Premier League - souhrn 8. kola: Šlágr zvládl Liverpool

19.10., 15:29, aktualizováno včera, 23:00
Komentáře a souhrny
Chris Wood rozhodl o výhře Nottinghamu Forest. (© Carl Recine / GETTY IMAGES EUROPE / Getty Images via AFP)

Crystal Palace v dohrávce podlehl Nottinghamu a nadále čeká na výhru. Arsenal si na své konto připsal první prohru v letošní sezoně. Manchester City před středečním zápasem se Spartou v Lize mistrů vyhrál po obratu na hřišti předposledního Wolverhamptonu. Obhájce titulu je v tabulce druhý o bod za Liverpoolem, který zdolal Chelsea.

Nottingham Forest - Crystal Palace 1:0

21.10.2024 21:00

Góly: 65. Chris Wood

Nottingham ukončil svou sedmizápasovou sérii bez vítězství na domácí půdě, když v osmém kole Premier League zdolal Crystal Palace 1:0. Jediný gól obstaral tahoun Forestu Chris Wood, jenž se prosadil v každém z posledních čtyř zápasů za klub i národní tým.

Eagles prožili frustrující začátek sezony Premier League, do utkání v East Midlands ale vlétli odhodláni uhrát pozitivní výsledek a dostat se ze sestupového pásma. Hosté byli blízko brzkému otevření skóre, když Eberechi Eze z hranice pokutového území těsně přestřelil. Na druhé straně Dean Henderson chytře zakročil před pokusem Elliota Andersona.

Obě strany pokračovaly ve vytváření spousty šancí v atraktivní úvodní půlhodině. Eddie Nketiah vystřelil z dálky bez úspěchu a Ryan Yates nasměroval hlavičku těsně mimo cíl. Domácí si vytvořili další dobrou příležitost v závěru půle, nicméně Callum Hudson-Odoi po přihrávce na Wooda asistenci slavit nemohl, jelikož útočník střílel přímo na Hendersona.

Na začátku druhého poločasu se situace vyvíjela podobně záživně. Ezeho ostrý pokus z voleje zmařil Matz Sels v brance Forestu. Anglický reprezentant byl po hodině hry ještě blíž ke skórování, ale Sels byl opět připraven a skvěle se vrhl po Ezeho střele, která skončila na břevně. Tyto zákroky se ukázaly jako klíčové a domácí v 65. minutě prolomili nerozhodný stav, když se Woodův pokus z 20 metrů z první stočil pod ruku pomalu reagujícího Hendersona.

Hosté se poté snažili o vyrovnání, ale defenziva The Tricky Trees pod tlakem odolala a zajistila tak tři cenné body a posun na osmé místo v tabulce. Eagles se nepodařilo vyhrát v úvodních osmi ligových zápasech sezony poprvé od roku 1992/93, což jen zvýšilo tlak na hlavního trenéra Olivera Glasnera.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Chelsea FC 2:1

20.10.2024 17:30

Góly: 29. Mohamed Salah (pen.), 51. Curtis Jones - 48. Nicolas Jackson

Liverpool zvítězil ve šlágru osmého kola Premier League nad Chelsea 2:1. Atraktivní střetnutí gólově načal z penalty Mohamed Salah, jenž po změně stran přihrál na vítězný zásah Curtise Jonese. Vícekrát si v anglické nejvyšší soutěži připsal v jednom utkání gól i asistenci jen Wayne Rooney, na nějž Egypťan ztrácí dva zápasy. Z lavičky Reds, kteří se vrátili na průběžnou první příčku, sledoval utkání Vítězslav Jaroš.

Znovuzrození Chelsea pod koučem Enzem Marescou vlilo do šlágru kola proti gigantovi z Liverpoolu mnohem více vášní. Reds byli i díky nejlepší defenzivě před osmým kolem na první příčce tabulky, Cole Palmer byl ale se svými spoluhráči odhodlaný skálopevnou obranu adekvátně otestovat. Po dlouhé sérii zranění se hned do základní sestavy vrátil kapitán Londýňanů Reece James.

Ve 20. minutě byl ve vápně Liverpoolu poslán Trentem Alexanderem-Arnoldem k zemi Jadon Sancho, sudí ale nereagoval. Když si později počínal na druhé straně hřiště v pokutovém území nevybíravě i Levi Colwill, rozhodčí již správně nařídil pokutový kop, který zužitkoval bývalý křídelník Blues Salah. Atraktivní duel sice ve 35. minutě zpříjemnil domácím fanouškům další brankou Cody Gakpo, přihrávku za obranu ale přebral asistující Salah v ofsajdovém postavení.

Zatímco Londýňané se více snažili dopracovat k zakončení konstruktivní rozehrávkou, domácí těžili z rychlých míčů za obranu. Když v nastavení nařídil sudí další penaltu pro Liverpool po výběhu Roberta Sáncheze, byl vzápětí nucen ji odvolat po zásahu videorozhodčího. Palmerovi pak při obstřelu zevnitř vápna chyběly k trefení šibenice centimetry.

Hned po výměně stran využil své rychlosti po průnikové přihrávce Moisése Caiceda Nicolas Jackson a uklidil míč přesně k tyči. Vyrovnaný stav ale trval jen tři minuty. Obrana Blues totiž zaspala při náběhu Jonese, který měl po Salahově načasované přihrávce v bezprostřední blízkosti spoustu času na překonání Sáncheze. V 62. minutě zakončoval z voleje po centru žolíka Pedra Neta aktivní Noni Madueke, střela v nadějné pozici mu ale nesedla. Hosté se dále hnali za vyrovnáním, Neto ani Palmer ale se svými pokusy neuspěli. V nastaveném čase hlavičkoval nad Renato Veiga, na zadní tyči poté nestihl doklepnout míč Christopher Nkunku.

První zápas po reprezentační přestávce tak vyšel lépe Reds. Další ligové střetnutí odehraje Chelsea na Stamford Bridge příští neděli s Newcastlem, Liverpool čeká téhož dne další šlágr, tentokrát s Arsenalem na Emirates Stadium.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Manchester City 1:2

20.10.2024 15:00

Góly: 7. Jørgen Strand Larsen - 33. Joško Gvardiol, 90+5. John Stones

Hráči Manchesteru City zvítězili v osmém kole Premier League na půdě Wolves 2:1. Domácí šli v sedmé minutě do vedení zásluhou Jorgena Stranda Larsena, po půlhodině hry ale vyrovnal Joško Gvardiol. Následnou převahu Citizens, které doma ve středu čeká zápas se Spartou v Lize mistrů, pomohl zužitkovat až v 95. minutě další stoper John Stones. Po nedávné prohře Arsenalu s Bournemouthem tak byl další adept na titul vteřiny od zaváhání v roli jasného favorita.

Svěřenci Pepa Guardioly v této sezoně během úvodních 20 minut zápasů Premier League vstřelili sedm gólů. Navzdory dalšímu pozitivnímu vstupu do utkání ale tentokrát prohrávali. První úspěšný brejk Wolves přinesl přihrávku Nélsona Semeda Stranda Larsena, který střelou z první prostřelil vyběhnuvšího Edersona. Jeho protějšek José Sá, který zastoupil zraněného Sama Johnstona, byl v následné pasáži hry velmi pozorný a vytlačil pokus Ilkaye Gündogana mimo tři tyče. Jeho spoluhráči poté málem zvýšili svůj náskok na druhé straně, Semedův samostatný nájezd ale zmařil Ederson.

Půlhodinový tlak se však City nakonec vyplatil, když si míč na hranici pokutového území vzal Gvardiol a po zásahu proti Newcastlu se nádherně trefil i tentorkát. S blížícím se koncem poločasu se hostující Savinho dostal do velké šance, ale Sá opět nedovolil hostům otočit zápas na svou stranu.

V prvním poločase si Citizens připsali neuvěřitelných 218 přihrávek ve finální třetině, zatímco Wolves jich zvládli pouhých pět. Matheus Cunha však v úvodu druhé půle těsně přestřelil branku týmu z Manchesteru, ale jinak byli domácí po většinu zápasu zalezlí na hranici vlastního pokutového území. Navzdory naprosté dominanci na míči se Guardiolově svěřencům dlouho nepodařilo vytvořit pořádnou šanci.

V páté minutě nastavení ovšem Stones zlomil srdce fanouškům Wolves hlavičkou po rohovém kopu. Příznivci Wolverhamptonu mohli být s výkonem svého týmu proti úřadujícím mistrům jistě spokojeni, ale prohra znamená, že je to poprvé od 80. let minulého století, kdy Wolves zahájili sezonu bez vítězství v osmi ligových zápasech. Svěřenci Garyho O'Neila klesli na dno ligové tabulky, zatímco Citizens se alespoň prozatím vyšplhali o dva body nad dosud vedoucí Liverpool.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Arsenal FC 2:0

19.10.2024 18:30

Góly: 70. Ryan Christie, 79. Justin Kluivert

Nečekaný výsledek se v 8. kole Premier League zrodil na Vitality Stadium. Domácí Bournemouth na svém stánku zdolal favorizovaný Arsenal, který po vyloučení Williama Saliby už potřetí v sezoně dohrával v deseti mužích. Cherries tak ukončili sérii pěti porážek ve vzájemných soubojích v řadě.

Absence Bukaya Saky, který chyběl teprve ve čtvrtém zápase Premier League od sezony 2021/22, dost možná přispěla k "nudným" úvodním 25 minutám na jižním pobřeží. Krátce poté se však na trávníku řešila nepřehledná situace, po níž William Saliba viděl za zákrok na unikajícího Evanilsona po zásahu VARu červenou kartu.

Arsenal tak musel znovu, už potřetí v sezoně, čelit soupeři v deseti mužích. Chvíli před tím, než hřiště upustil Raheem Sterling, spálil velkou šanci hostů Mikel Merino. Bournemouth zakončil první poločas pozitivně a na kontě s několika nadějnými pokusy, z nichž nejlepší zlikvidoval brankář Raya.

Po poločase Cherries promarnili skvělou příležitost jít do vedení, když Antoine Semenyo v pokutovém území napálil skákající míč nad břevno. Další velkou příležitost poté spálil střídající Gabriel Martinelli, který nedokázal potrestat chybu gólmana Kepy Arrizabalagy. Následoval trest - Arsenal ochutnal hořkost své disciplíny, když inkasoval po skvěle zahraném rohovém kopu. Prosadil se Ryan Christie a Bournemouth šel do vedení.

O 10 minut později bylo vzácné vítězství Cherries prakticky zpečetěno, když Raya v pokutovém území fauloval Evanilsona a Kluivert z pokutového kopu zdvojnásobil jejich vedení.

Arsenal nakonec nedokázal odpovědět, a tak utrpěl první venkovní porážku v Premier League v tomto kalendářním roce a prohrál s Bournemouthem poprvé od ledna 2018. Artetovi svěřenci prozatím zůstávají v ligové tabulce na třetím místě, zatímco Cherries se proplížili do první poloviny.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Brighton & Hove Albion 0:1

19.10.2024 16:00

Góly: 35. Danny Welbeck

Jedenáctizápasová domácí neporazitelnost Newcastlu v Premier League je u konce. Na svědomí to má Brighton, který v St James' Parku zvítězil 1:0 a navázal tak na působivý start do ligové sezony. Jedinou branku utkání vstřelil zkušený forvard Danny Welbeck.

Před dnešním zápasem dělil Newcastle a Brighton v tabulce pouze brankový rozdíl a podobně vyrovnaný souboj byl k vidění i v úvodu zápasu. Gólových příležitostí bylo málo. Nejnebezpečnějším hráčem domácích byl jednoznačně Alexander Isak, který však propásl vyloženou příležitost, když nedokázal překonat Barta Verbruggena.

Newcastle byl následně potrestán, když Brighton skóroval ze své první střely v zápase. Hosté udeřili po úhledné kombinaci mezi Welbeckem a Georginio Rutterem, která skončila tím, že se první jmenovaný trefil popáté v sezoně.

Na hrací ploše se krátce po přestávce Seagulls málem radovali znovu, volej Lewise Dunka ale proletěl kousek nad břevnem. O slovo se ovšem přihlásili také domácí, Verbruggen se ale v brance Brightonu činil. V závěrečných 15 minutách zápasu odmítl Anthonyho Gordona i Isaka.

Welbeck, který byl odnesen, připravil hráčům Brightonu nervózní závěr, ale jejich úkol byl usnadněn, když Eddie Howe učinil podivné rozhodnutí stáhnout v 85. minutě Gordona a Bruna Guimarãese. Nick Pope poté udržel Newcastle ve hře, když vyzrál na Matse Wieffera.

Magpies však nevytěžili nic ani z devítiminutového nastavení. Přestože Brighton v posledních třech zápasech Premier League inkasoval osm gólů, tentokrát dokázal udržet čisté konto, které mu přineslo teprve druhé vítězství z posledních 10 venkovních ligových zápasů.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Leicester City 2:3

19.10.2024 16:00

Góly: 8. Cameron Archer, 28. Joe Aribo - 65. Facundo Buonanotte, 74. Jamie Vardy (pen.), 90+8. Jordan Ayew

Leicester navázal na vítězství nad Bournemouthem a v záchranářském duelu Premier League na hřišti Southamptonu předvedl fantastický obrat. Hostům značně pomohl červenou kartou skotský záložník Ryan Fraser, který vedle oslabení týmu svým zákrokem zavinil i penaltu a konečnou prohru 2:3.

Southampton, který se v letošní sezoně topí na posledním místě, vlétl do zápasu jak tornádo. Nejprve hlavička Joa Ariba narazila na břevno, o několik desítek sekund později ale Cameron Archer doklepl přihrávku z levého křídla do sítě a domácí šli do vedení.

Ještě před půlhodinou hry to s hosty z Leicesteru vypadalo opravdu bledě. Obranou hladce prošel Kyle Walker-Peters, přihrál právě Aribovi, a ten napravil předchozí svou chybičku, když přízemní střelou uklidil míč do branky podruhé. Odpovědět mohl Bilal El Khannouss, nicméně trefil pouze vnitřní stranu tyče.

Domácí fanoušci, kteří už si mysleli, že je první sezonní vítězství nemine, však netušili, co přijde v druhé půli. V 65. minutě totiž Issahaku Fatawu našel Facunda Buonanotteho a hosté snížili. Po deseti minutách surově fauloval Jamieho Vardyho ve vápně Ryan Fraser, viděl červenou kartu a anglický veterán a klubová legenda Leicesteru z penalty zápas vyrovnala.

Leicester se však odmítl smířit s dělbou bodů a v poslední minutě nastavení zasadil Southamptonu brutální K.O. Jordan Ayew se objevil ve vápně domácích a přesnou střelou k tyči pomyslně zaklapl slavnou Csaplárovu past. Leicester, ač nepatří k favoritům na titul, je vedle Arsenalu a Manchesteru City i nadále jediným týmem, který dokázal skórovat ve všech utkáních.

Více informací k zápasu

Manchester United - Brentford FC 2:1

19.10.2024 16:00

Góly: 47. Alejandro Garnacho, 62. Rasmus Højlund - 45+5. Ethan Pinnock

Manchester United vyhrál domácí duel v Premier League po dlouhých dvou měsících, když po změně stran obrátil nepříjemně se vyvíjející zápas s Brentfordem a vyhrál 2:1. Nejvíce se muselo ulevit trenérovi Eriku ten Hagovi, který v posledních týdnech čelí masivní kritice.

Brentford se v letošní sezoně vyznamenal především bleskovými vstupy do utkání, na Old Trafford ovšem poprvé po pěti zápasech nedokázal v úvodních 120 vteřinách vstřelit gól. Úvod hostům patřil i tak, nicméně Kevin Schade ve velké šanci zblízka selhal a střelu Christiana Norgaarda skvělým zákrokem vytěsnil André Onana.

Přes veškerá varování v prvních minutách se i nadále United prezentovali těžkopádným nezáživným fotbalem a k nebezpečnějším útokům se dostávali jen zřídka. V samotném závěru první půle se navíc u postranní čáry musel nechat ošetřit Matthijs De Ligt a s hrůzou musel sledovat, jak se po rohovém kopu do vzduchu vyškrábal Ethan Pinnock, který hlavičkou těsně před hvizdem poslal hosty do vedení.

O poločase Ten Hag zjevně promluvil svým svěřencům do duše, jelikož do druhého dějství nastoupili jako vyměnění. Dvě minuty po startu poločasu si Alejandro Garnacho naběhl na přihrávku Marcuse Rashforda a tvrdou ranou vyrovnal. Najednou musel být brankář Mark Flekken neustále v pohotovosti, rány z dálky od Garnacha a Casemira ale dokázal Holanďan zlikvidovat.

Když už se zdálo, že Brentford přečkal bouři, tak se po jemné střele Bruna Fernandese dostal do šance Rasmus Höjlund, prokázal velkou trpělivost a v momentě, kdy se Flekken rozhodl udělat krok směrem dopředu, za něj dánský útočník uklidil balon. Vítězství si Rudí ďáblové již utéct nenechali a stále mají šanci napravit jeden z nejhorších startů do ligy za poslední desítky let.

Více informací k zápasu

Ipswich Town - Everton FC 0:2

19.10.2024 16:00

Góly: 17. Iliman Ndiaye, 40. Michael Keane

Vůbec první vítězství na venkovní půdě si v sobotním zápase 8. kola Premier League zajistili hráči Evertonu. Toffees uspěli na půdě Ipswiche, který nadále čeká na vítězství mezi elitou, díky skvělému prvnímu poločasu - ten ozdobili dvěma góly Iliman Ndiaye a Michael Keane.

Ipswich vstupoval do zápasu s jasným cílem - poprvé od návratu mezi elitu zvítězit na půdě slavné Premier League. Tractor Boys sice měli v úvodu zápasu tlak, ale stejně jako v předešlých zápasech ho nedokázali přetavit ve vedoucí branku. A tak se o slovo přihlásili svěřenci trenéra Seana Dyche, kteří se tlačili dopředu po pravém křídle. Snaha Toffees sklidila úspěch, když se po dobré reakci prosadil Ndiaye.

Everton se na chvíli obával o výsledek, načež VAR rozhodnutí sudího Michaela Olivera odpískat pokutový kop zrušil. Na rozdíl od Ipswiche je Everton v Premier League už nějakou dobu, a tak jeho hráči dokázali získat kontrolu nad zápasem a pět minut před přestávkou zdvojnásobili své vedení. Dwight McNeil se prokličkoval skrze své strážce a skvělou zpětnou přihrávkou našel Keanea.

Čtvrthodinu před koncem zápasu zahrozil Liam Delap, jehož pokus ale těsně minul branku Evertonu. Tato šance vlila do těl hráčů Ipswiche čerstvou krev, jejich pokusy však opakovaně nenacházely cíl.

Soubor trenéra Kierana McKenny tak další porážkou vytvořil nelichotivý klubový rekord osmi zápasů bez vítězství v úvodu sezony mezi anglickou elitou. Zlepšující se Toffees si mezitím připsali další čisté konto a přiblížili se středu tabulky, když prodloužili svou sérii bez porážky na čtyři zápasy.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Aston Villa 1:3

19.10.2024 16:00

Góly: 5. Raúl Jiménez - 9. Morgan Rogers, 59. Ollie Watkins, 69. Issa Diop (vl.)

Aston Villa porazila v osmém kole Premier League Fulham na Craven Cottage 3:1. Villans tak vyhráli už popáté v řadě. Tento zápas nabídl všechno - góly, červené karty, neproměněnou penaltu, a dokonce i vlastní branku. Už v páté minutě rozjásal domácí fanoušky Raúl Jiménez, po rychlé odpovědi Morgana Rogerse neproměnil pokutový kop Andreas Pereira. Hosté potrestali Fulham ve druhé půli gólem Ollieho Watkinse. Když v 64. minutě obdržel červenou kartu Joachim Andersen, vše se Londýňanům sesypalo. Zanedlouho navíc přitloukl do rakve vlastního týmu poslední hřebíček Issa Diop, který si nešťastně srazil balon do sítě.

Villa cestovala do Londýna s cílem udržet se na dostřel první čtyřce, ale Fulham se brzy ujal vedení zásluhou Jiméneze, který si naběhl na dlouhý výkop Bernda Lena a poté prostřelil Emiliana Martíneze. Jeho vedení však vydrželo jen čtyři minuty, protože Rogers po odraženém míči snadno překonal Lena. Jiménez o chvíli později málem vrátil náskok domácím, když dostal přihrávku do pokutového území, ale z bezprostřední blízkosti netrefil branku. Elektrizující začátek pokračoval, když se Ollie Watkins pokusil přehodit Lena, ale německý brankář dokázal jeho pokus zablokovat. Tato nevyužitá šance se málem hostům vymstila, protože Fulhamu byla nařízena penalta za faul Mattyho Cashe v pokutovém území. Následný pokutový kop Pereiry však Martínez zneškodnil.

Oba týmy ve druhém poločase odmítly polevit, šancí bylo více než dost, ale ani jedna strana nebyla zpočátku schopna překonat soupeřova brankáře. Villa však začala přebírat kontrolu nad zápasem a po sérii šancí dokonala obrat. Youri Tielemans po rohovém kopu našel v pokutovém území Watkinse, který si dokázal vytvořit dostatek prostoru ke střele a s přispěním břevna vstřelil svůj pátý gól v sezoně. Pro Cottagers bylo zanedlouho ještě hůř, protože Andersen dostal za faul na Watkinse jako poslední obránce červenou kartu. Villa rychle využila své početní převahy a zdvojnásobila vedení, když se střela Lucase Digneho odrazila od Diopa a zapadla za Lena.

Hostující Jaden Philogene pak v závěru utkání obdržel druhou žlutou kartu, ale Villa výhru udržela a posunula se na čtvrté místo, přičemž vedoucí Liverpool má před ní náskok pouhého bodu. Fulham musí být frustrován tím, že nezvládl druhý poločas, a zůstává proto devátý.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - West Ham United 4:1

19.10.2024 13:30

Góly: 36. Dejan Kulusevski, 52. Yves Bissouma, 55. Jean-Clair Todibo (vl.), 60. Heung-min Son - 18. Mohammed Kudus

Tottenham jasně ovládl londýnské derby, když porazil West Ham 4:1. Hosté sice šli do vedení zásluhou Mohameda Kuduse, ještě do přestávky však bylo srovnáno a tři góly během osmi minut zkraje druhé půle rozhodly o vítězi. Tomáš Souček byl v 61. minutě vystřídán, Vladimír Coufal se počtvrté za sebou v lize na trávník nepodíval.

Úvodní minuty vyhroceného duelu vyznívaly lépe pro Kladiváře. Proti střele Kuduse se fantasticky blýskl brankář Guglielmo Vicario, na další šanci ghanského reprezentanta byl ale už krátký. Přízemní centr Jarroda Bowena dorazil Kudus po sérii odrazů do sítě. Inkasovaný gól jakoby domácí Spurs nabudil a okamžitě zvýšili aktivitu. Ve výborné formě hrajícího Brennana Johnsona ale vychytal brankář Alphonse Areola.

Vyrovnání se Kohouti dočkali v 36. minutě. Na střelu Dejana Kulusevskiho z nitra pokutového území si sice Areola sáhnul, mimo tři tyče ji však vyrazit nedokázal. Ještě do přestávky mohl zápas otočit Pedro Porro, akrobatickou střelou z voleje ale mířil těsně nad.

Vyrovnaný zápas rozhodla osmiminutová pasáž po přestávce, ve které domácí celek nasázel tři branky a prakticky rozhodl o vítězství. Nejprve Destiny Udogie našel Yvese Bissoumu, a ten z hranice pokutového území poslal Tottenham do vedení. O tři minuty později Jean-Clair Todibo nechtěně vypíchl míč Areolovi a míč skončil v síti West Hamu potřetí. Kapitán Son Heung-min si radost z gólu vychutnal za pět minut. Proběhl až do šestnáctky, posunul si míč na levou nohu a propálil Areolu.

V závěru ještě ujely nervy Kudusovi, který po ataku na Mickyho van de Vena a Papeho Matara Sarra viděl červenou kartu. Na výsledku ale tento incident už nic nezměnil a Tottenham může dále pronásledovat elitní pětici.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Liverpool FC
8
7
0
1
15 : 3
21
2
Manchester City
8
6
2
0
19 : 9
20
3
Arsenal FC
8
5
2
1
15 : 8
17
4
Aston Villa
8
5
2
1
15 : 10
17
5
Brighton & Hove Albion
8
4
3
1
14 : 10
15
6
Chelsea FC
8
4
2
2
17 : 10
14
7
Tottenham Hotspur
8
4
1
3
17 : 9
13
8
Nottingham Forest
8
3
4
1
8 : 6
13
9
Newcastle United
8
3
3
2
8 : 8
12
10
Fulham FC
8
3
2
3
11 : 11
11
11
AFC Bournemouth
8
3
2
3
10 : 10
11
12
Manchester United
8
3
2
3
7 : 9
11
13
Brentford FC
8
3
1
4
14 : 14
10
14
Leicester City
8
2
3
3
12 : 14
9
15
West Ham United
8
2
2
4
11 : 15
8
16
Everton FC
8
2
2
4
9 : 15
8
17
Ipswich Town
8
0
4
4
6 : 16
4
18
Crystal Palace
8
0
3
5
5 : 11
3
19
Southampton FC
8
0
1
7
6 : 18
1
20
Wolverhampton Wanderers
8
0
1
7
10 : 23
1

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (313)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele