FORTUNA:LIGA - souhrn 13. kola: Slavia na dostřel Plzni

30.10.2021, 16:57, aktualizováno 31.10.2021, 19:58
Komentáře a souhrny
Slavia ve vyhroceném duelu zdolala početně oslabenou Plzeň, které se přiblížila na pouhý bod. Hned tři penalty viděli diváci ve Vítkovicích, kde se Sparta rozešla s Ostravou smírně. Mladá Boleslav přestřílela Hradec Králové. Jablonec i Pardubice si prodloužily mizérii. Slovácko poráží jednoho soupeře za druhým a do řady jeho obětí se zařadila i Olomouc...

Slavia Praha - Viktoria Plzeň 2:0

31.10.2021 18:00

Góly: 65. Ondřej Lingr, 90+5. Michael Krmenčík

Už jsme si bohužel zvykli, že největší šlágry tuzemské nejvyšší soutěže se zpravidla nesou ve znamení zákopových válek na úkor ofenzivních oslav. To však Slavii nevadí, neboť klíčový duel s Plzní zvládla. A kupodivu bez výraznějších šrámů na těle hráčů.

V Edenu totiž o emoce rozhodně nebyla nouze. Sudí Pavel Franěk totiž už v úvodu poslal hosty do deseti, když vyloučil Radima Řezníka. Toho v závěru utkání ještě napodobili spoluhráči Luděk Pernica s Jhonem Mosquerou. Snažil se také domácí Michael Krmenčík, ten však "jen" za sebou spálil veškeré mosty, které vedly do Plzně.

Zmíněné vyloučení Řezníka se odehrálo již v 10. minutě poté, co pravý bek Západočechů nevybíravě sestřelil Ševčíka. Franěk obránci Plzně původně neudělil ani žlutou kartu, po poradě s kolegy u videa však nakonec vytáhl kartu červené barvy.

Jenže sešívaní si s výhodou jednoho muže navíc vůbec nevěděli rady. Za celou první půli si nevytvořili jedinou slibnou příležitost, místo toho protáhli brankáře soupeře Staňka pouze obránci Bah s Kačarabou. Lingr pak sice v 39. minutě vyslal tvrdou ránu, ovšem pouze z úhlu, odkud Staňka rozhodně nenachytal.

Ani zkraje druhé půle se mnoho nezměnilo. Plzeň se pochopitelně soustředila především na defenzivu, kterou Pražané nemohli překonat. Po hodině hry sice Olayinka vyhledal naskakujícího Masopusta, výsledná hlavička nicméně přeletěla břevno.

V 65. minutě se ale Slavia zničehonic dostala do vedení. Střelu Stanciua po rohovém rohu vyrazil Staněk jen před sebe k Lingrovi, jenž z dorážky rozjásal Eden. Ani poté nicméně neměli domácí klid. V 76. minutě se totiž po standardní situaci ocitl v slibné šanci útočník Západočechů Beauguel, ovšem zakončení mu příliš nevyšlo.

Tím naděje Viktorie víceméně vyhasly. Další příležitost už nepřišla, v 81. minutě navíc Pernica zajel do Plavšiće a od Fraňka viděl podobně jako Řezník červenou kartu. O necelých deset minut později neminulo vyloučení ani Mosqueru, jenž si nicméně o vyhazov do sprch koledoval celou druhou půli.

V samotném závěru pak zdecimované hosty ještě ztrestal Krmenčík. Někdejší hráč Plzně využil přihrávky od Stanciua, překonal Staňka a následně se rozhádal se všemi fotbalovými fanoušky na západ od Zbirohu.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Sparta Praha 2:2

31.10.2021 15:00

Góly: 50. David Buchta, 88. Daniel Tetour (pen.) - 31. Jakub Pešek, 72. Dávid Hancko (pen.)

Vyhecovaný duel mezi Baníkem a Spartou vítěze nepřinesl. Slezané se oproti předchozím zápasům proti rivalovi z Letné vzmužili, byli rovnocenným soupeřem, nakonec však na poslední chvíli zachraňovali bod za remízu.

První půle vyšla lépe hostům z hlavního města, avšak domácí krátce po změně stran srovnali krok. Poté rozjel velkolepou show hlavní sudí Ondřej Berka, jenž odpískal hned tři penalty. Dvě z nich kopala Sparta, přičemž proměnila pouze jednu, ta ale Letenské poslala do vedení. Nicméně Ostravané svou ojedinělou šanci z penaltového puntíku využili a body se mezi obě mužstva dělily.

Slezané hráli dobře již v prvním poločase, v úvodu se ale museli mít na pozoru. Již ve čtvrté minutě totiž vystrašil vítkovický stadion, jenž poslal dost vlažnou přihrávku na vlastního brankáře Budinského. Náhrada za indisponovanou jedničku Laštůvku ovšem nevděčnou situaci zvládla a před dotírajícím Peškem odkopla merunu do zámezí. Za dalších sedm minut si již Budinský připsal tradičnější zákrok, když rukavicemi vyrazil střelu Hancka z přímého kopu.

Poté už se začal vepředu ukazovat také Baník. Ve 13. minutě se po centru Ndefeho natahoval Buchta, avšak jeho zakončení (dost možná z ofsajd) se mezi tři tyče nevměstnalo. Nedlouho poté hlavičkoval ze slibné pozice Tetour, jenže na gólmana Sparty Nitu si nepřišel.

Po půlhodině hry ovšem domácí zmrazila inkasovaná branka. Ta se zrodila po hlavičkovém souboji Hložka a Pokorného, z něhož lépe vyšel první jmenovaný. Hložkova hlavička našla nabíhajícího Peška, jenž utekl Svozilovi a zakončením k tyči poslal Spartu do vedení. Těsně před odchodem do kabin ještě Pražané přečkali sehraný signál Baníku z rohového kopu, po němž Nitu provětral Kuzmanović.

Pět minut po přestávce už ale rumunský strážce svatyně lovil míč ze sítě, když nedosáhl na křižnou ránu Buchty po rychlém protiútoku. Letenští si vedení mohli vzít v 64. minutě, jenže zakončení Dočkala vykopl za Budinského zaskakující Fleišman. Vzápětí se na hosty zprvu usmálo štěstí, když se Hancko natlačil do vápna před Jurošku, jenž levého beka Sparta zezadu srazil k zemi. Nařízenou penaltu ale zahodil Dočkal, který nechal vyniknout Budinského.

Za pár már minut mohli Pražané složit reparát poté, co videorozhodčí odhalili Almásiho hru rukou před vlastní bránou. Tentokrát si penaltu vzal do gesce Hancko, který už nedal Budinskému šanci — 1:2. Baník se ovšem nevzdal a v 76. minutě měl obrovskou šanci na druhý gól, jenže Almási trestuhodně promáchl a pokus Ndefeho zastavil blok hráčů v rudých dresech stojící na brankové čáře.

Nutno říct, že si Slezané minimálně bod zasloužili. A tak nakonec trochu z milosti dostali rovněž příležitost v podobě pokutového kopu. Zakončení Álmasiho po chybě Nity sice Dočkal zablokoval, dle názoru arbitra Berky však zároveň útočníka Baníku fauloval. Následného penaltového úkolu se ujal Tetour, který poslání splnil a zařídil dělbu bodů.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FC Hradec Králové 3:2

31.10.2021 15:00

Góly: 29. Samuel Dancák, 45. Ewerton, 78. David Douděra - 41. Jakub Rada, 51. Adam Vlkanova

Takhle Mladou Boleslav známe a takhle jí (možná) dokážeme i fandit. Středočeši se dostávají nejen do herní, ale také gólové pohody. S Hradcem Králové sice měli nemálo starostí, vedení si nicméně vždy vzali zpět a atraktivní mač nakonec opanovali výsledkem 3:2.

Ani jednou Boleslav v zápase neprohrávala, sama naopak více času tahala za delší konec. Poprvé od 29. minuty, kdy Ewerton na levém křídle nastartoval Dancáka. Slovenský středopolař zpravidla šance spíš připravuje, avšak zjevně se neztratí ani jako zakončovatel, neboť jeho oblouček přes hradeckého gólmana Fendricha by se útočníci mohli klidně učit.

Na úvodní branku odpověděli "Votroci" o dvanáct minut později. Rada ze standardní situace, kterou rozehrál z ostrého úhlu, zaskočil svého někdejšího spoluhráče Šedu - zkušený brankář nečekaně pustil balón za svá záda. Středočeši se však ke svému štěstí mohou spolehnout na Ewertona. Brazilský šikula rozjel těsně před přestávkou tango, během něhož zamotal hlavu několika hráčům soupeře a nenápadným zakončením po zemi způsobil u Fendricha další nával zloby.

Jenže Hradec se nevzdal. Po změně stran nejprve přežil úprk Douděry, jenž za sebou nechal kompletní defenzivu Východočechů, jenže na Fenrdicha si už kličkou nepřišel. V 51. minutě už "Votroci" sami udeřili. Pohlednou akci rozjel Rada přenesením hry na pravou stranu, odkud Hatazim z první vyhledal v pokutovém území nabíhajícího Vlkanovu, načež kapitán hostů napálil míč do svatyně domácích.

Boleslav nicméně udeřila ještě jednou. Dancák v 78. minutě vyhledal na zadní tyči nabíhajícího Douděru, jenž propálil Fendricha. Na Douděrovu trefu již Hradec odpověď nenašel. Hosté tak poprvé od konce září prohráli, přesto zůstávají v tabulce na solidním šestém místě. Za nimi již číhá Boleslav, která rovněž prožila úspěšný říjen.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - FK Pardubice 1:1

31.10.2021 15:00

Góly: 10. Tomáš Čvančara - 30. Emil Tischler

Petr Rada stále nemůže Jablonec vyvést z výsledkového trápení. Zkušený kouč trvá na svých vyvolených, do změn v sestavě se pouští jen sporadicky, jenže stejně tak se nemění ani výsledky. V neděli Severočeši opět zklamali, neboť se slabými Pardubicemi pouze remizovali.

Zprvu se přitom zápas vyvíjel slibně. V 10. minutě si ideálně vyhověli útočníci Doležal s Čvančarou - první jmenovaný vrátil svému parťákovi míč povedenou patičkou, načež Čvančara s ledovým klidem poslal zeleno-bílé do vedení. Navíc nedlouho poté mohl Jablonec vést o dva góly, jenže Doležal po centru Pleštila selhal, když střílel na břevno.

A právě nevyužitá příležitost musela Severočechy hodně mrzet. Pardubice totiž v první půlhodině nic kloudného nevymyslely, přesto jako slepý k houslím přišly k vyrovnání. Před pokutovým územím domácím se zničehonic opřel do meruny Tischler, jehož pokus tečoval bránící Holík přesně k tyči. Gólman Hanuš, jenž jinak znuděně dřímal, se natahoval marně - 1:1.

To brankář Pardubic Boháč si na nedostatek vytížení stěžovat nemohl. A to zejména po změně stran. Nejprve zneškodnil únik Pleštila, jehož nastartoval Čvančara. Záhy to Jablonec zkusil vzduchem. Považanec vyhledal Doležala, ten hlavou přihrál Čvančarovi, jenže autor prvního gólu utkání ztroskotal na skvělém Boháčovi. A když na Doležala zívala po centru od Pilaře prázdná kasa, dokázal vytáhlý forvard netrefit prostor mezi třemi tyčemi.

Třešničku na obzvlášť kyselý dort položil v závěru Malínský, jenž z půli hřiště nachytal Boháče, avšak pozoruhodný pokus nakonec přistál na břevně. Pardubice si tak z Jablonce odvezly bod, samy však pořádně neví, jak k němu přišly.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - 1. FC Slovácko 0:3

30.10.2021 18:00

Góly: 71. Petr Reinberk, 80. Rigino Cicilia, 90+4. Daniel Holzer

Slovácko se v Olomouci nějakou dobu hledalo, postupem času však našlo herní pohodu a trpělivě si dokráčelo pro tři body. Po dalším vítězství poskočili borci z Uherského Hradiště opět alespoň na čas na stupně vítězů, hanácká Sigma naopak pokračuje v trápení.

První poločas mnoho vzruchu nenabídla. V sedmé minutě si brankář Slovácka Nguyen snadno poradil s ránou Gonzáleze, za dalších deset minut se na druhé straně po nepřehledné situaci dostal k hlavičce Jurečka, jeho zakončení nicméně přeletělo břevno. Ve 30. minutě napřáhl z dálky Sadílek, avšak strážce domácí svatyně Macík neměl s přízemním pokusem mnoho starostí.

Největší šanci první pětačtyřicetiminutovky nakonec vytvořil hostující hráč, avšak nechtě pro hráče Sigmy. Kadlec totiž ve 38. minutě nešikovně prodloužil míč za sebe, kde číhal Hála, avšak křídelník Hanáků v závěrečné fázi nepřekonal Nguyena, který pohotově vyrazil proti útočícímu hráči a akci zmařil.

Po změně stran se taktovky chopilo Slovácko, avšak až na střelu Sadílka z 54. minuty, kterou Macík vyrazil na rohový kop, defenzivu Olomouce vážně neohrozilo. Po hodině hry naopak mohla zničehonic udeřit Sigma, hlavička Zifčáka po standardní situaci se nicméně mezi tři tyče nevměstnala.

V 71. minutě už vypukla gólová radost. Slavit mohli hosté, neboť po dlouhém autu Sadílka se do míče na hranici šestnáctky opřel Reinberk, za jehož volejem se Macík jen bezmocně ohlédl — 0:1. Podruhé lovil slovenský brankář míč ze své svatyně o devět minut později. Pohlednou akci na levé straně zakončili Kalabiška s Ciciliou: první jmenovaný nahrával, Cicilia pak balón nasměroval nechytatelně k tyči.

Závěr utkání už si Slovácko hlídalo. Zatímco fanoušci hostů již rozjeli vítězné pokřiky, hráči v bílých dresech drželi Hanáky daleko od Nguyena. Ve třetí minutě nastavení navíc svěřenci kouče Svědíka přidali třetí trefu, když zmatky v defenzivě Olomouce využil Holzer, jenž využil šťastného odrazu.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Slovan Liberec 1:2

30.10.2021 15:00

Góly: 38. Ondřej Mazuch - 2. Jan Matoušek, 90+3. Imad Rondić

Liberec sice v Teplicích ztratil vedení, v samotném závěru ale přece jen vybodoval tři body. Slovan díky šťastné brance Imada Rondiće pokračue v zestupu, "Skláři" si naopak vybrali smůlu a dál tápou.

Na úvodní zásah se nečekalo dlouho. Již ve druhé minutě provětral obranu Teplic Matoušek, jenž využil podklouznutí stopera Mazucha a následně i díky teči bránícího Hyčky překonal gólmana domácích Grigara — 0:1. Zaskočení Skláři se o odpověď pokusili v 17. minutě. Krunert našel centrem Rezka, ovšem nedůraznou hlavičku veterána bez potíží lapil brankář hostů Knobloch.

Ve 27. minutě se znovu předvedl Matoušek, který se na levé straně uvolnil k dalšímu zakončení, to však skončilo pouze v rukavicích Grigara. A tak za dalších jedenáct minut přišlo naopak na druhé straně vyrovnání. Po standardní situaci se míč příhodně odrazil k Mazuchovi, jenž se nerozpakoval a kulatý nesmysl uklidil z hranice pokutového území ke vzdálenější tyči. Knobloch skákal marně.

Po přestávce se dlouho nic zajímavého nedělo, až v 72. minutě chtěl zaváhání obránce Teplic Chlumeckého potrestat střídající Júsuf, tomu ale nevyšla klička na Grigara a z šance nic nebylo. Vzápětí hlavičkoval Júsuf nepřesně. Mnohem víc vášní vyvolala situace z 84. minuty, kdy Knapík nedovoleně zastavil unikajícího Nečase. A jelikož hráč domácích zmařil faulem vyloženou šanci, uviděl od sudího Zelinky rovnou červenou kartu.

Přímý kop po vyloučení Knapíka sice zazdil Faško, přesto se Liberec dočkal vítězné trefy. Ve druhé minutě nastavení se do sraženého pasu od Mikuly položil Rondić, jehož zakončení zapadlo k tyči za záda bezmocného Grigara.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Dynamo České Budějovice 2:0

30.10.2021 15:00

Góly: 37. David Tkáč, 59. Robert Hrubý

Zlín ukončil půst a po dvouměsíční pauze konečně zvítězil. "Ševci" na domácí půdě zaskočili České Budějovice, jehož obránci dvakrát nechtěně pomohli protivníkovi. Kaňku na tříbodovém zisku nicméně zbytečně udělal svým vyloučením Rudolf Reiter.

Dynamo zahájilo duel na Letné slibně, avšak v úvodu se zmohlo jen na náznaky šancí. To Zlín na nic nečekal a z první příležitosti zaměstnal gólmana soupeře Vorla, jenž musel vytěsnit ránu Čanturišviliho. Na druhé straně se v první tutovce zjevil Van Buren, ten ovšem poněkud odbyl zakončení a nepovedeným obloučkem si na brankáře Rakovana nepřišel.

Ve 37. minutě už se skóre měnilo. Vraštilův centr sklepl Poznar pro Tkáče, který i díky teči bránícího Talovierova překonal Vorla. Krátce po změně stran opět zakončoval Tkáč, jehož střela tentokrát přes blok nepřešla, rázem ale mohl skórovat Poznar, ten však selhal a nechal vyniknout Vorla. Za Budějovice ojediněle zahrozil Sladký, nicméně Rakovan jeho hlavičku vyrazil.

Těsně před uplynutím hodiny hry se rozběhl Hrubý, který své sólo ukončil až těsně před pokutovým územím, odkud vystřelil. Také druhý středopolař Moravanů využil šťastné změny směru, kterou tentokrát obstaral druhý ze stoperů Králik — 2:0. Nedlouho poté měl Hrubý méně štěstí, neboť zpoza vápna rozezvonil břevno. Povedený den ale Zlínu trochu pokazil Reiter, jenž se čtvrthodinu před koncem nechal hloupě vyloučit, když zezadu nesmyslně zastavil soupeře nebezpečným faulem.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň13110223:1033
2.Slavia Praha13102132:1132
3.1. FC Slovácko13101225:1231
4.Sparta Praha1393132:1330
5.Baník Ostrava1272324:1523
6.FC Hradec Králové1354418:1919
7.FK Mladá Boleslav1352623:2117
8.Sigma Olomouc1344522:2116
9.Dynamo České Budějovice1343617:1915
10.Slovan Liberec1342711:1914
11.Fastav Zlín1341817:2813
12.Bohemians Praha 19051233617:2612
13.FK Jablonec1326511:2312
14.FK Pardubice1315716:248
15.FK Teplice13121010:265
16.MFK Karviná1104710:214
Zbývající zápasy
30.10. 15:00Bohemians Praha 1905 - MFK Karviná

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (422)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Mazuch dal opravdu teprve čtvrtý gól v kariéře? Ani takový individuální megavýkon Teplicím nepomůže, smutné...

Reagovat
C-M@ster

OT:

Jak na O2 TV televizní aplikaci přepnete kvalitu obrazu?

Jede to vždycky na maximální?

Reagovat
Pablos

Taky jsem na to nepřišel, tak jsem zrušil k 3.11. O2... Neustále prosekávanou jebku nemá cenu platit. Skylink nebe a dudy oproti tomu, ale tam ligu uvidím jen ze záznamu no.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si kvůli tomu pouštím fotbal přes internet v TV, na webu O2, tam kvalita nastavit jde

Reagovat
Pablos

to bych mohl zkusit

Reagovat
Rothbard

Slovácko

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
db18

Reagovat
oli9

Slovácko válec. Škoda té repre pauzy.. Teď by to byl skvělý zápas ze Spartou doma

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Mistři

Reagovat
Zdechlina

Luxusní výjezd. Šohaji, klobouček.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma strašnej výkon. Záloha byla úplně tragická, Gonzales a Breite by měli být na lávce.

Reagovat
Imos

dají si dokonce tribunu

Reagovat
smazaný uživatel

no mohli by i déle

Reagovat
Imos

Reagovat
John Obi Mikel

Alespoň Olomoučáci vidí, že to v Látalovi nebylo.

Reagovat
Liquid

Reagovat
didosh

Reagovat
PISTOLERO

Slovácko krása

Reagovat
REPLIKATOR

Liberec Už jenom 2 body za Olomoucí

Reagovat
Imos

vracíme se tam kam patříme

Reagovat
Liquid

tak co místní obhájci vyhajpovaného Jílka, Olomouc zajíždí do Plzně a jsou 3 body od tragického Zlína

Reagovat
Losinho

Jarošík parádní start

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Harley111

Mrzí mě jedna věc a to , že momentálně první a druhý tým naší ligy nebyl schopný vyřadit průměrný spíš podprůměrný kluby z bulharský ligy. Je pěkný , že mají fazonu, ale když to pak nedokážou přetavit v postupy v evropských pohárech tak je to absolutně k hovnu.

Reagovat
$$CaptainKokotko

V tom dvojzápase jsme zahodili spoustu šancí a penalty byly ostuda, ale měli jsme i velkou smůlu. Zajdi na stadion Plzně nebo Slovácka a řekni jim, že je jim první/druhé místo k hovnu. Uvidíš jak budou reagovat. Přeju si, abysme měli lepší koeficient, ale vy jste tím úplně posedlý. Fanoušci Slovácka na minulou sezonu nikdy nezapomenou a ty tady říkáš, že to absolutně k hovnu. To se rovnou na ten fotbal můžeš přestat dívat.

Reagovat
Tomas Kazu Joker

To Slovácko. Všecky klobouky dole. Svědík je skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

AŤ ŽIJE MARTIN PULPIT. Takhle to má vypadat.

https://www.onlajny.eu/match/index/date/2021-10-31/id/336576

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Pablos

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Střely na bránu 1:2

Reagovat
didosh

Catanacio

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Infi

Reagovat
John Obi Mikel

Podle onlajn komentáře livesportu měl Jablonec mnoho šancí, ale zase je z toho jen remíza.

Reagovat
Kily

lol, ale "krásný" zápas, tohle člověk očekává, když proti sobě nastoupí dva týmy ze spodku tabulky. Pro nás bod hodně dobrý

Reagovat
Salfovic

Jak pokračuje rekonstrukce stadionu ?

Reagovat
bobis21

Výkon super, jeden z nejlepších ve sezoně

Ale něco ten zážitek ze zápasu zkazilo čekám Berku i příště proti Plzni

Reagovat
John Obi Mikel

Podle O2 obě penalty pro Spartu jasné, pro Baník ta odpískaná neměla být, ale ta neodpískaná zase měla být. Divočina tohleto.

Reagovat
veikko

Hele, teď po zápase už zcela bez emocí. Jak to, že Kuchtova ruka v Olomouci před penaltou nebyla důvodem k neodpískání penalty? Myslím, že se říkalo, že když nezvětšila objem těla/byla v přirozené poloze, tak to jakoby podle nových pravidel ruka není. Tady Almásiho ruka byla víc než nešťastná, ale míče se jasně dotkl rukou = penalta. Je v tom pravidle o ruce fakt teď tak neskutečný bordel nebo tam bylo ještě něco? Když se může video vrátit k faulu minutu před gólem, tak proč by měla vadit ruka před penaltou? Je to fakt jen takováhle shoda mezer v pravidlech, že kdyby to bylo před gólem, tak to vadí, ale před penaltou ne? Je to zmatečné.

Reagovat
John Obi Mikel

U ruky Ševčíka se řeklo, že to bylo v přirozené poloze, tady to bylo v nepřirozené poloze.

Reagovat
Greny

Dobře a proč nebyla ? Protože tam borec šermoval nohou nad pasem co se pískalo předtím v jiných zápasech a při kontaktu byla i cervena

Reagovat
bobis21

Když to vezmu celkově, tak ten gól Hancka podle mě spíš ofsajd nebyl.

Co se týče těch 4 "penalt", kdyby nepískal žádnou, bude k realitě podle mě blíž než s tím co předvedl. Nevím jak obhájit třeba tu první spartanskou a přitom říkat že ani jedno na druhé straně faul nebyl celkově výkon hodný přeřazení do 2. ligy

Reagovat
r.mrazik

faul na hancka celkem jasny

tu ruku bych nepiskal,ale to drzeni krejciho pred tim jo

hanckuv gol z offside nejspis nebyl

penalta pro banik usmevna...takova kompenzace za ty dve spartansky

Reagovat
Wyrda

Taky rozebirali ze to byla castecna kompenzace za tu co nepiskl kratce po zacatku 1.polocasu za faul Panaka na Buchtu

Reagovat
r.mrazik

buchta podle me skocil/spadl...to faul nebyl,jen to zkusil

Reagovat
bobis21

Samozřejmě. Prostě vše pro Spartu správně, vše pro Baník špatně. Chápeme

Reagovat
$$CaptainKokotko

Skvělý zápas

Reagovat
Pablos

Tak Baník Sparta asi spravedlivej bod. Baník sice o něco lepší, ale zase když to ten tým nepodloží výsledkově, tak si výhru nezaslouží. Na penalty ...dvě divný (spíš nijaký) na obou stranách, plus jedna za ruku, která byla jasná dle mého a to si ještě mohl vybrat zákrok na Krejčího klidně.

Reagovat
John Obi Mikel

Konečně má Baník taky nějaký vypjatý zápas se Spartou. Poslední dobou to bylo spíš s náma.

Každopádně s výsledkem z Vítkovic spokojenost, výhra Baníku by bodla víc, ale remíza dobrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, zůstáváme před Spartou

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
oli9

hlavně ji porazit doma

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
$$CaptainKokotko

Super

Reagovat
dtaire

Budinský ukázal, že skutečně není jediný důvod, aby chytal ligu jen třikrát za dva roky. Snad už pravidelněji

Reagovat
braveheart

Nic proti Laštymu, ale už si to opravdu zaslouží

Reagovat
Banikovec7

Tos ho asi neviděl ve středu v poháru, on dokáže zachytat dobré zápasy, ale hrozně často dělá velké chyby a to si nemůžeme dovolit.

Reagovat
bobis21

upřímně mě nikdy moc nepřesvědčil. Dnes zachytal dobře, takže chválu zaslouží, ale jinak ho jako úplnou jistotu nevidím. Ale třeba jsou ty chyby právě tím, že moc nechytá ...

Reagovat
dtaire

Kdyby dostal zaslouženě aspoň tři, čtyři zápasy v řadě, je to jiné. Ale jak známo velké chyby už umí udělat i Lašty a chytá pořád. "Hrozně často" je relativní, mně nejvíce vadí, že zkrátka Lašty v lize střídán není, ať udělá chybu sebevětší a Viktorovi se jakákoli vyčítá měsíce

Reagovat
Banikovec7

No několikrát za dobu co v Baníku je, už nějakou delší šnůru dostal a vždy to po pár dobrých výkonech nedopadlo dobře. A Laštyho jsem minule taky lehce kritizoval. Podle mě bychom se už měli ohlížet jinde.

Reagovat
dtaire

Souhlasím, Baník by se měl pokusit najít ještě lepšího a perspektivnějšího brankáře

Reagovat
Martin9719

Porazí ten Jablonec do konce ligy ještě někoho?

Reagovat
AjaxFans

Jo, Liberec

Reagovat
Banikovec7

Dnes hlavně v prvním poločas hodně pěkný výkon, kdy bych dokázal přijmout i prohru, ale celkově super zápas, hlavně druhý poločas.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Posledni Kovboj

Slo by kurva uz Dockala nechat na lavici? Naporad?

Reagovat
r.mrazik

pavelka i dockal uz celkem dosluhuji...

Reagovat
Posledni Kovboj

hlavne kdyz hrajou oba spolu no, tak je to na facku

Reagovat
r.mrazik

Přesně

Reagovat
andrew96

Vrba už nevoní?

Reagovat
Posledni Kovboj

ja k nemu necucham, sorry

Reagovat
žrout

Vrba natruc po zápase řekl, že si za Dočkalem a jeho nominací stojí. Tak je to prostě jen nesoudný kokot v některejch ohledech, no

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
r.mrazik

A proč by měl říkat opak?

Aby mu lidi a hráči pak s nominací nevěřili? Džízs

Reagovat
žrout

Nedůvěra nevzniká primárně slovy, kdy člověk projeví sebereflexi a uzná, že se mýlil. Vzniká činy, kterými jde někdo proti realitě a tvrdohlavě proti zdi. Až vás tyhle jeho nominace budou stát další body, i když všichni okolo vidí, že do evropských zápasů a proti běhavým a trochu kvalitním soupeřům v lize Dočkal absolutně nestíhá, pak bude důvěra ve Vrbu na nule. Protože bude jasné, že kvůli svému mylnému úsudku a velkému egu Sparta trpí a zbytečně ztrácí body, jelikož trenér není schopen objektivně vyhodnotit situaci a vymyslet nejlepší řešení pro Spartu nehledě na své osobní preference a sympatie.. A s takovým přístupem můžete i letos na titul v klidu zapomenout

Reagovat
r.mrazik

v tom pripade by takovy trpis byl letos na vyhozeni

Reagovat
žrout

Ne, no.

Reagovat
Shevchenko

Celkem fajn výkon, byli jsme lepší, ale škoda ztracených bodů, ta čtyřka nám už hodně utíká.

Reagovat
Greny

Skoda že takový zápas rozhodnou opět rozhodci...vlastně to stalo za totální picu a Slavia po bídném výkonu a pomoci utrpěla tři body

Reagovat
Remt

Tak ono redky rozdávat musel.. celý zápas jsem neviděl ale žlutý dával docela ok co jsem viděl

Reagovat
Greny

Odpustil Ekpaiovi redku a u gólů ofsajd .. jinak nemám problém..

Reagovat
mrtvej ofsajd

Ekpai ho netrefil a ofsajd z žádných tv záběrů nebylo možno rozklíčovat (nevím, zda sudí nemají jiný).

Reagovat
Firkraag

Ofsajd to nebyl, když si to zastavíš na isportu, je to zřetelně vidět.

Reagovat
Igner Farnsworth

Rozhodčí můžou za to, že celá plzen je plán vylizanych zakernych čůraku a to jsme si ještě jednoho vzali od vás...

Reagovat
xjert02

Reagovat
John Obi Mikel

Příšerný výkon. S tím jděte fakt doprdele, pane Trpiš. Kdo na to má koukat.

Poděkujme Řezníkovi, jinak bychom zase prohráli.

Reagovat
Wyrda

Koukam ze Krmenčik dostal toho ze v demenci prekonal i Limbu

Reagovat
Bakary3

Fuj, reznik zluta, redka vubec. To pak zakrok Kalvacha by musel byt taky červenej.

Pak mel jit ekpai ven za nohu u hlavy mosquery, druhy zluta, ikdyz ho mozna nekop.

Pak nehodnltim, na tyhle spartansky vyhry s pomoci rozhodcich seru.

Reagovat
Martin9719

Karty byly s dnešním trendem srpávné pro nás bohužel všechny. S tím že nevyloučení Ekpaie bylo hrubý ovlivnění utkání, kde selhal nejen VAR. Každopádně gratuluju všem slušným hráčů a fanouškům Slavie. PS: Krmenčíku, změň si identitu a odstěhuj se hodně daleko, jinak jsi skončil.

Reagovat
Bakary3

Ne dnesni trend, to proste pravidlove cervena neni.

Zepredu, spickou, kolikama ne, sklapel nohu, vedel, ze to nema.

Tohle je od rozhodciho smesny, to červena neni.

A krmencik mel jit za to na konci hned, protoze je to uplnej kokot.

Reagovat
Martin9719

To můžeš říct stejně tak že Mosquera nehrál nohy a jen přepadl přes něj. Krmenčík si nezaslouží červenou ale zpřelámat nohy, hlavu bych mu nechal, tam není co demolovat.

Reagovat
John Obi Mikel

VAR nemohl Ekpaie řešit.

Reagovat
Martin9719

Ajo, žlutá "pouze"

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
xjert02

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

Krmencik všech curaku král

Reagovat
jáá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Příšernej fotbal, přesto super match ...paráda, já jsem nakonec happy, že jsem koukal

Reagovat
Blasphemer

Krmenčík

Reagovat
Greny

https://mobile.twitter.com/Cecko8190/status/1454880141683970051

Noo ... Když stal Hancko v zápase ACS - Lyon ve směru střely v ofsjdovem postavení a psal jsem že to pro mě ofsajd není psali jste že se nemusí dotknout ale jen tam stát... Takže gol z ofsajdu no

Reagovat
REPLIKATOR

Však ta střela šla nakonec metr od hráče, i kdyby natáhl nohu, tak na míč nedošáhne

Reagovat
andrew96

Za chvilku už Krmenčík nebude mít nikoho, komu by se mohl zavděčit.

Reagovat
Edgar Davids

Furt ma v zaloze toho stavbyvedouciho

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tu sochu Krmenčíkovi v Plzni postavil.. mohla by vypadat stejně jako "orloj" v Brně.

Reagovat
Blasphemer

soukokotí s Chorým

Reagovat
Salfovic

Myslíš sochu Onderky ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no, odjakživa mám rád takové ty "záporáky", ale Krmenčík je neskutečný čůrák a strašně se těším na to, až se v létě bude vracet do Belgie, kde ho nikdo chtít nebude, stejně jako v ČR.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Greny

Ho fakt může zachránit jen Slovan nebo Bolka

Reagovat
KingMaster13

No aby jste si ho nevzali vy, Vrba furt o něj dost stojí

Reagovat
C-M@ster

Tak herně by se mu hodil.

Reagovat
Martin9719

Jen ať si tu slávu teď vychutná, Kuchta je stejně jinde a Krmenčík za zenitem půjde možná tak do třetí Bundesligy když bude mít kliku.

Reagovat
Selänne

Krmenčík je lepší hráče.

Reagovat
Selänne

Rivalita musí bejt, ale tohle je za hranou všeho. Upřímně si v lize nepamatuju větší gumu.

Reagovat
Seydou Doumbia

co udělal ten mlátič žen?

Reagovat
$dolar$

Podle mě ho vezmete vy.

Reagovat
smazaný uživatel

Angažmá ve Slavii si k nám zavřel dveře.

Reagovat
$dolar$

Podle mě ho Vrba chtít bude.

Reagovat
wjillm

Podle me ne. Pred sezonou to nejak davalo smysl, ted uz ani ne. Hracske kvality ma, ale ty charakterove moc ne. A vypada to, ze na tech si Rosicky celkem zaklada.

Reagovat
John Obi Mikel

Takhle to funguje?

Reagovat
smazaný uživatel

V jeho případě ano.

Reagovat
Liquid

já to vidím na nějaký SPOR

Reagovat
Radikal

Slavie ho nakonec koupí, dneškem se nastartuje

Reagovat
KingMaster13

Jako tohle bylo to nejšílenější co jsem asi kdy v české lize viděl a to už je sakra něco. Od nás naprosto šílenej výkon, hnusnej a škaredej fotbal ale vzhledem k psychice a postavení tabulce je tohle možná i nejcenější výhra pod Trpišákem. Prostě nevím co na to říct

Reagovat
Martin9719

No jako jsem rád že jste si toho všimli, protože žádná válcovačka to nebyla ani proti 9ti.

Reagovat
KingMaster13

Fotbalově naprostej hnus ale jako zároveň to i chápu. Prostě bylo vidět jak ten tým je zdecimovanej a to i psychicky a když vedli 1:0 tak bylo vidět že mají strach aby to hlavně dotáhli. Za Trpišáka se to ještě nestalo aby ten tým byl zahnán takhle do kouta. Dneska šlo defakto o všechno.

Reagovat
noustres

Popravdě, scénář je daný v každém zápase. Nedělejme si iluze. Nejde o Spartu, Slavii nebo Plzeň. To jsou jen nálepky.

Reagovat
Seydou Doumbia

co na to říct : jsme sračky a porazili jsme ještě větší sračky-...třeba toto

Reagovat
KingMaster13

Ale to je krásná hláška

Reagovat
Seydou Doumbia

dík

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To byl dobrej hnus dneska no.

Reagovat
fabec1222

Co všechno Krmelec řval?

Reagovat
Greny

To řvala jeho stara

Reagovat
taws

Ten Krmenčík je neskutečně ubohej morální mrzák. Chtělo by to nějaký respekt ke klubu, který mu dal šanci ve velkém fotbalu v době, kdy hrál ještě jako úplný dřevák. Ale co čekat od ubožáka, který jízdu v opilosti svede na těhotnou ženu. V český lize asi větší žumpa dosud nehrála. Mezi ty krysy typu Plavšič v tý slávii dobře zapadá.

Reagovat
hromdopolice

je to tam přehlídka morálních kvalit no

Reagovat
smazaný uživatel

Já Krmelce nemám vůbec rád, ale když to stejný dělal Limba Spartě tak si z toho měl prdel

Reagovat
meno

Nesmírně důležitá výhra! Fotbal ale hroznej a z obou stran zbytečně tvrdej. O červených se diskutovat vůbec nedá, všechny jasný.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
žrout

Reagovat
dinss

První ano, druhá ne, třetí ? Mohl jít ven dávno ale zrovna za tohle

Reagovat
meno

První jo, pak měl dostat Ekpai, Pernica tam šel úplně hloupě surově s intencí sejmout Plavšiče o míč mu vůbec nešlo a Jhon šel zezadu a pozdě už se žlutou, taky jasná.

Reagovat
dinss

Takových zákroků ze stranu na kotník/nárt je v zápasu X...

Reagovat
martin1

Klasický zápas ve FIFĚ, jen škoda, že Chorý nesundal Krmenčíka

Reagovat
Fakt

Krmencik za rok hostovacka v Dukle

Reagovat
C-M@ster

Jako mě překvapilo, jak Dukla dostala bůra od béčka Sparty dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se v tom Židenu dělo? Plzeň 3 čk, to snad nedostali za celou dobu, co je vede Šádek.

Reagovat
bobis21

Nezapomněl na Limberského?

Reagovat
jáá

ať je jaký je, srdce pro svůj klub má

Reagovat
Bobřík1

Ve slušný zemi by už Zmrdenčíkovi hořel barák.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
pingla

Reagovat
ratusek

Reagovat
Pepe1911

Kde bydlí, čůrák? Rád bych si udělal výlet

Reagovat
dinss

Reagovat
oli9

Krmelec má opravdu IQ tak 30 bože to je fakt kus idiota

Reagovat
Liquid

Sparta 4.flek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Co udělalo to hovado?

Reagovat
ACSeRw!n

Krmelec po sezone k nam

Reagovat
Greny

i Chorý je proto Krmencikovi raketový inženýr

Reagovat
clinger

Reagovat
Liquid

byl na placce 5 minut a už byl na pěst

Reagovat
montaigne33

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Až ho vezmem za rok na hostovačku my, tak budeš psát jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Nyní už si Slavia titul pohlídá. Krmelec super Sparťani a Plzeňáci pěkně nezvládají

Reagovat
wjillm

Cim to nezvladame? Ja jsem celkem rad, ze spicka je pekne vyrovnana. Netvrdil bych, ze to uz mate v kapse, mate hodne problemu sami se sebou. Ja jsem rad, ze se Sparta tuto sezonu celkem drzi, ac to ma k dokonalosti jeste daleko (Dockal, Pavelka, Celustka, forma Karabce).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Stejně to prostě Slavie musela udělat promyšleně. Krmelce dotáhnout na hostovacku.. Něco ho nechat odehrát v lize... Věděli že že sebe udělá čuráka a do Plzně si zavře dveře a Sparta po něm nesahne... Takže po konci v brugach maximálně nějaké Polsko

Reagovat
$dolar$

Pěkný, takže Hromada za stejný zákrok redku nedostane, ale počká se týden a jako exemplární trest posloužíme my a shodou ohromných náhod je to proti Slavii. A jinak snad Krmencik ve Slavii zůstane hodně dlouho, dokonale tam zapadá.

Reagovat
oli9

kurva vy si máte co vyčítat.. Vždyť tohle zmrdovstvi, ojebavani a nulové charaktery vznikly v Plzni

Reagovat
clinger

Reagovat
Selänne

Reagovat
Manik...

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
lampas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PH8

Reagovat
herold

Reagovat
clinger

Hromada měl jít ven ale nesouhlasím že to bylo stejný jako Řezník. někdo kdo má v kádru Chorýho by se neměl moc ozývat. ten tam byl dneska poslanej snad jen proto aby někoho zrakvil....

Reagovat
meno

Aby koulil očiska

Reagovat
xjert02

Pri takhle tendencne piskanem utkani by ho clovek i pochopil.

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak Hromaduv šlapák na Hálu šel přímo do kotníku. Ten osel Szikszay musel mít zatmění že ho nevyloučil. Řezníkův šlapák šel nahoru a i kdyby Ševčíka trefil, což se naštěstí nestalo, asi by ho nezranil. Ale redku si řezník zasloužil to asi ano.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
žrout

Jak jako stejný, Hromada mohl dostat červenou, ale tvl aspoň hrál první míč a pak to dojel. Tady řezník šel kolíkama napřed na holeň úplně bez míče. Tak jste tam úplní dementi v té Plzni nebo co, že to nevidíte/nechcete vidět?

Reagovat
Mass

Řezník jasná červená, žádnej exeplární trest. Hromadu neřeš.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Co dneska předvedl Řezník byla jasná červená. Bylo štěstí, že mu nezlomil nohu.

Reagovat
Front hell

Fňuk

Reagovat
Elliasson

Jaký zákrok udělal Hromada? Byl jsem na stadionu, ale neviděl jsem pořádně ani Řezníka ani Kubu Hromadu. Ty dva ostatní fauly byly vidět hezky.

Reagovat
db18

To bylo proti Olomouci ještě, tehdy tyhle zákroky byly ok (stejně jako Bořek a další...)

Reagovat
žrout

Nebyly ok, komise jasně řekla, že měla přijít červená, i když narozdíl od Řezníka Hromada hrál první míč a pak dojel soupeře. Tak nevím, co tady valíš.

Reagovat
db18

Nevalím nic. Odpovídal jsem na dotaz.

Reagovat
oli9

Ale Limbersky zas nezvládá jak pořád na krmelce reaguje a očividně ho to sere

Novotný z oktagonu už přemýšlí nad jarní show

Reagovat
Fakt

Krmencik by poslal manželku.

Reagovat
thewall

Reagovat
db18

Reagovat
kilobyte

Reagovat
žrout

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Tam by byla jenom oboustranná simulace

Reagovat
Han střelil první

Přál jsem to Plzni, ale Krmenčík je LEGENDA!!!

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
mistr129

Jak jsem p něm psal už když byl v Plzni, proti němu hrát nechceš, ale mít ho v týmu je boží stejně jako Bořil a Fleišman

Reagovat
Martin9719

Ono z nich má někdo strach?

Reagovat
mistr129

Proč strach?

Reagovat
Martin9719

Děláš tady, jako by se jich někdo bál jako Řepky, mrňavýho Bořila a tyčinky Fleišmana.

Reagovat
mistr129

Já neříkal bál, jen zkratka soupeře naserou a zároveň ti nepijou krev, jako kdybych měl sledovat v našem dresu Krejčího nebo Filla

Reagovat
Martin9719

No co jsem viděl Bořila se naposledy vztekat tak to bylo po závěrečným hvizdu na Letný Filla jsem moc neviděl tak neřeknu

Reagovat
Martin9719

Já bych se teda bál, spíš toho co to vaše hovado zase příště vyvede..

Reagovat
PlackaSKS

já si teda neužívám ani mít ho v týmu. dnešek byl vyjimka

Reagovat
mistr129

Já byl za jeho příchod rad, zatím moc nepřesvědčil, ale potenciál má určitě vyšší než všichni Kuchtové apod.

Reagovat
PlackaSKS

podle mě se kuchta do toho systému hodí daleko víc... dal bych mu ještě čas, ale nesnášim ho, tak je to těžký

Reagovat
John Obi Mikel

Já ho teda mít v týmu nechci.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

CHARAKTER VOLE

Reagovat
Radikal

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
db18

Kdy bude následovat Krmelcova druhá omluva?

Reagovat
mistr129

Limba tyvole, to jsem neviděl

Reagovat
mistr129

Reagovat
Liquid

nezvladajko

Reagovat
Mass

Reagovat
mistr129

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Neon

Jak se chtěl pochlubit, že má doma krb

Reagovat
Neon

proč používá font, který neumí českou diakritiku?

Reagovat
Hokaido

To je na tom celým snad nejvtipnější.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
fabec1222

Reagovat
Xaviercreus

Jaký pán, takový font

Reagovat
cubinho

Reagovat
Neon

Reagovat
Strojmír

Reagovat
Lof

Reagovat
db18

top

Reagovat
Lof

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Hokaido

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Král.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo Krmelec chce být oblíbenej v Plzni stejně jak Limba na Spartě

Reagovat
Elliasson

Nejsem jeho fanda, ale... Aspoň příjemně baví.

Reagovat
Coutinho10

ted uz je Krmelec definitivne nas zadnej alibista, oslavil to ze srdce

Reagovat
ACSeRw!n

hned po Plavsicovi vas druhej nejlepsi nakup

Reagovat
Liquid

hodně jsem mu to přál, žije s týmem, snad se rozstřílí a když ne tak do LM do Hataysporu

Reagovat
Liquid

jak jsem avizoval skvělá práce Bílka a stačí 2 týdny a 4 zápasy a všecko v tahu

Reagovat
Hokaido

Jak vůbec hraje Plavšič? A s Kayambou je co?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jako ve Sparte.

Reagovat
Hokaido

To jsem rád.

Reagovat
Blasphemer

Kayamba psal na IG, že má osobní problémy, které nechce veřejně ventilovat s fotbal teď pro něj není to hlavní.

Reagovat
Posledni Kovboj

Podvedla ho holka, ty 13lety buchty jsou dneska hrozny stetky.

Reagovat
Baronne

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
db18

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
doshcz

Reagovat
Hokaido

Reagovat
martin1

Dnes už hrál za béčko.

Reagovat
fabec1222

Furt rasismus ne? Asi se bojí hrát

Reagovat
PlackaSKS

dneska poprvé plavšič nehrál jako úplná mrdka. stačilo, aby šli frustráti do 8... kayamba hraje za béčko a i tam je sotva vidět. kdyby si šel na discord, tak info dostaneš.

Reagovat
Hokaido

Já přišel o panictví minulý týden, tak už na discord bohužel nemůžu.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Blasphemer

To jo, to už bychom tě tam nechtěli.

Reagovat
Stannis Baratheon

To nevadí, pár zrádců už tam je.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
db18

A byl mamka nebo taťka?

Reagovat
Han střelil první

tak to už ani nezkoušej

Reagovat
doshcz

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
PlackaSKS

dosh o něj přišel na srazu

Reagovat
Blasphemer

Tak Mosquera tvrdí, že ho Řehák rasisticky urážel.

Reagovat
ACSeRw!n

klasik Rehak no

Reagovat
Blasphemer

U něj bych se nedivil.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
meno

Nedivil bych se. Řehák je guma.

Reagovat
fabec1222

Tak Řehák a Houštecký... Jak se dnes říká, nejsou nejostřejší tužky v penále.

Reagovat
martin1

Reagovat
Radikal

a raději ten status po chvíli smazal

Reagovat
John Obi Mikel

Smazal i ten svůj výsměch na svoji červenou.

Reagovat
Mass

No nevim, už to stejně zveřejnil. Nezasloužil by si za to Mosquera nějakej trest? Přece nemůže takhle jen tak někoho obviňovat z tak vážný věci, zvlášť v době, kdy je to považovaný za horší než fyzický napadení...

Reagovat
db18

Instagram mu smazal všechny storiečka. On to nemazal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se to prokáže, tak Slavii vyloučit z ligy. Jestli se to neprokáže, tak jen odečíst 6 bodů.

Reagovat
mistr129

Jedine spravedlivé řešení

Reagovat
dinss

Šest je malo.

Reagovat
Posledni Kovboj

Das ist wenig. To je malo.

Reagovat
db18

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mass

Plzeň si hraje na Rangers?

Reagovat
veikko

A samozřejmě na to reagoval vygumovaný nejmenovaný starosta Řeporyjí, který do toho vězení za porušení podmínky asi fakt chce. Ten pro to dělá, co může.

Reagovat
Posledni Kovboj

zase se prekoksoval, to se pak prsty na klavesnici hlidaj blbe

Reagovat
John Obi Mikel

Tomu nevěřim. Řehák je ten typ, že by se s ním spíš šel prát, než by mu něco říkal.

Reagovat
KingMaster13

Nevěřím že Řehák umí anglicky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Whitemedia
Reagovat
ACSeRw!n

jeho charakter se ukazal no

Reagovat
dinss

Ví co to vůbec je?

Reagovat
Whitemedia

Krmelec je Lavi a neví vůbec nic.

Reagovat
Remt

Někdo tu psal o házení kelímků na doktory Plzně na začátku druhé půle.. Úplná tupost od fans, další tupost že co jsem si to teď vrátil tak jeden z těch doktorů tam tribunu soupeře provokoval.. Od obou stran debilita

Reagovat
mistr129

Tak kdyby po mě někdo házel kelímky, tak bych se asi taky nějak ozval

Reagovat
Remt

Ono to bylo ale naopak, doktor provokoval fandy, pak přišla reakce:D

Reagovat
Elliasson

Byla to tupost, to ano. Pan doktor ale vyprovokoval fanoušky.

Tím nehájím fanoušky Slavie, ale zkrátka pan doktor to měl zvládnout trochu lépe (no, mně se to píše.... )

Reagovat
John Obi Mikel

Proč se to tak řeší. Před lety jsme takhle osprchovali přímo Hejdu a mám pocit, že se to řešilo méně. I Hejda prostě hrál dál.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

K dnešnímu šlágru bych napsal toto: Řezník absolutní zkrat (jasná červená a jen štěstí, že to neskončilo zraněním). Pernica tam si myslím, že to bylo spíš na žlutou (rozhodčí si ji obhájí, nejvíc tomu pomohl Pernica svou reakcí po faulu). Mosquera je blázen (mohl jít už do 3 zákroky předem, byl přemotivovanej). Pro Slavii by to měl být i tak zdvižený prst (hráli tužku i proti 10). Na tento zápas jsem se těšil, ale byl to hnus!

Reagovat
mistr129

Byla to prdel, ale fotbal na hovno úplně no

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Jako estráda dobrý

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno

My hrajeme tužku proti 10 vždycky

Reagovat
John Obi Mikel

A hrajeme ji od zápasu s Hradcem Králové.

Reagovat
db18

Reagovat
Elliasson

Nevím, jestli to bylo v TV vidět, ale pan doktor Plzně taky měl menší problémy s nervy. V cca 50. - 60.minutě běžel za Mosquerou, ale ten stihl vstát dřív než k němu doktor přiběhl. Při cestě zpátky u laviček doktor začal něco gestikulovat směrem k fanouškům. Viděl jsem poprvé.

Reagovat
Dave LFC

jj hecoval to dobře

Reagovat
John Obi Mikel

A hned pak dostal sprchu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
John Obi Mikel

Reakce Plzeňských na Krmelce je tak přehnaná, až působí úsměvně, ale její vznik je naprosto pochopitelný. Takhle se hráč ke svému prvnímu klubu nechová.

Taky by mi vadilo, kdyby se takhle například loni proti nám zachoval Zmrhal, kdyby proti nám dal za Boleslav gól.

Ještě se tím zakryl fakt, že dal konečně gól ze hry.

Reagovat
Harley111

Největší radost z dnešního výkonu Berky má Ondra Novotný z Kudy běží zajíc a díky němu konečně vyhrál 15000 Ondra měl vsazenou neprohru Ostravy, gratuluji Ondro

Reagovat
bobis21

To tu vážně chcete rozjíždět že rozhodčí pomohl Baníku jo? to fakt nemůžete myslet vážně

Reagovat
John Obi Mikel

No počkej, tohle si reálně myslí víc než polovina Sparťanů

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
jackinho10

Ja si treba nemyslim, ze by jim pomohl Berka, ten borec podle me nezvlada piskat vubec. Spis si myslim, ze pomezni vzal Hanckovi gol, podle me tam nebyl ofsajd.

Reagovat
Remt

podle me tam offside byl. Ale gol fakt krasny, to se mu povedlo jak svina. Bohuzel neukazuji ze zpetnych opakovacek ty cary. Skoda. Pomohlo by to pak proti pripadnym hadkam

Reagovat
Banikovec7

Já čtu všude hejt na Berku, ale za mě ten zápas zvládl dobře.

Reagovat
jackinho10

Jo ja ho hejtuju spise porad. Mi prijdou nekdy jeho rozhodnuti divne, viz derby nevylouceni Pavelky a Dockala. Vcerejsi zapas byl z jeho strany vicemene v pohode.

Reagovat
Banikovec7

Jo, tak já ho taky nemám rád za zápasy s váma, kde nás nenechá nikdy dohrát v plném počtu a otáčí sporné věci. Ale včera to zvládl slušně.

Reagovat
frankiefcb

no těch 7. minut nastavení byl docela výsměch. Plus mi někdy přijde, že tu hru kouskuje a když míč zrovna neleží v místě faulu, ale metr od toho místa, tak tu hru zastaví.

Reagovat
Banikovec7

Jo, to nastavení je pravda, ale včera mi přišlo, že to spíš docela pouštěl a nepískal každý kontakt.

Reagovat
lampas

Pomohl, ale Spartě taky...

Reagovat
Front hell

Fňuk

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
db18

Oktagon zachráněn.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
HorajzmAmmann

3 dny zpátky nás přejelo Béčko Hradce Králové ... Kdyby Sparta měla včera kvalitu přejede nás taky . Uznej, že Sparta hrála tužku a zaslouženě nevyhrála. Ten zápas úplně v klidu mohl skončit 4:2. Šance na to Baník měl...

Reagovat
srbic13

uplne jasne, tam vubec neni o cem. prejela nas Bolka a nevyhrala. jako varovani to nestacilo a malem jsme prohrali na Baniku a nerekl bych ani pul slova, protoze zase dozadu horime a hrajeme jen kdyz nevedeme, v opacnem pripade cekame, co vymysli souper a Banik oproti Bolce byl schopny vymyslet gol (ano, penaltu, ale bylo to tam na spadnuti mockrat i bez penalty).

k penaltam se odmitam vyjadrovat uplne, je tu dost zaslepenost z obou stran - my meli dve, jednu jsme nedali. Borek bohuzel znovu nabidl jen podrazdenost (stava se nam z nej Mara a to nikdo nechce krome Raraska, ktery tomu ale nerozumi) a Pavelka pro zmenu strasnou odevzdanost, oba velmi spatni a bez stredu zalohy to proste bude horet porad.

u Baniku jsem cumel, jake je Almasi nebezpecne hovado

fuj repre pauza, ale pro nas zase pozehnani na konsolidaci sil.

Reagovat
meno

Almasi je Kauf jako prase, jestli mu to vydrží tak půjde za 5x tolik, co přišel

Reagovat
HorajzmAmmann

No Almásí poslední 2 zápasy spálil asi 6 šancí (ne že by vyloženě zakončoval špatně) ale prostě mu to tam nespadlo. U něj to fakt do Liberce vypadalo, že do čeho trkne tak z toho je branka, což poslední 2 zápasy k dokonalosti chybělo. Ale miluju ho, je naprosto skvělý a osobně mám nového oblíbence.

no nevadí, remízu beru, zápas hodně užitý. Ve výsledku nepamatuju poločas, který by tak rychle utekl. Pořád se něco dělo, řešilo, emoce v píči Podle mého, kdyby Berka odvolal tu penaltu tak dneska je na náměstí pověšený a podříznutý. Ten tlak na rozhodčího umíme

Reagovat
HorajzmAmmann

Parádní zápas Škoda, že vlak Sparťanů nedojel, ale i tak atmosféra super. 1. poločas trošku horší, ale 2. poločas strop.

Reagovat
verv

Dorazili do sektoru v 75. minutě

Reagovat
HorajzmAmmann

jo bylo mi jasné, že aspoň část dorazila. Pokud všichni tak úplně super. Ale stejně to atmosféře zápasu ublížilo.

Reagovat
verv

Jj to rozhodně ublížilo. Ona je taky celkem blbost jet vlakem, kterej má jenom tak malou časovou rezervu před zápasem. Zvlášť, když u ČD je nějaký zpoždění standardem.

Reagovat
andrew96

U kterých drah není, zejo.

Reagovat
verv

Třeba u německých, rakouských atd

Reagovat
andrew96

Zrovna Němci na DB brblají permanentně.

Reagovat
verv

Asi mají vyšší očekávání Já sem v Německu nezažil zpoždění větší než čtvrt hodiny (pokud si ho vlak nedovezl už z ČR). Naopak u nás je spíš zázrak, pokud je zpoždění menší nebo dokonce žádný.

Reagovat
andrew96

Já taky naštěstí nezažil. Ale dle osobních i zprostředkovaných výpovědí si DB s velikostí seker nic nezadají s ČD.

České dráhy jsem užíval dlouho a za tu dobu se dost posunuli, na zpoždění jsem narážel spíše kvůli mimořádnostem..

Reagovat
verv

Pokud někdo skočí pod vlak, nebo je silnej vítr atd. tak to samozřejmě neovlivní, ale pravidelně se mi stává, že vlak ČD má zpoždění 10 minut i víc už pri výjezdu z první stanice. Proto při plánování cesty, pokud nečo musím stíhat, už radši preventivně počítám se zpožděním

Reagovat
8lampard8

Jakym vlakem jeli? Ja jel pendolinem z Prahy v 9:12 a na Svinove jsem byl v 12:38 s deseti minutovym zpozdenim

Reagovat
verv

ECčkem 10:12 z Prahy. Ale byl tam nějakej sebevrah na kolejích, takže v tomhle jsou ČD nevinně.

Reagovat
8lampard8

Diky tak to jsem mel hodne velky stesti, ze jsem jel driv. Zpatky jsme zas meli zpozdeni dve hodiny kvuli sebevrazednymu kanci (myslim tim skutecne divoke prase)

Reagovat
žrout

Podle včerejška by mě zajímalo, jakou reklamu si udělala Plzeň pro zájemce o koupi. Chovali se jak ten největší buranský klub, co jsem poslední dobou viděl. A to nejen hráči, ale i doktoři. Strašný dno

Reagovat
Blasphemer

Jo, určitě si včerejším zápasem posrali milionovou nebo snad miliardovou investici.

To by už musel Slavii její čínský investor dávno prodat, skrze jejich každoroční Slunce, seno show v Evropě, kdyby na tom tak záleželo.

Reagovat
db18

Reagovat
verv

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
martin1

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
doshcz

Reagovat
Hokaido

Tak zase ale Slavia předvedla historicky jednoznačně nejlepší vystoupení českého týmu ve skupině LM, když uhrála dva body. To to asi vyvažuje dodnes.

Reagovat
Bruny

Jojo, to byla krásná dvoubodová jízda.

Reagovat
Blasphemer

a těch kilometrů

Reagovat
Hokaido

Kdo ten rok vyhrál LM si nepamatuju, ale tabulku s naběhamýma kilometrama prostě nejde zapomenout.

Reagovat
Hokaido

*

Reagovat
verv

Reagovat
dinss

Hodně na pána to dneska jedeš

Reagovat
clinger

jo asi v nejtěžší skupině co kdy hrál český klub v LM. a neschytala ani jeden debakl. a hlavně herně se vyrovnala i Barceloně. trošku objektivity by to chtělo

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
clinger

co se ti nezdá?

Reagovat
Blasphemer

Jestli se ti zdá ta skupina nejtěžší v historii, tak je ti tak 13 nebo si totální retard. Možná obojí.

Reagovat
clinger

koukám plzeňák dneska neunáší. urážky jen kvůli jinému názoru

Reagovat
Blasphemer

Takže seš třináctiletej retard. Dobře, píšu si.

Reagovat
clinger

kéž by mi bylo teprv 13

Reagovat
clinger

a stejně se tě zeptám kdy měl česk tým těžší skupinu v LM

Reagovat
Blasphemer

https://cs.wikipedia.org/wiki/V%C3%BDsledky_%C4%8Desk%C3%BDch_fotbalov%C3%BDch_klub%C5%AF_v_evropsk%C3%BDch_poh%C3%A1rech

Myslím, že tady si můžeš vybrat. A jestli nenajdeš těžší, tak si nalískej.

Reagovat
clinger

hledal jsem a nenašel.jdu si lisknout

Reagovat
dinss

Reagovat
ACSeRw!n

je to dement

Reagovat
dinss

Reagovat
dinss

Tak v Číně žádná morálka není. Nehledej jí teda ani na jejich ambasádě v Praze v čele s tím korupčníkem.

Reagovat
Mirek na tenisu

Za to v Bruseli jsou samí géniové a dobrodinci.... už ti přišel výměr záloh na plyn a elektřinu?

Reagovat
dinss

Jenom nechápu proč do toho taháš Brusel/ EU a jestli vole tady chceš bránit Čínu tak si dej rovnou přes držku.

Reagovat
PH8

Ten Krmenčík to má v té hlavě fakt vybrakované dokonale. Love it

Reagovat
Bruny

Chudák Mosquera, vy slávističtí rasisti.

Reagovat
ACSeRw!n

na nasi ligu proste zadna jina liga nema.. tolik zabavy za vcerejsi dva zapasy.. to se jen tak nevidi

Reagovat
Mirek na tenisu

Hrály se dva atraktivní zápasy o čelo tabulky, které ukázaly kromě dramatu v Ostravě a karetní vložky v Edenu taky přemíru agresivity a neúcty vůči soupeři. Ještě smutnější byl pohled na tribuny včetně toho co se z nich neslo. Nenávist, hrubost, vulgarita, nulový respekt k hostujícímu klubu. Odhadnu, že dobrá polovina diváků na obou stadionech skandovala "Z.urvená Plzeň" nebo "J.bat ACS".

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele