základní část, 9. kolo
24.10.2009 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Heart of Midlothian - Falkirk FC 0:0

Hearts šli do utkání proti Falkirku jako velký favorit, v utkání jim však selhala koncovka a pouze remizovali 0:0. Oba týmy měly několik gólových šancí, ale Falkirk musí dál čekat na první letošní výhru.

Heart od Midlothian měl zpočátku zápasu převahu, ale po centru Wallace hlavičkoval nepřesně Obua. Na druhé straně měl velkou příležitost Finnbogason, ale zaváhal a gólman Balogh dostal míč do bezpečí. Pouze nad bránu mířil Nade, deset minut před koncem prvního poločasu měl přesto velkou příležitost zajistit domácím vedení Driver. Křídlo Hearts zakombinovalo se Susem Santanou a mělo dobrou střeleckou šanci, přesně zakončit se ale Driverovi nepodařilo.

Na druhé straně nadělal Baloghovi velké problémy svojí dalekonosnou ranou McDonald, brankář Hearts totiž na mokrém povrchu uklouzl. První půle se blížila ke svému konci, ani Arfield ale nemířil přesně. Také ve druhém poločase měli navrch hosté, střelu Flynna zablokoval až obránce Goncalves. Další střelu Arfielda o chvíli později chytil Balogh.

Dobrý zápas hrál Suso Santana, který do akce svojí přihrávkou poslal Stewarta, jenž ale nenašel bránu. Stewartovi se zápas zcela nevydařil a za pískotu fanoušků opustil v 77. minutě hřiště, kde ho nahradil Ian Black. Do konce utkání se už větší šance nezrodila a týmy tak získávají bod za remízu 0:0.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele