Další články

Štístko St. Étienne zafungovalo i v baráži, Méty bez příspěvku Mikautadzeho padly

Hráči St. Étienne zvládli úvodní barážové utkání o postup do Ligue 1, když před vlastními fanoušky zvítězili nad Métami 2:1. Skóre otevřeli v 19. minutě domácí, ještě do konce prvního poločasu však vyrovnal hlavou Ismaël Traoré. U jeho zásahu si nepřipsal asistenci Georges Mikautadze, a Les Grenats tak poprvé po necelých dvou měsících vstřelili gól bez podílu tohoto gruzínského šikuly. V závěru utkání naopak došlo na druhé straně k vylepšení úctyhodné bilance. Prosadit se totiž dokázal Irvin Cardona, který od lednového příchodu do týmu Les Verts skóroval v osmém duelu a posedmé zaznamenal vítěznou trefu.

St. Étienne cílí na návrat do Ligue 1 po dvou letech, v baráži vyzve Méty

Poslední otázku potřebuje rozřešit Ligue 1 v rámci letošního ročníku. Méty budou hájit svou prvoligovou příslušnost proti St. Étienne, které by se po dvou letech strávených o patro níže rádo vrátilo mezi osmnáctičlennou elitu. Své barážové podnikání v rámci francouzské druhé nejvyšší soutěže zvládlo dobře a teď bude chtít navázat na nedávné vítězství nad Rodezem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele