Coufal: Plzeň nám šlapala na paty, pomohla nám koronavirová pauza

Obránce Vladimír Coufal připustil, že se fotbalistům Slavie vkrádala nervozita do hlav, když Plzeň na jaře mocně stahovala jejich šestnáctibodový náskok v čele tabulky po podzimní části. Obhájit titul proto bylo podle reprezentačního beka náročnější než ho získat před rokem. Připustil, že červenobílým nakonec pomohla koronavirová přestávka.

Coufal: Lehká nervozita tam je, poslední duely jsou vždy nejtěžší

Slávista Vladimír Coufal připustil, že je před středečním utkáním 2. kola ligové nadstavby proti Plzni lehce nervózní. Pražané si v případě vítězství mohou s předstihem zajistit obhajobu titulu, sedmadvacetiletý obránce si ale uvědomuje, že poslední zápasy jsou vždy nejtěžší. Červenobílí podle něj budou k úspěchu potřebovat více než stoprocentní výkon.

Nechceme být za šašky při výměně dresu s Messim, řekl Coufal

Obránce Slavie Vladimír Coufal bude ve středu ve třetím kole Ligy mistrů proti Barceloně čelit věhlasnému útočnému triu Antoine Griezmann, Luis Suaréz a Lionel Messi. Právě o dres hvězdného Argentince bude po utkání mezi domácími hráči největší boj. Podle Coufala se slávisté musí domluvit předem, kdo si ho vezme, aby nebyli za šašky. Trenér Jindřich Trpišovský zavtipkoval, že si ho nechá on, aby se hráči nehádali.

Coufal: Jestli budeme hrát s Dortmundem takhle, vycvičí nás

Hodně nespokojený s výkonem fotbalistů Slavie v 11. kole první ligy proti Mladé Boleslavi byl obránce Vladimír Coufal. Obhájci titulu sice vyhráli 1:0 a odskočili druhé Plzni v neúplné tabulce na šest bodů, jejich předvedená hra však sedmadvacetiletého českého reprezentanta zklamala. Podle Coufala je to velké varování před středečním soubojem v Lize mistrů s Dortmundem.

Sparťan Tetteh podle Coufala při derby plivl na Součka

Útočník Sparty Benjamin Tetteh, který byl v nedělním pražském derby na Letné vyloučen, plivl podle slávistického obránce Vladimíra Coufala na kapitána hostů Tomáše Součka. Tetteh to popřel. Videozáznam, který dnes večer zveřejnil na twitteru šéf Slavie Jaroslav Tvrdík, ale naznačuje opak.

Coufal litoval, že nezvyklý gól nemohl slavit s fanoušky v kotli

Slávistický bek Vladimír Coufal znovu potvrdil, že je pro něj Olomouc oblíbeným soupeřem. V lize dal sedm branek a hned tři z toho do sítě Sigmy. Včera se mu navíc povedl ukázkový volej v těžké pozici, kterým v šesté minutě dokonale zaskočil brankáře Hanáků Michala Reichla a zajistil mistrovi vydřenou výhru 1:0.

Coufal má nabídku z Freiburgu, čeká na vyjádření Slavie

Slávistický zadák Vladimír Coufal má nabídku z německého Freiburgu. Šestadvacetiletého reprezentačního obránce by Bundesliga lákala a nyní podle něj záleží na pražském klubu, jak se k situaci postaví.

Coufal věří, že Sevillu se Slavií potrápí ještě víc než Liberec

Obránce Vladimír Coufal věří, že se Slávisty dokáže v nadcházejícím osmifinále Evropské ligy potrápit Sevillu ještě více než v roce 2013 s Libercem, který tehdy uhrál s favoritem ve skupině dvě remízy 1:1. Těší se na setkání s českým gólmanem španělského klubu Tomášem Vaclíkem a doufá, že na následný sraz reprezentace bude odjíždět v lepší náladě.

Očekávám dva zápasy bez balonu, snad nás podcení, řekl Coufal

Slávistický obránce Vladimír Coufal po losu osmifinále Evropské ligy štěstím zrovna nezářil. Jeho sen utkat se s mužstvem z Britských ostrovů zůstal nenaplněn. Na Sevillu se netěší i proto, že už se s ní ve stejné soutěži střetl s Libercem v základní skupině sezony 2013/14. A přestože Slovan v obou utkáních remizoval, Coufalovy vzpomínky nepatří k nejradostnějším.

Pernica a Coufal se dostali do sestavy týdne Evropské ligy

Plzeňský stoper Luděk Pernica se díky dvěma gólům do sítě Dinama Záhřeb (2:1) dostal do nejlepší jedenáctky týdne Evropské ligy. Vybrán byl i obránce pražské Slavie Vladimír Coufal za výkon při bezbrankové remíze s Genkem.

Coufal: Slávisté zkusí doma porazit Genk o dvě branky

Podle obránce Vladimíra Coufala se hráči Slavie pokusí ve čtvrtečním úvodním utkání vyřazovací fáze Evropské ligy proti Genku zvítězit o dva a více gólů. Věří, že Pražané přes lídra belgické ligy postoupí a v příštím kole přivedou do Edenu atraktivnějšího soupeře.

Slavisté odletěli do Bordeaux i s uzdraveným Coufalem

Slavisté, jak u nich na podzim bývá zvykem, odletěli už dva dny před utkáním ke čtvrtečnímu předposlednímu 5. kolu skupiny Evropské ligy v Bordeaux. Pražanům se vyprazdňuje marodka a odcestoval s nimi i uzdravený obránce Vladimír Coufal. Červenobílí by si rádi ve Francii s předstihem zajistili postup, k němuž musejí získat více bodů než Kodaň v Petrohradu.

Chceme s Kodaní zahrát ještě lépe než v Petrohradu, řekl Coufal

Obránce Vladimír Coufal věří, že Slávisté dokážou ve čtvrtečním třetím utkání skupiny Evropské ligy na stadionu FC Kodaň předvést ještě lepší výkon než minule v Petrohradu. Na hřišti ruského favorita červenobílí překvapivě dominovali, ale kvůli řadě neproměněných šancí prohráli 0:1. Porážku proto chtějí v Dánsku napravit.

Z reprezentace vypadli Řezník a Hušbauer, tým doplní čtyři hráči

Z kádru české reprezentace pro nadcházející zápasy Ligy národů na Slovensku a na Ukrajině vypadli zranění obránce Radim Řezník a středopolař Josef Hušbauer. Nový kouč národního týmu Jaroslav Šilhavý na dnešním srazu v Praze místo nich povolal Vladimíra Coufala s Michalem Trávníkem a dodatečně nominoval záložníka Lukáše Masopusta se stoperem Ondřejem Kúdelou.

Coufal věří, že se reprezentace představí v Rusku v lepším světle

Obránce Vladimír Coufal věří, že se v pondělí v Rostově na Donu česká reprezentace představí v přípravném duelu proti Rusku v lepším světle než při čtvrteční prohře 1:2 v Lize národů s Ukrajinou. Zápas v Uherském Hradišti sledovala opora zadních řad Slavie jen z lavičky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele