FORTUNA:LIGA - souhrn 14. kola: Na čele nic nového

29.10.2022, 16:58, aktualizováno 30.10.2022, 17:00
Komentáře a souhrny
Dva nejlepší týmy jely ven a vyhrály o tři góly, Plzeň veze body ze Zlína a Slavia si je nese z Ďolíčku. Pardubice v derby s Hradcem rozhodně nebyly favoritem, rivala ale dokázaly zaskočit a po dlouhých letech opanovaly derby. Ostrava si poradila s Mladou Boleslaví, Jablonec přehrál České Budějovice...

Zbrojovka Brno - Slovan Liberec 3:0

30.10.2022 15:00

Góly: 51. Jakub Šural, 59. Michal Ševčík, 72. Jakub Řezníček

Zbrojovka Brno se v duelu 14. kola Fortuna ligy dočkala druhého domácího vítězství v ročníku, když zvítězila nad Slovanem Liberec 3:0. O rozhodující trefu se postaral domácí stoper Jakub Šural, jenž zaznamenal teprve druhý prvoligový zásah v kariéře. Skvělým výkonem se blýskl také talent Michal Ševčík, který si připsal gól a asistenci. Slovan tak po skalpu regionálního rivala z Jablonce venkovní body nepřidal a propadl se na osmou příčku.

Oba celky se před utkáním nacházely těsně za pozicemi, které zajišťují účast ve skupině o titul. Brněnští minulý týden po třech porážkách zvítězili, když v Ďolíčku obrali o tři body poslední Pardubice. Hattrickem se v zápase blýskl Jakub Řezníček. Dobrou náladu mohl mít po minulém kole i Slovan, jelikož triumfoval v podještědském derby s Jabloncem. Do liberecké sestavy se navíc po absenci v posledních dvou ligových střetnutích vrátil Theodor Gebre Selassie.

Přestože góly nepadaly, rozhodně se bylo na co dívat. Zbrojovku mohl po necelých 10 minutách hry poslat do vedení Řezníček, který využil skvělé práce Wale Musy Alliho a hlavičkoval, Olivera Vliegena však zachránilo břevno. Prakticky hned z protiútoku mohli jít do vedení hosté, únik Micka van Burena ale otupil vracející se Denis Granečný a následné zakončení nebylo natolik vážné, aby Martin Berkovec kapituloval. Liberci dělal problémy zejména rychlonohý Alli a Vliegen mohl podruhé za poločas děkovat brankové konstrukci, když ve 23. minutě nigerijský záložník napálil horní tyč. Na druhé straně výrazně ulevil Zbrojovce Jan Hlavica, který na konci první půle doběhl další únik van Burena a nedovolil mu ani zakončit.

Brno šlo v 51. minutě do vedení díky povedenému rohovému kopu. Obrana Liberce si s míčem nedokázala poradit a po několika nahrávkách se dostal k zakončení Šural, který nadvakrát propálil blokující hráče. Přestože trenér Luboš Kozel sáhl dokonce ke dvojímu střídání, na sklonku první čtvrthodinky druhé půle to už bylo o dvě trefy. Rychlá rozehrávka Vliegena pořádně zkomplikovala situaci Christianu Frýdkovi, jenž o míč přišel, Filip Souček snadno přihrál na Ševčíka, který jenom zakončil do prázdné branky. Rezignovaní hosté pak dostali ještě jeden gól na cestu domů. V 72. minutě se prosadil Jakub Řezníček, jemuž dal parádní míč do úniku Ševčík a brněnský kanonýr se 10. gólem v ročníku vyšvihl do čela tabulky střelců.

Fotbalisté Brna potvrdili elán v nováčkovské sezoně i proti Liberci, když si dokázali připsat již šestou ligovou výhru. Možnost získat sedmou budou mít 5. listopadu, kdy sehrají zápas na hřišti Českých Budějovic. Liberec přivítá o den později na svém stadionu Hradec Králové.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Sigma Olomouc 2:1

30.10.2022 15:00

Góly: 22. Filip Žák, 61. Abdallah Gning - 14. Antonín Růsek

Trápící se Teplice ve 14. kole Fortuna ligy přerušily sérii tří ligových porážek v řadě a porazily na svém stadionu Olomouc 2:1. Hosté se přitom poměrně brzy dostali do vedení, s prodloužením nelichotivé série se však nehodlalo smířit chválené útočné duo Filip Žák - Abdallah Gning a otočilo stav utkání. Druhý jmenovaný se po předcházející více než měsíční střelecké pauze prosadil podruhé v řadě. Sigma vyšla bodově naprázdno poprvé od 10. září.

Oba celky vstupovaly do ligového klání ve zcela odlišném rozpoložení. Zatímco Teplice se výsledkově i herně trápily a po sérii tří porážek v řadě klesaly tabulkou, hosté z Olomouce v pěti po sobě jdoucích utkáních neprohráli a v tabulce se nacházeli mezi nejlepšími šesti týmy. Proti domácím mohl hrát také fakt, že se Hanákům v letošní sezoně na venkovních hřištích dařilo.

Domácí Teplice nastoupily do utkání s míčem na svých kopačkách, ovšem úvodní branku se jim vstřelit nepodařilo. Po necelé čtvrthodině hry se do zápasu dostali i hosté. Po faulu Jana Knapíka pár metrů před hranicí šestnáctky dostala Sigma výhodu volného přímého kopu a hned toho dokázala náležitě využít. Ondřej Zmrzlý zvolil variantu centru, kterým přesně našel na zadní tyči laxně bráněného Antonína Růska, jenž z prvního doteku umístil míč ke vzdálenější tyči. Skláři na sebe nenechali dlouho čekat a už ve 22. minutě dokázali odpovědět. Gning sklepl nepovedenou hlavičku Žáka zpět k jejímu autorovi, jehož druhý pokus už v bráně skončil. Teplický obrat mohl ve 40. minutě po rohovém kopu dokončit Gning, jeho tvrdá hlavička se však jen o kousek do brány nevešla.

Krátce po změně stran mohl vedení Hanáků obnovit Jan Navrátil, který se zničehonic objevil v samostatném úniku za všemi teplickými obránci. Olomoucký záložník ještě dokázal obehrát brankáře Tomáše Grigara, jeho zakončení do prázdné brány ale postrádalo razanci a po zákroku obránce v síti neskončilo. Herní převahu postupně získávali Severočeši a v 61. minutě slavili vytoužený obrat. Senegalský kanonýr Gning si ve vápně narazil míč s Robertem Juklem a vzápětí bezchybně zavěsil do levé šibenice. Tři minuty nato mohli Tepličtí vést už o dvě branky, když po nepřehledné situaci ve vápně jeden z domácích fotbalistů trefil břevno. Další gól do sítě Olomouce málem přidal v 81. minutě opět Gning, jeho teč patičkou ale pohotově vyrazil Jakub Trefil.

Teplice výhrou nad Olomoucí po třech zápasech prolomily nelichotivou výsledkou sérii. V dalším kole je čeká utkání v Mladé Boleslavi, do které zavítají v neděli 6. 11. Olomouc o den dříve přivítá na domácí půdě Jablonec.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Slavia Praha 1:4

30.10.2022 15:00

Góly: 2. Roman Květ - 3. Peter Olayinka, 30. Václav Jurečka (pen.), 76. Ondřej Lingr, 79. Peter Olayinka

Slavia porazila ve 14. kole Fortuna ligy pražské Bohemians poměrem 4:1. V Ďolíčku byl k vidění divoký první poločas, v němž diváci viděli hned tři branky a poměrně sporná rozhodnutí sudího Tomáše Klímy. S těsným náskokem odcházeli do kabin sešívaní a zásah Václava Jurečky z pokutového kopu se nakonec ukázal být tím rozhodujícím. Ke čtvrté ligové výhře červenobílých v řadě přispěl i dvougólový Peter Olayinka.

Fotbalisté Slavie se po nepovedeném úvodu října nakopli a opět začali předvádět velmi dobré výkony, které korunovali velkým vítězstvím v derby minulý víkend. Na skalp Sparty navázali sešívaní i výhrou v Konferenční lize, kde mají stále šanci na postup do vyřazovací fáze. V nabitém programu se ovšem museli důkladně připravit na Bohemku, která naposledy, i kvůli červené kartě Adama Jánoše, nezvládla poslední duel s Boleslaví. Do té doby však táhla sérii šesti duelů bez prohry, kterou bezpochyby chtěla restartovat.

A hned od začátku se děly věci. Nejprve ve druhé minutě senzační ránou poslal Klokany do vedení Roman Květ, aby pouze o pár okamžiků později na druhé straně vyrovnal Olayinka, který prakticky hokejově ztečoval do brány pobídku Davida Juráska. Slavia mohla v osmé minutě z kopaček nigerijského borce utkání zcela otočit, avšak proti byl brankář, který vytáhl parádní zákrok. Divočina pokračovala, když ve 27. minutě rozhodčí neodpískal penaltu ve prospěch Bohemians, aby následně o pár okamžiků později po konzultaci se systémem VAR přiřknul pokutový kop hostům. Toho se ujmul Jurečka a suverénně otočil vývoj střetnutí. Slavia postupně přebírala iniciativu, avšak do pauzy to v další gólový zásah nerezultovalo.

Olayinka řádil i po návratu z kabin. V 52. minutě nasprintoval před bránu a chyběl mu krok, aby byl u míče dřív než soupeřův gólman. O chvíli později měl na kopačce srovnání Václav Drchal, jehož dorážku ale vytěsnil Ondřej Kolář. Na hráčích Bohemians bylo vidět, že se s porážkou spokojit nehodlají, a proto se intenzivně snažili v ofenzivě něco vyrobit. To ale nechávalo volné prostory vzadu a sem tam z protiútoku hrozili sešívaní. Jeden takový brejk zužitkovali v 76. minutě, kdy Olayinka utekl obraně Bohemky, míč předložil na Ondřeje Lingra a ten zařídil favoritovi dvoubrankové vedení. Hotovo bylo o tři minuty později, kdy se po krásném přiťuknutí patičkou od spoluhráče prosadil do prázdné brány Olayinka.

Slavia tak zvládla utkání na půdě Bohemky a připsala si důležité tři body. Další ligový duel odehraje 6. listopadu proti Baníku Ostrava, Klokani vyzvou o den dříve Zlín.

Více informací k zápasu

FC Trinity Zlín - Viktoria Plzeň 0:3

29.10.2022 18:00

Góly: 20. Erik Jirka, 51. Tomáš Chorý, 68. Erik Jirka

Vypadá to, že Plzeň objevila nový oblíbený výsledek, na který hodlá na hřištích soupeřů dosáhnout. Po výletě do Jablonce zvítězila Viktoria o tři branky také ve Zlíně a neohroženě tak dál vévodí ligovému pořadí.

Výhru Západočechů na zlínské Letné režíroval Erik Jirka. Slovenský celek poslal svůj celek do vedení v první půli, po změně stran si pak na své konto připsal druhý gól i asistenci. Z přesně trefy se radoval také vytáhla útočník Plzně Tomáš Chorý.

Utkání se poblíž řeky Dřevnice rozjíždělo pozvolné. Po úvodním oťukávání se iniciativy přece jen chopila Viktoria, jejíž hráči poprvé zahrozili nepřesným zakončením po rohovém kopu. Ve 20. minutě už se ale mohli radovat. Jemelkův nákup z levé strany prodloužil Chorý za sebe na Jirku, který ze strany přelstil gólmana domácích Rakovana.

Moravané se pokoušeli nalézt odpověď, jenže přes pevnou defenzivu Viktorie se jen horko těžko dostávali. Po zranění středopolaře Hrubého navíc přišli o důležitý kreativní element.

Navic rychle po změně stran mohli "Ševci” snahu o vyrovnání zabalit. Jirka utekl po pravé straně a před bránou vyhledal Chorého, jenž pobídku chladnokrevně využil - 0:2. Kouč domácích Jelínek se své mužstvo pokusil restartovat střídáními. A je pravdou, že Bartošák s Vukadinovićem vrátili Zlínu jiskru. Vyložené šance ovšem dál nepřicházely a brankář Plzně Staněk zůstával až na pár výjimek v klidu.

A tak si Chorý s Jirkou mohli ještě jednou zopakovat úspěšnou spolupráci. První jmenovaný vymyslel v 68. minutě perfektní pas, který si adresát zpracoval na prsa a po následném úniku donutil Rakovana opět kapitulovat. Závěr duelu už si Západočeši pohlídali. Domácí tribuny žalostně volaly po návratu Michala Bílka. Ten v tu dobu ve Zlíně skutečně byl, avšak bohužel pro fanoušky Zlína zrovna slavil tříbodový zisk na straně Plzně. Je nicméně možné, že po další prohře začnou u Dřevnice skutečně přemýšlet nad trenérskou rošádou.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - FK Pardubice 1:3

29.10.2022 15:00

Góly: 58. Filip Kubala - 50. Dominik Janošek, 71. Pavel Černý, 76. Dominik Janošek

Snad nikdo před výkopem východočeského derby nepasoval do role favorita Pardubice. Poslední celek tabulky se však na hradecké "Votroky" perfektně připravil. Výhru 3:1 oslavil především díky střeleckému představení Dominika Janoška, vítěznou branku pak zařídil někdejší forvard Hradce Pavel Černý.

Už úvod zápasu vyšel překvapivě lépe Pardubicím. Družina kouče Radoslava Kováče vletěla na svého rivala už v úvodní minutě. Během ní musel gólman Hradce Reichl zlikvidovat střelu Hlavatého, následně pardubický nápor ukončil nepřesným volejem Helešic. V 11. minutě se Hlavatý znovu dostal do šance, když k němu proletěla průniková přihrávka od Vacka. Ani z úhlu ale Reichla nepřekonal.

Postupem času se do hry dostávali také Votroci. Dvakrát během první půle zakončoval Kubala, avšak v 17. minutě po autu do vápna přestřelil bránu a přesně nemířil ani po půlhodině hry, kdy jej centrem oslovil Ryneš. To Kubalův spoluhráč Smrž pálil mezi tři tyče, avšak přesně do míst, v nichž operoval brankář Pardubic Markovič, který vyrazil pumelici na rohový kop. Mezitím Votroci přežili velkou příležitost protivníka, neboť Janošek po šikovném uvolnění napálil břevno.

Vstup do druhé půle už Pardubice gólově zužitkovaly. Pět minut po změně stran se Janošek postavil k exekuci přímého kopu a překrásnou trefou do šibenice učinil z Reichla bezmocného diváka. Jenže o osm minut později se Kováčův soubor sám o vedení připravil chybnou rozehrávkou. Tu ztrestali centrující Ryneš a zakončující Kubala, jehož v pokutovém území neuhlídal Hranáč.

Hradec se po nepříliš povedeném poločase dostal do hry a obrat mohl po hodině hry dokonat střídající Koubek, avšak po dalším pasu od Ryneše hlavičkoval nepřesně. Záhy střílel Kubala, Markovič ale balón lapil. A tak si utlumené Pardubice mohly v 71. minutě zničehonic vzít jednobrankový náskok zpět. Standardní situaci rozehranou Janoškem ještě Votroci odvrátili, avšak jen k Černému, který parádním volejem překonal Reichla.

Pět minut nato uštedřily Pardubice Hradci další ránu. Souhru mezi Hlavatým a Helešicem zakončil v pokutovém území Janošek, který svou druhou brankou v utkání korunoval povedený výkon. Votroci už se v závěru na větší odpor nezmohli, naopak mohli být rádi, že po volném kopu Janoška neinkasovali počtvrté.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Dynamo České Budějovice 3:0

29.10.2022 15:00

Góly: 29. Pavel Šulc, 76. Jan Chramosta (pen.), 90+4. Michal Černák

David Horejš ukázal, že budějovické Dynamo zná jako své body. Někdejší kouč Jihočechů přemohl svého někdejšího zaměstnavatele jakožto lodivod Jablonce, který tak konečně ukončil gólový půst. Zatímco Severočeši skórovali třikrát, bránící hosté se nezmohli na sebemenší odpor.

Jablonec nechtěl nic ponechat náhodě a do defenzivy hostů tlačil od samotného začátku. V první šanci ale neuspěl Šulc, jehož vynikající kolmicí oslovil Sejk, nicméně snahu domácích zmařil povedeným zákrokem brankář Dynama Janáček. Ve 29. minutě už ale strážce budějovické svatyně kapituloval. Kombinace Severočechů vedla po ose Jovović - Sejk - Kratochvíl, načež po chybném vystoupení bránícího Skovajsy mohl síť rozvlnit Šulc.

I poté domácí hýřili aktivitou. Útočník Sejk místo zakončování tentokrát připravoval příležitosti pro spoluhráče. Jednu takovou šanci dostal Chramosta, avšak z úhlu nepřelstil Janáčka. Dynamo poprvé vážně zahrozilo až v závěru první půle. Standardní situace rozehraná Čolićem se od Čavoše odrazila směrem na bránu, gólman Jablonce Hanuš si nicméně poradil.

Také po přestávce dominovali Středočeši. Čtyři minuty po změně stran střílel Chramosta, Janáček ale svůj tým podržel. Po hodině hry vyslal Jovović dopředu Sejka, tomu ovšem zakončení na poslední chvíli překazil jeden z bránících hráčů. V 72. minutě už Sejka před zakončením nikdo nezastavil, další dobrý zákrok si však připsal Janáček.

Domácí se ale druhé branky přece jen dočkali. Dvě minuty po Sejkově projektilu pronikl do pokutového území Budějovic Jovović, kde jej rozhodil bránící Čoudek. Podle hlavního arbitra si zadák Dynama počínal nedovoleně a Jablonec tak dostal k dispozici penaltu, kterou s přehledem proměnil Chramosta. V nastavení si Chramosta připsal také gólovou asistenci, neboť jeho centr správně zužitkoval střídající Černák, který tak upravil na konečných 3:0.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FK Mladá Boleslav 3:1

29.10.2022 15:00

Góly: 22. Michal Frydrych, 52. Jiří Fleišman, 59. Ladislav Almási - 90. Lukáš Mašek

Mladá Boleslav ve vzduchu očividně nedominuje. Středočeši na půdě ostravského Baníku inkasovali třikrát, přičemž všechny branky obdrželi po hlavičkách protivníka. Slezané těžili zejména z perfektně zahraných rohových kopů, díky nimž si vytvořili rozhodující náskok.

Na straně Baníku zářili obránci a dva srbští záložníci. Ze zadáků je třeba vyzdvihnout zejména střelce Michala Frydrycha s Janem Fleišmanem, jimž góly přichystali jak Nemanja Kuzmanović, tak také host z pražské Slavie Srdjan Plavšić.

V úvodu usiloval o otevření skóre především křídelník Ostravanů Plavšić. Ten nejprve pálil po prostrčení od Tetoura, jenže gólmana Boleslavi Šedu nepropálil. Posléze si Plavšić sám nachystal palebnou pozici, Šeda ale znovu spolehlivě zasáhl. Mezitím se musel činit také brankář domácích Laštůvka, a to proti tečovanému pokusu Pecha.

Bezbrankový stav nakonec platil do 22. minuty. Kuzmanović nejprve rozehrál rohový kop nakrátko s Plavšićem, až poté poslal centr na zadní tyč, kde se nikým nehlídaný Frydrych prosadil hlavou. To se hostům pochopitelně nelíbilo. Vyrovnat mohl Pech, na Laštůvku si ale opět nepřišel. A neujal se ani dalekonosný projektil Karafiáta, jenž orazítkoval tyč.

Po změně stran mohli Středočeši zahozených šancí litovat. Chybu ve vlastní rozehrávce ještě přežili, neboť Cadu pokazil přihrávku na Almásiho, jenž by jinak zakončoval do prázdné svatyně. Po následném rohovém kopu už ale Slezané navýšili náskok. Centr Plavšiće prodloužil Frydrych k Fleišmanovi, jenž hlavou využil dalšího špatného pokrytí hráčů ze strany hostů.

Do hodiny hry se Baník prosadil ještě jednou a znovu ze vzduchu. Plavšić svým dalším pasem vyhledal Almásiho, ten si zrovna zaběhl za defenzivu Boleslavi a hlavičkou k tyči znovu rozčílil marně se natahujícího Šedu. V 58. minutě tak bylo o osudu utkání v podstatě rozhodnuto.

Boleslav se v závěru zřejmě smířila s tím, že se z Ostravy bude vracet bez bodu. Život už tak domácím nikterak výrazně nezkomplikovala. Až v 85. minutě zahrozil mladičký Lukáš Mašek, jenž obalamutil Pojezného. Výslednou střelu ale zblokoval Frydrych a Laštůvka pak míč ještě raději vyrazil nad břevno.

Teenager v dresu Středočechů se však nakonec dočkal své premiérové trefy v nejvyšší soutěži. V 90. minutě totiž na hranici ofsajdu obdržel ideální pas, po němž pelášil sám na Laštůvku. Svůj únik pak Mašek chladnokrevně zakončil a zkazil Laštůvkovi sen o čistém kontu. To nicméně byla zřejmě jediná kanka na jinak vyvedeném odpoledni z pohledu Baníku.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň13112029:835
2.Slavia Praha14101344:1331
3.Sparta Praha1365224:1523
4.FC Hradec Králové1472518:1523
5.Zbrojovka Brno1362523:2420
6.Bohemians Praha 19051454523:2319
7.Sigma Olomouc1453619:1618
8.Slovan Liberec1453618:1918
9.Baník Ostrava1445521:2017
10.FK Jablonec1444621:2216
11.FK Mladá Boleslav1444621:2316
12.1. FC Slovácko1344517:2216
13.FK Teplice1444621:3116
14.Dynamo České Budějovice1443714:2715
15.FC TRINITY Zlín1426613:2312
16.FK Pardubice14301112:379
Zbývající zápasy
09.11. 19:30Sparta Praha - 1. FC Slovácko

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (211)

Přidat komentář
Coutinho10

#ripfanta

Reagovat
Edgar Davids

Nekdy se todle krute nevyplaci no, kor kdyz to jako ty zkombinujes s prepalenim rozpoctu. To pak boli 3x

Reagovat
Coutinho10

j měl jsem asi vzít i do úvahy, že šlo o derby a taky, jestli to třeba Hradec nevypustil záměrně, aby měl toho blízkýho soupeře v lize i příští rok, protože až na ten jeden gól jsem je moc nepoznával

Reagovat
Axelrose

Kámo, tak tu druhou možnost jsi tedy opravdu v úvahu brát nemusel .

To je, jako by to Sparta pustila Slavii, aby nespadla - nebo opačně.

Čili nesmysl.

Navíc, Hradec bude nadále hrát v Boleslavi, kdežto Pce už doma.

Reagovat
Coutinho10

úplně bych tyto 2 rivality nesrovnával, myslim si, že radši budou oba, když ten druhý zůstane v 1. lize a z pohledu Hradce, tak teoreticky budou i raději, když budou jezdit na derby do Pardubic než např. do Brna na Líšeň, ale taky to mohli podcenit, mysleli si, že si Pardubice namažou na chleba, ale tak to nebylo...těžko říct.....obrázek si uděláme asi v dalších zápasech Pardubic, jestli toto byl jenom nějaký výstřel nebo budou bodovat pravidelněji

Reagovat
Axelrose

Hele asi jo, já to bral spíš ze strany fanoušků, tam to pořád drží a co se týká třeba hokeje, tak porazit Mechov, je prostě povinnost.

Je fakt, že hráčům je to asi celkem fuk, a možná to berou tak, že je lepší jet 20km do Pardubic a stihnout večer zprávy, než se trmácet do Zlína a zpátky, no

Reagovat
Coutinho10

j určitě bych to rozděloval, ze strany fanoušků věřím, že ty určitě chtěj rivala porazit, hráči to vnímají trochu jinak, tím neříkám, že nechtějí vyhrát, ale berou v potaz i další věci

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Hafna

Na derby se nesází… ani ve fantě ony ani ty Pardubice přece nebudou prohravat pořád

Reagovat
Coutinho10

j no já si to právě nejdřív neuvědomil, Pardubice už mám skoro zafixovaný za tým z Prahy, když hraje v Ďolíčku a Hradec za Bolku

měl jsem to dát víc rozvážně jako ty....no chyba no, tak nevyhraju čtvrtletník Football Club no, nevadí

Reagovat
Salfovic

Středočeské derby

Reagovat
Hafna

je pravda ze těch cen v dlouhodobé soutěži by mohlo být víc… já už vidím, že zítra se dostanu na první místo celkově a v dalším kole budu mít stejnou smůlu jako ty ted, propadnu se nekde na 27.místo a celá “práce” půjde do kopru

Reagovat
Coutinho10

člověk musí trpělivě no a ne vždycky to je lehký nějak ustát a tak je možný všechno no, tak aspoň ty víš, na co si dát pozor

Reagovat
John Obi Mikel

PAVEEEEL ČERNÝÝÝ

Reagovat
Pablos

Janošek... proč se ho ten Baník zbavoval

Reagovat
djiros

Třeba proto, co udělal před gólem Hradce.

Reagovat
Pablos

ztratil míč no... což já vím, to je strašný, nechápu proč to neodkopl 60metrů do píče někam, jak se má správně hrát

Reagovat
djiros

Měl vedle sebe chlapa, místo toho dělá nějaký skurveny lob... Asi není náhoda, že kluby střídá jak ponožky.

Reagovat
Pablos

střídá no, to je zase fakt

Reagovat
$dolar$

Ale ono ho to definuje. Já ho mám hodně rad, jenže on v každým zápase nějak námaze soupeři. Fakt v každým. Myslím, že se to časem změní, ale až tak po třicítce.

Reagovat
Pablos

Ok dobrá tedy.

Reagovat
Bex5

Bohuzel nemuzu nez souhlasit ... to je o nervy

Reagovat
Martin9719

Jakoby tomu Baníku někdy patřil.

Reagovat
Pablos

Uznávám i tedy mou neznalost, nevěděl jsem, že tam byl na hostovačku.

Reagovat
Banikovec7

Tak byla tam opce

Reagovat
ondrasch77

A co opce?

Reagovat
HorajzmAmmann

Tam bylo něco o aktivaci klauzule na prestup v případě postupu do poháru.

Reagovat
Martin9719

Reagovat
Kily

konečně, navíc spousta ušetřených peněz

Reagovat
Pablos

byl si pozván na byt do toho paneláku za bránou jo ?

Reagovat
Kily

ee, ale nemohl jsem najít, kdy naposledy jsme vyhráli derby a už si na to chtěl najmout historika

Reagovat
Pablos

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Salfovic

Votroci měli transparent s tím, že jejich neporazitelnost v derby slaví plnoletost.

Reagovat
REPLIKATOR

Pardubice Derby prostě nemá favorita

Reagovat
bobis21

Dlouho jsem nikoho neviděl bránit stejně špatně, jako letos bráníme my. Jsem rád že se mi jednou poštěstilo vidět ty zmatky i na druhé straně.

Reagovat
Banikovec7

Dnešní výkon kromě konce prvního poločasu pro mě docela překvapení, druhý poločas od Bolky hrozná zoufalost.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec nás na chvíli přestal ohrožovat

Reagovat
DidusIneptus

Pardubice

Reagovat
Martin9719

Two man show.

Reagovat
Pablos

Tak dle rozhovoru, Bílek toho Jirku stejnak klasicky česky zabije, že ho přebije náloží do obraných činností a hlavně mu vygumovat ty útočné choutky

Reagovat
Martin9719

Vygumovat stejně jako Kopice. To beru.

Reagovat
Bex5

Presne

Reagovat
martin1

Paráda Navíc jsem rád, že byli v nominaci hráči z béčka, bál jsem se, že ve Zlíně bude na lavičce 5 hráčů do pole. Nakonec Kronus na pár minut nastoupil, škoda jen, že s ním nešel do hry Vrba (nebo klidně i starší Čihák, tomu bych taky přál ligový start).

Reagovat
Martin9719

Zase je to nefér vůči hráčům co sedí na lavičce v LM. Nastoupili takhle vlastně všichni co jsou normálně součástí 1. týmu a zbylo jedno místo který se využilo pro Kronuse, takže za mě vše jak má být.

Reagovat
REPLIKATOR

Je to jasný, Jirka se proti Interu šetřil na zápas proti slavnému Zlínu #BilekGenius

Reagovat
Salfovic

Všichni se šetří.

Gambáč liga > LM

Reagovat
deporpepa

A další korálek navlečen

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak Plavšič dneska naprosto famózní. Skvělý hráč pro Baník.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Souhlasím, ale jedno malé minus bych viděl. Někdy předržuje balon.

Reagovat
HorajzmAmmann

To asi jo, ale to občas dělá i Kuzma s Tetourem.

Mimochodem včera Tetour taky celkem slušný ne? Že by ho Hapal probudil?

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Velice slušnyý Juroška se mi po zranění taky moc líbil. On ten Hapal to celkově pozvedl. Hráči bojují, jsou sebevědomější, pozitivnější. Snad to nebude jen ten klasický "impulz", ale budou takhle pokračovat dále. I ten Laštůvka je tam tolik nejebe po každém balonu.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

ten, ten, ten Příště si to po době přečti.

Reagovat
Axelrose

Myslíš po sobě, jo

Nic ve zlým, jen mě pobavilo, že si vynadáš a stejně si to po sobě nepřečteš

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Jsem dement.

Reagovat
Axelrose

To né, jenom to pobaví

Reagovat
Banikovec7

Mi se Juroška nějak moc nelíbil, je poctivý dozadu a nedělá chyby, ale nedá pořádnou přihrávku a hrozně mu chybí fotbalové myšlení.

Reagovat
inferno08

Třeba umí Hapal španělsky.

Reagovat
zrzek999

Reagovat
Batigol

Chorý repre? asi by si to zasloužil momentálně i s přihlédnutím na formu ostatních

Reagovat
Freedo

To už radši Řezníčka do repre než Chorýho

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Losinho

Chorý Jirka

Reagovat
Greny

Doufám že za týden uvidím jak se Chorý Jirka vypořádá se Zeleným Panákem

Reagovat
Losinho

to myslím nebude problém

Reagovat
Fakt

Nejdříve na hřišti a následně na baru

Reagovat
Kepy_FCB

a pak na přechodu ne

Reagovat
Bex5

Reagovat
Cotton

Ty počty diváků jsou strašný

Reagovat
vestinustarychdubu

A cemu se divis? Jako fakt mas pocit, ze ceska prvni liga je tak kvalitni produkt, ze by na to mely chodit plny stadiony? No, tak neni. Za me je to jen dobre, ze lidi ubyvaji, jen aby se proste kluby a liga chytili za nos a treba se nad tim zamysleli.

Reagovat
srbic13

podle me jednoznacny efekt toho, ze fotbal uz neni v tv, takhle to muselo v strednedobem horizontu dopadnout. to byl nejvetsi marketing ligy, ktery tvorila ct. a bude urcite hur

Reagovat
vestinustarychdubu

Toť otázka, do nějaký míry asi může být, spíš obecně - lidi mají dneska spoustu možností jak atraktivně využít svůj volný čas. A mezi ty atraktivní aktivity mrznutí na stadionu v lednu/únoru a sledovat sport (byť ve své podstatě krásnej sport) protkanej co čtvrt/půl roku nějakým skandálem a šméčkem, pro většinu lidi přestává být atraktivní a je to jenom dobře.

Plus samozřejmě asi tomu nahrává i současná situace kdy spoustu lidí ma našponovanej rozpočet a fotbal si prostě odpustí. Ono když si vezmu třeba Slavii - vstupenka do sektoru hostí 370kč, pivo 60, nějaká případná cesta a to všechno za to, že mám možnost hodinu a pul trpět nad zoufalým výkonem týmu, který má x hráčů ze Slavie na hostování, kteří hrát nemůžou... vyloženě zážitek k nezaplacení

Reagovat
Greny

Absolutní souhlas. Byli na to upoutávky atd. Navíc už se hraje hokej a byl jsem teď v pátek na Kometě a v neděli na Zbrojovce. Výsledky super hra super, ale zázemí úplně jiný, na Kometě lepší i co se týče občerstvení

Reagovat
srbic13

Reagovat
ratusek

Baník

Zbrojovka

Kozel

Teplice

Jílek

Reagovat
Kepy_FCB

Velkopopovickej brzo pude

Reagovat
ratusek

Přesně

Reagovat
John Obi Mikel

Návrat do Baníku?

Reagovat
Kepy_FCB

K žákům klidně

Reagovat
smazaný uživatel

To by musel do fronty, tam je teď na řadě Hoftych.

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
soukup

Řezníček zase gól. Neskutečná ostuda pro ligu

Reagovat
Pablos

Řezníček je kvalitní v zakončení dlouhodobě... co do něj furt kdo píčuje nechápu

Reagovat
Freedo

Taky bych řekl. Kdyby nebyl vadivej, tak mohl hrát v dobré lize.

Reagovat
Selänne

Reagovat
srbic13

zase ti mocipani

Reagovat
Cotton

Kdo by to byl řekl, že skoro po půlce ligy budou nejproduktivnější trojici tvořit dva hráči Zbrojovky a Tecl.

Reagovat
John Obi Mikel

A Chramosta

Reagovat
AjaxFans

Dobře Boby

Reagovat
John Obi Mikel

No, viděl už jsem od nás daleko přesvědčivější zápasy než dnes. Klíčový bude čtvrtek.

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl Trpiš chválí obranu

Reagovat
ratusek

To on vždy. Hlavně Kačarabu

Reagovat
Coutinho10

na podporu Ukrajiny......

Reagovat
deporpepa

Tak rozhodčí prý pomohl, tak pohoda ne??

Reagovat
Kepy_FCB

Brno - koZLOmajzna 3:0

Reagovat
John Obi Mikel

Ríšaball > Kozelball

Reagovat
Kepy_FCB

žádnej kozelball neexistuje

Reagovat
Imos

ale existuje a to je možná ten problém

Reagovat
Kepy_FCB

"Pojem" jméno s koncovkou ball jsem chápal jako výraz pro kvalitní kombinační herní projev s typickým rukopisem toho trenéra. Tak pod Kozlem hrála před lety částečně Dukla, jinde to byla kozlomajzna...

Reagovat
Imos

kombinační herní projev s typickým rukopisem trenéra na Kozla dost sedí, jen tenhle systém nefunguje

Reagovat
Kepy_FCB

Když byl v Baníku tak s tím nesmyslně přišli ti dva debílci hlásící se k nám a pak se to tu používalo jako ironie

Reagovat
ratusek

Reagovat
ZB 07

Dneska velká paráda Slovan sice předvedl naprosto žalostnej výkon, ale to vůbec nesnižuje parádní práci celý ofenzivy. Teď do konce podzimu ještě aspoň čtyři body a bude to fajn.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jurasek, Krejci, Sevcik, v obrane Endl... brnenska mladez nejak jede.

Reagovat
Greny

Jsi jich vyjmenoval málo

Reagovat
Martin9719

Pernica.

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Pablos

no já nevím, ale ta Stáňa mu nakonec nedala

Reagovat
smazaný uživatel

Protože žral lidi a smrděly mu nohy.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Axelrose

Protože žádná nikdy nebyla.

Tam šlo jenom o to, aby si to s ním mohl rozdat Jasoň a šmírovat ho (případně to celé točit) přitom mohl Drsoň.

Jenom Bystrozrakému to péčko potom museli vyprávět, protože hovno vidí, ale dobře slyší.

Plus má dobrou představivost.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
FCSL

Další výlet na Moravu Venku hrajem fakt tragicky. Ghali a hlavně Doumbia strašně chybí, jeho zranění nás zničilo

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom ten nejtěžší venkovní zápas jste zrovna vyhráli.

Reagovat
Greny

Slabší mancaft u nás letos nehral

Reagovat
Imos

taky to byla tragédie, kluci na hostování se už vidí jinde a stačí aby Frýdek byl z formy a jsme v háji, útok neexistuje, Červ s Valentou ti nic nevytrhnou a Plechatý s Talem jsou poloviční a jinak skvělý Oli tam udělá takovou ptákovinu u druhýho gólu, i když bych řekl že to byl faul na frýdka ale to je fuk

Reagovat
Svandik68

Já bych řekl, že Boleslav byla snad ještě horší. Liberec si aspoň v té první půli nějakou šanci vytvořil, třeba Červ nehrál špatně, ale v druhé půlce šli totálně do prdele.

Reagovat
Firkraag

Proti rozhodčím se hrát nedá. Vrcholem bylo, že pískne náš ofsajd po výkopu brankáře.

Reagovat
dave30

Nevím, o kterou situaci se přesně jednalo. Ale proč by nemohl písknout ofsajd po výkopu brankáře? Při odkopu od branky bych podivení chápal, ale takto?

Reagovat
Firkraag

Po odkopu od brány.

Reagovat
dave30

Tak to je průšvih...

Reagovat
pingla

to se opravdu stalo? Víš ve které minutě, to si rád pustím ze záznamu

Reagovat
Firkraag

Taky se na to chci mrknout, jestli jsem se nespletl a nebylo to třeba po nějakym faulu. Ale reagovalo na to víc lidí na tribuně.

Reagovat
PlackaSKS

Pokud se nepletu, bylo to po offsidu. Ale hezky, že to nejdřív uvádíš jako fakt a až pak jdeš ověřovat

Reagovat
srandamač

Teplice 3 body od skupiny o titul JJVCD

Reagovat
smazaný uživatel

A 1 bod od baráže. A to už jen 1 kolo a bude polovina ligy (dřív postaví na Sahaře sněhuláka než já uznám nadstavbu) a taková šílená vyrovnanost. Pardubice se taky dotáhnou, zvlášť když budou hrát na jaře doma

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel odteď. Tam zasněží jednou tak za 40 let.

Reagovat
deporpepa

Už ji uznej a nevymlouvej se...

Reagovat
Cotton

Až na první 2 místa je to nezvykle vyrovnaný. Před dvěma týdny hrálo Brno proti Pardubicím a říkalo se, že o záchranu. Najednou je na 5. fleku.

Reagovat
Axelrose

To by u nás museli hrát na jaře jiný soupeři. Budeme doma rádi za 6 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli by se tam dostat místo Slavie nebo Plzně

Reagovat
deporpepa

Ale pravděpodobněji místo Sparty

Reagovat
ACSeRw!n

kral

Reagovat
mistr129

Koukám teď na obě ty penaltové situace a za mě docela jasné penalty na obou stranách.

Reagovat
Mass

Máš někde záznam na netu?

Reagovat
mistr129

nemám, koukal jsem na O2

Reagovat
John Obi Mikel

Isport

Reagovat
Greny

Řeknu to takhle... Měl písknout buď obě nebo zadnou

Reagovat
Axelrose

Mám stejný názor. Plus mi přišlo, že ta pro Bohemku byla jasnější, než ta pro Slavii.

Já bych nepískl ani jednu.

Reagovat
srbic13

Reagovat
John Obi Mikel

On by tu první písknul, ale vadil mu tam šlapák Prekopa na Hromadu. Taky bych subjektivně pískal obě, ale podle pravidel si to myslím obhájí přesně takto.

Reagovat
Greny

A on po varu odpískal faul Bohemky? Pokud ne tak si to tak těžko obhaji

Reagovat
Pablos

Vyjadřoval se po zápase, že to byl útočný faul a že video mu na jeho názoru nic nezměnilo. Jen tedy já to nevidím jako šlapák, ale že tam byl Hromada o sekundu délé, nakopl Prekopa a ten mu přišlápl špičku.

Reagovat
Greny

Vyjadreni jsem neviděl já to viděl jen na isport v sestřihu a jak píšu nahoře buď bych piskl obě nebo ani jednu

Reagovat
Coutinho10

za mě se úplně na pohoda dá obhájit to, jak se Klíma rozhodl

1. situace - náš hráč chce odkopnout míč, ale Bohemák mu dá do odkopu míče nohu před míč, takže se o něj nakopne (dost častokrát to běžný divák vidí jako blbost, ale je to tak, i dříve se podobné situace řešili ve prospěch útočícího hráče - pamatuju za nás jednou na Sýkoru, kdy chtěl střílet a obránce mu tam do toho dal nohu)

2. situace - jeden Bohemák postrčí loktem Jurečku a ten 2. mu dal levou nohu před něj, takže byl zastavenej a nemohl pokračovat dál

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Hyrax

Reagovat
deporpepa

Reagovat
Blasphemer

ty taky umíš obhájit všechno

Reagovat
Coutinho10

tak ale jako jo nicméně přiznám, že minimálně tu 1. situaci jsem čekal obráceně

Reagovat
$dolar$

Reagovat
verv

Reagovat
srbic13

ad 1. ze ten bohemak, ale hral mic, kdezto slavista nohu, to uz neresime, ze?

Reagovat
Coutinho10

to je dobrá poznámka...toho jsem si nejdřív úplně nevšimnul....z tohodle pohledu to je trochu přísnější, to uznávám

Reagovat
Nuno čomes

pokračuj ještě

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
martin1

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

On to nějak takhle podá i Příhoda. Ta šedá zóna, kterou jeho komise vytvořila, je tak široká, že si obhájí úplně všechno.

Reagovat
Coutinho10

j právě, proto to píšu, že vlastně nejenom v rukách, ale obecně se dá plno věcí obhájit....Plzeňáci vědí

Reagovat
r.mrazik

no tyvoe...cinani u klokanu

nejdriv nepiskne jasnou a na druhe piskne to spadnuti...to si delaji normalne prdel u toho videa

Reagovat
Pablos

proč u videa ? Rozhodčí si stál za svým na vzdory volání od videa.

Reagovat
Greny

Každopádně jsem zvědav co na to Příhoda, protože pokud něco posoudí jako chybu tak bych mu naparil trest větší než normálně když k tomu byl dvakrát povolaný a stal si i tak za svým

Reagovat
John Obi Mikel

Má teoreticky 3 možnosti, buď dvakrát chyboval hlavní, nebo dvakrát video, nebo jednou hlavní a jednou video. Pokud vymyslí něco jinýho, tak je čaroděj.

Reagovat
Pablos

Zajímavé bylo, že v rozhovoru se rozhodčí vyjádřil, že to druhé bylo podražení hráče... myslel jsem, že to bude házet na ten lehkej loket... a né na věc kdy už Jurečka nepoužívá ani zadní nohu a už ví, že bude padat Já vím, ty máš sice jiný názor, ty bys pískal obě... já žádnou, ale i tak si myslím, že tu druhou mohl alespoň alibisticky vykecat jedině tím drobným strčením loktem

Reagovat
Pablos

Tím chci říct, že to vidím na tu třetí variantu u Příhody.... tu první okecá, ale tu druhou nemůže takhle akceptovat doufám

Reagovat
Pablos

A ještě poslední dodatek, tu první bych nepískal, kvůli citu pro hru ...že mi to nepřišlo zase tak zásadní faul na penaltu... né z důvodu rozhodčího, že faulovaným byl Hromada.

Reagovat
r.mrazik

ja videl jen sestrih,tak jsem myslel,ze VAR nic

oni ho zavolali k videu a on si stal za svym?

Reagovat
Losinho

V obou případech.

Reagovat
r.mrazik

tak to je moc...snad si ten kaspar uz nezapiska...kdyz uz si vydelal obalkou

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No ale jsou to situace, kvuli kterym by vubec nemel VAR nekoho nekam volat. U prvni situace budou vecne dohady, kdo fauloval koho (podobny zakrok jako na Rynese/Sykoru), druha situace nebylo zcela zjevne pochybeni sudiho, i kdyz podle me na penaltu teda fakt malo.

Obecne mam takovy dojem, ze tech penalt za kazdou picovinu se piska dost.

Reagovat
r.mrazik

dohady budou vzdycky...nahore mas od nejakyho cinana krasny vysvetleni,ktery je podle me totalne mimozni

ja to videl totalne naopak nez rozhodci...a jestli byl zavolany k videu a stejne to nezmenil,tak je to podle me kreten,co by dal piskat vubec nemel

Reagovat
Greny

Tak tam to bylo posouzeny že měl Sýkora tu nohu předním jako v tomto případě (ten hráč Bohemky) a Rynes (Hromada ) ho kopl ne? ... Je teda ale i zajímavé že to pískal myslím i stejnej sudi

Reagovat
mistr129

Za mě ale odlišný situace (obě měly skončit penaltou), ono přeci jen každé podražení by jinak by se dalo de facto otočit jako kopnutí do soupeřovy nohy.

Rynešovi tam ve velké rychlosti prostě Sýkora strčil nohu, aniž by měl šanci získat míč, tzn. spíše se jednalo o podražení.

Tady se Bohemák normálně snažil pokrýt míč, ke kterému měl blíže, a Hromada jej prostě nešikovností nakopnul.

Reagovat
Greny

Může být já jen že obhajovat to tím zákrokem mě přijde blby. Když tam to bylo posouzeno jako faul.

Vadí mi spíš to že vlastně jedno nechal druhý piskl. Páč to bylo dost na hrane obojí. Nemám problém kdyby piskl obě nemám problém kdyby ani jednu. Mám problém s tím že jednu ano druhou ne i kdyby to bylo opačné. Mě třeba jako nejvetsi penalta přišla ta ruka Ousoua po té střele (ale já mám jiný názor než pravidla o hře rukou už jsem to tu několikrát psal)

Reagovat
20DollarsInMyPocket

S tim souhlasim, po takovy situaci, ktera je fifty fifty nemuze hned vzapeti pisknout neco takovyho, to je uplne proti duchu hry.

Reagovat
GjøvikFF

Tak když je to na penaltu málo, tak to zjevné pochybení rozhodčího je, ne? VAR zafungoval minimálně v tom druhém případě naprosto správně, protože pokud rozhodčí nevyhodnotil situaci ve vápně Slavie jako faul, pak VAR naprosto logicky upozornil na to, že penaltově problematická je tím pádem i situace ve vápně Bohemians.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
r.mrazik

a do toho jindra cepice "Trpišovský apeluje na sudí: Jen jednoznačné věci."....

Reagovat
fcb+mufc

je to hnus!

Reagovat
clinger

ty si tu chyběl.prej první jasná tu druhou bych taky nepískal, ale byla rozhodně jasnější než ta pro Plzeň v nadstavbě na Slávii která rozhodla o titulu! a v kontextu toho co se v lize píská nadávat nebudu

Reagovat
Greny

O titulu rozhodla hlavně vaše neschopnost něco uhrát v nadstavbě

Reagovat
r.mrazik

Voni Číňani jsou jiný...a tenhle je nejvíc

Reagovat
clinger

to nepopírám,ale po zápase s Plzní už ty zbylý 3 kola se hrát nemuseli. když se podíváš jak přistupovali soupeři k zápasu s Plzní

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
srandamač
Reagovat
Witcher

Je dobře že Slavie skončí v Evropě,karmicka

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Firkraag

Reagovat
$dolar$

Zajimave, jak Cinani nadavali, ze se nam pomaha a my uz par kol bez nejmensi protekce, kdezto Cina si rozjela uplnej freestyle..

Reagovat
clinger

cože rozjela?po 13 kolech první zápas kde rozhodčí 'Slávii trochu pomohl a hned je vše vaše zapomenuto

Reagovat
PavlíčeQ

uz par kol jo? wow

Reagovat
mistr129

Reagovat
Losinho

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
smazaný uživatel

"Už pár kol nic"... nechceš tím doufám naznačit, že vám někdy předtím rozhodčí pomohli, protože za to by tě tady někteří fanoušci Plzně mohli ukřižovat.

Reagovat
$dolar$

To samozřejmě nechci, bavíme se o tom, že nám po tlaku Slavie akorát rozhodčí škodí. Což je pro Slavisty rovina.

Reagovat
Front hell

Ty jsi jiná plačka

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kepy_FCB

Dnes los poháru. Tip: Slavia-Baník, Přání: Vyškov-Baník

Reagovat
Kepy_FCB

Tak Baník - Sparta

Reagovat
Svandik68

Souček v druhé půli včera nejlepší výkon ve Zbrojovce, byl výbornej. Ševčík byl sice většinu zápasu prakticky k ničemu, ale pak dá gól, vymyslí super pas na Řezníčka a ono to stačí. A Alli působí jak zjevení, nebojí se jako jediný jeden na jednoho, je dravej, nic nevypouští a Mikula by si měl dát pár facek, když proti němu nevyhrál snad jedinou hlavu.

Reagovat
ratusek

mocipáni jak chtějí, aby Slovácko obhájilo MOL cup

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele