Leverkusen dohraje sezonu bez Bendera, jehož čeká operace

31.03.2017, 14:59
Aktuality
Bayer Leverkusen se v závěru sezony hodlá ještě poprat o evropské poháry a k úspěšnému splnění této mise mu už nepomůže jeho kapitán. Mimo hru je záložník Lars Bender, zranění kotníku je v jeho případě vážnější, než se na první pohled zdálo...

27letý fotbalista letos nastoupil jenom k devíti bundesligovým zápasům a tím posledním zůstane debakl 2:6 od Borussie Dortmund. Stopku mu vystavil problematický kotník, s nímž půjde v pondělí na operaci.

"Nemáme žádnou další možnost, Lars nadále cítil bolest," zdůvodnil rozhodnutí lékařů trenér Bayeru Tayfun Korkut.

Leverkusen letos i přes postup ze základní skupiny Ligy mistrů neprožívá povedenou sezonu a v tabulce německé nejvyšší soutěži je až na jedenáctém místě, přesto má v závěru sezony stále o co hrát. Do konce 1. Bundesligy zbývá devět kol a ztráta Bayeru na šestý 1. FC Köln činí pouhých šest bodů.

Autor: Tomáš Pavlík / sport1.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
Shevchenko
Reagovat
smazaný uživatel

Poháry to letos nebudou no...

Reagovat
smazaný uživatel

nenechá v tom bratra samého

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti + Juve = LM pro Gigi

Reagovat
smazaný uživatel

Snad sa obidu bez poharov. Som zvedavy, koho privedu po sezone

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele