31.05.202415:29

Parma úspěšně jedná s Pecchiou

Fabio Pecchia bude i nadále trenérem Parmy, vítěze letošního ročníku Serie B a postupujícího mezi italskou elitou. Takové zprávy má italský novinář Nicoló Schira, který tvrdí, že padesátiletý Ital, který v klubu působí od června roku 2022, brzy podepíše kontrakt do roku 2026. V zásadě jsou totiž všechny strany dohodnuté na podmínkách spolupráce.

x.com/NicoSchira
31.05.202414:56

Barella se už dohodl na podmínkách

Sedmadvacetiletý záložník Nicoló Barella už po několik týdnů jedná o nové smlouvě v Interu a po dlouhých tahanicích se nyní zdá, že se všechny zúčastněné strany definitivně dohodly na podmínkách. Jak uvádí italský žurnalista Nicoló Schira, ročně by si měl rodák z Cagliari vydělat pevně 6,5 miliónu eur, a i když se dříve hovořilo o 7 milionech, ve hře jsou nově další bonusy ve výši 1 miliónu. Smlouva je plánována do roku 2029.

x.com/NicoSchira
31.05.202414:33

LASK získal na dva roky Boatenga

Velmi zvučné jméno ulovil rakouský LASK. Pětatřicetiletý německý stoper Jerome Boateng, dvojnásobný vítěz Ligy mistrů, který je známý především ze svého dlouholetého působení v Bayernu, se upsal lineckému celku na dva roky. Do klubu přichází jako volný hráč poté, co mu vypršela krátkodobá smlouva v Salernitaně.

lask.at
31.05.202412:25

Spezia vykoupila útočníka Di Seria

Giuseppe Di Serio se stane kmenovým hráčem Spezie. 22letý útočník zde na jaře hostoval z Atalanty, druholigový italský nyní dojednal přestup za 1,5 milionu eur.

transfermarkt.de
31.05.202411:58

Conte podepíše smlouvu v pondělí

Antonio Conte se stane novým trenérem Neapole. Obě strany jsou domluveny na tříletém kontraktu se základním ročním platem šest milionů eur, smlouva bude podepsána v pondělí.

gazzetta.it
31.05.202411:14

Kamada nakonec do Crystal Palace

Daichi Kamada má v Laziu smlouvu jen do konce sezony a podpis nové vypadal jako formalita, vše je ale nakonec jinak. Japonský záložník se s římským klubem nedohodl, kamenem úrazu byla výše výstupní klauzule a fotbalista vyrazí do Londýna, angažovat by ho měl Crystal Palace.

transfermarkt.de
31.05.202409:10

Marin se do Cagliari vracet nebude

Empoli pro letošní sezónu splnilo svůj hlavní cíl, a to zachránit se v Serii A, klubové vedení už přitom přemýšlí o posílení týmu pro následující období. A udržet v kádru míní osmadvacetiletého rumunského záložníka Razvana Marina, který působil v Toskánsku formou hostování z Cagliari. Jak uvádí italský žurnalista Nicoló Schira, dojde ze strany Empoli k aktivaci výstupní klauzule ve výši 2 miliónů eur, přičemž Cagliari bude moci v budoucnu těžit z případného dalšího transferu hráče a inkasuje blíže nespecifikovaná procenta z prodejní částky. Smlouva je pro Rumuna připravená do roku 2027.

x.com/NicoSchira
30.05.202423:25

Serdar zůstane v Hellasu Verona

Hellas Verona podle očekávání aktivoval opci ve výši 4,5 milionu eur na Suata Serdara, jenž v italském klubu dosud hostoval z Herthy BSC. Sedmadvacetiletý záložník na Apeninském poloostrově podepsal smlouvu do roku 2028.

transfermarkt.de
30.05.202421:58

Chelsea o Osimhenovi nepromlouvá

Chelsea se během letního přestupového okna porozhlédne po novém útočníkovi, v médiích se přitom spekuluje už nějakou dobu o tom, že zacílí na Victora Osimhena z Neapole. Takové zprávy ovšem vyvrací italský novinář Fabrizio Romano. Ten tvrdí, že londýnský celek o této záležitosti s nikým nejedná.

x.com/FabrizioRomano
30.05.202419:14

Angeliño natrvalo hráčem AS Řím

AS Řím podle zpráv z Apeninského poloostrova využil opci ve výši 5 milionů eur na Angeliña, jenž od ledna u Giallorossi hostoval z RB Lipsko. Španělský obránce má nachystaný pětiletý kontrakt.

football-italia.net
30.05.202415:56

Turín FC si nezahraje evropské poháry

Fiorentina prohrála finále Evropské konferenční ligy s Olympiakosem Pireus (0:1), což znamená, že do pohárové Evropy půjde osm týmů ze Serie A. Nedostane se na Turín FC, který by se v případě včerejší výhry toskánského klubu kvalifikoval do předkola Konferenční ligy.

football-italia.net
30.05.202414:45

Italiano může převzít Bolognu

Fiorentinu pravděpodobně po třetím prohraném soutěžním finále během dvou sezon opustí trenér Vincenzo Italiano, jenž by se mohl přesunout v rámci Serie A. Šestačtyřicetiletý trenér je prioritním cílem pro Bolognu, která hledá náhradu za Thiaga Mottu, jehož další kroky povedou do Juventusu.

x.com/fabrizioromano
30.05.202411:10

Svilar na odchodu z AS Řím?

AS Řím podle zpráv z Apeninského poloostrova zvažuje prodej Mileho Svilara. Giallorossi potřebují získat finanční prostředky, jejich prioritou v letním přestupovém okně je přivést útočníka.

football-italia.net
29.05.202420:47

Manna sportovním ředitelem Neapole

Neapol do pozice sportovního ředitele jmenovala Giovanniho Mannu, jenž v uplynulých pěti letech působil na různých funkcionářských pozicích v Juventusu. Pětatřicetiletý Ital pod Vesuvem podepsal neupřesněný kontrakt.

football-italia.net
29.05.202416:59

AS Řím může prodat Abrahama

Tammy Abraham má s AS Řím smlouvu ještě na dva roky, brzy by však mohl změnit působiště. Giallorossi budou poslouchat nabídky na 26letého útočníka, jenž se zotavil z vážného zranění kolena.

football-italia.net
29.05.202414:48

Parma zájemcem o Kinského

Antonín Kinský se z hostování v Pardubicích vrací do Slavie, kde však odmítá prodloužit smlouvu, takže je pravděpodobný jeho odchod. Český mládežnický reprezentant by mohl zamířit na Apeninský poloostrov, zájem měl projevit nováček Serie A z Parmy.

x.com/MichalKvasnica
29.05.202413:55

Ochoa se rozloučil se Salernitanou

Velezkušený mexický gólman Guillermo Ochoa si bude hledat nové angažmá. Hráč to oficiálně oznámil prostřednictvím svého účtu na Instagramu. V dresu Salernitany působil celkem rok a půl. "Se smutkem se ke všem obracím, abych se rozloučil. Opouštím tento úžasný klub, město a fanoušky, kteří mě už v minulé sezóně přivítali s otevřenou náručí,” loučil se.

instagram.com/yosoy8a
29.05.202411:42

Inter úspěšně promlouvá s Inzaghim

Inter Milán letos suverénně ovládl Serii A, a italský celek tak obecně nemá potřebu nic měnit na trenérském postu Simoneho Inzaghiho. A jak uvádí italský žurnalista Nicoló Schira, obě strany se dokonce blíží stvrzení nové spolupráce. Kontrakt by měl být platný do roku 2027, osmačtyřicetiletý lodivod by měl brát 6,5 miliónu eur ročně.

x.com/NicoSchira
29.05.202409:45

Kamada brzy podepíše s Laziem

Sedmadvacetiletý japonský záložník Daiči Kamada má v Laziu platný kontrakt pouze do konce sezóny, jak ale uvádí italský žurnalista Nicoló Schira, spolupráce mezi oběma stranami bude pokračovat. Ve finální fázi jsou totiž promluvy o podepsání nového kontraktu, díky němuž by si hráč měl přijít na 3,5 milionu eur ročně. Délku nové smlouvy ovšem neupřesnil.

x.com/NicoSchira
28.05.202422:34

AS Řím využije opci na Angeliña

Angeliño by si měl prodloužit působení v AS Řím, kam zamířil v lednu na hostování s opcí z RB Lipsko. Giallorossi se chystají aktivovat výkupní doložku ve výši 5 milionů eur.

transfermarkt.de

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele