Liberec prodloužil smlouvu s kapitánem Coufalem do roku 2020

Vedení Liberce si pojistilo služby kapitána Vladimíra Coufala. Čtyřiadvacetiletý obránce prodloužil v klubu smlouvu do léta 2020, původní kontrakt měl vypršet příští rok. Slovan o tom informoval na svých internetových stránkách.

První dva góly jsme jim darovali, litoval neobvyklý stoper Coufal

Obránce Vladimír Coufal se musel v utkání 4. kola základní skupiny Evropské ligy na půdě Fiorentiny vzhledem k marodce spoluhráčů posunout z pravého kraje obrany na stopera. Hráči Liberce v improvizované sestavě italského favorita zaskočit nedokázali a po prohře 0:3 už jsou jejich šance na postup jen teoretické.

Tři góly si dáme sami, s tím v Evropě vyhrát nejde, řekl Coufal

Obránce Vladimír Coufal označil porážku libereckých fotbalistů s Fiorentinou 1:3 ve 3. kole základní skupiny Evropské ligy za krutou i poučnou zároveň. Dnešní kapitán Slovanu litoval, že jeho tým nevyužil tlak v druhé půli k vyrovnání a daroval soupeři všechny tři góly velkými chybami v obraně.

Liberecký Coufal by proti Fiorentině chtěl dát zase gól v závěru

Pravý obránce Vladimír Coufal věří, že by ve čtvrtečním domácím utkání Evropské ligy proti Fiorentině opět mohlo zafungovat jeho střelecké kouzlo v pohárech. Zatímco v 78 zápasech v české lize dal jediný gól, na evropské scéně se trefil už třikrát včetně dvou branek v této sezoně.

Liberecký Coufal: Asi potřebuji cítit atmosféru EL, abych dal gól

Liberecký Vladimír Coufal se stává specialistou na pohárové zápasy. Zatímco za 71 utkání české ligy dosud skóroval jen jednou, v Evropské lize už se trefil dvakrát. Nejprve vloni na podzim zajistil Slovanu senzační výhru 1:0 v Marseille a dnes úvodním gólem nasměroval Severočechy k vítězství 2:0 nad Admirou Mödling. Liberec tak stvrdil postup do 4. předkola Evropské ligy.

Coufal byl rád, že gólem v Marseille odčinil chybu s Bragou

Po prohře 0:1 v úvodním zápase základní skupiny Evropské ligy s Bragou vzal liberecký fotbalista Vladimír Coufal inkasovanou branku na sebe, ale ve čtvrtečním duelu v Marseille vše odčinil a naopak jediným gólem v 84. minutě rozhodl. Trefa na stadionu Vélodrome pro něj byla vůbec první v dresu Slovanu, a proto i životní.

Liberecký Coufal vzal rozhodující gól s Bragou na sebe

Liberec prohrál v 1. kole základní skupiny Evropské ligy doma s Bragou 0:1 a jeho obránce Vladimír Coufal vzal jediný gól zápasu na sebe. Inkasovaná branka ho mrzela o to víc, že Slovan podle něj měl minimálně na remízu...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele