FORTUNA:LIGA - souhrn 8. kola: Slavia zpátky na špici

10.09.2022, 17:58, aktualizováno 11.09.2022, 20:54
Komentáře a souhrny
Slavia doma znovu nadělovala, tentokrát si šest kousků odvezly České Budějovice, a vrátila se do čela o skóre před Plzeň, která zvládla zápas v Olomouci. Sparta na teplických Stínadlech neudržela dvougólový náskok a počtvrté v řadě remizovala. Brno veze body ze Zlína a drží se ve skupině o titul. Slaví také Baník Ostrava a premiérových tří bodů se dočkal Jablonec...

Slavia Praha - Dynamo České Budějovice 6:1

11.09.2022 19:00

Góly: 18. Stanislav Tecl, 21. Ivan Schranz, 45+1. Stanislav Tecl, 52. Lukáš Masopust, 66. Ondřej Lingr, 71. Ewerton - 56. Roman Potočný

Pražská Slavia si v osmém kole Fortuna ligy doslova pohrála s Českými Budějovicemi a zvítězila 6:1. Dva góly a asistenci si už během první půle připsal Stanislav Tecl, který tak s osmi trefami vévodí tabulce střelců. Sešívání zároveň prodloužili úctyhodnou domácí sérii, neboť ve Fortuna Areně za poslední čtyři ligové duely nasázeli neuvěřitelných 23 branek.

Sešívání se po neúspěšné turecké misi vrátili na domácí trávník v zápase s Českými Budějovicemi. Jihočeši na hřišti Slavie bodovali naposledy v roce 2005, kdy za ně ještě střílel góly bývalý reprezentant Marek Kulič. Domácí chtěli navázat na vydařená utkání z konce srpna, k čemuž jim měl pomoct i nejlepší střelec ligy Tecl. Ještě před úvodním hvizdem však slávistický realizační tým musel řešit komplikace ve středu obrany, neboť po zranění Tomáše Holeše při rozcvičce měl v kádru jen dva dostupné hráče na tuto pozici.

Od prvních minut Slavia podle očekávání dominovala a v sedmé minutě málem otevřela skóre. Po dobré práci Davida Juráska hlavičkoval Ondřej Lingr, fantastický zákrok ovšem předvedl Martin Janáček. O chvíli později už se ale domácí prosadili, sedmou ligovou trefu v ročníku si totiž po rohovém kopu připsal hlavičkující Tecl. Vzápětí se kapitán sešívaných blýskl znovu, když rychle vhodil dlouhý aut na rozběhlého Ivana Schranze, který procedil balon mezi nohama Janáčka. I ve zbytku první půle se Budějovice jen zřídkakdy dostaly na soupeřovu polovinu, Pražané navíc těsně před pauzou znovu udeřili, když si slávistický útok vyměnil role a po zpětné nahrávce Schranze míč do odkryté brány uklidil Tecl.

Druhý poločas následoval stejný scénář, v 52. minutě po chybě obrany Dynama nádherně zakroutil svou střelu levačkou do horního rohu Lukáš Masopust. Slávistický univerzál se tak radoval z ligové branky po 18 měsících, o chvíli později jeho trefu však trumfnul další hráč, jenž na střelecký zápis čekal jen o měsíc kratší dobu. Roman Potočný totiž napřáhl z úctyhodné vzdálenosti a vymetl šibenici domácí brány. Pak už ale pokračovala krasojízda sešívaných, kterým vypomohl nebezpečným skluzem a následným vyloučením budějovický Jakub Hora. Vedení poté zvýšil Lingr a svou premiérovou trefu v červenobílém dresu si připsal také Ewerton.

Pražané tak získali další tři body. Následující zápas bude pro sešívané stěžejní, jelikož se 18. září ve šlágru kola střetnou s Plzní. Budějovice o den dříve čeká duel s Olomoucí.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FK Pardubice 3:0

11.09.2022 16:00

Góly: 32. Daniel Tetour (pen.), 75. Muhamed Tijani, 82. Nemanja Kuzmanović

Baník Ostrava v osmém kole Fortuna ligy zdolal poslední Pardubice a v domácím prostředí zvítězil 3:0. O druhé letošní výhře baníkovců rozhodl už ve 32. minutě proměněným pokutovým kopem Daniel Tetour, a udělal tak radost svým fanouškům, kteří přes víkend slavili stoleté výročí klubu. Hosté zaznamenali pátou prohru v řadě a s nelichotivým skóre 4:22 zůstali na dně ligové tabulky.

Pardubice odcestovaly do Ostravy coby tým s nejhorší ligovou bilancí na půdě soupeřů. Doposud mimo Ďolíček nezískaly v letošní sezoně ani bod a celkově se navíc nacházely na dně soutěžní tabulky. Baník sice oslavil pár dní před utkáním jubilejních 100 let od založení, avšak ani on si ve výročním ročníku nevedl nikterak dobře -⁠ v lize zatím nasbíral pouze šest bodů a krčil se jen pár pozic nad Východočechy. Proti těm už se ale mohl spolehnout na své nové akvizice, Srdjana Plavšiče a Cadua, které nastoupily ihned v základní sestavě.

Hra byla v prvních minutách kouskovaná četnými fauly na obou stranách. Poté se ale o slovo přihlásili domácí, nespočtem prudkých centrů do pokutového území zvláště hrozil z levé strany Plavšič. A ve 30. minutě z toho byla málem úvodní branka, když nejdříve Jakub Markovič vyrazil nebezpečnou hlavičku Michala Frydrycha a z dorážky pak jen orazítkoval tyč Cadu. Mrzet to ale Baník nemuselo, protože hned z následného centru kapitán hostů Pavel Černý při pokusu o odkop nešikovně trefil Frydrycha a hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop. Toho se chopil Tetour a přesnou ranou k levé tyči zařídil poločasové vedení Ostravanů.

Do druhé půle už trochu lépe vstoupili Východočeši, vyloženou příležitost si ale vypracovat nedokázali. Baník se navíc postupně znovu tlačil do útoku, jeho hru osvěžili hned dva odchovanci David Buchta a Petr Jaroň, kteří na křídlech vystřídali nové posily Plavšiče a Cadua. V 72. minutě předvedl Jaroň povedenou individuální akci, která vedla k obrovské šanci Buchty. Střela 23letého záložníka ale skončila pouze na tyči, a tak musel udeřit další střídající mladík Muhamed Tijani. Ten snadno prchl defenzivě Pardubic a po kličce i s přispěním teče obránce hostů navýšil vedení Slezanů. Jednoznačnou výhru pak ještě v 82. minutě zpečetil Nemanja Kuzmanovič po další skvělé přihrávce Jaroně.

Baník tak podruhé v sezoně získal tři body a jeho hráči budou zajisté doufat, že jim vítězství dodá sebevědomí, jelikož v dalším kole se 17. září utkají s pražskou Spartou. Pardubice o den později odehrají duel s Bohemians.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - FC Hradec Králové 3:0

11.09.2022 16:00

Góly: 50. Václav Sejk, 68. Jakub Martinec, 80. Jan Chramosta

Jablonec dokázal na Střelnici v osmém kole Fortuna ligy porazit Hradec Králové 3:0. O vítězný gól se postaral svým třetím zásahem v ročníku Václav Sejk, druhou branku pak za zelenobílé přidal odchovanec Hradce Králové Jakub Martinec. Severočeši tak po dvou domácích remízách v řadě získali první tříbodový zisk v sezoně, Votroci naopak zaznamenali třetí porážku a propad v ligové tabulce.

V dobré formě hrající Votroci zavítali do Jablonce poté, co jejich sérii tří vítězství narušila remíza s Baníkem Ostrava. I přesto se východočeský celek stále nacházel v popředí ligové tabulky a užíval si slušný vstup do nové sezony, ke kterému mu velkou měrou dopomohl Filip Kubala, střelec dvou branek a asistent dvou dalších. Na opačné straně soutěžního pořadí se nacházeli domácí, ti se v utkání s východočeským týmem museli navíc obejít bez vykartovaného dua Vladimir Jovovič a Tomáš Malínský.

A hned ve druhé minutě se domácí kapitán Jan Krob ocitl v obrovské šanci, Michal Reichl však předvedl dobrý zákrok a nepřipustil brzké vedení Severočechů. O pár okamžiků později se naskytla velká šance i pro hosty, Kubalovu střelu ale výborně zastavil Jan Hanuš. I přes větší aktivitu Hradce to byl jablonecký Sejk, který se po pěkném centru Kroba objevil ve velké gólové příležitosti, Reichl ale dokázal hlavičku z bezprostřední blízkosti vyrazit. Ani hlavička Martince po rohovém kopu netrefila cíl, stejně tak si na druhé straně poradil Hanuš se střelou Daniela Vašulína. Po necelé půlhodině hry se ve velké příležitosti ocitl po rohovém kopu Kubala, Hanuš ale opět výborně zasáhl. I přes velké množství šancí se diváci na Střelnici branky v první půli nedočkali, a týmy tak odcházely do šaten za bezbrankového stavu.

Necelých pět minut uběhlo z druhé půle a Sejk rozjásal domácí fanoušky, když byl po střele Kroba dostatečně důrazný a na brankové čáře dotlačil míč do sítě Votroků. Stadion na Střelnici pak zavalila vlna radosti podruhé, tentokrát se v pokutovém území dostal k odraženému míči Martinec, který nekompromisně zakončil pod břevno a poslal domácí do dvougólového vedení. Jablonec nepolevoval v aktivitě a zaváhání v hradecké obraně využil v 80. minutě Jan Chramosta, který pěkným lobem upravil stav na konečných 3:0.

Jablonec si připsal první výhru sezony a na tento úspěch se pokusí navázat 18. září na hřišti Slovácka. Hradec Králové na druhé straně po čtyřech zápasech padl a odčinit to bude chtít ve stejný den proti Zlínu.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko 1:1

11.09.2022 16:00

Góly: 90+3. Ladislav Krobot - 45+1. Merchas Doski

Mladá Boleslav remizovala v zápase osmého kola Fortuna ligy se Slováckem 1:1. Středočeši nedokázali doma v letošní sezoně zvítězit ani na čtvrtý pokus. O otevření skóre se postaral v nastavení prvního poločasu hostující Merchas Doski, jenž se prosadil ve druhém ligovém utkání po sobě. V závěru utkání však pro domácí zachránil alespoň bod střídající Ladislav Krobot, který se v jejich dresu trefil vůbec poprvé.

Slovácko muselo po duelu s Partizanem své myšlení rychle přeprogramovat znovu na českou nejvyšší soutěž. Tým z Uherského Hradiště se totiž už necelé tři dny po zápase na evropské scéně utkal s Mladou Boleslaví, kde loni po divoké přestřelce slavil vítězství. Domácí chtěli utnout nelichotivou sérii proti Moravanům, jelikož je v posledních třech ligových duelech na svém stadionu neporazili.

Středočeši začali aktivně, a hned ve druhé minutě se dostali do první vážné gólové příležitosti, ale Tomáš Ladra z hranice malého vápna trestuhodně přestřelil. V prvním poločase byla nouze po zajímavých akcích. Už to vypadalo, že se hráči rozejdou smírně do šaten, ale nestalo se tomu tak. Dalekonosný kop Stanislava Hofmanna si našel ve vápně Patrik Brandner, který nahrál hlavou na osamoceného Doskiho, který bez problémů překonal mladoboleslavského brankáře Jana Šedu.

Bolka se záhy po přestávce dostala do nadějné střelecké příležitosti, ale Lukáš Mašek nedokázal hlavou zblízka překonat slováckého brankáře Tomáše Fryštáka. Svěřenci trenéra Pavla Hoftycha nevzdávali svůj hon za vyrovnáním, ale pokaždé jejich snaha ztroskotala na organizované obraně Moravanů. Středočeši si v úplném závěru připravili velký tlak, který nakonec přinesl kýžený gól. O vyrovnání se v nastaveném čase druhého poločasu zasloužil Krobot, který se dostal do hry až v průběhu zápasu. Fryšták tak na poslední chvíli přišel o premiérové čisté konto v letošním ročníku Fortuna ligy.

Zápas tak skončil dělbou bodů. Mladou Boleslav čeká další zápas 17. září v Liberci, Slovácko se o den později střetne s Jabloncem.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Slovan Liberec 0:2

11.09.2022 16:00

Góly: 2. Matěj Valenta, 47. Lukáš Červ

Hráči Liberce si v osmém kole nejvyšší české soutěže poradili s domácí Bohemkou výhrou 2:0. O vítěznou branku se již ve druhé minutě postaral Matěj Valenta, na kterého v úvodu druhé půle navázal dalším bleskovým gólem Lukáš Červ. Kartami utkání nezamíchala ani vyloučení na obou stranách v závěrečné dvacetiminutovce. Severočeši si tak došli pro první tři body od konce srpna a pojistili si umístění ve skupině o titul.

V utkání mezi Bohemians a Slovanem Liberec se střetly dva celky s téměř totožnou formou. Jediným rozdílem mezi nimi byl fakt, že Pražané v dosavadní ligové sezoně obdrželi o gól více. Mimoto, zatímco oni svůj poslední zápas vyhráli, Severočeši těsně padli s Viktorií Plzeň. Ani jeden z týmů navíc netrápily výrazné absence, a diváci se tak mohli těšit na velmi vyrovnaný duel.

Již ve druhé minutě však pro domácí přišel šok. Jan Mikula poslal z pravé strany do vápna prudkou přihrávku, kterou si našel Valenta a perfektně umístěnou střelou k levé tyči proměnil hned první útočnou akci svého týmu. Odpovědět se pokusil Adam Jánoš, který dostal trochu prostoru a pokusil se o střelu zpoza vápna, Olivier Vliegen byl ovšem pozorný. Klokani si následně vytvořili souvislý tlak a na obranu soupeře neúprosně doráželi. Do velké příležitosti se probojoval například Daniel Köstl, jeho prudký pokus z úhlu ale kryl skvělý gólman. Vedení tak mohl navýšit Christian Frýdek, mířil však jen doprostřed brány a Roman Valeš si bez problémů poradil.

Po změně stran hosté na Klokany tvrdě udeřili a opět se prosadili po dvou minutách. Domácí obrana s vypětím všech sil odvracela jeden pokus Liberce o zakončení za druhým. Následně se ale míč odrazil už jen k Červovi, který nezaváhal a prudkou ranou za hranicí vápna navýšil vedení svého týmu. V 60. minutě mohl další branku přidat kanonýr Mick van Buren, zevnitř pokutového území ale mířil nad. Domácí tým navíc po zásahu systému VAR za svůj faul na Frýdka opustil Ondřej Petrák a šance na vyrovnání se tak i přes červenou kartu Valenty na druhé straně výrazně snížily. Klub z Vršovic se přes veškerou snahu do konce utkání neprosadil a Liberec si pohlídal výhru 2:0.

Slovan Liberec přemohl na venkovní půdě Bohemians a na získané tři body se pokusí navázat 17. září proti Mladé Boleslavi. Klokani odehrají další utkání o den později proti Pardubicím.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Sparta Praha 2:2

10.09.2022 19:00

Góly: 42. Abdallah Gning, 83. Abdallah Gning - 16. Jakub Jankto, 40. Tomáš Čvančara

Teplice v duelu osmého ligového kola remizovaly na domácím stadionu 2:2 s pražskou Spartou. Gólový zápis utkání otevřel v 16. minutě Jakub Jankto, pro kterého se jednalo o premiérovou trefu v rudém dresu. Sparta poté dlouho držela vedení, o které přišla až v 83. minutě, kdy nepochopitelnou minelu Caspera Höjera při rozehrávce potrestal dvougólový Abdallah Gningue.

Letenští už třikrát za sebou odešli ze zápasu s bodem a ve všech případech se jednoznačně jednalo o ztrátu. Zdánlivě snadné utkání na severu Čech výrazně komplikoval pohled do historických statistik vzájemných duelů, dělba bodů totiž byla Na Stínadlech k vidění pětkrát z posledních osmi střetnutí. Sparta i nadále bojovala s početnou marodkou, opět se totiž nemohla spolehnout na služby Ladislava Krejčího mladšího či Jakuba Peška. Premiérový start si v dresu hostů naopak připsal brankář Matěj Kovář, který je v pražském celku na hostování z Manchesteru United.

Sparťané byli od samého začátku utkání aktivnější a po čtvrthodině hry se dostali díky gólu Jankta do vedení. Reprezentační záložník zakroutil míč z hranice šestnáctky přesně ke vzdálenější tyči a brankář Filip Mucha byl bez šance.

V dalším průběhu však dokázali zahrozit také domácí. Nebezpečně vypadal únik Gningueho, kterého za žlutou kartu zastavil ještě mimo pokutové území Kovář. Střela Matěje Hybše z další akce pak těsně minula zadní tyč.

Na útočné snahy "Sklářů" dokázala Sparta zareagovat tím nejlepším možným způsobem, a to gólem znamenajícím dvoubrankové vedení. Přesnou hlavičkou se totiž po rohovém kopu prosadil Tomáš Čvančara. Ještě do poločasu ale Teplice snížily, když po sklepnutí Daniela Fily uklidil míč do sítě hlavou Gningue.

Pomalejší rozjezd druhé půle od obou celků oživil až po hodině hry domácí útočník Filip Žák, který prudkým pokusem z pravé strany prověřil pozornost Kováře. Ten střelu pohotově vyrazil a připsal si vůbec první úspěšný zákrok v české nejvyšší soutěži. Ve zbylé třetině utkání příliš mnoho šancí k vidění nebylo a především hosté hráli mnohem opatrněji než v první půli.

Jejich pasivitu tak v 83. minutě potrestal Gningue, který po chybě Höjera umístil míč z hranice pokutového území nechytatelně k pravé tyči.

Rozhodčí Miroslav Zelinka tak ukončil utkání za nerozhodného stavu, pro Spartu se jednalo už o čtvrtou remízu v řadě. V příštím kole 17. září přivítá ostravský Baník, Teplice se tentýž den představí v Brně.

Více informací k zápasu

FC Trinity Zlín - Zbrojovka Brno 2:3

10.09.2022 16:00

Góly: 68. Jakub Janetzký, 82. Youba Dramé - 19. Jakub Řezníček, 50. Jakub Řezníček (pen.), 59. Joss Didiba Moudoumbou (vl.)

Brno v osmém kole FORTUNA:LIGY vyhrálo ve Zlíně 3:2. Dvěma trefami se blýskl kapitán Jakub Řezníček, rozhodnul však vlastní gól Josse Didiby v 59. minutě. Zbrojovka potvrdila výbornou bilanci na hřištích soupeřů, kde po třech utkáních zůstala neporažena. Naopak "Ševci" se museli i přes mohutný finiš soupeři sklonit poprvé po čtyřech zápasech bez prohry. Brněnští se v tabulce posunuli mezi nejlepší čtveřici, navíc mají zápas k dobru.

Velmi nenápadně protáhli fotbalisté Zlína šňůru utkání bez porážky už na čtyři zápasy. Nejsvětlejším momentem této série byl remízový duel na pražské Letné. Na tu zlínskou dorazil moravský rival z Brna, jenž se potýkal s lehce nevyrovnanými výkony, nicméně zisk 10 bodů z šesti odehraných klání nemohl být pro nováčka zklamáním. Tahounem Zbrojovky byl v dosavadní sezoně vedle Řezníčka i čtyřgólový mladík Ševčík.

Od úvodních minut byli domácí aktivnějším celkem. První příležitost si vypracovali v 17. minutě, ale střela Roberta Hrubého zpoza šestnáctky minula branku. O dvě minuty později už se diváci dočkali gólu. Brněnský střelec Řezníček se pohotově uvolnil uvnitř pokutového území, obehrál brankáře Mateje Rakovana a míč uklidil do odkryté brány.

Zanedlouho už se téměř radovali zlínští, ale hlavičku Lamina Jawa pod břevno bravurně vytěsnil Martin Berkovec. Ten podržel hosty parádním zákrokem i ve 27. minutě, kdy z otočky vyprodukoval Jakub Janetzký přízemní střelu. Domácí se snažili nepříznivý stav zvrátit, to se jim ale do konce prvního poločasu nepovedlo.

Po změně stran Didiba nesportovně poslal k zemi Filipa Součka, z čehož vyústila penalta. Tu s přehledem proměnil Řezníček, když Rakovan skočil na špatnou stranu. V 59. minutě vsítili hosté třetí gól, když si vlastní gól vstřelil Didiba.

V 68. minutě "Ševci" zdramatizovali utkání, jelikož se po dobrém centru prosadil Janetzký. Domácí postupně zvyšovali tlak, díky kterému se prosadil hlavičkou do šibenice Youba Dramé. Brněnští nakonec těsné vedení udrželi.

Fotbalisté Brna tak vyhráli i třetí letošní venkovní utkání, čímž přerušili soupeřovu sérii bez porážky. V příštím kole přivítají 17. září Teplice, Zlín se o den později střetne s Hradcem Králové.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Viktoria Plzeň 2:3

10.09.2022 16:00

Góly: 13. Mojmír Chytil, 65. Mojmír Chytil - 10. Tomáš Chorý, 34. Tomáš Chorý (pen.), 68. Milan Havel

Viktoria Plzeň v osmém kole FORTUNA:LIGY zvítězila na hřišti Sigmy Olomouc 3:2, a vyhrála tak šestý ligový duel v řadě. V utkání se zaskvěli především dvougóloví střelci Tomáš Chorý s Mojmírem Chytilem, o konečném výsledku však rozhodl v 68. minutě Milan Havel. Západočeši tak dokázali, že jim zbyl dostatek sil i po náročném představení na evropské scéně.

Po barcelonském návratu na půdu Ligy mistrů čekal plzeňskou Viktorii nepříjemný duel na Andrově stadionu, kde minulý ročník v mistrovské sezoně ztratila body. Michal Bílek tak v základní sestavě udělal oproti zápasu na Camp Nou pouze tři změny, a to především v defenzivě. Sigma však v letošní sezoně získala doma pouze bod, svěřenci Václava Jílka se ale v posledních dvou kolech výkonnostně zvedli a na nově nabitou formu chtěli navázat i proti úřadujícímu mistrovi.

Olomouc začala dle očekávání aktivně a snažila se využít potenciální únavy plzeňských hráčů. Ti se však s aktivním přístupem domácích vypořádali výborně, už v 10. minutě skóroval po dobré práci Havla do odkryté branky Chorý. Sigma však v nastoleném trendu pokračovala a odměnou jí byla trefa nejlepšího střelce Hanáků. Chytil sám před Jindřichem Staňkem uspěl a vstřelil svůj třetí gól nynějšího ročníku.

Plzeň se z rychlého srovnání oklepala a byla lepším týmem, přes několik zajímavých příležitostí ale vedoucí branka nepřicházela. Viktorii tak pomohla penalta, po faulu na svou osobu a intervenci VAR skóroval podruhé v zápase Chorý. Pokutový kop mohl být nařízen po nešikovném zpracování Erika Jirky i na druhé straně, sudí však sporný moment vyhodnotil ve prospěch viktoriánů.

Sigma vstoupila aktivně i do druhé půlky, v zakončení jí ovšem scházela přesnost. Blíže gólu byl v 55. minutě znovu Chorý, k hattricku mu po střele z kraje vápna chybělo málo. Svého protivníka na hrotu útoku tak v 65. minutě gólově vyrovnal Chytil, jenž po rychlém brejku zakončil do prázdné brány přihrávku Jakuba Matouška.

Plzeň okamžitě přepla na vyšší stupeň a po střele Adama Vlkanovy do tyče už se měl radovat Havel, dorážku do odkryté branky však trestuhodně netrefil. Aktivní plzeňský bek se vykoupil hned vzápětí, po nepřehledné situaci ve vápně napálil míč nekompromisně do sítě. Velkou šanci na vyrovnání měl Antonín Růsek, Staňka ovšem zastoupil výborným blokem Luděk Pernica. Hlavičku Jakuba Pokorného z 82. minuty pak výtečným zákrokem vytáhl sám plzeňský čaroděj.

Viktoria Plzeň si tak připsala už šesté ligové vítězství v řadě a vrátila se do čela celé soutěže. V příštím kole 18. září přivítá ve šlágru podzimní části pražskou Slavii, Sigma Olomouc se o den dříve představí na stadionu Českých Budějovic.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha861131:619
2.Viktoria Plzeň761014:619
3.Slovan Liberec842214:814
4.Sparta Praha834112:713
5.Zbrojovka Brno741213:1213
6.FC Hradec Králové84137:813
7.Bohemians Praha 1905832312:1111
8.1. FC Slovácko824210:1210
9.Baník Ostrava823312:129
10.FK Mladá Boleslav823311:119
11.FK Teplice823310:199
12.Dynamo České Budějovice82248:158
13.FK Jablonec814313:157
14.Sigma Olomouc82159:117
15.FC TRINITY Zlín81438:137
16.FK Pardubice81074:223

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (359)

Přidat komentář
Greny

Klidně bych to ukončil po tomto kole

Reagovat
ACSeRw!n

kdo urve Sevcika bude mit pristi rok titul, je neuveritelnej

Reagovat
Greny

Máte ho vy ;) .. už je to hotovo jen se čeká zda půjde v zimě nebo v létě

Reagovat
Greny

Jedině že by šel přímo ven to by byla varianta kdy by se ten transfer stopl

Reagovat
meno

Proč ne my?

Reagovat
Greny

To nevím, ale asi půjde i o to že se Spartou máme mnohem lepší vztahy než se Slavii

Reagovat
Martin9719

Reagovat
$dolar$

Proc ne my? Ty vztahy prece mame nejlepsi.

Reagovat
rufus

Protoze Paska..

Reagovat
Lof

Chudák

Reagovat
Pablos

Pozdě to už jsem vyhlásil u Vlkanovi v červnu někdy… Plzeň už je jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec titul

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
adalbertus

Reagovat
$dolar$

Reagovat
ZB 07

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
clinger

Dejte to Plzni rovnou.vše sporné vyřeší rozhodčí v její prospěch.Na konci Hejda přidrží oběma rukama Chytila a zase nic. Tohle byla jasná pecka

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika. 3x se může jít podívat na telku a nejde ani jednou. Penalta jasná, Hejda si osedlal Chytila

Reagovat
clinger

Reagovat
$dolar$

Reagovat
AjaxFans

Opět rozhodčí

Reagovat
deporpepa

Prý to jako penaltu nevyhodnotil, vzhledem k tomu, že metr byl volnější, tak asi ok... Faul na Chorého byl jasnej, to držení to prostě bylo.... No a ta ruka, za mě jasná pecka... Ale v pravidlech je to přirozený pohyb... Ale sakra ruka je ruka....

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
ratusek

Dejte ten titul Plzni rovnou

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes som bol v Olomouci na futbal. Veľmi dobrá úroveň, veľa gólov a slušné fandenie. Spokojnosť.

Reagovat
ZB 07

Zbrojovka

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
STR

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
John Obi Mikel

Teplice

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ACSMan

Zase jsme neprohráli

Reagovat
Losinho

Sparta

Reagovat
San Iker

Kolečko hanby

Reagovat
Nuno čomes

To dělají pořad? To se za mě dělalo naposled snad v žácích. V první lize ještě u takového týmu to je spis trapné ne?

Reagovat
deporpepa

Trapný na tom je to, že to očividně nefunguje

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Martin9719

Ono to ani fungovat nemůže pokud to budeš dělat po každým zápase. Navíc ti hráči kteří v tom kolečku stojí za Priskem budou slyšet hovno.

Reagovat
$dolar$

Sparta 4x v rade neprohrala, je videt, ze jsou na dobry ceste.

Reagovat
San Iker

Dokonce 7x

Reagovat
$dolar$

Mas recht. Neporazitelny.

Reagovat
C-M@ster

Výbornej závěr zápasu... ten sejv Muchy a ty šance Teplic, super podívaná

Za mě výstižná momentka https://i.imgur.com/jsrNYWF.png

Reagovat
Bosko

Od Sparty velmi kolegialni. Do teď se dost psalo o selhání Slavie v Turecku, teď se bude psát zase o selhání Sparty v Teplicích.

Reagovat
Radin

Sparta musí brát pozitivně, že kromě prvního kola už neprohrála. Priskemu sem přál, aby pak zase nebyly řeči, že zahraniční kouč tady ne atd, ale prostě ten kádr je slabej

Reagovat
r.mrazik

A tedy on tím stavenim dvou útočníků tomu vůbec nepomáhá.

Reagovat
REPLIKATOR

Neporazitelná Sparta

Reagovat
deporpepa

Nejlepší byl závěr Basey s Johnem vij Jak dvě minuty si tam znich dělat panáky a pak ten záběr na naši lavičku

Reagovat
Martin9719

Zase na druhou stranu to nebylo moc sportovní.

Reagovat
Salfovic

Na tohle byl nejlepší Horváth. Ten když si dal míč k rohovému praporku, tak se přes tu jeho prdel neměli šanci k němu dostat.

Reagovat
Martin9719

Dokázal sundat tělem i Kweukeho.

Reagovat
deporpepa

Kdyby jen na tohle

Reagovat
martin1

Po tom záběru na lavičku jsem úplně čekal, že pak Olomouc srovná z toho posledního rohu.

Reagovat
Martin9719

To jsem se taky málem posral.

Reagovat
Martin9719

Ještě jsme zapomněli dodat že jak všichni říkají zase o rozhodčích a jindy i o nastaveným čase tak včera se hrálo za mě z nějakýho prapodivnýho důvodu víc jak minutu navíc po nastavení. Žlutá karta pro Mosqueru v nastavení včetně jeho dalšího zdržení trvala asi 10 sekund.

Reagovat
Bakary3

Tak to je šokující teda.

A jinak Plzeň rozehrávala vždy v totálním spěchu a nebyl důvod o přetažení celý a vražedný minuty, viď?

Teď jsi všem dokázal, že Plzeň řežou jako všechny ostatní, děkujeme

Reagovat
Rarášek

Reagovat
$dolar$

Nj nehraje Sacek.

Reagovat
Rarášek

1 chyba z mnoha, hlavně ať vypadne Rosický už.

Reagovat
Beči

No nic, je čas se začít připravovat na další sezónu. Příště už to určitě vyjde!

Reagovat
deporpepa

To si říkáte uz kolik 8 sezón??

Reagovat
Beči

Proč asi používám sarkasmus?

Reagovat
deporpepa

Já souhlasím, jen se ptám, jak dlouho ten sarkasmus už používáte

Reagovat
Jackmaker1989

Spartani, otazka: vy tam vidite akoze nejaky posun? Iny trener by davno letel, strata v podstate 9 a 6 bodov na prve dva timy pricom hrali kvaldy a hraju europu. Sparta nehrala v podstate nic, v lige hra nic a dnes to zabil nasadenim golmana, to bol nejaky vtip?

Chudak Nita ty vole.

Reagovat
r.mrazik

Gólman byl dneska ten nejmenší problém

Reagovat
Jackmaker1989

Ja nepisem ze bol ale co to je akoze za tah? A ten druhy gol bol chytatelny, zle stal

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež myslím , že druhý gól sa dal chytiť.

Reagovat
r.mrazik

to je mozny,nestacil se postavit dobre po te chybe hojera

ale golman spatny nebyl

byla marna taktika s dvouma utocnikama,kde klasicky chybela 10

jak byl ten jeho zacatek zajimavy,tak vubec nevim,co Priske chce ted hrat...

Reagovat
$dolar$

Tak hlavne stred Pavelka - Sadilek je naprosta tragedie. Uplne zabijite Fortelnyho.

Reagovat
Slavia10

A to Sadílek byl jediný, koho jsem záviděl Spartě. A to tam chce v zimě odejít Ševčík? Však Sadílek byl poslední 2 roky úplný top naší ligy mezi záložníky a za jeden měsíc z něj Priske udělal průměrného hráče. Já to nechápu. Sadílek být u nás, tak můžeme půlku zálohy poslat do Vlašimi a on nám za rok, dva přestupuje do BL. Možná že tam mohl jít už letos v létě. Jak ???? Jak za měsíc z TOP hráče uděláš průměrného??

Reagovat
$dolar$

Ja treba vubec nechapu, co vidite na Sadilkovi a to uz jsem nechapal ani loni u Slovacka. Vsak ten hrac je ve vsem prumernej. V cem jako vynika? Vsechny prihravky jsou posouvani mice o par metru.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

Obvykle stačí dát hráči na hřišti úkoly, které mu nesedí a máš to hned.

Reagovat
r.mrazik

jojo...ten stred jen ti dva je strasidelny

Reagovat
Jackmaker1989

Znova, súhlasím, ale čo to je za pičovinu meniť brankára? Kurva, keď už chcel Holca posadiť, tak ho mal predtým posadiť a nie s gólmanom čo príde a je tam 2 dni aj s cestou.

Reagovat
r.mrazik

nevim,takze ti to nereknu

jen proste golman nebyl problem,tak se mi ho resit nechce,kdyz chyby byly jinde

Reagovat
Nuno čomes

Jako nevím no, ale faul docela na červenou, pak těžká rozehravka a hned gól na přední tyč. Za mě bych to videl jako chyby. Každopádně jsem přesně tušil, že ty průměrně golmany co mate po jeho příchodu odjebete a mu hned první zapas stejně nevyjde.

Reagovat
r.mrazik

Ta rozehrávka byla v pohodě, vůbec netuším, co tam Hujer vyvadel

Jak jsem psal, spíš nechápu, co se snaží s tou středovou dvojici.a kuchtou na 10.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak ono s Nitou se nepočítá a on si chce vysedět plat do konce smlouvy. SHečou se podle všeho počítá už jen max na tribunu. Vorel měl mít nějak zranění. A Holec je naprostej traged a poslední dva zápasy na tom nic nemění.

Reagovat
Salfovic

I první, přihrávající hlavičkoval už na hraně malého vápna, to by měl brankář mít, kor z Anglie.

Reagovat
smazaný uživatel

V zime do Sparty Ševčík z Brna a Gnigue z Teplic a na jar začne dostih o titul , ale Rosa možno zoberie ďalšieho brankára .

Reagovat
smazaný uživatel

Dva

Reagovat
Martin9719

Gnigue má Slavii jistou.

Reagovat
deporpepa

Sparta koupí každého, kdo ji dá na podzim gól

Reagovat
Salfovic

Zajímalo by mě, čím si Kovář zasloužil Priskeho důvěru ho hned postavit do brámy?

Ten už taky dělá jednu píčovinu za druhou.

Reagovat
Jackmaker1989

Hocikto iný by dávno letel. Ten káder nemá na prvé dve miesta ani náhodou, tréner zatiaľ nepredviedol nič, vypadli hneď v EKL a vymýšla pičoviny.

Reagovat
$dolar$

Ale Kovar ukazal potencial. Akorat nevim k cemu to Sparte je, kdyz je tam na hostovani bez opce.

Reagovat
Martin9719

Přes De geu se stejně do brány nedostane nikdy. Sparta se pak může domluvit na odkupu.

Reagovat
$dolar$

Proc by ho prodavali do Sparty, kdyz by ho mohli prodat jinam draz?

Reagovat
Martin9719

Otázka kolik bude mít hodnotu pokud bude hrát ve Spartě stabilně. Ale Sparta i tak zaplatit dokáže.

Reagovat
fabec1222

Třeba už zas rozhoduje Rosa a agenti

Reagovat
Slavia10

Tak přišel z United že jo. To samé Jankto, posila z la ligy, takže hráč na kterého se nesmí sáhnout.

Reagovat
Akinfeev

No tak United si taky narežírovalo aby ve Sparte chytal aby ho pak mohli prodat někomu kdo za něj dá totální pálku. Takže Spartě

Reagovat
Coutinho10

tak je to posila z Premier League

Reagovat
KnoxXx

Nemyslim si, ze o tom rozhoduje (len) Priske ...

Reagovat
Aldeano

Rozhoduje o tom jen Křetínský.

Reagovat
Akinfeev

Trošku mě udivuje, že Nita během léta neodešel. Co ho tam drží? Peníze?

Reagovat
Jackmaker1989

Ty vole, on tam ešte je?

Reagovat
Salfovic

V tom bordelu to nemůže skončit jinak, než že se stane třetím trenérem bránkářům, spojkou mezi prvním a druhým.

Reagovat
Jackmaker1989

Nechápem, že po ňom napr. nešiel Slovan Bratislava. Majú totálneho tragéda v brane.

Reagovat
Salfovic

Taky nechápu, že po něm nikdo nešel, aspoň v Rumunsku.

Reagovat
Akinfeev

Tak většina zemí z Balkánu a Asie má pořád přestupové období otevřené, ne?

Reagovat
Selänne

Zájem o něj byl, ale nikdo by mu nedal peníze jako má dneska ve Spartě.

Reagovat
deporpepa

Ať si ho koupí Slavie... Kolář by byl dobrá trojka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Martin9719

Mě by spíš zajímalo jestli tam ještě je Ladislav Krejčí starší.

Reagovat
meno

Podle TFM jo

Reagovat
Martin9719

Nehledal Vrba náhodou posily?

Reagovat
$dolar$

Touzi se propracovat na misto ctyrky. Kovar, Holec, Vorel, Heca a pak Nita. Verim, ze se dostane pred Hecu.

Reagovat
Slavia10

Vorla je taková škoda i Nity. Nita+ Vorel mohla měla být jasné duo. Sparta je dá na tribunu a kupuje další gólmany.

Reagovat
Nuno čomes

Proč 5 gólmanů? To je naprosto nepochopitelné.. Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Cením Betano, který sázku na vítěze automaticky vyhodnocuje jako ok, jakmile tým vede o dva góly. Od příštího týdne čekám v herním plánu dodatek: "*nevztahuje se na zápasy AC Sparta Praha, protože ta košťata jsou schopna domrdat cokoliv".

Reagovat
$dolar$

Coze?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud tým, který jste vybrali jako vítěze, bude kdykoli během zápasu ve vedení o dvě branky, vaše sázka bude vyhodnocená jako vyhraná, i když se soupeřovu týmu nakonec podaří vyrovnat nebo dokonce vyhrát zápas!

S nabídkou „2 góly náskok“ můžete před začátkem zápasu podat sázku na příležitost “Výsledek zápasu” (výhra domácích nebo hostů), a pokud je váš tým v kterémkoli bodě zápasu o 2 branky ve vedení, vyhráváte automaticky, aniž byste museli čekat, až zápas skončí!

Reagovat
Coutinho10

ma i Chance (Tipsport) a Fortuna, ale neni to zahrnuty v ty zakladni volbe 1 x 2, ale treba u Sazkabetu to nevidim

Reagovat
smazaný uživatel

Jo? Vůbec jsem nezaregistroval, že by tuhle funkci nějak promovali, ale je to možný. U Fortuny jen vím, že měli tuším vrácení vkladu při remíze 0:0.

Reagovat
Coutinho10

tak beru zpet, ted uz to tam nemaji, ale u par zapasu jsem tu u obou sazkovek videl a tady si na to i vsadil...byl totozny kurz jako na vyhru toho tymu

https://ibb.co/hygFSGh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Kde to je na tipáči?

Reagovat
Coutinho10

je to asi jenom u vybranych zapasu, tady jsem to napr. vyuzil

https://ibb.co/hygFSGh

bylo to vzdy po rozkliknuti ostatnich sazkovych prilezitosti tohk zapasu jako 2.nejvys postavena moznost po klasickym 1 x 0 x 2

ted teda vidim, ze uz to tam neni, ale videl jsem to pak i u nejakych ligovych zapasu...asi to stahnuli, neni to pro ne vyhodny

Reagovat
fabec1222

jj, to by mě sralo, že bych přehlídl takovou věc Už takhle stačí, že na SLovensku můžou vybírat během zápasu s jednou příležitostí...To kdyby šlo u nás ,tak už jsem milionář

Reagovat
$dolar$

A to je nejaka docasna vec? Nebo jsou tam daleko nizsi kurzy?

Reagovat
smazaný uživatel

Kurzy jsou normální, nedáváš to přes žádnou extra nabídku, stačí klasický 1x2. S tou dočasností nevím, je asi možný, že to je snaha zaujmout při vstupu na novej trh a po nějaký době to v tichosti zruší. Ale zatím to běží.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Coutinho10

jestli to je fakt uplne u vsech zapasu automaticky, tak je to dost velky lakadlo si tam ten ucet udelat

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně u všeho to myslím není, mají někde vypsanej seznam soutěží, pro který to platí. Ale reálně to pokrývá drtivou část fotbalový nabídky.

Reagovat
Coutinho10

mě by primárně stačilo to mít na naší ligu, PL a evropský poháry případně...na nějaký 2. ligový či no name soutěže úplně to není nutný, takže asi nad tím budu přemejšlet

Reagovat
kecipep

Jako fanoušek Slovácka velmi oceňuji!

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Lof

Reagovat
havrys99

Reagovat
John Obi Mikel

Proč si Sparta stáhla z hostování z ČB Vorla, když ho očividně nechce stavět?

Reagovat
PlackaSKS

Měl něco se zády, ne?

Reagovat
fabec1222

Má tam kudlu od vedení Sparty

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
lichna.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
pingla

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
Mass

Reagovat
Strojmír

Reagovat
Igli

Reagovat
Lof

Reagovat
havrys99

Reagovat
wyqinac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
delfin

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Lof

Reagovat
havrys99

Reagovat
$dolar$

Ja furt nechapu, proc nesla Sparta po hracich jako je Ewerton, Santos (byt ted hraje hovno, ale byl to presne hrac, kteryho potrebovali), proc nedotahli Sevcika, kdyz ho maji rozpracovanyho atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Daněk vypadal hodně dobře. Máme Karabce, který se snad vzpamatuje až si všimne, že už kolem něj neběhají dorostenci, ale dospělí obránci. Jankto je další posila do zálohy. Nevím, že by právě třeba Ewerton měl být výrazně lepší. Spíš věřím, že i on by tak nějak "zapadl". Kdo ví?

Reagovat
$dolar$

Tak za me byl Ewerton loni snad nejlepsi kridlo v lize.

Reagovat
Selänne

Protože ti hráči dají pokaždé přednost Slavii. Tak to prostě dneska je. Mně dost vadí, že jsme neudělali Vlkanovu. Tenhle typ hráče nám tady ohromně chybí.

Reagovat
$dolar$

Ale to je ciste vase chyba, ze jste ho nevzali. Kdybyste ho chteli, tak urcite jde k vam.

Reagovat
deporpepa

Stačilo podat nabídku, vždyť Plzeň si pro něj šla jen ororo, že ho nikdo nechtěl.... Ale kdyby jste chtěli baseyho... Plně doporučuju... Hráč pro Spartu

Reagovat
Martin9719

Pěkná krávovina.

Reagovat
bartes

Maji sadilka, fortelneho, karabce, danka, v te zaloze je kvalita, ale vsechno to jsou mladi hraci, co potrebuji cas. A naopak takovy pavelka, ktery tam je x let, nema dlouhodobe na zaklad kvalitu. Sparte strasne chybi hraci stredniho veku, cca 27,28, kteri maji jak kvalitu, tak maji neco odehrano na teto urovni, aby se z toho nepodelali.

Reagovat
andrew96

F. Souček je nechutné vemeno. Nejen dnes. Didiba mu dal ještě málo.

Reagovat
Mass

Charakterově hnusnej hráč na hřišti, prasí a simuluje. Ale ještě má čas se z toho dostat.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ja vubec nerozumim, jak z tohohle mohli udelat penaltu. Vzdyt je to uplne proti duchu hry. Soucek se tam nesportovne sape po golmanovi, tak se mu obdobne nesportovne postavi Dibiba.

Reagovat
smazaný uživatel

Atakoval brankáře, ale byl tam faul? Já to z jednoho rychlýho záběru neviděl. Didiba fauloval jasně.

Reagovat
lichna.

Reagovat
Salfovic

Neviděl jste to někdo? Jestli to není kec?

Dnes večer na ČT1 v Zázracích přírody několikanásobný paralympijský vítěz v cyklistice Jiří Ježek: “Pak mi došlo, že se svým handicapem se asi kapitánem Sparty nestanu. I když dnes, kdo ví...”

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Mass

Ježek je borec, i když nemá nohu, tak si dělá legraci z lidí, který na tom sou ještě hůř.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Nihilister

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Cotton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
shitcool

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Freedo

Reagovat
Infi

Reagovat
Kily

Reagovat
delfin

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
Lof

Reagovat
havrys99

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
fabec1222

Je to tak

"Došlo mi, že s dřevěnou nohou se asi kapitánem Sparty nestanu, ačkoliv, když vidim posledních pár let Spartu....Je těžký být Sparťanem"

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by jenom jednu dřevěnou. Ostatní mají obě.

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Infi

Reagovat
Kily

Reagovat
Trand

Reagovat
Lof

Reagovat
dondinho

Sezóna dojebaná už po 8 kolech,rok od roku se to lepší

Reagovat
podnebný

Už po tomto kole se Sparta usadí uprostřed tabulky a už se odtud nevyhrabe. Spíš se dá předpokládat, že klesne ještě níž. Místo titulu jí zbyde jen titul remízového krále, se kterým může teoreticky spadnout až do baráže o záchranu. Chtělo by to příliš mnoho personálních změn zezdola až nahoru, dokonce na samý vrchol. V současném stavu uř si jí nemůžou vážit ani ti nejvěrnější fanoušci a lidem jsou jenom pro smích. A Priske si s hráči asi nerozumí.

Reagovat
Martin9719

Já myslel že na Zlín jich přišlo pořád dost. A taky pořád víc než na loučení Dočkala.

Reagovat
Zdechlina

Pořád je ještě ultimátním cílem titul?

Reagovat
C-M@ster

Toto celkem odpovídá tomu, co říkal Priske v rozhovoru po zápase, když mu byla položena otázka, co řekl o poločase v kabině

https://www.sport.cz/clanek/fotbal-evropske-ligy-utok-na-trenera-sparty-priskeho-byvaly-sverenec-promluvil-o-jeho-praktikach-3485007

Reagovat
Mass

Jestli v Antwerpách chtěl hrát útočnej fotbal s velkym tlakem, tak to podle statistik ve Spartě nevypadá, když suverénně nejvíc přihrávek v lize má trio Sorensen, Zelený a Sadílek. Jak vytvoříš tlak na soupeře, když si neustále tihle tři vzadu přihrávaj v trojúhelníku?

Reagovat
bartes

Tak ve sparte taky chce hrat utocny fotbal, ale kdyz hrajes s komplet novou 11 a porad ti ty nejlepsi prodavaji a meni, je tam neco spatne. Podle me i ted ten kovar byl v sestave proto, ze si to prosadil rosicky + meli pocit, ze se nemuze nic stat. Proste tam je vse spatne. Od zacatku mel hrat s puvodnim kadrem, poradne se s nimi seznamit, privest si 2-3 svoje hotove hrace a jen doplnit tym. A po podzimu to vyhodnotit dale. Misto toho zase jedou zbesile zmeny ala strama v levnejsim provedeni.

Reagovat
jsemdement

Je tam posun, přestali stavět Mincheva, svítá hezkých zítřků.

#ACSTitul #CirkusEdenVolalNezmar #PristeDoTeplicPresPruhonice2:0 #KlicPrahyVladciPrahy

Reagovat
Jackmaker1989

Do pici ten rozhovor s Kovarem. Jak rikam asi 50krat a on ho fakt postavil bez treningu s timom. Ty vole

Reagovat
Salfovic

Totální amatérismus a pěknej šrapnel do kabiny.

Reagovat
Mass

Dneska tam právě Kovář s Hojerem špatně rozehráli a byl z toho gól Teplic.

Reagovat
Martin9719

Holec na těch záběrech vyloženě sršel pozitiitou.

Reagovat
žrout

Kovář rozehrál úplně v pohodě, jenom Hojer udělal minelu. To je celé...

Reagovat
PH8

Ze včerejší základní sestavy Sparty tam byl před rokem 2021 pouze Pavelka (přišel 2020). Mají kompletně nový tým, každý rok to vypadá že dobře posílili a přitom je to rok od roku horší

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
BaggioRoberto

Kretinskeho tunel selze vsude.

Reagovat
papanegra

Psal jsem dlouhý sloh, ale stačí napsat, že ve Spartě je to pořád všechno špatně.

Rosický měl už dost času tam něco vybudovat, ukázat koncepci, vizi. To co dělá nedává smysl

Jako hostování Kováře bez opce. Jankto a Kuchta s opcí budou dobří, troufnu si říct, že jsou schopní to potahat, ale tomu kádru chybí to co má Slavia, Plzeň a i Teplice v Gningovi, rychlí, drzí, technický hráč na 1v1. To co čeští hráči v sobě nemají..

Rosický by se měl balit.. Čechíno je volný, to by byl tah, popřípadě Grygera, možná klidně i Řepku, horší by to nebylo.

Těším se jednou na Jarošíka ve Spartě, velký sympaťák

Reagovat
monty25

Souhlas, že Jarošík je sympaťák. Už jenom to, jak přirozeně působí při těch rozhovorech, to se u jiných trenérů moc nevidí. Navíc se mi líbí, že nechce hrát proti žádnému soupeři zanďoura. Někdy to sice nevyjde, ale jinak jsou z toho super zápasy jako včera nebo proti Plzni. Po delší době jsem zase rád, jakého mají Teplice trenéra.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jj, nechce hrat zandoura, a proto prijel do Edenu s beckem a ten zapas uplne odevzdal. Chapu proc to udelal, nechapu ale co je na tom sympaticke.

Reagovat
monty25

Tak jestli prohraješ na Slavii 0:2 nebo 0:6, to je celkem jedno. Podstatný bylo, že se pak porazil Jablonec.

Reagovat
papanegra

navíc když koukám jaký měli tepláky los, tak z 8 zápasu měli 6 týmů z vršku tabulky jako je slavia, plzen, Sparta, baník, liberec, klokani... ted ještě brno a budou to mít lehčí

Reagovat
mistr129

A co s tím chceš dělat, když máš úzký kádr a 3 zápasy během 8 dnů? Ty bys radši prohrála na Slavii s áčkem třeba 2:1 nebo třeba i urval remízu, abys pak v sobotu prohrál / ztratil s tabulkovým konkurentem Jabloncem?

Reagovat
doshcz

Reagovat
žrout

Reagovat
M.Vaza

To je jak tehdy Csaplar v Příbrami, škoda že ho vylili

Reagovat
monty25

Ten ale působí spíš přechytrale...

Reagovat
M.Vaza

Jako jo, ale ta hra byla dobrá p*del. Jediný, kdo udělal z Matouška dělo

Reagovat
soukup

Řepka jako sportovní ředitel? Chápu, že jste zoufalí a navrhujete všechno možné, ale až takhle...

Reagovat
Axelrose

Asi jim už nikdo nevykradl hráčskou kasu

Reagovat
Kepy_FCB

Řepku

Reagovat
pingla

za Grygeru, který ze Zlínem za ty roky neudělal ale vůbec nic

Reagovat
Selänne

Řepka se neumí ani podepsat, ale bude nám dělat sport. ředitele

Reagovat
Salfovic

To prej ani Sivok.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Hurrikane

Říkejte si co chcete, ale Plavšić je výborný.

Reagovat
PavlíčeQ

GALACTICOS.

KONEČNĚ ZA 3 BODY, NAVÍC PROTI ZÁKEŘNÝM HOVÁDKŮM, TO TĚŠÍ.

STAČILO NAJÍT JABLONECKÝHO RUDIGERA A JDE TO I S ČISTÝM KONTEM.

DNESKA NELZE VYTKNOUT NIKOMU NIC.

Reagovat
REPLIKATOR

ZDÍLEJTE NEŠ TO SMAŽOU!!!!!!!!!!

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Stannis Baratheon

Ty jsi zákeřné hovádko. A že to nepíšu Caps lockem neznamená že to nemyslím tak moc vážně jak to myslíš ty.

Reagovat
PavlíčeQ

DĚKUJU.

Reagovat
Stannis Baratheon

prosim

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
PH8

Reagovat
HorajzmAmmann

Plavšič ukázal potenciál. Po otevření obrany si svoje odehrál i Jaroň, Kuzma, Buchta.

Jinak výkon nic moc, je na čem pracovat. Pardubice tragedie.

Reagovat
Salfovic

Slovácko Takhle před Spartou neskončí.

Pcím se ta debilní výměna trenérů opravdu vyplácí. Jejich majitel se musel zbláznit. Kdo to vůbec je ?

Reagovat
C-M@ster

Slovácko bude ztrácet, protož nemá kádr na KL a ligu dohromady.

Ale v 93. je to škoda.

Reagovat
REPLIKATOR

Konečně výhra na hřišti Betonians, kde se nám dlouhodobě nedaří

Reagovat
doocetung

Kromě výsledku jsem na tom nenašel snad jediné pozitivum.. ani obranu bych nějak nechválí , protože dostat gól od týmu co má útok Černý,Červenka by bylo na kontumační sestup.. jinak Janošek je podle mě přesně ten hráč co nám do té zálohy ke Kaločovi/Tetourovi chybí .. nechápu proč se tak odstavil a koupil se horší a dražší Takacs.. Plavšic vlastně celkem dobrý výkon, ty jeho centry by mohl Almasi občas využít,teda jestli ho do konce smlouvy někdy přestane něco bolet.

Jo a nevíte kde bych našel nějaké pokročilé statistiky ? Já mám regulérní pocit že Boula nebyl za celý druhý poločas u míče zbytecnejsiho hráče jsem dlouho neviděl , ten druhý poločas vlastně jeho nejlepší v Baníku, protože jsem ho ani jednou neviděl u míče Jo a zkusil bych Pojezneho a CDM

Reagovat
HorajzmAmmann

Janoška a Takacse nemůžeš srovnávat. Takacs je post Bouly, Čistě defenzivní záložník, kdy je Boula úplně marný a zbytečný zatím. Tady je Takacs daleko lepší.

Reagovat
Banikovec7

Jak píšu vedle, Boula sice nedá přihrávku, ale být tam Takács s Tetourem, tak tam jsou dva chodci, ještě pomalejší než stopeři.

Reagovat
HorajzmAmmann

Boula mi teda pohybově neprijde o moc lepší. Píšu to pořád, po odchodu Janose šla hra Baníku celkově do prdele, protože podobný typ hráče nám chybí...

Reagovat
lichna.

Tak pohyb je právě jedine, co mu nelze vytknout. Treba v Jablonci byl všude..

Reagovat
doocetung

Tak já je nesrovnávám, ale myslím si že ten střed Janošek,Kaloč/Tetour by byla prostě nejlepší možnost, on sice Janošek není čistě DM , ale podle mě by mohl zahrát toho nejzataženějšího a zároveň nejkreativnější ho s tím že Kaloč je takový box to box prostě.. z toho co tam je prostě nevidím žádnou ideální variantu, proto bych tam zkusil toho Pojezneho ještě..

Reagovat
HorajzmAmmann

Pojezný by byl skvělý i jako levý bek myslim

Reagovat
Banikovec7

Obrana myšleno jako ti hráči vzadu, hlavně stopeři, to zvládli slušně, co ale nechápu, je defenzivní hra zbytku týmu, kteří nechávají záložníkům soupeře spoustu místa a nedostupujou je. Snad právě jediný Boula je v tomto aktivní a snaží se rychleji přistupovat. Na druhou stranu to pak vyvažuje tím, že neumí kopnout do míče no...

Reagovat
doocetung

No jako to to za mě spíš převažuje teda tým co chce hrát top 6 nemůže mít v základu borce co sice dobře dostupuje ale neprihraje na dva metry nejsmutnější na tom je , že s ním je ten střed zálohy fakt nejfunkcnejsi z těch dostupných variant..

Reagovat
Banikovec7

Je to tak no, taky proto nás zatím v domácích zápasech ve středu hřiště přehrával každý soupeř, který tady letos byl. A to tu byly snad ty nejslabší týmy ligy.

Reagovat
Salfovic

S tím Janoškem je to zvláštní. Nejdřív ho ze dne na den odstavili v Plzni, pak i v Baníku.

Reagovat
doocetung

Tak na Plzeň asi nemá no, ale u nás to nechápu..Smetana ho odstavil asi protože chtěl dělat i něco jiného než nakopávat za obranu, ale myslím že pod Galáskem už pak neodehrál vůbec nic a nad koupí se snad ani neuvažovalo

Reagovat
Salfovic

Rozhodně je lepší než Ndiae.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, že se tady pořád protěžuje Janošek. Spíš mě udivuje, že se odpálil Jánoš, který mohl být do hry Vrby dost platný.

Reagovat
doocetung

Pravda,na toho jsem úplně zapomněl , ten by se teď hodil no

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ratusek

Janošek i Jánoš chybí

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
Kepy_FCB

Sestupující doma poraženi (Zlín,Pce), v přípravě nám to taky šlo jen proti týmům z nižších soutěží.

Na Spartu poslední roky jezdíme s nadějí že ona je v krizi a že tam něco uhrajem ale vždy trapas náš, letos za týden to nebude jiné.

Plavšič zahrál na naše poměry dobře ale kdo ví zda mu to vydrží i proti kvalitnějším týmům..

Reagovat
Salfovic

0:1 Plavšic

Reagovat
monty25

Cením fotku (je tam Sejk, než to změní).

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
monty25

Neboj, večer tam bude nějakej slávista...

Reagovat
John Obi Mikel

Záleží jestli vyhrajem, nebo to bude do třetice zklamání. Ale doma by to mohlo být lepší.

Reagovat
monty25

Máš tam Tecla.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Tak a je to jasné už po 8 kolech. O titul Plzeň se Slávií. O třetí místo bude bitva, ale i to vypadá že by se po odmlce k němu mohl dobelhat Liberec pokud v zimě nerozbijí kádr, protože konkurence bude chabá. Sralta v zimě mění kouče to je tutovka a když ne tak tím lépe, že déle budeme moci sledovat cirkus zoufalství. Slovácko poprvé v pohárech a liga to odnáší, ale 6tku ubojují a stejně tak se tam vrátí Baník díky Plavšičovi, kdy Vrba konečně má tahové křídlo a může hrát svůj fotbal. Je hned po prvním zápase vidět, že Jaroň i Buchta jsou naděje, ale i Plavšič je ještě o celý lvl výše. Takže 6tka jasná za barák. Na střed věřím Bolce, Bohemce, Brnu a to poslední místo v 10tce obsadí Olomouc nebo Hradec. Zbytek týmů je fakt na padáka, pro mě hodně zklamání Zlín i Pardubice, naopak Teplice trochu překvapení, těm jsem nevěřil vůbec a Jablonec tady pan Vejdělka tipoval před sezonou 8. a pan Vaculík dokonce si asi něčeho šlehl při psaní článku a tipoval mu dokonce 5. flek! Snad příští předsezónní tipovačku bude psát někdo méně zaujatý!

Reagovat
John Obi Mikel

Tyhlety soudy po čtvrtině soutěže

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Ulož si to někam, ať se k tomu můžeš vrátit po 30. kole.

Reagovat
John Obi Mikel

Po 30.kole/nadstavbě mi to připomeň.

Reagovat
Kepy_FCB

Vždy tolik optimismu po jedné výhře nad tragédy

Bylo by to hezké, samozřejmě ta 6.tka ale nevěřím, budu spokojen letos s 10.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

když se uzdraví Laco (možná by stačilo i dát šanci Tijanimu před Klímou, ten fakt není fotbalový) a Tetour chytne formu tak budeme válec. Kabina bude taky super když udělají třeba 3 povedené zápasy po sobě.

Reagovat
REPLIKATOR

Liberec o titul

Reagovat
HorajzmAmmann

Docela zajímavá věc, všichni x let voláme po tom, ať hrajou aspoň odchovanci, mladí a postavíme to do budoucna. V podstatě taková sestava (8 hráčů do 23 let) dostane doma s Brnem a 99% času nečtu nic jiného než jenom hejty.. špatná nálada kolem Baníku jenom roste.

O pár týdnů později porazíme Pardubice kdy máme v sestavě Fleismana, Kuzmu, 2 hráče na hostování bez opce, Jaroň a Buchta sedí na lávce a nálada je úplně jiná. Dokonce drtivá většina chválí Plavsice a to jsem měl strach jak ho fans přijmou.

Já jsem teda nikdy nebyl zastánce rvát do sestavy odchovance jenom proto že jsou odchovanci. Vždycky by to měla být nějaká směs hráčů. V podstatě nejoblíbenější hráč Baníku za poslední dobu je frajer co přišel asi v 33 letech... Osobně odchovanci ano, ale až ukážou svoji kvalitu. Hostování bez opce smaozrejme ne (Plavšič a Cadu je snad výjimečný případ), ale nemám problém s tím posadit Jaroně a Buchtu, ať si o základ zabojují. Nemám nic proti konkurenci v kádru a hlavně... Raději budu koukat na Plavsice aspoň rok nez odejde zpátky do Slavie než na odchovance, který hraje hovno (ne že by to byl případ Jaroně a Buchty)

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Tak Jaroň by to měl snad vzít tak, že Plavšič je prostě jinde ještě a on musí zamakat na základ ambiciózního klubu, dělat žolíka a sbírat minuty v této sezóně a ví, že Plavšič příští léto končí v Baníku a když bude on dost dobrý, tak bude číslo 1 na ten post! Buchta to samé, otázka zdali Cadu bude tak kvalitní příklad pro něj. Plavšiče tu mám určo raději než třeba kdyby dorazil Čermák. Plavšič nemá Pražské srdce!

Reagovat
HorajzmAmmann

Jojo, jen mi šlo o to, že momentálně fans po těch letech na další čekání nejspíš nejsou zvědavý a pochybuju, že by většina fans zvládla sezónu s mladýma a nějakým 10.-14. místem. Raději budou mít v týmu hráče na hostovacku bez opce a hrát lepší fotbal, vyhrávat. Nebudu si nic nalhávat. Mít v sestavě někoho jako je Plavšič je prostě fajn a v zápase vůbec nemyslíš na to jakou má smlouvu a že je na hostování bez opce.

Nehledě na to, že třeba Cadu bude v Baníku zabydlený a v případech že ho Plzeň nebude chtít za rok můžou se na přestupu domluvit. U Plavsice je samozrejme problém v platu, který je mimo realitu Baníku

Reagovat
bobis21

Zápas jsem neviděl, proto tu nevidíš hejty na sestavu

Já to beru takto - proti konkurenci nic nemám, ale rozhodně si nemyslím, že by zrovna Buchta s Jaroňem byli ti, kdo by z předchozích zápasu měli být prosazení. A po shlédnutí sestřihu to vypadá, že i dnes měl Jaroň po vystřídání dobré momenty. Rotovat podle formy nebo soupeře je ok, ale pokud by to mělo být tak, že teď prostě Jaroň prosedí rok na lávce a občas si kopne v MSFL, tak to je prostě špatně.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jo, rozdílový střední záložník s tím, že by seděl Kuzma by nám bodnul asi víc než rozdílové křídlo. Zrovna Jaroň se mi líbí, tyhle menší, rychlá křídla co se nebojí 1 vs 1 miluju a fakt si přeju, aby hrál. Ale jak řekl Vrba, možná se i jemu bude hrát trošku lépe s konkurencí... Možná na něj bylo trošku moc, že musí "táhnout" ofenzívu Baníku. Holt musíme postoupit do finále poháru, ta je těch zápasu co nejvíc

Reagovat
lichna.

Ja byl třeba spokojený i dneska se sestavou. Porad tam byl trojlistek Lastuvka, Frydrych, Lischka. Které beru jako odchov nebo velmi spjaté s FCB. Normálně by asi hral i Kaloc. To zas není tak špatný počet.

Reagovat
John Obi Mikel

Doma nám to letos zatím jde Snad na to navážem v konferenčce.

Dnes super zápas, hezký nedělní večer. David Jurásek MOTM

Reagovat
HorajzmAmmann

Slavia je něco jako když hraješ FIFU na amatéra ... že je to baví.

Reagovat
mistr129

Ale proti ní je soupeř, který sice hraje na Profesionála, ale když se nedaří, tak se přepne na druhy tým a da si vlasťnáka

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Tecl nemůůůůůůůže být nejlepší střelec..... to nenííííí možnéééééé!!!!

Reagovat
Blasphemer

Hezky se Slavia netakticky vystřílí proti slabým týmům, aby příští týden drtivě prohrála v Plzni 1:0 gólem z penalty v 93. minutě, což bude zároveň první střela Viktorky na bránu v zápase.

Reagovat
John Obi Mikel

Ano, to je možné

Reagovat
$dolar$

A samozrejme, ze pecka bude naprosto vymyslena.

Reagovat
Mass

Mosquera upadne a Řehák dostane doživotní zákaz na lavičku

Reagovat
lichna.

Dejte jim to rovnou!!!

Reagovat
Blasphemer

Taky nevím, proč se musí hrát ta komedie ještě dalších třicet kol. Pískej konec!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Kdyz se clovek podiva na poradi strelcu, tak jakoby se ocitl 10 let zpatky - Tecl, Reznicek, Chramosta…

Reagovat
Mass

Milan Škoda už má taky 4

Reagovat
meno

Jenže ten byl před 10 lety ještě stoper

Reagovat
Selänne

Leccos to o naší lize taky vypovídá.

Reagovat
soukup

nevypovídá to vůbec nic

Reagovat
Mass

Jestli si chtěl naznačit, že mladí útočníci v lize nedostanou šanci, tak to ani nezkoušej. Prostě hráči jako Čvančara, Růsek, Chytil, Svoboda,Sejk, Fila nebo Kubala mají míň.

Reagovat
Freedo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

U Tecla to není jen 10 let zpátky, ale i v paralelním vesmíru.

Reagovat
oli9

Zas Tecl... Ty vole co je to za vesmír

Reagovat
Mass

Jednou to přijít muselo

Reagovat
REPLIKATOR

Nezvratný osud

Reagovat
bartes

třeba se fakt rozestřílel. Stejné to bylo u Lafaty a myslím, že i u Škody, že začali střílet góly až po 30. Do repre bych Tecla už nebral, protože jde vidět, že proti lepším nestíhá, ale když bude takto pokračovat na klubové úrovni, tak ať klidně hraje základ .

Reagovat
iamnotdave

Škoda začal pořádně střílet poté, co ho tehdy stáhli ze stopera zpátky do útoku, třeba se v dobách největší bídy naučil jak na obranu

Reagovat
Greny

OT : Basketbalisti se zatím proti Řekům drží .. snad udrží výkonnost po celý zápas...

https://mobile.twitter.com/Lewysko/status/1569045613613924353

Toto je naprosto genialni

Reagovat
Greny
Reagovat
patas92

Co je na tom geniálního?

Reagovat
Kiss Me Polka!

ze jsi v beznadejne pozici a vykouzlis z toho v poslednich sekundach efektni asistenci na lehky kos?

Reagovat
Greny

OT : Milik momentálně překonal červenou co dostal Kalivoda v derby za sundání dresu..

Dal v nastavení gol , sundal dres, rozhodci ho vyloučil a var gol neuznal

Reagovat
meno

Reagovat
Firkraag

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

btw. neco podobnyho bylo v PL posledne, respektive pouze jedna zluta (neslo o vylouceni) pro Richarlisona myslim za sundani dresu a nasledne neuznany gol a docela asi neni spatna myslenka, kdyby se automaticky ta karta za to rusila, kdyz jakoby ten gol neni platny, tak to, co nasleduje by se nemelo pocitat stejne jako napr. kdyz je faul ve vapne, nepiskne se hned a souper da z protiutoku gol, tak ten se rusi, tak tady by se to melo nastavit stejne

Reagovat
PH8

Nevidím k tomu důvod. Je to nesportovní chování, není to vynucené hrou. Jako kdyby řekl rozhodčímu brankář že je kůň*í šlem a pak by gól neplatil, tak by mu taky karta zůstala

Reagovat
Coutinho10

zajimavy, forma nadavky me uplne nenapadla...tam uprimne to nevidim uplne stejne, ze by se to melo rusit, ikdyz by podle toho meho napadu to melo bejt stejne jako u toho sundani dresu...no zapeklity

Reagovat
ratusek

takovou nadávku ani neznám, díky

Reagovat
Pablos

asi k vám tyhle české nadávky do Slezka moc nechodí

Reagovat
$dolar$

Tak jako kundi slem se jako nadavka nepouziva ani v Cechach.

Reagovat
Pablos

To já to teda znám, kundí šlem, píča z ryby, čumíš jak mrdka na skejtě ...apod. ,,běžné" výrazy. Nutno říct, že to samozřejmě znám z let školních

Reagovat
ratusek

piču z ryby znám, ale dlouho jsem ji nepoužil. Ovšem kundí šlem nebo čumíš jak mrdka na skejtě to fakt neznám. Ale ta mrdka na skejtě je geniální nadávka

Reagovat
Pablos

no jako nepoužívám ani jedno

Reagovat
PH8

No to už musí být, abych tak někomu řekl

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Nebo stačí prostě se nesvlíkat.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

jo, to je nejjednodussi ale ne kazdej to v sobe udrzi

Reagovat
Salfovic

Tak to by ta karta neměla platit, ne ?

Reagovat
Kiss Me Polka!

z jakeho duvodu?

Reagovat
frankiefcb

proč by neměla platit, on ji nedostal za to, že vstřelil gól. Ale proto, že je kretén a sundal si dres.

Reagovat
Mass

Reagovat
Cotton

Reagovat
Kiss Me Polka!

a nejelpsi je, ze var ho neuznal, protoze ho obsluhuje banda retardu, kteri si jaksi nevsimli, ze u rohoveho praporku je hrac, kteery ten piskly ofsajd uplne rusi https://pbs.twimg.com/media/FcaDdfDXEAAhzD2.jpg

Reagovat
ronaldik

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
jackinho10

Asi piskli ofsajd toho hrace, ktery kopal roh

Reagovat
Firkraag

To jedině

Reagovat
Trand

No co, aspoň budeme hrát druhou ligu na novém stadionu

Reagovat
Kily

prd... budeme ho pronajímat Hradci

jako je to tragédie a nejhorší na tom všem je, že my se vlastně ani nemáme čeho chytit a o co opřít, tam nefunguje vůbec nic. Navíc pokud to tak bude pokračovat, tak v zimě ani nemusíme posilovat, ostatní kluby nám dají k dispozici maximálně na hostování pár dvacetiletých kluků, kteří to nevytrhnou, jen naberou nějaké ligové zkušenosti

Reagovat
Trand

Chápu že po sérii těch špatných výsledků vyhodili Krejčího, asi chtěli nějakou změnu. Ale za něj jsem měl aspoň naději, že to nějakým způsobem otočíme, i když třeba s tím útokem asi moc vymyslet nejde. Sice stará škola, ale výsledky měl. Takhle vůbec nevím k čemu se upnout no. Nevidím moc nadějí na výrazné zlepšení. Mít suverénně nejhorší útok i obranu, to už je umění.

Reagovat
Kily

já to naopak pořád moc nechápu, zápas se Slavií byl tím, který šlo hned po závěrečném hvizdu hodit za hlavu a jít dál, tam jsme si mohli dělat naděje maximálně v tom, že se nám povede být Slavii důstojným soupeřem. Pak se nepovedl ještě jeden nebo dva zápasy a sbohem ve chvíli, kdy vedení ani nemělo připravenou náhradu a prostě není chyba trenéra, když obránci dopřávají útočníkům soupeře ve vlastním vápně čas na zpracování, nebo dva metry volnosti k zakončení...

ale tady se doopravdy rozsypalo všechno, ideálním příkladem jsou standardky. V ČFL, druhé lize a první prvoligové sezoně jsme se právě o ně mohli opřít, už loni se to začalo otáčet a teď je to k uzoufání. Já mám pocit, že soupeři se dostanou k zakončení snad v padesáti procentech rohů a trestných kopů

Reagovat
Trand

Souhlasím asi se vším no Můj původní příspěvek měl být ve smyslu, že bych chápal bych ten vyhazov trochu, kdyby měli sehnanou pořádnou náhradu. Takhle to vypadá dost bledě.

Reagovat
Salfovic

Postavit novej stadion je prokletí. Znojmo a Ústí postavily stadion kvůli první lize, tu si na něm nikdy nezehrály, místo toho se propadly až fo třetí ligy.

Reagovat
frankiefcb

ty jo nejsem si jistý, ale stadion Znojma stále nesplňuje podmínky pro první ligu, i když prošel rekonstrukcí.

Reagovat
$dolar$

Tak Kovar je prej ve Sparte na 2 roky. Rikal Jahoda ted v podcastu. To uz dava vetsi smysl.

Reagovat
Lemond Laws

Ještě jsme vyhrálo Nagano

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě zajímalo, co v Manchesteru provedl, že ho takhle potrestali.

Reagovat
Jajinek

Souhrn víkendu....sudí v Olomouci nebo v Turíně...

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=176797384922164&id=100077757092600

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele