Van den Berg šanci v Liverpoolu nedostane, přestoupil do Brentfordu

23.08., 14:29
Aktuality
Sepp van den Berg (© Brentford FC)

Sepp van den Berg před pěti roky přestupoval ze Zwolle do Liverpoolu a za Reds odehraje jen čtyři soutěžní zápasy. 22letý stoper za sebou má sérii hostování a včera také přestup, koupil ho Brentford.

O fotbalistu byl v Evropě velký zájem a do svých řad ho lanařil PSV Eindhoven, situaci vedle toho monitorovalo i několik německých klubů. Sám Van den Berg upřednostňoval setrvání v Anglii a s novým zaměstnavatelem podepsal pětiletý kontrakt, Brentford zaplatí dvacet milionů liber a dalších pět milionů liber může na Anfield Road putovat v závislosti na bonusech.

"Sepp je už nyní vynikajícím středním obráncem a má potenciál se nadále zlepšovat. Perfektně k nám zapadne - je rychlý, velmi dobře čte hru a nepanikaří při hře s míčem, disponuje vynikající rozehrávkou," pochvaluje si manažer Brentfordu Thomas Frank.

"Sepp navíc má skvělý charakter. Jsem přesvědčen o tom, že k nám skvěle zapadne a pomůže nám k dalšímu posunu," dodal kouč.

Van den Berg strávil minulou sezonu na hostování v Mainzu a za německý klub zvládl porci 35 soutěžních zápasů. Předtím si ho vypůjčily Preston a Schalke.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (26)

Přidat komentář
Ranoth

Takze planujeme odohrat celu sezonu len s VVD, nonstop zranenym Konatem a mladikom Quansahom ? To bude zabavna sezona

Reagovat
MystycMac

Gomez ešte... väčší problém je DM tam to Endo nezvláda,McAlister tam hra ale tieš to nie je nič extra a aj škoda ho tam zabiť najlepší je na CM.

Reagovat
Ranoth

ved Gomez je tiez na odchode

Reagovat
eder

Nezapomínej na Nathaniela Phillipse...

Reagovat
Bandita_Harry

"Remember the name"

Reagovat
O.Giroud

Ťažko sa kupuju hráči keď ťa každý odmietne.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
janinho

ten hancko sa tam vyslovene ponukal...

Reagovat
772jozef

Liverpool preteká s Lyonom kto prvý zarobí tých 100 mega

Reagovat
eder

Harvey Blair je další prodaný, opravdu to tak vypadá jako preteky s Lyonem...

Reagovat
Chittak_LFC

Začínám mít čím dál tím víc pocit, že Klopp odešel né kvůli únavě, ale čím dál tím větší ztrátě konkurenceschopnosti na přestupovém trhu, rezignace na investice. A Caicedo a Lavia (a vlastně i Zubimendi) bylo jen pěkný divadlo.

Ale třeba se pletu, a mají již minimálně CB v řešení, akorát to extra neprosáklo (Inacio / Hincapie).

Každopádně fráze "je těžké na trhu najít hráče, co nás posune dál" se mi už začíná zajídat.

Reagovat
Pijanista

Celkem se tomu "breceni" fans tady divím (nemyslím tebe, obecně na EF)

Jdeme do sezóny prakticky se stejným týmem jako loni. Jediné riziko vidím to CB jak píšeš. To ale ještě podle mě přijde.

A to že na CDM není na trhu kvalita vidí každý. Naopak jsem rád, že radši počkaji než aby utratili 30m za prumeraka co se nechytne. V záloze je hráčů dost na to abychom mohli opět konkurovat a atakovat nejlepší místa.

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

to breceni je neskutocne otravne

Reagovat
aragorn

Reagovat
Kluivert9

Tak vás by spíš měli víc znepokojovat končící smlouvy opor, než letošní přestupák...

Reagovat
Drevar

Jurgen bol vyhorety, schudnuty.. vyzeral jak feťák, potreboval vypnúť. Môžme mu len ďakovať a postaviť sochu. Ale to čo predviedlo naše vedenie minule leto na prestupaku bol vrchol. Bellingham chcel k nám prestúpiť, LFC bol jeho vysnený klub, ale pre nás bol dráhy. A potom sme ponúkli 115 mega za caiceda?? Presne toľko zaplatí Real za Bellinghama aj s bonusmi. Kde sme teraz mohli byť"

Dá sa povedať že Arne postupuje podobne jak Jurgen, ktorý tiež prvé prestupové okno nikoho nepriviedol, chcel vyťažiť maximum zo zdedeného kádra. Ja verím Edwardsovi, priviedol Slota, Klopp odporúčal Rangnicka.

Reagovat
dantetomas

Tak LFC je Bellinghamov vysneny klub, hej? Co sa tu este clovek nedozvie

Reagovat
Chittak_LFC

Tak Klopp prisel v rijnu, tzn. po letnim TW. V zime se obecne moc nekupuje, nicmene, hned v lednu privedl Caulkera a Grujice. Caulker byl branej jako docasn reseni, Grujic jako budoucnost. V lete uz pak prisel Mane, Matip, Gini a Karius (byt se nepovedl, prichazel na post jednicky)

Ja samozrejme nerikam, ze novy trener ma pulku tymu vyhazet a koupit svejch 10 hracu, nicmene, CB a DM jsou posty, ktere nas tlaci dlouho, obvzlast se zdravim Konateho a nedavno i Matipa, a vlastne i Gomeze.

Reagovat
Drevar

Jasné že si tiež prajem nejakú dobrú posilu, dúfam že Edwards posledné dni niečo vymyslí, alebo ušetríme do budúcna. O rok najväčším osobnostiam končia zmluvy. Myslím že SalahAkbar a Virgil u nás skončia, bude o nich bitka, arabi im ponúknu 9-miestne sumy..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Dzud mel liverpool jako vysneny klub? hehe

Reagovat
Drevar

Možno som to prehnal ale bol naklonený hrať za nás

Reagovat
r.mrazik

a to se pozna jako jak? ze hraje za Real?

Reagovat
Manik...

Jakože by upřednostnil Liverpool před RM, kdyby oba kluby nabídly stejné podmínky? WTF

Reagovat
Neutron

To s tym Bellinghamom je dobry vymysel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele