FORTUNA:LIGA - souhrn 24. kola: Slavia ovládla derby a je znovu první

05.03.2022, 17:01, aktualizováno 06.03.2022, 20:09
Komentáře a souhrny
Slavia v pražském derby přehrála Spartu a vrací se do čela tabulky před Plzeň, která otočila zápas ve Zlíně. Baník Ostrava si podělil body s Libercem. Slovácko podruhé za sebou vyhrálo, tentokrát v Teplicích. Mladá Boleslav si poradila s Karvinou a zastavila propad. Pardubice proti Českým Budějovicím třikrát neudržely vedení a získaly pouze bod...

Slavia Praha - Sparta Praha 2:0

06.03.2022 18:00

Góly: 41. Ondřej Lingr, 90+2. Ivan Schranz

Třetí derby v sezoně již Spartě nevyšlo. Letenští ve 24. kole nestačili na odvěkého rivala a sen o mistrovském titulu se jim vzdaluje. To Slavia po výhře 2:0 zůstává plně ve hře o ligový primát, když opět zdárně odrazila nápor Plzně a v tabulce zůstává první.

V Edenu se odehrálo již tradiční derby. Spíš než oslava tuzemské kopané, kterou by šlo následně vyvážet a propagovat za hranicemi, probíhal ve Vršovicích nelítostný boj plný tvrdých soubojů a slovních přestřelek. Herně se však přece jen vedlo lépe Slavii, která si v první půli vypracovala těsný náskok. Sparta po změně stran marně hledala recept na obranu soupeře a v závěru nakonec inkasovala ještě jednou.

Že se nedělní střetnutí nebude lišit od nedávných duelů mezi pražskými "S", demonstroval již ve 13. minutě Krejčí mladší. Středopolař hostů surově přišlápl Sora a mohl být rád, že od polského arbitra Marciniaka viděl jen žlutou kartu. O čtyři minuty později se Letenští prezentovali v lepším světle. Pavelka využil zaváhání stopera domácích Hovorky a po postupu dopředu předal míč na pravou stranu Haraslínovi. Slovenský křídelník ale prováhal ideální moment k zakončení, takže výslednou střelu zablokoval bránící Jurásek.

Poté již převzali otěže slávisté. Hvězdný moment sešívaných mohl přijít po půlhodině hry. Bah centrem vyhledal hlavu Sora, proti němuž ovšem zasáhl sparŤanský brankář Holec, který o několik sekund později vytěsnil ránu Juráska na tyč. Ve 41. minutě už však většina Edenu vybuchla nadšením. Bah opět dostal prostor ke své oblíbené činnosti, tedy hledání spoluhráčů v pokutovém území. Tentokrát se adresátem pobídky od dánského beka stal Lingr, který potvrdil pověst perfektního hledače správného místa ve vápně a hlavou dostal míč za Holcova záda - 1:0.

Po přestávce se chvilku zdálo, že by se Letenští mohli opět dostat do zápasu. Ve 49. minutě propadl pas od Hancka až na zadní tyč, odkud z úhlu prověřil gólmana Koláře pálící Pešek. Šlo ovšem jen o ojedinělý výkřik. V dalších minutách souhra sparťanů vázla, načež byli hráči obou mužstev aktivní zejména při různých strkanicích. Činili se zejména domácí Traoré s Holešem, na straně hostů pak vedle tradičního provokatéra Krejčího mladšího zlobil střídající Karabec.

Sešívaní sice ve druhém poločase tolik nedrželi míč, zato se ale snažili hrozit z rychlých přechodů do útoku. V 67. minutě nabídl Slavii šanci chybující Holec, své zaváhání nicméně rychle napravil a zakončení Sora ukryl do rukavic. Osm minut nato se kolem Wiesnera prohnal Jurásek, který vyhledal Tecla, avšak Holec opět držel akcie Sparty nad vodou.

Kvůli táboráku v sektoru hostujících fanoušků se koncovka zápasu protáhla. Poté, co sudí Marciniak dovolil hráčům pokračovat v utkání, pálil po standardní situaci z voleje Panák, avšak přesně do míst, v nichž operoval pozorný Kolář. Další příležitost už si sparťané nevytvořili, naopak sešívaní se radovali ještě jednou. Na začátku nastaveného času vyslal Tecl Schranze, jenž si obhodil Holce a zakončením do okryté svatyně definitivně rozhodl.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - MFK Karviná 1:0

06.03.2022 15:00

Góly: 21. David Douděra

Poprvé se v novém kalendářním roce Mladá Boleslav zaradovala na ligové scéně z vítězství. A dokonce si mohla dovolit i takový luxus a zahodit penaltu. Karviná ve středu Čech svého soupeře prakticky vůbec nepotrápila, vlastně svým výkonem jen potvrdila, proč je v tabulce z dlouhodobého hlediska tím nejhorším týmem vůbec. O osudu klání rozhodl první poločas.

Domácí na svého soupeře tlačili už od úvodních chvil, v 6. minutě se zjevil ve velké možnosti Hlavatý, gólman Bajza proti němu však dokázal včas zakročit. O pár chvil později se Hlavatý ocitl v další solidní pozici, z otočky ovšem bránu netrefil. Ve 21. minutě přece přišel na řadu klíčový okamžik tohoto utkání. Dancák ještě se svou střelu na Bajzu nevyzrál, nicméně balón pak u tyčky doklepl do sítě i z velmi těžkého úhlu David Douděra, který se propracoval k dorážce. Je možné, že gól nakonec bude uznaný jako vlastní, neboť merunu ještě tečoval bránící Buchta.

Mladá Boleslav pokračovala nekompromisně v hledání pojišťujícího zásahu, ve 36. minutě napřáhl Ladra a Bajza se měl mezi třemi tyčemi co ohánět. Ve 48. minutě vůči němu neuspěl Ewerton, v 54. minutě selhal ve velké tutovce Hlavatý, jenž nikterak nemířil mezi tři tyče. A v 56. minutě se opětovně neprosadil Ewerton, který napálil pouze Bajzovy nohy. Snad jednou jedinkrát zahrozila Karviná, a to díky Buchtově hlavičce, tu ale brankář Šeda vyrazil na tyčku.

V 81. minutě musel poprvé do akce výrazněji rozhodčí Klíma, který nařizoval pokutový kop poté, co Jánoš ve vápně přistrčil Šimka po standardce Preislera. A exekutor Ewerton opravdu zprvu zacílil za záda Bajzy, jenomže do šestnáctky proběhl předčasně jeho spoluhráč Preisler, a tak se musela penalta zopakovat. A Ewerton již napodruhé na Bajzu nenašel správný recept.

Více informací k zápasu

FK Teplice - 1. FC Slovácko 0:1

06.03.2022 15:00

Góly: 55. Rigino Cicilia

Bodová šňůra Teplic skončila s prvním březnovým zápasem. "Skláři" v domácím prostředí nestačili na Slovácko jak herně, tak i výsledkově, a zaslouženě odcházeli z trávníku z prázdnou. Moravané si naopak připsali cenný zisk, díky němuž se v tabulce dotáhli na čtvrtý Baník.

První poločas patřil jednoznačně Slovácku, byť o gólu mohl pomýšlet poprvé až ve 25. minutě Havlík, jehož střela ze standardní situace prosvištěla kolem tyče. O deset minut později se v ještě větší příležitosti ocitl Jurečka, který pádil sám na Grigara, avšak gólman Severočechů uchránil svůj celek od pohromy. Hrdinou okamžiku se stal Grigar také těsně před přestávkou, kdy nejprve zneškodnil ránu Reinberka z úhlu, po následném rohovém kopu zase vyrazil hlavičku Cicilii i dorážku Šimka.

Čtyři minuty po změně stran sice na další nebezpečný centr od rohového kopu těsně nedosáhl v dobré příležitosti stojící Reinberk, v 55. minutě už se ale hosté radovali. Na centr Petržely si na zadní tyči naskočil Cicilia, jenž v souboji odstavil Shejbala a hlavičkou pod břevno překonal Grigara. Dvě minuty nato rozvlnil síť také Jurečka, ten nicméně stál v ofsajdu a z branky se nemohl radovat dlouho.

"Skláři" vystrkovali růžky až v závěru. V 76. minutě mohl vyrovnat Kučera, avšak jeho hlavička po rohovém kopu letěla těsně vedle. Nepřesně pálil v nastaveném čase též Sejk, který poslal přímý kop na tribunu a zahodil poslední šanci Teplic na bodový zisk.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - FC Hradec Králové 1:1

06.03.2022 15:00

Góly: 90. Dāvis Ikaunieks - 70. Filip Kubala

Devět remíz dokázaly až do této chvíle posbírat oba celky. Po třiadvaceti odehraných kolech se tak vysokými čísly v tomto ohledu nemohl pyšnit žádný jiný tým na ligové scéně. A nyní Jablonec a Hradec Králové své statistiky zakulatily na desítku, neboť vzájemný souboj dopadl taktéž nerozhodně. Obě branky se zrodily po obrátce, konkrétně v poslední dvacetiminutovce.

V 16. minutě se hosté propracovali do první větší možnosti, to když bránící Martinec neustál trestuhodně tlak napadajícího Kubaly, ten se ocitl v blízkosti gólmana Hanuše, jenž úspěšně zakročil, a následně míč odkopl do bezpečí stoper Štěpánek. A o pár chvil později se pokoušel měnit bezgólový stav Vlkanova, jenže po centru z pravé strany od Mejdra usměrnil hlavičku pouze těsně vedle jablonecké brány. Severočeši tak úvodní tlak svého soupeře dokázali ustát.

Domácí poprvé zásadněji hrozili až ve 28. minutě, to když Malínský sklepl balón pro Silného, ten z halfvoleje vypálil, avšak reflexivně se předvedl gólman Fendrich. Ve 30. minutě se snažil Silný udeřit gólově znovu, jemným obloučkem ho vyzval Kratochvíl, ovšem Fendrich byl při této situaci zase tím, kdo zvítězil. V nastavení prvního dějství pak Fendrich polapil ještě jeden pokus, a to od Kratochvíla. Na obě trefy se zkrátka muselo čekat až do druhého poločasu.

V 70. minutě se východočeský výběr rozradostnil po svém vůbec prvním rohovém kopu. Ten rozehrál Vlkanova, na bližší tyčce míč zachytil hlavou Mejdr, který ho prodloužil dozadu na skórujícího Kubalu. Jablonec se nicméně nevzdal a v 89. minutě aspoň vyrovnal. A jednalo se o poměrně kuriózní záležitost. Standardky zleva se ujal Zelený, dlouhý nákop do pokutového území měl zprvu Fendrich pod kontrolou a merunu vyboxoval, protože ale zavrávoral a upadl, dorážející Ikaunieks lobem zacílil do odkryté brány, kde hostující muž v rukavicích chyběl.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Slovan Liberec 1:1

05.03.2022 18:00

Góly: 19. Ladislav Almási - 79. Jan Mikula

Fotbalisté Liberce ani na čtvrtý pokus nedokázali v jarní části sezony zvítězit, když v duelu 24. kola Fortuna ligy remizovali s Baníkem 1:1. První branku slezskému celku zajistil 12. trefou v ročníku slovenský kanonýr Ladislav Almási, jenž se opět vrátil na dělenou první příčku tabulky střelců. V závěru druhé půle ale srovnal střelecký účet Jan Mikula, pro kterého šlo o premiérový gól v této sezoně.

Ostravané odčinili domácí porážku s Teplicemi dvěma důležitými výhrami a do zápasu vstupovali v pozici čtvrtého celku soutěže. Ve prospěch Slezanů vyznívala celá řada faktorů. Hnalo je hlasité publikum, které nebylo limitováno kapacitou na tribunách, Slovan navíc od 4. prosince nevyhrál jediný soutěžní zápas. Duel byl tradičně zajímavý pro ostravského Jiřího Fleišmana, který v dresu Severočechů slavil v roce 2012 mistrovský titul. Na straně protivníka naskočil poprvé v základu Lukáš Štětina, jenž utvořil stoperskou dvojici s dalším exsparťanem Dominikem Plechatým.

První významný okamžik nastal po standardní situaci. Od rohového praporku uzmul míč v předbrankovém prostoru baníkovský Šimon Falta, křídelník s číslem sedm pak dokonce orazítkoval tyč. Milan Knobloch tentokrát zasahovat nemusel, jinak měl ale v dosavadním ročníku plné ruce práce, protože držel dělenou první příčku v počtu brankářských zákroků. Na další pozoruhodný pokus však nedosáhl, když po centru Fleišmana bravurně zakončil Almási. Ostravský kanonýr dopravil balon od tyče až za brankovou čáru. Povzbuzení Baníkovci sevřeli hostující šiky Liberce, který s výjimkou zakončení Jana Matouška a Martina Koscelníka, tahal v úvodním dějství za kratší konec provazu.

Černobílí se postupem času dostávali více do zakončení, když po jednom z nich mohl Baník vděčit počínání Jana Laštůvky, zkušený gólman totiž zabránil vyrovnání skvělým vyškrábnutím rány, jejímž autorem byl Christian Frýdek. Na opačném konci hřiště se ukázal znovu Almási, nicméně pokus slovenského forvarda prolétl těsně nad břevnem. Snažení celku z města pod Ještědem vyvrcholilo v 79. minutě, kdy si našel vzdušný balon Mikula, liberecký krajní obránce už potom neměl problém zamést míč za Laštůvkova záda. I přes další ofenzivní představení zůstalo skóre neměnné a oba týmy se tak musely spokojit s bodem.

Baník doma nepředvedl přesvědčivý výkon a připsal si jen remízu. O vítězství se pokusí zabojovat 12. března na stadionu Slovácka. Slovan bude o ukončení dlouhé série bez výhry usilovat o tři dny dříve v dohrávce proti Pardubicím.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Bohemians Praha 1905 0:0

05.03.2022 15:00

Góly: -

Olomouckou Sigmu zatím po zimní přestávce Fortuna ligy značně trápila neproduktivní ofenziva a ve 24. kole se na tom nic nezměnilo. V duelu s Bohemians si totiž připsala druhou domácí remízu 0:0 v řadě. Hanáci se tak neprosadili již ve čtvrtém z pěti zápasů jarní fáze, tentokrát jim nepomohl ani pokutový kop z konce první půle, který neproměnil Ondřej Zmrzlý.

Hráči Bohemians po zimní přestávce odehráli čtyři ligová utkání a gólově se v nich dokázali prosadit jen jedinkrát. Naštěstí pro ně to znamenalo těsnou výhru nad Zlínem, jenže ve zbylých zápasech k žádnému bodovému zisku nedošlo. To zavánělo pořádným problémem, polštář na nejnižší příčky se povážlivě ztenčil a předposlední Pardubice ztrácely na Klokany dva body. Sigma si jistě také představovala úspěšnější jarní vstup, přesto ofenziva vedená navrátilcem Mojmírem Chytilem stále budila značný respekt.

Střeleckou aktivitu převzali hned v úvodu domácí fotbalisté. Právě Chytilova střela zpoza vápna ze 26. minuty jen těsně minula levou tyč. Mladému forvardovi se povedlo rozvlnit síť o šest minut později, avšak jeho radost přerušil rozhodčí kvůli těsnému ofsajdu. Velkou komplikaci pro Klokany způsobil ve 44. minutě Daniel Köstl, který zahrál v pokutovém území rukou. Následnou penaltu ovšem trestuhodně zahodil Zmrzlý, který jen potvrdil střelecké trápení Hanáků.

Olomouc měla mírně navrch i po změně stran a v 59. minutě byla velmi blízko k vedoucí brance. Chytilova hlavička z vápna sice skončila na břevnu, poté se ale míč odrazil do předbrankového prostoru, odkud se domácí snažili prostřelit zelenobílý val. Obrana Bohemians však tuto krizovou situaci ustála. Modří v závěru zvýšili útočnou aktivitu, ale Bohemka si už bezbrankovou remízu pohlídala.

Z nerozhodného výsledku jistě měli větší radost hosté, pro něž znamená cenný bod z venkovního utkání. Pro Klokany boj o záchranu pokračuje 12. března domácím duelem s Mladou Boleslaví. Sigma se o den později pokusí v Karviné o první venkovní vítězství po zimní pauze.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - Dynamo České Budějovice 3:3

05.03.2022 15:00

Góly: 27. Tomáš Solil, 50. Kamil Vacek, 71. Cadu (pen.) - 45. Jakub Hora, 57. Lukáš Havel, 87. Benjamin Čolić

Utkání 24. kola Fortuna ligy, které svedlo dohromady Pardubice a České Budějovice, skončilo remízou 3:3. Východočeši v šancemi nabitém zápase i díky trefě a asistenci Brazilce Cadua hned třikrát vedli, ani to jim však k vítězství nestačilo. V závěru totiž hostům zachránil bod Benjamin Čolič. Tým z města perníku tak mohlo alespoň těšit, že se v jarní části sezony poprvé střelecky prosadil.

Oba týmy už pravděpodobně zapomněly, jak chutná vítězství. Ba co hůř, hráči Pardubic si možná už ani nepamatovali, jak slavit góly. V jarní části soutěže se totiž ve třech utkáních ani jednou neprosadili. Jihočeši se po zimní přestávce vrátili nadějnou remízou se Spartou, ovšem následné ztráty s Hradcem či Karvinou již tak radostné nebyly. Motivovat je mohla bilance vzájemných zápasů od návratu týmu z města perníku do nejvyšší soutěže. Všechny tři dokázali totiž vyhrát.

Celky na obou stranách od počátku ukazovaly, že nebyly v optimální střelecké pohodě. Během první čtvrthodiny viděli diváci v Ďolíčku jen jednu jedinou střelu, a to ještě hodně nad branku domácích. Tuto gólovou hibernaci ale rázně ukončil Tomáš Solil, kterému přišla z levé strany krásná přihrávka od obránce Cadua. Český záložník pak poslal míč do brány a vstřelil první gól svého týmu na jaře. Na druhé straně mohl okamžitě srovnat Matej Mršič, který v tisíciprocentní šanci nechal vyniknout Jiřího Letáčka. Krátce před poločasem se do míče pořádně opřel Jakub Hora a jeho projektil ze 30 metrů zastavila až síť. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu.

Pardubičtí ale měli úžasný vstup do druhé půle. Ke Kamilu Vackovi se ve vápně přikutálel míč a obrana hostů mu dala dost prostoru, aby se s ním otočil a trefil se mimo dosah gólmana. Českobudějovičtí si ale připravili odpověď i na tuto trefu. Lukáš Havel byl v pokutovém území důrazný, přetlačil Lukáše Matějku a rybičkou poslal míč přesně k pravé tyči. Solil mohl vzápětí strhnout vedení opět na stranu domácích, ale jeho hlavička těsně prosvištěla kolem levé tyče. Po chybě Dynama se ale kopala penalta, kterou v 71. minutě suverénně proměnil Cadu a Pardubice šly do vedení tak jako tak. Budějovičtí se ale s výsledkem ani potřetí nesmířili. Tři minuty před koncem základní hrací doby se z přímého kopu skvělým technickým obstřelem prosadil Čolič. V sedmé minutě nastaveného času mohl ještě o výhře domácích rozhodnout hlavou Martin Toml, ale úspěšný nebyl.

Ačkoliv šlo o ideální příležitost, aby si jeden z celků připsal první jarní výhru, žádný z nich se po nerozhodném výsledku nedočkal. Pardubice se v příštím kole už ve středu představí v Liberci. České Budějovice 13. března přivítají Jablonec.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Viktoria Plzeň 1:2

05.03.2022 15:00

Góly: 13. Filip Kaša (vl.) - 39. Jean-David Beauguel, 49. Tomáš Chorý (pen.)

Hosté z Plzně nepropásli příležitost jít na první příčku tabulky a po výhře 2:1 ve Zlíně dostali Slavii před nedělním derby pod tlak. Jejich vítězství v duelu 24. kola Fortuna ligy se však rodilo obtížně, když od 13. minuty prohrávali po vlastní brance Filipa Kaši. Obrat ale před poločasem započal Jean-David Beauguel a po změně stran jej z penalty dokončil střídající Tomáš Chorý.

Svěřenci Michala Bílka přijeli na východ Moravy v dobrém rozmaru. Na jaře ze čtyř ligových utkání třikrát udrželi čisté konto, a to navzdory absencím Radima Řezníka a Luďka Pernici, kteří byli tentokrát alespoň na lavičce náhradníků. Ofenziva Ševců navíc v týdnu přišla o zkušeného kanonýra Tomáše Poznara, jehož zlákala nabídka polského klubu Termalica Nieciecza.

Aktivněji do zápasu vstoupili domácí Ševci, kteří se dokonce po 13 minutách dostali do vedení. Z rychlého protiútoku centroval Youba Dramé, brankář Jindřich Staněk vyrazil balon přímo do nohy obránce Kaši, který si tak vstřelil velmi smolný vlastní gól. O dva góly to mohlo být ve 26. minutě, ale to by Robert Hrubý musel zakončit tváří v tvář Staňkovi lépe, než ho jen napálit z několika metrů. První poločas byl zcela v režii domácích, a proto vyrovnání hostů ve 40. minutě přišlo jako blesk z čistého nebe. Kašova hlavička po centru zamířila sice do břevna, ale z dorážky se nemýlil Beauguel. Otočit vývoj utkání mohl chvíli před poločasem Jan Sýkora, ale ve vápně trefil pouze vyběhnutého Mateje Rakovana.

Otočka Plzně přišla již ve 49. minutě. Dramé zablokoval centr Milana Havla rukou, a tak následovala penalta pro Viktorii. K té se postavil Chorý, který byl na hřišti čtyři minuty. Střelou doprostřed branky poslal hosty do vedení a se spoluhráči kromě gólu oslavil i narození dcery Lindy. Po špatné rozehrávce Fastavu se do velké šance dostal Sýkora, ale z velkého úhlu napálil pouze levou tyč. Svěřenci trenéra Bílka se poté zaměřili na to, co jim jde letos nejlépe. A to na ubránění jednogólového náskoku. V dosavadním průběhu ročníku z 18 výher dokázali zvítězit o jednu branku hned ve 13 případech. Konec zápasu se ze strany domácích přiostřil, důkazem budiž žluté karty Cheicka Condeho a Lukáše Vraštila. Ale ani zvýšený důraz Zlínským vyrovnávací branku nepřinesl.

Fastav tak favorita překvapit nedokázal a stejně jako na Spartě zůstal bez bodu. Další duel čeká na Ševce 12. března, kdy vyjedou k utkání proti Hradci Králové. Plzeň doma přivítá tentýž den obrozené Teplice.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha24193260:1660
2.Viktoria Plzeň24193246:1660
3.Sparta Praha23155350:2650
4.Baník Ostrava24137450:3246
5.1. FC Slovácko24144641:2546
6.FK Mladá Boleslav24931237:3830
7.Dynamo České Budějovice2478933:3829
8.FC Hradec Králové24610828:3528
9.Sigma Olomouc2469933:3127
10.Slovan Liberec23761022:3227
11.Fastav Zlín24741327:4225
12.FK Jablonec23410918:3722
13.Bohemians Praha 190524641428:4822
14.FK Teplice24631525:4021
15.FK Pardubice23481127:4820
16.MFK Karviná24171620:4110

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (333)

Přidat komentář
Bex5

3 body dobry, ale ta tlacenka me srala. Kasa mohl jit klido ven.

Reagovat
Martin9719

Podle mě červená ne, míc letěl ke Staňkovi, pokud by se jednalo o faul, tak by to bylo za žlutou, chyba byla že nepískl, pak už s tím podle mě nic dělat nešlo, dle pravidel VARu.

Reagovat
Bex5

Ja ta pravidla uplne neovladam, ale kdyby Hrubes myslel, ze je to za redku, nahlasit to mel, rajt?

Asi to fakt nepovazoval za cervenou. Ale je fakt, ze si nevybavuju, jestli by ten zlinskej borec na mic mohl dosahnout, nebo ne, ale kdyz rikas, ze nemohl ... ok

Reagovat
Martin9719

Taky nevím jak moc se pravidla změnily, ale kdybych to bral jako dřív tak prostě tohle červená být nemůže.

Reagovat
Rizek

Úplně v pohodě to mohl s VARem řešit jako potenciální červenou kartu nebo penaltu. Kdyby ovšem chtěl.

Reagovat
clinger

jasná redka.ten míč šel na toho faulovanýho hráče

Reagovat
Martin9719

Čeče to je sranda že už oba leželi skoro na zemi ještě když byli před velkým vápnem, tak kdypak asi došlo k zákroku?? Penalta nikdy, co tom co jsem si to několikrát pustil ze záznamu, tak faul podražení zezadu v souboji o míč ano. Červená by v tomhle případě mohla být, k zakončení se pravděpodobně mohli dostat.

Reagovat
Rizek

Teď jsi to právě napsal - červená být mohla, čili kdyby chtěl, tak by se na to VAR zeptat mohl. Proto rozporuju tvůj point, že už se na to nemohl dle pravidel VAR podívat.

Reagovat
Martin9719

Ano, ale penalta je zároveň úplně mimo.

Reagovat
Rizek

O to nejde. Mohl to využít pro podívání se na video.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to neviděl. Nicméně VAR by měl upozorňovat jen na zjevná pochybení. Takže ne na situace “kde červená být mohla ale nemusela”

Horší je, že VAR v případě silnějších tymú upozorňuje víc. Jako například pro Spartu v poháru.

Reagovat
Bex5

VAR dobrej, ale myslim, ze by tam mela byt treba moznost, aby si ho kazdy tym 2x za zapas vyzadal

Reagovat
smazaný uživatel

A v případě toho, že měl tým pravdu by se jim pokus nesebral.

Reagovat
Bex5

Presne tak

Reagovat
John Obi Mikel

Valeš maže hatery na chleba

Reagovat
monty25

Patrik Le Giang dneska za Pohronie taky chytil penaltu, ale dřeváci stejně prohráli...

https://www.onlajny.com/match/index/date/2022-03-05/id/372223

Reagovat
John Obi Mikel

A gól Karol Mondek

Reagovat
smazaný uživatel

V mém žebříčku nejhorších golmanu v lize už je třetí od konce

Reagovat
ondrasch77

To fakt ne...

Jednou chycenou pecku (navíc blbě kopnutou) stigma nesmeješ...

Reagovat
bobis21

První půlhodinu bylo radost sledovat. Od té doby naopak bída Tohle na výhru stačit nemůže, ani proti impotentnímu Liberci

Reagovat
ratusek

neumíme hrát takto celý zápas, navíc doma. no a potom zaručeně přijde trest. už v Boleslavi to bylo udržené silou vůle, proti Teplicím to nevyšlo vůbec, Sigma taky měla nějaké šance a dnes to stačilo jen na bod Akorát u Klokana to bylo víceméně v klidu

Reagovat
Wyrda

U klokana to mohlo dopadnout taky tak. Akorat se podařilo dát na 2:0 a bylo hotovo

Reagovat
ratusek

Reagovat
C-M@ster

Snad Sparta porazí Slavii, aby se Plzeň nemusela dělit o prvního fleka.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí klidně remízka, ta propast mezi námi a Spartou by taky zahřála.

Reagovat
Martin9719

No buď vyhraje Sparta a odskočíme, nebo Sparta dostane, pak ji provětrá znovu Jablonec v bahně a uvidí se jak to Rosický myslí vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě tak 5 let a pak az zkusit poháry. Netreba to ted uspěchat Baníčku. Zítra snad Slavka, at Plzen není první.

Reagovat
Shevchenko

Na co 5 let jako? V čem to pomůže?

Reagovat
Bex5

To byla asi ironie ve smyslu "jak chcete hrat pohary, kdyz neporazite doma Liberec"

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, neskutečná ironie

Reagovat
Pablos

proč sis měnil nick z TurboPlastika ?

Reagovat
Mass

Reagovat
Bex5

Sorry, ja to nepsal

Reagovat
smazaný uživatel

Hňup zůstane hňupem, i když si změní jméno.

Reagovat
smazaný uživatel

Omg, ty seš dement

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Napsal jsem snad něco, co by nebyla pravda? Nebo že by jen potrefená slepice? (S husou bych to vůbec nesrovnával, to si husa nezaslouží)

Reagovat
Mass

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
andrew96

Jo tak odtud vítr vane.

Reagovat
Kepy_FCB

Poháry letos nebo nikdy

Reagovat
ratusek

možná i těch 5 let je málo

Reagovat
Puskas

Počkáme si, až budou pro každého, jako MS.

Reagovat
Martin9719

A oni snad nejsou? Asi se už zapomnělo na Zlín v EL a kupa dalších týmů za ty roky kteří se tam dokázali nějakým záhadným způsobem dostat i do skupin.

Reagovat
FCSL

Tak zrovna vy to už 3 roky zkoušíte marně, dostat se do skupin. Vždycky to poserou nějací Bulhaři, Izraelci a málem i Wales Pro vás by tu skupinu chtělo rovnou, to je pravda

Reagovat
Martin9719

My si za to hlavně doteď mohli sami svým přístupem většinou, a v neposlední řadě nám taky nic nevyšlo, tyče, břevna, chyby, spálený šance, na tom jsme nejvíc hořeli.

Reagovat
Martin9719

Nejvíc se to posralo s Antverpami, tam došlo přesně k tomu co píšu.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Cotton

Ikaunieks dal první gól v české lize po 4 letech

Reagovat
ondrasch77

konečně za ty prachy...

1 gól za 15 mil.

Reagovat
Imos

jsem úplně zapomněl, že jste za něj dali 15 mil jako Lotyšovi mu fandím, ale tohle je hroznej fail v tom případě

Reagovat
Imos

Reagovat
smazaný uživatel

Důležité tři body na těžkém terénu, využití ztráty Baníku! Příští týden to bude velký zápas!

Reagovat
oli9

Slovacko

Reagovat
Pablos

Když jsem viděl výkon Ikauniekse v poháru se Spartou, tak jsem už nečekal, že si kdy někdy za Jablonec zahraje... a on jim dnes zachránil bod aspoň.

Reagovat
C-M@ster

Jinak ty sporný situace Plzně. Penalta ani jedna, ale červenit se jako klidně mohlo.

Reagovat
rufus

Vrba ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Vrba za tu vaši bídu fakt nemůže

Reagovat
John Obi Mikel

DERBY JE NAŠE

Reagovat
John Obi Mikel

Pochvala po celý tým, jak to zvládl Hovorka velmi dobrý výkon.

Reagovat
Axelrose

Hovorka + Jurásek + samozřejmě celý tým a Trpiš za sestavu.

Sparta fans pochvala za počet a povzbuzování (i když samozřejmě někdy trošku dětinské) po celý zápas a za ten oheň v sektoru - nejvetší idiot ten, co tam přikládal, natáčel se u toho a napadal hasiče, když tam přišly hasit a potom byl první, kdo si sundal masku z ksichtu a utíkal se schovat mezi ostatní, když tam vlezla policie. Prostě klasika statečných debilů v davu.

A samozřejmě Slavia fans

Reagovat
ondrasch77

Standa

Souhra exjabloneckých útočníků - za 1

Reagovat
KingMaster13

Je to taaaaam Derby je naše, Praha je opět naše. Ousou konečně zvládl derby, Kolísek udělal restart své kariéry a Plavšič vyhrál derbyyyyyyyyyy Hezkou neděli Slávisté

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

To by ale měli zkontumovat ten pohár, ne? Nebo dostal dva zápasy.

Reagovat
kilobyte

Podle mě je to blbost a nechápu, že něco takového vůbec zkouší.

Reagovat
Greny

Těžko říci .. ale Kweuke si taky musel odpykat trest i po přestupu do Turecka ne?

Reagovat
kilobyte

Fakt stál

Tak to asi blbost nebude. Ale přijde mi to divné.

Reagovat
John Obi Mikel

Jestli to zkontumují, tak by měli okamžitě odvolat realizační tým.

Reagovat
Greny

Tam trenér už odešel kvůli té válce s Ukrajinou

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak by měli odvolat sekretářku a uklízečku.

Reagovat
Mass

Tady by mě zajímalo, co na to pravidla. Jestli tam neni rozdíl za trest od disciplinárky a trest "administrativní". Ale vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby to v Rusku vyřešili nějakou pěněžitou pokutou, všichni víme, že tam je nejvyšší pravidlo kdo víc zaplatí.

Reagovat
db18

Jenže Kweuke dostal trest na 4 měsíce... Kuchta na 2 zápasy... (nebo kolik)

Reagovat
smazaný uživatel

Které si však neodstál

Reagovat
Losinho

Romanovs vibes

Reagovat
Coutinho10

bylo nutny to zvladnout a vratit jim to + mame i lepsi vzajemny zapasy, kdyby se nahodou dotahnuli...takze ted uz uprit pozornost na Plzen, bude to extremne narocny souper v boji o titul

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
kilobyte

Řeší se vůbec ještě vzájemné zápasy?

Reagovat
Spalovač šancí

jo, při rovnosti bodů po nadstavbě se bere v úvahu větší počet bodů ze základní části a poté vzájemné zápasy ze základní části

Reagovat
Losinho

Dobrej zápas, jistej výkon, podobně jako rok dva zpátky v derby. A teď s Plzní o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mrtvej ofsajd

Slavia vyhrála zaslouženě. Jurásek i Sor se jeví jako skvělý posily.

Reagovat
Mass

Hlavně za toho Juráska sem rád, po dlouhý době hodně kvalitní českej levák na levym beku.

Reagovat
REPLIKATOR

Menší zlo

Reagovat
db18

Vrba je fakt zralý na to, aby v Jablonci nahradil Radu...

Reagovat
ondrasch77

Ty vole, my k vám pošlem Holíka, abychom se zbavili jeho platu a ty nám chceš dát Vrbu....

To aby začal Hübschmann pomalu chodit někam na třísměnej provoz...

Reagovat
Blasphemer

Holík je pěkně na píču. Skoro bych se vsadil, že od příštího kola bude hrát Řezník a Holík dnes hrál naposledy v základu.

Reagovat
Blasphemer

Včera. Náročnej víkend. Už mi to splývá.

Reagovat
ondrasch77

Tak já ti nevím...

Blasphemer

17.02.2022 14:27

#

Toho jsem si už dlouho přál, tak snad nezklame. Navíc pod Bílkem ve Zlíně hrál skvěle. O to rychleji by se snad mohl ustálit v sestavě.

Reagovat
Blasphemer

No, čekal jsem rozhodně víc, nebudu říkat že ne. Ale moje očekávání zatím opravdu nenaplňuje.

Reagovat
ondrasch77

A co si čekal po dvou zápasech bez přípravy?

Reagovat
Blasphemer

To je samozřejmě blbý, že nebyl na přípravě, ale zase jsem si říkal, že má předpoklady zapadnout i tak hned. Obávám se, že už šanci moc být nebude, jelikož Řezník se nejspíš vrátí už příští kolo a jestli nebude vyloženě tragickej, tak ho Bílek asi upřednostní.

Reagovat
ondrasch77

Já jsem žádný zápas Plzně s Holíkem v sestavě neviděl, takže ti tu budu těžko v něčem oponovat, ale je dost pravděpodobný, že pokud bude Řízek v cajku, že už budete hrát s ním, protože 19.3. hrajete v Jablonci a nemyslím, že by měl Holík povolení hrát proti "svým".

Reagovat
Blasphemer

U něj je hlavně blbý, že není dobrý ani dozadu, ale ani dopředu. Kdyby alespoň jedno z toho zvládal, tak jsem spokojený, ale on dozadu hoří a dopředu zkurví vše.

Já teda věřím, že teď bude hrát chvíli Řezník a Holík dostane čas se do toho dostat bez tlaku na tréninku a v béčku a nakonec to dobře dopadne.

Reagovat
dinss

Nastoupil do třech zápas, jestli se nepletu.

Jednou hrál půlku v Budějkách, kde se po jeho příchodu hra určitě zvedla. Proti Pardubkam mohl mít tak tři/čtyři áčka. Včera jsem viděl půlku a tam mi nepřišel vyloženě nějak spatnej.

Reagovat
Spalovač šancí

Prototyp moderního obránce

Reagovat
db18

Furt je lepší než Řezník.

Reagovat
Bakary3

Fotbal nic moc, zezacatku jsem tedy mel pocit, ze se Jindra zase zblaznil, ale klobouk dolu zejmena pred Hovorkou, respekt, ze je zase zpet !

Jurasek je takovej trosku Bale... Vynikající dopredu i dozadu, skvelej hrac. Sor bude hodne platnej, ale od všech kvalitni vykon, nikdo nezklamal.

Sparta opet bez napadu, vyhorela stejne jako Vrba.

A Hlozek.. prej Bayern a Liverpool... Individuální schopnosti ma, ale to je asi ctvrtka fotbalisty.

Neberu ani ty reci, jak je ho nekomu lito, ze nema kolem sebe tym... On ma ten tym z velky casti delat, ale to se nedeje.

Reagovat
Kiwi-21

Dle mého nemá ani ty invidualní schopnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Co blbneš, Hložek válí, však má stejně gólů jako Míla Škoda v Bolce...

Reagovat
Bakary3

Goly mi jsou jedno, ale sorry jako, ty jeho uplne hluchy zapasy, to je neco teda

Byt to minchev treba, tak tu dostane kour, jak nebojuje, a hlozek si to tam nějak odplaca a asi vse v pohode.

Ta jeho vlaznost me neskutecne sere, mel by zabrat uz trosku, jeste to zadna hvezda neni, aby hral timhle zpusobem.

Reagovat
ondrasch77

Hele fakt myslíš, že Hložek má být v 18 letech leadrem jednoho z největších klubů v ČR? To nebyl ani Messi v jeho letech v Barceloně...

Talent podle mě je a individuálně ligu převyšuje. Ale nikdo z něj nemůže v jeho letech dělat pilíř týmu, vždyť je to kluk. Leadří musí být jiní, ale ty Sparta kromě zmrdečka Krečího a možná Hancka nemá.

Reagovat
Mass

Když seš u tý Barcy, tak Pedri docela šéfuje, od tý doby co se vrátil, tak Barca neprohrála

Reagovat
ondrasch77

Já to uvedl pouze jako příklad...

Defacto mě španělská liga moc nezajímá.

Reagovat
Greny

A na to ti můžu dát argument že také Barcelona přivedla hráče jako Torres, Auba, Traoré , začal hrát i Dembele vedle sebe na středu má de Jonga a Busquetse za sebou Pique, Alves, Alba ... To jsou všechno lídři týmu vepředu už taky dost zkušení hráči takže on se ten tlak mezi ně rozloží a je to hned vidět na výsledcích Barcelony že se zvedají

Reagovat
Bakary3

1) v cervenci mu bude 20, ligu hraje od 16

2) nejde mi o lidrovstvi, to v sobe nema kazdy, ale o jeho vlaznej pristup ke hre. Cekal jsem, ze to bude buldok, ale je z nej docela baletka, co se na hristi fakt moc umazat nechce. Tohle se mi u nej proste tezce nezamlouva.

Reagovat
ondrasch77

1) to je úplně jedno, furt je to jen 20... Mentální vyspělost a zkušenosti ničím nenahradíš

2) v poháru proti nám to ve středu docela odmakal a vstřelil vítězný gól..., možná mohl být dnes po 130 minutovém zápase i unavený, ve středu říkal, něco ve smyslu, že toho má plný brejle.

Reagovat
Bakary3

1) ne, neni. Tenhle rozdil je na tyhle úrovni treba 60 zapasu.

2) argumentujes mi jednim konkrétním zápasem, ok, ja ale mluvim o necem, co se mi u nej nelibi dlouhodobe

3) herni nasazeni nema s mladim co spolecnyho a jestli, tak naopak bych cekal, ze ho v tomhle veku bude plný hriste

Nepamatuju je az tak moc, ale myslim si, ze mladej rosicky, baros, nedved... Jezdili jinak, a to byli jinaci fotbalisti

Reagovat
r.mrazik

Když si to nepamatuješ , tak si aspoň nevymyslej

Reagovat
Bakary3

Tak me pouc?

Pisu to opatrneji, protože jsem byl jeste dite, ale Baros byl dravec, Rosa mel neskutecnej drajv.

U Nedveda se domnivam a nemyslim si, ze jsem mimo, to byl rvac a svědčí o tom uz jen tehdejsi pocet tech cervenejch

U Hlozka nejakou velkou bojovnost moc nevidim.

Reagovat
r.mrazik

Nedvěd v 19 se kopal za uši v Dukle.

Rosický měl vedle sebe hráče, kteří hráli LM, to se pak hraje trochu jinak a taky mluvíme o nejfotbalovejsim hráči u nás za posledních X let...

Baroš vyčníval v Baníku měl 22 gólů v 76 zápasech (3,45 zápasu na gól)

Hložek má 36 gólů v 119 zápasech (3,3 zápasu na gól)

Takže..prostě...kydy na Hložka...taková klasika

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Puskas

Reagovat
Kiwi-21

Jo jenže Baroš působil opravdu jako rváč a ne lempl

A ač jsem nebyl Rosického fanoušek on tahal Spartu kolikrát sám a to i ve velkých zápasech kdy v podstatě sám pomohl porazit třeba Spartak Moskva v LM 5:2 či dal krásný gól na Arsenalu

Reagovat
r.mrazik

protoze Hlozek vypada jako lempl a statisticky je na tom lepe jak Baros...ser na to

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický Spartu táhl. Nebyla to tím, že měl kvalitní spoluhráče. Pamatuji, jak na Arsenalu obešel tři hráče a Seamen se jen díval. Tleskal mu celý stadion. Co se týká Hložka, mám pocit, že stagnuje. Je to obrovský talent, pokud co nejdříve neopustil Sraltu, může si zkazit celou kariéru

Reagovat
r.mrazik

to si pamatujes krasne,protoze to byla snad jedina dobra akce od sparty,kdy jsme se dostali za pulku..

samozrejme ze Rosa byl sikovnejsi nez hlozek...akorat ted hlozek tahne spartu a mozna vic jak rosa,protoze kolem sebe nema takovou kvalitu jako tomas...si staci projit zakladni sestavy a ze jsme hrali LM

Reagovat
Puskas

Reagovat
Selänne

Dneska by se do tehdejší sestavy vešli možná tak dva, tři hráči. I tehdejší lavička byla nadupanější, než půlka našeho základu dneska.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
r.mrazik

Tehdy jsme měli skvělý tým

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Bakary3

Nedved se tak moc kopal za usi, ze ho z ty dukly s horsima spoluhracema koupila Sparta.

Rosa ano, ale jeho herni prinos a nasazeni bylo jinde. Baros byl zvíře, nepodsouvej mi góly, jak sjem psal, o ty mi ani nejde.

Mne nejde o goly ani nejaky lidrovstvi, mne se proste nelíbí, ze kdyz je zapas, kde by mel bejt rozdilovej, je neviditelnej. Ani mi nevadi, ze ten zapas nerozhodne, ale vadi mi, ze nestrhne tym svou aktivitou, pohybem, bojovnosti - misto toho opravdu pusobi tak, ze se prostě nechce uspinit a ze mu nevadi bejt proste ve stinu.

A tady není ten argument o karvinejch a brnech od veci, prptoze v tezsich zapasech hraje na schovku a co predvedl v repre, kdyz nastoupil? Tam to bylo jeste vlažnější nez jindy.

Talent ma, na nase pomery extremni.

Ale jak jsem psal, to je jen mala cast toho, co dela hrace, a ja tam zatim proste nevidim ten zbytek, kterej by ho mel TED predurcovat k bayernu, liverpoolu...

A je to muj nazor - ostatni ho v tomhle nechavaji, jak je skvelej, ikdyz zahraje takovy zapasy, kde nejde ani o to, ze by mel byt kritizovanej, ze mu to nejde, ale ze tam ve 20 letech nepoti krev.

Reagovat
ratusek

Dle mě je strašně velkej rozdíl mezi ním a ostatníms hráčema, zejména sparťanama. Jeho myšlení a fotbalovost a krytí míče jsou excelentní. Samozřejmě přínos by mohl být vyšší, ale zaprvé hraje se dřevákama kromě Peška a Haraslína a za druhé je vlastně zaprvní nemá si to moc s kým dát, jak tu psali výše. A za to může Rosický s Vrbou, kteří oba tvrdili, že kádr je výborný, ale Vrba to mohl tvrdit, aby neshodil hráče. Což dokazuje i to, že neustále točí obranou i středem hřiště, zkrátka neví co s tím. I jemu je jasné, že kádr je průměr nebo spíše si nesedl. Ale to je zase už jiné téma.

Reagovat
Bakary3

Na tebe i pro grenyho:

Souhlasim, a jak pisu, ty individuální schopnosti tam jsou, o tom vůbec nepochybuju.

Ale zase s drevakama, nemyslim si, za nim je kolikrat sacek, kterej fotbalovej je, karabec nebo dockal jak kdy, kridla dobry, na lajnach v obrane hraci, ktery tu ofenzivu podporujou.

Pro me uz je to spis o tom, ze treba nemel by i on vytvaret servis ostatním?

Tady se porad o nem mluvi, jakoby meli vsichni hrat na nej, at se jemu hraje dobre.

Bylo by to idealni pro nej, ale ja bych proste chtel videt, ze on se ukaze, kdyz to neni jednoduchy.

A tohle od nej proste zatím nevidim.

A ten post, to je taky problem, to jde na vrub celyho vedeni Sparty, toceni treneru, a nakonec momentalne i na hlavu Vrby, ktery s nim taky nema jednoznacnej zamer.

Kdyz to shrnu - vim, ze jako kluk v jeho veku s takovym talentem nema idealni podminky, vidim, ze talent opravdu ma, jen bych chtel trosku videt, ze se ukaze, kdyz je to potreba, kdyz je to tezky, kdyz to drhne. V tehle chvilich mi to proste přijde, ze se fakt moc neuspini a radsi se schova do stinu...

Reagovat
r.mrazik

tak se podivej,kolik ma asistenci ty servise

Reagovat
Greny

U mě je největší problém ten že za 3 roky u Hložka nemáme vyprofilovan ani post který je pro něj optimální....

On hraje podhrotem , na hrotu, zprava, zleva...a všude je třeba něco jinýho.

Mimochodem v pohárovém derby hrál zleva a tam to bylo dost dobrý ... Ok nedal gól ani nenahrál ale jak makal pro tým směrem dozadu kdy měl za sebou Suchomela a hrála na něj ta strana s Bahem... Tam makal jako prase .. v repre s ním taky vykrývaji pozice

Reagovat
r.mrazik

jojo...sice si to nepamatujes,ale trava byla zelenejsi...

v liverpoolu a v bayrnu by nehrali i jinak kvalitnejsi hraci,to je zas argument

reknu ti velky tajemstvi...ani baros a rosicky nebyli v kazdem zapase rozdilovi a byli casto ve svych 19 letech neviditelni...

Reagovat
Bakary3

V pohodě, vidim, ze tu se svym nazorem na Hlozka nejsem popularni ani mezi nespartany, beru.

Tak snad se bude posouvat a opravdu bude tahoun i po herni strance i proti - bez nejakyho rejpani - lepsim tymum nez typu Karvina atd.

Reagovat
r.mrazik

uvidi se, jak mu vyjde v lete prestup do zahranici

pral bych mu takove BVB,kde s mladymi pracuji hodne slusne...nebo lipsko?

kazdopadne to bude idealni doba a navic tam uz bude nastupovat snad jen na jedne pozici,na kterou ho ten klub koupi...bohuzel pro nej ma takovou kvalitu,ze ve sparte se s nim soupe z pozice na pozici

Reagovat
Bakary3

Jo, ty kluby co pises se zdaji byt jako idealni, verim, ze by tam vynikla jeho individuální kvalita a ve spolupráci s ostatnimi kvalitnimi spoluhraci by vypadal úplně jinak.

Ve Sparte je to hodne dany jeji nekoncepci, bohuzel..

Presto bych si přál, a ted bez jakyhokoliv srovnavani, jak na tom byl v jeho veku a tak... Aby vyrostl v hrace, jakym je Schick, kterej se ty odpovednosti neboji, takovy nas fotbal a nase repre potrebuje jako sul a kezby z nej takovej hrac vyrostl.

Reagovat
r.mrazik

jestli nadavas na to,ze hlozek nebojuje,tak schick byl v tomhle na pest

i kvuli tomu se neprosadil v AS a nenechali si ho v lipsku a koupili nekoho jineho...jeho pracovni moralka byla dost spatna...kazdopadne je o dost vic golovy a tak dost starsi

a je fakt,ze si to asi v ty hlave srovnal s vekem

kdyby hlozek vyrostl do takove kvality,tak by to bylo super

Reagovat
Bakary3

Ja vim, ale duvod neprosazeni v AS vidim jinde - dyt ho davali i na kridlo, orestoze ho kupovali jasne jako utocnika, nikam jinam ani nepasuje ... A prosze mu to nesedlo, stane se.

U Hlozka uvidime

Reagovat
r.mrazik

jojo,obcas na kridlo,obcas do utoku...AS mu nesedlo

plus mel navic pomotanou hlavu z Juve a z toho,kolik stal...

a co si budeme rikat, uz ve sparte se mu moc nechtelo "makat" navic

on tu facku potreboval

Reagovat
Kiwi-21

Upřímně pokud radikálně nezmění přístup tak se neprosadí a věřím tomu že třeba v BvB by ho za chvíli neměli rádi ani vlastní fanoušci q myslím si že ani rychlostní na to nestačí když těžko soudit už dlouho jsem z něj neměl pocit že by opravdu zapnul q rozeběhl se nějak rychle

Reagovat
r.mrazik

to je slusna hloupost

Reagovat
Kiwi-21

Třeba mě zas přijde slušná hloupost že by se mel venku prosadit ale rad se spletu

Reagovat
r.mrazik

ok

Reagovat
Kiwi-21

Tak kromě síly si nedokážu říct zda ma nějako nadprůměrnou vlastnost kterou by vyčníval

Opravdu mi proti větším soupeřům ničím výjimečným nepřijde

Reagovat
r.mrazik

loni vyhral strelce ligy s 15 goly v 18 letech

letos ma 6+11 a je nejlepsi nahravac ligyy

ale mas pravdu,nema zadnou vlastnost,kterou by vycnival...kasli na to,nema to cenu

Reagovat
Kiwi-21

Píšeš o číslech které má proti slabým týmům

Ale napiš teda čím vyčnívá v Evropě a nebo v derby ?

Krom toho ze je silový hráč ?

Nedělám z něho šupáka ale na vyšší level dle mého z daleka nemá

Reagovat
r.mrazik

pardon...letos ma 9+12

mne je fakt jedno,co si myslis

jsou to stejne hloupy kecy,jako ze ronaldo dava goly z penalt a messi neumi zahrat v dulezitych zapasech...

nikdo ostatni v lize takova cisla nemel a to hrajou proti stejnym tymum...a to mu nebylo 20

v 18 vyhral krale strelcu...

takze je mi fakt jedno,co si myslis

Reagovat
Kiwi-21

Mě je jedno taky co si myslíš jen čas ukáže

Ale dát CR7 a Messiho kde jsou opravdu debilní argumenty proti nim dohromady z Hložkem je absurdní q jeho čísla znam dost dobře

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

No když na vyšší level podle tebe nemá, tak to tak prostě je ty experte

Reagovat
Kiwi-21

Nemusí to tak být proto píšu že čas ukáže

Možná se budeš divit ale moc rad se spletu a třeba za 2-3 roky moc rád napíšu že jsem se spletl, klidně i později

Přeji všem českým hráčům bez ohledu za koho hrají ale prostě mu nevěřím

Podobně jak jsem kdysy nevěřil Kadlecovy ale z trochu jiných důvodů

Reagovat
Pablos

Nepatřím mezi ty co by ho hejtovali ...ale aktuálně na to moc nevypadá, spíš si myslím, že ho někdo koupí a obratem pošle hostovat někam např. do Augsburgu.

Reagovat
r.mrazik

tomu fakt neverim

Reagovat
Pablos

Tak nepřeju si to, budu rád za opak ...je to takovej vnitřní pocit co z něj mám, což je subjektivní věc. Nepříjde mi jako typ co by hned někam zapadl do TOP klubu v Bundeslize.

Reagovat
r.mrazik

krome bayernu by se teoreticky mohl chytnou kdekoli...nerikam hned zaklad treba v BVB,ale postupem casu klidne

Reagovat
verv

Reagovat
ondrasch77

1) Nechápu

2) Argumentuju ti tím, co jsem viděl, jinak Spartu zas tak moc nesleduju (což ostatně myslím, že ani ty, tak aby si o něm mohl podávat nějaké referáty ohledně výkonosti)

3) Herní nasazení je přímo úměrné mentálnímu nastavení... Takže když na něho někdo v 19 letech nakládá, že má být tahoun Sparty, příp. že je budoucím obchodním artiklem za 1/2 miliardy, tak to může s "dětskou" dušičkou docela zamávat. Koukám, že základy psychologie asi nebudou úplně tvůj obor

4) Tady souhlas..., přesně jak píšeš. Rosický, Nedvěd nebo Baroš "vyrostli" vedle velkých leadrů a velkých osobností své doby a nikdo z nich nechtěl mít "spasitele" hned, což je bohužel hložkův úděl. Jezdili, protože na nich nestála tíha úspěchu, tu nesli jiní, dostali šanci pro přirozený vývoj, který nakonec vysoce překonali.

Jeho mantra v současné Spartě by měl být flusající lama Dočkal a Ládik Ofsajd Krejčí, což je trochu málo na to, co chceš dát Hložkovi za příklad.

Reagovat
Losinho

Když pominu všechno ostatní, tak za ty cca 3 roky odehrál snad 11-12 derby? A má 0+0, to je fakt hodně zoufalý.

Reagovat
ondrasch77

Vyjádření o level výš...

Co jako chcete po 19letém klukovi?

Reagovat
Losinho

Za mě má ty výkony obecně fajn, ale ta statistika se Slavií mi už přijde hodně zarážející. A pro přesun do lepší ligy je možná nejvíc vypovídající.

Jinak já mu fandím a doufám, že v létě ze Sparty vypadne.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
John Obi Mikel

Právě, že Bayern a Live pro něj ideálka. Nejvíc mu to pálí proti slabším týmům.

Reagovat
Greny

Já třeba kritiku Hlozka absolutně nepobiram... Furt je to hráč kterému je 19 let, hraje tam kde nastoupí protože s ním Sparta vykryva všechny prusery směrem dopředu v sestavě a všichni po něm druhou sezonu chtějí aby táhl Spartu.. kolikrát se zde řeší zda hráč po přestupu bude mít psychiku na tlak ve Spartě a Slavii a tady potom klukovi se to chce už dva roky a v podstatě to plní druhej rok o sobě pokud se nepletu je to nejproduktivnější hráč v lize.. Masakr nechtěl bych být v jeho kuzi

A k derby ano nějaké 11 derby 0+0 ale kolik za těch derby dala Sparta gólů? V posledních dvou tří a předtím za těch devět tak dva góly ne?

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
verv

Reagovat
PH8

Ta kritika není ani tak na jeho výkony ale na jeho rozvoj/stagnaci. Přijde ti lepší než loni nebo předloni? Rozdíl mezi 18 a 20 lety by měl být v lize sakra znát. Chápu, že Sparta ten tým logicky nestaví kolem něj, protože nečeká, že ho udrží. Ale kdyby ho tím pádem pustila před rokem, tak už mohl být o něco dál. Než aby zalepoval díry kde se dá, tak mohl být na své pozici top v Evropě.

Takhle se může stát, že dopadne jako Balotelli - na juniory obrovskej, takže bez konkurence, ve chlapech se hned prosadí a i díky sebevědomí se z něj stane supertalent. A pak už jen zapadá do průměru a stagnuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Je každý rok lepší, pokud to nevidíš, fotbalu nerozumíš

Reagovat
PH8

Tebe jsem se opravdu na nic neptal

Reagovat
Mass

Na Hložkovu obranu, dneska ho bránil Holeš a momentálně neni u nás hráč kterej by dokázal líp bránit. Přes Holeše si kopne málokdo.

Reagovat
dinss

Odehrát za čtyři dny nějakých 250 minut a ještě u toho táhnout celou Spartu asi není úplně něco, co chceš. Kdo mu dneska dal nějakou kloudnou přihrávku? Však buď ji dostal zády k bráně a nebo si to vysloveně musel udělat všechno sám. Nicméně musí jít v létě do prdele jinak tady shnije do konce kariéry.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
r.mrazik

vsak tenhle smudla tady na nej prska pravidelne...porad dokola

Reagovat
dinss

Já to chápu, když od něj každý čeká, že dá každej zápas tři fíky. Ale občas je to poměrně věcná kritika. Otázkou je, jestli je to oprávněná kritika přímo na něj nebo na tým Sparty jako takový.

Reagovat
r.mrazik

kdyz si vezmes,ze on idealne potrebuje mic do nohy a do tahu,tak kolikrat jsme se k tomu vcera dostali? to by nespocital na prstech jedne ruky ani hodne sikovny drevorubec

bylo by fajn,kdyby lidi pochopili,ze to neni messi...

Reagovat
dinss

Nemyslel jsem úplně včera. Tam mi ta kritika připadala zbytečná.

Reagovat
dinss

Má výkyvy ale to je na jeho věk myslím si, že docela normální. Pro něj prostě v létě musí být priorita přestup.

Reagovat
r.mrazik

jojo,uz se potrebuje dostat o uroven vys...

samozrejme je mlady a tym maji kolem nej delat jini hraci

kdyz si ale vezmes jeho cisla,tak jsou proste skvela

Reagovat
dinss

To každopádně. Krom jeho první sezony byl vždycky mezi nejproduktivnějšími hráči ligy.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Mno, celkem slušný derby po delší době. Sparta je snad definitivně z krku a teď ještě finiš s Plzní. Je fakt, že na začátku ligy jsem čekal, že Plzeň bude prudit víc, než nevyrovnaná Sparta, ale že to bude takhle natěsno, to jsem fakt nečekal. Mančaft máme lepší, fotbal hrajeme taky hezčí, ale oni prostě uhaluzí výhru i tam, kde si to spíš nezaslouží, prostě to urvou - to není brekot, to je jen konstatování a možná spíš pochvala, ono to urvání, i když se moc nedaří, ukazuje určitou sílu kolektivu. My jsme pár zápasů podělali nějakou banální chybou a ta naše fotbalovost holt tolik nepředčí ten plzeňskej buldočí přístup. No bude to ještě zajímavý. Možná bude konečně nástavba, kde se bude o něco hrát.

Reagovat
Registrujisejenproto

Panak zase zraneny?

Reagovat
John Obi Mikel

I přes náš mimořádně nevkusný transparent nakonec souboj o největších dementů získali hostující fandové, páč krom zapálené sedačky ještě zdemolovali toaletu. Gratulace.

Reagovat
Freedo

"transparentem" myslíš tifo se Švejkem? Bylo výborný!

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně patříš k těm fanouškům SKS, kteří nedodělali ani základní vzdělání

Reagovat
smazaný uživatel

Jarní zoufalost pokračuje a nezachrání to ani případná výhra Mol Cupu. V létě musí padat hlavy. A to jak v kádru, tak i na vyšších pozicích

Reagovat
r.mrazik

Přesně...další totální změna, to tu dlouho nebylo...naposledy před rokem

Reagovat
r.mrazik

První gól Číňanů celkem sranda, když Bah centroval po faulu na Haraslina.

Ale Číňani dneska lepší, Sparta toho měla po poháru plný zuby.

Říkal jsem, že Jurasek se prosadí, tak aspoň že tenhle mlaďas hraje

Reagovat
Losinho

Myslím, že mladých tam máme až až. O tom faulu si taky myslím svoje teda

Reagovat
r.mrazik

Drbnul mu zezadu o nohu. Prostě faul...nechteny, hloupý, smolny, ale faul...

Reagovat
ttopi

Když za tebou někdo běží a drbne ti o nohu, faulujícím jsi ty?

Reagovat
ttopi

Tak promiň, teď vidím, že to celé začalo, když byl Bah ještě za Haraslínem. Nevím, zda to byl faul, ale je minimálně zajímavé, že se tím nikdo nezabýval.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ke "kvalitě" našeho kádru. Oba krajní beky hrají záložníci. Střed hřiště pomalý. Na střídání na hrot nemáme nikoho a stejně tak ani na křídlo. Prakticky jakékoliv střídání nás ještě víc oslabuje. A nemáme zas tolik zranění, aby se dalo vymluvit na tohle. Navíc s tím, že někdo vypadne se musí počítat. Hráčů do počtu máme sice dost, ale většině chybí kvalita a těžce nezvládají zápasy pod tlakem.

Takže po sezoně nejen že musíme reálně opravdu posílit kvalitními hráči s zbavit se podprůměrných hráčů bez jakékoliv pravděpodobnosti zlepšení, ale je na čase si taky přiznat, že z klubu musí odejít i lidi, kteří jsou zodpovědní za skladbu kádru a přihodil bych k nim i Tomáše Malého, protože není normální mít každoročně tolik svalových zranění a jsem si jist, že to je hlavně jeho vina.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Losinho

Už se teda zjistilo, kdo opravdu nechtěl v zimě posily? Vrba/Rosický? Ten by měl letět určitě.

Reagovat
Salfovic

Křetínský, šetří na Hložka.

Reagovat
Losinho

Nebo jako, přišel Čvančara a Sor neklapl.. ale asi chápeš jak jsem to myslel.

Reagovat
r.mrazik

V zimě nikdo kvalitní přijít nemohl...fakt mě překvapuje, že to stále někdo vytahuje.

A brát jen nějakého hráče nemělo smysl, když by neměl kvalitu.

Sor měl přijít ale nechtěli jsme dát ty prachy, teď se to zdá jako velká chyba...předtím u Matouška a Hellebranda to ale bylo dobře, že jsme do toho nešli...

Reagovat
PlackaSKS

proč nemohl v zimě přijít jurásek a musí tam hrát offside krejčí?

Reagovat
r.mrazik

Protože jsme půl roku předtím koupili Hojera, Polidara, Krejčího, Hancka a máme tam Suchomela

A Jurasek by stál 25 Mega...

Takže je logicky proč nepřišel

Reagovat
PlackaSKS

ty si psal, že v zimě nikdo přijít nemohl. na tuhle pozici nikoho nemáte. krejčí je hrozný, polidar ještě horší a hojer stále zraněný. hancko hraje na stoperu a se suchomelem se očividně do áčka nepočítá. tohle všechno se vědělo dřív než dnes. nevidim teda důvod tam někoho nekoupit. spíš vidim hodně důvodů proč se někoho zbavit.

Reagovat
r.mrazik

Koukám, že zbytečná debata

Reagovat
PlackaSKS

takže se nedozvim proč nikdo kvalitní v zimě nemohl přijít

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Losinho

Hancka chcete mít na stoperu jestli to chápu dobře, Hojer byl půl roku zraněnej a očividně nebyl ani na start jara, Polidar je spíš z nouze.. Krejčí mi dává smysl, ale i tak bych čekal příchod.. vždyť poslední dobrej krajní bek byl u vás snad Karavajev.

Wiesner napravo odehrál všechno, ale nějaká extra kvalita to není a když se zraní, tak tam půjde střeďák Sáček? Nevim no.

Reagovat
r.mrazik

Kupovat někoho nalevo by bylas hrozná kravina...

Kdyby aspoň vybral jiný post, o kterém se bavit

Reagovat
PlackaSKS

je mi úplně jedno jaký post. tenhle jsem zvolil proto, že tam normálního hráče nemáte a jurásek byl k dispozici. psal si, že nikdo kvalitní NEMOHL přijít, mě jenom zajímalo proč. nebyly peníze? nebyly kvalitní hráči na trhu? ale ty nejsi schopný odpovědět. to je celé.

Reagovat
r.mrazik

Boha jeho odpověď na 25 milionového Juraska, který by nám nepomohl,, máš nahoře...

Reagovat
PlackaSKS

Ted mam pocit, že vážně nechápeš psaný text.

Reagovat
mistr129

Zkusím tu otázku naformulovat jinak. Jak jsi přišel na to, že nikdo kvalitní v zimě přijít nemohl, když během okna české kluby prodali hráče jako třeba ten Jurásek, Bassey, Sor, Fila nebo Holík? Ostatně Čvančaru jste taky přivedli teď v zimě.

Reagovat
Pablos

Protože si lže do kapsy

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Selänne

Reagovat
r.mrazik

jurasek totalne zbytecny,kdyz na danou pozici mame 4 hrace...opet stale dokola

pred basseyem dostal prednost cvancara

za Sora jsme nechteli dat prachy...reseno mnohokrat,ze se to zda jako chyba

Fila zbytecny,sedi ve slavii

Holik by rozdil proti wiesnerovi neudelal zadny

takze...kde je ta kvalita,ktera by nas posunula vys? Holik a Jurasek? tak urcite...

Reagovat
PH8

No, to nesouhlasím. To, že mají české týmy dlouhodobě nahovno skauting a nedokáží si najít adekvátní hráče po světě, pokud nejsou k dispozici v české lize (když je zrovna nepřivede agent) bych úplně nenazýval "nikdo nemohl přijít".

Reagovat
r.mrazik

v zime se nakupuje spatne...vsak to jde videt po cele evrope

nekdo prijit mohl, kvalitni hrace si ty kluby nechaji, pokud nekdo neda randal..treba jako slavie 30 za sora nebo 55 za to duo z MB

Reagovat
PH8

V tom se s tebou nehádám, že to je na hovno. Ale věřím, že to je do značné míry chyba Sparty, že umí nakupovat jen na omezeném trhu.

Reagovat
r.mrazik

jako ze bychom radeji meli vykoupit pulku liberce?

Reagovat
PH8

Nikde nepíšu, že je Slavia v tomhle lepší Slavie si v současnosti může dovolit více pokusů/omylů a může vodit i průměrné hráče, protože je JT zasadí do svého konceptu. K tomu Spartě zatím chybí koncept Ale když o tom mluvíš, tak stahujeme kvalitní hráče nejen z ligy. Namátkově:

Bah - SönderjyskE

Olayinka - Gent

Sima - Táborsko

Ousou - BK Häcken

Madsen - LASK Linz

Sor - myslím, že Ázerbájdžán

Reagovat
r.mrazik

Bah videny ve vzajemnem zapase

Olayinka videny na Dukle

Sima videny v taborsku

Sor videny v ostrave

Madsen a Ousou videny kdovi kde...takze zadny uzasny evropsky skauting to fakt neni

a tak uz jsme u prumernych hracu,ktere JT tam zasi a dela z nich děla...hh..tohle nikdy neomrzi

Reagovat
PH8

Ani nevím že hrála Slavia se SönderjyskE. Zpět k tomu co sem psal, nikde nepíšu, že by Slavia byla v tomhle nějak výrazně lepší. O něco lepší je, minimálně hraje pravidelně vzájemné zápasy s evropskými týmy, ale žádná sláva

Nevím jestli je nazvat děli a nevím jestli za to může JT, ale pro mě jako dlouhodobého fanouška je až neuvěřitelné, jak snadno se střední záložníci a stopeři, kteří nijak nepřevyšují ligu, stanou oporami týmu nebo si aspoň "pravidelně odehrají to své".

V čem vidíš ten rozdíl posledních let ty? Jestli teda Slavia nemá lepší skauting ani koncepci, tak je jediný rozdíl v množství peněz co do toho sype?

Reagovat
r.mrazik

JT je skvely trener.

A s nezmarem byly dobra dvojka...tedy nezmar byl dobry i v uplaceni a zakulisni hre,ale to je ta druha vec

Hodne penez i z velmi dobrych prodeju hracu a velka flukturace nakupu hracu je taky urcite vec...kdy koupis mraky hracu a z toho si pak vyberes par kousku. To nikdo z ligy delat nemuze.

Takze je to kombinace obojiho.

Reagovat
PH8

Je to taková spirála no. Kvůli tomu myslím oficiálně odešel právě Nezmar, že se ti to časem vymstí.

Dobře do toho nasypeš prachy, hraješ poháry, máš prachy a tak furt do kola. Problém je, když to děláš takhle a vypadneš z pohárů (viz Slavia tenkrát s Tiraspolem) nebo hodně špatně investuješ do hráčů. Zvlášť když si mezitím z těch peněz co točíš nevybuduješ dobrou infrastrukturu (myšleno skauting, juniorka, možnost stahování hráčů z celého kraje a podobně).

Reagovat
r.mrazik

ja si myslim,ze bez cloveka,co do toho bude sypat penize,tak to v nasich podminkach neni mozne udrzet

driv nebo pozdeji ty penize dojdou,protoze se spolehat na ucast v poharech je spatna strategie...vsak i Slavie za Jarolima na to vlastne dojela

tak uvidime,jak dlouho to ted vydrzi "Cinanum", preci jen ted nepostoupili ani do EL a musely prijit dalsi prodeje

ono skauting slavie nema nijak uzasny,vykupuji ligy a cekaji,jestli se nekdo chytne...

Reagovat
PH8

Mně přijde že vůbec nečteš co píšu a každý si sem tak jako házíme své nápady O skautingu Slavie jsem psal, že to není žádný zázrak. Slavia za Jarolíma je právě ten Tiraspol o kterém jsem psal.

Ten rozdíl by snad měl být, že Číňani ty peníze mají a ten kolotoč se jim točí už celkem dlouhou dobu a udělali se historické úspěchy, tak by snad v případě krize mohli být ochotni ho roztočit znovu.

Reagovat
r.mrazik

je to mozny,ja ctu jen na co primo reaguju...

kdo vi,jak to tam ted v pripade cinanu funguje...psalo se,ze to dotovat uz vubec nechteji, ale je mozne,ze jak pises, ze v pripade pruseru by do toho neco hodili (cemu ja neverim,jsou to kurvy sikmooke,jak by rekl klasik )

Reagovat
Edgar Davids

Co si mame predstavovat pod slovem FLUKTURACE, prosim?

Reagovat
r.mrazik

https://cs.wikipedia.org/wiki/Fluktuace

"Fluktuace je změna počtu osob v určité instituci, organizaci a podobně za jednotku času."

Reagovat
Edgar Davids

me zajima ale sluvko Flukturace, co si tak fundovane pouzil

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
ratusek

Vtipné je, že neotočit ten pohár s Jabloncem tak jste během týdne přišli o evropský pohár, o možnou výhru v MOLce a o titul v lize. Takhle to aspon ten pohár, pokud ho získáte, trochu napraví. Ale asi je to slabá náplast. Ovšem znamenalo by to jistotu pohárů příští sezonu.

Reagovat
Lemond Laws

To je ten rozcvičkovej honimír? Tak to naprosto souhlasím. Dlouho mě nikdo na různých videích z kabiny neštval tak, jako on.

Reagovat
lampas

Dnes velká smůla, celý zápas Sparta tvořila hru a byla aktivnější. Takové zápasy holt taky jsou, kdy rozhodne jeden náhodný gól na druhé straně. No boj o titul je komplikovaný teď, ale pořád má Sparta reálnou šanci stáhnout náskok v nadstavbě. Teď už hlavně zbytečně neztrácet body a jít tomu štěstí trochu víc naproti.

Reagovat
Freedo

Reagovat
Kuchta

Dost zoufalý trolling

Reagovat
lampas

Já to myslel vážně.

Každopádně, když jsme u toho "jít štěstí naproti", tak při pohledu na soustavně nasraný Vrbův ksicht, oproti energii na lavičce Slavie, tak je asi patrné, kde je největší problém. Já si troufám říct, že hráče na mnohých postech má Sparta lepší, ale chybí tam absolutně "radost" z fotbalu. Vrba už začíná být pomalu za zenitem, ačkoliv lepší trenér pro Spartu pořád není, což je taky smutný...

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší trenér pro Spartu určitě je, ale musíme se podívat za hranice

Reagovat
smazaný uživatel

Za hranice... já bych se nedivil, kdyby Rosický přivedl Gulu. Vlastně s tímhle amatérským vedením bych se nedivil už asi ničemu.

Reagovat
Mass

Vždyť Slavia byla ve všem (mimo držení míče 51-49) lepší, hlavně střely na bránu 9-2.

Reagovat
Bakary3

za tu cast o Vrbovi, ja rikam, ze to psychicky uz proste nedava a s timhle troskovitym zjevem proste se Spartou nic velkyho neudela.

On nema napady ani chut a elan.

Jinak ze ma Sparta na mnohych postech lepsi hrace...

Jako lepsi z pohledu Slavie vidim golmany (kdyz Nita nechyta), Baha, levy beky (oscar + jurasek), holese, olayinku.

U Sparty bych takhle jmenoval hancka jako stopera, krejciho, hlozka.

Celkem mi ale prijde, ze ma slavia mnohem lip pokryty stopery i stred zalohy, kridla (pesek, haraslin vs lingr, sor, plavsic..), tam vyrazny rozdil nevidím, v utoku taky ne.

Navic slavie ma do zalohy madsena, masopusta, traoreho, samka, hromadu...

Takze obecne kadr Sparty az na par jednotlivcu vys opravdu nevidim, a plus jak pises, system (a trener) dela u slavie opravdu hodne.

Reagovat
Losinho

Spartě celkově chybí hloubka kádru, už nevim kolik let. Do základu Slavie by se určitě dostal Hancko, Krejčí mladší, Hložek a Pešek, jinak tam nikoho moc nevidím. Hancko teda určitě na stoperu.

Reagovat
Mass

Hancko určitě, to je nejlepší stoper v lize. Ale Krejčí II. by neposadil Holeše, Hložek momentálně nehraje líp jak Lingr, i když kdo ví, třeba by ve Slavii byl neskutečný dělo. Pešek nebo Schranz , tam by asi záleželo proti komu.

Reagovat
Losinho

Tak ty křídla by se točily podle formy.. Pešek, Schranz, Olej, Haraslín.. každej má období, kdy je na pěst.

Krejčí mladší by určitě základ hrál, klidně vedle Holeše.

Reagovat
Mass

Hrát na dvě šestky je prasárna

Reagovat
j_mrazik

To už by hraničilo s defenzivní dominancí ala Chelsea.

Reagovat
Bakary3

Tak ja bych rekl i kvalita

Je to ale i pochopitelny, ze oproti slavii nestavi obecne dlouhodobe ten kadr i na pohary mi prijde, a celkove jdou spis uspornejsi cestou s odchovanci, coz je chvalyhodny, ale pak by okolo nich mela byt opravdova kvalita a ne vata typu krejsi starší.

Reagovat
John Obi Mikel

Krejčí ne.

Reagovat
Mass

Já bych tam zase takový rozdíly neviděl, mimo těch krajních beků, který má Slavia opravdu mnohem lepší (Bah, Oscar, Masopust , Jurásek vs. Wiesner, Höjer, Polidar, Krejčí I.). Brankáře oba týmy velmi kvalitní, stopery má možná lepší Sparta (Ousou, Kačaraba, Talovierov, Hovorka vs. Čelůstka, Hancko, Vitík, Panák). Záloha je srovnatelná (Holeš, Hromada, Samek, Ševčík, Madsen, Traoré vs. Krejčí II., Pavelka, Dočkal, Sáček, Karabec, F.Souček), stejně tak na křídlech (Olayinka, Schranz, Plavšić vs. Pešek, Haraslín, Minčev). Útočníci se zdá, že mají lepší formu u Slavie, aspoň střelecky (Lingr, Sor, Tecl, Fila vs. Hložek, Čvančara, Pulkrab). Slávii se ale brzo vrátí nejlepší záložník minulý sezony Provod, a nejlepší obránce Kúdela.

Reagovat
Bakary3

No, v zasade s tim moc nesouhlasim a jen bych opakoval muj první prispevek

Ale nerikam, ze musim mit pravdu, tak ok.

Reagovat
John Obi Mikel

Nesouhlasím. Slavia v první půli trefila tyč a před tím měla ještě jednu šanci, v druhém pak šanci Tecla nebo Sora. Sparta měla 2 střely na bránu za celý zápas.

Reagovat
ttopi

Reagovat
smazaný uživatel

Už nefetuj

Reagovat
Losinho

Podobně si to doufám analyzuje i Rosický.

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Tyvole, teď koukám, jak tam srdcař LK37 vyklusal Schranze

Reagovat
Freedo

Reagovat
RuneSKS

Konečně mi jednou nevadilo, že IQ37 dohrál!

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Kdyby ti naši pakoni nerozdávali doma body, tak už dýcháme Spartě na záda. Ale coby kdyby je na hovno, já vím. Ovšem sere to

Reagovat
PlackaSKS

Pořád jedete s tím týmem nad plán

Reagovat
bobis21

Spíš tak podle očekávání ne? Nebo kdo by měl být podle tebe nad námi?

Reagovat
PlackaSKS

čekal jsem nad váma boleslav a jablonec. oba velký zklamání. a zbytek jak píše frankie-hrajete sračku, ale máte spoustu bodů. ten tým na hezkej fotbal spíš nemá, takže celkově to vidim jako "nad plán" díky střelecký formě almásiho a formě fleišmana s laštůvkou.

Reagovat
frankiefcb

já si myslím, že ten kádr je kvalitní a může bojovat o třetí místo. Jen prostě tam nevidím herní progres. Některé zápasy se povedou, ale jaro je takové nemastné neslané.

Reagovat
PlackaSKS

hele, já si myslim, že tohle ted je maximum. na třetí místo by to chtělo posílit a dost možná trenéra co umí líp reagovat na vývoj.. a že má tým krizi je normální, nikdo v lize to neodehraje konstatně v top formě. ani Slavia s lavičkou, která by jinde hrála základ. nicméně pokud i v tý krizi bojuje, tak to jde.

Reagovat
frankiefcb

já si prostě nemyslím, že máme o tolik slabší kádr než Sparta a Plzeň a že jim můžeme být rovnoceným konkurentem. Jenom prostě nějak mám pochybnosti o Smetanovi. Jenže je otázka, kdo místo něho a body taky má. Nevyhazuji ho, ale zatím mě nepřesvědčil, že má na to nás přivést do poháru a to si myslím, že kádr na to máme.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo vás jako má přesvědčit? Panik byl podle vás špatný, Kozel taky a teď i Smetana.

Reagovat
frankiefcb

no právě, že nevím. Proto Smetanu nevyhazuji. Nicméně pro mě je důležitá i hra a nějaká herní výstavba a ne hra na náhodu. Protože se to časem sesype.

Reagovat
Puskas

Kozel vyloženě selhal, což neznamená, že jinde mu to nepůjde, a Páník nebyl špatný podle všech, jen prostě bylo časem vidět, že to mezi ním a mančaftem hapruje.

Reagovat
PlackaSKS

pánik baník zachránil a místo vděku se mu dostalo hanobení od internetových hrdinů.

Reagovat
Puskas

Tak tak.

Reagovat
PlackaSKS

s tim kádrem prostě nesouhlasim. sparta má podle mě kádr úplně jinde.. a vlastně i plzen

Reagovat
Greny

Tak ono vy zas máte kádr jinde než Plzeň a bodove to neodpovida

Reagovat
PlackaSKS

ano, máme jasně lepší kádr než plzen a bodově to neodpovídá. to něco mění na tom, že baník podle mě nemá kádr srovnatelný se spartou a plzní?

Reagovat
bobis21

To nemá no. Ale úplně stejně nemá Boleslav srovnatelný kádr s Baníkem.

Reagovat
Losinho

Za mě je to 4. místo pro vás úplně jasný.. na Spartu a Plzeň to není, Boleslav se Slováckem vidím zas o dost níž.

Reagovat
bobis21

Právě proto říkám, že jedeme víceméně podle očekávání. A když (/až) v sobotu prohrajeme v Hradišti tak spíš pod očekáváním.

Reagovat
Banikovec7

neřekl bych že o dost, ale vidím to taky tak

Reagovat
lichna.

Reagovat
PlackaSKS

ted ne, ale podle mě měli. než jsme jim část sebrali a část se zranila. ti pro mě nenaplnovali očekávání.

Reagovat
Greny

Ne to jsem narážel na Bolku, Jablonec, Slovácko a za mě i Sigmu

Reagovat
smazaný uživatel

A koho by sis představoval místo Smetany ty experte?

Reagovat
ratusek

No uvidíme jak dopadne tahle sezona. Případné vysoké umístění, at už dané námi nebo neschopností týmů kolem nás, nebude asi moc důvod odvolat kouče. I přes to, že hra stojí za hovno a to štěstí se nás nebude držet věčně. Už ted celkem kulhá a drží se zuby nehty.

Navíc zase měnit trenéra po takové době? A stejne není za koho.

Ona ta sračkoidní hra nevadí, dokud nese body. Jakmile přestane, tak se lidi akorát naserou.

Reagovat
Kiwi-21

Řekl bych že jedete podle plánu ale do 3 místa je to ještě sakra že daleko

Reagovat
bobis21

Většinu podzimu jsme fakt sračku nehráli, ty špatné zápasy tam byly spíš v menšině. Teď jsem si prošel podzimní zápasy a po paměti bych řekl, že tak 11 z 19 jsme hráli dobře. Zbytek buď průměr a občas špatné ... Na jaře se nedaří, ale i tak máme pořád 2. nejlepší útok v lize (Sparta může před nás když dá gól proti Jablonci) a z týmů za námi má lepší obranu jen Sigma. A rozhodně to taky není jen o Almásim, ale právě o tom že máme několik hráčů kteří ty góly umí dávat, takže i když Laco nehraje (což je celkem časté) tak pořád máme jiné hráče kteří můžou rozhodnout.

Herně by bylo fajn umět chvíli podržet míč, ale to se snad s návratem Tetoura zlepší. Celkově bych řekl že umístěním v tabulce jsme podle očekávání, ale herně hlavně v posledních zápasech za očekáváním.

Reagovat
frankiefcb

Mně přijde, že vždycky když vedeme, tak nějak pustíme soupeře do hry. A na jaře byl špatný v podstatě každý zápas a furt se soustředíme na nákopy. (jo máš pravdu Tetour chybí)

Reagovat
bobis21

Většinou když vedeme tak vypadneme ze hry no, to mě taky sere. Teď Liberec byl krásný příklad, prvních 30 minut paráda, pak dáme gól a je po fotbale ..

Reagovat
frankiefcb

jj přesně

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
frankiefcb

tým má na ty body, co máme. Nad plán je to vzhledem ke hře si myslím. Hlavně na jaře.

Reagovat
PlackaSKS

myslim si, že jde hlavně o pár individuálních výkonů co to drží. ale ta hra je děsivá no. nicméně přináší body. plzen hraje taky mrdku a myslim, že jim to je ted dost jedno

Reagovat
ratusek

Hlavně odejde Almasi a jsem zvědav, co bude příští sezonu bez něho. Máš pravdu, dokud to nese body, tak hra nikoho moc nesere

Reagovat
Kiwi-21

Klíma vypadá taky dost gólově ale i tak máš pravdu že by ho bylo těžké nahradit

Reagovat
Greny

Ještě k derby s odstupem času... Ten rozhodci byl fakt top nesral se s tím pustil to nevadilo se mu to, třeba jakej progres proto Berkovi kterej pak totálně zápas poděla (příklad)

Můžeme se bavit o faulu před gólem na Haraslina, červené pro Krejčího a Holese ale když to vezmu v tom metru jak to řídil tak bez problemu a co chci pochválit on rozhodoval a pískal žádnej alibista jak je u nás zvykem věřím tomu že kdyby pískal Čech tak Krejčí nehraje gol neplatí a je venku i Holeš protože přece VAR ale on ho nepotřeboval a to je to co dle mě chce Příhoda po našich rozhodčích ať rozhodují a jen zásadní situace zkoumá var

A nastavení 11 plus krásné nechal ještě dvě minuty nahoru zadnej alibista snad půjde i na zápas Plzeň - Slavia

Reagovat
Greny

Nevymklo se mu to*

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

rovnou bych mu zařídil hotel v Praze, aspoň na jeden zápas z kola bych se nebál dívat

Reagovat
Losinho

Jinak Slavie prej vetovala Berku a Sparta Zelinku, Franěk s Hrubešem nezvládli fyzický testy.. zajímavý.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Franěk už měl jít dávno do prdele. Fyzický testy nedá, u videa dělá botu za botou a ještě má docela pochybnou minulost.

Ale to vetování rozhodčích mi přijde teda úsměvný, tak si ta komise má za svými rozhodčími a nasazováním stát, ne že si kluby budou alibisticky vetovat rozhodčí. Fakt tomu nerozumím.

Reagovat
Greny

Každej klub má právo jednoho rozhodčího je to i v hokeji ... Tam když vidím Lacinu nebo jak se to prase co vypadá že má jateční váhu jmenuje tak vím že to bude pruser

Reagovat
Greny

Což mě třeba když jsem zatáhl hokej sem připomíná proč nezkusit udělat rozhodčí z nějakých hráčů kdyby měli zájem třeba Podaný je inteligentní člověk a dle mě by to zvládl ..viz hokej tam je Micka a Myslím Šindel co hrávali extraligu skončili a dostali se do ELH i jako rozhodci

Reagovat
Losinho

Ti kluci to nechtěj dělat.

Reagovat
ratusek

Květoň taky píská, ale zatím myslím jen Chance ligu. Ale jak píše Losinho, oni to ostatní asi dělat nechtějí

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak mít právo veta na jednoho rozhodčího mi přijde naprosto v pohodě

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
jackinho10

Za co by podle tebe, kdyby to piskal cesky rozhodci, sel ven Holes?

Reagovat
Greny

To jak tam naskočil na toho Sparťana kolenem do zad plus se tam nějak pozduchali na zemi..

Reagovat
Mass

Nikdo trefenej do zad nebyl a požduchat na zemi se můžeš se svojí starou, ale červený za to nejsou

Reagovat
jackinho10

Aha ja jsem si myslel, ze pujde o tohle. Kazdopadne pokud by za tohle dal ten cesky rozhodci cervenou, tak by ji musel dat i tomu spartanovi, protoze ten ho potom kopl (ohnal se nohou).

Reagovat
Greny

S tím se dá taky souhlasit...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
dave30

Reagovat
meno

Ousou je nejlepší stoper od prime Deliho a to je mu teprve 22 let.

Reagovat
dave30

Jj, s celkem konzistentní výkonností...

Reagovat
Pablos

Reagovat
Bakary3

A Ngadeua... A Kudely. Hovorka byl tu dobu před zranenim taky jinde.

Ale vypadá suprove a lepší se.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Selänne

Reagovat
Freedo

Nechápu výsměch, je výbornej a v poho může jít za rok do TOP 5 ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

největší slabina v základu SKS

Reagovat
Coutinho10

asi se trochu zlepšuje, ale Delimu nešahá ani po kotníky....to byl jinej level po všech stránkách

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší než on jsou i Kudela s Hovorkou

Reagovat
Blasphemer

Od prime Maldiniho.

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej trolling

Reagovat
Freedo

Jinak Claesson z Krasnodaru, kterýho jsme dřív chtěli, je teď volnej hráč. Je mu 30 let. Asi by chtěl moc velkej plat, co? Jinak čísla měl celou dobu zajímavá.

Reagovat
Coutinho10

podle trendu z poslední doby to fakt, vypadá, že hráče v tomto věku už brát nebudeme, takže z tohoto pohledu škoda, protože to byl a asi pořád je super hráč, ale na druhou stranu se zdá, že to nakupování mladších hráčů začíná pomalu přinášet ovoce, tak uvidíme, co dál

Reagovat
wyqinac

Co zase rozebírání smrt Spartě v tiki-taka Němečku nikdo nepřeje, jak ty říkáš "smrt určité skupině lidí", ale smrt Spartě jako klubu, ať to rozpustí a všichni zúčastnění odejdou spokojeně do prdele

Reagovat
Freedo

Tak samozřejmě je to myšleno v nadsázce. Nikdo nenabádá k vraždění Sparťanů. Nejvíc ale nechápu, že to někdo spojuje s válkou na Ukrajině a říká, že kvůli ní by se tohle choreo/skandování dělat nemělo. Klub společně s O2 vybral 4 milióny na pomoc právě během derby. Zajímalo by mě, kolik přispěli morální majáky z řad Sparty, kteří zase skandovali celej zápas Všude Slávie.

Reagovat
mistr129

No ale zas dobrej point je, že o tom lidi v klubu zřejmě vědí.. řeší se všechno možný a pak pustí takový choreo.

Ne že by to bylo nějaké nabádání k vraždění, ale člověk si připadá jako debil, když pak doma vidí, co za pí*ovinu držel nad hlavou.

Reagovat
Freedo

Hele, já to prostě beru tak, že to k derby patří a je v pořádku skandovat "Jen co Sparta lehla popelem, jen co tam všichni chcípli, až do rána jsme slavili, až do rána jsme pili, Sparťane bodnu tě, až půjdeš na kutě, ty rudý žebráku, poserem tě, nanana" a zároveň bejt hluboce zasaženej děním na Ukrajině, což je můj případ. Lidi se musí nějak odreagovat a aspoň jsme chvíli nemysleli na válku. Je to prostě součást fanouškovský kultury. Jak už jsem psal výše, tak choreo se mi líbilo. Hlavně oceňuju, kolik s tím mají kluci práce a dělají vše zdarma. Traví nad tím doslova dny.

Dost pochybuju o tom, že vedení TS schvaluje motivy na tifo

Reagovat
Cotton

OT: Schick bude

Reagovat
Greny

Tak ještě Barák, Coufal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele