Toney nebyl v sestavě Brentfordu kvůli přestupovým spekulacím. Poradíme si i bez něj, vzkázal kouč

18.08., 20:40
Aktuality
Ivan Toney (© AFP)

Ivan Toney (28) kvůli spekulacím o přestupu přišel o úvodní zápas Premier League, na domácím hřišti proti Crystal Palace (2:1) zůstal mimo základní sestavu. Anglický reprezentant má s londýnským klubem smlouvu ještě na rok, očekává se ale, že poslední chvíle s mužstvem již nestráví a odejde ještě tento měsíc před uzávěrkou přestupového okna.

Spekuluje se o lukrativním přestupu do Saúdské Arábie, jelikož většina velkých klubů Premier League útočníka před uzavřením přestupového okna přivádět nechce. "S Ivanem se děje spousta věcí, je o něj zájem. Kvůli tomu jsme se rozhodli ho do zápasu nezapojit," řekl šéf Brentfordu Thomas Frank pro Sky Sports.

V Brentfordu Toney působí od roku 2020 a byl jedním z hrdinů u postupu do Premier League, když v Championship nastřílel 33 gólů. Zazářil hlavně v sezoně 2022/23, kdy se za Bees trefil dvacetkrát. Nicméně první část minulého ročníku vynechal kvůli osmiměsíčnímu zákazu činnosti za porušení pravidel FA o sázení, po návratu se mu už nedařilo tak jako dříve. Přesto byl ale na lavičce při anglickém tažení do finále Eura.

"Pro nás byl fantastickým hráčem, ale hlavně loni jsme ukázali, že si umíme poradit i bez něj," uvedl Frank. "Zájem o něj je, ale zatím nic blízko," dodal.

Autor: Livesport.cz / AFP

Komentáře (6)

Přidat komentář
SunFells

Zájem o Eddieho přichází.

Reagovat
LaVolpe

Tam by mu to pěkně sedlo.

Reagovat
Wazz Wazz

jako vím že v chelsea je asi v kabině málo místa, ale osobně by se mě líbil tam...

Reagovat
jk

Ten je finished. Chudáci v Brentfordu, mysleli si jak na něm vydělají a nakonec se budou hlásat o každý euro s arabama.

Reagovat
Busby babes

za 14 dni jim nabidnem 10 mega a bude

Reagovat
jk

A oni to vemou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele