FORTUNA:LIGA - souhrn 6. kola: Slavia si znovu zastřílela

30.08.2022, 19:26, aktualizováno 31.08.2022, 21:53
Komentáře a souhrny
Sedmnáct gólů nastřílela Slavia za poslední tři ligové zápasy, tentokrát si smlsla na Teplicích. Šlágr kola vyzněl pro Plzeň, Viktoria doma nedala šanci Slovácku. Sparta znovu nepřesvědčila a navzdory početní převaze může být ráda, že si z Jablonce odváží bod za remízu 1:1. Pardubice odjíždí ze Zlína bez bodu, takže minimálně do víkendu zůstanou na dně tabulky.

Slavia Praha - FK Teplice 6:0

31.08.2022 20:00

Góly: 21. Ondřej Lingr, 24. Stanislav Tecl, 50. Stanislav Tecl, 60. Taras Kačaraba, 64. Moses Usor, 86. Lukáš Provod

Domácí zápasy Slavie, to je v poslední době pro příznivce jedna radost za druhou. Po sedmi gólech do sítě Pardubic si tentokrát sešívaní zastříleli proti Teplicím, jimž nasázeli branek šest. Dvě vstřelil Tecl, další přidali Lingr, Kačaraba, Usor a Provod.

Jindřich Trpišovský provedl oproti víkendovému utkání celou řadu změn, ať už vynucených, či nikoliv. Před Mandousem ve stoperské dvojici nastoupili Santos s Kačarabou, kraje obrany obstarávali Schranz s Davidem Juráskem. Nalevo hrál před posledním zmíněným jeho jmenovec Matěj, vpravo pak Nigerijec Usor. Střed pole utvořili Ševčík, Holeš a Lingr, na hrotu vyběhl ve skvělé formě hrající Tecl.

Hosté vsadili na rozestavení se třemi obránci, jimiž byli Dramé, Chaloupek a Hybš, přičemž záda jim kryl Mucha. Ve středu zálohy dostali důvěru Mareček, Jukl a Urbanec, na krajích hřiště operovali Kodad s Křišťanem. Útočné duo utvořili Čerepkai a Žák.

Domácí vstoupili do zápasu aktivně a už po deseti minutách zajímavě vypálil Matěj Jurásek, jehož střela skončila na tyči. Následně se do šance po rohovém kopu dostal i Tecl, jenže jeho pokus byl zablokován. Tlak ale pokračoval a v jednadvacáté minutě se červenobílí dočkali zasloužené odměny. Ševčíkův centr si našel na přední tyči Ondřej Lingr, jenž jej hlavou uklidil za gólmanova záda.

Jen o pár okamžiků později už bylo vedení dvojnásobné, to když po dalším rohu získal míč Matěj Jurásek, jehož povedenou střelu ještě tečoval Stanislav Tecl. V následujících minutách se činil hostující gólman Mucha. Ten nejprve zneškodnil ve velké příležitosti Lingra, následně znemožnil skórování i mladšímu z Jurásků. Ještě před přestávkou znovu rozvlnil síť Lingr, avšak radost mu zhatil praporek pomezního.

Třetí trefa tak přišla až chvíli po přestávce, kdy se Holešův centr dostal až ke Stanislavu Teclovi, který jej snadno dopravil za bezmocného brankáře. Po hodině hry bylo pro skláře ještě hůře, další Holešův vysoký balón skončil na hlavě Tarase Kačaraby a i ten dokázal zacílit přesně. Aby toho nebylo málo, udělal si z teplické obrany legraci Moses Usor. Zidanovkou obešel bránícího hráče a následně přesnou ranou na zadní tyč završil "bůra".

Šestý a poslední gól si Slavia nechala až na závěrečné minuty - a vše vypadalo naprosto jednoduše. Při souhře střídajících mužů si Lukáš Provod narazil o Filu, načež statická obrana i gólman Mucha jen přihlíželi, kterak tento středopolař lehce uklidil balón k tyči.

Slavia tak pátou výhrou v řadě udržela první místo v tabulce, ačkoliv ji může po své dohrávce předehnat Plzeň. Teplice jsou naopak až na třinácté pozici s pěti body.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FC Hradec Králové 1:2

31.08.2022 17:30

Góly: 55. Milan Škoda (pen.) - 42. Daniel Vašulín, 72. Vojtěch Smrž

Čerstvý odchod Adama Vlkanovy do Plzně fotbalisty Hradce Králové nijak nepoznamenal, jelikož si v zápase vloženého šestého kola Fortuna ligy poradili s Mladou Boleslaví v poměru 2:1. V Lokotrans Areně, kterou hosté sami moc dobře znají, se vítěznou trefou prezentoval v 72. minutě Vojtěch Smrž, pro kterého to byl premiérový gól v hradeckém dresu. Velkou měrou mu k této brance pomohl i domácí brankář Martin Polaček, jenž jeho střelu trestuhodně propustil za svá záda.

Mladá Boleslav si v posledním kole smlsla v Ďolíčku na Pardubicích 3:0 a srazila vaz trenérovi Jiřímu Krejčímu. Zároveň si zapsala první vítězství v lize a motivace jí tak rozhodně nechyběla ani proti úhlavnímu rivalovi Východočechů z Hradce Králové. Ten ovšem letos dokázal navázat na dobré výkony z nováčkovské sezony a po dvou výhrách v řadě nad Bohemkou a Olomoucí mu v tabulce patřila pátá příčka.

Zpočátku duelu byl vidět především domácí kapitán Marek Matějovský, jenž své spoluhráče neúnavně hledal dlouhými nákopy. Středočeši si následně první příležitost vypracovali ve 14. minutě, kdy pár centimetrů vedle levé tyče pálil David Pech. Přestože byla Mladá Boleslav po většinu úvodního dějství fotbalovější, tak to byli Votroci, kteří se krátce před pauzou radovali z vedoucího gólu. Filip Kubala ustál důležitý souboj ve středu hřiště a krásně vysunul Daniela Vašulína, pro kterého už nebyl žádný problém v souboji jeden na jednoho překonat brankáře.

Deset minut po začátku druhého poločasu se domácím po faulu na Daniela Marečka naskytla možnost zahrávat pokutový kop, jehož exekuce se ujal Milan Škoda. Zkušený útočník penaltu mazácky proměnil a připsal si tak už čtvrtý letošní zásah. Svěřencům Pavla Hoftycha dodala vyrovnávací trefa energii a začalo jich být plné hřiště. V 69. minutě sklepával Ubong Ekpai míč pro Lukáše Maška, ten se však po včasném zákroku Jakuba Klímy k zakončení nakonec neprobojoval. O tři minuty později přišel zlom, kdy Smrž napřáhl z uctivé vzdálenosti na Polačkovu bránu. Mladoboleslavský gólman ovšem předvedl velmi nejistý zákrok a balon si za svá záda v podstatě srazil sám. Pojistit výhru mohl pro Východočechy ještě Jakub Rada, avšak z přímého kopu rozezvonil jen břevno. Na výsledku nezměnila nic už ani červená karta pro Erika Prekopa ze samotného závěru.

Votroci se tak udrželi na vítězné vlně a získali pro sebe už třetí utkání v řadě. V příštím kole nastoupí 4. září od 16 hodin doma proti Baníku, Boleslav se představí o den dříve ve stejný čas v Budějovicích.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Zbrojovka Brno 1:2

31.08.2022 17:30

Góly: 60. Daniel Smékal - 83. Jakub Řezníček, 90. Adam Fousek

Skvělý vstup do sezony prožívá Zbrojovka. Ta si připsala už třetí vítězství v pátém zápase na hřišti Baníku, jenž se naopak trápí. Tentokrát sice vedl po Smékalově trefě, avšak Řezníček s Fouskem dokázali v samotném závěru otočit.

Pavel Vrba poslal do zápasu velmi mladou sestavu podpořenou zkušeným gólmanem Laštůvkou. Před ním nastoupili stopeři Pojezný s Takácsem, na krajích obrany operovali Sanneh a Šehić. Zálohu utvořili Jaroň, Boula, Kaloč a Buchta, v útoku dostali důvěru Klíma s Tijanim.

Zbrojovka v honbě za dalšími body nastoupila v obranné formaci Hrabina, Šural, Endl a Divíšek, jimž kryl záda Šiman. Uprostřed pole se představili Blecha, Souček a Ševčík, na krajích zálohy pak Falta s Granečným. Osamoceným útočníkem se stal Hladík.

První poločas určitě nepatřil mezi ty nejatraktivnější. V jeho šestadvacáté minutě dokázali Jihomoravané odcentrovat do vápna na Blechu, jeho voleji však scházela potřebná přesnost. Následná Faltova individuální akce vedla k technickému pokusu, jenž se stal snadným soustem pro Laštůvku.

I po přestávce Brno kousalo, konkrétně Hladíkova rána skončila v boční síti. Jako první ovšem udeřili Slezané. Střídající Daniel Smékal se dostal ke Kuzmanovićově centru a prudkou hlavičkou poslal balón do sítě. Bleskově mohlo být srovnáno, kdyby Ševčík svou ránu usměrnil o pár centimetrů lépe.

Neuspěl ani po sedmdesáti minutách hry Řezníček, který hlavičkoval těsně vedle brankové konstrukce. Právě Jakub Řezníček ale zhruba deset minut před koncem přeci jen srovnal. Nalevo dostal velký prostor, který využil k prudké střele na zadní tyč, proti níž se Laštůvka natahoval marně.

Tentýž hráč nedlouho poté rozvlnil síť znovu, jenže kvůli ofsajdu nemohla být trefa uznána. To však nemuselo Zbrojovku dlouho mrzet, neboť Řezníček v samotném závěru základní hrací doby prodloužil dlouhý balón na Adama Fouska, jenž ranou zpoza vápna otočil skóre ve prospěch Zbrojovky.

Výsledkem 1:2 utkání i skončilo a Brno se tak drží v první šestce, zato Baník je až dvanáctý.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - 1. FC Slovácko 3:0

31.08.2022 17:30

Góly: 1. Jan Kopic, 45+2. Pavel Bucha, 70. Jhon Mosquera

Zvítězit s jiným než jednobrankovým náskokem? I to Plzeň umí. Teprve podruhé v sezoně a vůbec poprvé v ligovém ročníku 2022/23 přemohla Viktoria protivníka jiným výsledkem než 2:1 nebo 1:0. Slovácku dokonce vsítila tři branky, sama přitom neinkasovala ani jednou.

Západočeši tak se silným mužstvem z Uherského Hradišti neměli tolik starostí, jak se možná před duelem očekávala. Snadnému průběhu z pohledu Plzeňských značně pomohla brzká vedoucí branka: Reinberk přišel o balón, načež útok domácích táhl Vlkanova. Čerstvá posila z Hradce Králové přihrála Kopicovi, ten přehodil vybíhajícího gólmana Moravanů Nguyena a již ve čtyřicáté sekundě utkání upravil na 1:0.

V následujících minutách převzalo iniciativu Slovácko, avšak až na střelu Kohúta zpoza vápna se jen horko těžko dostávalo do zakončení. Viktoria trpělivě vyčkávala a mohla dvakrát udeřit ze vzduchu. Nejprve si ve 29. minutě naskočil na centr Jemelky vysoký Chorý, avšak hlavičkoval nepřesně. Podruhé hlavičkoval útočník Viktorie o šest minut později po pasu od Mosquery, jenže jeho koníček po odrazu od země přeletěl břevno svatyně Moravanů.

Přesto se Plzeň ještě před odchodem do kabin dostala do dvoubrankového vedení. Do gólové akce se znovu zapojil Vlkanova a s ním také Sýkora, který těsně předtím nahradil zraněného Kopice. Na konci rychlého protiútoku hledal hned trojici spoluhráčů v pokutovém území Havel a nakonec se po zmatcích ujala dorážka Buchy.

Hosté se ovšem nevzdávali a po změně stran dál hledali cesty k prolomení obrany Západočechů. Mihálik však deset minut po změně stran pálil zblízka nepřesně, a když se po hodině hry trefil mezi tři tyče Reinberk, ztroskotal na zasahujícím brankáři domácích Staňkovi. Místo Moravanů se tak znovu prosadila Plzeň. V 70. minutě se do centru Jemelky z voleje parádně opřel Mosquera, jehož rána se dvakrát odrazila od břevna, nakonec ovšem skončila za zády Nguyena - 3:0.

Zmar Slovácka potvrdil v 74. minutě Kozák, který z dobré pozice hlavičkoval nad břevno. V samotném závěru mohli domácí přidat čtvrtou branku, avšak ránu Sýkory vyrazil Nguyen a hlavičku Jemelky po následném rohovém kopu zastavil na brankové čáře obránce hostů Hofmann.

Viktoria zůstává v nejvyšší soutěži neporažena, to Uherskohradišťští nezískali ani jeden bod podruhé v řadě.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Slovan Liberec 1:1

31.08.2022 17:30

Góly: 37. Mojmír Chytil - 59. Denis Višinský

Ani jednobrankové vedení nepomohlo olomoucké Sigmě k druhé výhře v ročníku. Hanáci sice po čtyřzápasovém půstu alespoň bodovali, proti Liberci ovšem chtěli víc. Hosté však na Andrově stadionu odpověděli na zásah domácích a zařídili remízu.

První půle patřila Olomouci. Ve 20. minutě hlavičkoval po rohovém kopu do břevna Spáčil, z dorážky mířil Zmrzlý hlavou zase do tyče. To Zorvan po centru od Navrátila již pálil z voleje mezi tři tyče, jeho pokus ale zastavil brankář Slovanu Vliegen.

Ve 37. minutě už se Hanáci prosadili. Chytil se po autovém vhazování Zorvana jednoduše otočil okolo Matouška a levou nohou pálil přesně k tyči, od níž se balón na rozdíl od hlavičky Zmrzlého odrazil do sítě. Liberec toho do přestávky moc nevymyslel, přesto mohl vyrovnat, jenže Van Buren po prostrčení od Mikuly nemířil mezi tři tyče.

Více štěstí se na hosty usmálo v 59. minutě. Gebre Selassie po centru Mikuly přiťukl míč k Višinskému, po bloku Zmrzlého se meruna odrazila vysoko do vzduchu a zapadla za záda zaskočeného gólmana Sigmy Trefila - 1:1. Sedm minut nato se ovšem situace pro Severočechy zkomplikovala. Talověrov nevybíravě fauloval Zorvana a po obdržení červené karty musel opustit hřiště.

Domácí chtěli početní výhodu využít, jenže vítěznou branku nevstřelili. Chvátal s Navrátilem nepropálil hradbu těl bránících hostů, Zmrzlého a Beneše pak v závěru vychytal Vliegen.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Sparta Praha 1:1

30.08.2022 20:00

Góly: 45. Miloš Kratochvíl - 10. Kryštof Daněk

Podruhé v řadě bere Sparta pouze bod za remízu 1:1. Po plichtě s Bohemians ztratili Letenští také na hřišti Jablonce. Do vedení šli přitom právě Pražané, o náskok ovšem ještě v první půli přišli. Po přestávce pak sparťanům nepomohla ani početní výhoda.

Vstup do zápasu vyšel náramně hostům. Zdálo se, že útok Sparty z 10. minuty vyjde do ztracena, avšak bránící Krob napálil Kratochvíla, načež se míče zmocnil Daněk. Mladý odchovanec olomoucké Sigmy si navedl balón na levou nohu, z níž vyslal přízemní ránu mimo dosah jabloneckého brankáře Hanuše. Dobrý start mohl o čtyři minuty později potvrdit Højer, avšak z úhlu pálil pouze do boční sítě.

Sparta v úvodních minutách kontrolovala tempo hry, postupně ale začala soupeře pouštět alespoň k náznakům akcí. Jedno takové osmělení domácích vedlo ve 25. minutě k voleji Kratochvíla, jenž musel zpacifikovat gólman Holec. Těsně před přestávkou už se ale Kratochvíl mohl radovat z přesné trefy. Hübschman ve středu pole posunul merunu hlavou k Jovovićovi, ten rozběhl Chramostu, který únik vyřešil přihrávkou na Kratochvíla. Hosté marně signalizovali ofsajd a domácí středopolař bez potíží trefil odkrytou bránu.

Pražany mohl čtyři minuty po změně stran znovu poslat do vedení Daněk, jenž se po práci Sadílka prodral do koncovky, avšak tentokrát pálil nepřesně. Pak se ale vyhlídky na dobrý výsledek zkomplikovaly pro Jablonec. Považanec viděl v 55. minutě druhou žlutou kartu v utkání a musel předčasně do sprch.

Spartě nicméně přesilovka moc nešla. Až v 80. minutě ohrozila Hanuše pumelice Højera z přímého kopu, která po teči skončila těsně vedle brány. Po následném rohovém kopu však utekl domácí Malínský, jehož musel ke štěstí Letenských vychytal Holec. Pět minut před koncem se zase měl co ohánět Hanuš, který zastavil do vlastní sítě putující míč od Martince a následně ustál nápor dorážejících protihráčů. V závěru putoval za Považancem předčasně do kabin také Krob, i tak ale Severočeši ubránili remízu.

Více informací k zápasu

FC Trinity Zlín - FK Pardubice 2:1

30.08.2022 17:30

Góly: 39. Michal Hlavatý (vl.), 73. Robert Hrubý - 70. Vojtěch Sychra

Na pátý pokus už to Zlínu vyšlo. "Ševci" výsledkem 2:1 přemohli Pardubice a poprvé v sezoně zvítězili. Hosté z východu Čech skórovali po dvouzápasovém střeleckém půstu, nicméně po trenérské rošádě se bodů nedočkali.

V první půli se moc zajímavých akcí na zlínské Letné neudálo. V 11. minutě si na centr od Procházky naskočil Hrubý, avšak hlavičkoval mimo tři tyče. Další zaznamenáníhodný moment přišel až ve 39. minutě, ovšem rovnou byl gólový. Pas Reitera z pravé strany si do vlastní sítě nešťastně srazil vracející se Hlavatý.

Po změně stran už se diváci v ochozech začali víc bavit. Podruhé si málem zakřičeli gól pět minut po přestávce. Janetzký prodloužil přihrávku od Hrubému k volnému Čanturišvilimu, jenže jeho dost možná gólovou střelu zastavil na poslední chvíli blokující Vacek. O pět minut později zkoušel pardubického gólmana Budínského přehodit Jawo, svým pokusem ale bránu netrefil.

Poté si vzali slovo hosté. Po hodině hry vyhledal Hlavatý ze standardní situace Hranáče, obránce Východočechů však pálil nepřesně. Pět minut nato odcentroval Tischler do pokutového území, jenže kapitán Pardubic Černý trefil domácího brankáře Rakovana. A tak hostům pomohl chybující Reiter, jenž v 70. minutě bídně zpracoval míč. Toho využil Sychra, který pláchl dopředu a podél Rakovana vyrovnal.

Stav 1:1 ale vydržel jen tři minuty. Hrubý si před pokutovým územím počkal na vhodný odraz balónu a z voleje jej napálil k tyči mimo dosah Budínského. Koncovku duelu navíc Pardubice dohrávaly bez vyloučeného Helešice a na vyrovnání se podruhé již nezmohly.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Dynamo České Budějovice 1:2

30.08.2022 17:30

Góly: 59. David Puškáč - 13. Michal Škoda, 84. Branislav Sluka

Poněkud úsměvně došli Bohemians k druhé porážce v sezoně. "Klokani" proti Českým Budějovicím smazali jednobrankové manko a zdálo se, že uhrají alespoň bod. Jenže dřímající obrana Vršovickým umožnila Branislavu Slukovi okořenit svůj debut v dresu Jihočechů kuriózní vítěznou trefou.

Dynamo mohlo jít do vedení již v šesté minutě. Zajíc prostrčil míč na Čmelíka, který přehodil gólmana domácích Valeše, jenže zároveň netrefil bránu. Lépe se vedlo o sedm minut později Škodovi. Zkušený útočník si naskočil na centr od Čoliće a umístěnou hlavičkou nedal Valešovi šanci - 0:1.

Za další čtvrthodinu měl velkou šanci na vyrovnání Hůlka, jehož ze standardní situace vyhledal Kovařík, avšak stopera Bohemky vychytal brankář Jihočechů Janáček. Ve 40. minutě propadl míč po rohovém kopu k volnému Petrákovi, ten ale pálil nepřesně. Na druhé straně zkoušel ještě do přestávky štěstí Čolić, jenž přízemní ránou donutil Valeše k zákroku.

Na 1:1 upravili "Klokani" v 59. minutě. Hronek připravil o balón Havla a vyslal dopředu Puškáče. Ten v koncovce nezaváhal a obloučkem k tyči přelstil Janáčka. Chuť si strážce hostující svatyně spravil o devět minut později, kdy vytěsnil Hronkův projektil.

Šest minut před koncem odkopl stoper Dynama Broukal míč jen tak nazdařbůh dopředu. Defenziva Pražanů ale vůbec nereagovala, čehož využil Sluka. Čerstvá posila Budějovických si zřejmě chtěla kulatý nesmysl zpracovat, nakonec se však od Slukovy nohy odrazila meruna za Valešova záda - 1:2. V závěru ještě z dobré pozice hlavičkoval nepřesně Hais, vedení už ale Jihočeši uhájili.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha650124:415
2.Viktoria Plzeň541010:413
3.FC Hradec Králové64027:512
4.Slovan Liberec632112:711
5.Sparta Praha632110:511
6.Zbrojovka Brno53119:810
7.Bohemians Praha 1905622210:88
8.Dynamo České Budějovice62227:78
9.1. FC Slovácko62228:108
10.FC TRINITY Zlín61326:106
11.FK Mladá Boleslav61238:105
12.Baník Ostrava61239:125
13.FK Teplice61235:155
14.Sigma Olomouc61145:84
15.FK Jablonec60428:124
16.FK Pardubice61054:173

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (318)

Přidat komentář
JackDaniels.

Sluka gol pri debute

Aky podal výkon?

Reagovat
smazaný uživatel

Budejce Ale stejne Webera jako trenera nechri

Reagovat
ratusek

Zkušeně pardubičtí odcouvali před tím druhým golem

Reagovat
Kily

tam regulérně zůstává rozum stát, Kostkovi stačilo udělat krok dopředu a odkopnout míč, záložník za střelcem vyklusává... a pak je tu Helešic a jeho vyloučení, u nás to začíná být zralé na testy z herní inteligence

Reagovat
ratusek

Přitom jsem vás tipoval na černého koně soutěže a vy přitom budete asi hrát o záchranu no času je ještě dost, ale šest kol už může napovědět. Od toho pátého místa dolů to však bude neskutečně vyrovnané a jedna výhra může vše změnit

Reagovat
Firkraag

To je hloupej tip, ve znaku mají bílého koně.

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
Baronne

Reagovat
STR

Pardubice nám v Brně dávají naději, že příští rok k nám nedojede Varnsdorf a podobní.

Reagovat
ZB 07

vypadá to nadějně. Pardubice, Teplice i Zlín se jeví fakt tragicky, takže se možná vyhneme i baráži.

Reagovat
Martin9719

Zbrojovka se zachrání úplně v klidu a při nejhorším baráž, ale to dáte.

Reagovat
STR

No úplně v klidu asi ne. Důležitý bude jak budou hráči zdraví, protože lavička je velmi slabá, a také zda udrží hráče v zimním přístupové období. Navíc v okolí se začínají ukazovat celkem slusni hráči, například z Vyskova, kde ta kolonie afrikanu by mohla jít do ligy. Pořád vidím velký problém ve vedení a nějakých ambicích.

Reagovat
Greny

Tak jistý je že neudrzime Ševčíka. Tam už je to téměř jisté je otázka zda půjde už teď nebo až v zimě.

A uvidíme co dál v zimě nastane. Prý se zase začalo jednat o změně majitele, ale jako několikrát bych se nedivil kdyby se to zase na poslední chvíli stoplo

Reagovat
Martin9719

Když se povede podzim s týmy z nižších pater tak to bude dobrý. Stačí uhrát nějakých 30-35 bodů a 7 máte, je od čeho se odpíchnout.

Reagovat
ZB 07

Ten Vyškov je pro mě strašně zajímavej případ. Asi bych se ani nezlobil, kdyby postup nějak ukopali.

Reagovat
Svandik68

Ať si hrají v klidu špicu druhý ligy a skautují a rozehrávají pro Zbrojovku zajímavý hráče. Jen nevím, čím jim ty hráče zaplatíme.

Reagovat
doshcz

ta ambice tam prej je no

Reagovat
Pride

Nemůžu si pomoct, ale liga by potřebovala zredukovat počet účastníků na 14. Jsou tu kluby, které na ligu absolutně nemají.

Reagovat
Hafna

Jaj tak tato debata tu dlouho nebyla

Ale za mě taky ideální řešení - 14 týmů a následně rozdělení na dvě půlky a pak každý 6 zapasu (3 doma a 3 venku). 32 zápasů za mě stačí bez nějaké nesmyslné prostřední skupiny

Reagovat
Pride

Jako já teď neřeším tu nadstavbu ani nic takového, ale serou mě týmy jako Zlín, Pardubice, Teplice. Každoročně jenom boj o přežití, lize nedávají absolutně nic. Zlín a Teplice už několik let naprosto hnusný fotbal bez jakéhokoliv zlepšení. Pardubice kromě první sezóny to samé.

Reagovat
Cotton

Ale nikdo je nahradit z druhé ligy nemůže, možná Karviná. Točí se tam pořád ty samé týmy.

Reagovat
Pride

No a právě proto by bylo lepší těch 14 týmů. Druhá liga by byla taky zajímavější, kdyby se tam o postup rvali trochu lepší týmy než to co tam teď je.

Reagovat
Cotton

Reagovat
smazaný uživatel

Netočí se pořád ty samé proboha. Nebo se ti zdá, že všichni nováčci vždycky sestoupí?

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Nuno čomes

Přesně tak. Ty týmy jsou úplně vyřízené, tam se snad ani nic jiného než boj o záchranu nečeká. A v lize hraje zbytečně plno prumeraku.

Reagovat
Fakt

Lichý počet účastníků v nadstavbě je trochu nesmysl ne?

Reagovat
Cotton

Kdyby poslední kolo stál ten sedmý, tak by to třeba až tolik nevadilo.

Reagovat
Pony Slaystation

a jak zajistíš, že v posledním kole bude ten 7. zrovna stát?

Reagovat
Cotton

Může se udělat klíč zápasů tak, aby 7. tým základní části stál poslední kolo. Samozřejmě už tou dobou může být v tabulce 2., ale pravděpodobnost je malá.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Aldeano

12 by stačilo a byla by i důstojná FNL, kde by o něco reálně šlo.

Reagovat
Pride

Taky pravda.

Reagovat
Kiss Me Polka!

To si teda určitě nemyslím, dustojna fnl je oxymoron, to prostě nenastane, buď je liga a nebo je to hovno imo

Reagovat
dtaire

Reagovat
Cotton

Byla by důstojnější, kdyby tam aspoň půlka týmů mohla hrát o postup, ne 2 nebo 3

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Jděte s tím už do prdele. Kapříci si sami rybník neupustí.

Reagovat
John Obi Mikel

Jablonec

Reagovat
$dolar$

Tak co, vydrzi Priske do konce sezony?

Reagovat
Pride

Ale je mi ho docela líto, působí schopně, navíc je i sympoš to jen s tím bordelem ve Spartě by neudělal nic ani Klopp

Reagovat
$dolar$

Jenze tohle je hrozne zavadejici. Gula taky mluvil slusne, Strama ze zacatku taky. To nijak nevypovida nic o kvalite toho trenera.

Reagovat
OTASi

oni tam hlavně do útoku prostě nemaj kvalitní hráče.. slavii tu kvalitní ofenzivu tvořej imo z velký části afričani, sparta tam tak dobrý hráče prostě nemá

Reagovat
DonPablo

Přesně tak. Je to sympaťák, ale že by měl nějaký výrazný úspěchy jsem si nevšiml. Zatím takovej PR trenér ze strany Sparty. Vypadá sympaticky, mluví v pohodě, je to cizinec (ne bláznivej Ital, ale klidnej srozumělej seveřan). Spoustu fanoušků to uklidnilo, že to konečně ve Spartě začne bejt dobrý, ale tam už to hnije léta, chtělo by to možná začít pokorou. To je furt MY JSME SPARTA a přitom už jsou x let akorát tak k smíchu. Jako Slávistu mě to celkem baví, ale už je to asi moc.

Reagovat
db18

Když mu vedení tahá dárečky jako Jankto a naopak nejlepšího gólmana nesmí vidět ani na tréninku...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kily

Reagovat
Martin9719

Tým má 2 tváře na hřišti. Pokud tohle Priske vyřeší tak Sparta bude hrát o titul, pokud ne budou ojediněle další ztráty tam kde být nemusí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GrimeBaller98

PRICKske wannabe trener

Reagovat
Slavia10

Priske je stroj, úrok na 100 bodů

Reagovat
Slavia10

Útok*

Reagovat
PavlíčeQ

Chramosta Mít v té naší bídě 2+2 po pár zápasech je dobrá bilance. To že ho Horejš udržel je zatím jediná věc, která se mu v Jablonci povedla.

Malínský Běžíš 50 metrů sám na bránu, můžeš se rozmyslet kam to dáš a nakonec vyšleš žblabuňku do gólmana.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ale co děláte za píčoviny Považanec mohl bejt venku už v prvním poločase, Jovovič ke konci taky. Akorát paradoxně hrajete líp v deseti mi přijde.

Reagovat
Kiwi-21

Po 50 metrovém sprintu ti také lehce dojdou síly

Reagovat
kilobyte

To bude možná problém. Že mohl přemýšlet.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
GrimeBaller98

Ten Horejs se mi zatim ale vubec nelibi, jak to citite vy v Jablonci?

Reagovat
ondrasch77

Mě se nelíbí spíš ten pokus o "konstruktivní" rozehrávku ikdyž jsou obránci v tísni, protože míč většinou ztratí a je z toho hned protiútok na prvních 30 metrech, což je horejšův rukopis, ale furt mu jinak zatím docela věřím.

Spíš bych se zaměřil na to, že někteří hráči nemají formu a stále hrají, vysněné posily, které zatím nenaplňují předpoklady "budoucích hvězd" - Šulc (technický, ale slabý jak holka), Sejk (brejkový hráč, do kombinace takřka nepoužitelný, sice má dobrou střelu, ale spoustu akcí řeší bezmyšlenkovitě, nemá příjem míče ), Heidenreich (má potenciál, včera dobrý..., s Baníkem jsem o něm ani nevěděl, že je na place), Polidar (myslím i herně, nejenom ty dva góly).

Reagovat
GrimeBaller98

Tak s tim prvnim mam presne problem ja u Kozela, strasny chyby z toho prameni obcas

Polidar a Heidenreich se mi taky libi

Snad ted prijdou i body, protoze s favoritama jste zatim vzdycky zahrali skvele

Reagovat
ondrasch77

Co, že nám přeješ body? Ještě loni si nám nadával do kokotů....

Reagovat
GrimeBaller98

Protoze by mi derby chybelo

A navic ted jdete celkem sympatickou cestou, Pelta neni videt

Horejs je zajimavy trener, jsou tam zajimavy hraci a mate jednoho z nejlepsich mluvcich (nevim co ma vse na praci) v lize

Reagovat
ondrasch77

Bergman je člověk na svém místě , kromě mluvčího i "dělá" dresy a všechno ostatní, co je třeba. Jsem jeho velkej fanoušek.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

tohle je mimochodem asi jediný člověk v našem fotbale na kterého jde chvála snad ze všech klubů. Je vidět, že fotbal dělá srdcem a pro fanoušky...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

Protože vychází vstříc fanouškům ostatních klubů..., což je ale i z ekonomického hlediska voda na mlejn Jablonce

Reagovat
REPLIKATOR

Sparta opět k smíchu

Reagovat
Salfovic

Priske má po šesti kolech méně bodů než Štramák

Reagovat
dondinho

Tak to pozor - má jich stejně, struktura zbytečných odevzdávek bodů taktéž typově podobná.

Co z toho vyplývá ? To že výměnu trenéra můžeme očekávat cca ve 20. kole.

Reagovat
dejvikker

A víc bodů než Trpiš ve Slavii

Reagovat
San Iker

Aspon už po 6 kolech můžeme upínat své naděje k další sezoně Nejde o ty výsledky, ale ta hra a hráčský materiál, 3. místo bude jako titul

Reagovat
Slavia10

To je blbost přeci! RM1999 říkal, že Plzeň zkrachuje a že Slavia má nejhorší kádr za 10 let, který bude mít problém skončit 5 a že Sparta bude atakovat 100 bodů.

Reagovat
Aldeano

Vzhledem k tomu, že Spartě vůbec nevěřím ve vzájemných zápasech s Plzní a Slavií, tak je to špatný. Ten sportovní úsek je vážně hrozný. Vždy se řekne, že je kádr super, že je to hotové a záleží i na charakteru hráčů a pak se přivede Kuchta a Jankto.

Reagovat
Salfovic

To je ta sparťanská DNA, na které to chtěl Rosa stavět

Reagovat
Rothbard

AKA bývalí Slávisti?

Reagovat
Bosko

Jojo, nejsparťanštější DNA má Jankto, kterej ještě před pár tydny veřejně řekl, že by do Sparty nikdy nešel.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Selänne

Hlavně každej rok jedeme úplně něco jinýho.

Reagovat
Losinho

to je největší vtip

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Aldeano

Reagovat
jsemdement

#ACSTitul #NejeloSePřesPrůhoniceBohužel #SezonaJeDlouha

Reagovat
Kiwi-21

Ten můj tip že po podzimu bude Sparta až 5 nabírá čím dál více reálné obrysy

Reagovat
pobody's nerfect

Souhlasím, celkově to bude tak na 4. místo a bez pohárů.

Reagovat
Rothbard

Kdo má na to být lepší po celou sezónu, tedy myšleno ziskem bodů? Slovácko? Má EKL. Liberec? No nevím.

Reagovat
pobody's nerfect

Jeden z těchto dvou. Moc si přeju, aby to bylo Slovácko, ale spíš to vidím na ten Liberec. Nebude to samozřejmě o parník, ale těsné. Myslím, že tyto tři týmy budou mezi sebou mít maximálně 6 bodů.

Reagovat
Kiwi-21

V sezóně to 3 místo myslím ukopou nějak, psal jsem o podzimu

Reagovat
GrimeBaller98

Nevim no, ten kadr mi prijde mladej, zkusenej a celkove labilni, aby ustali ten tlak a hrali nahore, ale treba me tym prijemne prekvapi

Reagovat
Jackmaker1989

Na základe čoho akože niektorí ľudia verili, že Sparta môže hrať o titul? Tam nie je ani jeden najpriemerný záložník, čo by to mal ťahať. Ten káder proste na titul nikdy nemôže mať a Slavia a aj Plzen majú teda lepšie kádre.

Reagovat
Martin9719

Daněk. Ten má potenciál být za chvíli dál než Hložek.

Reagovat
F.Torres

na základě snů, přitom Sparta je dle mého názoru letos slabší jak minulý rok (ano, zatím i slavia pokulhává a plzeň posílila). Samozřejmě chybí hodně Krejčí, který je pozvedne, ale těžko říct, jak na tom bude po zranění. Zatím to vypadá Slavia vs. Plzeň a sparta z dálky bude sledovat dění. Uvidíme ale, zda Liberec či někdo jiný tu spartu nevytlačí.

Reagovat
Salfovic

Pochopitelně je slabší, když jí odešli dva nejlepší hráči.

Reagovat
dave30

Slavii odcházejí nejlepší hráči několik let po sobě...

Reagovat
r.mrazik

nikdo tady nerikal,ze sparta bude hrat o titul

Reagovat
ACSeRw!n

vetsina rikala, ze titul je skoro jistota, coz porad plati.. na jare to bude jizda

Reagovat
smazaný uživatel

No opýtam sa zasvätených , už sa asi nečaká nejaká posila minimálne do zálohy Sparty že? Vystreliť za zápas 1x na bránu , keď pomaly celý druhý polčas hrali presilovku , teda nie je hodné hráčov , čo obliekajú dres Sparty. A ďalšia otázka , Kuchta bude môcť už proti Zlínu cez víkend nastúpiť ? Ďakujem

Reagovat
Uwe háže buly

Asi už ne, i když by to chtělo křídlo a gólmana.

Reagovat
srbic13

golman je uplne ten nejvic kriticky post

Reagovat
Uwe háže buly

No, to se ještě ukáže.

Reagovat
GrimeBaller98

Ano, Kuchta dalsi zapas muze nastoupit :) ale tipuju, ze pujde spis z lavicky

Reagovat
ondrasch77

Hrajou doma se Zlínem, podle mě budou hrát Kuchta s Čvančim oba hned od začátku.

Reagovat
GrimeBaller98

Jak bylo zmineno, jsou potreba hlavne kridla a brankar. Stred zalohy je taky zalostnej, bez tvorivosti, ale to by muselo koupit asi Matejovskyho , prijde mi ze v lize uz neni poradne tvorivej zaloznik. I Slavie hraje nepochopitelne na 3 defenzivni zalozniky/behavy lopaty

Reagovat
ondrasch77

Jablonec - Sparta, od nás prvních 25 minut naprosto bezkrevný výkon i přesto,

že prohráváme 0:1 , pak v 10 lidech jsme podali daleko lepší výkon než v 11.

Chramosta s Hanušem jsou v současnosti naši nejlepší hráči. Chramosta by měl dostávat přednost před Sejkem (příp. hrát spolu na hrotu), Jovo měl dnes taky dobré momenty.

Obě naše redky asi v pořádku, nicméně Pavelka měl jít pod sprchy první.

1. kartu měl dostat ve 42. minutě za praseckej skluz na Považance a ve 46. už měl být venku...

Škoda, že Malina nepotvrdil svou specializaci na Spartu a nezkusil tu lopatu ve sparťanský bráně přehodit, mohly to být tři body.

Nakonec bod dobrej, protože po prvních dvaceti minutách jsem si říkal, že jedinou otázkou je výše počtu gólů Sparty do naší sítě... , nechápu proč si Sparta neudržela to tempo déle.

Reagovat
kilobyte

Neměl být už Považanec ve 42. minutě venku za druhou žlutou?

Reagovat
ondrasch77

Otázka je, zda měl Považanec dostat tu první žlutou v 6. minutě..., hodně přísná, podobného "držení" bylo i ze strany Sparty také dost a obešlo se to bez karet.

Navíc při srovnání "držení" Sorensena v minulém kole s Bohemkou a Považance...

Reagovat
kilobyte

I ze strany Jablonce bylo dost držení a obešlo se to bez karet. Dokonce Čvančara dostal jednu za vzájemné držení. Krob dostal druhou žlutou až za třetí držení.

Reagovat
ondrasch77

Pak teda nechápu proč dostal kartu Považanec v 6. minutě, když se Daňka sotva dotknul.

Čvančara hlavně dostal žlutou za to, že se tam pokoušel nafilmovat pecku...

Reagovat
ratusek

Asi musíte hrát v 10, nechte si hned v páté minutě někoho vyloučit každý zápas

Reagovat
ondrasch77

Možná bude stačit, když nebude hrát Považanec...

Reagovat
GrimeBaller98

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
PlackaSKS

Červené nebyly asi v pořádku, rozhodně byly v pořádku a první měl jít ven povazanec...

Reagovat
Martin9719

Kdyby Sparta to tempo udržela každý zápas tak je o titulu rozhodnuto. Malinský zvolil to nejhorší řešení jaký mohl. Přehodit jedna věc, druhá věc klička a klidně obstřel vzduchem.

Reagovat
$dolar$

To jsou zase dementni kecy. Proc by melo bejt o titulu rozhodnuto, ikdyby Sparta udrzela svoji uroven po celej zapas? Nehrala s nikym silnym, na nejlepsi tymy neumi atd.

Reagovat
Martin9719

Na nejlepší neumí? Kdo je nejlepší? Se Slavii 2x výhra v lize ze 3 zápasu plus pohár. Prohrava stabilně jen s náma venku. Prvních 20 - 30 minut to byla jen otázka skóre, pak vyklidila pole. Takže říkám, neudrží tempo nemají šanci, ale jestli ses koukal na fotbal tak víš, že fotbal z prvních 30 minut u nás nepředvádí momentálně nikdo.

Reagovat
$dolar$

Ale to je uplne irelevantni, nehrali s nikym silnejsim, to ze se na to mozna hezky koukalo, o nicem nevypovida. To jsou hrozny kecy.

Reagovat
Martin9719

No tak samozřejmě, hlavní jsou výsledky.

Reagovat
clinger

sparta porazila Slavii loni v derby po nějakých 11 zápasech! a to i díky tomu že hrála víc jak poločas přesilovku. Poslední derby v lize kdy už nikomu o nic nešlo neberu v potaz

Reagovat
Martin9719

3 výhry ze 4. To bych taky nebral v potaz. Ale letošní sezona je samozřejmě jiná no.

Reagovat
kilobyte

Když vyhraje Sparta, tak se ten zápas nepočítá.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Cerv

Ta Sparta je fakt trapná..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomas Kazu Joker

No v srpnu se sice titul nevyhrává, ale ztratit ho lze. Tohle jsou šíleně debilní ztráty, kterých je nutnost se do budoucna vyvarovat.

Reagovat
Pride

Lukáš Budínský v Karvine

Reagovat
bobis21

Očekávané.

Reagovat
Puskas

Reagovat
didosh

Lempl líný

Reagovat
Igner Farnsworth

Reagovat
kilobyte

Akorát, že neprohrála.

Kdy přijde Lauren ke mně?

Reagovat
Remt

"Ponožky"

Reagovat
Salfovic

Kreténi neznají podkolenky

Reagovat
Mass

Zrzky a ponožky

Reagovat
GrimeBaller98

Mr PRICKske

Reagovat
GrimeBaller98

Mr Prickske je stejnej pripad jako byl Alex Pastoor (spousta fanousku SKS ani nevi, protoze v ty dobe nefandili)

Reagovat
didosh

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Svandik68

Je tady aspoň jeden člověk kromě trenérů Sparty, který něco vidí v Minčevovi a mohl by mi vysvětlit, co v něm je, že se stále drží v kádru a přes všechny výměny koučů dostává šance? Protože já v něm nevidím vůbec nic. Ten by si nekopl ani ve Zlíně, ale v týmu s ambicemi hrát o titul nepochopitelně dostává další a další příležitosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ladyboy arsenal

to máš stejný jak s Teclem...logiku v tom nehledej, sou to trenérovi oblíbenci a to stačí

Reagovat
didosh

Reagovat
jsemdement

Není.

Reagovat
ratusek

Brno po šesti kolech 3 body od prvního místa (kdyby vyhrálo v Plzni, tak je první) a Greny bude furt pičovat jasně, může se to otočit, ale ten začátek máte excelentní

Reagovat
Greny

Ale tak nikdo to nečekal a kdo ano? Dneska jsme teda měli jasné víc šancí. Ale fakt tomu nikdo neveril

Reagovat
ratusek

to jo, ale furt kecy na Richarda a přitom vaše hra nese ovoce a dá se na to i dívat. otázka je, co bude až odejde Ševčík

Reagovat
Greny

Vytahneme Jambora, co se rozehrává po zranění ve Vyškově o rok mladší ale víc defenzivnejsi ... A Sparta nám snad někoho posle

Reagovat
didosh

To nemůžeš myslet vážně...."Sparta nám někoho posle " ...toho Součka nemůžu ani vidět, strašně arogantní zmrdecek a ještě kopyto...

Reagovat
Greny

Tak Souček zrovna tu naši hru ve středu dost pozvedl .. takový typ Grace nám tam chyběl, Ševčík může hrát víc dopředu

Reagovat
Greny

A teda ty výkony jsou mnohem lepší než co bylo ve FNL možná jak je to ještě víc soubojové tak jsou zvyklý a někteří ukáží víc své prednosti

Reagovat
ratusek

přeju vám to. Snad to nebude jednosezonní epizodka

Reagovat
Bagr007

Reagovat
HorajzmAmmann

tak jo... Grussmann, Bělák, Brabec, Vrba ať si pičo po dnešku sednou na 4 hodiny do kanclu a chytnou se tam všichni za rypák. 6. kolo a máme po sezoně, protože tady absolutně nevěřím, že se to zlepší forma neforma zranění nezranění... jsem fakt znechucený po dnešku. 3 prohry doma proti totálním žebrákům... Hra totálně ke zvracení. Střed hřiště Boula-Kaloč vole... Útok Klíma-Tijany. Ani jeden nemá momentálně na základ.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
veikko

Klid, nemá cenu se tím stresovat. Já si tím prošel zhruba 3 kola zpátky, oni za to nestojí, fakt.

Reagovat
HorajzmAmmann

já jsem jako v klidu, jenom jsem tuhle sezonu čekal že půjdeme po pohárech už definitivně. 100 let. Vrba... Jako i kdyby to byla bída, tak nemůžeme prohrát doma 3 zápasy ze 4. Tohle je fakt ostuda.

Reagovat
$dolar$

A hlavně s kým.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Puskas

Reagovat
icemike

Reagovat
didosh

Reagovat
veikko

Já jsem doufal, ale racionálně zhonoceno na ty poháry nemáme. Nečekal jsem každopádně, že to bude až takové dno.

Reagovat
John Obi Mikel

Mít s tímhle losem po šesti kolech pět bodů je pro Baník mírně řečeno pěkný průšvih. Teď maj Hradec, za tři zápasy Spartu a v Říjnu tam pak mají Libe, Plzeň, Slovácko a Plzeň. Musí se rychle otřepat, jinak je čeká nejlépe prostřední skupina.

Reagovat
HorajzmAmmann

to není průser, průser je Sparta.

U nás to je totální ostuda, dno...

Reagovat
ratusek

za prostřední skupinu budeme rádi

Reagovat
iamek

Jak přišel Vrba, tak jsem dostával čočku, že jsem napsal umístění kolem 8-10 místa

Reagovat
monty25

To jsem měl radost z výhry Teplic na Baníku, ale on už tam vyhraje pomalu každej...

Reagovat
ratusek

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
doshcz

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Igner Farnsworth

Reagovat
Black Jagir

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Cotton

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Realita

no nejen pomalu. Tam každý vyhraje celkem i rychle :D

Reagovat
Kily

a jako další tam hrajeme my (jen tedy nevím, jakého smajlíka použít)

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Igli

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Radikal

Reagovat
Bex5

Reagovat
monty25

To jsem měl radost z výhry Teplic na Baníku, ale on už tam vyhraje pomalu každej...

Reagovat
didosh

Ještě ty rypej...

Reagovat
Salfovic

Jak to ten Koubek dělá

Co je ten Bělák zač? Si ho tam přitáhl Brabec nebo už tam byl před ním?

Reagovat
Shevchenko

No tohle je zatím nejhorší Baník od roku 2016 a že měl nějakou konkurenci, za pár dní oslava sta let, no opravdu pěkné...

Reagovat
John Obi Mikel

Proč tam ten Hoftych furt cpe toho Polačeka? Šeda je mnohem lepší gólman.

Reagovat
Imos

Ona si Bolka našla horšího gólmana jak je Šeda?

Reagovat
John Obi Mikel

Za posledních pár let hned několik Šeda je průměrák, ale co tam poslední sezóny předváděli Agayev, Kamennár a spol. bylo ještě daleko horší. A Polaček letos na ně navazuje.

Reagovat
Imos

S Jedličkou a Mikulcem to posrali ale pravda že od dob Millera je to solidní golmanský kolotoč

Reagovat
lampas

Reagovat
ondrasch77

Tak ještě mohli koupit od klokanů Díru Valeše.... , to by byl teprve kolotoč.

Reagovat
Imos

a to jsem měl Šedu za nejhorší jedničku v lize ale Valeš mu zdatně konkuruje

Reagovat
ondrasch77

Ještě dneska je mi fyzicky zle, když si vzpomenu, co předváděl v jablonecký bráně...

Reagovat
Imos

o to víc mě fascinuje že se furt drží v lize, ale ono když se furt v lize ochomejtají golmani jako Fendrich tak to asi o něčem vypovídá

Reagovat
Kincl

Jako ok, asi by jim slušelo být výš ale Baník prostě podle mě není už víc jak 12 let nějaký extra tým co by měl být v TOP řekněme čtyřce.

Reagovat
adalbertus

Hradec válec

Reagovat
jsemdement

dobrec rýmec

Reagovat
bobis21

Kromě zápasu s Olomoucí, kde jsme prostě byli o parník horší, beru všechny ostatní ztráty jako úplně zbytečné. Náš největší soupeř je v každém zápase Baník. Soupeři se ani nemusí extra snažit, my si to klidně posereme s přehledem sami

Reagovat
Aldeano

Jaké proto máš vysvětlení? Vždyť to Vrba nějak moc nepřekopal.

Reagovat
didosh

Taky si říkám...Na druhou stranu musí kurva žrát trávu a ne čekat že to přijde samo...

Reagovat
braveheart

Přece jen ty výkony Baníku k něčemu jsou. Po dlouhém čase jsem zase po každém zápase oprášil a zapnul FM..

Reagovat
papanegra

taky mě to láká, když vidím Spartu..

Reagovat
Blasphemer

3:0 jsem před zápasem fakt nečekal. Vlkanova netřeba slov, Ndiaye byl dnes uprostřed pole totální boss. Dozadu na můj vkus až moc chyb, ale Slovácko by dnes naštěstí netrefilo bránu ani za boha.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes som bol po 10+rokoch na zápase škodovky a bolo to strašné Mám pochodené celé Česko,ale väčších buranov niet nikde a to ani na Slovensku Furt bi len tie deti za bránou"tzv kotel"zapalovali Prahu,po zmene skore hostiaa su stale houno,skurvená Praha a hlásateliaa ich v tom ešte podporuju Aspoň,že ich už nie je 20,ale 200 fanúškov uspechu.

Prajem im 0 bodov v LM askore 0:25

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
$dolar$

Nejlepší je ta cast, jak jsou hosté hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

naopak, konečně to tam nezní jak fans s věkovým průměrem 70+, stačí ta otřesná hymna. Prahu nemají rádi nikde a jsou k tomu pádné důvody, proto se ten hejt občas promítne i do skandování, místo toho pohoršování se s tím radši smiř.

Reagovat
Baronne

Reagovat
ondrasch77

, ale za fanoušky

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Martin9719

I těch brejku jsme mohli zakončit víc. Bassey by měl ještě trochu víc hrabat ale technicky je na tom dobre. Vlk byl zase boss na polovině soupeře. Slovácko mohlo dostat víc gólů. Teď je veledulezity Liberec, kluci do toho musí jít, doufám že se nebudou bát kvůli zraněním aby hráli na camp nou.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak aspoň že hrajou mladí a odchovanci (dneska v základu Sanneh 00, Pojezný 01, Šehič 00, Boula 99, Buchta 99, Jaroň 01, Kaloč 00, Tijany 00... Ze střídačky Smékal 00, Miškovič 99...

To je asi jediné pozitivní na dnešním Baníku. Abych jenom nenadával....

Reagovat
icemike

Vtipné je ze fotbal hrají jen ti dva nejmladší

Reagovat
Svandik68

Máme docela štěstí, že týmy proti Zbrojovce jsou z kraje sezóny úplně z formy. Boleslav byla tragická, Olomouc mimo, Baník bezpohlavní, ale kdo se na konci sezóny bude ptát, skvělý body. Řezníček je král, bez něj vůbec netuším, co a jak bychom hráli. U gólu Fouska, tam předváděl Laštůvka co? Hlavně pak nezapomenout zjebat obranu.

Reagovat
Salfovic

To je až nedůstojné, co ten Laštůvka někdy (stále častěji) předvádí.

Reagovat
ratusek

Snad ho už konečně posadí. I když Letáček žádná výhra není. Snad dostane šanci Hrubý

Reagovat
ZB 07

To byla taková nádhera! Sice nás v sektoru a okolí bylo míň než sekuriťáků, ale i tak to byl jeden z top výjezdů. Euforie po gólu na 2:1 byla parádní, obzvlášť když jsem nám na body fakt moc nevěřil. Každopádně Baník byl ještě zoufalejší, než jsem čekal. Popravdě ani atmosféra od domácích nebyla nic moc, jediný, šlo pochválit, je choreo s legendami, to bylo povedený.

Reagovat
Salfovic

Takže vás bylo kolik ?

Reagovat
ZB 07

Odhadem tak 70, přesný číslo nevím.

Reagovat
Blasphemer

Míň než sekuriťáků.

Reagovat
doshcz

a to je kolik

Reagovat
Blasphemer

Pokud jsou x fanoušci Brna a y sekuriťáci, pak je to zhruba x > y.

Reagovat
ZB 07

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
doshcz

tak to je dost

Reagovat
Blasphemer

Výpočet by cetto ©

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Zephyr

Reagovat
naheCZ

Reagovat
lichna.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Bex5

Reagovat
Pony Slaystation

3 písmenka v rovnici a jedna chyba, slušný

Reagovat
Mass

Reagovat
Infi

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Mass

Tak určitě

Reagovat
lichna.

Div se s tou zoufalostí, co u nás teď je.

Reagovat
didosh

V čem to bylo top?Bída na obou stranách...

Reagovat
ZB 07

Zábava v sektoru u nás i na menší počet super. Já mám obecně radši ty výjezdy, kde nás je míň, ale všichni jsou srdcaři a zapojují se. Což byl dnešní případ, protože ten termín byl fakt mimořádně debilní.

Reagovat
smazaný uživatel

Cg. Já to říkal

Reagovat
Puskas

Po dlouhé době naživo a... to bylo něco hrozného.

Reagovat
San Iker

Ta Slávka s Plzní mě serou, chtějí nám z naší krásné české ligy udělat skotskou...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Mass

Jo ale Plzeň sou Rangers.

Reagovat
Gedofrey

Tak Slavie to být nemůže

Reagovat
Bex5

To by teprve melo naboj

Reagovat
Konspirator

Kedel by měl i slzu pod okem

Reagovat
PlackaSKS

Remíza by tomu slušela víc, ale 6:0 beru

Reagovat
Bex5

Kokot

Reagovat
John Obi Mikel

Super výkon a pohodová výhra Usor je borec.

Reagovat
lampas

No je sympatické, že Slovan už hraje tak dobře, že je musí řezat rozhodčí. Každopádně čtyři body z Moravy nad očekávání.

Reagovat
Puskas

Tak to vypadá, že 100 let možná oslavíme po příštím kole stylově na sestupové příčce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Kdyby mi někdo před sezonou řekl, že po šestém kole povedou tabulku střelců Tecl a Van Buren, tak ho pošlu k doktoru Chocholouškovi.

Reagovat
PH8

Tecl, Buren, Škoda, Usor Jsou v lize i jiní útočníci než Slávisti?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Puskas

Ne, Slávka útočí na všech frontách.

Reagovat
Konspirator

Jako Němci

Reagovat
Salfovic

Když bránící hráč vyrazí míč směřující do brány, tak počítá se to do statistik jako střela na bránu ?

Reagovat
Igner Farnsworth

Nemělo by

Reagovat
San Iker

Priske odešel z Antverp a ty zatím vedou ligu s bilancí 6-0-0 (ne že bych chtěl začít startovat hon na trenéra, hlavní problémy samozřejmě leží jinde).

Reagovat
Selänne

Jenom letos v létě přivedli posily za nějakých 21 milionů euro.

Celkově za posily utratili něco kolem 45 milionů eur za poslední rok a něco. Slušně tam do toho šlapou.

Reagovat
DieFohlenBMG

Antverpy jsou diamantové město. Tam prachy byly a budou. V Belgii mě zaujal ten tým Royale, takový belgický Drnovice

Reagovat
San Iker

Nechci ani domýšlet, co by se Spartou bylo, kdyby Rosa vybíral hráče za 21 milionů euro

Reagovat
Igli

nic, hráli by pořád o třetího fleka

Reagovat
San Iker

No já myslím, že bychom na tom byli ještě hůř než nyní.

Reagovat
Igli

Já bych řekl, že tam není konkurence na to být horší než třetí.

Reagovat
Stannis Baratheon

Proč Drnovice? To přirovnání je úplně mimo.

Reagovat
Konspirator

Přesně, to je královský celek.. tam prachy byly a budou..

Reagovat
Mass

Reagovat
oli9

Reagovat
Jajinek
Reagovat
oli9

Standa Tecl vede tabulku střelců se 6 góly dpc v jakém vesmíru jsem se to ocitl

Reagovat
Gedofrey

Standa si maže hejtry na veku

Reagovat
10adam

A ta veka byla krájená nebo vcelku?

Reagovat
Gedofrey

Krájená, v EKL z toho bude dělat chlebíčky.

Reagovat
10adam

Jo, krájená je na chlebíčky lepší. To by určitě doporučil i ten tlučhuba z Brna

Reagovat
Losinho

Takže už chybí jen kurvy a chlast.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v Evropských zápasech ne.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
oli9

Ty repre dresy má puma dlouhodobě špatné... Když se podívám na ostatní co mají pumu tak stejná bída.

Aspoň že se konečně vrátilo červený dres, bílé kraťasy a modré stulpny

Reagovat
Greny

Hele mě se ty červený strašně líbí takový retro styl mě to přijde... Za to ty bílé ... Ty nejsou dobrý ani na podpal

Reagovat
doshcz

Reagovat
oli9

Já to také hodnotím spíš pozitivně navíc když to srovnám s hokejem... Ale když se člověk podívá co představil například adidas pro týmy hrající na MS a co Puma tak to prostě nejde srovnat

Reagovat
Greny

Na MS nejsme můžeme jen spekulovat zda by si puma dala více záležet. Ale za mě ty červený fakt super mě se to prostě líbí tohle retro

Reagovat
oli9

Podívej se co představila puma s týmy MS a co adidas

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
mistr129

Mně teda červený vůbec, jasný zhoršení proti současným. Celkově je fajn akorát to, že tam je víc té světle modré

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to to červený cosi tam dole u těch bílých proboha. To bych si nevzal ani do sklepa na brambory.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Rothbard

OT: Václav Kadlec do Viktorie Žižkov!

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Gelu28

OT: Vrba a hodnocení zápasu

Pavlík si asi dělá prdel....on řekl, že s Brnem to byl vyrovnanej zápas.....to asi koukal na jinej fotbal

Reagovat
r.mrazik

ten Vrba je totalne marny...a to jsem mu v tom banika extremne veril...

Reagovat
Slavia10

Ten kádr který má je úplně marný a nezajímavý.

Reagovat
r.mrazik

to se da v ceske lize rict o dost tymech

Reagovat
ratusek

Jak píše kolega. Někteří měli růžové brýle. Ale ten kádr hraje na co má. Navíc, co se proslýchá, tak to vedení stojí za hovno v čele s Bělákem. Ten šuká dceru majitele, takže nevyhoditelnej a Grusmann je jen jeho loutka. A tak my si tady na stoleté výročí žijeme.

Myslel jsem si, že to Almasi vytrhne, ale obávám se, že ani on není kouzelník. A budeme hrát rekulérně o záchranu

Reagovat
r.mrazik

diky za pohled dovnitr

ja vrbovi proste veril...a teda zatim sileny

Reagovat
ratusek

Sparta a Baník toho mají dost společného

Reagovat
r.mrazik

Vypadá to tak

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale ten kádr hraje na co má -> ne nehraje!

S tímhle je 0 bodů doma s Olomoucí, Teplicema a Brnem tragedie ať si o našem kádru myslíme co chceme, tohle mělo být minimálně 6 bodů. Ne 0!

Reagovat
ratusek

Tak samozřejmě mělo. Před začátkem sezony jsem čekal pohodových 9 bodů. Nový trenér, vysněný trenér, čisté klima, vše se jevilo být růžové. Bohužel hned zápas s Olomoucí něco naznačil a další zápasy to jen potvrdily. Vždyť i ten Zlín byl o hráče méně lepší. No uvidíme další zápasy, kde nás teprve čeká těžký los. Doteď to byla ideální pochoutka na rozjezd, která nám v 6 kolech nezachutnala

Reagovat
Slavia10

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele