FORTUNA:LIGA - souhrn 25. kola: Slavia na jaře podruhé padla

12.03.2022, 16:59, aktualizováno 13.03.2022, 19:59
Komentáře a souhrny
Slavia v Liberci nevyužila dlouhou přesilovku, na jaře podruhé prohrála 0:1 a pustila do čela Plzeň, která si poradila s Teplicemi. Sparta splnila povinnost proti Pardubicím. Slovácko se doma rozešlo s Baníkem bez gólu. Tři body mají také České Budějovice a Hradec Králové, Mladá Boleslav remizovala s Bohemians...

Sparta Praha - FK Pardubice 3:1

13.03.2022 18:00

Góly: 60. Ladislav Krejčí, 88. Martin Minčev, 89. Lukáš Haraslín - 90+2. Pavel Černý

Trvalo to poměrně dlouho, nakonec si ale Sparta proti Pardubicím zastřílela a spravila si náladu po předešlých nezdarech. Letenští sice více dominovali v první půli, nakonec ale o své výhře rozhodli až po změně stran, přesněji řečeno v samotném závěru duelu.

Východočechy totiž dlouho držel nad vodou brankář Markovič. Ten se poprvé zaskvěl již po několika sekundách hry, kdy zastavil kombinaci mezi nahrávajícím Karabcem a zakončujícím Hložkem. Po 20 minutách byl zase blízko gólu Vitík, avšak po rohovém kopu netrefil v dobré pozici míč. Vzápětí vystřihl po centru Højera nůžky Krejčí mladší, jeho pokus ovšem přeletěl břevno.

Z přesné trefy se Sparta neradovala ani po půlhodiny hry poté, co pardubický stoper Toml pokazil rozehrávku, načež se v tutovce ocitl Karabec. Domácí mladík ale odvážným obloučkem překopl bránu. Svou svatyni uhájil Markovič také ve 40. minutě, kdy po pasu od Hložka vychytal pohotově střílejícího Čvančaru.

Po hluboké defenzivě v prvním poločase mohly Pardubice jedenáct minut po přestávce zničehonic skórovat. Centr z levé strany propadl ke Kostkovi, jenž si naběhl z pozice pravého beka, jeho ránu však zastavila tyč. Na druhé straně se v 60. minutě konečně radovali Letenští. Na centr od Hložka si naskočil Krejčí mladší, jenž v souboji výškově předčil Tomla a konečně otevřel skóre.

Hosté se ovšem nevzdávali a v 66. minutě nebyli daleko od vyrovnání, Spartu však po centru Cadua a hlavičce Černého zachránil gólman Heča. Postupně se nicméně začala v obraně Východočechů vyskytovat mezery, do nichž domácí nabíhali. Jenže Čvančara v 70. minutě pohrdl pobídkou od Wiesnera a sám před Markovičem trestuhodně netrefil prostor mezi třemi tyčemi, za dalších sedm minut pak stejný hráč opět mířil nepřesně po nahrávce Dočkala.

Uklidnění na kopačky sparťanů tak přišlo až v 85. minutě. Wiesner na pravé straně nastartoval Haraslína, ten vyhledal nabíhajícího Minčeva a střídající Bulhar zvýšil na 2:0. O tři branky vedli Pražané za další čtyři minuty. Tentokrát si Minčev s Haraslínem vyměnili role, byť slovenský zakončovatel musel o branku zabojovat na brankové čáře, kde o centimetry předčil Tomla a silou dopravil balón za brankovou čáru.

Čisté konto ale domácí neudrželi. V nastaveném čase se totiž do míče parádně opřel Černý a střelou přesně k tyči se postaral alespoň o kosmetickou korekci. Na rozdělení bodů už nicméně nic nezměnil.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Sigma Olomouc 1:2

13.03.2022 15:00

Góly: 51. Michal Papadopulos - 5. Lukáš Greššák, 58. Jan Navrátil

Po třízápasovém půstu dokázala olomoucká Sigma konečně skórovat. Na hřišti Karviné se Hanáci prosadili velmi rychle, a i když v průběhu zápasu o náskok přišli, nakonec si vedení vzali zpět. Výsledkem 1:2 taky utkání na stadionu karvinského MFK skončilo.

Aktivní vstup do utkání mohl v úvodu po přihrávce od Breiteho zužitkovat Navrátil, jehož nicméně ještě vychytal brankář domácích Bajza. V páté minutě se ale Breite dostal k další nahrávce, když centrem vyhledal Greššáka, jenž hlavičkou poslal Sigmu do vedení. Poté mohl skórovat také Daněk, Bajza však Karvinou podržel a zároveň pořádně vyčinil svým pasivním spoluhráčům.

Po inkasovaném gólu se Karviná přece jen probrala, avšak do přestávky se korekce skóre nedočkala. Hlavičku N'Diayeho po standardní situaci rozehrané Bartošákem totiž snadno lapil gólman Hanáků Macík. O vyrovnání usilovali Slezané zejména po změně stran. Nejprve po přihrávce od Zorvana donutil Macíka k zákroku Bartošák a z dorážky měl gól na noze Papadopulos, jenže útočník MFK netrefil odkrytý kout bránu.

V 51. minutě se ovšem odehrála podobná situace. Tentokrát vystřelil Zorvan, Macík míč vyrazil jen k Papadopulosovi, který se na druhý pokus z dorážky nemýlil. Remízu však Karvinští udrželi jen sedm minut. V 58. minutě si balón na hraně pokutového území domácích zpracoval Navrátil a povedenou ránou nártem o břevno vrátil Sigmě vedení. To hosté tentokrát udrželi až do závěrečného hvizdu.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Slavia Praha 1:0

13.03.2022 15:00

Góly: 14. Peter Olayinka (vl.)

Ani jedna střela na bránu, přes tři čtvrtiny v oslabení, přesto zisk tří bodů proti favoritovi. Takové je stručné shrnutí počinu Liberce v nedělním utkání FORTUNA:LIGY proti Slavii. Zápas v úvodu rozhodl Olayinkův vlastenec.

Utkání se kvůli velmi nepříznivému terénu a mnoha nepřesnostem zejména ze strany hráčů sešívaných nedá zařadit mezi ty pohlednější. V úvodu to zajímavě zkoušel Bah, z úhlu ale pálil nepřesně. Ve čtrnácté minutě pak předvedl obrovské zaváhání Peter Olayinka, který si dlouho letící míč ve snaze o odehrání srazil do vlastní brány.

Už za pár minut však přišel pro Slovan i temnější moment. Štetina velmi ošklivě zajel šlapákem do Masopusta, za což byl po zásahu videoasistenta odměněn červenou kartu. Zanedlouho dvakrát zamířil nepřesně Talovierov, nejprve nezužitkoval Plavšićovy pobídky, poté pálil z dálky příliš vysoko.

Následně se Olayinka snažil odčinit svou chybu, nevyužil však nedorozumění domácích obránců, vzápětí Masopust nedokázal dorazit do sítě jeho pobídku. Ani do přestávky se nic nezměnilo, jelikož úspěch neslavily ani Plavšićova střela, ani Talovierovův průnik.

Po návratu ze šaten zajímavě pronikl do vápna Bah. Knobloch zneškodnil jeho střelu, následný centr skončil v gólmanových rukavicích. Po hodině hry byl skutečně blízko vyrovnání střídající Sor, který Bahův centr trknul hlavou do břevna. V sedmdesáté minutě konečně vystrčili růžky i Severočeši, Rondić ze zajímavého přímáku mířil těsně nad bránu.

Slávisti se ještě dokázali dostat k něčemu, co se dá nazvat závěrečným tlakem. Lingrova hlavička po Madsenově centru skončila mimo prostor tří tyčí, v samotném závěru pak Holeš nasměroval balón do brankové konstrukce, jež tak Slavii už podruhé zabránila ve skórování.

Vršovičtí se tak v tabulce propadli na druhé místo a aktuálně ztrácí tři body na vedoucí Plzeň. Liberec naopak pronikl do elitní šestky poté, co popáté v řadě odešel ze hřiště neporažen.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - FK Jablonec 2:0

13.03.2022 15:00

Góly: 5. Benjamin Čolić, 43. Michal Škoda

Sestupové starosti Jablonce i jeho trápení se opět prohloubily, když nedokázal skórovat v Českých Budějovicích a z jihu Čech odjel po porážce 2:0 s prázdnou. Brankami o tomto výsledku rozhodli už v první půli Čolić a Škoda.

Na úvodní trefu se nečekalo ani pět minut. V pozici netypické pro střelu dostal míč Benjamin Čolić, který se rozhodl vyzkoušet připravenost Hanuše. Ta se ukázalo jako špatná a kulatý nesmysl zapadl do jeho brány. Vzápětí mohl zdvojnásobit vedení Škoda, avšak pálil příliš vysoko.

Na konci první dvacetiminutovky se každý z týmů dostal do jedné větší příležitosti. Černák na zadní tyči z první přestřelil, na opačném konci hřiště Hanuš vyrazil Mihálikovu střelu ke Škodovi, který rovněž selhal. Velké zaváhání později předvedl Vorel, naštěstí jeho nejistý zákrok pro Pleštilově střele neznamenal gól.

V závěru první půle došlo k druhé brance Dynama. Skovajsův zdařilý pas našel van Burena, ten vyhledal Michala Škodu a od jeho kopaček už balón putoval do sítě. Druhá půle byla na šance skoupější, až ve třiasedmdesáté minutě nevyužil dobré pozice Černák. A když už dokázali Jablonečtí dostat míč do brány, nebyla jejich trefa uznána pro předchozí faul na Vorla.

Koncovka přinesla jen příležitosti domácích, van Buren ani Mihálik jich sice nevyužili, to však Dynamo nemusí trápit. Budějovice se vyšplhaly na sedmé místo tabulky, Jablonec je třináctý.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - FK Teplice 1:0

12.03.2022 18:00

Góly: 44. Jean-David Beauguel (pen.)

Vítězství plzeňské Viktorie o jeden gól již rozhodně nepřekvapí. Podobným způsobem "decimují" Západočeši své protivníky v průběhu celé sezony a jinak tomu nebylo ani Teplicím. Severočeši odjeli ze Štruncových sadů s prázdnou kvůli proměněné penaltě ze strany Jeana-Davida Beauguela. Hosté sice nedaleko zdrojnic Berounky toužili po zisku jednoho bodu a dokonce se chvíli radovali z vyrovnání, radost jim však překazil verdikt sudího.

Zápas jako takový se rozbíhal pomaleji. Brankář Teplic Grigar si první těžší zákrok připsal až po 20 minutách hry, kdy zlikvidoval střelu Mosquery. Po půlhodině hry reklamovali domácí poprvé penaltu po domnělém zahrání Fortelného rukou, píšťalka hlavního arbitra však ještě zůstala němá. Záhy se k zakončení prodral Beauguel, avšak v tísni našel jen Grigarovy rukavice.

Mnohem víc se musel Grigar činit po hlavičce Mosquery, kterou s vypětím všech sil vyrazil na rohový kop. Přesto Severočeši ještě před přestávkou kapitulovali. Tijani před vlastní bránou srazil nedovoleně Beauguela a tentokrát již nařízený pokutový kop bezpečně proměnil sám faulovaný.

To nicméně nebylo z první půle vše. V nastaveném čase zatáhl za záchranou brzdu Havel, jenž na poslední chvíli zastavil postup Jukla, za přestupek proti pravidlům ale obdržel červenou kartu. Hráči Teplic poté nápaditě rozehráli nařízenou standardní situaci, výsledný pokus Fortelného však zpacifikoval Havel.

Po změně stran měli hosté dvě velké příležitosti ke korekci skóre. Nejprve v 73. minutě trefil Trubač přímým kopem břevno, nedlouho poté zase Fortelný vyslal do úniku Žáka, jenž po svém postupu překonal Grigara. Asistent rozhodčího nicméně odmával ofsajd a jeho rozhodnutí nezměnil ani videorozhodčí. Šlo však o hraniční situaci, s jehož rezultátem se Tepličtí jen horko těžko smiřovali.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Baník Ostrava 0:0

12.03.2022 15:00

Góly: -

Duel dvou sousedů z popředí tabulky dopadl smírem. Možná že o něco více nebezpečnějších šancí si přece vytvořilo Slovácko, Baník každopádně výrazně nezaostával, a tak se konečný výsledek vlastně jevil jako logické vyústění dění na hrací ploše. Třetí skalp ostravského celku v řadě se tak moravskému klubu získat nepovedlo, za devadesát minut prostě branka nepadla.

Jako první hrozili domácí, v 9. minutě Jurečka vsunul míč doprava na volného Reinberka, ten na hranici šestnáctky levačkou vypálil, ovšem pouze do těch míst, kde byl připravený gólman Laštůvka. Na druhé straně střílel z poměrně těžkého úhlu Kuzmanovič, jeho zakončení nebylo úspěšné, gól se přitom nekonal také proto, že Klíma balón nedoklepával za brankovou čáru.

Ve 31. minutě mohlo opětovně zaúřadovat Slovácko, to když Petržela pobídl svým centrem v pokutovém území Sadílka, jehož pokus z první skončil těsně vedle vzdálenější tyčky. Ve 34. minutě vystrašil Laštůvku opětovně Reinberk, nepočínal si nicméně tak povedeně, jako na začátku utkání, a jeho pokus tentokráte soupeřovy rukavice neprověřil, jelikož nebyl přesný.

Zkraje druhého dějství se snažil Havlík skórovat z přímého kopu, s vypětím všech sil nakonec Laštůvka zasáhl, v 73. minutě se ve slušné pozici objevil Cicilia, ani on však bezbrankovým stavem nepohnul kupředu, poněvadž ho odzbrojil hostující stoper Lischka. Hosté v 84. minutě mohli uzmout vítězství po Janoškově rohovém kopu, Almási ale hlavičkoval jen mimo bránu.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav 2:2

12.03.2022 15:00

Góly: 5. Ondřej Petrák, 46. Daniel Krch - 14. Tomáš Ladra, 81. Vojtěch Smrž

Hráči Bohemians sice proti Mladé Boleslavi ukončili gólový půst a z přesné trefy se radovali hned dvakrát, z Ďoličku ovšem v sobotu odpoledne odcházeli zklamáni. "Klokani" nad Středočechy dvakrát vedli, pokaždé ovšem o těsný náskok přišli a uhráli pouze remízu.

Produktivní sobotu přitom prožil domácí Petrák. Ten měl poprvé důvod k úsměvu již v páté minutě duelu. Centr Dostála z pravé strany odvrátil bránící Sladký jen k nohám Vaníčka, Jeho zakončení ještě defenziva Boleslavi zablokovala, míč se však příhodně odrazil právě k Petrákovi, jenž přesným volejem k tyči poslal Bohemians do vedení.

Jednobrankové vedení udrželi Pražané jen deset minut. Těsně před čtvrthodinou hry nastartoval Matějovský nákopem Ladru, jenž si odstavil stopera domácích Krcha a gólmana Valeše překonal střelou, kterou by prvoligový brankář zřejmě měl chytat. Valeš se ovšem místo tygřího kopu snažil balónu zabránit v cestě podivným pohybem pravou rukou, což nicméně nebylo šťastné rozhodnutí.

"Klokani" mohli náskok znovu získat ještě v první půli. Puškáč prostrčil míč do pokutového území na Květa, který z úhlu překonal strážce hostující svatyně Šedu, trefil ale jen tyč. Na druhé straně hřiště se pohotovou střelou prezentoval Ladra, tentokrát však Valeš bezpečně ukryl míč ve své náruči.

Vstup do druhého poločasu vyšel ideálně domácím. Po standardní situaci rozehrané Květem vznikla v pokutovém území Boleslavi skrumáž. V ní se nejlépe zorientoval Petrák, který hlavou posunul kulatý nesmysl ke Krchovi, jehož hlavička již rozvlnila síť.

Poslední desetiminutovka však přinesla druhé vyrovnání Středočechů. Hráči Bohemky měli po rohovém kopu soupeře možnost odvrátit nebezpečí, nedohodli se však, kdo odkopne míč daleko od vlastní šestnáctky. Díky tomu se ke střele dostal Smrž, jenž svůj pokus zakroutil k tyči mimo dosah Valeše.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Fastav Zlín 2:1

12.03.2022 15:00

Góly: 10. Dominik Soukeník, 14. Filip Kubala (pen.) - 62. Rudolf Reiter

Hradci Králové vyšel vstup do utkání se Zlínem a především díky vydařenému začátku vydoloval tři body. "Votroci" si během první půle mohli vypracovat i vyšší než dvougólový náskok, proměnili však jen jednu ze dvou penalt. Hosté po změně stran snížili, remízu už ovšem neuhráli.

Prvního přesného zásahu se hráči Hradce dočkali již v desáté minutě utkání. Standardní situace rozehraná Vlkanovou sice Východočechům moc nevyšla, i tak se ale míč příhodně odrazil k Soukeníkovi, jehož střelu nešťastně tečoval do vlastní brány Vraštil. Nedlouho poté navíc zcela zbytečně fauloval Procházka, jenž ve vlastním pokutovém území poslal k zemi Kubalu. Ze snadného pokrytí míče se tak stal nesmyslný faul a pokutový kop, který s přehledem proměnil sám faulovaný Kubala.

Podruhé se Kubala mohl stát úspěšným exekutorem penalty poté, co Zlín potopil Cedidla, jenž před bránou zahrál rukou. Po přesném zásahu videorozhodčího si míč na penaltový puntík znovu postavil Kubala, jenž mířil do stejného místa jako při svém prvním přesném zakončení. Brankář Zlína Rakovan ale záměr útočníka tentokrát vystihl a zabránil vedení "Votroků" o tři góly.

Místo poklidného dohrání duelu si tak Východočeši ještě dopřáli nervózní koncovku. Po hodině hry totiž Janetzký vyhledal za obranou Hradce Reitera, který po pohotovém zpracování přihrávky rozvlnil síť. Zlín sice v samotném závěru usiloval i o druhý gól, nakonec ale vytoužené branky nedosáhl.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň25203247:1663
2.Slavia Praha25193360:1760
3.Sparta Praha25166354:2854
4.Baník Ostrava25138450:3247
5.1. FC Slovácko25145641:2547
6.Slovan Liberec25961027:3333
7.Dynamo České Budějovice2588935:3832
8.FK Mladá Boleslav25941239:4031
9.FC Hradec Králové25710830:3631
10.Sigma Olomouc2579935:3230
11.Fastav Zlín25741428:4425
12.Bohemians Praha 190525651430:5023
13.FK Jablonec254111019:4023
14.FK Teplice25631625:4121
15.FK Pardubice25481329:5520
16.MFK Karviná25171721:4310

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (383)

Přidat komentář
HorajzmAmmann

Baník přijel hlavně neprohrát. Což i chápu, protože kdyby se prohrálo to to bude hodně špatně. Takže to bylo uhrát do 70. minuty remízu a pak ať tam Laco něco trefí. Nepovedlo se, ale bod je ze Slovácka super.

Reagovat
lichna.

No super.. Prehrali nas, nedovolili nám vlastně žádnou velkou šanci. Náš zachránil Lasty a štěstí.

Mají lepší vzajemne zápasy, my venku Slavii a Spartu.

Podle me bod super rozhodne není nebo ne s ohledem na to, ze jsme si očividně max pro bod přijeli...

Reagovat
HorajzmAmmann

myslím, že si to nakonec pohlídáme a i když teď poslední zápasy nemáme moc formu nakonec to dáme. Pořád to ber tak, že mělo Slovácko náskok asi 9 bodů, takže teď to bylo fakt jenom o tom, aby nám zase neodskočilo v domácícm prostředí.

A Slovácko jede taky na Spartu, mají pohár. Zápasů ještě dost.

Reagovat
HorajzmAmmann

popravdě jsem se před zápasem docela bál, že prohrajeme. Takže já jsem určitě spokojený. A s uzdravením Tetoura a zapracováním Janoška věřím i v lepší hru.

Reagovat
lichna.

Jenže Slovácko má prostě naprosto jinou organizsci hry a vicemene je blokuje to, ze ted nejsou schopni dávat goly tak jako na podzim..

My to už několik zapasu tahame jen přes individuality.

Reagovat
HorajzmAmmann

Uvidíme, podle mého by se šířka kádru měla projevit hlavně v nadstavbě... Takže zatím to je fakt 50 na 50, ale další prohra se Slováckem by byla fakt špatná...

Reagovat
PlackaSKS

líbí se mi, že organizaci píšeš polsky

Reagovat
lichna.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Polsky se řekne organizace, organizsce?

Reagovat
didosh

Reagovat
$$CaptainKokotko

Já to vidím 50 na 50. Uvidíme. Snad ještě dotáhnem Spartu.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Možná 55-45 pro vás, protože máme úzký kádr.

Reagovat
HorajzmAmmann

50:50.

Máme venku 2 zápasy proti Spartě a Plzni. Doma Karviná, Hradec, Jablonec

Slovácko venku Sparta a Bohemka. Doma Olomouc, Karviná a Liberec tuším.

Máte lepší vzájemné zápasy a los. My naopak širší kádr. A až se vrátí Tetour, zapracuje se Jánošek tak i za hra by měla být lepší. Doufám...

Reagovat
Salfovic

Ten vyrovnávací gól na Bohemce

Reagovat
monty25

Jo, to bylo jako někde na okrese, jak si dupnul na ten míč...

Reagovat
Salfovic

Ještě jak mu ten spoluhráč, kterej ten míč mohl vklidu odkopnout, dával přednost

Reagovat
Shevchenko

Nic moc neřešící remíza. Do konce ligy budem muset uhrát víc bodů než Slovácko. Jinak to bude už hodně těžké.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Shevchenko

Do konce základní části.

Reagovat
bobis21

To bolelo sledovat. Bod je hodně lichotivý výsledek

Reagovat
kecipep

Škoda že je nadstavba, protože i vzhledem k losu věřím, že 4. místo po 30. kole ukopem. Pak už budeme dojíždět na úzký kádr

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý bod lepší vzájemné zápasy, obrana šlapala dobře, jen škoda že tam něco nespadlo, hlavně Sadílkova šance mrzí, tohle musí dávat

Reagovat
PISTOLERO

Baník největší haluzáci

Reagovat
$$CaptainKokotko

Stejně půjdete na 5místo

Reagovat
PISTOLERO

3. Místo si asi pohlídáme ale v pohár v UH vůbec nevěřím

Reagovat
$$CaptainKokotko

Los do konce ligy máte o něco těžší, ale když dáte Pardupice, tak to už bude 7bodů. Uvidíme. Snad dáme Hradec. Finále by mohlo být jiné, když by tam bylo víc vašich fanoušků. Jak to je? Kapacita 50/50 na finále ne?

Reagovat
PISTOLERO

Mělo by být 50/50

Reagovat
Salfovic
Reagovat
thewall

Velké zklamání. Směrem dopředu nevíme co hrát. Vzadu nula šťastnou shodou okolností.

Na papíře kádr velmi dobrý, na hřišti to drží pohromadě silou vůle, neladí to.

Reagovat
Zdechlina

S bodem jsem spokojený. Víc mě těší jak hostující fans, kteří jsou vždycky top, tak dnes mě potěšil domácí kotel kdy jsem se bál klasické naplaveniny , ale překvapili. Skoro všichni se zapojovali a ke konci jsem si to užíval jak už dlouho ne. FCS pozapasova party na Krčku byla už jen třešničkou na dortu

Reagovat
ZB 07

Já seděl na C5 a domácí kotel byl slyšet hezky, docela překvapení. Naopak Baník sice obrovskej počet, ale fandění mi přišlo dost vlažný.

Reagovat
Zdechlina

Nevím, mně přišlo že když zařvali, tak to šlo kua slyšet ale troufám si tvrdit, že jsme se nenechali zahanbit

Reagovat
JarousFCB

doping od nás nic moc. Párkrát to strhl supportleader, ale celkově slabota na ten počet.

Reagovat
HorajzmAmmann

Dřív byl kotel Slovácka parádní, ale pak se to trošku zhoršilo. Jaká je situace teď? Vrací se to tedy?

Reagovat
Zdechlina

Narvaný kotel bývá jen na pražská S, Plzeň, Baník, občas Zlín. Jinak většinou z půlky prázdný. Víceméně tam pořád vídávám ty stejné lidi. Je fakt, že poslední dobou je to trošku lepší s návštevností, ale to je i tím, že se nám daří. Až zas budem hrát o udržení, tak naplaveniny zase zmizí. Klasika

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl ta Plzeň má takovou kliku Další remízový zápas, který dokázaly vyhrát.

Reagovat
John Obi Mikel

*dokázali

Reagovat
Coutinho10

to neni klika, ale vysmech vsem

Reagovat
Losinho

Do konce ligy už nemají vyloženě lehkej zápas.. a jsme schopný u nich určitě vyhrát.

Ale vtipný to je holt ten vliv tam bude ještě hodně let

Reagovat
Coutinho10

rozlosovani jsem nezkoumal a je mi to asi jedno, ale at maj nebo nemaj lehkej zapas, tak to porad dopada stejne...jenom my je muzeme zastavit, takze musime to hrat na to, ze je 2x porazime a ze zbytku zapasu vcetne nadstavby nesmime zavahat vickrat jak 2x

Reagovat
Losinho

I při remíze budeme mít lepší vzájemný zápasy a nejtěžší zápas nás asi čeká teď v Liberci.. věřím, že skončíme před Plzní a v nadstavbě je budeme mít doma.

Reagovat
Coutinho10

bude se to lamat ted u nich...mit je doma v nadstavbe by byla velka vyhoda....j Liberce se taky bojim

Reagovat
kilobyte

Nemají vyloženě lehký zápas = budou vyhrávat jen o gól

Ale to vlastně oni dělají vždycky.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako Slavia mají výbornou práci s rozhodčími

Reagovat
John Obi Mikel

Sparťan bude něco vyprávět

Reagovat
Blasphemer

I přes nepřízeň pana hlavního rozhodčího jsme Teplice rozdrtili přesvědčivě 1:0 i v deseti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

Jsem tě tam viděl v černý mikině. Ty nemáš ani šálu?

Reagovat
db18

Asi neviděl, měl jsem bundu... a šálu jsem měl taky...

Reagovat
monty25

Tak to tam asi chodí někdo, kdo je ti hodně podobnej...

Reagovat
PlackaSKS

Velký prsa a prdel a už je jedno jestli je to ženská

Reagovat
monty25

No ženská to nebyla. Kdybych se na to nedíval na mobilu přes aplikaci Tipsportu, tak bych udělal screen. Jenže na webu Tipsportu se mi to seká (o to víc, když přitom ještě píšu na EF) a přes tu aplikaci mi to nepovoluje dělat screeny...

Reagovat
AjaxFans

A bude to stačit?

Reagovat
ratusek

Reagovat
dinss

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Losinho

Reagovat
Selänne

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Fakt

Letos 9 bodů proti Zlínu

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Cotton

Reagovat
monty25

"Ptal jsem se i pomezního rozhodčího, proč to mává, když si není jistý. On říkal, že si jistý byl a viděl to jako jasný ofsajd. To teda nechápu, protože jestli se jednalo o ofsajd, maximálně to byly milimetry. Ze hřiště jsem byl přesvědčený, že to ofsajd nemohl být, protože jsem šel před obráncem a obíhal ho zevnitř hřiště. Těžko pro tohle rozhodnutí hledám vysvětlení," prohlásil teplický útočník Žák.

https://sport.aktualne.cz/fotbal/ceska-liga/viktoria-plzen-vs-teplice/r~ef47d186a23511ecb13cac1f6b220ee8/

To teda taky nechápu, jak ten pomezní mohl vidět jasnej ofsajd. Já to viděl přesně tak, jak Žák popisuje a od začátku jsem byl přesvědčen o tom, že ofsajd není. Proto jsem se hned radoval z gólu a najednou mě překvapilo, že má praporek nahoře. Když jsem viděl opakovačku, tak jsem si říkal, že to nevadí a VAR to opraví na gól. Jenže to by tam nesměla sedět píča Adámková. Ta už nadělala takových průserů od Fortuna ligy až po Ligu mistryň, že nechápu, jak vůbec něco ještě může rozhodovat. Dřív jsem si říkal, že asi musí kouřit Berbrovi, ale teď? Asi jsou na ni nějaký kvóty nebo co...

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
db18

Aby Adámková mohla opravit rozhodnutí na hřišti, muselo by jít o jasně špatný verdikt sudího... Jestli i Žák připouští, že mohlo jít o milimetry, tak to bez čáry nejsou schopný rozlousknout...

Reagovat
monty25

Žák popisuje, jak to viděl přímo na hřišti. Já teda jasně vidím, že to ofsajd nebyl.

https://pbs.twimg.com/media/FNrGL8yXoAUw9Be?format=jpg&name=large

Reagovat
db18

A je to moment kdy míč opustil nohu hráče Teplic? Z jiného záběru to vypadalo, že už může mít útočník rameno před Kašou

Reagovat
Rothbard

IMHO dle postavení těla toho tepličáka bych řekl, že v tomhle momentě ještě nenahrával.

Reagovat
monty25

Je to jeden ze dvou záběrů, co ukazovali na O2.

Reagovat
C-M@ster

Není.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Z toho nic nevykoukas, podobny zabery vetsinou silne zkresluji a bylo tohle vubec tiply v okamziku, kdy mic opustil kopacku? Navic bych vyjadreni hrace tymu, ktery mel byt potencialne poskozen, fakt nebral jako bernou minci.

Reagovat
monty25

Já jenom říkám, že jsem to viděl úplně stejně jako on. Kdybych o tom nebyl přesvědčen, tak se z gólu neraduju a rovnou si počkám...

Reagovat
Blasphemer

Jediný objektivní slávista.

Reagovat
dinss

Reagovat
Cotton

A kdy už bude ta čára? Já myslel, že ji v zimě testovali.

Reagovat
kilobyte

Je to moc drahý.

Reagovat
Axelrose

Myslíš kvóty na rozkuřovačky?

Reagovat
monty25

Tady jsi měl ještě jinou teorii (a já už tehdy psal o kvótě na Adámkovou)...

https://www.eurofotbal.cz/clanky/na-listine-pro-ligu-chybi-nekteri-rozhodci-prihoda-chce-mene-zasahu-videa-506862/#post12607491

Reagovat
kilobyte

Není to v rámci inkluze?

Reagovat
ladyboy arsenal

Plznička 1:0 z pecky

Reagovat
Rothbard

OT: Když by Hertha v bundeslize spadla, myslíte, že se Darida vrátí do české ligy? Nebo to zkusí jinde v zahraničí (klub v DE, úplně jiná liga)? Přece jen letos mu bude už 32, v Německu kroutí 9. sezónu, ale druhou ligu asi nebude chtít hrát a nevím, jestli je takový klubista, aby si dal za cíl do roka či dvou vrátit Herthu zpět do nejvyšší ligy.

Reagovat
Cotton

Slavia

Reagovat
John Obi Mikel

Vrba ho bude chtít do Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

To je docela možný, otázka je, kdo bude v červnu trenér Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, Vrba nerad pracuje s mladejma hráčema.

Reagovat
kilobyte

By se Limba posral.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba nebude v květnu trenér Sparty

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Další věštec

Reagovat
Cotton

Reagovat
Losinho

Imho ho tradičně vyhodí chvíli po startu sezóny.

Reagovat
dinss

Reagovat
Rothbard

Tohle taky dobře zestárlo

Reagovat
lichna.

Vrba ho bude chtít do Baniku.

Reagovat
dinss

Zadarmo do Plzně.

Reagovat
h8_sfatto

skupina o titul, ve který bude hrát Boleslav, která 3/4 sezóny byla na sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Tam může hrát ještě úplně kdokoliv, klidně Zlín nebo Jablonec. Týmy od 6. místa níž hrají všichni takovou sračku, že by bylo lepší zúžit ligu na 5 týmů.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
kilobyte

Skupina o titul, ve který bude Boleslav (nebo nějaký další v pořadí) jenom do počtu. 16 bodů rozdíl mezi 5. a 6. místem. Která liga tohle má?

Reagovat
ondrasch77

Žádná..., protože snad v žádné se lize se nehraje takovýhle třískupinový paskvil.

Reagovat
Martin9719

Reagovat
John Obi Mikel

Zrušit nadstavbu

Reagovat
Cotton

Spíš změnit. Třeba na dvě skupiny po 8 jako v Srbsku, nebo zúžit ligu na 12 a nadstavbu jako v Dánsku.

Reagovat
andrew96

V prvé řadě zúžit ligu.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Cotton

12 v první, 18 v druhé

Reagovat
Aldeano

Reagovat
pingla

už vidím, jak se v Jablonci začátkem března zahajuje jarní část s polovičním rozpočtem by byli rádi, že není alespoň těch 10cm sněhu na hrací ploše

Reagovat
ondrasch77

Když už se otíraš o Jablonec..., tak v minulosti (než někdo přišel s tou debilní nadstavbou) se vždy začínalo hrát na přelomu 02/03 a nikdy s trávníkem problém nebyl...

Reagovat
pingla

to nic nemění na tom, že pokud by bylo 18 týmů v jedné soutěži, tak kvalitní trávník v podmínkách, jaké panují v Liberci nebo Jablonci, by byl spíše mokrý sen než realita

dlouhodobě nejlepší řešení jsou samozřejmě vložená kola v týdnu, ideálně aby to týmy neměli k sobě daleko kvůli fanouškům

Reagovat
ondrasch77

Tak ještě jednou... "v minulosti (než někdo přišel s tou debilní nadstavbou) se vždy začínalo hrát na přelomu 02/03 a nikdy s trávníkem problém nebyl..."

Dokonce býval jablonecký trávník oceňován v nějaké té jejich trávníkářské anketě.

Navíc vůbec netuším, proč tu najednou operuješ s 18 týmy...

Reagovat
pingla

co na tom prostě nechápeš, že se třeba na vaší hrací ploše při brzkém startu jarní části a pozdnímu dohrání té podzimní nedá hrát kvalitní fotbal, protože to prostě hřiště neumožňuje... tady pleteš něco o nadstavbě, přitom v podstatě to samé (vyšší počet zápasů) by ty týmy musely absolvovat v té druhé lize, kterou tady diskutéři chtějí rozšířit na 18 týmů

Reagovat
kilobyte

Týmy druhé ligy nehrají evropské poháry. Takže mají spousty termínů uprostřed týdne.

Reagovat
pingla

to je v podstatě nejjednodušší řešení, i v rámci první ligy

Reagovat
ondrasch77

Píšu o nadstavbě proto, že se díky ní začíná liga hrát o měsíc dřív než tomu bylo před jejím zavedením!

A ty tady píšeš furt nějaký píčoviny o 18 týmech, co tu napsal jeden jouda před tebou...

Já na druhou ligu i nějakých 18 týmů uplně seru!

Jde mi pouze o herní plochu a řádný herní systém, který byl do zavedení píčoviny zvané nástavba. Tak nevím co nechápeš ty a proč mi neustále podsouváš nějaké kokotiny.

Reagovat
ratusek

doufám, že ten včerejšek třeba někomu rozsvítí oči a zruší tu pičovinu zvanou nadstavba. Případně ji předělá a hlavně at se nezačíná v unoru

Reagovat
ondrasch77

Tak ono by možná stačilo, kdyby se v Jbc / Lbc nehrálo ještě v půlce prosince a pak hned na začátku února. Dřív se prováděl los tak, že se to v něm zohledňovalo.

Ve změnu moc něvěřím...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
pingla

Bože, ty jsi fakt piča nechápavá.

Když rozšíříš druhou ligu na 18 celků a zároveň do ní spadnou týmy jako Teplice nebo Jablonec, kde je velký problém připravit kvalitní přírodní trávu pro mistrovský zápas, tak kvalitnímu fotbalu tohle určitě neprospěje. Jenže ty neumíš číst a vlastně nechápeš, že je mi úplně u prdele, jestli nějaká nadstavba první ligy je nebo není, celá tato diskuze je o počtu zápasů ve DRUHÉ lize, tak už to kurva pochop. I kdyby nebyla v první lize nadstavba a DRUHÁ liga by se zvětšila, tak jako tak to problém špatného hřiště nevyřeší.

Když zvedneš počet týmů ve DRUHÉ lize, zvedneš počet zápasů a zároveň posuneš začátek nebo konec podzimní či jarní části (ledaže by se hrály zápasy během týdne).

Reagovat
ondrasch77

Ty jsi vážně kus debila, proč mi tu furt podsouváš, že se bude rozšiřovat 2. liga na 18 týmů?

Vždyť je to úplná píčovina..., zamysli se nad sebou než tu budeš chytračit.

Reagovat
pingla

já tady reagoval na druhou část tohoto tvrzení: "12 v první, 18 v druhé"

a pak tu přijdeš s tímhle: "proč mi tu furt podsouváš, že se bude rozšiřovat 2. liga na 18 týmů?"

dej se do kupy, osle

Reagovat
ondrasch77

Ale já reagoval pouze na tvoje otírání se o jablonecký trávník!

Na co ty jsi reagoval původně, je mi celkem u prdele... V tom tvém příspěvku, na který jsem reagoval nebyla žádná zmínka o té píčovině, co o ni furt píšeš, tak se prober.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

čtu si tady tu vaší konverzaci a nestačím se divit

Reagovat
ondrasch77

To se ti docela divím, že na to máš nervy.

Někdo má holt dlouhý vedení...

Reagovat
HorajzmAmmann

bavím se u toho královsky

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
pingla

jo, když si dement a nechápeš, že tady celou dobu píšu o druhé lize, tak je to těžké no

Reagovat
ondrasch77

Ty asi nebudeš úplně nejostřejší tužka v penále, viď?

Reagovat
pingla

na tebe jsem ostrý až moc, když neumíš číst a hlavně porozumět psanému textu

Reagovat
ondrasch77

To nejspíš popisuješ sebe troubo...

Já se věcně vyjádřil k jabloneckému trávníku a ty tu jedeš nějaké své fanasmagorické, bludné a zcela zcestné představy blbe.

Reagovat
andrew96

Klidně něco takového. Hlavně, ať se z druhé ligy stane prostředí vytvářející soutěžní tlak na vyšší soutěž. Současná podoba FNL je hanbou a představuje podhoubí pro možné problémy v otázce kvality českého klubového fotbalu a jeho konkurenceschopnosti.

Reagovat
Cotton

To je pravda, postoupit může akorát Brno. Zbytku chybí stadion nebo výsledky. Kdyby tam přibyly Karviná, Teplice, Pardubice, Bohemka, tak už je to zajímavější, ale to si samozřejmě týmy nikdy neodsouhlasí, většině by se to nevyplatilo.

Reagovat
ladyboy arsenal

Reagovat
dave30

Je to "jen" 14 bodů a je to téměř v každé lize. V PL je třeba 16 bodů mezi 2. a 4.,v Champu vede Fulham o 12 bodů, v Belgii je 12 bodů mezi 1. a 3., Brno vede FNL o 12 bodů, PSG vede o 15 bodů, v Chorvatsku je 13 bodů mezi 4. a 5., v Maďarsku mají 10 bodů mezi 3. a 4. atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten bosenský sniper řádil v dresu Slovanu. Opravdu neskutečný talent

Reagovat
John Obi Mikel

Důležitá výhra v ženském derby

Reagovat
Miguel19

Bude tu dnes slávistických slz více jak včera?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
db18

Skrz slzy už nevidí na monitor, tak možná ne...

Reagovat
Blasphemer

pan trenér Kozel

Reagovat
Martin9719

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň titul

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
John Obi Mikel

Snad ti to s tím tipem dopadne podobně jako s "Chelsea titul"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
martin1

Reagovat
John Obi Mikel

Můžeme se vymlouvat na terén (máme na to plné právo), smůlu (2 břevna, gól bez střely na bránu soupeře), odpracovaný zápas ze strany soupeře, únavu z EKL a X dalších věcí, ale nikdo nás přece nenutil tam nechat Tecla celý zápas. Tohle jde podle mně jen a pouze za Trpišem a doufám, že ho už stavět přestane. Takhle titul nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl nam prohraje titul,bez prdel. Do pice tady s tou Trpisovou nostalgii.

Reagovat
Losinho

hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, když se prohraje, pojďme to hodit na Tecla

Reagovat
John Obi Mikel

Zkus někdy na ty zápasy před hodnocením koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole dyt on je akorat tryhard. Dej tam Housteckyho a bude mit stejnej vliv na hru a hecne to jeste vic. Do pici uz, napada rychlosti downa v promocenych kaiserkach, balon neuhraje a nepodrzi jedinej, sance nedava. Pak prijde ale nejakej zkurvenej Hradec kterej mu necha dat dva goly a jedeme ve smycce.

Reagovat
ladyboy arsenal

Tecl je dřevák co by si sem tam kopl tak za Jihlavu a to že hraje v základu mistra ligy je směšný a bude vás to klidně stát obhajobu titulu

Reagovat
Rothbard

Podle mnohých přeceňovaný Bílek si maže celou ligu

Reagovat
ondrasch77

Tak "maže" je trochu superlativum..., 15 x vyhrát o gól mi jako mazání fakt nepřijde...

Reagovat
PhilipS

Prosím, ať to hlavně nevyhraje Plzeň. Ten přestárlej tým není ničím zajímavej. Trpiš si s tím fetišem pro Tecla zahrává.

Reagovat
Coutinho10

nejhorší, že oni se serou na 1. místo a pak v těch předkolech stejně totálně shořej a nedostanou se ani do skupiny EKL

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Mönchengladbach

O předkolech bych na místě slávistů v této sezóně raději mlčel.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Martin9719

Vy jste se dostali loni daleko hele, z prvního místa

Reagovat
John Obi Mikel

Pěkný no, vy jste zase naposled předkoly prolezli v roce 2017.

Reagovat
Martin9719

A co má bejt, my to víme, že to je na hovno.

Reagovat
John Obi Mikel

Já jsem si toho taky vědom Trpišovi to taky nevychází.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
martin1

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Baronne

Reagovat
Smoula14

Reagovat
Losinho

Ba dum tss

Reagovat
db18

Reagovat
andrew96

Kromě shoření v pohárech je to 1. místo úplně k hovnu.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass
Reagovat
lichna.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Imos

kdokoliv než Plzeň

Reagovat
dinss

Přestárlej tým.

Sešívky průměr 26,09 proti Liberci oproti 27,6 což je teda obrovský rozdíl. V optimální sestavě by hrála s Hovorkou (28) a Kúdelou (34), kdy Plzeň v kádru žádnýho takhle starýho hráče v poli nemá. A pravděpodobně by do toho ideálu taky patřil Bořil (31) s Traorém (33). Na straně Plzně by to byl nejspíš asi Pernica s Řezníkem. Takže než napíšeš nějakou píčovinu, radši si o tom něco zjisti.

Reagovat
martin1

Liberec Slavia

Reagovat
AjaxFans

Ola

Reagovat
Coutinho10

hrát na poli a ještě s Teclem, tak to ti ani přesilovka nepomůže....

Reagovat
John Obi Mikel

Tak přesilovky my celkově neumíme.

Reagovat
Coutinho10

taky pravda

Reagovat
ondrasch77

Dneska v Budějkách celkem slušná klauniáda

Dozadu hrajeme jak Laurel a Hardy, zejména Kubista se Štěpánkem a dopředu totální marnost...

Považanec jak šnek, když může dát průnikovou přihrávku, tak tak dlouho předržuje míč až o něj přijde. Hübschman snad dneska taky nenahrál jedinej míč do nohy...

Jediný, kdo dnes trochu snesl měřítko byl Černák, Martinec a Houska. Svoje si odehrál (i navzdory včerejší porci celého zápasu za Béčko) Vosa.

Pro dokreslení toho obveselení bylo, že Buren z malého vápna překopne prázdnou bránu (možná i tribunu)

Reagovat
John Obi Mikel

Buren je na tohle expert, to mne u něj ani nepřekvapuje

Reagovat
KingMaster13

Ale vždyť hrajete nejlepší fotbal v lize

Reagovat
ondrasch77

Nepsal jsem nejlepší, ale jeden z nejútočnějších , což možná platilo na podzim, ale o jaru se to už moc říct nedá...

Na vině je i rozsáhlá marodka, kdy dneska nebyl k dispozici Kratochvíl, Malínský, Pilař, Krob, Surzyn, Kadlec a Zelí kvůli kartám... Na lavici dneska byli jen kluci z Béčka, kteří včera odehráli celý zápas. Dneska vážně hrůza!

Reagovat
KingMaster13

Promiň, musel jsem si rejpnout Jinak jo ta marodka vám dělá dost paseku, tak snad se z toho časem dostanete

Reagovat
ondrasch77

Vždyť v poho...

Reagovat
smazaný uživatel

Rada ven

Reagovat
montaigne33

Věci se zlepší- proti ACS jste hráli dobře

Reagovat
ondrasch77

Ale v obou případech pouze plichta a hráčů ubývá..., dnes navíc další dva zranění. Hanuš snad ne nadlouho a u Štěpánka snad možná lepší (ne, že bych mu přál zranění, ale to ligový fotbalista fakt není a vždycky trnu, co zas posere). Beztak je u nás cca 3 roky a jestli odehrál 20 zápasů, tak je to hodně, kvůli zdraví.

Reagovat
montaigne33

Nevím, čím to je, že máte tolik zraněných atd. Kubu Martince znám od dětství, proto js rád, že se asp jeho zdrav stav vylepšil... Snad budou brzy fit také ostatní- FKJ= tradiční klub, patří do ligy(a to Peltu nemusím).

Reagovat
ondrasch77

Většinou přímo ze hry, někdy zaviněné, někdy ne... Martinec teď jeden z mála, který něco hraje

Díky za podporu!

Reagovat
montaigne33

Reagovat
GrimeBaller98

Bakary Ahooooj

Reagovat
KingMaster13

Gratulace Liberci, vydřeli to ačkoli měli i dost štěstí ale na to se historie neptá. Souboj o titul se tak dostává do velice jednoduché matematiky. Buď vyhrajeme v Plzni a do nadstavby půjdeme 1. (solidní šance na titul) nebo remizujeme či hůře prohrajeme a Plzeň půjde z 1. fleku tudíž rozhodující zápas by byl u nich a dost velká šance pro ně.

Koukal jsem na los nás i Plzně a troufám si říci že Slavia ani Plzeň krom vzájemného zápasu už nezakopnou

Reagovat
clinger

jako fakt?Plzeň jede do Jablonce, Olomouce a Bolky a doma Baník.dle mě může klopýtnout v každým zápase

Reagovat
KingMaster13

Baník venku je slabší a upřímně vážná hrozba je pro ně možná tak Olomouc (trochu to tam smrdí remízou ale to si oni pohlídaj). Prostě jediná naše šance je seknout je ve vzájemném, los máme jinak celkem v pohodě, že věřím že už neztratíme

Reagovat
HorajzmAmmann

Baník venku je slabší?

Reagovat
KingMaster13

No tak u nás jste dostali dost, na Slovácku slabší výkon, na Letné jste taky kolik roků nevyhráli Já netvrdím že jste slabý proti zbytku ligy ale proti té top 5 rozhodně víc koušete v Ostravě

Reagovat
Banikovec7

No proti silným to je pravda, proti slabším je to letos naopak no

Reagovat
HorajzmAmmann

Coz platí dlouhodobě pouze o Spartě a hlavně Edenu.

Poslední zápasy v Plzni jsou většinou celkem ok...

Reagovat
HorajzmAmmann

Nebo aspoň si teda pamatuju nejaky postup v poháru, pár remíz v lize...

Reagovat
Banikovec7

Poslední 2 zápasy nás tam hrozně přejeli, hlavně minule to byla ostuda. Zápas před tím byla remíza, ale tam už Plzni o nic nešlo a trošku mi přišlo, že nás nechali uhrát remízu.

Reagovat
HorajzmAmmann

No uvidíme. Letos je to ale venku celkem fajn a nikdo neříká, že to nebude i proti silnějším. Mohlo by nám to vyhovovat... Ve venkovní tabulce má Baník snad stejně bodů jako Slavia a Plzeň.

Reagovat
Banikovec7

Tak neříká to nikdo, ale zatím jsme u TOP3 hráli jen jednou a byla to ostuda, tak uvidíme. Myslím že v Plzni by nám právě mohlo pomoct to, že se jim daří, protože mi přijde, že nejhorší to bývá, když jedem k takovému soupeři, kterému to moc nejde a sami se pak stavíme skoro do role favorita. Takže se spíš bojím té Sparty.

Reagovat
HorajzmAmmann

Eden nepočítám, tam prohráváme už cestou do Prahy 2:0

Aspoň že to prokletí z MB a Liberce bylo trošku prolomeno poslední sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani hovno, to jsou úplně jednoznačný 4 výhry o gól po fotbale, z kterého si 80 % diváků bude chtít vypíchnout oči.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
FCSL

Díky Snad ten titul dáte Snad se dostanem do skupiny o titul a oberem i Plzeň. Jinak Plzeň nemá zrovna lehkej los. Venku Jablonec, kterej je sice z formy a má marodku, ale hriště podobný jako my. Venku Sigma, Bolka a doma Baník. Nevyhrajou všechno

Reagovat
KingMaster13

Díky za podporu ale moc tomu nevěřím. Bolka je tým žoldáků kterej neumí bránit, takový snový soupeř pro Plzeň, Jablonec jak píšeš marodka a bez formy. Baník venku nehraje nic moc proti těm silným. Já fakt reálně vidím možná tak remízu 0:0 v Olomouci

Reagovat
smazaný uživatel

Být tebou jsem v klidu. On to Bílek zalepí a titul zůstane v Edenu

Reagovat
FCSL

Když byl Trpiš u nás, tak si taky dělal z toho hřiště srandu a když jsme hráli těžký zápasy, at už v lize nebo v poháru, tak si přál sníh atd... Dneska ho to dostihlo. Slavii zoufale chybí kreativita no, v lize bude Stanciu hodně chybět. Už před zápasem jsem říkal, že to tady nebude mít Slavie jednoduchý. 1,55 na ně jsem nechápal, ale neměl jsem koule dát naší neprohru, škoda. A jsem rád, že nás ten mamrd Štětjna nestál body. Respekt týmu

Reagovat
Kiwi-21

Sice pravda ale jak by Sor tu hlavičku dal také to vypadá jinak

Ale v Liberci se hraje každému těžko a klobouk dolů že se to zvládlo v 10 lidech

Reagovat
Losinho

Snad už ho tam aspoň nebudete dávat

Reagovat
montaigne33

Reagovat
FCSL

Škoda, že jsme tak posrali, respektive vedení posralo, začátek sezony. Posledních 15 kol stejně bodů jako Baník a Slovácko. Mohli jsme bejt na jejich úrovni nebo trochu za nima. Tak snad dáme aspon tu skupinu o titul

Reagovat
KingMaster13

Toho Hoftycha nechali docela uvařit

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopitelne. Ten mel letet daleko driv. Jako trener je to traged.

Reagovat
KingMaster13

To sice jo ale posily měli přivést začátkem přestupáku už

Reagovat
Imos

Ačkoliv ho měli vyhodit po konci jara, kdy se posrali poháry, tak vůbec po jeho působení v Liberci nemůžu říct že je to tragéd a naopak mám z něj celkem dobrý dojem jako trenéra, který několik hráčů zvedl na jinou úroveň

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně je to tragéd jako člověk.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
lampas

Reagovat
montaigne33

Reagovat
smazaný uživatel

Greššák

Reagovat
Greny

Asi budu muset chodit hrávat malou kopanou v čase kdy hraje Slavie častěji... Sice nemůžu provokovat ale výsledek za to stojí když Liberec nevystřelil na branku

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal odpovídal kvalitě trávníku... doufám, že se hnou ledy protože na tohle se dál odmítám dívat. U nás prostě nemůžeme hrát na 100% přírodní trávu všude... jde tu i o zdraví hráčů...

Reagovat
Imos

i o zdraví fanoušků, je velká hrozba oslepnutí během sledování takových zápasů

Reagovat
Losinho

Liberci to přeju, měl jsem teda nervy jen na první poločas, ale bránil výborně. Doufám u něj teda v 7. flek, nechci tam hrát i v nadstavbě

Olayinka má super zápasy a líbí se mi, jak to prožívá, ale občas by se nad sebou měl zamyslet. A realizák taky - Tecl má prostě kvalitu na béčko, to mi nikdo nevymluví. A tu bojovnost je tam čím dál těžší vidět, oproti třeba Kuchtovi je ten rozdíl do očí bijící.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bakary3

Olayinka frnacek nahoru a dela kokotiny.

A Standa bojovnost ma, jen kdyz jsi pomalej, slabej, moc to neni poznat, kdyz se do toho souboje poradne ani nedostanes a kdyz uz, tak ho prohrajes.

On se chvalil za derby a za linz, v derby tu nahravku do takhle otevrenyho prostoru musi dat ligovej fotbalista o berlich, s linzem to udělal uplne debilne, jeste ze to Ibra doklep.

A ted zase z toho bude u realizaku půl roku zit.

A Hradec .. dyt o ten první gol skoro zakopnul...

Je mi ho líto, ale nema takovou kvalitu, vi to o sobe, ze mu lidi nakladaj a pak ty vykony a sebevedomi v koncovce taky vypadaji... Z toho neni ve Slavii cesta k lepsimu...

Reagovat
Losinho

Jako sorry, ale mně už ho líto neni.. nevyčítám mu, že nemá kvalitu, to se prostě stane, že v určitý fázi kariéry úplně odejdeš, někdo to má dřív, někdo pozdějc. Vadí mi to zhoršení fyzičky, kdy se z běhavýho Standy stal Standa kulturista. A taky mi vadí absence nějaký soudnosti. Kdyby měl tu Slavii tak strašně v srdci a blablabla, tak by se na to vysral sám.

Větší díl viny dávám logicky realizáku. Vždyť oni už to jeho nasazování ani nezdůvodňujou - buď o něm nepadne ani slovo, nebo se řekne, že to odmakal přesně tak, jak chtěli.. to tam můžeme občas hodit Pepu z Odboru přátel, kterej běhá půlmaratony.

Reagovat
Bakary3

Hm, taky uhel pohledu...

Jinak on tu rychlost uz taky asi ztraci, tak mozna si rekl, ze nakorbi, at může prispet necim jinym, nevim.

Je fakt, ze tohle je na prd pro vsechny, no, vzdyt on sam z toho musi mit takovej pocit na hovno

Reagovat
Losinho

Tak spíš ho to prostě baví, ono se to pak projeví dost.. viz Shaqiri nebo třeba Holeš, u kterýho to je naštěstí v mezích. Nebo Štetina

Třeba Torres to dokázal dobře krotit a pak během roku a půl nabral snad 10 kilo svalů

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jako kdyz vidis i toho Vachu, kterej nejak prijal svou roli a proste se dohodl, ze bude za solidni penize pomahat becku Sparty a pak Tecla, ktery je v nekterych zapasech az komicky... A s tim realizakem mas pravdu, kazdy trener ma sice sve oblibence, ale s Teclem to fakt prehani. Ale tomu napomahaji i ti ruzni Svancarove, novinari apod, kteri ho nenatrou, protoze je to proste dric a hodnej kluk.

Reagovat
Losinho

přitom to béčko by pro něj bylo akorát

Reagovat
hefy
Reagovat
db18

Reagovat
clinger

objektivní jako vždy

Reagovat
mistr129

Hele teď fakt na rovinu, i kdyby na tom měly hrát Teplice s Karvinou. Je to podle tebe adekvátní trávník na ligu? Ono je hezký říct pro oba stejný, ale pro oba stejný by to bylo i na betonu/škváře, stejně jako třeba hokej s dírama v ledě nebo tenis s děravou sítí. Ale já tedy ani na jedno koukat nechci.

Jinak jsem zápas neviděl, ale je jasný že to mělo vliv na výsledek tohohle zápasu, ale z hlediska celé sezony se na to vymlouvat nemůžeme. I když tohle byl teda vrchol, tak na podobných příšernostech už jste určitě hráli vy i Sparta.

Další věc je, že už jsme na hrozných hřištích hráli párkrát i my a zvládli jsme to, tudíž se to dalo zvládnout i tentokrát.

Reagovat
clinger

někomu jde jen a pouze o výsledky.ne o hru samotnou no. .fotbal sice trpí ale Slavia ztratila a to je nejdůležitější.bylo by super kdyby se všechny zápasy hrály na hřištích pro fotbal, jenže to by pak sopeři moc šancí neměli no

Reagovat
hefy

Netvrdim nic ve stylu "pro oba týmy to je stejný", protože to stejný není. Liberec je na to zvyklej, nebo lépe řečeno zvyklejší.

Nicméně ten potok slz za situace, kdy jste měli 70 minut přesilovku, měli snad 80% držení míče a asi 17 střel, tak... podle všeho rozhodla tzv. nekvalita než terén.

Reagovat
db18

Reagovat
mistr129

Jj, já vím že to netvrdíš, jen jsem chtěl zabránit, abys mi ty nebo někdo jiný něco takovýho napsal

jinak mi ten trávník vadí ze tří důvodů, přičemž 1) se dá hodnotit jako brečení, ty zbylý dva už ne:

1) samozřejmě jsme pořád měli vyhrát i za těchhle okolností, ale Liberec si tímhle (zjednodušeně řečeno) zvýší šanci na body třeba z 10 % na 40 %.

2) takovýhle hřiště už je prostě regulérně o zranění. Ono nakonec to ještě dopadlo dobře, že jsme "jen" prohráli. Taky to mohlo dopadnou třeba naší výhrou 0:3, ale 2 hráči to mohli odnést.

3) z toho fotbalu bolí oči, nedá se na to koukat a jestli si to zapnul někdo, kdo pravidelně FL nesleduje, tak ji teď už tuplem sledovat nebude. Pro slávisty, liberečáky nebo plzeňáky aspoň tenhle zápas měl náboji, ale fakt nevím, co si z tohohle mohl odnést třeba fanoušek Baníku nebo Pardubic.

Reagovat
smazaný uživatel

Od zítřka v Tescu slevy na papírové kapesníčky

Reagovat
hefy

Co ti na to mam napsat...

1) Je otázka, jak moc pravdivý tvrzení to je, ale kdybych hypoteticky uznal, že to co řikáš, je pravda, tak by tahle "záškodnická" taktika Liberce byla výhodná (využitelná) pouze proti Slavii, Spartě a Plzni. Jinými slovy, proti týmům, který tam jedou vyhrát. Proti všem ostatním týmům, který to tam jedou zavřít, by Liberec nemohl hrát kvalitní fotbal a sám se tak připravoval o možnost vyhrát. Nebo jak řikáš ty - "snížil by si šanci na body".

2) Viz bod 1. Byla-li by to pravda, tak tuhle skutečnost odsere zas a jen především Liberec, neboť na tom "nebezepčeným" terénu hrajou nejčastěji. K tomu dodam, že se mi nezdá, že by nějak abnormálně trpěli na zraněné hráče.

3) To je přece naprosto irelevantní a neměřitelný. Někomu se to mohlo zcela objektivně líbit.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě by domácí hřiště mělo být výhodou domácího týmu. Terén rozhodčí uznal, tím je to pro mě vyřešené. Pokud JT chce mít v Edenu kulečník a těsně před zápasem kropit, ať to dělají. Pokud například v létě v Liberci před zápasem se Slavii chtějí mít vyšší trávu a nekropit, ať to tak udělají

Reagovat
Greny

Ber to tak že máte trávník na které máte možnosti ostatní kluby na to nemají tak je jinej... A hraje se doma venku a každý s každým tak co ? Jasný bylo to výhodnější pro Liberec ale hráli jste !!!70!! Minut proti desiti

Furt hledáte blbý výmluvy ale Tecla máte na hrotu furt...

Reagovat
db18

Reagovat
mistr129

K těm výmluvám viz odpověď na hefyho, výkon Slavie stejně jako Tecla nekomentuju, jelikož jsem ze zápasu viděl dvě minuty.

"ostatní kluby na to nemají tak je jinej" - tak proč nutíme Pardubice nebo Hradec stavět si stadion? Taky na něj třeba nemají, tak proč by nemohli hrát na nějakým polorozpadlým. Tam by třeba aspoň nehrozilo hráčům zranění.

Zkrátka by ty kluby musely oželet třeba 2 hráče základní sestavy a o něco zdražit vstupný. Jestli se nepletu, tak třeba Karviná nebo Budějovice mají hřiště v pohodě.

Já tedy nikdy nebyl příznivcem zužování ligy a 16 týmů mi přijde ideál, ale pokud nedáme v Česku dohromady 20 týmů, který jsou schopný nabídnout něco lepšího než oraniště, tak ať tu ligu hraje týmů 10.

Reagovat
Greny

No ale když přijede Liberec k vám tak si může stěžovat že terén hraje proti nim... Protože mají jinej..ok jak to chceš resit umelkama? Těžko ..

A proč je to problém jen u vás neslyšel jsem to u Sparty, Plzně...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když měli celou dobu na hrotu Tecla, tak to možná bylo 70 minut proti deseti, ale v deseti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Liberec Slavia

Reagovat
John Obi Mikel

Markovič

Reagovat
John Obi Mikel

Sem ne

Reagovat
lampas

Trávník jak v lese u mě v lese za barákem, fotbal fakt hrozný. Když uhrajeme šesté místo, jako doufám, že ano, tak pro Slavii a Plzeň to u nás nebude zadarmo.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Další zápas blbec, kdy se nám nic nepovede, i když chceme. Letos jich bylo docela hodně. Liberec nevystřelí na bránu a vyhraje - fotbal je někdy neskutečně nevyzpytatelnej.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Mass

Už byly i horší zápasy, třeba s Ferencvárošem.

Reagovat
smazaný uživatel

No vždyť jsem psal, že letos těch smolných zápasů bylo celkem hodně. Jsme lepší, hrajeme, ale prostě prohrajeme, protože v tom vývoji zápasu se podělá i to, že našemu hráči v rozhodující chvíli padne do oka hovno z prolétajícího čápa.

Reagovat
bobis21

To slávistické "proč nemají na horách v zimě stejný trávník jako my v nížině" dnes je taková moderní verze Marie Antoinette a jejího "tak ať ji briošky"

Reagovat
Greny

Víš co je na tom nejlepší? Že v týdnu pro zápase Jablonce se Spartou to nevadilo že ten terén není v kondici

Reagovat
Bakary3

Jako ze mělo vadit slavistum, ze tam hrala sparta bramboracku?

Ty si vtipnej zase

Reagovat
Greny

Tak v Jablonci ten terén není dobrej ale když tam hraje Sparta bramboračka tak je to chyba Sparty, když hraje Slavie bramboračku v Liberci je to chyba hřiště?

Reagovat
clinger

no tak Jablonec byl lepší než Sparta a šancí tam bylo spoustu. což dneska se tvrdit nedá když Liberec nevystřelil ani na bránu

Reagovat
Bakary3

Ne, ale jasne, ze kdyz tam hraje Sparta bramboracku, skodolibe se tomu smejes.

Zatimco kdyz na poli hrajes sam, radost z toho nemas.

Nevím, co je na tom zajímavýho jako

Reagovat
Mass

Greny ani nikomu nefandí. Zato má radost, když se ostatním nedaří

Reagovat
Greny

Počkej příští rok v Brně .. tam tráva vypadá že je super a budete rádi že jste hráli v Liberci..

Reagovat
Mass

Kde to je?

Reagovat
Greny

Tam kde nevyhrajete už jsme s vama tři roky neprohráli kdo to může říci? Že jsme s vama dva roky nehráli mě nezajima

Reagovat
smazaný uživatel

Znojmo s námi neprohrálo už deset let...

Reagovat
Greny

Je vidět že na Jižní Moravě vám to nejde a to ještě s náma půjde nahoru Lisen

Reagovat
didosh

Líšeň to včera pojebala

Reagovat
Bakary3

Asi tak, ale ta jeho posedlost slavii uz pusobi dost ujete

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Bakary3

Jo zas abych nezapomnel, kdyz hraje Sparta na poli bramboracku, samozřejmě je to chyba jen Sparty, protoze je na to zvyklá z Letny

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mass

Viděl sem teda kus zápasu Jab-Spa a tam ten terén, aspoň ze začátku, tak špatnej nebyl.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
bobis21

https://tv.isport.blesk.cz/video/7548114/sestrih-liberec-pardubice-4-1-dva-goly-rabusice-hoste-dlouho-v-deseti.html

Před týdnem byl úplně stejný. Protože když v prosinci / únoru rozryješ promáčený trávník kopačkama, mezitím ti na něj párkrát nasněží a každý den mrzne, opravdu se z něj za půlku března nestane dokonalý pažit.

Reagovat
bobis21

Sorry, reakce na toho pod tebou...

Reagovat
ondrasch77

Jasný...

Já taky nechápu, co si někteří, myslí..., zejména ti, kteří vůbec netuší, jak funguje vyhřívání, počasí v "horských" podmínkách apod..., poslední měsíc jsem tady vedl dost debat na tohle téma...

Reagovat
Mass

Já sem to pochopil ale edá se s tim něco dělat? Vždyť v Rakousku v horách ve třetí lize mají lepší hřiště.

Reagovat
Mass

No zajímavé, že se ten trávník často rapidně zhorší zrovna před zápasem se Slávií. A než mě začneš obviňovat z paranoii, tak si vzpomeň na Bohemku, která za to dostala dokonce pokutu.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
PlackaSKS

To vole, tohle už je fakt moc.

Reagovat
Mass

Reagovat
C-M@ster

ses překlikl a chtěls mu dát , ne?

Reagovat
PlackaSKS

ne.

Reagovat
ondrasch77

Bohemka dostala pokutu za to, že se vysrala na zapnutí vyhřívání....

Tohle rozhodně není ten případ.

Reagovat
hromdopolice

Ve čtvrtek tam totiž otevřeli výběh divokým čuníkům

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Ilumináti

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ty máš věci

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Greny

Pak nechápu proč tam posíláte své hráče na hostování asi jim to tam ten terén nesedí že skoro nehrají a když tam trénoval Trpis neslyšel jsem že by si na něco stezoval.

Já to nechci furt zlehčovat ale prostě dneska není chyba jinde než ve Slavii nikdo jiný vám to neprohral

Reagovat
martin1

Reagovat
lampas

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ty vole, dame si vlastnaka, cely zapas hrajeme proti deseti, Knobloch nemel jediny zakrok, ale muzou za to ulicnici z Liberce, kteri rozryli travnik

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
doshcz

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Reagovat
db18

Reagovat
mistr129

Samozřejmě že na horách bude udržování kvalitního trávníku nákladnější, ale na jiné takovéhle faktory se holt ohled nebere - pražské kluby mají např. dražší pozemky pod stadionem, v Bolce hlavně kvůli složení obyvatelstva ve městě nikdo na fotbal nechodí apod.

Mimochodem, viz tenhle příspěvek, že to očividně jde - a pokud by to snad kvůli brzkému začátku nešlo, tak ať je pro příští sezonu takový rozpis, že Liberec a Jablonec budou první čtyři jarní zápasy hrát venku:

https://twitter.com/kenny_cz/status/1503301356773326848

Reagovat
bobis21

No jo, když on ten Innsbruck hrál doma v listopadu a pak až v březnu. U nás se hraje o vánocích a v půlce února. Takže tu dobu která je pro trávník nejhorší tam právě vynechali.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
vestinustarychdubu

Ze te stav travniku jinych klubu zajima jen ve chvili, kdy na nem prohraje Slavia a jeste to srovnavat s tim, ze v Bolce nikdo nechodi na fotbal.

Ja z toho osobne taky nejsem nadsenej, ze zrovna Slovan s tim ma dlouhodobe docela problemy vlivem nekolika faktoru - poloha stadionu a mesta obecne (hory, pocasi, hned za stadionem reka - vlhko, zima, hlavni tribuna pres kterou nesviti slunce na cast u lavicek - to se alespon loni minimalizovalo prosvetlenim casti strechy). A vubec tomu nepomaha to - a to je neco, co tvrdim dlouhodobe (nejen v navaznosti na kvalitu travniku, ale hlavne i na divackou atraktivitu), ze je proste nesmysl v nasich koncinach hrat v prosinci, potazmo unoru, ale hlavne ze se udelala nadstavba, kdy je na terminovou listinu jeste vetsi tlak.

Jako bylo by krasny mit na Slovanu treba hybrid, jenze to je proste nakladna vec, kterou si tady vetsina klubu proste nemuze dovolit. Apropo, neni to tak davno, co mela s travnikem problem i Slavia v Edenu. Zaroven, v horach to sice jde, ale taky ty kluby (ac hraji nizsi ligu ve sve zemi), jsou na tom proste financne uplne jinde, nez provincni kluby v CR.

https://sport.aktualne.cz/fotbal/ceska-liga/za-spatna-hriste-casto-mohou-treneri-sami-travnikar-nemuze-p/r~4bea7ae2264d11e8aca5ac1f6b220ee8/

Reagovat
kilobyte

Rychle zapomínají.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
didosh

Souhlas!Karl šetří, sere na trávník.

Reagovat
vestinustarychdubu

Není tak uplně pravda - loni se trávník kompletně měnil (hned po posledním domácím zápase), včetně novýho podloží pro něj, a rekonstruovala se hlavní tribuna, kdy se přední část krytiny dělala průhledná, aby prosvítávalo skrz na nejproblémovější část, na kterou nesvítilo.

Reagovat
didosh

Tak proč to tam vypadalo jak na poli?Klagenfurt, Innsbruck, Dornbirn jsou taky v horách a takovéhle pole nemají...Nebo když jsme v Krušnohoří, tak z druhé strany Aue,kdyby se o to starali průběžně a ne jen v týdnu před zápasem, tak to tam tak nevypadá...

Reagovat
vestinustarychdubu

Tady je najednou odborníků na pěstování trávy v horách Innsbruck viz výše, tam se od listopadu nehrálo. Za další, v zimních měsících tráva prostě neroste a neregeneruje a ve středu se U Nisy hrál navíc odložený zápas s Pardubicema, což tomu trávníku taky rozhodně nepomohlo.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Oni jsou fakt vtipní. A pak se diví, že se jim lidi smějou. Kdyby měla Slavie rozpočet jak Liberec, tak mají trávník taky na hovno.

Reagovat
ondrasch77

Na toto téma jsem tu měl "solidní" diskuzi tak cca před měsícem, kdy kvůli náhlému spadu sněhu odložili náš zápas se Spartou...

Reagovat
didosh

Hlavně že ty si odborník...Určitě ta dohravka tomu pomohla,to souhlasím...Ale nevěřím že se o ten trávník starají, tak jak mají...

Reagovat
bobis21

A co teda mají dělat. Nic jiného než ty lampy, které jsou investice v desítkách milionů, se stim dělat nedá.

Reagovat
kilobyte

Přestěhovat se.

Reagovat
ratusek

Do Jablonce

Reagovat
kilobyte

Jako mohli by se spojit a mít tak 2 stadiony. Takže by vždy měli jeden v záloze.

Reagovat
ondrasch77

Jeden v Jablonci v 500 metrech a druhej v Liberci v záplavové oblasti.

Reagovat
Hokaido

Vy jste fakt neuvěřitelně ubrečený. Po dlouhý době jsem kouknul pod souhrn naší ligy a nezměnilo se vůbec nic.

Jeden zápas a slavisti jsou experti na trávníky v horských podmínkách, to fakt nevymyslíš.

Reagovat
clinger

a nějaký argument by byl?nebo sis chtěl jen kopnout.viděl si vůbec ten zápas a ty záběry na krtince?asi ne viď.tak se radši starej o ty svoje nekopy

Reagovat
$$CaptainKokotko

Argumenty od vestinustarychdubu jsou nic jo? Co takhle argument s rozpočtem. Slavie má tak 5x oproti Liberci ne? Tak drž hubu.

Reagovat
Greny

Ty jo nebyl to Leicester kdo si stěžoval po zápase EL na trávník na Slavii?

Reagovat
$$CaptainKokotko

Myslím, že jo.

Reagovat
Blasphemer

jo

Reagovat
kilobyte

https://www.eurofotbal.cz/clanky/rodgers-byl-po-zapase-na-slavii-kriticky-k-travniku-i-rozhodcim-492949/

Kromě trávníku se tam řeší ještě Hošek. Když jeho jediný problém byl, když řekl, že Vardy je hloupý a Schmeichel je tlustý. To byly časy.

Reagovat
John Obi Mikel

Tehdy se řešil hlavně Prymula

Reagovat
martin1

Reagovat
ondrasch77

Dřív to tak i bylo, že se Jablonec zohledňoval při losování, tak aby první dvě jarní kola hrál venku, navíc liga začínala na konci února.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
smazaný uživatel

Docela dobrý víkend. Škoda té VARkundy v Plzni, mohlo to být ještě lepší.

Reagovat
Kepy_FCB

Kdo podlehne kozlomajzně nemůže chtít titul

Reagovat
smazaný uživatel

Když nebude, zlobit se nebudu, jen trochu smutný. Pořád mě ten náš fotbal baví víc, než to, co hraje Plzeň. Patnáctkrát 1:0 je strašně upocený a vlastně nudný. To už je zábavnější Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Mincev si hral na Simeoneho?

Reagovat
ratusek

Minčev má filcky?

Reagovat
didosh

asi jo kokot

Reagovat
RadekVonCZE

Filcky?

Reagovat
RadekVonCZE

Ajo já jsem blbej už vím

Reagovat
ratusek

Měl pořádnej kuloškrab

Reagovat
HorajzmAmmann

přilepený koule na stehnu jsou jedna z nejhorších věcí.. ever

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ratusek

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele