FORTUNA:LIGA - souhrn 19. kola: Baník Ostrava - Slavia 3:3

18.12.2021, 17:13, aktualizováno 19.12.2021, 19:57
Komentáře a souhrny
Šlágr kola plný zvratů mezi Baníkem Ostrava a Slavií přinesl šest gólů, dvě penalty, dvě vyloučení a konečnou remízu 3:3. Úřadující mistr zůstává na čele o bod před Plzní, která vyhrála v Karviné. Sparta přetlačila Hradec Králové. Slovácko se otřepalo po posledních ztrátách a doma si poradilo s Jabloncem. Krizi naopak prohloubili Bohemians, nad jejichž síly byly Pardubice...

Baník Ostrava - Slavia Praha 3:3

19.12.2021 18:00

Góly: 47. Ladislav Almási, 70. Filip Kaloč, 82. Ladislav Almási (pen.) - 24. Ivan Schranz, 29. Tomáš Holeš, 88. Tomáš Holeš

Baník Ostrava remizoval v domácím zápase devatenáctého kola nejvyšší soutěže se Slavií Praha 3:3. Pražané vedli po prvním poločase zásluhou Ivana Schranze a Tomáše Holeše 2:0 a zdálo se, že si odvezou tři body. Baník ale vývoj otočil díky dvěma trefám Ladislava Almásiho a jedné Filipa Kaloče a v závěru srovnal znovu Holeš. To už však jeho celek dohrával po dvou červených v devíti.

Slavia mohla jít do vedení už ve čtvrté minutě. To se totiž Lukáš Masopust vyšplhal ve vápně na centr Baha výš než David Lischka a prudce zakončil, míč však dokázal na brankové čáře zkrotit Viktor Budinský. O sedm minut kontroval Baník, když De Azevedo prostrčil na Ndefeho. Ten ve vápně přesně našel Nemanju Kuzmanoviće, jehož hlavička mířila těsně vedle. Ndefe pak zanedlouho napřáhl za vápnem a Mandous musel proti jeho tvrdé ráně zasahovat.

Ve 23. minutě našel Jiří Fleišman od rohového praporku hlavu Kuzmanoviće, ten však míč dokázal jen lehce škrtnout. Balon pak skončil na horní sítí Mandousovy brány. Slavia na to zareagovala svou první brankou v duelu. Peter Olayinka si naběhl za obranu na dlouhý centr od Ousoua, potáhl míč po pravé straně a poté jej předložil do vápna Ivanu Schranzovi. Ten jej dokázal procedit přes Budinského do sítě.

Za pět minut navíc hosté přidali druhý gól. Po rohovém kopu rozehraném nakrátko dostal na levé straně hodně prostoru Daniel Samek, který poté balon poslal chytře pod sebe na Tomáše Holeše, který se z první nemýlil. Trefil se přesně k tyči. Tomáš Holeš pak mohl po chybě Kuzmanoviće přidat další gól, ale trochu nepochopitelně raději přihrával, což už si domácí obrana dokázala pohlídat.

Baník vletěl do druhého poločasu jako uragán a hned ve 47. minutě dokázal snížit. Na centr z pravé strany si naskočil Ladislav Almási, který sice balon netrefil úplně ideálně, ale měl velké štěstí, protože se velkým obloukem snesl za padajícího Mandouse do sítě. Slavia navíc za dvě minuty zažila další ránu, když Oscar bolestivě zasáhl Jurošku podrážkou do oblasti třísel. Sudí nejprve tasil druhou žlutou, po následné konzultaci s videorozhodčím ale celou věc přehodnotil a Oscar vyfasoval rovnou červenou.

V 70. minutě Baník vyrovnal. Svozil si místo rozběhnutého Sora vybral raději Filipa Kaloče, což se v tu chvíli jevilo jako špatné rozhodnutí. Kaloč však za vápnem napřáhl k neuvěřitelné pumelici, která mířila přímo do šibenice a Mandous neměl šanci na míč dosáhnout. V 81. minutě pak v Ostravě viděli něco nevídaného. Po vzoru Luise Suáreze pomohl na brankové čáře Mandousovi Jan Kuchta, který balon zastavil rukou a po právu vyfasoval červenou kartu.

Baník navíc dostal výhodu pokutového kopu. Toho se ujal Ladislav Almási, který se ze svého pohledu rozhodl pro levou stranu. Slávistický brankář sice směr uhodl, ale penalta byla tak dobře kopnutá, že se chytit nedala. Domácí se však zřejmě nechali uchlácholit a Slavia v devíti vyrovnala. Lingr při rozehrávce přímého kopu jen přiťukl Tomáši Holešovi, který ranou po zemi vymetl dolní růžek Budinského brány.

V nastaveném čase však přeci jen mohl Baník ještě rozhodnout. Almási ve vápně prodloužil míč na Sora, který po faulu skončil na zemi a sudí Ostravě odpískal druhou penaltu v zápase. Té se znovu ujal Ladislav Almási, který ji tentokrát nekopl tak dobře a Mandous jeho střelu vyrazil.

Baníku v tabulce dál patří páté místo, Slavia je s jednobodovým náskokem na Plzeň první.

Více informací k zápasu

FK Teplice - FK Mladá Boleslav 0:1

19.12.2021 15:00

Góly: 38. Tomáš Ladra

Trápení Teplic nekončí. V devatenáctém kole české ligy totiž na domácí půdě prohrály s Mladou Boleslaví 0:1. O jejím vítězství rozhodl v první poločase Tomáš Ladra.

Po několika náznacích a střelách doprostřed brány, se kterými by si poradil i lepší žáček, si první zajímavější šanci vypracovali Mladoboleslavští. Vojtěch Smrž se štěstím proklouzl do pokutového území, jeho přízemní střela pak mířila těsně vedle tyče Grigarovy brány.

Hosty to však mrzet nemuselo, protože po šesti minutách šli do vedení. Domácího brankáře hodně zklamala zeď, kterou z přímého kopu prostřelil Tomáš Ladra a Grigar už se mohl jen dívat, jak balon míří do sítě.

Ve druhém poločase dostaly Teplice možnost pokutového kopu, protože hosté zahráli ve vápně rukou. Jan Fortelný vypálil po zemi doprostřed, kde však padající Šeda nechal nohy, kterými penaltu zneškodnil. Teplice však měly po faulu Douděry zahrávat v 79. minutě další pokutový kop, ten však posléze VAR odvolal.

Teplice jsou po podzimní části tabulky na předposledním místě, naopak Mladá Boleslav musí být spokojená, protože na poslední chvíli proklouzla mezi nejlepší šestku.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Fastav Zlín 1:1

19.12.2021 15:00

Góly: 25. Antonín Růsek - 63. Antonín Fantiš

Nepovedenou druhou část podzimu zakončila olomoucká Sigma další ztrátou. Proti Zlínu sice po Růskově zásahu vedla, nicméně ve druhé půli srovnal Fantiš na konečných 1:1.

Domácí si během první dvacetiminutovky vypracovali dvě velké šance. Po krkolomné akci se snažili o zakončení Breite i Růsek, ani jednomu se to však nepovedlo. Druhý jmenovaný zanedlouho stanul tváří v tvář brankáři, nepodařilo se mu ale seřídit mířidla. Po čtvrtině utkání přišel obrovský závar, při kterém musel "Ševce" dvakrát zachránit Rakovan, jemuž pomáhali na brankové čáře i obránci.

Na další pokus už se Hanáci dočkali. Spáčil po rohovém kopu odcentroval na zadní tyči, odkud Antonín Růsek hlavou skóroval. Za pár minut mohlo být srovnáno. Fantišova hlavička po standardní situaci zamířila jen o kousek vedle brány. V závěru první půle se pak znovu činil Rakovan, a to proti Spáčilově hlavičce.

V úvodu druhé půle byl hodně aktivní Zahradníček. Ten si nejprve vylámal zuby na brankáři, vzápětí připravil šanci Breitemu, jenž pálil do tyče. Namísto zvýšení náskoku ovšem přišlo srovnání. Čanturišviliho centr našel Antonína Fantiše, který tentokráte zakončoval přesně a skóroval.

Ve zbytku utkání už jen Stejskal zlikvidoval Hlinkův přímák a utkání tak vítěze nenašlo. Sigma přezimuje na desáté příčce, Zlín jen o jedno místo níže na dostřel Hanákům.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Dynamo České Budějovice 0:0

19.12.2021 15:00

Góly: -

Souboj dvou týmů z úplného středu tabulky, které nakonec přezimují na vedlejších příčkách, nepřinesl ani jeden gól. České Budějovice dvakrát nastřelily brankovou konstrukci a v Liberci, jemuž se totéž povedlo jednou, tak znovu nedokázaly zvítězit.

Hra se od začátku přelévala z jedné strany na druhou. Nejprve to zpoza vápna zkoušel Bassey, vzápětí pořádně vystrašil Knoblocha Matoušek. Z ostrého úhlu poté pálil příliš vysoko Rabušic, dosud největší šanci měl po půlhodině Michal Škoda. Ten se po Basseyho hlavičce, Knoblochově zákroku a tyči dostal k dorážce, načež liberecký gólman odehrál míč z brankové čáry.

Zanedlouho se musel činit i Vorel, jenž vyškrábnul Frýdkovu střelu. Ještě před odchodem do šaten Dynamo podruhé napálilo konstrukci, konkrétně do ní hlavičkoval Van Buren. Po návratu ze šaten zajímavě stříleli Gebre Selassie i Mršić, další tutovku pak spálil Škoda, který hlavou poslal balón nad břevno.

Po třech čtvrtinách hry znovu museli do akce gólmani, nejprve Knobloch zneškodnil Basseyho střelu z otočky, Vorel pak vychytal Tuptu. Břevno nakonec rozezvučeli i Severočeši, z akrobatické pozice do něj míč poslal Rondić. A jelikož si Vorel pohlídal i Stochův přímák, skončilo utkání remízou.

České Budějovice tak uzavírají první polovinu tabulky se ztrátou pouhého bodu na šestou Mladou Boleslav, i přes třetí nejhorší ligovou ofenzivu je Liberec hned za nimi s minimální ztrátou.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Sparta Praha 0:1

18.12.2021 18:00

Góly: 75. Adam Hložek

Nebyl to ani náhodou jednoduchý závěr podzimu, Sparta nicméně do zimní přestávky vstupuje s další výhrou v zádech. Na hřišti Hradci Králové zvítězila 1:0, když ve druhé půli rozhodl Hložek.

V samotném úvodu mohl otevřít skóre Vašulín, ten ale z malého vápna v krkolomné pozici hlavičkoval nad břevno. Rovněž Novotný si nedokázal seřídit mířidla, stejně jako předtím na druhé straně Haraslín. Hra se i nadále přelévala z jednoho konce na druhý. Nepřesně pálil ještě dvakrát Haraslín i Prekop.

Po půlhodině se v dosud největší šanci utkání zjevil Vlkanova, který ovšem Pavelkovy chyby nezužitkoval a poslal balón příliš vysoko. I druhý z gólmanů musel do pozoru, Vízka povedeným volejem protáhnul Pavelka, následná Pulkrabova dorážka rovněž úspěch neslavila. Holce poté prověřil Mejdr po Vlkanovově centru.

Ve druhé půli byla iniciativa na straně Sparty. Pulkrab při dvou příležitostech neskóroval, stejně jako následně Wiesner. Až v pětasedmdesáté minutě Adam Hložek vzal balón, pronikl s ním do pokutového území a po skvělé individuální akci překonal Vízka. Zanedlouho mohl srovnat Vašulín, po Radově prodloužení ovšem napálil jen břevno.

Letenští tak již vedení udrželi a přezimují na třetím místě se šestibodovým náskokem na Slovácko. Hradec Králové je šestý, dvě příčky však může v neděli ztratit.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Jablonec 2:1

18.12.2021 15:00

Góly: 10. Václav Jurečka, 56. Milan Petržela - 39. Tomáš Hübschman

Slovácko v posledním podzimním utkání ukončilo svou sérii bez vítězství, když porazilo Jablonec 2:1. Na Jurečkovu trefu odpověděl Hübschman, po brance Petržely pak dvakrát rozvlnil síť Považanec, oba góly ovšem odvolal VAR.

Jihomoravané do utkání vstoupili aktivně a už v desáté minutě se jim dostalo odměny v podobě vedoucí branky. Po několika odrazech se dostal balón k Václavu Jurečkovi, jenž přesnou střelou rozvlnil síť. Tentýž hráč později spálil další velkou příležitost, branka by ale stejně pro ofsajd neplatila.

I nadále domácí soupeře tlačili, Hanuše dvakrát v krátkém sledu vystrašil Navrátil. Nakonec však překvapivě došlo k vyrovnávací trefě. Centr do vápna našel Považance, jemuž se rána z voleje nepovedla. Stala se však namísto toho podařenou přihrávkou na dobíhajícího Tomáše Hübschmana, jenž už snadno skóroval.

V závěru poločasu ještě přišel obrovský závar před jabloneckou branou, kdy Tomič nastřelil břevno a rozezvučela se i tyč. Na gól si ovšem muselo Slovácko počkat až do druhé půle. Zelený, který krátce předtím prověřil Nguyena, podskočil dlouhý balón a Milan Petržela se tak zjevil tváří v tvář brankáři. Zkušený křídelník šancí nepohrdnul a skóroval.

Jen asi o pět minut později se povedlo po krkolomné akci dostat balón do brány jabloneckému Považancovi, po dlouhém zkoumání ovšem videoasistent doporučil hlavnímu sudímu gól neuznat. Sotva se začalo znova hrát, prosadil se Považanec znovu. K jeho obrovskému zklamání i tentokrát došlo k ofsajdu a nadále tak platilo vedení Slovácka.

Jelikož se neujal ani Surzynův přímý kop, ani Doležalova hlavička, udrželi muži z Uherského Hradiště vedení a tím pádem přezimují na čtvrtém místě. Jablonec se naopak nachází na barážové čtrnácté příčce.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - FK Pardubice 1:2

18.12.2021 15:00

Góly: 67. Tomáš Necid - 22. Mojmír Chytil, 56. Pavel Černý

Čtyři výhry v sezoně, z toho dvě proti svému hostiteli v podobě Bohemians. Taková je letošní bilance fotbalistů Pardubic, kteří ve druhé bitvě o Ďolíček zvítězili 1:2. Vedení jim zařídili Chytil a Černý, skóre ve druhé půli korigoval Necid.

Východočeši vstoupili do utkání aktivně a v úvodních minutách dvakrát ohrozili soupeřovu bránu. Nejprve Cadua vychytal Le Giang, Chytil pak pálil nepřesně. Jako první přesto dopravili míč do sítě Klokani, jenže Necid využil ofsajdového postavení. Z regulérní branky se radovaly po čtvrtině utkání Pardubice. Černý sklepnul balón na Mojmíra Chytila a ten si s brankářem poradil.
,br> Vzápětí každý z týmů jednou zajímavě pálil, Jeřábek ovšem neseřídil mířidla a Nový nedokázal míč do brány procedit. Po návratu ze šaten pak bílo-červení zdvojnásobili své vedení. Tentokráte se souhra z první půle otočila, Chytil odcentroval na Pavla Černého a ten rozvlnil síť za Le Giangem podruhé.

Bohemka se následně hnala za vyrovnáním, Köstl ale minul a Necid napálil břevno. Právě Tomáš Necid už byl do třetice úspěšný, když Kovaříkem prodloužený roh poslal za Letáčkova záda. Od vyrovnání v podání bývalého reprezentanta zachránil Pardubice Letáček, jenž na čáře zkrotil míč.

Pardubičtí se tak vyšvihli z barážových pozic na místo třinácté, aktuálně se nachází jen o jednu příčku a jeden bod za svým sobotním soupeřem.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Viktoria Plzeň 0:1

18.12.2021 15:00

Góly: 45. Milan Havel

Ani v zimní přestávce nebudou moci fotbalisté Slavie klidně dýchat. Na záda jim totiž bude nadále dotírat Plzeň, která vyhrála na půdě poslední Karviné 0:1. O jediný gól zápasu se postaral před přestávkou Havel.

Už po pár minutách se Viktoriáni dostali do první větší příležitosti, když Sýkora postupoval od půlky směrem na Ciupu. Pod tlakem bránícího hráče ovšem nedokázal přesně vypálit. Na opačném konci hřiště zakončoval protiútok Mikúš, ani jemu se nezadařilo skórovat. Tentýž hráč poté hlavičkoval nad břevno.

V závěru poločasu si Plzeň vypracovala dvě zajímavé šance. Nejprve prověřil brankáře Čermák, v posledních sekundách pak po kombinaci s Kalvachem poslal Sýkora balón na Milana Havla, jehož tvrdá střela rozvlnila síť.

Po návratu ze šaten každý z týmů jednou pořádně zahrozil. Qoseho skvělý centr našel Buchtu, ten ale nedokázal seřídit mířidla. Na druhé straně Čermák vysunul Mosqueru, proti tomu se zase vyšvihnul Ciupa.

Když byla odehrána hodina hry, zkoušel to z prvního dotyku Qose. Břevno přestřelil jen o pár centimetrů. To Kalvach zamířil sice přesněji, avšak ne tak dobře, aby si s jeho střelou brankář nedokázal poradit.

A jelikož po Bartošákově průniku neskóroval Durosinmi, udržela Plzeň nejtěsnější vedení a v tabulce tak přezimuje na druhém místě. Slezané jsou bez jediné podzimní výhry beznadějně poslední.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha19153151:1448
2.Viktoria Plzeň19152236:1347
3.Sparta Praha19143246:2245
4.1. FC Slovácko19123438:2239
5.Baník Ostrava19106341:2536
6.FK Mladá Boleslav1982929:2826
7.FC Hradec Králové1967624:2625
8.Dynamo České Budějovice1974826:3025
9.Slovan Liberec1973917:2524
10.Sigma Olomouc1957731:2822
11.Fastav Zlín19541023:3719
12.Bohemians Praha 190519531127:4418
13.FK Pardubice19451024:4117
14.FK Jablonec1937914:3416
15.FK Teplice19321419:3711
16.MFK Karviná19051416:365

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (351)

Přidat komentář
$dolar$

OT - je tu nekde NHL diskuze?

Reagovat
$dolar$

A NFL?

Reagovat
Neon

discord.com/eurofotbal_cz

Reagovat
$dolar$

na discord seru

Reagovat
Neon

nebo předělat eurofotbal na diskuzní platformu, házet články, pod kterými by se jelo, do kategorií ne podle lig, ale podle sportů

Reagovat
Blasphemer

máš to špatně

Reagovat
Neon

nemám, když jsem si to vymyslel vůbec netušim, jestli je nějaká discord skupina. ale vzhledem k tomu, že se zimní sporty a šipky řeší tady pod články, tak asi není.

Reagovat
doshcz

je, ale zimní sporty se tam moc neřeší

Reagovat
Neon

jo, je tam mrtvo. to se během olympiády vylepší.

Reagovat
doshcz

myslim ten discord že je a mrtvo tam není, většinou

Reagovat
Stannis Baratheon

a šipkařskâ?

Reagovat
Liquid

co k NHL potřebuješ vědět, měl jsem napáleno proti Floridě, po tom co sem je viděl proti LA a hovada jim to odložili....

Reagovat
smazaný uživatel

Mě teď uteklo 30k a to jen kvůli naivnímu přání, že Boston zabere

Reagovat
smazaný uživatel

Sázet na zápas, u kterého dopředu nevíš výsledek, je amatérismus. Např. Rogozovi by se to nestalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Red Sox museli vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Red Sox hráli poslední zápas 23. října.

Reagovat
smazaný uživatel

Se mi to pořád zdá jako včera.

Reagovat
$dolar$

Všechno vím, chtěl jsem se pobavit o zákroku Subbana.

Reagovat
Azazelo RD

A k fotbalu?

Reagovat
oli9

Něco bych založil

Reagovat
RadekVonCZE

Pěkně se tam rozjíždí COVID v klubech

Reagovat
smazaný uživatel

Ms U20 hokej je nekde?

Reagovat
Baronne

Je tu nějaká, k fantasy lize, ale myslim že je úplně mrtvá, hrajem Yahoo fantasy league a je tam chat, takže je to přímější než tady na EF, ale já bych určitě byl rád za NHL/Hokej diskuzi

Reagovat
monty25

5. kolo: Pardubice - Bohemka 3:0 (1:12 na rohy)

19. kolo: Bohemka - Pardubice 1:2 (16:2 na rohy)

To je teda od Pardubic docela nevděk, když jim Bohemka poskytuje stadion...

Reagovat
dtaire

Naopak jsme Bohemians velmi vděční, že alespoň je můžeme porazit.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak když Bohemka hraje na rohy a ne na góly

Reagovat
ondrasch77

Jen velice letmý postřeh z utkání Slovácko - Jablonec

Parta fotbalových důchodců ze Slovácka už je ráda, že je konec, protože už nestíhají. Když brání v 11 lidech ve vápně už někde od 70. minuty proti "bezzubému" Jablonci, tak je to trága. Kde je ten tým, co rozebral Spartu 4:0. Objev podzimu Jurečka, gól díky nešikovnosti naší obrany, pak jsem si podruhé všiml až někdy v 90. minutě, kdy běžel na Hanuše, tak aby to nakonec zazdil.

Co jsem naprosto nepochopil, bylo neuznání našeho druhého gólu (v 61. minutě), vůbec nevím, co tam bylo z naší strany špatně..., asi přišly o pauze poslední prachy od Vlekaře, protože na jaře už půjde nejspíš do tepláků. Náš druhý neuznaný gól byl jasný, Považanec stál v ofsajdu ve chvíli, kdy ho Kratochvíl nastřelil. Další jednoznačná minela rozhodčího Berky byla ŽK pro Kubistu někdy v 91. minutě, kdy ho Tomič nakopnul a následně se zesral k zemi, protože to neustál...

No nic no, jen jsem si myslel, že bude větší rozdíl mezi 4. a 14. týmem (v kterém prý hráči nedostávají ani výplaty), ale jak vidno bez pomoci rozhodčích to nepůjde Jsem zvědav na jarní Slovácko.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis ze Rada skonci? Pripadne koho bys chtel jako nahradu?

Reagovat
ondrasch77

Rada rozhodně nekončí (ikdyž by si to mnozí přáli, někdy vč. mě )

Pelta ho podrží už jen kvůli minulosti, kdy udělal 2x 3. a 2x 4. flek, navíc teď v době soudního procesu s Mirkem se k nám každý úplně nepohrne, když neví, jaká bude stabilita klubu.

Další věc je, že kluci "jen" nestřílí góly, jinak máme ofenzivu nejlepší v lize..., takže mu není moc co vytknout..., kromě té jeho zkurvené taktiky "dáme míč do křídla a následuje centr do vápna", kterou už znají. Jinak tým šlape dobře, dole jsme jen díky jeho "jediné" taktice.

https://www.fortunaliga.cz/statistiky?unit=2&status=&parameter=1&season=2022&club=&game_limit=&nationality=&age=&list_number=0&order=10&order_dir=2#stats

Reagovat
Fodbalysta

já nevím, kdy některým dojde, že fotbal se hraje tak, že musíš dát víc golů než soupeř, aby si byl úspěšný. Tyhle statistiky jsou krásný možná tak pro trenérský štáb.

Reagovat
Čenda

Ofenziva nejlepší v lize? Solidní matroš.

Reagovat
Banikovec7

Na základě nějaké statistiky, u které ani nikdo neví co přesně znamená.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Velice stupidní postřeh. Zkus ho někdy napsat aspoň hodinu po zápase. Celkově po podzimu máme na rozhodnutí rozhodčích smůlu. Ty tu hned píšeš o Mýnářovi. Co takhle napsat jak to bylo u vás s tou penaltou na Doležala. Nebýt toho, tak jsme u vás mohli vyhrát. Jinak mě ten Mynář samozřejmě sere. Serou mě i rozhodčí celkově ( tím myslím i ten váš neuznaný gól). Kvůli tomu mě to baví daleko míň.

Reagovat
ondrasch77

Velice stupidní reakce. Nevím proč bych měl psát hodinu po zápase, píšu v "záplavě" emocí. O Mynářovi píšu zcela záměrně, protože díky odposlechům už víme, že se pro Slovácko dostávalo vyžádané podpory z Hradu. Což je mi trochu líto, protože se mi fotbal Slovácka poslední léta docela líbí a sympatizuji s váma (až na zmrdy Zemka a Mynáře).

Pecka na Doliho..., sorry ale už se nepamatuju a dohledávat to nehodlám. Vím, že tam u vás byla taky nějaká hořkost..., kdyžtak pošli odkaz.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Mě je to líto taky a teď z toho 4místa nemám takovou radost. Navíc teď ti neschopní rozhodčí , tak nemám náladu naši ligu sledovat. Když beru fungování klubu, tak jste mě taky sympatičtí.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Fodbalysta

Hele ono, že se vůbec tady fanoušek Jablonce nebo co to je vyjadřuje k nějakým levotám je dost úsměvný. Vzhledem k tomu, že jejich "nejvyšší" je gauner první třídy a už i usvědčený.

Reagovat
ondrasch77

Trochu divná logika, že když někdo dělá levárny a já fandím Jablonci, tak se k tomu nemůžu vyjádřit.... Hloupý názor

Reagovat
kecipep

Měli jste dostat 3 góly do poločasu a bylo by po zápase. Řeči o vlekaři jsou naprosto zbytečné, zvlášť z Jablonce

Reagovat
ondrasch77

Tak proč jste nám je nedali? Protože vám v druhé půli došla šťáva a byli jste marní. Oba góly jsme vám darovali, jak na zlatém podnose.

Řeči o vlekaři nejsou zbytečné (na Slovácko jsou odposlechy, na Jablonec jsem o ovlivňování zápasů zatím nic nečetl), do historie prosím radši nezabíhej, oba víme jak by to dopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to Vlekař oficiálně žádnou funkci ve Slovácku nemá takže na klub nikdo nemůže

Reagovat
ondrasch77

A?

Reagovat
mistr129

Tak jestli ti stačí, že na vás nikdo nemůže, tak fajn

Reagovat
Mimalu

na Slovácko je zatím úplný hovno (což se třeba změní, nevím), to jestli si Vlekař píše s Berbrem jestli přijede na Slovácko popravčí četa je blbý, ale zatím v podstatě nedůležitá perlička. Slovácko může tak jedině těšit to, že dokud byl u moci Berbr a spol, tak dřelo bídu s nouzí a bylo pravidelně řezáno, jak se vzduch po odchodu Berbra pročistil, najednou už tolik zářezů není a Slovácko hraje v úplně jiných patrech tabulky, na rozdíl od Jablonce....

Reagovat
ondrasch77

Tak krom odečtu 12 bodů za korupci v minulosti, tak na Jablonec nevím, že by bylo někdy nějaké kompro. V kauze Ivánku, kamaráde figuroval Pelta za Spartu a jak píšeš "bylo tam úplný hovno", tak maximálně, že celý jaro bylo cinklý - důkaz jak prase.

Reagovat
Mimalu

aha, budem motat dvě nesouvisející věci dohromady? To že si Vlekař vtělil do role ochránce Slovácka mohla i nemusela být akce na jeho vlastní triko, to že se Slovácku daří nepoměrně lépe když tato "ochrana" není potřeba je nesporné. Jo no ,na Jablonec vlastně nic není, jenom šéf který se tak rád chlubí jak to s Romanem umí byl zatím nepravomocně odsouzený za čachry s dotacemi do fotbalu. To, že sponzoři Jablonce generovali z těch firem, které od svazu dostávali zakázky, to byla jen náhoda, jasné no...

Reagovat
ondrasch77

Furt nikde nevidím jediný náznak nějakého ovlivnění zápasů...

Naproti tomu, Mynář těžký lobing u Brbra z odposlechbů...., Zemkové mladší v base, Zemek starší v base praomocně odsouzený (jen to hraje na zdraví) a v minulosti odpočet 12 za korupci. Následný postup do 1. ligy po sestupu někde z 10. místa první ligy...

O.K. Slovácko jsou úplní Mirkové Dušínové

Reagovat
Mimalu

Počkej si Ale jinak samozřejmě odklánění veřejných financí ve svůj vlastní prospěch a zlepšování finanční situace svého klubu a tím nabytí výhody proti konkurentům je ovlivňovaní soutěže samo o sobě . Zemek starší dostal podmínku btw a s klubem z období korupční aféry neměl nic společného, postup byl naprosto v řádu fotbalových regulí....

Nic o svatoušství klubu by mě ani nenapadlo psát, jenom reaguju na tvůj ubrečený příspěvek, jestli Vlekař za Berbra nějak chránil klub, tak je to blbý, za mě to teda nešlo moc poznat, Slovácko bylo řezáno až až a mluvit o těžkém lobingu aka prosím nepošlete na nás řezníky aby nás zařízli je spíš křeč z tvojí strany, možná vyskočí ještě něco, ale pokud vím, tak zatím je zveřejněno jenom toto...

Chápu že realita může být nepříjemná a roky protežovanému Jablonci to nejde a jeho sestupná výkonnost k jeho smůle kopíruje vyklizení pozic největšího zla českého fotbalu. Holt je třeba si zvykat že máte majitele který patrně už není tak silný zákulisní hráč jako v minulosti, vítejte mezi plebs

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Fodbalysta

On zas zapomněl na poslední kolo sezony 15/16, kdy si to s Příbramí hezky ťukli na 0:0, aby se Příbram zachránila.

Reagovat
ondrasch77

Takových zápasů už tu bylo..., když Sparta zachránila Plzeň v lize nebo jak si to Liberec s Bolkou pošéfovali v posledním zápase 05/06...

Reagovat
Čenda

Chtěli dát góly, jen to proste nedokázali. Slova jistého Ondráše.

Reagovat
Fodbalysta

Reagovat
$$CaptainKokotko

A to že jsme byli zalezlí posledních 20min. Ty jsi nikdy fotbal nesledoval? 16-17 zápasú z 19 jsme odehráli dobře. Proti Budějovicím kolaps posledních 20min, proti Plzni smůla a plus zápas v Hradci. Tohle dohromady před posledním zápasem podzimu nás dostalo psychicky dolů. Na tomhle musíme zapracovat. Jinak Jablonci přeju, aby se z těch finančních problému dostal. Celkově klub funguje dobře. Jen prosím nepiš už jako kokot.

Reagovat
ondrasch77

Sorry kámo, nepíšu jako kokot...(někdy možná jo, ale teď fakt ne), proč nebyl uznán gól Jablonce v 61. minutě? Já to doteď nevvím!

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto drzost aby jablonec brecel na rozjodci

Reagovat
Čenda

Mynar je samozřejmě prvotřídní zmrd, ale jako Peltova hračka bych držel hubu, Ondráši.

Reagovat
Fakt

Plukovník dohrál

Reagovat
ondrasch77

Jako kvůli tomu, že nám neuznali regulérní gól nebo kvůli tomu, že jsme se Slováckem (které dalo před měsícem čtyřku Spartě) hráli vyrovnanou partii?

Reagovat
Fakt

Tak 14 místo, 3 výhry z 19 zápasu, 14 vstřelených gólů, nejhorší skóre v lize, tohle nemůže ustát

Reagovat
Salfovic

Jak může mít někdo horší skóre než Bohemka

Reagovat
John Obi Mikel

Jabka mají o 13 gólů míň.

Reagovat
oli9

Dát nejmíň gólů v lize.. Za 19 zápasu 14 gólů v lize kde hraje Karviná, Teplice, nebo Zlín je totální úlet

Reagovat
smazaný uživatel

Divil bych se. Pelta teď má v hlavě jiné věci. Nebude chtít Radu doplácet a pracně shánět někoho jiného (koho - Weber ?), když peníze chybějí. Navíc Rada je k němu výrazně loajální, takže nemyslím, že teď bude odvolán. Jaro rozjíždět plukovník bude, pak se uvidí

Reagovat
ondrasch77

velmi dobře, jeden z mála uvažujících

Reagovat
božský John

Tak spadnem, to je pecka

Reagovat
ondrasch77

Ale nespadnem..., naopak na jaře vystřelíme vzhůru ke světlým zítřkům

Reagovat
Čenda

Když Peltiče osvobodí, tak možná.

Reagovat
ondrasch77

Tak to hlavně nebude letos do konce sezóny vůbec téma...

Reagovat
Liquid

teda Jablonec po podzimu na baráž, 14 vstřelených gólů z 19 kol, jasně nejméně v lize a vlastně i vůbec nejhorší skóre v lize, to je velmi bídná vizitka pro Petra Radu, který musí skončit

Reagovat
John Obi Mikel

Však máte hráče, o kterého se zajímá Sparta/Slavie a kterého tlačí místní experstvo do repre.

A k tomu reprezentanty Malinského, Doležala a Pilaře, kterého tam tlačili taky.

Reagovat
John Obi Mikel

Co je to za ukazatel? Nikde tam nevidim legendu

Reagovat
ondrasch77

Ukazatel je takový, že v útocích na soupeře (dtto ve standartkách, apod...) je Jablonec první v lize. Ne Slavie, ne Plzeň, ne Sparta, znamená to, že chceme hrát, chcemedát dát gól. jenho prostě dát nedokážem takže chyba není v tom, že by tým nechtěl makat.

Reagovat
John Obi Mikel

Já myslel, co přesně znamená to číslo tam. To je počet útoků, nebo co to je?

Tak však právě. Máte ty hráče, jak jsem jmenoval, hrajete útočně, ale ti hráči ty šance nedávají. Tak kde je problém? To nemůže být celý smůla.

Reagovat
ondrasch77

Píšu to výše / níže / všude.... nevím.

Je to v Radové taktice, která je jeho "unikátní", protože nemá jinou

On ty hráče táhne, má je za sebou, bojujou za něj, ale nutí je centr do strany a následný centr z křídla před bránu..., kde to obvykle končí. Nic překvapivého, zkrátka nic jiného, nic...

Reagovat
PH8

No ale vždyť přesně na tenhle fotbal má hráče

Reagovat
ondrasch77

Tak ale když mi tahle taktika nevychází, tak je potřeba ji upravit a ne to zkoušet furt dokola, když to zkrátka nejde...

Reagovat
PH8

Já moc nechápu co říkáš. Teda chápu, ale přijde mi, že si sám vyvracíš své názory. Tvrdíš, že je vše na dobré cestě a moc nejde nic vyčítat, protože máte nejvíc útoků v lize a Rada je pro Jablonec dobrý. Zároveň tvrdíš, že vše v prdeli, protože se nedávají góly a Rada umí jednu taktiku, která nefunguje a on ji nezmění a nezlepší se to.

Reagovat
Mass

Podle mě to smůla není, hrají až moc jednoduše a kvalitu nahrazujou kvantitou, asi s tim, že něco se tam přece odrazit musí, když to pořád budem sázet do vápna.

Reagovat
božský John

Ja nevim, skoly nemam, ale nechtelo by treba neco zmenit kdyz toho gola nemuzem/neumime dat? Jako hrat to ve 13-14 hracich kdyz se trapej, nejsou schopny dat gol..to jde za trenerem, za nikym jinym. A nejaky blby fancy statistiky nemenej fakt, ze jsme kurva na sestup a furt se to horsi

Reagovat
ondrasch77

Taky když hráli na Bohemce podle "sebe" (oba góly padly ze středu hřiště), tak to najednou šlo.

Větší rotaci hráčů bych doporučoval po Evropě, jinak je nasazení docela o.k. (snad kromě zápasu s Teplicema). Nesouhlasím, že se to horší. Na Slovácku jsme hráli vyrovnaný fotbal se"štikou" ligy, druhá půlka od nás byla dokonce lepší.

Reagovat
oli9

Řekl bych že odměny jsou v píči takže jejich přístup k zápasům je taky v píči.. Už to bude jen ligový průměr

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná podle mě hotovo. Získat 12 bodů na jaře na čtrnáctého - na to nemají takovou sílu ani při obměně kádru. A druhý scénář, jak při záchraně Baníku, se Páníkovi těžko znovu povede během cca 3 let .

Reagovat
smazaný uživatel

Ty žiješ v domnění, že sestupují 2 přímo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale nevěřím, že by tentokrát dali baráž. Nicméně jsem měl mylně zafixováno, že baráž je jen pro 15., ale není - i 14. jde do baráže. Takže tím tuplem. Letos jim nevěřím, ta minulá baráž s Jihlavou se jim vrátí ...... Jediné, co by je zachránilo je postup-nepostup sparťanského béčka a otázka stadionu u týmů FNL.

Máš pravdu, že to původní vyznělo, jak jsi psal...

Reagovat
Martin9719

Tak hlavně ještě když hned v druhé půlce jsou odsouzeni dostat klepec od Slavie hned na začátku

Reagovat
meno

Úplně vidím, jak po přípravě budeme tahat nohy a první dva měsíce se budeme zase hledat. Nedivil bych se, kdybychom první ze zápasů na jaře prohráli

Reagovat
Martin9719

A Páník první jarní zápas vyhraje, to budou titulky

Reagovat
ondrasch77

Nechápu, přitom ti hráči individuálně jsou výborní (někteří).

Reagovat
Uwe háže buly

Mají hrozného trenéra..

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Chamezjunior

Je to tak a přitom s TOP týmy i dnes hrají prakticky vyrovnaně. Plzeň do poslední minuty brání hubené vítězství. Jasně, byla Plzeň lepší a zaslouženě vyhrála, ale s tímhle kádrem být poslední je totální ostuda.

Reagovat
Kang & Kodos

Slavie půjde po vzoru Vyšehradu někam do ČFL, Plzeň v únoru nebude mít ani na teplou vodu, takže titul už je prakticky náš. MI SME SPARTA MRTKI

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
kilobyte

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomínal bych na konkurenta, co vás nedávno vypleskl 4:0

Reagovat
eder

Štrougalovo buzejanti zas uhaluzili za vydatné pomoci rozhodčích nezasloužené body...

Reagovat
John Obi Mikel

Vyhrávat zápasy kde se nedaří je klíčové v boji o úspěchy, ale Hradec si dnes zasloužil aspoň remízu. Škoda, fandil jsem jim.

Reagovat
Selänne

Hradec si to zasloužil za co? Herně naprosto příšernej. Kolik měli vůbec faulů, padesát?

Reagovat
clinger

radši mlč o faulech. jak mohl dohrát poločas Krejčí?! hned na začátku prasáckej zákrok od Polidara...

Reagovat
Selänne

Ty drž hubu

Reagovat
clinger

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bude to?

Reagovat
John Obi Mikel

Kolik jste toho měli vy? A faulů jste sice měli o 13 míň, ale celé to prasení odstartoval váš Polidar.

Reagovat
clinger

Reagovat
Selänne

Vždyť Hradec tak hraje skoro pořád.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Chamezjunior

Zítra Teplice vyhrají a o sestupujícím je jasno .Prodat Eduarda, Qoseho a hráče, o které bude zájem, klidně pustit i trenéra a vzít někoho levnějšího a připravit se na 2. ligu a hrát v ni důstojnou roli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Figi

Jeste bych to tak cerne nevidel. Uvidime co s nema udela zimni prestavka a koho privedou. Neco uz pry maji rozjednane. Porad maji sanci jeste ty teplice dotahnout. Porad maji jeste i vzajemny zapas, a pak i nadstavbu.

Reagovat
Chamezjunior

Kdo bude chtít jít do týmu, který na podzim ani jednou nevyhrál a příští rok bude pravděpodobně hrát 2. ligu? Rozhodně maximálně hráč nevalné kvality. Taková je realita. Tady fakt není co řešit.

Reagovat
r.mrazik

plzen vyhrala v lize o jeden gol v 11 zapasech z 19...slusny

Reagovat
smazaný uživatel

Karviná jich 9 z 19 o gól prohrála, taky slušný.

Reagovat
r.mrazik

jj,ti jsou na druhe strane

Reagovat
Chamezjunior

O tom to je, co z toho že Karviná nehraje špatně, v mnoha domácích zápasech je vyrovnaným, ne-li lepším soupeřem, ale vždy to pokazí individuální chyba nebo gól v nastavení....

Reagovat
Neon

To už je skoro víc, než v jejich posledních dvou mistrovských sezonách

Reagovat
ACSeRw!n

Bilek

Reagovat
Zdechlina

FCS

Reagovat
smazaný uživatel

Na slovacku 46 faulu musel byt super zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Fauly jsou koření fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Na Slovácku a v Bolce ( HK - ACS ) v součtu 91 faulů, to je šílenství.

Reagovat
Pablos

česká kopaná

Reagovat
smazaný uživatel

a sudi

Reagovat
smazaný uživatel

Po té ostudě na Slovácku je důležité, že jsme vyhráli zbylé 4 zápasy. Už si vlastně ani nepamatuju, kdy naposled jsme po tolika kolech měli na první místo ztrátu maximálně "jen" 5 bodů. Smutný, ale zároveň i vtipný.

Ted ovšem bude potřeba opravdu nutně zvládnout zimní přestupák. Osobně bych už asi v případě dobré nabídky prodal Hložka a hlavně se zbavil zbytečných hráčů. Pokud by přišli 3-4 kvalitní posily, byl bych nadšený, ale reálně čekám maximálně 2. Potřeba by byl pravý bek, střední záložník a hrot. Pokud odejde DMK jakože asi ano, tak asi i jedno křídlo do rotace. Tak jsem zvědav, co Rosický a spol mají v rukávu.

Reagovat
ACSeRw!n

prej nakej bek ze Svedska, do utoku Cvancara, Rusek nebo Praszelik a do zalohy Rusnak..

Reagovat
Selänne

Otava se pokouší o restart ve Spartě na pozici skauta?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Jackmaker1989

Hradec hra celu jeden vonku a je na tom tak dobre?

Reagovat
LuckyCharlie

Ještě, že se tý Spartě ty ofsajdy nepískaj. Bůh ví kde by teď byla

Reagovat
SpartaOvenka

Kde měl být offside?

Reagovat
LuckyCharlie

Reagovat
božský John

Kde maj v druhy lize nejlepsi klobky? Viktorku nepocitam, tam je to provereny

Reagovat
db18

Dukla? (rozhodně tam mají asi nejširší výběr... po Viktorce)

Reagovat
John Obi Mikel

Kdy se naposledy stalo, aby někdo za celý podzim nevyhrál. Karviná

Reagovat
SpartaOvenka

včera

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Euphael

Reagovat
Cotton

Dukla 1993/94 vyhrála poprvé (a naposled) až ve 23. kole

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

jsem nasranej. Bod dobrej proti Slavii. ale po takovém průběhu. lepší prohrát než tohle, navíc proti devíti a s penaltou

Reagovat
John Obi Mikel

Taky bych byl radši, kdybychom vyhráli než tohle.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
bobis21

Zbytečná ztráta 2 bodů, jak ten 3. inkasovaný, tak neproměněná penalta

Reagovat
John Obi Mikel

Oba týmy musí být nasraní. Pro ostatní zápas sezóny.

Je ale neuvěřitelné, jak jsme z klidného jednoznačného zápasu udělali během 10 minut tohle. Oscara bych nakopal do zadku, Pokazil celý zápas.

Almási z hrdiny psancem, Mandous z psance zase hrdinou.

MOTM Holeš

Reagovat
ratusek

A Kuchta definitivně konec ne? tam vypičoval nebo vykurvoval Trpišáka při odchodu ze hřiště.

Reagovat
John Obi Mikel

Toho jsem si nevšiml.

Reagovat
ratusek

něco ve stylu "A co jsem měl dělat pičo" nebo nějak tak

Reagovat
Losinho

"co jsem měl dělat kurva"

Reagovat
cr7sux

"Co mám dělat kurva"

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Liquid

to jo, ale Holeš měl zvyšovat na 0:3...

Reagovat
John Obi Mikel

To je pravda. Ale koho zvolit jinýho?

Reagovat
Stannis Baratheon

Bod je dobrý, vzhledem k tomu jak po nás šel rozhodčí.

Reagovat
John Obi Mikel

Kdybychom chtěli můžeme se vymlouvat na nekopaný ROHOVÝ KOP na konci poločasu

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Klíčovej bod v boji o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, 2 ztracené body ok, navíc jim tentokrát nepomohla ani tlačenka rozhodčího, už se začínají sypat

Ale ten závěr Baníku, za to by jim měli nad stadionem natáhnout šapitó...

Reagovat
doshcz

Almasi from hero to zero.. dá dva goly, pak udělá zbytečne přímák pro Slavii a ještě nedá penaltu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Asi tak ale nebyla tam pentle i po tom posledním rohu.?

Reagovat
doshcz

nejdriv piskal sudi, pak byl ten faul, takze ne

Reagovat
clinger

kolikrát to ještě zkusíš?

Reagovat
John Obi Mikel

Ne, první byl faul Baníku

Reagovat
AnthonyR

stejně se mi jeho projev líbí a spolu se Sorem bych ho bral do Slavie

Reagovat
ACSeRw!n

po svabovi proti slavii dve cerveny a penalta? nahoda? nemyslim si

Reagovat
Fakt

2 penalty

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ACSeRw!n

dokonce.. zapas sem bohuzel nestihnul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

Neni to nahoda urcite

Reagovat
Losinho

Hustý

Reagovat
Shevchenko

Šílenost. Proti Slavii, Spartě i Plzni všechno super výkony a ani jedna výhra.

Reagovat
vanGomm

Tak Slavia 2 vyloučení,navíc 2 penalty proti ni,tak to nevypadá,že by ji rozhodčí zas až tak šli na ruku,nebo jo?Tedy,že měli dohrát v 7 a proti 4 penalty?

Reagovat
ratusek

zmatení nepřítele. My je ted jako zařízneme, aby to vypadalo, že ji na ruku nejdeme. přes zimní pauzu to vyšumí a na jaře zase znovu

nehledě na to, že dnes ji sudí nepoškodil, spíše blbej Oscar a Kuchta. Oscar doufám dostane tak 3 zápasy stopku, ne-li více.

Reagovat
Losinho

Rozhodčí dobrej, přesnej. Neviděl jsem teda posledních 10 minut

Reagovat
bobis21

Rozhodčí i posledních 10 minut dobrý, Almási už horší

Reagovat
Aldeano

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Almasi zvlastni zapas, dal dva goly, pak fauloval Kacarabu pred golem, pak nedal penaltu

Reagovat
vanGomm

Tak to tedy mají dobře vymyšlené.Je vidět,že jsou mazaní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

ok

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
C-M@ster

Vše odpuštěno.

Reagovat
Blasphemer

Slavia ztratila a Baník je za úplný čuráky. Beru.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Stannis Baratheon

Copyright pyčo

Reagovat
Fakt

Reagovat
ratusek

Reagovat
Liquid

Reagovat
oli9

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Selänne

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

demente

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Euphael

Reagovat
Pablos

Reagovat
HorajzmAmmann

Btw musím pochválit Sora. Fakt to dokázal rozhýbat naprosto skvěle.

Ale znovu opakuji, v základu takhle ještě nikdy nezahrál... Když tam chodí takhle z lavičky je daleko platnejsi.

Reagovat
Coutinho10

vzhledem k okolnostem bod dobrej

Reagovat
Kepy_FCB

Baník je prokletý, to není možné

Reagovat
Liquid

v 88.vedeš 3:2 doma proti 9 !!!, navíc bez fanoušků hostí, máš ještě v nastavení penaltu a NEVYHRAJEŠ TO tohlec by vyhrát zvládlo snad i Brno

Reagovat
John Obi Mikel

Je pravda, že Brno tehdy hrálo dokonce proti 10 (i když s Přémou) a neinkasovalo

Reagovat
Salfovic

trapas.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Perfektní zápas

Reagovat
John Obi Mikel

Perfektní by byl, kdybychom ještě na konci měli z penalty protiútok a dali na 4:3

Reagovat
Coutinho10

hlavně mě štvalo to zdržování a nesnaha se pokusit z rohu dát na 4:3 ...místo toho ztráta a oni získali penaltu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
oli9

Reagovat
C.1922

Kaloč krásný gól Ten roste zápas od zápasu.V zimě se snad kromě jiných povede i prodej Svozila, divím se, že se při prvním gólu nezačal držet za nohu a simulovat, cyp. Píčoviny v kabině při oslavách může dělat kde kdo...

Reagovat
HorajzmAmmann

Svozil za Baník neskutečně vyrostl a dnešní pokažený zápas na tom nic nezmění. Lídr na hřišti i v kabině.

Reagovat
lichna.

Reagovat
smetos

Za mě je Svozil na první pohled jeden z těch méně sympatických hráčů. Ale i takového borce chceš mít v týmu. Dost soupeři znechutí zápas, rve se, umí se postavit za tým a nic nevypustí. Ale víc jak kvalitní obranu od něj nečekám. Na to by tam měl být druhý střední obránce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Hele je to sice zmrdíček a nesnáším to jeho simulování. Ale je to jistota v obraně a zlepšil i rozehrávku

Reagovat
HorajzmAmmann

Mimochodem Almásí, to už je asi 3. podobný gol, opravdu těžká hlavička (Liberec, Olomouc, Slavia) kdy to nechytatelně zapadlo za golmana. To už asi nebude náhoda a tohle asi pod tlakem bude umět...

Škoda jen, že pak nedá 100% tutovku, kterou by dal i Švancara s pérem v jedéné ruce a chlebičkem v druhé ruce.

Celkově máme bodů dost, po mistrovské sezoně snad nejvíce bodů. Hra je občas hrozná (Zlín, Karviná), ale naopak občas výborné (Sparta, Plzen, Slavia). V pár zápasech mi taky chyběla větší touha zadupat soupeře do země když to bylo po pár minutách 2:0 (Budějky, ...)

Ale slušný podzim, rozhodně

Reagovat
ratusek

Tak ty výborné. To umí doma proti těm třem každej tým.

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
HorajzmAmmann

Otakar Duben

@slavistaxxl

·

49 m

Odpověď uživatelům

@Thorklaer

a

@O2TVSportCZ

to "bohužel" u Almásiho penalty bylo navíc, ale jinak je přeci logický, že pro dramatičnost jde komentář ve prospěch relativního outsidera, který navíc prohrává... nebuďme zas tak přecitlivělí...

Reagovat
Fakt

Reagovat
HorajzmAmmann

?

v 1. poločase dostál Baník (zaslouženou) bídu od komentátorů skoro po celých 45 minut.

Nechápu co je na tom divného, když takhle komentuje někdo zápas, který vypadal tak jak vypadal...

Ale chápu, ubrečený Slávisti zase chtějí upozornit, že je někdo nemá rád a nefandí jim

Reagovat
PlackaSKS

Těch facek bylo asi víc...

Reagovat
jackinho10

Pokud se nepletu, tak ten outsider v te chvili remizoval..

Reagovat
John Obi Mikel

Co je na tom logickýho? Ligový komentátor má být nestranný.

Reagovat
HorajzmAmmann

já si teda popravdě žádného fandění Baníku nevšiml... ale to je asi jedno.

Reagovat
Fakt

Já nejsem slávista ale fandění Baníku mi přišlo zcela evidentní. Vždyť po té neproměnene penalne neměli daleko do pláče.

Reagovat
HorajzmAmmann

mám pocit, že Šilhan dneska komentoval 1. zápas v lize... on takhle vždycky reaguje na průběh zápasu... 1. poločas, když byla v laufu Slavii si zase asi 6x vyhonil nad Bahem... naprosto v pořádku.

Reagovat
Dru Zeree

Co to meleš? Si poslechni, když dala Slavia první gól. Ani to nepostřehli. Nebo když v 9 lidech vyrovnala. Zoufalost od nich

Reagovat
HorajzmAmmann

výžně chceš srovnávat branku jasného favorita na 1:0 a branky v rámci otočky??? Jako vážně?

A že si komentátor nevšimnul branky Holeše na 3:3 je teda pěkná píčovina... hrotil to podobně jako naše branky.

Reagovat
PlackaSKS

Tak sis ničeho nevšiml nebo to bylo prirozene?

Reagovat
Selänne

Reagovat
Fakt

1.polocas jsem neviděl, tak nemohu soudit. Ale musíš uznat, že to fakt zní divně, když po neproměnene penaltě v 94 minutě řekneš jen jedno slovo... Bohužel.

Reagovat
HorajzmAmmann

a co řekl před tím?

Zdá se mi to "bohužel" jako vytržené z kontextu...

Reagovat
Fakt

Řekl jen: Tak bohužel

Reagovat
HorajzmAmmann

Řekl, tak bohužel Almásí mohl být hrdinou zápasu, ale teď to vypadá, že to bude Aleš Mandous.

Ok, to bohužel tam je možná trošku navíc, ale stejně v rámci té věty co řekl v pořádku. Pořád na tom nevidím nic špatného. Vlastně i kdyby fandil Baníku, Spartě, Slavii je mi to jedno.

U Baníku jsem měl taky x krát pocit, že Baníku moc nepřejou a že bych to teda nějak hrotil? Nemyslím si...

Reagovat
Fakt

tak hysterie kolem toho je přehnaná. Navíc všichni víme, že na o2 se fandí Spartě.

Reagovat
HorajzmAmmann

Viděl jsem právě nádherný zápas plný emocí, otoček a fantastického závěru.

V naší lize, která má podobných zápasů jako šafránu.

Přece tady nebudeme řešit nějaký pojebaný komentář, no ne?

Reagovat
Coutinho10

prožívali to dost, ale je mi to taky nějak jedno...každopádně jeden z nich je sparťan

Reagovat
bobis21

A v prvním poločase zase stříkali ze Slavie...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
C.1922

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas komedie předvádí někteří slávisti na Twitteru.

Reagovat
smazaný uživatel

*co předvádí

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Selänne

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
ratusek

Reagovat
Bakary3

Omg... neresit hovna...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
John Obi Mikel

Já si jen chtěl kopnout do O2

Reagovat
HorajzmAmmann

počkej... tak to potom

o2

Reagovat
Bakary3

To snad neni ani treba, ne?

Ja jen nemam rad tohle reseni kazdyho slova kdejakyho komentatora a kdejakyho twitterovyho vejsplechtu, jako by to melo nakou vahu

Reagovat
Greny

Kde vidíš problém ? Rád si to poslechnu

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí dnes v Ostravě hodně kvalitní výkon.

Reagovat
Liquid

jako slavista souhlasím, chybu udělal jen když neposlal Oscara rovnou ven, ale být to obráceně tak Baníkovci brečí natolik, že přeteče Odra viz správně udělená červená pro Baroše po prasečině na Součka

Reagovat
Shevchenko

No vidíš, a jediní kdo brečí jsou nakonec Slavisti.

Reagovat
HorajzmAmmann

tohle je nejvíc vtipný vždycky.

Reagovat
HorajzmAmmann

* ne všichni samozřejmě...

Reagovat
PlackaSKS

Hrozně vtipný. I když nevím o čem mluvíš pod příspěvkem, kde rozhodnutí odsouhlasil.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Selänne

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jako docela vtipny, jak z mladeho rozhodciho vyzarovala autorita, narozdil od jeho starsich a "zkusenejsich" rozhodcich. S takovym Frankem by se to zvrhlo zase ve vopicarnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prý ještě není konec, Slavia bude kvůli zaujatému komentáři požadovat kontumaci nebo opakování zápasu.

Reagovat
HorajzmAmmann

to se líbí uživateli Toto Wolf

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Předměstí nádhera. Krásně se na to kouká. Ještě to ale není dokonalý. Na jaře padák, Pelta v base a střelák pod hlínou.

Reagovat
Rolf

Jak to,že nepískal Zelinka,nebo nebyl alespoň u VAR?Bořil to chytá na čáře běžně a Kuchta dostane červenou?Jestlipak si ještě zapíská mladý hoch?

Reagovat
Gelu28

Já bych to shrnul....každý klub má svoje blby....u slávie jich je více než u baníku....ale u baníku nechápu absolutně jakou optikou se na fotbal dívá pan horajzammman....viz. jak furt obhajuje nemohlo potočného a další voloviny od něj

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

Potočný ok... co dalšího tě sere konkrétně? Dneska mám náladu se slušně s někým pohádat, tak pojď...

Reagovat
Gelu28

sere mně že si vytváříš falešné naděje...já byl minulý týden na stadionu bohemky když hrál baník proti PCE, a i hráči pardubic co se kousek od mně rozcvičovali měli srandu z padání a přihrávání a simulace Svozila....ten hráč může jakkoliv hrát dobře, ale když takto zaměrně simuluje a rozhodčí mu to žerou....tak je duševní mrzák nejen na hřišti ale i životě....protože kdo takto švindluje na place....rád si to pak přenáší i do dalších životních oblastí...a ty ho tu velebíš jako fajn hráče......tohle například

Reagovat
HorajzmAmmann

Možná jenom prostě nemám rád, když nějaká troska jako já, ty a ostatní hejtujeme hráče na internetu...ve sportovním životě jsem dokázal úplné hovno tak proč bych měl kurva někomu nadávat?

Takže tvojí optikou bych byl za menšího kokota, kdybych tady neustále hejtoval Svozila, Potoka a spol??

Aha, ok...

Reagovat
HorajzmAmmann

a říkám to zase a znova - když se mi nelíbí nějaký výkon hráče, napíšu to, ale zároveň ty hráče za týden dokážu i pochválit (viz Sor). Konstruktivní kritika je fajn, ale týden co týden sem psát stejné sračky (Potočný, Svozil,...) to mi příjde fakt ujeté...

Reagovat
Gelu28

tak asi takhle...já umím si dát na EF u české ligy i 14 denní pauzu....a to že někdo tu někoho neustále kritizuje a nikdy profesionálně nehrál neznamená že na to nemá právo. To bychom potom nemohli kritizovat politiky a ani třeba doktory, když zkurvní nějakou operaci a pacient umře protože jsme to nikdy nedělaly nebo nevystudovaly.....tuhle logiku od tebe opět nechápu

Reagovat
HorajzmAmmann

já taky doktory ani politiky nekritizuju. Starám se hlavně o sebe.

Btw - několikrát jsem zde napsal, že Potočný velký špatný a dokonce že i Svozil by měl toho simulování nechat. To jsi měl ale zrovna asi tu pauzu.... takže nebudu teď kritizovat ani tebe, třeba si to přečteš někdy časem. Nebo ti možná dojde, že Svozil na sobě opravdu zapracoval a simuluje už méně (méně (!), ne vůbec) Taky ti to třeba dojde až časem... dal jsem čas i těm hráčům, dám ho i tobě...

Reagovat
Bakary3

Zapas super, tenhle bod i beru

Ikdyz oscar debilita, kuchta blbost, ale budiz, nejakej reflex, zkrat...

A ze by to někteří rozhodci i umeli?

Je tedy fakt, ze mi zatrnulo pri faulu Masopusta (možná nechtel dat druhou, kdyz mu prvni dal kdo vi ua co), na druhou stranu za stejny zakrok nedal Almasimu pred primalem holese.

Takze asi neni co vytknout.

Ale podzim po zklamani z predkol nakonec dopadl dobre a tesim se na jaro, snad to bude jeste lepsi

Reagovat
HorajzmAmmann

Kuchta jednoznačně reflex, tady bych ho asi úplně nehejtoval. A souhlasím - oba fauly naprosto stejné.

Bod taky beru bral bych ho před zápasem, beru ho i teď. I když samozřejmě těsně po zápase jsem byl slušně nasraný...

Reagovat
Bakary3

No, tezko se to hodnoti i pro me z druhy strany, ale mit 2x vyhru na taliri, to boli

Z pohledu Slavie nejdriv zklamani, pak bod útěchy...

Ale pro fanouska super zapas, musim i rict nezkazeny nejakyma kontroverzema ze strany rozhodcich, takhle to ma byt

Reagovat
John Obi Mikel

Já ten bod teda neberu. Ten náskok by se měl udržet. Ale na těch 9 jsem pyšnej, že to vyrovnali

Reagovat
Bakary3

I pro horajge - bohuzel tam byl osobni zkrat jednotlivce, oscara... a defqcto jsem z velky casti nasranej jen na nej.

Ikdyz způsob, jakym pak slavia hrala, i o jednoho min to byla slabota, to uznavam.

Reagovat
John Obi Mikel

Taky jsem nasraný hlavně na něj

Reagovat
HorajzmAmmann

Jako to jsem si taky říkal, že zrovna Slavia by měla hrát jinak i o 10.

Každopádně Baník zase hrát tragicky o 2 hráče navrch... nechápu to.

Reagovat
HorajzmAmmann

0:2, loženka na 0:3 .. podobný zápas jako z Plzní.

Být to opačně tak jsem spíš nasraný, protože za stavu 0:2 by si tohle mistr měl pohlídat. Zbytečně ztracené body...

Reagovat
mistr129

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Aby to nezapadlo. Kuchta lepší gólman než Kolář

Reagovat
smazaný uživatel

Jirko, tohle je můj nový přítel Nico. Nico, můj bejvalej Jirka.

https://www.fcb.cz/foto/game_2021-12-18_738/kot_4254.jpg

Reagovat
Paprika

uz se poprali?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Talovierov do Slavie. Další hráč, kterýho roky sledujeme a půjde ke konkurenci.

Reagovat
Paprika

To bude pro Slavku dobra posila ( jako pro kazdy tym v lize)

Reagovat
oli9

Tak aspoň ho máte pořádně následovaného

Reagovat
Uwe háže buly

Dokonce tu rok hrál za béčko

Reagovat
smazaný uživatel

V derby přes něj půjdou 2-3 góly. Většinu z nich dá Čvančara (který odmítl Slavii a vybral si Spartu).

Reagovat
mistr129

Tak jsem si ještě přehrál to nejdůležitější z druhého poločasu...

Oscar

Svozil který tam po té Kuchtově ruce na něj z nějakého důvodu zase pořvával

A Kuchtovi bych to teda nezazlíval, vždyť tohle by byl jasný gól a i kdyby měl čas na rozmýšlení, tak za mě v téhle minutě, za tohohle stavu a v situaci, kdy už Slavia má vyloučeného hráče, dobré rozhodnutí.

Reagovat
John Obi Mikel

Podle mně teda špatné rozhodnutí Ale taky bych mu to zase tolik nezazlíval. Musel se rozhodnout rychle a rozhodl se tak jak rozhodl. Věřil, že Mandous ji čapne. Já myslim, že za prvé mohl vyhlavičkovávat a za druhé byl ještě čas to vyrovnat, což mělo jít lépe v 10 než v 9. A Baník tu pecku proměnil.

Paradoxně nás Baník v 9 brutálně podcenil a my fakt vyrovnali.

Reagovat
mistr129

Nevím no, jak přeci jen máš možnost hrát se 100% pravděpodobností prohrávat 3:2 a v 10 se snažit otočit, když víš, že celý poločas hraješ úplné hovno.

Naproti tomu třeba 25% šance, že to zůstane 2:2 a i v 9 to těch 10 minut nějak ukopeš. Navíc, jak se ukázalo, i v 9 je šance na srovnání

Reagovat
Bakary3

Psal jsem taky, ze bych Kuchtovi nevycital, ikdyz podle me mohl v poho hlavickovat, ale proste reflex.

Jedno ale vim jiste, urcite mu v ty chvili nebehaly pred ocima tyhle vypocty a numera

Spis https://www.google.com/search?q=homer+opice+v+mozku&client=ms-android-samsung-ga-rev1&prmd=isvxn&sxsrf=AOaemvK6jWLAC9eEWfLJI3lFBGmHdGaDmw:1639980513378&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiGusC_2_H0AhXP-KQKHYNqAmAQ_AUoAXoECAIQAQ&biw=360&bih=648&dpr=3#imgrc=-dl--IfYRjFHyM

Reagovat
mistr129

Reagovat
ttopi

Podle mě hlavičkovat nemohl. A pokud by na to dosáhl, zasáhl by to v takové pozici, žě by to stejně ťukl za břevno. Taková ta klasika, kdy to hráč chce vyhlavičkovat, ale je to marný, jen ho teda zrovna napadlo to zahrát rukama no. Otázkou je jestli je to dobré rozhodnutí. Penalta se sice dá neproměnit, ale když už se promění, tak ten hráč navíc je pak znát.

Reagovat
Salfovic

Moc často se nestává aby v jednom zápase ztratily zbytečně dva body oba týmy.

Reagovat
PH8

Reagovat
smazaný uživatel

“stejně jako zbytek realizačního týmu jsem strávil o poločase čtyři minuty vysvětlováním, že hraje pod žlutou kartou a nesmí se vyfaulovat. Že na něj bude hrát Sor, měli jsme dokonce variantu, že levého beka bude hrát Peter Olayinka a Oscar se posune do zálohy, aby se do takové situace nedostal. Dokonce jsem mu zdůrazňoval, ať dá radši Baník v nějaké situaci gól, ale hlavně ať nehrajeme v deseti a on hned udělá červenou” Balotelli hadr

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
PH8

Mario, I can't replace you.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PH8

Co chce kdo řešit dnes? Obe penalty a obě červené jasné. Oscar už by to neuhrál ani má rasismus, Kuchta snad tu červenou ani nestihl dostat jak rovnou odešel sám do sprchy.

Reagovat
meno

A to ještě mohl a měl dostat další redku Masopust.

Reagovat
HorajzmAmmann

všechno správně, červená pro Masopusta (2. žlutá) samozřejmě taky asi byla, ale to už bych chtěl moc. Všechny branky taky v pořádku.

Konečně fajn zápas, kdy taky nemusíme řešit rozhodčí a můžeme si užít těch 6 branek. Chybělo tomu jenom jedno - plné Vítkovice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jolly Roger

Kaloč, Sor, Holeš, hrabě Almásy - výtečné výkony.

Reagovat
meno

Není možný, prostě není, aby si mistr dovolil ztratit vedení o 2 góly. To si máme pohlídat. Naběhnout na ně, dát třetí gól do 10 minut a nazadar. Takhle naběhli Chachaři na nás, se štěstím dal Almási gól a pak frustrovanej Dorley, kterej ví, že má žlutou, úplně blbě a nesmyslně zvedne nohu. Tak co to je?

Reagovat
ratusek

Ten by dostal rudou hned. Byl to zkrat. Žlutá v tom nehrála roli

Reagovat
PlackaSKS

Jde o to, že tím spíš se má hlídat a ne udělat tohle..

Reagovat
mistr129

Reagovat
Jolly Roger

Chachaři po pauze zabrali jak parta předáka Sakmara před koncem socialistické soutěže.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
VersaceChain

Chlapi, kde je nejlepší se dočíst info o kauze Šváb? Nějak šel teď fotbal stranou, tak bych si to chtěl pořádně pročíst teď před Vánoci

Reagovat
Greny

Stav se na FACR ať ti to okopiruji ... 1800 stránek to už je krásný poctenicko

Reagovat
Pablos

přišel s tím hlavně efotbal, takže asi nejlépe tam ...ale blbě se tam hledá. Jinak idnes a isport mám za to, že mají snad 90% těch článků o kolo toho premium

Reagovat
VersaceChain

Diky vsem!

Reagovat
ACSeRw!n

zkusil bych to na netu

Reagovat
Cotton

efotbal.cz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele