reagovat
fabec1222

jj

Reagovat
Mass

Nemá náhodou ten kámoš Vajgl nějakou hospodu?

Reagovat
monty25

To nevím. Já jsem sice od Domažlic, ale na fotbal tam moc nechodím. V tomhle kraji dokážu ve fotbale fandit jenom Plzeňačkám.

Reagovat
Mass

A proč nefandíš plzeňským můžům? Vždyť to jsou taky pěkný pičky

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

U Limby asi nebude mít právník u soudu těžký to uhrát na mentální retardaci, ale ti ostatní si zřejmě půjdou fakt sednout.

Reagovat
$dolar$

Hlavně to vypadá, že Limba chtěl ušetřit a místo toho aby tam poslal vymahace, tak tam šel sám s kamosema.

Reagovat
Mass

Saškou a Vasilem?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
mistr129

Náhodou chytrá investice, jak si zařídit na pár let jídlo a ubytko zdarma

Reagovat
Cotton

pak ho pustí, napíše o tom knížku (nebo ji spíš napíše někdo za něj) a vydělá si ještě víc

Reagovat
Mass

Džemelka zase výbornej dozadu a teď to pěkně zavřel na tyči a skóroval.

Reagovat
Martin9719

MOTM je ale Tijani.

Reagovat
smazaný uživatel

To je sestavička.

Vorel - Mejdr, Panák, Večerka, Horák - Kaštánek, Sáček, Pudhorocký(C), Karabec - Minčev, Juliš.

#acspartaB

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden talent a mladoch vedle druhyho

Reagovat
John Obi Mikel

Pěkný Krom Kaštánka a Pudhorockého všichni už si zahráli ligu

Reagovat
meno

A k čemu jim to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň Rosický a spol opět viděli, jaká je reálná kvalita našich hráčů z lavičky áčka.

Reagovat
John Obi Mikel

Vindheim se zranil, nebo proč ho střídal po méně než půlhodince?

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal si o střídání, ale reálně nikdo nepostřehl, kvůli čemu.

Reagovat
FCSL

Ten Karabec bude zralej na hostovačku za chvíli

Reagovat
meno

K vám vedle Frýdka.

Reagovat
Imos

Proč se nedělá preview i ke druhé lize? Věřím, že účast by to mělo stále solidní a aspoň by se dalo o těch týmech někde v klidu něco napsat. K tomu tam jsou teďka tři béčka (+ pár farem) o kterých by si dost lidí, věřím, rádo napsalo. Hlavně že je slovenská sekce kde udělají při dobrým měsíci 30 komentů. Přijde mi to škoda.

Reagovat
John Obi Mikel

Já si myslim, že by o to moc zájem nebyl.

A můžeme to dost dobře řešit tady.

Reagovat
Imos

Já si právě myslím že by ten zájem mohl být úplně v pohodě, aspoň půlka lidí tady podle mě aspoň nějaký druholigový tým sleduje a nepřijde mi, že by se to tady řešilo v dostatečném měřítku, max nějaký funfact

Ale proto to píšu, jak to kdo vidí

Reagovat
monty25

"aspoň půlka lidí tady podle mě aspoň nějaký druholigový tým sleduje..."

Jinak o tom jednou psal myslím Kily, že se to nějak zkoušelo a nebyl zájem. Je ale fakt, že u některých zahraničních lig je těch komentářů taky pomálu...

Reagovat
Imos

To jsem asi přestřelil, doufám že ty dáš za tři

Aha, díky to je škoda, už tak je ta druhá liga hrozně špatně prezentovaná a ještě k tomu na EF si o ní s nikým moc nenapíšeš

Reagovat
monty25

Já bych si teď mohl psát spíš o ČFL.

Reagovat
Imos

Co Viktorka, postoupí? Mě zatím překvapuje ta Admira nahoře

Reagovat
monty25

Skupinu B snad vyhrajou, ale pak se docela obávám baráže s béčkem Plzně...

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal/421036/obvinili-ho-ze-zarezu-ted-povede-plzensky-hejtman-sudi-v-cechach.html

Reagovat
Imos

Dá to béčko Plzně? Admira a Domažlice to neudrží? jinak vypadá to že Ústí ostrouhá

Áďa si to pošéfil nakonec? teďka známý Ústí nad Orlicí (ohledně zářezů) cinklo zápas s naším béčkem v divizi

Reagovat
monty25

Plzeň B je momentálně první. Admira podle mě bude ztrácet (viz dneska 0:3 s béčkem Bohemky) a Domažlicím by mohl Špoták taky pomoct, ale tam teď budou mít asi jiné starosti. Jinak já jsem toho Špotáka zažil ještě jako rozhodčího v okresním fotbale. U těch kontroverzních zápasů zmíněných v článku jsem nebyl, ale pamatuju si zápas Kout na Šumavě - Česká Kubice (to může být tak 13-14 let zpátky), kdy to pískal on a domácí hráli normálně proti dvanácti. Celý zápas tlačil hosty, všechny souboje otáčel proti Koutu a největší perlička byla, když Kubice dala gól na konečných 2:2 a Špoták si připsal asistenci, protože se mu míč do šance odrazil od zad.

Špoták je fakt strašná kurva. Na Twitteru jsem mu věnoval vlákno už předloni, když se konaly krajské volby. To jsem ale ještě nevěděl, že se zase bude srát do fotbalu...

https://twitter.com/monty025/status/1306320100459413508

Reagovat
Imos

A je nahoře to Béčko zaslouženě? Jsem plzeňský dorost až juniorka dycky bral jako druhý sled

Admira by byla hezké oživení, sice by asi museli hrát na jiném stadionu ale sympatický

Ty kráso a to se zvolí do Čech, aspoň víme odkud vítr fouká ten Fousek nám moc těch změn nakonec nepřinesl to je hrozný tohle a pak se diví že jsou lidi nasraní

Reagovat
monty25

Nevím, já teď sleduju hlavně skupinu B, ale béčko Plzně má sedm výher v řadě... Jo, já když v pátek ráno viděl ten článek na isportu, tak jsem byl nasranej celej den.

Reagovat
Imos

Jasný jasný, já si jen projedu výsledky když se něco hraje a v béčku dám o něco víc času Přepeřím

Noo to chápu, hrozná p....ina, jsme zpátky ve starých kolejí

Reagovat
Imos

Josef Petřík (FC Slovan Liberec): „Utkání se hodnotí trochu složitěji, protože jsme byli lepší, měli jsme balon na kopačkách, bohužel jsou věci, o nichž se moc mluvit nesmí. Lidé nás nepustili do tlaku, v podstatě není moc co hodnotit. Je škoda, že když jsme vedli 1:0 po vlastní brance soupeře, že jsme to neudrželi. Měli jsme pasáž, kdy jsme mohli přidat druhý gól. Čisté gólovky jsme si ale nevypracovali, protože hra byla rozkouskovaná, čelili jsme 30 standardním situacím a soupeř rychle akce přerušoval.“

Reagovat
ACSeRw!n

lidi resi, ze sem uz nikdo nechodi a ty hrotis druhou ligu

Reagovat
Imos

Reagovat
db18

Právě proto?

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Cotton

Tak se dá diskutovat pod nějakým starým článkem, ne? Jako tu bylo třeba při MS v hokeji.

Reagovat
Imos

tak jednodušší by bylo na každý kolo jedno preview

Reagovat
Mass

Zkusit by se to mohlo. Třeba teď bude v pondělí Olomouc B-Slavia B na ČT4.

Reagovat
Imos

vidíš ideální

Reagovat
Mass

Eduardo Santos za béčko, to je tahák ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam prave na Zajice a mluvi tam zrovna o Vrbovi ze jak to rict slusne......je uz takovy pomalejsi a zmateny, nepamatuje si jmena hracu, snazi se mluvit anglicky na hrace a pritom nevi, ze je to Cech......neprijde vam, ze uz na nej to stari posledni roky leze az nejak moc rychle najednou?

Reagovat
Imos

že by mu nakonec fakt jeblo?

Reagovat
Cotton

Sparta ho zničila

Reagovat
Sosi

Kvekve?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná už ho z toho, co jeho hráči předvádí, ranila menší mrtvice.

Reagovat
Firkraag

To budou spíš nějaké prášky

Reagovat
doocetung

Po tom co říkal, že NHL upadá , aji v Americe, že klesají čísla apod. jsem to musel vypnout. Za to co udělal z oktagonu velký klobouk dolů, každopádně se z něho stal tak neskutečný sebestředny chytrák , že už ho nemůžu ani slyšet.. On si myslí že se vše točí jenom kolem něj a že kazdeho na světě zajímá on a jeho mnohdy dementní názory. Jak tam minule poučoval redaktory ze sportu jako nějaké brigádníky, co tam mají a nemají dat za tabulku? Jako sory ale to už je fakt moc, on si myslí že po tom co se mu v jednom odvětví něco povedlo tak najednou může kecat úplně do všeho na světě, je mi z něj zle

Reagovat
Greny

Na druhou stranu on to moc zmiňovat nechtěl, jen říkal že to slyšel a něco tam zmínil a Kvasnica se začal smát že je to nejmenší problém a rozvedli to pak dal společně a byl to masakr, že si prý hráči stěžují že se málo trenuje

Reagovat
Nadržený šimpanz

Neskutečně namyšlený kokot. Kvůli němu Zajíce nemůžu ani slyšet

Reagovat
Radin

On byl vždy takovej. Pamatuji si rozhovor, kdy mluvil o svých zápasnících pomalu jako o jednoduchých, přitom mu vydělávali prachy.. Vypočítavej, falešnej člověk..

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu losu jsem následující týdny zvědav na Baník a kolik času v případě pokračující výsledkové mizérie dostane Vrba.

Reagovat
FCSL

Po 2 prohrách by to už dneska chtělo vyhrát, jinak budem zase kolem 10. místa za chvíli Od toho 4. do 14. místa je to neskutečně vyrovnaný. Dneska snad plná palba, tak čekám dobrej fotbal z obou stran a mohlo by i padnout pár golů.

Vliegen - Gebre, Plechatý, Talovierov - Mikula, Červ, Valenta, Preisler - Frýdek - van Buren, Matoušek

Reagovat
Banikovec7

Jak vidím naší sestavu, tak těch golů čekám víc než pár

Reagovat
oli9

Kozák, Danicek, Vecheta .... To nebude moc gólové, snad se pletu

Reagovat
smazaný uživatel

Za poločas 2 góly, to docela jde na Gambrinus ligu

Reagovat
AC.Milan

Silenost…to se ale dalo chytat…

Reagovat
Selänne

Reagovat
Firkraag

Nguyen zkušeně

Reagovat
oli9

šílenost ..Filip je totálně z formy, ale Borek dostane šanci jak všichni chtěli a takto ji dojebe

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Dej mu rudou, ať máme šanci vyhrát.

Reagovat
Firkraag

Že se zrovna Budějky a Zlín takhle vzbouří proti FDF, to bych teda nečekal.

Reagovat
lampas

Červená absolutní nesmysl, rozhodčí je pro smích. Zápas co zápas nás řežou, to už není náhoda.

Reagovat
thewall

Dost přísná, ale napsat, že je to absolutní nesmysl ....

Reagovat
bobis21

Sice skluz kolíkama na kotník je sice hnus, ale osobně by mi stačila i žlutá. S tím že si někteří vybrečeli že každý nebezpečný zákrok bude červený se tohle ale dalo čekat no ...

Reagovat
mario23

Tvl za chvíli budou dávat červenou za všechno. Ať ten VAR zruší, dyť je to komedie.

Reagovat
lampas

Reagovat
Imos

Hodně přísná

Reagovat
smazaný uživatel

Od toho brečení po zápase SKS - Zlín se fakt dává červená skoro za všechno.

Reagovat
mario23

Přijde mi, že 90% červených se dává až po tom, co to posoudí VAR.

Reagovat
bobis21

Pískají na Plavšiče proto, že nemá mít kotník tam, kam Gebre jede skuzem? Nebo čím se tam provinil?

Reagovat
bobis21

Pískají na Plavšiče proto, že nemá mít kotník tam, kam Gebre jede skuzem? Nebo čím se tam provinil?

Reagovat
lampas

Je to ubrečená píča a simulantsky ubožák, proto. Ještě dostane řádnou bídu, chudáček.

Reagovat
bobis21

No to sice jo, ale pískají na něj až od chvíle, kdy ho Gebre jasně fauloval. A tam se opravdu on nijak neprovinil.

Reagovat
lampas

Tak jasný, hlavní sodu zaslouží rozhodčí. Ten cucak vypadal, že se rozbreci, když jsme mu šli při odchodu do šaten něco říct.

Reagovat
Banikovec7

Tos mu řek dobře

Reagovat
bobis21

Tak to jste mu určitě svým proslovem změnili život. Gratuluji k úspěchu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

To máš sice pravdu, ale Gebre ho fauloval. Tady to nijak vyloženě nenafilmoval...

Reagovat
exse

Tuhle VAR doslova chtěl najít. Theo hrál balón a pak hned po jemném kontaktu zvedl nohu, žlutá asi ok. Ale samozřejmě když pak VAR ukáže zrychlenej záběr z nejhoršího úhlu, tak to vypadá úplně jinak. Nevadí, Baník je marnej, je musíme dát i v 10.

Reagovat
Selänne

Reagovat
lampas

Reagovat
HorajzmAmmann

https://twitter.com/PM_1945/status/1579121014679621632?t=NQMxRjKD-BelX1z89iH6uw&s=19

Nedělejte z toho zase totální průser od Varu. Žlutá by stačila, ale červená vzhledem k tomu co se poslední dobou píská úplně ok.

Zbytek souhlas. Je to od nás hrůza

Reagovat
bobis21

"zničehonic"

Jako taky bych klidně nechal žlutou. Je to tak na hraně a já jsem vždy spíše ten, kdo by hru více pouštěl. Metr je teď v lize nastavený tak, že se spíš vylučuje, takže to do kontextu sedí.

Napsat zničehonic je prostě naprostý úlet. Ale místní si samozřejmě užijí blití na Baník a ještě za rok uslyšíme, že nás rozhodčí tlačí, protože Gebre dostal červenou.

Reagovat
Mirek na tenisu

Tady ale nejde o Baník. Jde o fotbal hru jako takovou. Fotbal je kontaktní sport a udělení redky by mělo být za něco co se vymyká pravidlům fair play.

Reagovat
bobis21

Rozhodčí vyhodnotil zákrok kolíkama na kotník jako nebezpečný. Což klidně být může. Zase z toho nedělej drama.

Reagovat
Mirek na tenisu

Drama? 10 proti 11 vždy hru znehodnotí...za fauly jako udělal Gebre by se redky dávat neměly.

Reagovat
Pablos

jak faul ? To byla prasárna a né jen faul ...úmyslnej kopance zbytečnej... ještě že se už za to vyhazuje... kéž by, takhle ale vyhazovali i Matějevského.

Reagovat
Imos

Zas nepřeháněj, normálně zákrok na žlutou

Reagovat
Pablos

Mně to tak přišlo teda... úmyslnej kop, právě že mi to nepřišlo jako dohrání skluzu, ale vyloženě kopnutí ...a spíš jsem se divil, že to má Gebre zapotřebí ...to že pak ještě přišla červená mě v mém názoru utvrdilo. Takže sám vidíš, že ten pohled na stejnou věc nemusí být stejný.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

V 1. řadě by Liberec neměl dělat takové zbytečně fauly na půlce soupeře. Od něj hodně zbytečný...

Reagovat
Imos

samozřejmě že zbytečný ale redka ani náhodou přece

Reagovat
HorajzmAmmann

Zase bych netvrdil "ani náhodou". Šel tam nohou napřed úplně bez balónu...

Reagovat
Imos

Tak to není ani náhodou ale místo toho jasná žlutá, to už je fuk

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
Imos

já ty opakovačky viděl a jasná žlutá

Reagovat
HorajzmAmmann

ok, kdyby to bylo obráceně určitě řekneš to stejný

Reagovat
Imos

Jako dojetý souboj zepředu je dycky žlutá přece, tohle nebyla žádná prasárna a rozhodčí usuzuje intenzitu z předvedeného divadla, to je pak těžký

Reagovat
exse

Určitě si ji obhájí a já vidět jen tenhle úhel a ještě takhle zrychleně, tak ji písknu taky. Jen říkám, že v tomhle případě než aby VAR hledal nejjasnější záběr, co přesně se stalo, tak hledal nejjasnější záběr kde to vypadá na redku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
Pablos

Mně to naopak přišlo, že ho úmyslně dokopnul a dal nohu pak pryč... právě, že takovej ten nejhorší kopanec, kdy to nemá jen intezitu do skluznutí nohou.. ale vyloženě kopanec kolíkama a ještě jde vidět jak přesně kouká na svojí nohu Gebre kam zasáhne, jasně chtěné a červená pro mě taky jasná. A né fakt nefandím Baníku... ale prostě to tak vidím.

Reagovat
Imos

tam vidíš co chceš vidět, nic takovýho tam fakt nebylo

Reagovat
Pablos

Tak já mám Liberec celkem oblíbenej... tak, že bych i přes přání výhry a i přes to, že Gebreho mám taky rád... mu přál nějákej zářez od rozhodčích ? Prostě mi to tak přišlo, při opakovačce, tak jak popisuji... tobě a jiným zase vůbec, o nic víc nejde... je to jen názor.

Reagovat
Imos

je to jen názor ale doufám že se dost podobných věcí pískat na redku nebude, žlutá a čau

Reagovat
mario23

Chudák Svědík, takový dřeváky brankáře, při tom Sparta má na střídačce 4 golmany, který by byly ve Slovácku jasnou jedničkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Heča se tam 100% v zimě nebo po sezoně vrátí.

Reagovat
AjaxFans

Něco takovéhop jsem chtěl napsat.. Gólani jsou naše silná stránka

Reagovat
Salfovic

Možná kdokoliv z té jedenáctky pod smlouvou by byl lepší.

Reagovat
Imos

A teďka v poslední minutě nás nenechá kopnout roh, tak co to je tvl

Reagovat
HorajzmAmmann

Tady na netu více živo od fans Liberce než na stadionu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mirek na tenisu

Rozhodčí kazí fotbal. Klasický šlapák Gebreho, nijak extrémní intenzita...zase šaškec s videem. A všichni už ví jak to skončí. Sudí který na hřišti dál správně žlutou se nechá zviklat borci kteří sedí u TV a jsou chytří jak rádio.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

V UH Csaplár s červenou. V Liberci zase úřaduje rozhodčí. Skvělá pozvánka do druhých poločasů

Reagovat
mario23

Proč proboha do toho ten VAR tolik zasahuje? Prostě dementi. Ten VAR má kontrolovat jasný pochybení, ne zdržovat hru... U Gebreho stačila žlutá... Prostě totální kocourkov, pak se nastavujou akorát nesmysly kvůli tomu, že se pořád na něco čeká. Každej zápas, každou píčovinu pořád kontroluje VAR. Akorát tím dělají z rozhodčích alibisty.

Reagovat
Imos

Tvl, jdou tam stejně Červ tam je dřív a on dá žlutou Červovi

Reagovat
Mirek na tenisu

Batik je zatím tragický. Neměl on už nedávno nějakou distanc? On nemá vůbec cit pro hru.

Reagovat
Imos

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim kde byl dřív, ale na balónu určitě ne

Reagovat
Imos

tak balón měl červ ne Plavšic, koukej na tu telku a nechlastej jenom

Reagovat
Firkraag

Bohemkaaaaaaaaaaa

Reagovat
Pablos

Zatím docela souboj kriplů ...tam je snad každej náznak akce zakončen katastrofálně

Reagovat
JarousFCB

Mě fakt ten fotbal s debilním VARem přestává bavit... Asi budu chodit jen na prales

Reagovat
smazaný uživatel

Plavšič je strašná kurvička. Po každém zákroku strašný divadlo a pak běhá jak laňka. Pak ať se nediví, že ho všichni chtějí pokopat.

Reagovat
smazaný uživatel

V každém zápase ho okopávají jak záhonek.. ani, je to tím že drží pořád míč, ale jeho ty zápasy musí fakt bolet

Reagovat
bobis21

Tijani rozhodne

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne o tom, že nedáme ani gól

Reagovat
bobis21

Pořád budu mít pravdu, a to je hlavní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smetos

A je to tady zase. Je k dispozici pet stridani, hraje se proti 10 a mistr Vrba vytasi prvni zmenu v 65. minute. Utok nema zadny plan, nekteri hraci hraji na nesmyslnych pozicich a totalne z formy, takze me neprekvapi, kdyz to Banik jeste projede. Ale za trenerem se ted musi stat a jestli to vitezstvi se jeste nejak ukope, tak to na mem nazoru, ze Vrba je pruser, nic nezmeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
veikko

On si snad fakt přišel jen udělat ze všech dobrý den. Člověk by neřekl, že takový trenér mohl někdy vůbec někde vyhrát titul, natož víc než jeden. Ty jeho tahy, respektive spíš netahy, jsou nepochopitelné. Všechno špatně, ani ty šance jsme si nevypracovali.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Pablos

Tvl Frýdek Burren

Reagovat
HorajzmAmmann

branime remízu?

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
Paprika

Tvl to je fakt maras

Rozpustit polovinu kadru, vyhodit Vrbu a zacit od nuly…

Pokud to chteji i nadale mastit takto a verit ze se vse v dobre obrati na zaklade karmy pana Vrby, tak ok = druha liga Nam opet jen prospeje a pokud nekdo opet bude tvrdit ze na zaklade kadru pujdeme nahoru, tak fakt ne… nikdo v lize nehraje vetsi hnus

Reagovat
ratusek

už si čím dál víc myslím, že Vrba byl omyl

Reagovat
bobis21

Z těchto záběrů to teda 100% nebyl faul Sehiče. Na penaltu ale asi málo no, i když kopnutí tam bylo.

Reagovat
Selänne

Sice 0:0, ale docela mě to bavilo

Reagovat
bobis21

S Budějovicemi to byl mnohem zábavnější zápas s hromadou šancí. Jestli tě bavil dnešní, tak jsi asi typ člověka, kterého by bavily i hemoroidy

Reagovat
Selänne

Viděl jsem jenom posledních 10 minut

Reagovat
Imos

Hodně smolný zápas, za výkon kluků klobouček, Baťík ať si nasere kretén, tyhle lopaty nemají co pískat ligu (+VAR ...) samozřejmě si to obhájí ale sakra co s tím fotbalem dělaj, Laštůvka vychytal Baníku bod

Reagovat
lampas

Reagovat
Coutinho10

Jurečka v zakladu

Sestava: Kolář – Douděra, Ousou, Kačaraba, Oscar – Tiéhi, Hromada – Jurečka, Traoré, Ewerton - Tecl

Lavička: Dvořák, Sirotník, Olayinka, Usor, Provod, Sor, Lingr, Jurásek D., Jurásek M., Kričfaluši

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Tecl To je váš největší průšvih, ostatní hráči se střídají na marodce, jen Standa je Iron Man.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Příšerná sestava, Sigma doufám uhraje aspoň výhru o gól

Reagovat
John Obi Mikel

To je hezký, akorát není na hrotu A ten střed zálohy bude průšvih Ewerton

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Pablos

Hromada

Reagovat
Mass

Kdyby mi někdo řekl, že tenhle rok budeme hrát v základu s Kačarabou, Hromadou a Teclem, asi bych moc nadšenej nebyl. Tak snad tam něco Ibra vepředu uhaluzí, jak on to umí.

Provoda se Ševčíkem šetříme na pohár?

Reagovat
Coutinho10

asi jo, chce je protocit

Reagovat
Mass

Zase tahle sestava je dost motivovaná, Jurečka, Ewerton s Oscarem se budou po návratu chtít ukázat, že do základu patří.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mario23

Nguyen zas nic moc ne? Podle záběrů tak 2 góly mohl mít.

Reagovat
ACSeRw!n

Slovacko se vraci tam kam patri

Reagovat
Blasphemer

To se dalo docela předpokládat, že ta Evropa je v lize zničí. Na ten styl, kterým hrajou, je ten kádr moc úzkej a starej.

Reagovat
lampas

Reagovat
Selänne

Hlavně se díky MS hraje pomalu každých 5 dní.

Reagovat
Mirek na tenisu

Už ať to začne! Mundial! Poláci tím budou žít 24 hodin denně. Ten turnaj oni milují. Asi jsem Polák

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

Pěkná rána, neuděláš nic ...se stává. Horší bude aby bylo vůbec ve vašich silách to otočit s takovou sestavou.

Reagovat
Selänne

Taras hezký áčko

Reagovat
meno

Ty pičo moc hezkej gólík

Reagovat
John Obi Mikel

Taky si ho mohl pošetřit na příště.

Reagovat
Pablos

ber to pozitivně, právě jste si vyskautovali hráče na další přestupní okno

Reagovat
Freedo

Co bude Tiehi dělat v únoru, když nosí rukavice už teď?

Reagovat
Pablos

Bude mít jako Loyd dvoje

Reagovat
Mirek na tenisu

Bude hrát v ušance.

Reagovat
Mirek na tenisu

Proč chytá Kolář? Skládal se jak šraňky...to je svatební dar od Houšteckýho?

Reagovat
John Obi Mikel

Mandous vážně zraněný.

Reagovat
Mirek na tenisu

Tipnu si že dneska nás Kolda ještě něčím pobaví

Reagovat
John Obi Mikel

Oskar

Reagovat
John Obi Mikel

A Doudis

Reagovat
Mirek na tenisu

Vadily mu hřeby na tretrách.

Reagovat
Coutinho10

taky

Reagovat
naheCZ

Jak tohle může nedat

Reagovat
Pablos

jako správný obránce to prvním dotykem odklízel směrem od brány no

Reagovat
mrtvej ofsajd

Strašný, po gólu jsme měli během 5 min. tri tutovy šance...a nic.

Reagovat
Coutinho10

Doudera co my nedame

Reagovat
Mass

Reagovat
Byleth

Slávie z poháru už je i v lize

Reagovat
John Obi Mikel

To byl Tecl?

Reagovat
John Obi Mikel

Jurečka

Reagovat
Greny

Slavie dneska nevyhraje, poslední zápas na tiketu sorry kluci

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

A to vám dneska výjimečně i přeji.. pro tiket i Brno by to bylo super, ale s tím středem nic nevymyslite

Reagovat
John Obi Mikel

Teď to Traoré vymyslel hezky, ale když už se jim něco povede, tak to zazdí zakončením.

Reagovat
Losinho

v podstatě hrajeme lejno od tý doby, co to takhle staví.. březen tuším

Reagovat
Greny

Reagovat
Blasphemer

taky

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátoři mají kupodivu pravdu, ten Chytil mi taky už delší dobu připadá jako dobrý, chytrý hráč, na poměry české ligy docela nezvyklého typu. Docela se divím, že po něm už dávno nejdou lepší kluby.

Reagovat
John Obi Mikel

Oskar

Reagovat
naheCZ

Ať do toho někdo práskne z dálky, z těch vypracovaných šancí prostě góla nedáme

Reagovat
John Obi Mikel

Z těch našich šancí by normální tým minimálně gól dal.

Reagovat
Losinho

Letos to bude boj do posledního kola, ale tak maximálně s Bohemkou

Reagovat
Freedo

Douděra je zralej na vystřídání. Bohužel jediný pravý bek v týmu

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl to je zase děs Hoď tam místo Hromady/Tiehiho někoho ofenzivního, ať se na to dá koukat.

Šance jsme měli, ale zase to proměňování A dozadu to není dvakrát jisté.

Reagovat
Mass

Když góly nedáme, tak body nemáme..

Reagovat
smazaný uživatel

Chytila si umím představit v budoucnu u nás.

Reagovat
Selänne

Reagovat
$dolar$

Nn u nás.

Reagovat
Losinho

Nebo u nás, teda v Liberci.

Reagovat
Imos

V Liberci ho bereme

Reagovat
Greny

Stejně by hrál Tecl pokud není blbej půjde jinam

Reagovat
Urbis__

Byl jsem přesvědčenej, že k vám půjde v létě.

Reagovat
dinss

Chudák…

Reagovat
smazaný uživatel

Hromada je u nas jenom kvuli kvotam na slovaky a Kacharaba na ukrajince. Jinak Tecl je pouzitelnej jedine doma a jedine kdyz dojede nekdo predposranej uz z autobusu, jinak fakt nema ani na ligu ten clovek. Jindra nerozumi fotbalu a mel by si dat 2 roky u nejake mladeznicke reprezentace a pak se vratit. howgh

Reagovat
Coutinho10

misto 1:4 to je 1:0.... klasika

Reagovat
Mass

Jako by sem koukal na prodloužení zápasu s Kluží.

Reagovat
Coutinho10

jo, tam to byla taky krec

Reagovat
John Obi Mikel

Kdy se vrátí Holeš?

Reagovat
John Obi Mikel

Kačaraba

Reagovat
John Obi Mikel

Naši stopeři celou sezónu nezvládaj jednoduché situace jako výkopy brankářů. Tihle dva by nehráli v základu ani v Olomouci.

Reagovat
dinss

Kačaraba

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

No tak teď to už neotoci

Reagovat
naheCZ

Nakopni balón a dej gól

Reagovat
Urbis__

Může mi někdo vysvětlit, kde Slávia vzala ty stopery a proč je pořád drží?

Chytil je výbornej hráč

Reagovat
Selänne

Kačaraba byl jejich stoper číslo čtyři, ale díky špatným výkonům si vysloužil pozici dvojky.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Urbis__

Reagovat
martin1

Reagovat
Selänne

Kačaraba no

Reagovat
Losinho

venku skóre 8:9

Reagovat
John Obi Mikel

A to jsme ještě vysoko vyhráli v Brně

Reagovat
dinss

Chytil musí do Plzně. Přesně takový typ se bude hodit Bílek do systému.

Reagovat
Blasphemer

Béčko bude mít novou posilu na stopera k Santosovi?

Reagovat
dinss

Čůrák Luftjarda ho přeřadí.

Reagovat
Mass

Nemůžeme hrát tenhle styl se stoperama, který tak špatně vystupujou

Reagovat
John Obi Mikel

S těmahle nemůžeme hrát žádný styl Stačí poslat výkop od brankáře a my jsme v hajzlu.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Greny

Ousou

Reagovat
naheCZ

Ousou Tohle už není možný

Reagovat
mrtvej ofsajd

Vole, nic nedáme, nic...ani picu. A soupeř nam da gol ze všeho...se z toho vomrdam.

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl efekt, přenesl svoje dřeváctví na celý tým

Reagovat
HorajzmAmmann

Co to ty vole nedal...

Reagovat
smazaný uživatel

Kačarabu okamžitě přeřadit do béčka. To je hráč, který na Slavii rozhodně nemá. Ať raději s Ousouem hraje Holeš, nebo Traoré.

Reagovat
John Obi Mikel

No to už víme rok a půl, že tu nemá, co dělat. Otázka je, co tu ještě dělá.

Nemůžeme ale všechny poslat do béčka.

Reagovat
Greny

Myslím že se blíží konec Trpise, ten promeškal odchod za lepší a teď si všichni myslí jaký je to král, ale vypadá to že usnul na vavrinech

Reagovat
smazaný uživatel

Když kromě Ousoua nemáš v týmu žádného zdravého kvalitního stopera, tak se to v některých zápasech prostě musí projevit. Tohle jde za vedením, že nedokázalo přivést ty seveřany. Ale i tak Slavia bez problémů získá titul a klasicky postoupí do čtvrtfinále EK.

Reagovat
Greny

Ale hovno, kdyby hrála sestava x kol za sebou ve stejné sestavě vypadá hra jinak.. ale já nevím, neodhadnu tak 6-7 postu kdo bude kdy za Slavii hrát, automatismy pak chybí atd

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže Slavia sestavu přizpůsobuje typologii soupeře, a právě proto je Trpiš tak úspěšný. Žádný jiný český klub takto nerotuje, jelikož je to alchymie a velmi snadno na to můžeš doplatit.

Reagovat
Greny

No tak v poslední době dost tu typologii netrefuje sorry... Pokud si to ve Slavii neuvědomí bude to průser

Pak je otázka je lepší to co dělá Trpis a hledat ty typologicky hráče ale vysvětlí mě v čem je dobrý na Sigmu záloha Traoré, Tiehi a Hromada (my jsme je přejeli se zálohou Texl, Ševčík a Souček co byl týden s týmem)

Nebo je lepší mít sice divný nezáživný styl, co ti dělá body (Bílková Plzeň)

Reagovat
smazaný uživatel

Kacharaba podal standartní výkon který předvádí min. 1 rok a opěvovaný reprezentant Tecl dá heťoura šíleným Pardubicím,ale proti silnějším(normálním) týmum je naprosto nepoužitelný

Reagovat
John Obi Mikel

Hlavně tam nedávej Olayinku, jinak to skončí 3:0 kontumačně.

Reagovat
Mass

Twl dvakrát netrefíme prázdnou bránu ze tří metrů a pak dvakrát se tam odrazí míč od našeho stopera a z toho dva góly. Se z toho poseru asi.

Reagovat
Hafna

V bráně žádná jistota (když to srovnám se Stankem nebo i včera s Kovářem), na stopera mladý chybující Ousou s průměrným ligovým stoperem Kacharabou, jejich jediný back up je v béčku a tím končíme. Krajní obránce jim hrají buď střední záložník (Oscar), křídlo (Douděra), krajní záložník (Masopust), útočník (Schranz) a nebo jediný bek, silně ofenzivní Jurásek. V záloze již v této sezóně pravděpodobně Trpišovský porazil matematiku, neboť v každém zápase pošle jiné složení této řady, takže o nějaké sehranosti nemůže být řeč. V ofenzivě se ve Slavii rotuje víc než při přípravy pizzy v pizzerii, jedinou jistotou je Tecl, který po vydařeném měsíci znovu zapadá do podprůměru posledních let. Třešničkou je Sor, za kterého odmítli v létě výbornou nabídku (třeba za ty prachy mohli koupit nějakém obránce…) aby proseděl celý podzim zraněný

Reagovat
John Obi Mikel

A to ještě zdání klame a Jurásek myslím začal obránce hrát ve stejnou dobu jako Douděra (oba tam začal stavět KJVCD)

Reagovat
Hafna

Mě se zdá, že trochu dřív než Douděra, ale pravda, taky to není typický obránce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak moc je Trpis neodvolatelny kdyby se sezona jela v tomto duchu do konce?

Reagovat
smazaný uživatel

V jakém duchu? Vždyť Slavia každého válcuje, jen občas zkrátka doplatí na hrubé chyby v defenzivě, což je o zimním posílení kádru.

Reagovat
naheCZ

Bude úplně jedno, když budeme vždy lepší, ale body sbírat nebudeme...

Reagovat
Selänne

On snad může za neschopnost sportovního vedení, který není schopný podepsat Hiena nebo Sheriffa, popřípadě mu sehnat adekvátní náhradu za Baha?

Reagovat
Freedo

Hien - kluby by se dohodly, ale Djurgarden chtěl první pořešit náhradu, pak začal postupovat dále v Evropských pohárech a tam zaujal Hien týmy z lepší lig. Nakonec šel do italské ligy za 3 200 000€ a tolik jsme nebyli ochotní zaplatit.

Sheriff - neprošel u nás přes zdravotní prohlídku.

Reagovat
Greny

Ještě aby prošel když 5 měsíců nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Jak proti Kluži, tak dnes mě zaráží jedna věc - proč hráči Slavie neustále střílí za vápnem ZE STOJE? Vždycky míč pod nohou, žádný náběh na střelu a míč letí samozřejmě do prdele. Jako kdyby kluci nerozuměli fyzice.

Reagovat
dondinho

No to je divný, přitom co fotbalista to fyzik (někdy i jadernej)

Reagovat
naheCZ

Teď pro jistotu netrefí míč vůbec

Reagovat
John Obi Mikel

Dobře, Tiehi na stoperu problém nevyřeší. Vůbec bych se nedivil, kdyby za pár zápasů vytáhl Kričfalušiho.

Reagovat
Greny

Švecuv velký comeback se chysta

Reagovat
John Obi Mikel

Ano, to je možné.

Reagovat
Mass

V tohle zápase bysme gól nedali, ani kdyby se hrálo ještě hodinu.

Chytil dnes vynikající.

Reagovat
John Obi Mikel

Chytil je skvělej.

A sere mne, že si tohle říkáme čím dál častěji

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele