FORTUNA:LIGA - souhrn 4. kola: Bohemka poprvé padla

20.08.2022, 17:59, aktualizováno 22.08.2022, 20:58
Komentáře a souhrny
První porážku v sezoně si připsali Bohemians, kteří nestačili na Hradec. Slavia rozprášila Pardubice vysokým poměrem 7:0 a posunula se na první místo před Spartu, která také vyhrála potřetí za sebou, tentokrát nad Mladou Boleslaví. Liberec v nastavení inkasoval na 1:1 od Českých Budějovic, naopak Slovácko otočilo na Andrově stadionu a zůstává neporažené. Teplice se ve čtvrtém kole dočkaly první letošní výhry...

Bohemians Praha 1905 - FC Hradec Králové 1:2

22.08.2022 19:00

Góly: 37. David Puškáč (pen.) - 23. Filip Kubala, 30. Adam Vlkanova

Fotbalisté Hradce Králové v dohrávce čtvrtého kola Fortuna ligy porazili v Ďolíčku Bohemians 2:1. Votroci do zápasu vstupovali s nejhorším útokem v soutěži, ale zásluhou Filipa Kubaly a Adama Vlkanovy dokázali zdvojnásobit svůj počet vstřelených branek. Hosté tak zvítězili ve venkovním soutěžním utkání poprvé od března.

Největším překvapením úvodu domácí nejvyšší soutěže se nepochybně stala Bohemka. Tým z Vršovic totiž v prvních třech kolech ještě neprohrál a po odloženém utkání s Hradcem se mohl dokonce osamostatnit v čele tabulky. Votroci si ale chtěli spravit chuť po náročném startu do sezony, kdy sice porazili Slavii, pak ale padli se Slováckem a Plzní. V loňské ligové sezoně skončily oba vzájemné duely nerozhodně.

Svižná otočka následovaná impozantním průnikem Daniela Vašulína z druhé minuty fungovala jako facka na probuzení domácích. Hustý déšť jako by obzvlášť v Hradečácích evokoval chuť k hrubým skluzům, Klokani se soustředili spíše na nebezpečné centry. V krátkém sledu pak pohrozil na jedné straně Vašulín a na té druhé David Puškáč, napnutí fanoušci však gól nespatřili. To se změnilo v 23. minutě, kdy Kubala z dorážky zužitkoval ofenzivní probuzení hostů. Vstřelená branka dodala Votrokům sebevědomí a Vlkanovovi obzvlášť, když ve 30. minutě navýšil hlavou vedení po centru z hloubky pole. Nechytatelná penalta Puškáče pak vrátila Pražanům naději na bodový zisk.

Domácí vstoupili do druhého dějství hladoví po vyrovnání, zakončení Petra Hronka zevnitř vápna však těsně minulo tyč, skákavou střelu Ondřeje Petráka pak bravurně vyškrábnul gólman. Ani do třetice se Bohemians nepoštěstilo a jejich defenzivu naopak opět zaměstnávali hosté. S tím si klub z Vršovic dokázal poradit a sám pak trávil více času na půli Východočechů, následující kouskovaná hra však více vyhovovala hostujícímu celku, který již byl s výsledkem spokojený.

Votroci tak zvládli náročný duel v Ďolíčku a vyhoupli se do horní poloviny tabulky. O další důležité body zabojují v neděli 28. srpna, kdy přivítají trápící se Olomouc. Bohemians se o den předtím představí v derby na půdě Sparty

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FK Pardubice 7:0

21.08.2022 19:00

Góly: 31. David Douděra, 40. Stanislav Tecl, 49. Stanislav Tecl, 58. Stanislav Tecl, 77. Ondřej Lingr, 79. Moses Usor, 89. Moses Usor

Slavia Praha si spravila chuť po nezdaru na evropské scéně a ve čtvrtém kole Fortuna ligy smetla Pardubice výsledkem 7:0. Na kanonádě sešívaných se nejvýrazněji podílel třígólový Stanislav Tecl, jenž vsítil v jednom utkání tři branky téměř po dvou letech. Pražanům sice ulehčilo život vyloučení Robina Hranáče, i před ním však značně dominovali a už počtvrté v řadě jednoznačným vítězstvím předvedli, že Východočeši jsou jejich oblíbeným soupeřem.

Sešívaní ve čtvrtek poprvé tvrdě narazili i v pohárové Evropě, když padli na půdě týmu z Čenstochové. Ani v lize dosud hegemon minulých let svými výkony příliš nepřesvědčil, když měl naposledy i přes téměř celý zápas trvající přesilovku problémy uhrát proti Jablonci povinné tři body. Náladu si tak Slavia mohla zlepšit proti Pardubicím. Ty získaly první body až ve třetím kole, kdy překvapily dosud suverénní Liberec, na což chtěly navázat i ve Fortuna Areně.

Slavia však svým výkonem od úvodního hvizdu dala jasně najevo, kdo je v tomto stánku doma. Již devátá minuta přinesla první možnost na změnu skóre, tečovaný pokus Petra Ševčíka však nebyl dost utažený. Tecla, který běžel sám na bránu, zachránil po trestné minele ofsajdový praporek. Emotivní moment pak přinesla 31. minuta, kdy využil svého ofenzivního ladění bek David Douděra. Na zadní tyči byl po centru připraven prostřelit gólmana a vsítil svou premiérovou branku za Slavii. Tecl pak dostal na zlatém podnose možnost navýšit vedení a pozvánku od Lukáše Masopusta přijal. Na konci půle nuceně unáhlil odchod do kabin Hranáč po druhé žluté.

Oslabené Pardubice dostaly další ránu čtyři minuty po výměně stran, kdy znovu zafungovala souhra Masopusta s Teclem, kdy druhý zmíněný šikovně uklidil z hranice vápna míč k tyči. Do třetice všeho dobrého se sešívaný hroťák prosadil v 58. minutě, kdy zkušeně umístil skvostně naservírovaný centr za záda brankáře. Obtížným zakončením z otočky se Tecl mohl prosadit i počtvrté, tentokrát ho ale odmítla znějící tyč soupeřovy brány. Páté rozjásání fanoušků v zápase měl na starosti v 77. minutě Ondřej Lingr, na kterého křižně adresoval míč Douděra. O pouhé dvě minuty později prohloubil trápení Východočechů nejprve šestým a o chvilku později také sedmým přesným zásahem Moses Usor, čímž završil bohatý gólový účet utkání.

Slavia si tak poradila s Pardubicemi a nadále se drží na dohled čela tabulky. Další duel čeká posledního vicemistra v neděli 28. srpna, kdy se vydá do Brna. Pardubice o den dříve přivítají Mladou Boleslav ve svém azylu v Ďolíčku.

Více informací k zápasu

FC Trinity Zlín - FK Jablonec 2:2

21.08.2022 16:00

Góly: 33. Lamin Jawo, 71. Jakub Kolář - 21. Matěj Polidar, 62. Václav Sejk

Hned dvakrát šel Jablonec na zlínské Letné do vedení - poprvé v první půli, podruhé po změně stran. Vždy však o náskok rychle přišel. Moravané pokaždé vyrovnali díky přesným hlavičkám, z utkání si nicméně chtěli vzít víc. Jejich čekání na ligovou výhru nad Severočechy ovšem dál trvá.

Zlínští sice v utkání ani jednou nevedli, minimálně v první půli však byli nebezpečnějším družstvem. Ve dvanácté minutě vyslal Cedidla parádně Filla, ten před bránou našel Hrubého, jenž ovšem z dobré pozice netrefil bránu. O pět minut později šli do protiútoku Hrubý s Čanturišvilim, druhý jmenovaný přebral na hranici ofsajdu přihrávku od spoluhráče, jenže v tutovce nastřelil pouze jabloneckého gólmana Hanuše.

Naopak hosté udeřili ze své první příležitosti. Po faulu Janetzkého na Housku si míč ke standardní situaci postavil Polidar a podobně jako o týden dříve proti Slavii zamířil přesně k tyči. Brankář Rakovan, který hrál od úvodní minuty poprvé v ročníku, neměl nárok.

Na inkasovanou branku mohli domácí odpovědět ve 30. minutě. Didiba postrčil Považance, sudí nicméně faul neodpískal, a tak se do obrovské šance dostal Jawo. I on ale podobně jako Čanturišvili pálil jen do Hanuše. Tři minuty nato už ale strážce jablonecké svatyně lovil balón ze sítě. Stoper Kolář šikovně zrychlil hru přenesením na Čanturišviliho, ten z levé strany vyhledal nabíhajícího Jawa, jenž nikým nehlídán přesně hlavičkoval.

Po hodině hry se do vedení znovu dostali hosté. Špatnou rozehrávku Zlína potrestal střídající Chramosta, na jehož centr si naskočil Sejk, který skóroval hlavičkou do protipohybu Rakovana. Náskok Severočechů chtěl v 68. minutě navýšit Šulc, z dálky však mířil přesně do míst, v nichž operoval pozorný Rakovan.

Závěr střetnutí patřil Moravanům. Se skákavým pokusem Hrubého si Hanuš i přes problémy poradil, v 70. minutě už nicméně kapituloval. Domácí opět udeřili ze vzduchu, když pas od Bartošáka zužitkoval Kolář. Těsně před uplynutím základní hrací doby mohl skóre otočit Čanturišvili, nicméně ztroskotal na Hanušovi. V nastavení ještě domácí Didiba hloupě nakopl Kratochvíla, za což obdržel zbytečnou červenou kartu.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Dynamo České Budějovice 1:1

21.08.2022 16:00

Góly: 22. Mick van Buren - 90. Lukáš Havel

Fotbalisté Liberce ve čtvrtém kole Fortuna ligy navázali na svůj nevalný výsledek z minulého kola, když i přes dominantní výkon na domácí půdě pouze remizovali s českobudějovickým Dynamem 1:1. Za domácí se v prvním poločase opět prosadil šutér Mick van Buren, který po nedůslednosti hostujícího gólmana dopravil míč na místo určení. Hosté ale domácímu celku udělili lekci z produktivity, když se v 90. minutě o vyrovnávací branku postaral po velmi podobné situaci Lukáš Havel.

Po dvou skvělých výkonech na půdě Sparty a doma proti Teplicím zažil Liberec menší vystřízlivění, když padl s Pardubicemi 1:2. Své zaváhání chtěl napravit v domácím duelu proti Českým Budějovicím, které sice nedokázaly porazit Spartu, doma proti Slovácku ale vybojovaly alespoň cenný bod. Na Slovan navíc Jihočeši v poslední době celkem umí, v předchozích dvou vzájemných zápasech s ním jednou vyhráli a jednou remizovali.

Utkání začalo opatrnou hrou a kromě liberecké propagační střely se fanoušci v úvodu žádné šance nedočkali. To se změnilo ve 22. minutě, kdy pokus Christiana Frýdka překvapil budějovického gólmana Dávida Šípoše, kterému při zákroku vypadl míč z rukou přímo před van Burena, který se při dorážce nemýlil a opět se osamostatnil na čele tabulky střelců. Domácí kontrolovali tempo hry a dokázali si vytvořit několik dalších slibných šancí, ty však většinou skončily nepřesným zakončením. Výborně fungovala také liberecká obrana, která hosty v první půli téměř nepustila ke střele na branku. Olivier Vliegen si do statistik zapsal jediný zákrok, který přišel až po rohovém kopu v nastavení.

Jozef Weber po změně stran oživil budějovickou hru dvojím střídáním. Na pohled se sice hra vyrovnala, šance si ale nadále vytvářel hlavně Slovan. Zhruba po hodině hry pronikl střídající Jan Matoušek po straně až do vápna, kde hledal volného van Burena, míč se ale od jednoho z obránců se štěstím odrazil do Šípošovy náruče. Po volném kopu Frýdka se v 73. minutě prosadil hlavou Maksym Talovjerov, jeho radost ale zmařil ofsajd. Jen o pár minut později došlo k podobné situaci i na druhé straně hřiště, když rozehrával Jakub Hora, jeho centr ale našel jen dobře postaveného Vliegena. První vážná šance hostů přišla v 85. minutě, kdy se na hranici velkého vápna dostal ke střele Patrik Hellebrand, i s ním si ale belgický gólman poradil. V 90. minutě se hosté přece jen dočkali. K vidění byl naprosto stejný obrázek jako při první brance. Centr Dynama sice Vliegen zneškodnil, míč mu však vypadl z náruče přímo k Havlovi, který vyrovnal na konečných 1:1.

Slovan tak porážku z minulého kola naplno neodčinil a ze zápasu si odnesl pouze bod. V následujícím střetnutí se 28. srpna utká proti Slovácku, České Budějovice bude o den dříve čekat těžký duel s Plzní.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - 1. FC Slovácko 1:2

21.08.2022 16:00

Góly: 40. Filip Zorvan (pen.) - 68. Ondřej Mihálik, 73. Libor Kozák

Dlouho se zdálo, že by Sigma konečně mohla zase navázat na povedený start do sezony. Olomoučtí po prvním poločase drželi proti Slovácku vedení, o to ovšem po přestávce v rozmezí několika minut přišli. Hanáci tak prohráli potřetí v řadě, hosté z Uherského Hradiště naopak navzdory náročnému programu drží v ligovém ročníku neporazitelnost.

Dlouho se na Andrově stadionu nic zajímavého nedělo. Bohužel tradičně poloprázdný svatostánek zaregistroval první zajímavou akci až těsně před uplynutím půlhodiny hry. Z dálky se k ráně odhodlal středopolař domácích Breite, jehož dělovku brankář Slovácka Nguyen neudržel. Následně vznikl zmatek v pokutovém území hostů, ti nicméně nebezpečí nakonec zažehnali.

O něco později už hosty neminul trest. Hofmann před vlastní svatyní nakopnul Chytila, což hlavní arbitr nakonec odhalil až po zhlédnutí opakovaného záznamu, který mu poskytli kolegové u videa. Olomouc tedy dostala k dispozici penaltu, kterou si vzal na starost Zorvan. Nguyen jeho úmysl přečetl, na střelu ovšem nedosáhl a blonďatý záložník tak zlomil prokletí Hanáků, kteří v sezoně 2021/22 proměnili jediný ze čtyř pokutových kopů.

Ještě před přestávkou mohl vyrovnal Tomič, jenž osamocen hlavičkoval po pasu od Kohúta, jenže bránu Sigmy vůbec netrefil. Čtyři minuty po změně stran se do vzduchu po rohovém kopu zavěsil sám Kohút, ani jemu však ještě nebylo přáno. V 51. minutě si na další centr od Havlíka naskočil Hofmann, toho ale vychytal gólman domácích Trefil, který si v nejvyšší soutěži odbýval svou premiéru.

Ta mu ovšem začala hořknout po hodině hry. Centr Sinjavského ze 68. minuty Trefila přeletěl, načež na zadní tyči dokončil akci Mihálik, který v osobním souboji přetlačil bránícího Zmrzlého - 1:1. Za dalších pět minut znovu neměl Trefil zcela čisté svědomí. Prudký míč z levé strany vyrazil pouze před bránu, kde dorážel volný Kozák. Útočníkovi Slovácka sice zakončení moc nesedlo, avšak trefilo Vraštila, od něhož balón putoval do sítě.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Sparta Praha 1:3

20.08.2022 19:00

Góly: 38. Denis Donát - 50. Lukáš Juliš, 58. Asger Sørensen, 89. Tomáš Čvančara

Pražská Sparta vyhrála ve čtvrtém kole FORTUNA:LIGY na půdě Mladé Boleslavi 3:1. Domácí přitom poslal do vedení v prvním poločase Denis Donát, Letenští však po přestávce zabrali a skóre zásluhou Lukáše Juliše, Asgera Sörensena a Tomáše Čvančary otočili.

Ve druhé minutě mohl hosty poslat do vedení Pavelka, jenže trestuhodně minul. Po Matějovského faulu zahrával přímý kop Casper Höjer, domácí obrana odvrátila míč jen k zastupujícímu kapitánovi Sparty a ten z deseti metrů těsně minul Polačkovu bránu. Tlak Pražanů však neustával, v osmé minutě odcentroval zprava Mejdr, balon proskočil až k Peškovi, jehož zajímavý pokus musel boleslavský gólman vytěsnit na rohový kop. O tři minuty později se předvedli i domácí, když po pasu ze strany hlavičkoval pod horní tyčku Šimek a Holec musel míč vytěsnit nad.

Po divokém začátku vzruch na hřišti na nějakou dobu opadl, až přišel pro fanoušky Sparty velký šok. Jejich celek téměř celou dobu kontroloval hru, jenže poté přišel osudný faul Zeleného na Škodu u autové čáry. Přímého kopu se ujal Marek Matějovský, který poslal do pokutového území nadýchaný centr, na který se přes Karabce a Sörensena dostal Denis Donát a parádní hlavičkou k tyči nedal Dominiku Holcovi šanci.

Domácí obrana byla na začátku druhého poločasu hodně nedůsledná, čehož Sparta dokonale využila. Tomáš Čvančara táhl v padesáté minutě balon prostředkem hřiště a poté našel osamoceného Lukáše Juliše, který si prvním dotekem míč připravil a druhým jej poslal k tyči mimo dosah Polačka. Za dalších osm minut už bylo skóre překloněné na stranu hostů. Rohový kop Caspera Höjera zaplachtil přesně na hlavu jeho dánského kolegy Asgera Sörensena, který nedal Polačkovi šanci zasáhnout. Kaňkou byla následná srážkami hlavami se Suchým, oba museli být ošetřeni.

Dvě obrovské šance měl Václav Drchal, který na hřišti nahradil Lukáše Juliše. Jan Fortelný se v 76. minutě i s nutnou dávkou štěstí probil po křídle až na hranici vápna a poté našel před brankou Drchala, který vypálil jen do Polačka. O osm minut později se na pravé straně uvolnil Čvančara, který svého kolegu našel osamoceného na malém vápně, jenže znovu výtečně zasáhl mladoboleslavský gólman.

A tak to musel vzít Tomáš Čvančara na sebe. Další novic na hřišti Tomáš Wiesner narýsoval mezi obránci skvělou kolmici, které se ujal exjablonecký kanonýr a podél Polačka poslal míč do sítě. Sparta si tak připsala třetí výhru v řadě a stoupá tabulkou vzhůru, Středočeši jsou třetí od konce.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FK Teplice 1:2

20.08.2022 16:00

Góly: 37. Nemanja Kuzmanović - 19. Jan Knapík, 80. Abdallah Gning

Poměrně hořkou porážku musel skousnout Baník, který po nezdaru s Olomoucí, remíze proti Bohemians a minulé výhře nad Zlínem jako by zase začínal nastavovat výsledkovou spirálu směrem dolů. Teplice nebyly na jeho půdě horším týmem, vykázaly ovšem lepší produktivitu, a tak se mohly zaradovat ze svého prvního tříbodového rezultátu od startu nového ročníku.

Do jakési první pološance se propracoval v 6. minutě Baník, to když bránící Vondrášek míč neodkopl nikterak účelně, ba naopak se snesl k nohám Buchty, který okamžitě vypálil, avšak pouze do míst, kde byl připravený brankář Mucha. A ve 12. minutě byli domácí vstřelenému gólu dokonce ještě blíže, přičemž klíčoví aktéři se ani v téhle akci neměnili. Vondrášek opět nedostal balón do bezpečných vod, vlastně pouze namazal Buchtovi, který natlačil svůj pokus do spodního rohu brány, jenže hbitý Mucha se stačil přesunout a zakončení srazit do zámezí.

V 17. minutě se poprvé osmělily také Teplice, a to prostřednictvím Gningueho, jenž se zjevil před brankářem Laštůvkou v poměrně nebezpečné blízkosti, nicméně svého soupeře prostřelit nedokázal. O pár chvil později se ovšem severočeský výběr přece ujal vedení. Trubač rozehrál rohový kop perfektně, svým centrem vyhledal hlavičku Knapíka, jenž velmi snadno skóroval.

Ostravský celek se následně logicky pokoušel o vyrovnání stavu, ve 21. minutě se opětovně ozval Buchta, jehož pas se od rohového čtvrtkruhu kroutil na vzdálenější tyčku, každopádně Mucha na poslední chvíli vytasil povedený zákrok. Ve 37. minutě již však hostující strážce brankové konstrukce přece kapituloval, to když Buchta uvolňoval Klímu, který adresoval svůj oblouček před bránu, tam si seběhl Kuzmanovič, jenž z vyložené pozice v koncovce neváhal.

Zkraje druhé půle se Slezané pokoušeli zasadit svému protivníkovi další úder, tentokráte ale nebyl Klíma u balónu úplně zavčasu, aby s ním pak mohl podniknut něco světoborného, takže situaci vyřešil vyběhnuvší Mucha. V 56. minutě spálil dobrou možnost Kuzmanovič, jemuž se nepovedlo zachytit centr Buchty, v 72. minutě mířil těsně do zámezí jeho spoluhráč Jaroň a o čtyři minuty na to znovu selhal v koncovce Kuzmanovič, který cílil pravačkou do boční sítě.

Severočeši působili opravdu hodně mdle v rámci druhého dějství, do nějakého ofenzivního počínání se prakticky nedostávali, přesto ukázali svému rivalovi, že ve fotbale rozhodují ve finále pouze proměněné možnosti. A tu klíčovou zužitkoval v 80. minutě Gningue, jenž lehce prostrčil míč k tyči po Trubačově přihrávce. Teplice pak své vedení již napodruhé uchovali.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha430114:49
2.Sparta Praha43018:39
3.1. FC Slovácko42207:58
4.Slovan Liberec42119:57
5.Zbrojovka Brno32107:37
6.Bohemians Praha 190542118:57
7.Viktoria Plzeň32106:47
8.FC Hradec Králové42024:46
9.Dynamo České Budějovice41215:55
10.Baník Ostrava41127:94
11.FK Teplice41125:94
12.Sigma Olomouc41034:63
13.FK Pardubice41033:123
14.FK Jablonec40226:102
15.FK Mladá Boleslav40224:82
16.FC TRINITY Zlín40224:92
Zbývající zápasy
20.08. 16:00Viktoria Plzeň - Zbrojovka Brno

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (367)

Přidat komentář
HorajzmAmmann

sektor hostí ve Varnsdorfu je pořád stejný nebo to tam mají pořád stejné? Ptám se jen tak pro zajímavost....

Reagovat
HorajzmAmmann

* nebo to tam mají upravené

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaké úpravy udělali, ale vypadá to pořád stejně.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak to se už nemůžu dočkat na výjezd...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem myslel, že se ptáš pro zajímavost...

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Imos

on tam je nějaký sektor hostí?

Reagovat
smazaný uživatel

Keine stress

Reagovat
smazaný uživatel

Poprosím návrat Smetany + Páník jako mentor

Reagovat
ondrasch77

A budou spolu praktikovat kozlomajznu...

Reagovat
smazaný uživatel

Už máš sbaleno?

Reagovat
ondrasch77

Kam?

Reagovat
bobis21

Vím že to místní profesionální plačky nerozdýchají, ale dnes se mi výkon celkem líbil, jen škoda neproměněných šancí, kterých se vytvořilo celkem dost.

A jestli ještě někdo řekne, že má přijít křídlo aby Jaroň nebo Buchta seděl, tak se vidím v 5 před edenem, protože jsou to naši nejlepší fotbalisti.

Reagovat
Salfovic

Pro nezaujatého to byl na ligové poměry hodně dobrej fotbal

Reagovat
djiros

To bych nepřeháněl. Teplicím stačil fotbalista Trubač, aby si odvezli výhru.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
HorajzmAmmann

jako líbil... výkon se mi nelíbil, ale těch šanci bylo dost. Teplice ze 3 šancí 2 branky. Baník má 6 šancí a dá hovno. Kuzmanovič mohl mít úplně v klidu 3 branky, Buchta taky.... Ale je to jenom naše chyba... Baník měl Teplice ještě více zatlačit a prostě tu branku urvat...

Reagovat
bobis21

Teplice prostě byly produktivní. Naše neproduktivita je samozřejmě jen naše chyba, ale už to že jsme se do tolika šancí dostali beru jako pozitivum. Hlavně zase nic nepřekopávat proto, že nám to tam nepadalo a soupeři jo.

Reagovat
djiros

A proti kvalitnější obraně bude mít Baník tolik příležitostí? Aby to nebylo lhaní si do kapsy....

Reagovat
bobis21

Uvidíme až to přijde. Ale radši bych pokračoval v práci s tím co fungovalo, než náhodně překopávat.

Reagovat
djiros

Při pohledu na kádr asi moc možností ani není ne? Tetour, Lischka a Almasi do základu a dál to nevidím nijak slavně.

Reagovat
bobis21

Pointa je v tom, že tady někteří neustále opakují, že hrozně musíme přivést křídla, aby ti dva nehráli. Podle mě naopak ti dva hrát musí, protože jsou jedna z částí týmu, která opravdu funguje a radši by se měly řešit ty ostatní části, které nefungují (kreativita ve středu zálohy nám chybí od chvíle, kdy opadla forma Hrubého asi rok po postupu do ligy).

Reagovat
$dolar$

Kaloc se mi libil.

Reagovat
bobis21

Kaloč je super jako box-to-box záložník. Vím že se mi tu za to někteří vysmívali, ale pořád si stojím za tím, že herně (ne kvalitou!) je to prostě taková naše verze Součka. Ale kreativitu musí v té záloze přidat někdo jiný, to on as nikdy nebude.

Reagovat
JarousFCB

vedle něj někdo kreativní a za ním pořádné DM

Reagovat
icemike

Jj, je to hrozně vidět a bolí z toho oči, prakticky hrajemw na dva pivoty. Obrana postupného útoku nám jde bez problémů, ale cokoliv založit, na tom tam chybí lidi. Kaloc není Darida. Dneska nezahral a rázem nebyla kvalita

Reagovat
djiros

Jaroň s Buchtou je opravdu jediné, co dneska stálo za řeč. Jen blázen by tam tahák další hráče na kraj, i když vím, že tady by někteří nejraději celou novou 11tku. Kaloč taky všechno ve středu zálohy odjezdil, ale to nestačí a chybí tam jak říkáš ta nadstavba. Není přece možné, aby vše nakopával Pojezný. A co měl znamenat tahns Pokorným na DM? Vždyť nebyl na hřišti vůbec cítit...

Reagovat
HanzBP

A to všichni čekáte, že Jaroň s Buchtou odehrají v sezóně všechno? Já se v záloze zase nechci dívat na obránce a útočníka. Tah s Pokorným v záloze je naprosto nepochopitelný, vždyť ten měl problém dát přesnou přihrávku na 5 metrů i ze stopera.

Reagovat
bobis21

Odehrát všechno ne a s příchodem hráče do rotace nemám problém. Ale někteří to spíš prezentovali tak, že tam nemám kvalitu a musí někdo přijít do základu, což prostě znamená že jeden z těchto dvou bude sedět, což je to, co se mi nelíbí. Na těch dvou naopak musíme stavět.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to prezentuješ jenom ty.

Reagovat
bobis21

Fakt ti mám hledat ty diskuze? Tak tady máš jeden rychlý příklad pro začátek, na vyžádání vyhledám další podobné od jiných

https://www.eurofotbal.cz/clanky/fortuna-liga-2022-23-na-startovnim-rostu-3-4-566799/#post13518651

Reagovat
smazaný uživatel

Vyžaduji si další. Děkuji předem.

Reagovat
ratusek

To bylo před měsícem a dostali šanci mladí a chytli ji, což jsem psal několikrát, že jsem strašně rád. a hráče do rotace potřebuješ. A když tobě se ta hra a kádr líbí. A nevadí ti, že DM hraje mimoza Pokorný, který odchází každý půlrok a neodešel, tak ok

Reagovat
bobis21

V diskuzi kde já kritizuji složení středu zálohy napsat, že mi nevadí složení středu zálohy, to chce být opravdu piča

Reagovat
Banikovec7

Tak za tím, že je to horší než loni na podzim, kdy nám křídelní hráči (hlavně teda Sor) vyhrávali zápasy a získávali body si furt stojím. Jsem teda samozřejmě rád, že to těm dvěma jde, ale jsou odehrané 4 zápasy. Pletl jsem se teda v tom, že křídla budou větší problém než střed zálohy, věřil jsem, že bude Tetour ve formě, ale s touhle zálohou co teď hraje, by nás přehrály i týmy z FNL.

Reagovat
bobis21

Tak dobrý jako Sor zatím samozřejmě Jaroň není, ale budu radši když bude hrát a dostane šanci se do té role třeba vyhrát, než přivést někoho místo něj a jeho zabít na lavičce nebo v MSFL.

Kreativní hráč do středu zálohy nám chybí od té doby, kdy se přestalo dařit Hrubému, to víme celou dobu že nám chybí no ...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych teda pořád křídlo chtěl. Buchtu bych posunul do středu pole.

Reagovat
djiros

Určitě to neodehrají, ale nenaskakoval tam i Klíma? Taky nebude chtít sbírat pár minut jen z lavičky. Ten Chorvat je co za post?

Reagovat
HanzBP

Jednou tam právě naskočil a všichni jsme mohli vidět, že tudy rozhodně cesta nevede. Miškovič by tam měl být schopný zahrát, tak by to snad do té rotace mohlo stačit. Jen nechápu, proč ho tam dnes Vrba aspoň na pár minut nedal.

Reagovat
djiros

Hlavně, že se tam tlačí Sehic, který přišel z Karviné, kde hrál na beku. Stejné nesmysly jako ve Slavii.

Reagovat
bobis21

Sehic na křídle asi nejlepší hráč přípravy

Reagovat
smazaný uživatel

A Tijani na hrotu král...

Reagovat
djiros

Tak by to měl prodat v mistracich. Proti Olomouci levá strana shořela jak papír a od té doby sedí. Ať posadí teda Fleismana.

Reagovat
bobis21

Nejsem vůbec proti

Reagovat
Mirek na tenisu

Fleišman měl vloni výbornou sezónu ve hře dopředu. Bezchybný v kombinacích, standardkách, gólech, asistencich. V bránění ale často hořel. Na 38 let parádní forma. Letos se ale nechává ani dopředu. Třeba se dědek chytne, ale spíš si myslím že by ho měl Krkovička posadit. Jeho post zvládne Šehić.

Reagovat
bobis21

Kaločovi se nejlíp hraje, když je vedle něj nějaké DM, proto je tam momentálně Pokorný a Vrba tam hlavně počítá s Takacsem. Ale v takovém složení prostě musí být ten 3. v záloze kreativní, jenže místo toho je tam tahový Kuzma (a jako tahového vidím Tetoura) a toho kreativního prostě nemáme. Ideální stav by byl Pirlo místo Pokorného no

Od postupu do ligy jsem k nám chtěl nejvíc 2 hráče - 1. Houska, 2. Havlík. První už ze Sigmy odešel jinam a druhý se od té doby vyhrál mimo naše finanční možnosti

Reagovat
Axelrose

Tak kreativní fotbalista, to je těžko dohledatelné zboží ve většině týmu.

Né že bych se vám chtěl motat do diskuze, ale nějak mě jich moc v ČR nenapadá. Nebo alespoň těch dostupných. Možná ten Vlkanova, ale u něj taky nevím.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
ondrasch77

Jaroň i Buchta souhlas, ale Buchta sám spálil dvě šance v první půlce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Baník doma s Teplicema už je slušná diagnóza.

Reagovat
bobis21

Nejen doma, tragičtí jsme i u nich

Reagovat
HorajzmAmmann

ale tam dokážeme ubčas urvat výhru nebo nějakou remízu.

Reagovat
bobis21

To jo, ale i to bylo po tragickém výkonu

Reagovat
ratusek

Velmi reálně se obávám, že výhra přijde až 1.10. doma s Budějovicema a to kdo ví jestli

Reagovat
smazaný uživatel

Baníkovec a odvažuje si něco předpovídat na základě papírových předpokladů....

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád čekám nějakou reakci Vrby a pořád nepřichází.

Reagovat
ratusek

tak on bohužel do obrany nemá moc kde brát a do středu zálohy taky ne. Musí vycházet z toho, co mu ti tragédi v čele s Bělákem dovedli a jak složili kádr.

Flašku nahradit Fulnekem/Sehičem, aspon toho Fulneka třeba zkusit. Napravo nechat Sanneha. Modlit se, aby se Lischka vrátil co nejdřív a dát ho k Pojeznému, protože Frydrych je bohužel zatím dost velký omyl střed zálohy, tam nevím co s tím. Mladá křídla v pohodě a až se vrátí Laco, tak se to snad zlepší i v efektivitě, čímž netvrdím, že Klíma hraje špatně.

Jenže hlavní problém je v té rychlosti, vše strašně trvá, nehrajeme na první dotek. Když to hrajeme v rychlosti a na první dotek, tak je z toho vždy krásná akce a gol. bohužel je toho strašně málo. zbytek zápasu je prostě strašně statický, pomalý, neefektivní. Ale to tu řešíme každý týden. Věřím tomu, že mladé pušky na křídlech budou zásobovat Laca a že se ten obraz hry změní. I když ta obranná fáze je velmi velmi špatná

Reagovat
smazaný uživatel

Sanneh, který měl dnes v pici... Hmmm, se mu povedli dva zápasy, což sem ocenil a teď zas čtu tohle.

Největší průser je, že všichni čekáme na navrat Laca, pritom nehraje i kvůli tomu a nedopadl jako Pacanda před bambiliony lety.

V plné nahote je vidět, jak je další bubak Tijany naprosto marný.

Frydrych je taky v pici. Pokec na 6, protože na dm je momentálně nejvíce kreativní hráč. To si taky hodně lidí neuvědomuje, že je nejtechnejsi hráč.

Ono v konečném důsledku, ať se to někomu líbí, nebo ne, tak Vrba to postavil dobře.

Prostě kádr v přestavbě. Ale jo6, i mě už se moc nelíbí, kam nějaké směry směřují.

Teď se ale těším do Jablonce. Snad pan Božský John se dovolí dorazit z dovolené a pan Šedivý omezil příjem hamburgeru :-)

Reagovat
Mirek na tenisu

Frydrych je poloviční proti borcovi co kopal v Edenu. Už se nedivím že v sestupující Wisle Kraków leštili.

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba nechtěl posily ve Spartě a v Baníku to nejspíš není jiné. Najednou máme konec srpna a naznačuje, že ta skladba není adekvátní. Já jsem to psal po prvním zápase s Olomoucí a už sem to tvrdil, když přicházel, že ten kádr se musí změnit, aby s ním Vrba mohl být úspěšný. A teď nastane co? Zašnou nějaké pa ic buy? Nebo se to bude látat? To prostředí pro Vrbu určitě není ideální, ale na druhou stranu, kdo jiný by byl schopný jít za majitelem a dostat posily.

Reagovat
ratusek

vždyť přišel Miškovič, který asi přišel jen pro to, aby se zalepila huba fans a kdo ví, jeslti ho Vrba vůbec chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak moc se tlačí na příchod vysněného trenéra, až se přivede a neudělají se mu podmínky. S takovou, aby se Vrba v listopadu nepakoval.

Reagovat
$dolar$

Jeste, ze mel Banik dobrej los. Jinak..

Reagovat
ratusek

urvali jsme velmi pěkné 4 body. S blbým losem bychom byli na nule

Reagovat
JarousFCB

Ano měl. Nebo co se ti na tom nezdá? Problém je v našich výkonech ne v losu. Sigma doma, Bohemka venku, Zlín a Teplice doma je prostě dobrý los...

Reagovat
$dolar$

Na tom je vtipny akorat to, ze fans Baniku tu volali o 15 bodech v nejhorsim po 13. A pritom budete stastni za 7.

Reagovat
JarousFCB

To by mě zajímalo kde kdo volal. Já teda zaznamenával spíše skepsi než nějaká přehnaná očekávání. Chápu, že tě baví kopání do mrtvol a provokovat tim tu labilnější část našich fans, ale zpochybňovat pořád dokola los, který fakt o moc jednodušší být nemohl... Máš přece navíc

Reagovat
$dolar$

Ja los vubec nezpochybnuju, zpochybnuji vase ocekavani.

Reagovat
FCSL

Vrba neumí obranu prostě. Dostat za 4 zápasy 9 golů, když hráli 3x doma a neměli zrovna těžkej los je dobrej úlet. Začínám cenit nás výsledek s Teplicema Obrali Plzen, vyhráli na Baníku.. Ted maj doma Zlín, to by taky mohli zvládnout

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, se Zlínem to bude 0:3.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Vrbu do toho netahej. To, že hráči jsou lopaty, za to nemůže.

Reagovat
dtaire

#Banik100 obdržených gólů

Reagovat
Blasphemer

Co ten Vrba dělá? S takovým losem mít teď 4 body.

Reagovat
bobis21

Vrba vytvořené šance nezahazoval, to byli jiní

Reagovat
Blasphemer

Nepochopil, nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Ani 9 golů ve 4 zápasech nedostal, to dostali taky jiní

Reagovat
Kepy_FCB

Už máš čtvrtou tečku,co...?

Reagovat
ratusek

Vrba chtěl 90 bodů, hráči mu to posrali hned první zápas a vesele v tom pokračují dále

Reagovat
rufus

Prostě Vrba, co od něj taky čekat jiného. Už pár let je úplně mimo současný fotbal..

Reagovat
bartes

zase z něho nedělej úplného nýmanda. Pořád je to 1 z nejlepších trenérů, co je v naší lize. On nikdy nehrál moc na obranu, přesněji, déle mu trvalo, než si to sedlo. Do útoku jde vidět, že ta hra má nějakou myšlenku a chybí kousek, aby z toho byly góly. Skupinu o titul si udělá s přehledem. Na víc ten kádr asi není.

Reagovat
Kepy_FCB

Hanbanik Frydrych ven!!!!

Reagovat
stas87

AIK vyhodilo Grzelaka, na odvetu to nebude mat vplyv ale neustal tu naloz vo stvrtok.

Reagovat
PlackaSKS

Tady bude ve dvě ráno ráno veselo..

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
doshcz

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Trand

Reagovat
Bakary3

Reagovat
rufus

Reagovat
Freedo

Reagovat
Zephyr

V Baníku nejsou prachy, nebo hráči prostě nechtějí do Ostravy? Nebo proč je jinak ten tým takový nemastný neslaný?

Reagovat
Witcher

Těším se na Zajíce

Reagovat
Cotton

"přece nebudem dávat zajíce někomu z Teplic"

Reagovat
Imos

"z Teplice"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Něco jako loni se Zlínem. Když se na Teplice nedívám, tak zrovna vyhrajou.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Teplice

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

To je neštěstí, to je tragédie, to je trapas, to je bída, 4. body jsou málo a ty ztracené nám budou chybět! Teplouši místo chvostu tabulky jedou nadplán! Vrba musí být nedotknutelný a ukázat že je trenér tu sestavu ustálit: Lašty- Flaška, Pojezný, Pokorný (Lischka až se uzdraví), Frydrych - Takács, Kaloč, Buchta, Jaroň, Tetour - Tijani (Laco... kdy už kurva bude zdráv? )

Přijde mi, že by spíš do týmu potřebovali psychologa, že je to o individuálních chybách, kdy přihrají soupeři na gól nebo nedají šanci. Nejsou správně soustředění a zazmatkují v klíčové situaci a poserou ji! Tým kvalitu má a trenér je špička, musí se dát všeci do kupy hlavně mentálně!

Reagovat
Wyrda

No ty vole Flašku naopak posadit, Fryda to samé, Tijani je možná dobrý v přípravě jinak fakt ne.

Reagovat
icemike

Reagovat
Mirek na tenisu

Dycky Most, vole!

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Misto Flasky bych moc rad videl nekoho lepsiho, ale nikdo levonohy kdo umi branit v baniku proste neni!

Reagovat
Kepy_FCB

Četl jsem to jen po Frydrycha...

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Tak nejvic horime v obrane, Juroska je zraneny a sanneh do obrany obvykle spis jen stinuje, to kopyto z karvine Sehic je jen na rozsireni kadru. Tim ze dostavame golu jak slupek by mel vrba do te zadni rady dat lidi co fakt umi branit a ne jak sehic nebo sanneh behat jen dopredu a tam to zakopnout stejne. Radsi budu vyhravat 1:0 nez od druholigovych fotbalistu dostavat 2 a vice golu doma. Namastit tam jeste do stredu i takacse s kalocem a dokud neudrzi 0 tak je nechat jen behat kolem hriste na trenalu!

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Jako to co zatim Frydrych predvadi je hruza, ale to cely mancaft a je to predevsim mentalniho razu, ja mu porad verim ze bude zase opora, ale musi vsichni navstivit dost dobreho cvokare fakt!

Reagovat
iamek

Je pravda, že Frydrych bere zaklad 350k+ měsíčně? S bonusama až 450k měsíčně? Říkal mi to hráč rezervy a nechci věřit tomu, že takové peníze máme.

Reagovat
Witcher

To nemají v Teplicích dohromady

Reagovat
bobis21

Myslím že spíš ne, čekal bych že bude mít podobně jako ostatní nejlépe placení hráči, což by mělo být něco nad 200 základ.

Reagovat
Mirek na tenisu

To víš. Hypotéky a Bentley před vilou něco stojí...

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Jako jestli je to pravda, tak snad ma ten kluk jako odchovanec soudnost a za to co predvadi prijde sam vic jak pulku vratit!

Reagovat
Nuno čomes

Co by ne. Zase přišel zadarmo ne?

Reagovat
Radikal

Jo Laco, taky jsme na něj takhle čekávali... jsem rád, že už nemusíme Bohužel, tomu kdyby drželo zdraví, tak je to perfektní hráč.

Reagovat
Uwe háže buly

Nemyslí Almasiho?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslí, ale ve výsledku to je jedno, i kdyby dal v každém zápase gol a 3 dostaneme, tak je to průšvih

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Prave, obrana je priorita, ale ona nehraje spatne obecne, jen proste vymysli 3 hrubky a z toho dostanem 2 goly, jedine co je fakt potreba je vyvarovat se tech silenosti, to neni o nekvalite ale o soustredeni a sebevedomi! To chybi baniku nejvic a Laco to sebevedomi minimalne do utoku prinese.

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček. Už to pomaly začína byť jasné, prečo Baníkovci chodia radšej na zápasy k nám do Trnavy.

Reagovat
wikingskrin

Já začal chodit raději na TJ Ludgeřovice

Reagovat
Mirek na tenisu

Já na Jiskru MChZ Hrušov. Hoši malovaní!

Reagovat
smetos

Soudy bych vynasel az po sezone, ale zatim je jasne, ze Vrba cile nenaplnuje. Jsem zvedavy, jak dlouho bude vsemozne hajen a neustale oslavovan jako spasitel. Kadr se spise rozsiril, nez posilil a jak to dopadlo vidime vsichni. Cil: evropske pohary vidim v dali

Reagovat
bobis21

Jaký cíl máš na mysli že nenaplňuje?

Reagovat
Martin9719

Vždyť to píše, evropské poháry. Na ty ale nebudete mít ještě hodně dlouho.

Reagovat
bobis21

Jenže cíl Baníku v této sezoně nejsou poháry a nebyly cílem ani v minulé. Takže neplní neexistující cíl?

Reagovat
Martin9719

A co je tedy cílem Baníku, hrát střed tabulky? Z vyjádření Vrby v rozhovorech to rozhodně tak nevypadá. A 4 body pak tedy nejsou špatný výsledek.

Reagovat
bobis21

Cíl Baníku je být v první šestce (stejně jako minulý rok) a zapracovávat kluky z akademie do áčka. 4 body samozřejmě je špatný výsledek, ale hodnotit něco po jednom (necelém) výsledkově slabém měsíci je opravdu k smíchu.

Reagovat
Martin9719

Dost zvláštní cíl, chtít být v první 6ce ale nechtít hrát o poháry.

Reagovat
bobis21

To není že nechceš hrát o poháry, ale že nejsou nutnou podmínkou

Reagovat
bartes

ten tým na poháry vůbec nemá. Pořád tam máš Plzeň, Spartu, Slávii, takže máš poháry prakticky obsazené, pak Slovácko, které by mohlo pomýšlet na poháry, pak dlouho nic a pak je Baník, Bolka, Liberec, Jablonec, možná Hradec, se kterým se nikdy nepočítá a pak zbytek ligy.

A hodnotit Vrbu po 1.měsíci, když on staví úplně nový systém hry je úplně mimo. První 2 měsíce byl vždy na střed tabulky a až pak si to začalo sedat.

Už teď jde vidět Vrbův rukopis, ti hrráči se nabízejí v útoku, dávají tam přihrávky, ale ještě v tom je chaos a není to dotažené. Obrana bude na ještě delší dobu. A když majitel uvidí, že se hra zlepšuje, tak třeba koupí v zimě i nějakou tu posilu a když si to sedne, tak klidně můžou hrát jak Plzeň za jeho prvního angažmá. Pak někdy v zimě se můžeme bavit o pohárech. Zatím je cíl skupina o titul.

Reagovat
Tromas

To, co Vrba dokázal při 1. působení v Plzni už nikdy nezopakuje. Plus bych si i vsadil, že Vrba bude jediný trenér v ČR, který vytáhne průměrný klub na výsluní a ten klub bude na výsluní déle než dekádu a získá s ním 3 ligové tituly a 3krát si s tím stejným klubem zahraje LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Nenaplnuje? Máš za sebou 4 kola, na tiskovce zaznělo, že bude fajn skupina o titul.

Takže co nenaplnuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Po prvním kole říkal, že budeme rádi, když nebudeme ve skupině o udržení a taky to není cíl. Loni se taky říkalo první šestka a v zimě se "posilovalo", aby se Evropa urvala.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

"kadr se rozsiril, ne posili" lip bych to nenapsal! Bohuzel banik rozsiruje kadr a ne posiluje kazdy prestupak. Vylozene posila v poslednich letech byl fakt Almasi jen. Jak chcou hrat pohary, kdyz tahaji hrace co sestupuji z ligy nebo nechtene z jinych tymu. To bude vzdy jen placani se stredem ligy.

Reagovat
John Obi Mikel

Boleslav

Reagovat
ACSeRw!n

nejlepsi trener v lize opet ukazal, jak se reaguje na prubeh zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle je úplně jinde než ti strýcové z české ligy.

Reagovat
rufus

Je skvělej. Konečně se zase můžu na náš zápas opravdu těšit a nechodit na fotbal jen "z povinnosti". Víme, jak chceme hrát. Základní sestavy nejsou nesmyslně složený a umí výborně střídat, měnit rozestavení a taktiku.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
bartes

zase bych z něho nedělal něco, co není. Ten první gól Sparty byla klasická sparťanská haluz. Kopl do země, brankáři to jde metr kolem nohy a stojí tam jak sněhulák. A balón se sotva doplazil za čáru. Do toho gólu to bylo klasické sparťanské trápení. Pak už ta hra byla zajímavá a bylo vidět, že i fotbal hrát umí.

Reagovat
ratusek

jenže ono právě potřebuješ i takové goly. ty právě pomáhají nejvíc. co bychom za ně dali my

Reagovat
bartes

já si myslím, že to tam baníku začne padat každou chvíli. Oni ty přihrávky a náběhy mají slušné, tzn. jdou do správných prostorů, akorát to ještě není vychytané, že třeba jde přihrávka o 2m vedle nebo útočník není na centr včas a chybí mu metr. Jak si to sedne, tak to tam bude padat. Horší to je s obranou, ta se musí srovnat celá.

Reagovat
Kang & Kodos

Ani ne tak golman, jako spíš Suchý, kterej měl asi 10 vteřin, aby Juliše dostoupil a stejně to neudělal. Vlastně celej zápas byl šílenej.

Reagovat
Selänne

Reagovat
ACSeRw!n

tak strilel to Julis a ne Pele.. ja resim trenera

Reagovat
kilobyte

Ten míč šel možná ještě blíž u nohy, ale to je právě pro většinu brankářů těžké. Protože jsou často připravení ke skoku, ale rukou na takový míč jít nemůžou, protože nestihnou spadnout a na kopnutí nohou nejsou připravení.

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra v suchým triku, to v tomhle počasí umí jen ti nejlepší.

Reagovat
wwwx

Solidní hra, pěkně se koukalo na ty minuty v kuse na půlce Boleslavi. Škoda, že ke konci se na aktivní hru vybodli a Bolka si vytvořila pár náznaků. Je mi líto Vitíka, když si trenér přivedl krajana. Možná by mohl posadit Zeleného.

Reagovat
Neon
Reagovat
Greny

OT : Špotáková fakt klobouček 3.na ME ve 41 letech

Reagovat
rufus

Reagovat
Neon

Reagovat
db18

Reagovat
Puskas

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
mayday

Špotáková masakr. A Duplantis v klidu o 20 cm a bez špatnýho pokusu...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mirek na tenisu

Respekt k výdrži Špotákové. Rozpaky nad její přehnanou oslavou medaile. Chovala se jako pominutá

Reagovat
smazaný uživatel

kretene

Reagovat
Mirek na tenisu

Imbecile

Reagovat
Nadržený šimpanz

Pořád lepší než Svoboda, když slavil nedávno medaili v hale

Reagovat
Mirek na tenisu

Pro mě byl až dosud památná Helenka Fibingerová po vrhu v Helsinkách. Kombinace běhu hrošice a řevu lvice. Ta byla ale zlatá...Jančení Špotákové, s mega zlatými a tituly z minula, vzhledem k umístění, výkonu a úrovni finále poněkud přetažené.

Reagovat
Nuno čomes

41 let, konkurence o 20+ let mladší a bez vážnějších zranění, dvě děti, asi netrénuje uplně na 100% furt, nedávno taky zranění. Za těch předešlých 10 medailí těch 5 sekund radosti od rozběžiště k hledišti mi fakt nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

Reagovat
Cotton

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Manik...

Reagovat
fabec1222

Jen škoda, že je to tak nesympatická kráva

Reagovat
Nadržený šimpanz

Tak je docela v pohodě asi, ale jednodušší asi bude

Reagovat
Radin

Jednodušší jak většina sportovců

Reagovat
ACSeRw!n

nekdo. kdo posloucha tri sestry to nemuze mit v hlave v poradku no

Reagovat
icemike

Nevím, proč všichni čekají na Almasiho, když zleva nepřiletí žádný kloudny centr a Jaron dává ty své skvělé míče zásadně po zemi. Obrana je jedna věc, ale v té záloze chybí někdo, kdo by tvořil, stopeři zpátky na stoper, do zálohy někoho, kdo umí s míčem

Reagovat
lichna.

Tak třeba ten jeden Jaronuv přízemní centr by právě možná ten Almasi vyhledal a zakončil.

Reagovat
smazaný uživatel

*tak třeba... Ty Mára, zrovna ty, kluk inteligentní, tak prostě, i kdybychom hráli 200 minut nevyhrajeme.

Samozřejmě, obranná činnost by měla dostat zjebano.

Vyhraje se v Jablonci, škoda, že tam nebude pan Šedivý :-)

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník má kvalitu v ofenzivě. Problém v obraně a záloze. Dlouhodobě. Chybí Lischka a Svozil, dnes Ndefe. Fleišman je výborný do kombinace a na standardky, při bránění už nestíhá. Záloha prakticky neexistuje. Překvapuje mě jak Krkovička tápe při výběru sestavy. Nezbude než se chytit v Gablonz.

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav se svou distribucí lístků opět k smíchu, ale i tak jsme si to myslím užili. Na Bohemku by mohlo být i vyprodáno. Jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas blbec, jedeme dál.

Reagovat
Urbis__

Sparta super, už skoro tak dobrá jak Brno

Reagovat
Kang & Kodos

M I S T Ř I

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta jde nahoru každým zápasem. Takové nasazení v soubojích jsem neviděl celou dekádu. Derby nepočítám tam to není fotbal ale MMA.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
BaggioRoberto

Kde jsou ti Vrba fans, co tady zkouseli vecpat nazor, ze Vrba ve Sparte hral nejlepsi fotbal? Nedalo se na to divat, hraci byli tyden od tydne horsi a on jenom sedel a drzel se za hlavu. Vrba se nechytal ani na stareho mazaka Kotala, kterej vyhral pohar, 2x dostal Celtic a zacal hrat na dva utocniky, coz fungovalo, nez se Hlozek zranil. A srovnani Vrby s Priskem je uzasny kontrast. Priske prevzal tym, co si neveril, odesli Hlozek a Dockal, takze osvedcena kreativita klesla temer na nulu, kridla Pesek, Haraslin a Minchev absolutne bez formy a co se stalo? Krome pozice brankare, kde by si zaslouzil sanci Vorel, je videt ze tym jde nahoru. I hraci jako Pavelka nebo Julis zacinaji vypadat jako fotbalisti. Wiesner vcera fantasticka akce pred tretim golem a Cvancara famozni. A nove slozena obrana slape. Je proste videt, ze s hracema se pracuje a to nebylo videt ve Sparte roky. A Vrba? V Baniku zaplacou

Reagovat
ondrasch77

přesný...

Reagovat
doshcz

u Priska se to muze jeste posrat ale s Vrbou souhlas

Reagovat
Salfovic

Srandovní závěry po třech zápasech se zoufalci

Reagovat
Pablos

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
PlackaSKS

zapomínáš na předkolo

Reagovat
Salfovic

Na to zapomenout nejde

Reagovat
bartes

každý má svůj určitý styl a moc je nejde srovnávat. Vypadnete ostudně se Stavangerem, teď se hráči párkrát ukopnou a už zase vylézáte odněkud z kanálů. A hned tady srovnáváš Vrbu a Priskeho. Kdyby to Hojerovi nesjelo, v minulém zápase a kdyby se teď neukopl Juliš, kdo ví, jak by ty zápasy dopadly. Místo 6 bodů jste mohli mít 2 a hodnocení by bylo asi jako u Vrby. Dívat se na to taky moc nedalo. Vrba je trenér na 1 styl, tzn. hra přes křídla a neuměl pracovat s Hložkem, Priskeho hodnocení si necháme po podzimu. Zatím to vypadá, že se snaží hrát fyzicky náročný styl podobný Trpišovi. Jestli to bude stačit, se uvidí.

Reagovat
Kiwi-21

Vrba Hrál skupinu EL a v Evropě dostal do jara po X letech

Reagovat
Cotton

Na EL mu stačilo vyhrát jedno předkolo (pravda, ve Spartě zázrak) a do jara se šlo ze 3. místa EL poprvé v historii.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
r.mrazik

nezapomnel bych na to,ze Vrba zvladnout predkolo evropskeho poharu,kdezto Priske vyletel s takovyma sracema...

Reagovat
BaggioRoberto

No jo, jenze to byli prvni dva zapasy v sezone a ty goly si dali sami.

Reagovat
r.mrazik

Nic to na tom nemění...

Reagovat
BaggioRoberto

To je blbost. Takova Plzen se tri roky ucila styl fotbalu nahoru dolu a nehrala na vysledky, nez zacla hrat o titul. Tolik casu ve Sparte nikdo nedostane, ale pokud se maji polozit zaklady nejake koncepci tak nemuzes hodnotit prvni dva zapasy. Proste to chvili trva a je to normalni. Ono by mozna byvalo stacilo kdyby vedeni nevedlo krizovou vypravu proti Nitovi a mohlo se vyhrat hned, ale je to jedno, ty 3 predkola by stejne byla moc. Jestli chteli hlavne skupinu poharu tak mel ten vas soudruh Vrba vyhrat pohar. A nebo mel prijit ted v lete na 3 mesice Straka a Priske az potom. Ptoste kraviny.

Reagovat
r.mrazik

Tolik písmenek a tak k prdu.

Vrba předkolo zvládl, Priske a těma amatérama ne.

O ničem jiném se nebavím.

Reagovat
BaggioRoberto

Ty jsi natvrdlej to nema cenu. Priske hral to predkolo aniz by ty hrace videl v ostrem zapase. Vrba uz tam byl pulrok. Tohle vypadnuti jde za Vrbou, dostal Spartu na nejnizsi poharovou pozici z ČR, v zime rekl, ze nikoho nechce, hrace nic nenaucil, koncil s rozlozenym tymem. Proto to v lete dopadlo takhle. Ale jestli ty se jenom divas na jeden vysledek vytrzenej z kontextu, tak to stejne nikdy nepochopis.

Reagovat
r.mrazik

kontext mas vzdy nejaky troubeline,ale nakonec se pocita vysledek

Priske vyletel s tragedama,kdy mel cely kadr v priprave a zapasu tam odehral dost (a jestli malo,tak za to muze taky on,mel jich chtit vic...)

Vrba tu kvaldu zvladl...

muzes i to omlouvat jak chces,ale vysledek je jasny

o natvrdlosti bych byt tebou radeji pomlcel...

Reagovat
BaggioRoberto

Ty tomu nerozumis, takze to nema cenu. Zapas v priprave ti nikdy neukaze, jak to bude fungovat v ostrem zapase. To je uplne jina disciplina. Ve sportu hodne dela mentalni nastaveni a automatismy. On tam do jich muze mesic neco hustit, ale teprve v ostrem zapas3 vidi, jak se ty hraci chovaj a co se musi odbourat. Ani jeden rozumnej fanousek tohle fakt Priskemu nevycita. Ty jsi bud Coperfield nebo debil.

Reagovat
r.mrazik

debila si nech pro svyho fotra, na to nejsem zvedavej

co tady resis za kraviny? proste priske vypadl s totalnima sracema, vrba postoupil

ze priske netrefil sestavu a ani nastaveni hracu jde za nim...narocnost si meli stupnovat v pratelacich s lepsimi tymy a ne s temi,co hrali...

slinty o mentalnim nastaveni a automatismech jsou uplne sumak,pocita se vysledek

jeden to zvladl,druhy ne...hledat nejaky vymluvy kazdopadne na sparte umi vzdy skvele

Reagovat
icemike

Každý tým by se zvedl, když z něj odejde dočkal

Reagovat
monty25

Škoda, že gól Sejka nebyl vítězný, ale s tou obranou Jablonce to je těžký. V každým zápase dostanou minimálně dva góly a to ještě Hanuš další 2-3 góly chytne. S tím se těžko bude vyhrávat...

Reagovat
ondrasch77

Obrana Jablonce hoří, to je bohužel pravda, Heidenreicha jsem dneska skoro neviděl a Vojta na pravém beku byla lepší varianta než Štěpánek (přesto na prd). Přesto je to i od Sejka málo, je na něm vidět, jak mu překáží míč..., nepodrží ho, nepřihraje. Jediné v čem je dobrý, je míč do prostoru a kvalitní zakončení.

Další kritika směřuje na Jovoviče, jak se snaží bejt za každou cenu technickej, ale jak je pomalej, tak o ten míč vždycky přijde. Šulc nedůraznej, všichni všude pozdě, profesorskej fotbal. Po pěkném střetnutí se Slavií je to vystřízlivění, které nám hodně nastavilo zrcadlo.

Reagovat
ratusek

příští zápas bez obran, tak by to mohlo být tak 4:4

Reagovat
ondrasch77

Když vy nasadíte na hrotu Kuzmu a my Sejka, tak to bude tak 1:1

Reagovat
monty25

Sejk dal minule Baníku dva.

Reagovat
ondrasch77

Tři , jeden mu ty černý kurvy neuznaly...

Jenže když ho pozoruju u nás..., na to jak tu byl montym glorifikován, tak už jsem stihl poznat, že má příjem balónu jak dorostenec, nepodrží míč, naopak mu spíš překáží Rve se, maká, ale je to hráč pro brejkový styl hry, když dostane balon do prostoru nebo přímo na hlavu, tak fajn, ale do mezihry je nulovej. Sorry, ale to i Doli v tom byl víc platnej.

Reagovat
monty25

Jo, ten jeden mu Žák pokazil ofsajdem. Taky si myslím, že mu styl Teplic seděl víc (však jsem ho taky chtěl zpátky), ale 2 góly za 4 zápasy je zatím solidní bilance, i když jich mohlo být víc. No jo, ale vy holt jste v Jablonci zmlsaný těmi repre útočníky, co tam byli...

Reagovat
ondrasch77

Taky že jo - Lafata, Pekhart, Tecl, Wagner, Doležal, Schranz, Čvančara, to byli všichni v Jablonci gólostroje

Reagovat
monty25

No, u toho Pekharta si hlavně pamatuju, jak jste mohli mít titul a on tenkrát proti Spartě místo prázdný brány trefil tyčku...

Reagovat
ondrasch77

Taky jsem pak na rozlučce za to pěkně sjel..., lehkomyslnej kokot, přesto má za Jablonec 29 z./15+2, což je hodně solidní...

Reagovat
ratusek

takže nudný 0:0. jinak to dopadnout ani nemůže

Reagovat
ondrasch77

My už musíme vyhrát... , vy body zatím nepotřebujete, pan trenér Pavel Vrba má delší dobu hájení, protože je místní patriot a HLAVNĚ, hodnotí se přínos alespoň po půl roce!

Reagovat
ratusek

počkej ale vy máte taky nového trenéra, takže máte taky půl roku dobu hájení

Reagovat
ondrasch77

U nás je úplně jiná voda, za tím smysl nehledej.

Reagovat
ondrasch77

Teď vážně..., Pelta (ať je, jakej je) tak fotbalu fakt rozumí a skládá tým i trenéry s nějakou vizí, což se o panu velkotovárníkovi Brabcovi říct nedá. Proto v jablonci není taková fluktuace trenérů jako u vás, Horejš dostane čas něco předvést, ikdyž se nebude chvíli dařit, naproti tomu si myslím, že Vrba už bude v lednu bez práce...

Ale můžu se samozřejmě mýlit...

Reagovat
ratusek

né. Vrba dostane doufám celou sezonu. V zimě budou muset přijít posily a vlastně i po sezoně. protože ani Vrba nečekal, že ten tým je tak marnej a bude potřeba ho dost posílit a ne rozšířit kádr jak se to dělalo doteď

Reagovat
ondrasch77

Tak i ve Spartě v létě říkal, e je to dobrý, že nepotřebujou posílit...

Reagovat
PavlíčeQ

Tak Horejš se klidně může stavět na hlavu, ale bez obránců to nepůjde. Si vem, že dnes byli v obraně 3 záložníci, to hovoří za vše.

Reagovat
ondrasch77

TH3 jako stoper začínal, u nás i v minulosti ho hrál (takže jako čistého záložníka ho vyloženě neberu), Poli hraje beka taky stabilně, Heidenreich je klasický stoper (dneska velmi marnej), jediný dnešní fail v obraně byl Vojta (jako vždy v obraně, ale furt lepší než Štěpánek (vůbec nechápu, proč u nás vůbec ještě je, to je hráč tak pro Hamry )).

Souhlasím. že by to do obrany ještě někoho chtělo..., doufal jsem v Břečku (otázka je, zda ho v Kasimpase ještě neodprosí, aby se vrátil, protože zatím jsou poslední po třech zápasech se skóre 0:11 ), mluvilo se o Kašovi z Plzně.

Reagovat
PavlíčeQ

No, čekal jsem víc 70 minut z naší strany pomalý, nezáživný, o ničem. Bavilo mě akorát posledních 20-25 minut, kdy to bylo takový živelný, nahoru dolů a oba týmy se snažily to rozhodnout. Každopádně pokud nedorazí ten stoper, tak to bude špatný a budeme dostávat 2-3 góly každý kolo.

Reagovat
ondrasch77

Stojí to za prd...

Reagovat
Slovácký trojboj

Slovácko

Reagovat
Nuno čomes

Ale štěstí. Kozák u té branky míč krásně proti noze, golman vstává ze země, takže brána celkem otevřená a on stejně trefí prvního hráče a šťastně to skončí gólem, prostě česká liga

Reagovat
Slovácký trojboj

Jo, to máš pravdu

Reagovat
FCSL

Střely celkem 18:6

Střely na branku: 10:2

Dlouho jsme tekhle herně nikoho nepřejeli a stejně z toho uděláme remízu Dostali jsme úplně stejnej gol jako jsme dali, golmani si tohle za rámeček nedaj. Každopádně my jsme měli dalších minimálně 5 velkých šancí a asi 20 blbě vyřešených přečíslení, neskutečný. Ze dvojzápasu s Pardubkama a Budějkama 1b A to jsem si myslel, že můžem bojovat o poháry, ale tekhle to bude zase na střed tabulky. I když jsme dneska hráli hodně slušně a naprosto dominovali, tyhle body budou chybět

Reagovat
exse

Herně to bylo super, ale Frýdek neměl den a sám zadrbal tak 5 potenciálních gólů. Zároveň pokud chceme hrát o poháry, tak potřebujem top gólmana, což u nás bývalo standard, ale od odchodu Nguyena ho nemáme a Vliegen to určitě nezachrání, už teď nás stál dohromady 3 body.

Reagovat
FCSL

Frýdek dneska šílený zakončení a řešení. S Pardubkama byl taky sám před golmanem a ani nevystřelil a zamotalo se mu to pod nohama. Na to jak se tlačí do Sparty, tak by mohl začít bejt produktivní. Jenom za tyhle 2 zápasy měl dát minimálně 2 goly

Reagovat
Salfovic

Bojovat o poháry? Vždyť ta pohárová čtyřka je celkem jasná a dost odskočená.

Reagovat
exse

Slovácko rozhodně není odskočené, tím spíše když bude hrát poháry.

Reagovat
Salfovic

Ale je. Ten tým prostě šlape a na jeho poměry mají už i docela solidní lavičku.

Reagovat
exse

Šlapou skvěle, Svědík dělá super práci, ale lavička fakt silná není, naopak Jurečku s Cecílií plnohodnotně nenahradili.

Reagovat
kecipep

Mihálik, Syniavsky a ono i ten Kozák, nahrazeno.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
lampas

Slovácko celkově o bod, je odskočené jak svině Samozřejmě v tomhle boji ukáže možnosti příští kolo, ale přes zbytečnou remízu se jasně pasujeme aspirantů do TOP 5 v nynější sezoně.

Reagovat
Imos

snad jsme si už tu smůlu vybrali

Reagovat
mistr129

To je stejně hrozný, pohárová čtyřka hromadně zkazí první kolo a po 4 zápasech stejně budou na prvních čtyřech místech

Reagovat
Greny

Tak když nás raději odložili ...snad pošlou aspoň hráče nejakyho

Reagovat
ratusek

Tak Jílek první?

Reagovat
smazaný uživatel

Máš ty něco jiného než cizí neštěstí?

Reagovat
ratusek

co to zas meleš? radši si zase jdi moralizovat svejma nesmyslama, jak ty umíš

Reagovat
John Obi Mikel

Tak snad si kluci něco schovali na Rakow

Reagovat
Coutinho10

7:0 hezkych, ale hlavne v podobnym nastaveni to chce hrat i ve ctvrtek....

Reagovat
Nuno čomes

Tak je jedno, když nebudete hrat nějakou EKL ne?

Reagovat
Coutinho10

no, moc uplne neni

Reagovat
cr7sux

Není, široký kádr + i z ní jsou prachy

Reagovat
Nuno čomes

Ale nic moc, jste zvyklí na jiné sumy z Evropy

Reagovat
Coutinho10

to sice jo, nicméně v té EKL, co se psalo, tak jsou podobný sumy jako dříve v EL, takže pořád dobrý a zvlášť, když třeba se dostaneš do jarní fáze + nejde jenom o prachy, ale i ty zápasy, nabírání a prodání těch zkušeností a pak třeba výhodnej prodej hráčů

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to maji na druhem brehu. My to bereme vazne a jedno to neni.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Bosko

Není to vůbec jedno

1) Jsou z toho prachy

2) Belgičani nabízí za Sora čtvrt miliardy. Těžko by za něj tolik nabídli, kdyby se neukázal v EKLu. Pro zhodnocení hráčů jsou poháry zásadní

3) Pořád dokola koeficient. Slavia je vicemistr a stejně se musí prokousat třema predkolama, aby hrála tu nejhorší evropskou soutěž. Bez koeficientu to nepůjde.

Nepostoupit do EKLu by byl průser, ne sice fatální, ale citelnej

Reagovat
Nuno čomes

Ok rozumím

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
Kily

podle mě budete muset ve čtvrtek naopak hodně přidat. Dneska jste proti sobě měli tým, který kromě taktiky trhacího kalendáře nepředvedl vůbec nic, Rakow byl tři dny zpátky někde úplně jinde a jinde bude i v odvetě. Tohle byla pro Slavii svým způsobem nejhorší možná generálka na zápas, který má určit úspěch první poloviny sezony

Reagovat
Coutinho10

jak to píšeš, tak tam hned vidím paralelu, když jsme přejeli St. Josephs a pak narazili na Hradec, tak teď to je dost podobný a přesně, musíme si to uvědomit a nenechat se ukolébat tím výsledkem a vzpomenout si, jak to bylo nedávno, takže asi dobře, že takovou zkušenost máme a teď tedy toho využít v náš prospěch

Reagovat
Kily

o to se právě docela i bojím, jelikož tady je pak ještě jedno obrovské varování, které vyznělo naprázdno - Slavia herně selhala už v Aténách, nepoučila se a o týden později předvedla v Polsku proti dalšímu aktivně hrajícímu soupeři ještě horší výkon

Reagovat
Losinho

Ne že bych to chtěl omlouvat, ale Slavie doma a venku je jako den a noc.

Reagovat
Coutinho10

jak píše Losinho, tentokrát hrajeme aspoň doma, takže to by nám mělo hrát do karet, ale i tak to nebude lehký

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Beči

A jéje, takže na příštím repre srazu můžeme očekávat nominaci Tecla

Reagovat
Nuno čomes

Tak odůvodnění by bylo

Reagovat
smetos

V zakladu

Reagovat
Salfovic

Aspoň budou mít pardubičáci při únorové otvíračce extra motivaci.

Reagovat
LokoLFC

Tecl Tecl Tecl... viděl bych to na základ repre a přestup na západ

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Freedo

Po dnešním jeho vystoupení nevím, který český útočník má momentálně lepší formu. Možná Čvančara ještě. Mohli by hrát v repre vedle sebe?

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně máte náhradu za Maného.

Reagovat
Greny

https://mobile.twitter.com/bielsistacz/status/1561393809417977856

Ty vole toho bych místo fyzického tréninku tam nechal stat do dalšího domácího zapasu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PH8

Reagovat
Coutinho10

twl, to je hodně dobrá taktika kopání penalt

Reagovat
Stannis Baratheon

Akorát úplně na píču

Reagovat
Coutinho10

musis mit silu v noze a umet z kroku umistit, melo by to jit natrenovat a staci to dat k tyci nebo nahoru a mas to...jsem hodne zvedavej, jestli se o to bude nekdo pokouset i v budoucnu nebo to utichne, ale je to hodne zajimavy

Reagovat
Stannis Baratheon

Umístit ti to stačí i s normálním rozběhem. Tohle je totálně na píču.

Reagovat
Coutinho10

j jako s rozbehem urco das vetsi silu, ale to vetsinou musis mit vybranou stranu, ale brankar ti tam muze jit napred, kdyz se periferne nepodivas...v tomto pripade brankar nemuze jit napred, pokud teda nesignalizujes, ze to budes kopat placirou na neustale na tu jednu stranu...bylo by zajimavy to zkouset to pilovat, mozna taky zkusim az bude cas neco podobnyho zkusit, jak moc dobre to jde nebo nejde

Reagovat
Stannis Baratheon

Napřed sice jít nemůže, ale ani nemusí.

Se podívej na první penaltu, kdyby to kopnul do stejného místa ale s rozběhem, brankář se ani nepodívá. Takhle měl střelec nasráno v gatích aby to nechytil.

Reagovat
Coutinho10

s rozbehem by brankar reagoval jinak nez kdyz nad tim stoji, ale jako nechybelo mu moc a dosahnul by, melo by to jit lip umistit, ikdyz u ty 1. penalty brankar byl trochu v nevyhode, ze nevedel, co cekat a nebyl asi presvedceny, ze to pujde na tuto stranu

Reagovat
Mass

Reagovat
Infi

Reagovat
krisa

Reagovat
REPLIKATOR

Liberec

Reagovat
Imos

Výkon super, Budějky spíš měli štěstí že to neskončilo jako s Teplicemi, velmi smolný zápas proti tragickýmu týmu, ale body za poslední dva zápasy chybí hodně, furt jsme ale v solidní výchozí pozici

Reagovat
Radin

Van Buren dává góly, Tecl hattrick. Co se to letos děje

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
bobis21

To je u něj běžné. V nějaké sezoně dal v prvním kole hattrick a pak za celý zbytek sezony možná jeden další gól

Reagovat
Coutinho10

pro tuto sezonu ma tedy uz splneno, vse dalsi uz je nadstavba

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Cotton

Prostě divnej ročník. Naštěstí Brnu a Bohemce odložili zápas, aby nebyli první, to už by bylo moc.

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia, Bayern, PSG dneska 7 gólů. Evropská top 3 se letos bude pekne předhánět

Reagovat
kecipep

Uděláme 9 změn v základní 11 oproti pohárům a máme 3 body. Hroznou pohádku si náš klubík jede

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Frick

OT: Líbí se vám Denisa Doležalová? ....Monty?

Reagovat
monty25

Líbí.

Reagovat
$dolar$

Ty ses tu novej? Stačí aby to mělo kundu a jemu se to bude líbit.

Reagovat
monty25

Tak třeba Kubíčková se mi nelíbí.

Reagovat
didosh

ale kundu taky miluji

Reagovat
ratusek

počkej, to většině chlapů ne?

Reagovat
Lemond Laws

Z baru bych si jí opilej asi přivedl. Na randíčko bych nešel

Reagovat
frankiefcb

Jo

Reagovat
db18
Reagovat
ratusek

on je uplně retardovanej?

Reagovat
Blasphemer

Pačindova retardace vedle toho úplně bledne.

Reagovat
Nuno čomes

Samozřejmě pičovina, ale zas hrozné žduchnutí to nejsou Nejlepší jak fotbalisti se vždy kolem sletí jak děcka a pak se o sebe dva otřou vousy a z toho 5 se jich válí, simulanti

Reagovat
Kily

idiot, to zavání stopkou na celý podzim

Reagovat
db18

To jsou jen 2 a půl měsíce, takže to je pravděpodobný, no.

Reagovat
HorajzmAmmann

stopka 5-7 ... měsíců

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Martin9719

Jenom další Kaće. Klidně ať mu dají 2 roky, aspoň bude záminka pro rozvázání smlouvy a další ušetřený peníze. Nepotřebujeme aby i za béčko hráli hráči s takovými smlouvami.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

profesionál

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Puskas

Reagovat
Trand

Reagovat
djiros

Jen víc takových lidí

Reagovat
andrew96

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

A ja potlacim svoje a poprve to priznam - stal jsem tehdy za vedenim Baniku pri jeho vyhazovu, argumentoval jsem ti, ze se na tu hru nedalo koukat. Ale zpetne videno, mylil jsem se a to naprosto. Omlouvam se.

Reagovat
HorajzmAmmann

nevím jak jsem to měl v tu dobu ohledně toho vyhazovu, ale že se na tu hru koukat nedalo pravda je, Baník hodně zápasů vyhrál tuším 1:0. Viz haluz výhra na Spartě, ale pak třeba dostal 6:0 v Liberci. Bohužel vedení mělo velké oči a asi si myslelo, že to bude s novým trenérem ještě lepší, hlavně herně..

Reagovat
smazaný uživatel

Furt to ale bylo pohlednější než Páník po prvním jaru. Navíc obrana Pavlenka - Frydrych, Baránek, Stronati, Holzer, to je prostě radost.

Jo a Kukec, toho nešlo nemilovat

Reagovat
HorajzmAmmann

Kukec byl fajn, bohužel 1 zápas z 6

Reagovat
smazaný uživatel

Od Frňky možná, ale předtím hrál dobře. Na to jaké měl většinou spoluhráče...jo ťuknout si to s Rudou, Lukešem a zdravým Vencou...

Reagovat
frankiefcb

Ale hovno. Svědík je držka a nenchal si srát od Šafy na hlavu a viděl, co se tam děje za svinstva. Proto musel letět pryč. Jenom se k tomu dala omáčka o tom, že hrajeme strašně a s geniálním stratégem Frňkou budeme hrát fotbal hodný Barcelony.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
oli9

Slovácko . Super 3 body. Čekal jsem že tu ligu Budem ztrácet, ty body venku.. Že se to bude soustředit na Evropu. Ale první čtyřku by jsme měli dát i s Evropou

Reagovat
oli9

Jinak to je ten Baník co ho tu půlka lidí cpala do Evropy?

Reagovat
HorajzmAmmann

ne ne, čekej až si to sedne

Reagovat
ratusek

zase přehánění?

Reagovat
$dolar$

Bylo by nerealny privest Havlika ze Slovacka?

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině výměnou za Havla

Reagovat
doshcz

kdyby chtel prestoupit tak uz je davno pryc

Reagovat
ratusek

Havlík je ten co couvl od podpisu smlouvy jinde, jelikož nechtěl od rodiny? Nebo kdo to ze Slovácka byl?

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
kecipep

Bylo mu asi 17 a měl jít do Itálie

Reagovat
ratusek

Jemu bylo 17? tka to chápu. Jsem myslel, že byl o dost starší. Tak to je v tom případě v pohodě

Reagovat
Nuno čomes

To jo, akorát je mu teď už 27.

Reagovat
Martin9719

Asi jo, vzhledem k tomu že Slovácko ho potřebuje na EKL.

Reagovat
kecipep

ten už půjde jen do zahraničí

Reagovat
oli9

Bez šance, on nepůjde jinam. Má nějakou tu nemoc s tím že je psychicky v hajzlu když je jinde.. Má tu rodinu, fotbal má rád, patriot, odchovanec.. Pro prachy nehraje.. Je fajn že jsou i takoví

Reagovat
$dolar$

Neco podobnyho mel Jesus Navas, jestli se nemylim. Je to skoda u Havlika, nam by se fakt hodil.

Reagovat
oli9

Jj ten měl něco podobného, on tuším neletal s týmem když hráli LM někde venku

Reagovat
Jajinek
Reagovat
adalbertus

Hradec

Reagovat
Frick

Konečně, na co jsem se tak těšil.

SKUPINA 18:

Slovan, Vadúz, RFS Riga

Nejtěžší:

Köln, Nice, Dnipro

Atraktivní a hratelná:

Slovan, Austria, Lech

Běs, děs:

Beer Sheva, Sivasspor, Pjunik

Slovácku bych přál z prvního koše Gent. Osobně bych to viděl tak na 50-60%, že se podaří jim vylosovat skupiny, ze které by byl postup jako "zcela reálný"

Reagovat
Frick

Jinak, co myslíte - měla by si dát Slavia za cíl finále EKL? Ve smyslu, zda je to reálná varianta, na kterou si může pomýšlet?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele